.
♦️گزارش، فقط گزارش هایی که شما ها درباره "فتح الفتوح" بودن برجام و شکستن شاخ غول می دادید!
🔹در عمل و وقتی کار از کار گذشت، ثابت شد که برجام، معامله نقد در برابر نسیه و چک بی محل لغو تحریم هاست؛ بدون تضمین، بدون پیش بینی تادیه خسارت، بدون امکان شکایت موثر، بدون توازن در تعهدات و ناهمزمان در اجرای آن!
♦️درباره کدام یک از منافذ برجام به مردم گزارش دادید؟ اصلا کاری جز نثار فحش و تهمت به صاحب نظران منتقد هم بلد بودید؟!
🔹زبان دراز و دستان آلوده به خیانت، حکایت شماست.
♦️راستی امروز 27 دی، قرار بود طبق تقویم برجام، "روز اجرای توافق" باشد؛ دو ماه پس از آن که ایران همه تعهداتش را یکجا انجام داد و ضمن انتقال 97 درصد ذخائر اورانیوم غنی شده به خارج از کشور، 15 هزار سانتریفیوژ خود را اوراق کرد و در رآکتور اراک بتن ریخت.
🔹البته روز اجرای توافق -به مفهوم لغو همه تحریم ها که وعده روحانی بود- هرگز فرا نرسید. شش سال از آن روز گذشت، در حالی که تحریم ها بیش از دو برابر قبل از برجام شده است!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
یک قطره نفت هم نمیفروختیم
اما خیلی زیاد میفروختیم(!)
اظهارات مقامات دولت سابق درباره میزان فروش نفت ظاهرا از قاعده خاصی پیروی نمیکند.
دیروز پس از آنکه اعلام شد صادرات نفت ایران 40 درصد افزایش پیدا کرده و تمام درآمد آن هم به کشور بر میگردد، آقای همتی رئیسکل بانک مرکزی در دولت سابق گفت: میتوان حدس زد که منظور سال 1400 نسبت به سال گذشته بوده است. این موضوع از این منظر که میتواند تاثیر تحریمها را بر بودجه و اقتصاد کشور را کمتر کند، خبر امیدبخشی است. اما نکته مهم این است که در سال 2021 نسبت به سال 2020 قیمت جهانی نفت و فرآوردههای نفتی بیش از 60 درصد رشد داشته است بنابراین اگر هیچ تلاشی هم نمیکردیم، با همان صادرات سال قبل میتوانستیم نزدیک 60 درصد رشد در آمد داشته باشیم. بنابراین سؤال مهم من از دولت سیزدهم این است که سهم تلاش دولت سیزدهم در خنثیسازی تحریم چهاندازه بوده است؟
این سخنان و القای اینکه اگر دولت روحانی هم سرکار بود، درآمد نفت افزایش یافته بود(!) در حالی است که آقای نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه، سال گذشته گفته بود «شدیدترین مرحله تحریم نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم بهفروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد».
البته همین آقای نوبخت،۲۴ تیر ۹۵ هنگام بزک کاری برجام ادعا کرده بود: «اگر برجام نبود، امروز باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم»!
یادآور میشود بیژن زنگنه وزیر نفت هم ۲۸ خرداد ۹۸ در مجلس گفته: «امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم».
همچنین محمد جواد ظریف سه سال قبل در پاسخ خبرنگار روزنامه سوئیسی تاگس انسایگر که پرسید «صادرات نفت ایران از 2.5 میلیون بشکه در روز به بیش از یک میلیون کاهش یافته؛ آیا این در دراز مدت کافی است؟»، گفته بود «خیر، این کافی نیست و کمتر از میزانی است که ما در دوران تحریمهای سازمان ملل و قبل از توافق (برجام) می فروختیم».
مجموعه این اظهارات، درستی سخنان آقای همتی را رد میکند. اما حتی اگر فرض بگیریم سخن او درست است، باید پرسید چگونه است که هر گاه عناصر غربگرا در ایران سر کار میآیند قیمت نفت در دنیا سقوط میکند، اما وقتی که آنها کنار میروند (مثلا پس از دولت خاتمی یا روحانی)، قیمت نفت سیر صعودی پیدا میکند؟!
در واقع، ادعای تنش زدایی یکطرفه به جای منطق تهدید زدایی، و رویکرد منفعلانه «بهانهزدایی» به جای دیپلماسی فعال و تهاجمی، نوعا به نفع غرب و ضد منافع اقتصادی ایران عمل کرده است.
گفتنی است دولت روحانی پس از خروج آمریکا از توافق و در مذاکره با اروپا، ضمن تنازل از حقوق برجامی، به راهاندازی کانالهای موهنی مثل اس پی وی و اینستکس هم رضایت داده بود، اما اروپا حتی به همان وعده هیچ و پوچ هم عمل نکرد. طبق این وعدهها قرار بود اروپا درآمد فروش نفت ایران به طرف ثالث را دریافت کند و در ازای آن، غذا و دارو به ایران بفروشد!
روزنامه کیهان
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
سلام
خوب هستید همراه با ما
کانال کربلایی#روح_الله_رحیمیان
📅#اعلام_جلاسات📅
🎤 #اشتراک_گذاری_صوت🎤
🎥#اشتراک_گذاری_فایل_تصویری 🎥
#ووو
اطلاعات در مورد مداح
پس حتما همراه ما باشید با کانال کربلایی روح الله رحیمیان
لینک کانال 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/484769942Cd04e34b311
#ارزشی
میانداری ایران
در قرن جدید آسیایی - ۱
۱- «ایالات متحده آمریکا» و «اتحاد جماهیر شوروی»، ۷۶ سال قبل با پیروزی در جنگ جهانی دوم، نظم جهانی تازهای را پایهگذاری کردند. ابرقدرت در این نظام دو قطبی، قدرت حاکم بر هر یک از دو قطب بود. آنها به مدت ۴۶ سال همدیگر را مهار میکردند؛ اما هنگامی که شوروی در سال ۱۹۹۱ فروپاشید، یاغیگری آمریکا آغاز شد. از چکسلواکی و صربستان، تا اوکراین و گرجستان و قرقیزستان، با انقلاب رنگی یا مداخله نظامی، در برابر بلوک آمریکا سپر انداختند. ریاست گورباچف و سپس یلتسین موجب شد شوروی، از هم بپاشد و به روسیه ضعیف و فاقد اعتماد به نفس تبدیل شود. غرب تا پشت مرزهای روسیه پیش رفت و حتی پیگیر کودتای مخملی در مسکو و پکن بود. این پیشروی، استراتژیستهای آمریکایی را بر آن داشت تا در آستانه قرن ۲۱، پروژههای تجاوزگرانهای مانند «قرن جدید آمریکایی»، «پایان تاریخ»، «جنگ تمدنها»، «جنگ جهانی چهارم» (طرح حمله به ۲۴ کشور اسلامی)، «خاورمیانه جدید و تغییر نقشه آن» را در دولت بوش به اجرا بگذارند و سپس، نقشه «جنگ جهانی سوم» (جنگ نیابتی در عراق و سوریه) را در دولت اوباما عملیاتی کنند.
۲- نقطه ثقل این تحرکات، غرب آسیا بود. آمریکا اگر کانون منابع طبیعی، و چهار راه ارتباطات جهانی را قبضه میکرد، میتوانست عرصه را برای رقبای شرقی و حتی غربی تنگ کند و کدخدای جهان شود.
نه روسیه و چین و نه هیچ کشور دیگری، جرأت مواجهه با این یاغیگری را نداشت. بیتردید، مقاومت حکیمانه ایران بود که جنگ ترکیبی آمریکا را به هزیمت کشاند. آمریکا برای «جنگ جهانی چهارم» و فقط در حوزه نظامی، ۷ هزار میلیارد دلار خرج کرد. اما ایران، ترمز او را کشید. ما در این مواجهه تمدنی با تاختوتاز مغول وار، هرگز معطل همراهی هیچ دولتی نماندیم. اگر در برابر نقشههای شومی مانند «جنگ جهانی سوم و چهارم» قد علم کردیم و ورق را به نفع خود و ملتهای منطقه برگرداندیم، به تنهایی تصمیم گرفتیم و حال آنکه روسیه و چین و دیگران با وجود تهدید منافع شان، به دلایل مختلف منفعل بودند. جمهوری اسلامی بود که با وجود مهارت حریف، آمریکا را به نقطه «زوال راهبرد» رساند.
۳- اوایل اردیبهشت ۱۴۰۰، گزارش سالانه «آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا» درباره چالشهای پیش رو منتشر شد: «ایران بهدلیل تواناییهای پیشرفته نظامی، شبکههای گسترده نیابتی و شرکا و تمایل به استفاده از زور علیه نیروهای آمریکایی، رقیب اصلی منافع ما در خاورمیانه است. هدف استراتژی امنیت ملی ایران، تضمین تداوم حاکمیتی، حفظ ثبات داخلی، تأمین موقعیت خود به عنوان قدرت مسلط منطقه و دستیابی به رونق اقتصادی است. تهران مجموعهای پیچیده از تواناییهای دیپلماتیک، نظامی و امنیتی را در اختیار دارد؛ برای دستیابی به اهداف، نیروهای نامتعارف و متعارف، شرکا و نیابتی را آموزش میدهد و میتواند هزینههای زیادی را به دشمنانش تحمیل کند. تهران در حال افزایش تعامل با شرکا و نیابتیها برای تضمین نفوذ طولانیمدت است. ایران استراتژیهای اقتصادی را برای دور زدن تحریمها با کشاندن آن به سراسر جهان اجرا کرده و به کاهش تعهدات برجامی ادامه میدهد. تهران از روابط خود برای به چالش کشیدن حضور ما در منطقه و تشویق به عقبنشینی استفاده کرده است. بزرگترین نیروی موشکی منطقه، قادر به موشکباران اهداف ۲۰۰۰ کیلومتری است و بارها اراده خود را در این باره نشان داده است. ایران به افزایش کُشندگی، پایداری و دقت انواع موشکها و تبدیل آنها به قارهپیما ادامه میدهد. ایران دائما از نیروی دریایی برای نظارت بر عملیات دریایی ما و متحدانمان استفاده میکند. ایران احتمالا طی سال آینده، با احیای اقدامات هستهای، حملات نیابتی و سایبری، به فشارهای ما پاسخ بدهد. پنتاگون با تهدید اطلاعاتی پیچیده از طرف تعداد فزاینده بازیگران رو به رو است. دشمنانی مثل چین، روسیه و ایران، بخش عمده این تهدید هستند».
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
میانداری ایران در قرن جدید آسیایی - ۱ ۱- «ایالات متحده آمریکا» و «اتحاد جماهیر شوروی»، ۷۶ سال قبل ب
میانداری ایران
در قرن جدید آسیایی - ۲
۴- عجیب نیست که باراک اوباما در کتاب خود (یک سرزمین موعود) درباره ایران نوشت «در دوران زمامداری، گاهی سناریوهای مختلف مناقشه با ایران را شبیهسازی میکردیم و من همیشه از آن جلسات، غمگین خارج میشدم؛ چون میفهمیدم که اگر جنگ علیه ایران ضرورت یابد، تقریبا همه چیزهایی که میکوشیدم برای آمریکا محقق کنم، نابود میشد». یا اینکه؛ «در سال ۲۰۱۱ گزینههای ما در سوریه، به شکل دردناکی بسیار محدود بود. این کشور از سوی روسیه، ایران و حزب الله حفاظت میشد». ضربهای که آمریکا میخواست با راهانداختن چند جنگ به ایران بزند و گریبان خودش را گرفت، چیزی نبود که بخواهد با برجام جایگزین شود. آمریکا، برجام را نه مسیر تنشزدایی، بلکه اسب تروای رخنه در قدرت ایران میدانست. آنها در حالی به کمک فضا سازی غربگرایان، برجام را روی میز گذاشتند، که یقین داشتند تحریمها در حال فروپاشی است.
جان کری ۶ فروردین ۹۴ گفت: «شکست مذاکرات، موجب فروپاشی رژیم تحریم ها خواهد شد. تحريمها نمیتواند مانع ایران شود، طرفهای ديگر مذاکرات هم از تحريم دست خواهند کشيد و به ما میگويند شما کار خود را بکنید، ما هم کار خود را میکنیم». وندی شرمن هم ۹ آبان ۹۴ در کالج دارموت تایید کرد: «به هنگام مذاکره با ایران، نشانههای فروپاشی تحریمها آشکار شده بود و فکر نمیکنم برقرار میماند. ما شاهد نشانههایی از شکاف بر سر تحریم، به ویژه درباره واردات نفت از ایران بودیم». برجام، نقطه پایان بر زیاده خواهی آمریکا نمیگذاشت، بلکه استخوانی لای زخم و گروگانی برای طلبکاری جدید بود. به این معنا، خروج گستاخانه ترامپ، تله را به هم زد. تیم ترامپ با مشاهده رویکرد منفعلانه برخی مدیران ما، تصور کرده بود میتواند به واسطه حداکثری کردن فشار، ایران را زودتر از پا درآورد. مشوّق او در این گستاخی، تضمینی بود که فدریکا موگرینی گرفته بود: «من از روحانی ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریمها، به برجام پایبند بماند»!
۵- خطای محاسباتی و شتابزدگی ترامپ، پروژه برجامیزاسیون را بههم ریخت. «ویلیام برنز» که در گذشته، معاونت وزارت خارجه و هدایت بخشی از مذاکرات با ایران را بر عهده داشته، در دولت بایدن به ریاست سازمان سیا رسید. او مدتها قبل از ریاست سیا، به سیانان گفت: «سیاست فشار حداکثری، قماری پرریسک است. این رویکرد، خسارت زیادی دارد؛ از جمله تعمیق شکاف با متحدان. همچنین به مرور، تحریم را به عنوان ابزار دیپلماسی آمریکا تضعیف میکند. با این روند ممکن است روزی شاهد آن باشیم که نه تنها روسیه و چین، بلکه دوستان اروپایی هم برای کاهش آسیبپذیری در برابر تحریم گام بر میدارند». او همچنین گفته بود: «خروج از برجام در بلندمدت، تأثیر تحریمهای یک جانبه را کاهش میدهد. پس از ۵ یا ۱۰ سال بیدار خواهیم شد و همان طور که وزیر خارجه آلمان هم گفت، شاهد کشور های زیادی خواهیم بود که دنبال راههایی برای عبور از فشار مالی آمریکا هستند».
۶- اما این سخنان و مشابه آن از سوی بایدن در نکوهش فشار حداکثری، مربوط به قبل از ریاست بود. برنز سال گذشته در نشست سنا که به بررسی صلاحیت او برای ریاست سیا اختصاص داشت، ضمن عبور از برجام گفت «نظر من همیشه این بوده که باید راهبردی جامع و فراتر در قبال ایران داشته باشیم که جلوگیری از برنامه هستهای فقط یکی از ابعاد آن است. این راهبرد باید با ساخت موشک بالستیک و اقدامات بیثباتکننده ایران در منطقه مقابله کند. حتی اگر ایران به پایبندی به برجام برگردد، لازم است چارچوبی برای ایجاد محدودیت های قوی تر و طولانیتر هستهای و رسیدگی به سایر اقدامات تهدیدآمیز آن داشته باشیم. این هدف در حرف آسانتر از عمل است، اما راهبرد ما باید همین باشد». ادامه سیاست احمقانه ترامپ در دولت بایدن، سند دیگری بر این مدعاست که هیئت حاکمه آمریکا به مرحله «زوال راهبرد» - به عنوان مقدمه زوال امپراتوری- رسیده است.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
میانداری ایران در قرن جدید آسیایی - ۲ ۴- عجیب نیست که باراک اوباما در کتاب خود (یک سرزمین موعود) در
میانداری ایران
در قرن جدید آسیایی - ۳
۷- ویلیام برنز در همان نشست سنا، درباره چالشهای پیشرو گفته بود: «وضعیت دنیا، بسیار پیچیده و رقابت محور شده. تهدیدهای آشنا کماکان حضور دارند؛ از تروریسم تا اشاعه هستهای، روسیه، کره شمالی و ایران. چین هم یکی از بزرگترین چالشهای ما محسوب میشود». بر این مبنا، تعاملات راهبردی در جهان فراغرب، حکم مرگ و زندگی را برای آمریکا دارد. اخبار مربوط به تضعیف آمریکا و انتقال قدرت از غرب به شرق، واقعیتی انکارناپذیر است و پیاپی بر زبان سیاستمداران غربی جاری میشود، ولو محافل غربگرا را دچار حملات عصبی کند: «فدریکا موگرینی: قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرتش در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست».
«نیکولا سارکوزی: محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن». «جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر موازنه قدرت، از غرب به شرق است». «ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا، زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بین المللی را شکل میدهند. برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم جهانی، تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار، و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط ایران و روسیه فراهم کرد».
۸- کشورهای قدرتمندی که منافع شان مورد تهدید آمریکا و غرب بوده، طبیعی است که به تعاملات اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی روی آورند. و از آن طبیعیتر، خشم فزاینده آمریکا و غرب در قالب حملات رسانهای نیابتی به روابط «جهان فرا غرب» است. آنها میدانند که اگر این همکاریها عمق پیدا کند، مقاومت منطقهایِ بر پا شده از سوی ایران، ابعاد فرا منطقهای پیدا خواهد کرد و دیگر دولتها نیز تشویق به صیانت از منافع خود در برابر قلدری آمریکا خواهند شد. علت آتش بار سنگین رسانهای علیه همکاریهای راهبردی ایران با روسیه و چین، بر این مبنا قابل تحلیل است.
۹- صاحب نظران بسیاری در دنیا اذعان دارند که اگر مقاومت موفق ایران در غرب آسیا نبود، آمریکا میتوانست چین و روسیه (و حتی متحدانی مثل فرانسه، آلمان، ژاپن، کره جنوبی و هند) را تحت فشار موثر قرار دهد. کاخ سفید با تسلط بر ۶۰ درصد منابع انرژی جهان، میتوانست انتظارات خود را دیکته کند. فقط یک قدرت نوظهور بود که ترمز آمریکای یاغی را کشید و بدین معنا، بسیاری در شرق و غرب عالم، مدیون ایستادگی ایران هستند. ایران، ضمنا در حالی که جادههای ترانزیتی تهران- بغداد- دمشق- بیروت را تا کنار دریای مدیترانه امتداد میدهد، یا خطوط ترانزیت ریلی را فعالتر میکند، میتواند شمال و شرق آسیا را به غرب و جنوب متصل کند و امکان کم نظیری از مبادلات اقتصادی را فراهم سازد. دیپلماسی فعال و همهجانبه نظام، بسی فراتر از مهار تحریمهاست و میتواند ضمن شتاب بخشیدن به تحولات نظم جهانی، ایران را به میاندار اقتصاد منطقه تبدیل کند. به همین علت هم با بمباران تبلیغاتی کم سابقه مواجه است. این حجم از تقلّای دشمن و پادوهای آن-تفالههای آمریکا به تعبیر حضرت امام (ره)- از درستی مسیر حکایت دارد و خبر از پیروزیهای بزرگ در آینده میدهد.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴آزادسازی ۱۰میلیارد دلار از دارایی های ایران توسط آمریکا از دو کشور کره و عراق، شرط حضور آنها در مذاکرات بوده و در صورتی که خللی در آزادسازی منابع وارد شود، طبیعتا ادامه مذاکره بیمعنی خواهد بود!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
⛔️ هشدار صریح ایران به آمریکا :
ممکن است پلن B را فعال کنیم ⛔️
📢 خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه: به آمریکا توصیه میکنیم که تمام تلاش خود را به کار ببرد که پلن A به نتیجه برسد زیرا پلن B ایران برای هیچ یک از طرف های مذاکره کننده جذابیت ندارد.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 وقتی استراتژی و راهبرد اصلی دشمن در جنگ فرهنگی،
اباحه گری و ترویج منکرات و تبدیل ارزش ها به ضد ارزش هاست.
رهایی فضای مجازي توسط مسئولان به بهانهِ آزادی جریان اطلاعات
⚠️بازی در تیم دشمن است!!
#یار_کمکی
#فضای_رهای_مجازی
فتامل‼️
✍ محمد تقی احمدی پرتو
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
31.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش رئیس فدراسیون کشتی به خبر داشتن گرین کارت آمریکا
علیرضا دبیر در نشست خبری:
🔸روز گذشته سفارت آمریکا به ایمیل فدراسیون نامه ارسال کرد که چرا گرین کارت را پس دادی؟
🔸وقتی از من پرسیدند چرا گرین کارتت را پس دادی، گفتم؛ از کشورتان خوشم نمی آید.
🔸هر چیزی در آمریکا برای علیرضا دبیر بود بروید بردارید، نوش جانتان.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کارشناس نظامی اماراتی در گفتگو با الجزیره اعلام کرد سامانه های پدافندی امارات در حالت آماده باش نبودند و پهپاد ها به مناطق مختلف در ابوظبی اصابت کرده اند
در مضحک بودن ادعای این کارشناس اماراتی همین بس که انصارالله چند روز است به امارات هشدار میدهد
خوردید اونم تو روز روشن😂
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺معاون فنی و نظارت سازمان نظامپزشکی: پیشنهاد ما این است که سال بعد حق #ویزیت_پزشک عمومی ۸۵ هزارتومان، متخصص ۱۲۰ هزارتومان و فوقتخصص ۱۶۰ هزارتومان شود؛ قیمتگذاری دستوری خدمات پزشکی، باعث مهاجرت پزشکان و تنزل خدمات شده است!
➕ فارغ از اینکه لغو قیمت گذاری دستوری، نیازمند انحصار زدایی از یک شغل و صنعت است، کاش دوستان محترم در نظام پزشکی دقت کنند که افزایش تعرفه خدمات پزشکی باید متناسب با توان اقتصادی جامعه نیز باشد؛ وگرنه منجر به محروم شدن قشر کم درآمد از این خدمات و بالطبع کاهش درآمد بخشی از جامعه پزشکی خواهد شد!
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ رضا شاه اروند را به عراق،آرارات را به ترکیه،سرچشمه هیرمند را به افغانستان بخشید،محمدرضا شاه،استان بحرین را به وهابی های آل خلیفه،جزایر آریایی و زرکوه را به امارات بخشید اونوقت براندازِ میگه دولت رئیسی ایران را به چینی ها فروخت،اونیکه آب و خاک ایران را فروخت بی غیرتای پهلوی بودن
👤 سعید باقری🇮🇷
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
☀️ گاهِ ظهر ☀️
«شنگول، منگول و حبّهی انگور» باشیم!
🔴 وقتی مدیریّت یک محیط در اختیار یک «وحشی» باشد، راهبردها و قواعد جنگلی و وحشیانه را بر آن محیط حاکم میکند 👈تا هیچچیز نتواند حرمت و قوّت و سامان پیدا کند و در نتیجه هیچچیز جز او و منافع او استقرار و استحکام نیابد👉.
⚠️ آن وحشی در گام نخست، برای آنکه ما را وارد جنگلِ وحشیانهی خودساختهاش کند، خود را خیرخواه و آزادیطلب نشان میدهد تا ورود و فعّالیّت در محیط تحت مدیریّت او را بپذیریم؛ لذا به هر تعداد و به هر میزان که در آن محیط وارد شویم و فعّالیّت کنیم، در حال کمک به تداوم حاکمیّت آن وحشی و سیطرهی قواعد وحشیانهاش هستیم.
⭕️ «شنگول، منگول و حبّهی انگور» نیز فریب دستِ سفیدنمای گرگ را نخوردند، ما چطور؟!
@abarshagerd ✍
#ابرشاگرد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✔️دستورات محوری رئیس جمهور به مدیران بانک ها
🔹 سخت گیری بر بدحساب ها؛
به بدهکاران بدحساب میدان ندهید؛ اسامی آنها را منتشر کنید و دستشان را قطع کنید.
🔹 تسهیل پرداخت وام به مردم؛
در تسهیلات خرد به مردم به جای وثیقه و ضامن، اعتبارسنجی کنید.
🔹 واگذاری بنگاههای تولیدی تملیک شده توسط بانک ها؛
سریعا واحدهای تملک شده تولیدی را یا راه اندازی کنید یا واگذار.
🔹استرداد سود مازاد دریافتی از مردم و تولید کنندگان؛
سود مازاد دریافتی از نرخ اعلامی بانک مرکزی را پس بدهید.
🔹 بازنگری در نظامات و مقررات بانکی به نفع مردم و اجرای عدالت؛
🔹حداکثر تا پایان سال کارگروهی به منظور بازنگری در نظامات و مقررات بانکی توسط بانک مرکزی تشکیل و اعلام نتیجه کند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❌ كلاهبرداري ديگه ممنوع!
✅ «با ثبت تجربيات خودتون درباره كلاهبرداريهايي كه از شما شده است ، ديگران را نجات دهيد(گروه) 👇
https://eitaa.com/joinchat/1927413914C1cae0ea5ef
✅ کانال 👇
@ebot_110
#ارزشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پرونده رسوایی و تجاوز جنسی خاندان سلطنتی انگلیس
❌ اینها همون چشم و دل سیرهایی هستند که توی ایران یه عده طرفدارشون هستند...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعترافگیری شهرام همایون از سردبیر رادیو رژیم صهیونیستی در برنامه زنده؛ وقتی پشت پرده تبلیغات دروغ رسانه ها در مورد اسرائیل افشا می شود!
💢 شهرام همایون، اپوزیسیون ساکن ایالات متحده: مردم می خواهند از اسرائیل خارج شوند؛ دولت اسرائیل دولتی استثماری است!!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک شب از زندگی کارتن خوابهای نیویورک رو در این فیلم ببینید.
#خارج_بدون_روتوش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا قبل از ظهور باید حکومت تشکیل داد؟
🔺 چرا شبکههای ماهوارهای که مواجب بگیرانِ رژیم صهیونیست، صعودی، آمریکا و ... هستند، نگران انقلاب ایران شدهاند؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 طبقه مرفه پرتوقع
پزشکان کشورمان مدت هاست در پی سیاست های غلط (بخصوص از زمان وزارت دکتر قاضی زاده هاشمی در دولت روحانی) تبدیل به یک طبقه بسیار مرفه و پرتوقع و پرمدعا شده اند!
حالا کار به جایی رسیده که سازمان صنفی نظام پزشکی در اقدامی غیر قانونی و با وقاحت و پررویی هرچه تمام تر قبل از تصویب هیئت دولت ، نرخ جدید تعرفه های نجومی پزشکان برای سال آینده را با افزایشی چشمگیر در فضای مجازی منتشر کرده است!!
جالب این است که مدت هاست بیشترین اقداماتی که از سازمان نظام پزشکی مشاهده می شود به جای پیگیری شکایات مردمی از تخلفات پزشکان ، پیگیری افزایش نرخ تعرفه هاست!
و جالب تر اینکه یکی از بیشترین فرارهای مالیاتی (حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان ناقابل طی یک سال) در همین صنف پزشکان صورت می گیرد!!
آیا وقت آن نرسیده که با این گردن کلفتی ها در برابر قانون برخورد شود؟!...
(البته در بین پزشکان ، افراد خدوم و زحمتکش و فداکاری هم هستند که حسابشان جداست)
#استعمار_بهداشتی
#انحصار_پزشکی
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺اصلاحاتچیها موج جدیدی علیه تیم مذاکرهکننده راه انداختهاند که چرا جزئیات مذاکرات منتشر نمیشود....
سالهاست مدیریت رسانهای مذاکرات، دفتر دیپلماسی عمومی وزارت خارجه و شخص خطیب زاده است؛ دفتر و دستک و نیرو هم دارد!
باقری که مشغول مذاکره است؛ اینها چرا پاسخگوی مطالبات رسانهای (دوستان شان) نیستند؟! 🤔
💬فهیمه حاجی نصیری
➕ مطالبه ایجاد اصلاح در روند اداری وزارت خارجه و پاکسازی آن از باقیماندههای دولت قبل کاملا بجاست اما موج ایجاد شده برای انتشار جزییات مذاکرات از سوی برجام پرستان، بیشتر برای ممانعت از خروج مذاکره از اولویت ذهنی جامعه و در راستای شرطی کردنِ مجدد جامعه (با هدف کاهش سطح مطالبات کشورمان) بنظر میرسد؛ آنهم درحالیکه دیگر قرار نیست به بهانه چند وعده پوچ و سست، امید واهی ایجاد شود!
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛در ۳ دقیقه ببینید جهان چگونه از جنگ اتمی حتمی نجات پیدا کرد
❌بحران اتمی کوبا با توافقی در 28 اکتبر پایان یافت؛ ایالات متحده معامله پیشنهادی شوروی برای پایان دادن به بحران را پذیرفت.
بنابراین ، اتحاد جماهیر شوروی موافقت كرد كه در ازای تعهد ایالات متحده برای حمله یا حمایت از حمله به كوبا ، تاسیسات موشك هسته ای را پس بگیرد. علاوه بر این ، کندی همچنین موافقت کرد که موشکهای خود را از ترکیه برچیند ، گرچه این نکته آخر تا شش ماه بعد علنی نشد
#تاریخ_بدانیم
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 تاریخ فراموش نخواهد کرد!
▪️امروز ۲۷ دی، سالگرد اجرای برجام است که حتی روزنامه ها هم از تیتر زدن در صفحه اولشان خجالت کشیدند،
چه زود افول کرد آن آفتاب تابان و چه طنز تلخی بود این شوخی بی مزه روزگار!
اما منِ آموزگار برای نسل چهارم انقلاب، از پرکردن راکتورها با سیمان خواهم گفت...!
تاریخ فراموش نخواهد کرد...!
✍️مُحَمّد نُصوحی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi