💢 چگونه " سازمان ملل " میتواند بدون تصویب قطعنامه " شورای امنیت " ، ائتلافی بین الملی برای بکار گیری قوه قهره علیه ایران بوجود کند ؟
🔹 فرض کنید قطعنامه ی پارلمان اروپا مبنی بر تروریست بودن سپاه توسط این اتحادیه اجرا نشود . آیا این به تنهایی خوشحال کننده خواهد بود ؟
🔹 همانطور که میدانید طبق الزام قطعنامه های ۱۳۷۳ و ۲۳۷۰ و ۲۴۶۲ سازمان ملل : اعضای سازمان ملزم هستند علاوه بر قطع تامین مالی و تسلیحاتی تروریسم ، با دیگر کشورها و در راس آن آمریکا برای نابودی ایشان همکاری نمایند .
🔹 درحال حاضر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط ایالات متحده آمریکا یک گروه تروریستی شناخته میشود و همچنین طی قطعنامه ی اخیر به دول اروپایی این اجازه داده شد تا هروقت بخواهند سپاه را به عنوان یک گروه تروریستی مشخص نمایند .
🔹هرچند موانع حقوقی بر سر راه اقدام اروپاییان برای به رسمیت شناسی سپاه به عنوان یک گروه تروریستی وجود دارد که با استفاده از آنها جمهوری اسلامی میتواند ، اعاده حیثیت از این موضوع نماید . اما اگر این موانع حقوقی توسط سازمان ملل رفع گردد چه ؟؟
🔹 فرض کنید چند سال بعد نشستی در شورای امنیت سازمان ملل برگزار شود که طی آن بتوان نهاد های حاکمیتی و دولتی نیز در صورت برخی شرایط تروریست اعلام کرد . این قطعنامه هیچ اشاره ای به سپاه نخواهد داشت بنابرین رای به آن ، دشمنی عیان با جمهوری اسلامی محسوب نخواهد شد .
🔹اما اوضاع وقتی خطرناک میشود که قطعنامه ای برای به تروریست شناسی گروه هایی که توسط سازمان های بین المللی معتبر ( مانند اتحادیه اروپا ) تروریست نامیده شده اند تصویب گردد .
🔹 در این صورت حتی نیازی به تشکیل جلسه ی شورای امنیت برای حمله به سپاه نیست که روسیه و چین آنرا وتو کنند . زیرا قطعنامه های ۱۳۷۳ و ۲۳۷۰ و ۲۴۶۲ از قبل تصویب شده اند و بدین شکل حمله به ایران فقط بستگی به نظر یک سازمان خواهد داشت ، آنهم اتحادیه اروپایی که از قبل اجازه انجام این امر در صورت صلاح را گرفته .
🔹 بنابرین از آمریکا تا ژاپن ، از عربستان تا بورکینا فاسو همه و همه ملزم خواهند شد برای خلع سلاح سپاه پاسداران ائتلافی بین المللی تشکیل دهند و حمله به جمهوری اسلامی مشمول تعقیب بین المللی قرار نخواهد گرفت .
🔹 با چنین استراتژی میتوان به راحتی وتوی دیگران را برای جلوگیری از حمله به ایران دور زد زیرا در هیچکدام ازاین قطعنامه ها اسمی از سپاه یا ایران نیامده .
🔹 حال یک سوال از مسئولین همیشه منتظر .
🔹 اگر سازمان ملل طی این استراتژی که حقیر پیشبینی کردم ، سپاه را تروریست اعلام و به کشورها الزام خلع سلاح آنرا دیکته کند آنموقع پاسخ شما چیست ؟ اخراج بازرسان ؟ خروج از اف ای تی اف ؟ اعلام اتحادیه اروپا به عنوان حامی تروریست ؟ آیا با تسلیحات متعارف و بیانیه های خاله زنکی میتوانیم برای چنین حمله ای بازدارندگی داشته باشیم ؟
🔹 طبق تجربه ، حتی اگر این موضوع به جنگ منتهی نشود موجبات درگیری های داخلی میان نهاد های دولتی و حاکمیتی را در پی خواهد داشت . برای مردم مسجل خواهند کرد که اگر حکومت ، سپاه را منحل نکند و فرماندهان آنرا تحویل ندهد ، ائتلاف بزرگ جهانی به جهت آغاز جنگ سوم خلیج فارس به این منطقه خواهند آمد
🔹 بنابرین برای ما نباید تروریست شناخته نشدن سپاه خوشحال کننده باشد بلکه جمهوری اسلامی میبایست از تمام ظرفیت های خود برای از بین بردن این قطعنامه پارلمان اروپا استفاده کند . پاسخ به گنده گویی پارلمان اروپا بایستی آستانه هسته ای باشد و پاسخ به اجرای آن توسط اتحادیه ، خروج از اف ای تی اف .
