آقای علی رام نورایی دمت گرم..
حرف دل یک ملت رو زدی
#سخت_اما_گذشت...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
آقای علی رام نورایی دمت گرم.. حرف دل یک ملت رو زدی #سخت_اما_گذشت... ✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم @tah
🔰این نیز گذشت و روسیاهی به ذغال ماند!
🔹ظریف در پست اینستاگرامی خود با جمله «این نیز بگذرد» به انتقادات روزهای اخیر نسبت به خود واکنش نشان داد. این اقدام که بیشتر به یک مظلومنمایی زرد شباهت دارد در حالی است که روز گذشته سیدابراهیم رئیسی از کسانی که واردات واکسن و پذیرش ایران در سازمان شانگهای را وابسته به پذیرش FATF معرفی میکردند انتقاد کرده بود. رئیسجمهور کشورمان گفته بود: «متأسفانه شاهد بودیم که بعضیها واردات واکسن یا حتی پیوستن کشور به سازمان شانگهای را متوقف بر پذیرش FATF کرده بودند و حتی در جلسات رسمی نیز بر موضع خود پافشاری میکردند.»
🔹ظریف درحالی بدون هیچگونه پاسخ به این مساله به شعر و شاعری روی آورده است که چند روز قبل نیز علی خضریان نامهنگاری ظریف به مقامات کشور در خصوص اهمیت پذیرش FATF برای عضویت در سازمان شانگهای را رسانهای کرده بود. این نماینده مجلس ضمن تاکید بر رسوا شدن آنهایی که موانع توهمی مانند وضعیت ایران در نسبت با FATF را مانع عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای میدانستند بیان کرد: «سال گذشته آقای ظریف، وزیر سابق امور خارجه در نامهای به مسولان نظام در حالی این ادعا را مطرح کرده بود که اکنون مشخص شد این ادعاهای خلاف واقع صرفا به منظور پیشبرد اهداف سیاسی جریان غربگرا بوده و بنیه واقعی و کارشناسی لازم را نداشته است.»
🔹حالا که رویه کشور از غربگرایی و حتی وابسته کردن سلامت مردم به مباحث سیاسی به سمت دیپلماسی فعالانه و همکاری با کشورهای دوست تغییر کرده و با واردات میلیونها دز واکسن و پذیرش ایران در سازمان شانگهای، مردم در حال چشیدن طعم خدمت هستند مشخص شده است که رویکرد دولت روحانی تا چه میزان به کشور خسارت زده و هزینههای فراوانی را بر کشور تحمیل کرده بود.
🔹به نظر میرسد مسئولین دولت گذشته در صورتی که پاسخی برای این مسائل و ادعاهای خلاف واقع خود ندارند اکنون سکوت کرده و اجازه دهند تا دولت سیزدهم با آواربرداری از خسارتهای هشت سال حکمرانی غلط، عرصه را جهت خدمت رسانی به مردم بدون سیاسیکاری و عدول از ارزشهای انقلابی فراهم کند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
رفتار رعیتی و سودای سلطانی!
🔹"رجب طیب اردوغان" را اغلب با نخوتش می شناسند. اما رویا اندیشی او، پنج سال سال قبل با کوذتایی که آمریکا و متحدانش ترتیب دادند، پاره شد.
♦️اردوغان در حالی که توهم امپراتوری عثمانی -این بار از چین تا قلب اروپا و شمال آفریقا!- را داشت، با شوک کودتا از خواب پرید؛ هر چند به اندازه محمد مُرسی همتای اخوانی اش در مصر، بدشانس نبود که گرفتار زندان و مرگ در دادگاه شود.
🔹او با وجود خدمات انتحاریاش، از دولت اوباما خنجر خورد. اردوغان 11 مرداد 95 -یک ماه بعد از کودتا- گفت: «با وجود دشمنی میان من و بشار اسد، او کودتا را محکوم کرده، در حالی که همپیمانان ما، آمریکا و اروپا و عربستان، وقتی که نیازمند کمک شان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند».
♦️او همچنین شهریور 98، در چهلمین سالگرد کودتای نظامی۱۲ سپتامبر در جزیره یاسی آدا گفت «محافلی که چهره ای تاریک دارند، کودتای ۱۲ سپتامبر ۱۹۸۰ را طراحی کردند. هنگامی که خبر به واشنگتن رسید، گفتند بچههای ما باز هم موفق شدند. شب کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ هم، منتظر بودند همان سخنان را تکرار کنند».
🔹با همه اینها، رئیس دولت ترکیه چند سال است از لیبی و لبنان و سوریه و عراق و یمن تا جمهوری آذربایجان و افغانستان، دنبال جای پاست! غرب هم تا جایی که به نفعش باشد، به اردوغان پر و بال می دهد تا در جهان اسلام (قطب قدرتمند رقیب) شکاف و منازعه راه بیندازد.
♦️آیا ترکیه، که همسو با آمریکا و اسرائیل، سوریه را به ویرانه تبدیل کرد، می تواند در ادعای حمایت از مردم جمهوری آذربایجان یا افغانستان صادق باشد؟ و آیا پذیرفتنی است دولتی مدعی تشکیل امپراتوری شود و حال آنکه خود، تبدیل به مستعمره نظامی آمریکا و ناتو شده؟
🔹دولت ترکیه چند دهه است از موضع پایین میخواهد به اتحادیه اروپا ملحق شود، اما تحقیر میشود. اردوغان، مرداد 95 گفت «اروپا 53 سال است ما را فریب میدهد».
♦️آبان همان سال، در جریان دیدار وزیران خارجه آلمان و ترکیه، جدال لفظی شدیدی درگرفت و چاووش اوغلو گفت «ترکیه از رفتار اتحادیه اروپا خسته شده. ما خواستار به رسمیت شناخته شدن، همچون شریکی برابر هستیم، نه شریکی درجه دو. رفتار اروپا، پر از نخوت و تکبر است».
🔹آمریکا و اروپا چند دهه است ترکیه را عضو شاخه نظامی (ناتو) کرده و بیگاری کشیدهاند، اما حاضر نیستند در مزایای اقتصادی شریک کنند. ترکیه اکنون، ۴۶۵ میلیارد دلار بدهی دارد. با همه اینها، اردوغان هر بار قمار بدتری را مرتکب می شود، بی آن که بفهمد غرب اجازه نمیدهد وارث امپراتوری عثمانی دوباره موی دماغش شود.
♦️او دیشب در سازمان ملل سخنرانی کرد؛ کلی موهوم گویی کرد و گفت"ما به نقش برادرانه خود در کمک به مردم افغانستان ادامه می دهیم. ما تنها متحد ناتو هستیم که با داعش مقابله کرده و این سازمان تروریستی را شکست داد. جامعه بین المللی نمی تواند اجازه دهد بحران سوریه تا 10 سال دیگر ادامه یابد. ما معتقدیم که باید تلاش های بیشتری برای حفاظت از حقوق مسلمانان اویغور در چین انجام شود".
🔹اردوغان اما یک جمله واقعی هم گفت که نشانه حرمت و موقعیت حقیقی وی است: "#رویکرد_نادیده_گرفتن_ترکیه_در_منطقه که از طولانیترین کرانه در دریای مدیترانه شرقی برخوردار است، باید کنار گذاشته شود". اردوغان سودای سلطانی دارد، اما با همه خیانت هایش به مردم منطقه، در نگاه غرب به چشم رعیتی بی مقدار دیده می شود!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
32.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقشه و طراحی چین برای آینده دنیا چیست؟
🔹 در این 15 دقیقه با حقایقی از اقتصاد ایران و دنیا آشنا می شوید که قطعا شگفت زده خواهید شد!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 یه روز تیتر زدند امضای کری تضمین، حالا دو تا قاب ساختند که بایدن خندان و هلو میخواد مشکل رو حل کنه و رئیسی مخالف!
🔹آقای شرق مردم فراموش نمی کنند بدعهدیهای آمریکا رو..
🔹بزک کردن آمریکا و مشکل رو ایران معرفی کردن، خط خیانت است نه ساده لوحی!
#جریان_تحریف
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحقیر حکام سعودی توسط رئیس انجمن روزنامه نگاران مصری؛ فکر حمله به خاک ایران را از سرتان بیرون کنید؛ شماها حقیرتر از آن هستید که بخواهید با ایران بجنگید چون می دانید که نابود خواهید شد!
💢 دکتر "حمزة زوبع" طی اظهاراتی جالب در مورد ماجراجویی های عربستان سعودی در منطقه گفت:
🔺"اگر جنگی را در منطقه علیه ایران راه بیاندازید و حتی آمریکا و اسرائیل را هم تحریک به حمایت کنید، عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس حتما نابود خواهند شد؛ علاوه بر اینکه همین جنگ برای نابودی اسرائیل کافی است...کافی!"
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴امیرعبداللهیان: اولویت دولت سیزدهم تقویت و توسعه روابط با همسایگان و منطقه است
🔹وزیر امور خارجه ایران در نشست چندجانبه درباره عراق: برای برون رفت از بحرانها و مشکلات و رفع سوءتفاهمات و اختلافات، مسیر و راهحلی بهجز دیپلماسی و گفتوگو وجود ندارد.
🔹برای ایجاد ثبات و امنیت منطقه نیازمند ترتیبات امنیتی درونزا و بومی هستیم. حضور و مداخله خارجی مغایر با اهداف صلح و امنیت و استقلال و حاکمیت کشورهای منطقه است.
🔹اولویت دولت جدید جمهوری اسلامی ایران، تقویت و توسعه روابط با همسایگان و منطقه است. امیدواریم در سایه توسعه مناسبات ایران و عراق مناسبات با سایر همسایگان عراق از رکود و رخوت خارج شود.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 واکنش محمدعلی وکیلی (اصلاح طلب) به توییت آذر منصوری (اصلاح طلب):
🔹نقطه شروع رویگردانی مردم از اصلاحطلبان آنجا بود که فرصتطلبانی به نیابت ازجریانات برانداز درنقش سخنگو،اصلاح طلبی را مصادره وعلیه مبانی اصلاحات همچون مردم محوری و جمهوریت شوریدند و با هزینه از عمر جوانان بیگناه،یک بال مردمسالاری را فلج و چوب حراج به اعتماد عمومی و اصلاحات زدند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴با ضایعاتی ازدواج میکنی؟
با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟
راننده وانت یا دستفروش چی؟
یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⚫️🎥 #جهان_مدیا| استعفای دکتر عابدینی به دنبال بی اعتنایی وزیر بهداشت به نامه ایشان در خصوص طب ایرانی و ...
✍پ ن: ظاهرا در رو پاشنه قبلی ( دولت قبل) نسبت به تب سنتی داره میچرخه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
✍️ هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است. اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند. دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
*مهدی جهان تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi