تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 اظهارات عجیب #روحانی درباره ماجرای بارور کردن ابرها ♦️ "یک وعده و تفکر شاهانه بود!" #برجام
▪️رئیس جمهور طی سخنانی گفت که باروری ابرها راه حل اساسی مشکل کمآبی نیست. این سخنان واکنش مخاطبان خبرگزاری فارس را در پی داشت.
در ادامه برخی از این واکنشها را میخوانید:
▪️آقای رئیس جمهور، احتمالا تنها راه حل مشکل آب بعد از برجام که موفق بود و آب تامین شد پذیرش FATF است. نه؟
💬حامد
▪️راه حل اینکه هیات دولت باهواپیما بروند تو اسمان وانجا انقدر گریه کنند تا اشکشان زمین را خیس کند اقای روحانی چرا باروری ابرها راه حل نیست پس چیست ؟
💬خان
▪️روحانی: تحریمها باید از بین برود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود! نشد؟
💬حسین
▪️حالا که سپاه عزیز داره اینکارو میکنه داد همه در اومده! پ راهکار اصلی چیست؟ بازم مذاکره ؟!
💬دلاور
🔍ادامه نظرات مخاطبان فارس را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bqrwz6
45.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو کامل قسمت دوم مستند "خارج از دید ۲"
از شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک/NIAC) چه میدانید ؟
از خانواده "نمازی"ها که به قلب اقتصاد ایران نفوذ کرده بودند ، چه میدانید؟
چگونه گنگره و شخصیتهای حقیقی و حقوقی آمریکا میلیون ها دلار به بنیاد نایاک برای براندازی نرم در ایران کمک کردند ؟
سیامک نمازی چگونه به قراردادهای نفتی ایران با استات اویل و توتال و کرسنت نفوذ کرد باعث خسارتهای چندین میلیارد دلاری به ایران شد؟
خانواده نمازی چگونه داروها ضدباروی را از شرکت بایر آلمان وارد ایران کردند و اطلاعات دارویی ما را به نزدیکترین مقامات آمریکایی دادند؟
چگونه بنیاد نایاک با جنبش سبزیها برای تحریم ایران هم صدا شدند؟
چگونه نایاک در تیم مذاکره هستهای ایران نفوذ کرد؟
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 اظهارات عجیب #روحانی درباره ماجرای بارور کردن ابرها ♦️ "یک وعده و تفکر شاهانه بود!" #برجام
🔺دکتر روحانی: بارور کردن ابرها راه حل اساسی مشکل #کم_آبی نیست!
✍ قطعاً حق با جناب روحانی است اما بیشک بهتر و کم ضرر تر از برجامی است که قرار بود تحریمها را از بین ببرد و مشکل آب کشور را نیز حل کند!!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴چند نکته درباره قدرت ایران اسلامی
🔹اول: بازگشایی سفارت امارات در دمشق و به زودی سفارت بحرین
🔹دوم: مذاکرات عربستان سعودی با انصارالله یمن و توافق بر سر آتش بس
🔹سوم: ترامپ خروج نیروهای آمریکایی از سوریه را اعلام کرد.
🔹چهارم: برکناری عادل الجبیر از وزارت خارجه و برخی از نزدیکان بن سلمان در عربستان سعودی
🔸این ها تنها بخشی از ماحصل نفوذ قدرت ایران اسلامی از غرب آسیا تا دریای مدیترانه است.
✅اینجاست که باید گفت: #فان_حزب_الله_هم_الغالبون
🔴 اما به درون که نگاه میکنی، دلت میشکنه از بر عرضگی برخی حضرات وعده توخالی ده، بهتر نیست مردم به سمت انتخاب مدیرانی بروند که بویی از مقاومت و ايستادگی برده باشد؟!
جناب #مهاجرانی فارغ از اینکه تخملق تفرعن و خوی #اشرافیگری در جمهوری اسلامی را دقیقاً امثال شما در زمان مرحوم هاشمی کاشتید که برای مادام العمر شدن دوران ریاستش یقه چاک میدادید، اولاً ای کاش بمبهایی که جناب #اوباما هر روز به کودکان یمنی، سوری، افغانی، عراقی و... هدیه میدهند را نیز میدیدید و درثانی انصافاً اگر همین اقدام را مسئولین و مدیران ارشد در کشورهای اسلامی و شرقی! انجام بدهند قول میدهید که حضرتعالی و دوستانتان آنها را متهم به #عوام_فریبی و انجام اقدامات پوپولیستی نکنید؟!
#کدخدا_پرستان
#مدعیان_پوچ_اندیش
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این جمهوری اسلامی توی این ۴۰ سال چیکار کرده؟
ایران جزء برترین کشورهای جهان در تولید غلات و گندم و جو و انواع و اقسام میوهها
جزءبرترین کشورها در تولید محصولات صنعتی کشاورزی
تامین بیش از ۹۰% نیازهای کشاورزی در داخل کشور😎🇮🇷
#کربلای_چهار
حسین قدیانی: بازماندگان شهدا، فقط خانوادهی شهدا نیستند! امثال آقامحسن و حاجقاسم نیز بازماندگان شهدا هستند و یادآور آسمانیها! الغرض! توئیت مختصر و نامفید دکتر رضایی، هرگز دلیل هتک حرمت ایشان نمیشود! الحمدلله توضیحات بعدی سردار، جبران کرد! نیز توضیحات تکمیلی حاجقاسم! این را در قامت یک #فرزند_شهید مینویسم؛ شاید خانوادهی شهدا، فلان رفتار یا بهمان گفتار امثال آقامحسن را نپسندند لیکن دشمن و دشمندوستان، بیخود دنبال فاصلهانداختن میان من و ما و سرداران بازمانده از دوران دفاع مقدس نباشند! ما که حتی با هاشمی هم، هرگز در زمین جبهه و جنگ نجنگیدیم! و همان که امام گفت: «ما برای یک لحظه هم نادم از جنگ نیستیم!» بله! محتمل است و کاملا هم طبیعی است که چه آن سردار شهید ما و چه سرداران دیگر، جایی از جنگ، اشتباه کرده باشند اما آن جنگ که ما حتی از یک آنِ آن هم نادم نیستیم، همان دانشگاه انسانسازی است که هم سرباز به سردار، برادر میگوید و هم سردار به سرباز! زنجیرهایها لطفا نقشه برای احساسات ما نکشند! «به نام #الله پاسدار حرمت خون شهیدان» پدر من که در «الی بیتالمقدس» شهید شد، هیچ فضیلتی بر شهید «کربلای چهار» ندارد! و نیز اگر «الی بیتالمقدس» ختم به فتح خرمشهر نمیشد و شهر خون مثلا در «خیبر» آزاد میشد، ذرهای از ارزش کار #بابااکبر کم نمیشد! غلط کرده چرکنویس زنجیرهای که میخواهد آبغوره بگیرد برای مظلومیت «کربلای چهار»یها! اقتدار این یلان دریادل، بسی بیش از مظلومیتشان است! ما نه فقط پیروزی در «کربلای پنج» را که حتی حضور امروزمان در #کربلا را مدیون شهدای «کربلای چهار» هستیم! حالا اگر در «کربلای چهار» به اهدافمان رسیده بودیم، همین #مسعود_بهنود که هیچ بویی از شرافت نبرده، میرفت و تانک را به زور فتوشاپ، جاساز میکرد در عینک رزمندگان که بگوید؛ اینها خشونتطلبند! کاری که باری با #شهید_چمران کرد! حالا این بیشرف، روضهخوان مظلومیت اصحاب «کربلای چهار» شده! آهای شومن وقیح بیبیسی! تو روضه برای وجدان نداشتهی خودت بخوان! تو شهید را مرده پنداشتهای اما شهید زنده است و روزیخور خدا! من که امروز #حسین_فهمیده را زندهتر از دههی ۶۰ میبینم! کجا دههی ۶۰ این همه حرف از «رهبر ۱۳ ساله» بود؟! این حالا مال اینستا! یکی مطول هم برایتان کنار گذاشتهام در روزنامه! حرفهای نیستی در عالم رسانه، آقای بهنود! ضعیفی! آنقدر ضعیف که درست در عصر شکوفایی حججی، بازی کردی در زمین فهمیده! خوب گوش کن! این، نه یادداشت من، که فاتحهی شهداست در مرگ شرف تو که حقوقبگیر انگلیسی!
#حسین_قدیانی
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
#زیارت_عاشورا
🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴
#مقصر_سازی : راه برگرداندن محبوبیت بین مردم
انحراف افکار عمومی و #مقصر_سازی در برابر کم کاریها و بی تدبیری ها شیوه ای است که هر چه به زمان انتخابات نزدیک میشیم بیشتر نمود پیدا میکنه و معمولا برا برگرداندن محبوبیت طیفی خاص بین مردم هست.
این طیف خاص زمانی که زمام امور و دولت دستشون میفته از همان ابتدا تا پایان عمر بی برکت دولتشان عبارتهایی مثل:
نمی گذارند کار کنیم، ایشان موافق بودن، از تمام مراحل اطلاع داشتن، تصمیم گیرنده ایشان هستن و... بسیار استفاده میکنن .
✳️این طیف کسانی نیستن جز غربگرایان لیبرال مسلک و شامل:
همین جریاناتی است که با کدخدا بستن براشون افتخاره و امضا محرمانه انواع کنوانسیونها(برجام و FATF، CTBT و ...) بر خلاف قانون اساسی مرامشون هست
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 #مقصر_سازی : راه برگرداندن محبوبیت بین مردم انحراف افکار عمومی و #مقصر_سازی
✳️از نظر این قشر مقصر اصلی و مسئول کم کاریها و بی تدبیریها کسی نیست جز مقام معظم رهبری و به نحوی افکار رو جهت دهی میکنن که رییس جمهور اصلی کسی نیست جز ایشان.
🔹حتی در قضیه برجام جناب پرزیدنت طوری بیان مي کردن که انگار ایشان از تمام جزییات خبر داشتن و هر قدمی که برداشته شده با مشورت ایشون بوده و این در حالی بود که رهبر عزیزمان در 20 فروردین سال 94 بیان فرمودن:
🔸بنده در جزئیّات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم؛ من مسائل کلان، خطوط اصلی، چهارچوبهای مهم و خطّ قرمزها را به مسئولین کشور همواره گفتهام . اینکه حالا گفته بشود که جزئیّات این مذاکرات تحت نظر رهبری است، این حرف دقیقی نیست؛ البتّه بنده احساس مسئولیّت میکنم، نسبت به این مسئله بههیچوجه بیتفاوت نیستم.
✅برا روشن شدن علت القای این شبهه که همان پروژه مقصر سازی برای برگرداندن محبیوبیت بین مردم است و توسط این طیف شیوع پیدا کرده و شبکه های معاند و انگلیسی بهش می پردازن که بله رهبری در مسایل کشور دخالت دارن و از حد وظایفشون خارج شدن لازمه در مورد اختیارات ایشان مواردی رو روشن کنیم.
این موارد بر اساس اصول قانون اساسی هست.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴#تولید_کاغذ_سنگی در ایران ( نمونه ای از اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیتهای منابع داخلی ایران) ✳️
☘ایران ۱۸ برابر، سرسبزتر 🍀
⁉️آیا می دانستید
🌀تا چهل، پنجاه سال قبل، در شهرها، تعداد معدودی پارک یا فضای سبز وجود داشت و مردم مثل امروز، چندان اهل پارک و تفریح نبودند. البته در بسیاری از شهرهای کوچک هم معمولا اصلا مثل امروز فضای سبزی برای تفریح مردم وجود نداشت.
🔘آن روزها با وجود اینکه جمعیت ایران کم تر از نصف جمعیت امروز بود، اما به ازای هر نفر ایرانی، ۲ متر مربع فضای سبز در کشور وجود داشت یعنی مجموعا حدود ۷۰ میلیون مترمربع
✅اما بعد از انقلاب با سیاستگذاری ها و برنامه ریزی هایی که صورت گرفت، چهره شهرها متحول شد و امروز معمولا در بسیاری از شهرها، پارک های محلی متعددی ایجاد شده و در آن وسایل بازی کودکان و لوازم ورزشی برای بزرگسالان قرار داده شده تا محیطی برای تفریح و نشاط مردم باشد.
☀️امروز با وجود رشد ۲/۵ برابری جمعیت نسبت به قبل از انقلاب، به ازای هر نفر ایرانی ۱۶/۴ متر فضای سبز در کشور وجود دارد یعنی مجموعا یک میلیارد و سیصد میلیون متر مربع
📈 اگر بخواهیم این مقدار را با هفتاد میلیون مترمربع قبل از انقلاب مقایسه کنیم مشخص می شود که امروز ایران بیش از ۱۸ برابر سبز تر از گذشته شده است.
🔰جالب است بدانید قبل از انقلاب فقط یک پارک جنگلی در کشور وجود داشت به نام پارک سیسنگان ولی امروز، حدود 270 پارک جنگلی در سراسر کشور وجود دارد.
📚منبع:
▫️http://yon.ir/tAUl0
#چهل_سال_افتخار
#انتشار_پیشرفتها
🔴«پژمانفر» در گفتوگوی مشروح با فارس:جایی برای آزادی بیان در فضای دیکتاتوری دولت نمانده است.
♦️دولت از مناظرات شفافسازی استقبال نمیکند.
♦️دولت به سرعت و با شدت به دنبال بایکوت و خفه کردن منتقد کننده است.
♦️دولت تلاشی برای آسایش و رفاه مردمی نمی کند که با اختلاسها و حقوقهای نجومی مدیران دولتی کشتی زندگیشان به گل نشسته است.
👉 fna.ir/bqrxk2
🔴حکم هیأت نظارت برای «نماینده سراوان» صادر شد
♦️هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس با تشکیل آخرین نشست به منظور بررسی رفتار محمدباسط درازهی، برای این نماینده مجلس به تصمیم گیری نهایی و صدور حکم رسید.
♦️به احتمال زیاد برای وی فقط بند الف و ب اعمال شود یعنی تذکر شفاهی و کتبی به همراه درج در پرونده؛ البته کسر حقوق هم خواهد داشت اما آنها خیلی اثر خود را ندارند اما همین تذکر کتبی و یا درج در پرونده برای یک نماینده خیلی گران تمام میشود.
🔴 ماجرای #نارضایتی عمومی از #قوهقضائیه چیست؟
🔻 حتماً شما هم اینروزها به خط خبری برخی رسانهها با عنوان "نارضایتی مردم از قوهقضائیه" برخورد کردهاید و یا از دیگران در این زمینه شنیدهاید. خوب است نکاتی را در این زمینه عرض کنیم:
1⃣ قوه قضا همانند سایر دستگاههای حاکمیتی قطعا نقاط مثبت و منفی دارد و نمیتوان مطلقاً آن را سیاه یا سفید ارزیابی کرد. سفید دیدن نشان توهم و سیاه دیدن نشانِ بیانصافی است. اما برخی از دلایل این نارضایتی را میتوان اینگونه برشمرد:
2⃣ اساساً جنس نارضایتی در #دستگاه_قضا با دیگر دستگاهها متفاوت است. از صددرصد مراجعهکنندگان به قوهقضا، معمولاً ۵۰ درصد حکم به نفع آنها صادر شده و ۵۰ درصد هم حکم علیه آنها صادر می شود. طبیعت انسان به گونه ای است که وقتی حکم علیه او صادر شود قطعا ناراحت و ناراضی است. چه حق با او باشد چه نباشد. این طبیعت انسان است. پس نارضایتی ۵۰درصد طبیعی است؛ تازه آن کسی که حکم به نفع او صادر شده، گاهاً هم ناراضی است که چرا اینقدر طول کشیده. پس بخشی از نارضایتیها طبیعی است و چارهای نیست.
3⃣ ضعف قوانین: متاسفانه خیلی از قوانین جزا و کیفری ما برای چند دهه قبل است و در این زمینه ضعف جدی قانونگذاری داریم. در دولت، وزارت دادگستری این وظیفه را برعهده دارد که با کار فکری و تخصصی و تدوین لوایح مناسب قانونی و ارائه به مجلس این مشکل را برطرف نماید که متاسفانه در همه دولتهای قبل و فعلی این ضعف را شاهد بودهایم که کار آنچنانی نشده است! همچنین کمیسیون قضایی مجلس و مرکز پژوهشهای مجلس در این وظیفه دارند که باتوجه به سطح پائین فکری، حقوقی و قانونی نمایندگان مجلسمان شاهد تصویب قوانین مهم نیستیم. همچنین خود قوه قضائیه در این زمینه موظف است که با تدوین طرح و برنامه ها و مجموعه قوانینی در این زمینه نقش ایفا کند که باز بعلت ضعف سیستمی، کمبود نیروی انسانی و منابع مالی و همچنین عدم چشم انداز دست یافتنی و اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و غیره، پیشرفتی در این عرصه نمی بینیم.
4⃣ کمبود نیروی انسانی: قوه قضا در حال حاضر بین ۱۵ تا ۱۷ میلیون پرونده قضایی در دست دارد. هر پروندهای دو طرف دارد پس تقریباً ۳۰ میلیون نفر در کشور با این دستگاه سروکار دارند؛ اما عدم نیروی انسانی کافی و کارآمد، خاصه قضات و همچنین کارکنان، قوه را دچار مشکلات جدی کرده که یکی از خروجی این معضل، طولانی شدن #اطاله_دادرسی پروندهها است و همین طولانی شدن روند قضایی، نارضایتی عمومی را در پی دارد.
5⃣ کمبود جدی منابع مالی: از آنجایی که دستگاه قضا یک سیستم دولتی است و هزینهبر است نه سرمایهزا و درآمد آنچنانی ندارد تامین بودجه آن باتوجه به وضعیت دولت و بودجه کشور حال خوشی ندارد؛
🔹کمبود منابع بودجه ای و مالی نیز باعث می شود تا قوه در زمینههای جذب قاضی، تجهیز به لوازمات و سیستمها، ساختمانها، زندان ها، سیستم های الکترونیکی بهتر و جذب نیرو انسانی دچار مشکلات فروانی شود. پول تمبر و همچنین هزینههای مالی که برای شکات یا متهمین پرونده ها در نظر گرفته اند هرچند برای مردم و مراجعین گاهاً اذیت کننده و زیاد است اما باز مشکلات مالی قوه را حل نمی کند. از آنجایی که قوه قضا یک دستگاه اقتصادی و تولیدی نیست بلکه بیشتر یک دستگاه هزینه بر است و منابع مالی در اختیار ندارد، بودجه ای که سالانه در اختیار این قوه قرار می گیرد مشکلات قوه را حل نخواهد کرد.
6⃣ کمبود قضات مجتهد: در قوانین اسلام و فقه، قاضی می بایست حداقل به درجه اجتهاد در علوم دینی رسیده باشد. متأسفانه عدم توجه حوزه های علمیه کشور به تمرکز بر روی این مسئله بسیار مهم و عدم پرورش مجتهدینی که توانایی امر قضاوت را داشته باشند و همچنین عدم توانایی جذب مجتهدین فعلی توسط قوه قضا باعث شده است که بیشتر برروی خروجی های آکادمیک دانشگاهی تمرکز شود!
🔹تکیه بر خروجیهای دانشگاه اگرچه در اوان انقلاب بنا به ضرورت جمهوری اسلامی و عدم مجتهد کافی، قابل توجیه بود اما درحال حاضر هیچ توجیهی ندارد که همچنان بعد از ۴۰ سال، دادستانها، دادیارها، بازپرسها و قضات ما جوانانی باشند که اول، مجتهد نبوده و نیستند و دوم تجربه کافی ندارند و سوم، باید قبول کنیم که تقوا، اخلاق، آشنایی با عقاید و احکام اسلامی و نفس سلیم برای یک قاضی ویژگی بسیار مهمی است که معمولاً در حوزه خیلی جدی تر در این زمینه کار می شود تا دانشگاه. واقعیت ها را باید پذیرفت.
🔹از طرفی از آنجایی که محتوای کتب حقوقی در دانشگاه های ما، همچنان کتب ترجمه ای از غرب است لذا انتظار از قضات جوان دانشگاهی بعنوان ایفای نقش در جایگاه #قاضی_طراز_انقلاب، نابجاست.
👇👇 ادامه 👇👇