5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۵ سال پیش در چنين روزی آمریکا از برجام خارج شد
🔹مرور این سخنرانی جناب آقای ظریف خالی از لطف نیست.
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
💵 حتی دوستان آمریکا هم به کنار گذاشتن #دلار روی آورده اند!
🔹کره جنوبی و اندونزی توافق کردند که از ارزهای خود در مبادلات مالی و تجارت، استفاده کنند. بانک های مرکزی این کشورها نیز توافق مشابهی را امضا کردند
🔹در مقابل سلطه دلار، یوان ، ارزهای محلی و طلا همچنان به رشد خود ادامه می دهند.
#افول_آمریکا
#حذف_دلار
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
۷ وزیر و سرپرست "صمت"
در کمتر از ۶ سال!
🔹باور کردنی نیست. احتمالا کمتر کسی توجه داشته باشد که وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت)، ظرف ۵ سال و ۹ ماه، هفت وزیر و سرپرست به خود دیده است!
♦️۲۹ مرداد ۱۳۹۶، محمدرضا نعمت زاده وزیر صمت، جای خود را به محمد شریعتمداری داد. هر دو نفر، رئیسستادهای انتخاباتی روحانی در سالهای ۹۲ و ۹۶ بودند.
🔹پس از شریعتمداری، رضا رحمانی، مدرس خیابانی، جعفر سرقینی و علیرضا رزم حسینی سر کار آمدند تا دولت روحانی، ظرف چهار سال باقی مانده، پنج وزیر و سرپرست وزارت صمت را تجربه کند.
♦️رحمانی را روحانی به خاطر یک دلخوری کنار گذاشت و شریعتمداری، در آستانه استیضاح و برکناری بود که روحانی، او را برداشت و به عنوان «وزیر تعاون، رفاه و کار» معرفی کرد. مجلس همسو نیز رای اعتماد داد.
🔹رضا رحمانی را خود روحانی کنار گذاشت و سرقینی و رزم حسینی را جایگزین کرد. با استیضاح فاطمی امین و سرپرستی نیازی، وزارت صمت، هفتمین متولی را در کمتر از شش سال تجربه میکند.
♦️آیا این بیثباتی مدیریتی، به نفع تولید و تجارت و رشد اقتصادی کشور بوده، یا به زیان آن؟ عجیب این که یک نماینده، پس از استیضاح اخیر گفت: «چهار وزیر دیگر در نوبت استیضاح هستند که باید عزل شوند یا استعفا دهند، در غیر این صورت، به وظیفه خود عمل خواهیم کرد»!
✍محمد ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
خودزنی ممنوع!
🔹مسئولیتها نباید لوث شود. دولتمردان باید در قبال عملکرد خود پاسخگو باشند و سؤال و استیضاح، حق -و بعضا تکلیف- نمایندگان است. اما مسئولیتها و تکالیف قانونی، مانع همدلی و همافزایی برای حل مشکلات مردم نیست؛ بلکه بسیاری از مشکلات، صرفا با همدلی سه قوه رفع میشود.
♦️فساد و زد و بند، قطعا باید خطقرمز دستگاهها باشد. اما فرق است میان «مبارزه هوشمندانه، مستند، شفاف، دقیق و منصفانه با تخلفات»، و «عوام فریبی، هیجانزدگی، سیاسیکاری، و هزینه تراشی برای کشور».
🔹رفتاری که در ماجرای اخیر، از مافیای رسانهای وابسته به اشرافیت غربگرا دیده شد، نه مواجهه صریح و صادقانه با تخلف ادعایی، بلکه عملیات فریب بود.
♦️باید بدون ملاحظه، با کمترین زد و بندی، در صورت اثبات، برخورد شود؛ اما هوچیگری و عملیات روانی برای به تقابل کشاندن دولت و مجلس، و باز داشتن از مسئولیت خدمتگزاری، داستان دیگری است.
🔹کشاندن مسئولان به درگیری با یکدیگر، نقشه بدخواهان ملت ایران است که راز حمایتشان از مدیران ناکارآمد در دولت سابق را «رساندن کشور به نقطه جوش» میخواندند.
♦️در این میان، حکایت معدود کسانی که با کوتهبینی و احیانا تسویهحساب سیاسی، در درون جریان انقلاب آسیب آفرینی میکنند، حکایت همان کسی است که از لج سرنشین دیگر، کِشتی را سوراخ میکردِ
🔹یا آن کس که میخواست به دیگری آسیب بزند، با کاری که به خودش زیان میرساند. امیر مومنان(ع) به او فرمود:
♦️«إِنَّمَا أَنْتَ كَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِيَقْتُلَ رِدْفَهُ. تو مانند كسى هستى كه نيزهاى را در تن خود فرو كند، تا كسى را كه پشت سرش بر مرکب سوار است، بكُشد».
🔹ادبیات برخی افراد کم تحمل در مجادلات سیاسی میان طیفهای منسوب به انقلاب، از این جنس است.
✍ محمد ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
قطعا اینکه جناب ظریف در پنجمین سالگرد خروج آمریکا از برجام، (همچون گذشته) این تصمیم را به شخص ترامپ تقلیل ندادهاند و یا (به مانند باقی دوستانشان) برای آن دلایل داخلی نتراشیدهاند یک گام به جلو محسوب میشود اما بنظر میرسد باز هم تمام حقیقت را نگفتهاند؛ وگرنه باید حتما به نقش تفکیک آمریکا به بد و خوب (با مودب خواندنِ اوباما)، تضمین دانستنِ امضای کری و ایدهی بهتر خواندنِ هرگونه توافقی از عدم توافق نیز در بیدستاوردی برجام اشاره میکردند!
✍ مهدی قاسم زاده
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 دشمن در جنگ زن زندگی داره چیزهایی رو از زن ایرانی میگیره که داشتن آن برای زنان غربی آرزوست.
امروز آرزوی زن غربی داشتن امنیت اخلاقی در جامعه ایست که سیستم حضور او در اجتماع را اجباری کرده است.
✍عالیه سادات
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔺به جرات ضعیف ترین، کم اثر ترین، اما پر خرج ترین وزیر خارجه جمهوری اسلامی تا به امروز جواد ظریف بوده است؛ مدتها در آسمان اروپا رفت و آمد داشت و در گران ترین هتل ها با پول بیت المال اقامت گزید، و در آخر نیز بدون آنکه دستاوردی داشته باشد ۱۰۰ سکه طلا گرفت، به ریش مردم هم خندید و رفت!
📳 #عبدالرحیم_انصاری
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
دو برابر بودن افسردگی در زنان نسبت به مردان در کشورهای توسعه یافته!
در کتاب آسیب شناسی روانی باچر، هولی و مینکا (۲۰۱۴)، نویسندگان پس از بیان اینکه افسردگی در زنان حدودا دو برابر مردان گزارش میشود (ترجمه سیدمحمدی، ج ۲، ص ۷)، مینویسند: البته این نسبت در برخی کشورهای در حال توسعه! (مانند ایران) برقرار نیست (یعنی افسردگی زنان در این کشورها دو برابر مردان نیست).
دو نکته:
۱. متن کتاب به گونهای است که گویا این کشورهای در حال توسعه هنوز به کشورهای توسعهیافته نرسیدهاند که نسبت افسردگی در زنان و مردان برای آنها مثل توسعه یافتگان بشود و زنانشان،به نسبت مردان،افسردگی بیشتری را تجربه کنند!
۲. به تازگی در یکی از کلاسها این بحث را مطرح کردم و پیش از آنکه به بحث پيرامون چرایی این نسبت متفاوت بپردازم، نظر دانشجویانم را جویا شدم.یکی از دانشجویان اینچنین پاسخ داد:《احتمالا چون مردان ما دغدغه و نگرانی زیادی دارند، افسردگی شان به اندازه زنان بالاست! .یعنی، به جای اینکه از متن این برداشت را داشته باشد که نسبت افسردگی بین زنان و مردان،در کشور ما، ممکن است از قاعده دو برابری در برخی کشورهای دیگر تبعیت نکند و درنتیجه افسردگی زنان ما،به نسبت پایین تر باشد، اینگونه استنباط کرده بود که افسردگی مردان ما بالاتر است و برای همین این نسبت به هم خورده است!!
چه میشود که برداشت ها از خارج از ایران (به ویژه غرب) اینقدر مثبت و از ایران اینقدر منفی میشود؟
باید بحث کرد.
#اعتماد_به_نفس_ملّی
#خودتحقیری
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🏚لزوم شکستن قیمت زمین
براساس نمودار بالا، طی سالهای ۱۳۷۲ تا ۱۴۰۰ قیمت زمین در تهران ۱۱۱۰ برابر شده و با اختلاف خیلی زیاد در جایگاه اول کشور قرار دارد. در رتبههای بعد نیز کلانشهرهایی نظیر قم و اصفهان و شیراز قرار دارند.
💵اما در همین مدت، دلار در بازار آزاد ۱۷۹ برابر و سکه نیز ۸۰۸ برابر شده است. یعنی رشد قیمت زمین در تهران، تقریبا ۶ برابر رشد قیمت دلار و ۱/۵ برابر رشد قیمت سکه بوده است!
🏚در نتیجه ،تورم زمین و مسکن، به تدریج از تهران به سایر شهرهای کشور منتقل شده و نرخ دسترسیپذیری مردم به مسکن در کل کشور پایین تر آمده است.
🏢در انگلستان طی همین بازه زمانی، قیمت زمین فقط حدود ۵ برابر شده است. از سوی دیگر، تهران اکنون حدود ۳۰۰ هزار خانه خالی دارد و لندن (پایتخت انگلستان) با جمعیت مساوی با تهران، کمتر از ۳۰ هزار خانه خالی دارد (یعنی کمتر از یک دهم تهران).
⁉️ چه اتفاقی افتاده است؟ آیا انگلستان معجزه کرده است؟ خیر. آنها در کنار کنترل تورم، بازار مسکن و مستغلات خود را با انواع سیاستهای مالیاتی تنظیمگری کردهاند و با وضع مالیاتهای سنگین و بازدارنده بر زمین و خانههای خالی، اجازه ندادهاند که زمین به ابزاری برای سفته بازی و سوداگری تبدیل شود. اما در تهران به دلیل تبدیل شدن زمین و مسکن به کالای سرمایهای، اینها به ابزاری برای سوداگری (حتی بیش از سکه و دلار) تبدیل شده است.
💡راهحل اجمالی چیست؟آمایش سرزمین و توزیع عادلانه امکانات در کشور در راستای تمرکززدایی از کلانشهرها به همراه تنظیمگری بازار مسکن و مستغلات با ابزارهای مالیاتی.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💹گاهی برای اعتماد سازی سالها زمان لازم است و برای خراب کردن پایه های اعتماد چند روز!!
خواسته یا ناخواسته بورس محل فعالیت اقتصادی میلیونها ایرانی شده است.
اکثر کارشناسان میگویند بورس هم بنفع شرکت هاست و هم مردم
ریزش بی سابقه بورس در طی دو روز گذشته کار چه کسانی است؟؟
آیا اژدهای هفت سر فساد سری در بورس دارد؟؟
⚠️ چه کسانی از بی اعتماد کردن و بازی روی اعصاب مردم نفع می برند؟
رقیب مردم و شرکت ها در بورس چه کسی است که اجازه آرامش را به مردم نمی دهد؟
آیا کسی جوابگو نیست؟؟
آیا کسی در صدد نظارت نیست؟؟
آیا ضرر زدن به چند میلیون نفر و سلب آرامش و اعتماد از مردم جرم نیست؟؟
آیا کسی داد نمی ستاند؟؟
آیا...؟؟
✍احمدی پرتو
#بورس
#نظارت
#آرامش
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥ستاره درخشان دروغگویی و پرروئی❗️
#دروغهای_فریدونی۱
🔻حسن روحانی می گوید «بهترین انتخابات در دوره اول مجلس بود».
🔻اگر بررسی کنیم تا ببینیم چرا انتخابات دور اول مجلس برای ایشان جذاب بوده متوجه خواهیم شد ظاهرا ایشان برای شرکت در اولین انتخابات مجلس در اسفند ۱۳۵۸ اعلام می فرماید که دکتری جامعه شناسی حقوقی از دانشگاه لندن دارند و با همین عنوان مصاحبه و تبلیغ میکنند و ناظری هم وجود نداشته اصالت ادعای او را احراز کند!!
🔻بعدها حسن روحانی در سال ۷۷ از دانشگاه کلدونین گلاسگو دکتری حقوق اساسی می گیرد در حالی که از ۹ شخصیت سرقت علمی کرده بود!!
🔻حالا این آدم، با آن سابقه پیچیده و عملکرد تلخ هشت سال ریاست جمهوری وقتی می گوید برای آینده ایران برنامه دارد و برای رسانهاش پول خرج می کند، نباید منتظر حادثه تلخ دیگری بود؟
🔻چرا حسن روحانی بجای اینکه نگران پیامدهای عملکرد گذشتهاش باشد با پررویی، دروغ های جدید می گوید؟!
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949