🔹 پاسخ به ایجاد قطعنامه های بعدی که طی آن ایران در معرض حمله مسلحانه قرار خواهد میگیرد نیز تولید انبوه سلاح اتمی . وگرنه طی چند ماه قادر به تولید تسلیحات هسته ای برای پاسخ به کشورهای ائتلاف ضد ایرانی نخواهیم بود ./ محمد مهدی بابایی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
حماقتی که دارودسته رضا پهلوی با #من_وكالت_ميدهم راه انداختن و تفرقهای که در جبهه ضدانقلاب علنی کردن رو جمهوری اسلامی با چه دستگاه رسانه ای میخواست راه بندازه؟! دنبال الطاف خفیه الهی هستید؟! همین حماقت اقای پهلوی را ببینید
🗣 پوریا فاضل (بدون مرز)
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۱
۱) از هر زاویه که به مقابلهجویی غرب با جمهوری اسلامی ایران نگاه کنید، درماندگی پدیدار است. با وجود حضور یک میلیون و دویست هزار ایرانی در اروپاُ گروههای اپوزیسیون مورد حمایت غرب، سه ماه قبل توانستند فقط 35 هزار نفر را در نمایش برلین دور هم جمع کنند که بخشی از آنها هم آفریقایی تبار یا برخی شهروندان اروپایی بودند. در تجمع اخیر استراسبورگ هم، دو تا سه هزار نفر حضور داشتند و همان جمعیت قبلی هم آب رفته بود.
۲) «استراسبورگ» مرکز ایالت آلزاس، که بارها طی جنگ، میان آلمان و فرانسه دست به دست شده، ۴۰۰ کیلومتر تا پاریس فاصله دارد. اما لازم نیست نمایندگان پارلمان اروپا از استراسبورگ به پاریس بروند تا وضعیت آشوبزده پایتخت فرانسه را ببینند. فضای رسانهای در چند هفته اخیر، انباشته از فیلمهای اعتراض مردم فرانسه با چاشنی زد و خورد، آتشسوزی و سرکوب است. پاریس و شهرهای دیگر، همین چند روز پیش، شاهد تظاهرات چند میلیونی مردم بود که از سیاستهای نظامی و اقتصادی و امنیتی دولت به تنگ آمدهاند. نمایندگان پارلمان و شورای اروپا اگر درایت کافی داشته باشند، تجمع دو- سه هزار نفره اپوزیسیون جمهوری اسلامی و جمعیتهای میلیونی معترضان در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را مقایسه میکنند و به جای خبطهایی مانند تشدید تنش با ایران، فکری برای بحران فزاینده در قلمروی خود میکنند، نه این که از باتلاق بحران اوکراین در نیامده، دردسر دیگری برای خود فراهم سازند.
۳) برخی دولتهای اروپایی، بیش از آن که تصمیمگیر فعال باشند، دنبالهروهایی منفعل به نظر میرسند. و گرنه دلیلی ندارد که هزینه گزاف جاهطلبیهای آمریکا و انگلیس (خارج شده از اتحادیه اروپا) را بپردازند، یا نقش کیسه شن را بازی کنند. به ترکیب اتحادیه اروپا نگاه کنید! غالبا منافع کشورهای شرق و مرکز اروپا، قربانی منافع چند دولت اروپای غربی و به ویژه آمریکا شده است. و گرنه مثلا چرا باید کشورهایی مانند مجارستان، لهستان، رومانی، کرواسی، چک، بلغارستان، یونان، اتریش، ایتالیا و اسپانیا، از منافع اقتصادی و سیاسی روابط با ایران صرف نظر کنند؟ البته درایت، درباره افراد دارای اراده مستقل صدق میکند. ما، غرضورزی و مسلوب الاراده بودن طرف اروپایی را در برجام تجربه کردیم. برخی از دولتها سالهاست در صیانت از منافع خود در مقابل مطامع آمریکا و اختاپوس صهیونیسم، ناتوانی نشان میدهند. آمریکا، هزینه گزاف جنگ اوکراین را به اقتصاد و امنیت اروپا تحمیل کرد بالغ بر ۲۵ هزار شرکت در اروپا پس از جنگ اوکراین ورشکسته شدهاند.
۴) آمریکا و رژیم صهیونیستی چرا صورتک «اتحادیه اروپا» را بازیچه شرارتهای خود قرار دادهاند؟ وضعیت به هم ریخته اسرائیل را ببینید که چند سال است دولتهای آن، یک سال هم دوام نمیآورند. اردوکشی خیابانی مخالفان نتانیاهو (با جمعیتهای چند صد هزار نفری و با ۶ وزیر فعلی و چند نخستوزیر سابق)، رویدادی کم سابقه است. رسانههای صهیونیستی درباره قریبالوقوع بودن جنگ داخلی هشدار دادهاند. در وخامت اوضاع همین بس که «ریولین» رئیسرژیم گفته؛ «اقدامات کابینه نتانیاهو کودتاست»؛ «ایهود باراک» نخستوزیر اسبق خواستار سرنگونی «کابینه افراطی» شده؛ و موشه یعلون وزیر جنگ اسبق، دولت را «کابینه دیکتاتورهای جنایتکار» خوانده و گفته: «جلوی نتانیاهو میایستیم تا مانع ویرانی اسرائیل شویم». اگر گسترش جبهه مقاومت از سوی جمهوری اسلامی در منطقه نبود، اسرائیل به چنین حال و روزی میافتاد؟
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۲
۵) این که چرا برخی دولتهای غربیستیزهجویی میکنند، مسئلهای منحصر به امروز نیست. فقط امروز نیست که پارلمان اروپایی به تبعیت از آمریکا، خواستار تروریستی قلمداد کردن سپاه پاسداران میشود، یا در سوئد با حمایت پلیس، مراسم قرآن سوزی به راه میاندازند و در فرانسه، بر توهین به مقدسات اسلامی توسط نشریهای مبتذل شارلی ابدو اصرار میورزند.
عبدالکریم سروش -از مروجان سکولاریسم و عضو اتاق فکر جنبش سبز در لندن- طی دو سخنرانی در دانشگاه «دلفت» هلند و در جمع عناصر ضدانقلاب در پاریس (۴ اسفند ۱۳۸۸ و ۱۱مرداد ۱۳۸۶) اذعان کرد: «تز سکولارها درباره جدایی حکومت از دین، در جهان واژگونه شده؛ به این دلیل که وجود دین را در عمق زندگی ایرانیان و بازگشت دین را در مغرب زمین می توانیم ببینیم. آنچه گمان میرفت رو به احتضار میرود یا مُرده، خوب یا بد، ظاهرا تجدید حیات کرده، برخاسته و دیگران را به نگرانی افکنده است. سکولاریسم که قرار بود نسبت به ادیان بیطرف باشد، اکنونستیزه گر شده و با برخی ادیان رسماً در می آویزد و میستیزد و وجود اجتماعی آنان را تحمل نمیکند»ِ
و: «رفته رفته سکولاریسم وارد دورهستیزهگر و میلیتانت میشود و مدارا وهاضمه قوی پیشین را از دست داده است. پیشبینی ضعیف شدن تدریجی ادیان باطل از آب درآمده. در این 20، 30 سال از جامعه شناسان بزرگ میشنوید که ادیان در حال قوت گرفتن هستند. سکولاریسم و لیبرالیسم، هاضمهاش برای بلعیدن ادیان ضعیف، قوی بود، اما دین قوی و فربه از گلویش پایین نمیرود و لذا ستیزهگر میشود».
۶) علت دیگر اینستیزه جویی، دگرگونی در در نظم جهانی مستقر است. دولتهای زیادهخواه غربی دو جنگ بزرگ جهانی ویرانگر را ترتیب دادند و سپس، در حاشیه امنیت نشستند تا دست و پا زدن دیگران را در کام جنگ و بحران و نا امنی تماشا کنند. آمریکاییها در دو دهه پر ماجرای اخیر، ضمن اعلام «قرن جدید آمریکایی»، میخواستند طرح «خاورمیانه جدید» را به اجرا بگذارند و نقشه منطقه را با جنگهای مستقیم و نیابتی (به تعبیر خودشان: جنگ جهانی چهارم و جنگ جهانی سوم) زیرو رو کنند. اما این نقشه جامع، گرفتار سوء محاسبه شد. جبهه مقاومت به رهبری ایران، با ترکیبی از تدبیر و شجاعت و خطر پذیری و مجاهدت، تهدید بزرگ دشمن را به فرصتی بزرگتر برای گسترش جبهه مقاومت اسلامی تغییر داد.
۷) تدابیر دوران ساز ایران، غرب همیشه مهاجم را به عجزانداخته است. برای اولین بار است که ایران، در مقابل جنگ جهانی تحمیلی غرب، تماشاچی منفعل یا کشوری اشغال شده نیست. هر چند حکومت قاجار و پهلوی در هر دو جنگ جهانی، اعلام بیطرفی کردند، اما کشور به اشغال متفقین درآمد. انگلیسیها به همراه روسها، در جنگ جهانی اول که احمدشاه قاجار حکومت میکرد، ایران را اشغال کردند. وقوع انقلاب بلشویکی، موجب عقبنشینی روسیه شد. اما نیروهای انگلیس، هنگامی از ایران خارج شدند که رضا خان را با کودتا حاکم کردند. در جنگ جهانی دوم نیز، متفقین، خاک ایران را اشغال کردند و آمریکا و انگلیس، پسر بیکفایت رضا خان را بر تخت نشاندند تا شوم ترین دوره اختناق و غارت منابع ایران را به مدت ۳۷ سال رقم بزنند.
۸) آمریکا و ناتو با اردوکشی مستقیم و سپس جنگ نیابتی داعش در دو دهه اخیر، قصد داشتند تمامیت ارضی ایران را به چالش بکشند، اما جمهوری اسلامی توانست ورق جنگ را از افغانستان و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین و یمن برگرداند و حتی به روسیه، برای نقشآفرینی مستقل در برابر تاخت و تاز افسار گسیخته غرب، جرئت و اعتماد به نفس بدهد. غرب در مسیر حرکت بولدوزری خود توانسته بود سر گورباچف را هم در شوروی کلاه بگذارد. پس از فروپاشی بلوک شرق هم کوشید با راهاندازی کودتاهای مخملین در گرجستان و اوکراین و قزاقستان، به مرزهای روسیه نزدیکتر شود. غربیها همچنین با توافق مینسک، چند سال دیگر زمان خریدند و پایگاههای نظامی و اطلاعاتی را در اوکراین مستقر کردند؛ چنان که پوتین گفت: «غرب، ما را در توافق مینسک فریب داد».
فقط یک کشور بود که در شطرنج پیچیده جنگ جهانی سوم، از غرب فریب نخورد و نقشآفرینی راهبردی خود را انجام داد و آن، ایران بود که نه تنها در مقابل جنگ ترکیبی غرب ایستاد، بلکه چنان تدبیری به خرج داد که تیر جنگ از غرب آسیا، به سمت جنگ افروزان همیشگی کمانه کرد. آمریکا و غرب میخواستند با تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری، ایران را به زانو در آورند و از برجام، روندی برای تحمیل سیاستها بسازند، اما اعتراف کردند که سیاست فشار حداکثری، شکست فاحشی خورده است. همانها میگویند «روسیه راههای دور زدن و بیاثر کردن تحریمها را از ایران میآموزد و با کمک پهپادهای ایرانی ]خریداری شده قبل از جنگ اوکراین[ سرنوشت نبرد را تغییر داده است».
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۳
۹) آمریکا در سال ۲۰۰۷، سپاه قدس را به بهانه حمایت از تروریسم تحریم کرد و فروردین ۱۳۹۸ طبق قانون کاتسا، اتهام و تحریم مشابهی را متوجه سپاه پاسداران کرد. خب! در همه این سالها، اراده آمریکا پیش رفته، یا جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده است؟ تحلیلگران بسیاری در غرب گفتهاند که هر نوبت اقدام به فشار علیه ایران، موجب تهاجمیتر شدن رفتار جمهوری اسلامی، وهر ضربه تاکتیکی، موجب پاسخهای راهبردی پیچیدهتر ایران شده است.
آنها دیدهاند که در ماجرای میکونوس (سال ۱۳۷۵)، و همچنین دست درازی دو دهه بعد آمریکا و انگلیس به نفتکشها، جمهوری اسلامی چگونه طرفهای غربی را تحقیر کرد. حالا هم، دست آنها در خلیجفارس و اقیانوس هند (چهار گوشه منطقه) زیر ساطور ایران و جبهه مقاومت است. بر خلاف تبلیغات جهتدار غرب، جمهوری اسلامی ایران تا به امروز در موضوع جنگ اوکراین و موارد مشابه در منطقه، خویشتندارانه رفتار کرده است؛ اما در صورت ادامه مواضع خصمانه غرب، حتما نقطه پایان بر این خویشتنداری خواهد گذاشت.
۱۰) حمایت از صدام، میزبانی گروههای برانداز و تروریست، اقدامات تحریمی و نقض مطلق برجام (چهارسال قبل از جنگ اوکراین)، نشانه خصومت جاری غرب بوده و تحرکات اخیر آنها، صرفا میتواند دست ایران را برای اقدامات متقابل، بازتر کند. اروپاییها از یک طرف، تروریستی خواندن سپاه را زمزمه میکنند؛ اما از طرف دیگر میخواهند چینی شکسته برجام را با وجود نقض یازده تعهد خود حفظ کنند! سند درباره خسارتبار بودن برجام، روشنتر از این؟!
«ریچاردهاویت» (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) بهمن ۱۳۹۵ گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده... ما باید دفتر نمایندگی خود را در تهران افتتاح کنیم و گفت وگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد، ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
اقدامات خصمانه طرف اروپایی، قطعا فرصتی برای ایران است تا این مسیر نفوذ و جریان سازی غرب را با قاطعیت کور کند و حلقههای غربگرا را که هماهنگ با ادبیات دشمن فضاسازی میکنند، دشمن انگاری و جاسوسانگاری نماید. این دومین ضربه، پس از ضربه اول در جریان ضربه به شبکه نفوذ دشمن در جریان اغتشاشات اخیر خواهد بود.
این همان شبکهای است که درست فردای اقدام خباثتآلود پارلمان اروپا علیه سپاه، به سمت اروپاییها غش کرد و در نشریات خود نوشت: «آیا تهران به میانجیگری اروپا پایان میدهد؟» و «چگونه اروپا را از دست دادیم؟ اروپاییها یک زمانی، خیلی با ما برای پذیرش FATF همراهی میکردند، اما الان سخت میتوانیم شرایط را به آن زمان برگردانیم»!
اروپا در سالهای اخیر، میانجی بود یا طرف فریبکار و عهد شکن؟ در ماجرای FATF، ایران ۳۷ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام مد نظر این کمیته را انجام داد، اما آیا نتیجه، چیزی جز تشدید تحریمها و افزایش طلبکاری غرب بود؟ در همین دوره در دولت سابق (خرداد ۱۳۹۶) بود که به برخی بانکها بخشنامه کردند تا با «افراد مورد تحریم سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا و وزارت خزانهداری آمریکا» همکاری نکنند (تحریم کنند!). همان زمان، سپاه پاسداران، قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، صدا و سیما و بسیاری از دستگاههای دیگر در فهرست کذایی تحریمها بودند.
#محمد_ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
.
بیرونقی کمسابقه داووس؛
پاسخ الجزیره به اعتماد
🔹وبسایت الجزیره نوشت: "به نظر میرسد که حضور نسبتا کمرنگ رهبران در نشست امسال مجمع جهانی اقتصاد که یکی از پرمخاطبترین گردهماییهای سالانه رهبران کلیدی در عرصه سیاست و تجارت محسوب میشود، خود نمادی از وزش بادهای در حال تغییر میباشد.
♦️«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان تنها رهبر گروه جی-۷ است که در نشست سال جاری حضور دارد. این در حالی است که در سال ۲۰۱۸ میلادی شش نفر از هفت رهبر اقتصادهای پیشرفته شرکت کردند.
رهبران کلیدی جنوب جهانی مانند «شی جین پینگ» رئیسجمهور چین و «نارندرا مودی» رئیسجمهور هند که به ترتیب در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی در آن نشست شرکت کردند، نیز بهطور قابل توجهی غایبان امسال هستند".
🔹گزارش الجزیره درباره غیبت مقامات مهم اغلب کشورها از نشست داووس در حالی است که روزنامه غربگرای اعتماد، اخیرا در تیتری غلطانداز نوشت: «در بدترین شرایط اقتصادی کشور؛ جای ما در اجلاس داووس خالی»!
#محمد_ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
.
💢 قشنگ- مشنگ!
🔹زنان تاثیرگذار از نگاه غربگرایان، فقط این شکلی هستند که در تعارفات دلبرانه بگویند:
🔻"هر چه تهران بگوید"؛
🔻"ترامپ نمی تواند برجام را لغو کند"؛
🔻"اروپا کنار ایران"؛
🔻"اتحادیه اروپا اجرای برجام را تضمین می کند"؛
🔹اما در عمل، از روحانی تضمین بگیرند که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق، ایران در برجام بماند و یکطرفه اجرا کند (!)
🔹اصلا مشنگ که باشی، این اروپایی ها، کلاهبرداری شان هم قشنگ است!
#محمد_ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔹آلبرتو فرناندز، رئیسجمهور آرژانتین و لولا داسیلوا، رئیسجمهور برزیل توافق کردهاند که درباره ایجاد واحد پولی آمریکای جنوبی برای تسویه حسابهای متقابل بحث کنند.
🔺روند #دلارزدایی و کاهش هژمونی ایالات متحده تقریباً هر روز در حال اتفاق افتادن است.
🔺#barahoot_tv1
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
📌 عزیزان این راهی که شما شروع کردید را دولت قبلی تا تهش رفت ولی رای این تفکر از آرای باطله هم کمتر شد؛ مردم ایران به کسی رای میدهند که قول و فعلش یکی باشد و مردمی که به آقای رییسی رای دادند دنبال تمجید از خوانندگی زنان و دیدار با خانم با آستین کوتاه و کم حجاب نبودند وگرنه به همتی رای میدادند.
🗨 برادارانه و دلسوزانه میگویم شما با این کارها نه تنها رای مخالفین خودتان را جذب نمیکنید چون هرکاری کنید آنها شما را انقلابی میدانند و به شما رای نمیدهند بلکه چند میلیون رای مردم انقلابی را هم از دست خواهید داد.
🗨 به جای این کارها که در دولت های قبلی هم انجام شد ولی نتیجه ای نداشت فکری به حال سفره مردم کنید و مشکلات اساسی مردم از مسکن و خودرو تا ازدواج را حل کنید. یاعلی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
⚔۶تفاوت #جنگ_نرم و جنگسخت «قسمت دوم»
🚀 تفاوت هفتم : پشتیبانی در جنگ سخت توسط آتشِ توپخانهی خودی بر روی دشمن صورت میگیرد ، اما پشتیبانی در جنگ نرم با دعا و تضرّع به درگاه خداوند و نماز شب انجام میپذیرد.
🛣 تفاوت هشتم : معیار پیشروی در جنگ سخت تصرف خاک دشمن به مقدار کیلومتر مربع است ، اما معیار پیشروی در جنگ نرم دور کردن مردم و مخصوصا جوانان از اعتقادات و ارزش هایی مثل #حجاب است.
💰 تفاوت نهم : پرداخت هزینه های نیروهای دشمن در جنگ سخت با خود دشمن است ، اما پرداخت هزینههای نیروهای دشمن در جنگ نرم با خرید وسایلی مثل موبایل ، بستهی اینترنت و... بر عهدهی خودیهاست.
👊 تفاوت دهم : بهترین راه مقابله با تهدید دشمن در جنگ سخت ارتقای تجهیزات نظامی و دفاعی است ، اما بهترین راه مقابله در جنگ نرم ، ارتقای تجهیزات ارتباطی ساخت داخل یا همان راه اندازی #شبکه_ملی_اطلاعات است.
👺 تفاوت یازدهم : همهی مردم و حتی خواص ، دشمن را در جنگ سخت دشمن میخوانند ، اما در جنگ نرم برخی مردم و خواص دشمن را دوست خود میدانند.
👮♂ تفاوت دوازدهم : برای فرماندهی در جنگ سخت به افسران نظامی و با تجربه نیاز داریم اما فرماندهی در جنگ نرم به عهدهی افسران آموزش دیدهیِ جنگ نرم و افرادی با بصیرت رسانهای بالا میباشد.
پـــــــــایــــــانــــــــــ
✍ میلاد خورسندی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴از فروشگاه تا کف خیابان
🔰اگر می خواهید متوجه شوید که در عرصه حجاب و عفاف، جدیت مورد انتظار وجود ندارد، برای نمونه، سری به فروشگاه های لباس بزنید.
♨️فروشندگان به راحتی لباس های مخصوص هنجارشکنان و مانتوهای جلو باز و ... می فروشند❗️
آیا واقعاً سخت است که جلوی اینها بایستید❓
◀️وقتی مسئولین و نهادهای نظارتی ما اینچنین دچار تساهل و تسامح هستند، انتظار دارید کف خیابان چطور باشد⁉️
♨️از فروشگاه تا کف خیابان دچار مسامحه و اهمال کاری هستیم. آنگاه انتظار داریم حرف خدا روی زمین نماند⁉️
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
💠این همان چیزی است که دشمن می خواهد❗️
🔰آمریکایی ها بودجه می گذارند برای انجام عملیات روانی و جنگ شناختی علیه مردم ایران؛ از بستر شبکه های اجتماعی خود که با مدیریت خودشان است، این عملیات را اجرایی و راهبری می کنند. شیب این مدیریت را هم طوری طراحی می کنند تا خودشان کمترین ضربه را بخورند و به صورت چند وجهی به کشورهای مقصد ضربه بزنند.
♨️اینکه توپخانه یک جنگ افزار مجازی آمریکایی را به سمت مردم عادی خودمان باز کنیم، دقیقاً همان چیزی است که آمریکایی ها می خواهند.
#کلاب_هاوس
#اینستاگرام
#تلگرام
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری به دعواهای فراری های خارج نشین باهم ندارم اما اینکه خارج از ایران با آن همه امکانات و مزیت ها و کمک ها و ساندیس هایی که بینشون توزیع میشه اعتراف میکنند جمعیت تظاهر کنندگان ضدانقلاب به ۵۰ نفر نمیرسه ای دلمون خنک میشه....
تو روح خودتون و عنقلابتون
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
در نوع شهادت چیزی از آرمان علیوردی و روح الله عجمیان کم نداشت.
منتها دوربینی نبود که جنایت را به تصویر بکشد
مادر میگوید: در مراسم تشییع،خانمی گفت " پسر شما شیر بود. پرسیدم چطور؟ گفت اغتشاشگران ریختند چادر مرا بکشند، اما پسرت اجازه نداد"
روایتی از شهید قهرمان وطن! سلمان امیراحمدی
🗣آقای تحلیلگر
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
💢مدرسهای که آقای میثم خامنهای ، فرزند رهبر انقلاب درس میخواندند ، معلم از دانشآموزان میخواهد که مقوایی برای درس ریاضی تهیه کنند و این رسمی که در تصویر میبینید را روی آن ترسیم کنند و به مدرسه بیاورند.
🔹ایّام جنگ بود و کمبود اقلام ؛ مقوا هم به راحتی پیدا نمیشد لذا آقای خامنهای ، رئیس جمهور وقت یک پاکت مقوایی که آن زمان به جای کیسه نایلونی برای خرید میوه و اقلام استفاده میشد را باز میکنندو برای انجام رسم به فرزندشان میدهند و این جمله را خطاب به معلم روی آن مقوا مینویسند :
آموزگار محترم! مقوا نداشتیم ، من به میثم و دیگر بچهها گفتهام از این کاغذها که باید دور ریخته میشد استفاده کنند. لطفا مؤاخذه نکنید بلکه تشویق هم بفرمائید.
🔹سید علی خامنه ای
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
۴همسر نخست وزیر یا رئیس جمهور
۴معاون نخست وزیر و معاون رئیس جمهور
۲۰وزیر
۵نماینده سازمان های بین المللی
۲۶نماینده مجلس
۴۷معاون یا دستیار وزیر و روسای نهادهای زنان
۲۱رئیس دانشگاه
۷۰فعال حوزه زنان و اتحادیههای زنان
صرفا بخشی از میهمانان کنگره #زنان_تاثیرگذار بودند.
🗣محمود قائدی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
اگه سپاه توسط اروپا و آمریکا سازمان تروریستی اعلام بشه، چون سپاه حضور فیزیکی در قلمروی اونها نداره و از قبل هم تحریم اقتصادی شده تقریباً هیچ اتفاق خاصی نمیافته؛
ولی اگه ایران نیروهای ناتو و آمریکا رو تروریستی اعلام کنه :)
واویلا، وا مصیبتا :)
🗣مرتضی نوعی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
به نظرم باید به همگی به شاهزاده پهلوی وکالت بدیم تا مثل پدرش ایران رو بسازه و تورم رو ریشه کن کنه
😉
#تاریخ_پهلوی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
سلااااااااااااام 🙂🌱 :)
یکی از رفقای بنده زده تو خط روشنگری!
یک طلبهی دهه هشتادیِ بسیار پر انرژی و
باهوش ... 🚶🏻♂
تحلیل سیاسی میکنه چه جور؛ بیا و ببین!
که حتی تو هیچ کانالی پیدا نمیکنی ...
ابهامات امروز هر چی داری بیا اینجا که
دوای درد فضای امروز مون همین کاناله🌿
https://eitaa.com/joinchat/2330984634C92559baacf
جنگ امروز نخبهی مومن میخواد نه علاف
مجازی؛ خب!:) #بیا_اینجا_تجهیز_شو😐☝️🏻
#ارزشی
میدونید چرا بورکینافاسو رو برای عقدهگشایی انتخاب کردن و برای توهین به دولت رئیسی به این کشور لگد میزنن؟! چون دولت جدید بورکینافاسو با اربابان غربی اینا در افتاده و داره فرانسویای استعمارگر رو از کشورش بیرون میکنه!
بله عزیزان، این جماعت غربگرا نوکری رو خیلی خیلی با دقت انجام میدن!
📝 #رها_عبداللهی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فقط یه آدم حقیر و عقدهای، یک خانم محترم را با نام کوچک، به این سبک و سیاق تمسخر میکند. چقدر سخیف و بی ادب!
به نظرم اگر اجلاس همسران مقامات دولتها و زنان فعالِ تعدادی از کشورها، تاثیر نداشت، اصلاحطلبان و افرادی مثل مهاجری اینقدر نمیسوختند!
یکی از دلایل اصلی حمله به #کنگره_زنان_تأثیرگذار با حضور بیش از ۳۰۰ فعال زن از ۹۳ کشور جهان(از جمله ۶۰، ۷۰ نفر از مقامات کشورها) این بود که به نوعی، پاسخی به حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل و پاسخی به سیاهنمایی ضدانقلاب و دولتهای اروپایی درباره زنان و دختران ایرانی بود.
جریان غربزده داخلی، خود ازبانیان حوادث اخیر بوده وسالهاست الگوی زن ایرانی را "زن غربی" معرفی وهمیشه برای پیشبرد اهداف سیاسیاش از جامعه زنان سوءاستفاده کرده، به این کنگره حمله میکند. شایدانتظار داشتند ضیافتی از جنس ضیافت همسر رئیس جمهور سابق در سال۹۳ در کاخ سعدآباد برقرار شود. اینها فقط #سلفی_موگرینی میخوان!
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
آقای دولت! اونی که ماهی ۱۳ تومن میتونه قسط بده اونی نیست که خونه نداره!!
#آپارتمان_مسکن_نیست
#حسین_زمانی_میقان
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
یکم. این که خانه در داشته باشد به معنی محدود کردن غریبه»ها است نه اهالی خانه.
دوم. از این رو وجود «در» امنیت می آفریند، نه نارضایتی.
سوم. همچنین نمیتوان گفت وجود «در» به معنی قطع ارتباط با بیرون است.
چهارم. بر این اساس جامعه ای که فضای مجازی اش «مرز» و «مهار" ندارد حریم و حرمت نیز ندارد.
#مهدی_جمشیدی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
27.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جلسه دولت سایه پیرامون بررسی طرح دولت برای ساخت مسکن مورد نیاز جامعه
🔺با حضور مسئولان اجرایی و کارشناسان حوزه مسکن و شهرسازی
۲۵ دی ۱۴۰۱
#دولت_سایه #مسکن
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 صرفا جهت اطلاع...
🔹بانوان تأثیر گذاری که در این اجلاس از آنها قدردانی شد رو بشناسید؛ به اشتباه همسر سران کشورها رو به عنوان زنان تاثیر گذار معرفی میکنند...
🔸اولین جایزه خارجی به خانم لی محقق برجسته حوزه شیمی و استاد دانشگاه کشور تایلند تعلق گرفت؛ همچنین جایزه دوم به سوده غفوری فرد دکترای ژنتیک پزشکی از ایران اهدا شد...
🔹خانم الینا از بانوان برجسته روسیه نفر برگزیده سوم بود و خانم زهرا امام جمعه از دانشمندان ایرانی نیز نفر چهارمی بود که از او در اختتامیه این مراسم تقدیر شد...
🔸خانم مریا بتریز یونس بانوی تاثیر گذار آرژانتین هم نفر برگزیده پنجم بود که مورد تقدیر قرار گرفت؛ همچنین مژگان زندی دارای مقالات مختلف حوزه شیمی و پلیمر هم دیگر زن تاثیرگذاری بود که در کنگره بینالمللی تهران از او تقدیر شد و جایزه آخر نیز به پنآبه شیامی از چین تعلق گرفت...
➕ همسر نخست وزیر ارمنستان، همسر نخستوزیر بورکینافاسو، بانوی اول قرقیزستان، همسر رئیسجمهور صربستان و جمیله سادات علمالهدی همسر رئیسجمهور کشورمان برای اهدای جوایز روی جایگاه قرار گرفتند و زینب نصرالله دختر سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان نیز میهمان ویژه این مراسم بود...
💬 حسین دهقان
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032