🔴 سرشان را به دیوار گذاشته و هُل میدهند!
🔹 #علی_مطهری میگه میپذیریم که حکم دادگاه صادر نشده بود ولی یه فرد غیرمسئول به سحر خدایاری گفته به زندان محکوم میشی، اونم عصبی شده و خودسوزی کرده!
🔸واقعاً متاسفیم برای مردمی که به ایشون برای نمایندگی رای دادند و البته متاسفیم برای شورای نگهبان که ایشون رو تایید کرده و صدتاسف برای اقلیتی که #دروغ_دختر_آبی را باور کردند و حالا که معلوم شد اساساً سحر خدایاری، "دختر آبی" نبوده و اصلاً حکمی برای وی هم صادر نشده، ولی لجوجانه سر خود را به دیوار گذاشته و هُل میدهند!!
✅ #داود_مدرسی_یان
#رهبری_و_مهدویت
هر چند اعتقاد به حضرت مهدی ارواحنافداه یک آرمان والاست و در آن هیچ شکی نیست؛..
اما این آرمانی است که باید به دنبال آن عمل بیاید.
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🔴 زنان را به استادیوم راه بدهید
✍🏻 #کمیل_خجسته
🔹در استادیومها که باز بود برای زنان که اگر نبود انقلاب، همین فقره هم نبود. زنی که تا سال 40 شمسی توسط قوانین طاغوت پهلوی در کنار مجانین و مسکینان حتی حق رای هم نداشت و بعد از آن هم که حق رای بود ماجرا چیز دیگری بود و تاریخ بعد از آن نشان داد قرار نبود زن وسط اجتماع باشد که قرار بود بازیگر چیز دیگری باشد اما الان و امروز وسط استادیوم؛ مبارزه میکند و با افتخار روی سکو میرود.
🔺 زن ایرانی که هیچ بود؛ نفس قدسی امام به میدان اجتماعش کشاند و امروز به برکت عقلانیت انقلابی از زیرزمینهای مراکز هستهای تا روی سکوهای میادین ورزشی و استادیومها در اختیار زنان قرار گرفته است. پس منصف باشید و انقلاب را به چیزی که به او تعلق دارد و او ساخته است به دروغ متهمش نکنید. انقلاب با فقهش و مکتبش توانست بر نگاه سنتی خرافی و بر نگاه سلطهجوی پهلوی غلبه کند و راه را هموار کند تا زن از پستوی انزوا به کانون خانواده و اجتماع بیاید.
🔹 اما برای آنان که نگران سکونشینی زنان هستند؛ از اتفاق سوزناک آبی عبور کنیم. بسیار دردناک بود رفتن یک نفس و یک انسان اما عبور کنیم تا گره روشن شود. آن اتفاق معلول بود. معلول بیتصمیمی و کمتحرکی مدیران میدان. کاش بهجای توییتزدن و موجسواری روی احساسات، وقت را برای کارشان میگذاشتند که «تلک الایام نداولها...» و خواهد گذشت این روزهای فرصت خدمت به مردم.
چرا مسئولان به جای اقدام فعالانه، منفعلانه عمل میکنند. درست مثل ماجرای ورزشکاران مقابل اسرائیل و آنان را تنها میگذارند؟! چرا به مسئولیت خودشان عمل نمیکنند. آنها نمیدانند مبنای فقهی امام خمینی را؟! (همو که معجزه کرد و زن را به میدان آورد و بر روی سکو بالا برد) با توجه به رساله امام در بحث نظر در باب نکاح، وضع موجود استادیومنشینی برای زنان دارای اشکال است و این ربطی به لذت و... ندارد؛ حکم است وحکم الهی حکمت است کما اینکه عقل مادی نمیداند چرا نماز صبح را باید دو رکعت خواند و روزه را حتما در رمضان گرفت و... چون حکیم گفته است؛ مسلمان به آن عمل میکند و میشود معروف در مقابل منکر.
🔺آقایان و خانمهای توییتزن مجلسنشین و هیئتدولت برو؛ گره را باز کنید.چطور برای زن در وسط استادیوم شرایط مسابقه مناسب تدارک دیده شده اما برای اویی که میخواهد سکونشین باشد نمیتوان شرایط را فراهم کرد؟ چطور فیفا به ورزشکاران در شرایط جوی اجازه تغییر پوشش لباس را میدهد اما نمیتواند به قوانین کشوری چون ایران احترام بگذارد؟! آیا این مباحث یک آرمانگرایی صرف است؟ خیر.
🔹 آنانی که روزی به فعالیت برای جا انداختن لباس ورزشی اسلامی برای زنان شروع کردند، مگر روز اول فکر میکردند که چنان توفیقی بیابند که کمپانیهای بزرگ لباس ورزشی مثل نایک و آدیداس برای عرضه و فروش آن مسابقه بگذارند؟ 5سال است که اینها تلاش میکنند تا بازار البسه ورزشی زن مسلمان را در اختیار بگیرند.
🔺 دوم درباره سلبریتیها و آنانی که ناگهان عصر عاشورا خودجوش یادشان آمد باید پستهای کربلایی بگذارند. البته اینجا هم خطاب متن با آنان نیست. بازهم با همان مسئولان است. کوکاکولا یک تجربهای دارد که در موضوع بحران ارتباطات، اساتید آن را تدریس میکنند. ماجرا این بود که خبری منتشر شد که درون قوطی کوکا یک سرنگ کشف شده و بعد از آن ناگهان بهصورت انفجاری خبرهای مختلفی منتشر شد که هر کسی از درون قوطی یک شیی پیدا کرده است. کمپانی کوکا با گرفتن چند وکیل بهدنبال همه مدعیان رفت و تا آخرین مرحله آنان را پیش برد تا ادعایشان را اثبات کنند و گرنه ادعای غرامت و جرم در دادگاه میکرد و آن شد که بعد از مدتی سهام در حال نزولش شیبش برعکس شد.
💢 آقایان مسئول، انقلابی که تا اینجا نفس انسانی را بلند کرده، به شما عزت داده مهمتر از هر سهامی است. حداقل به اندازه رییس کمپانی کوکا که بر روی سهامش تعصب داشت بر روی سرمایه اجتماعی انقلابی که وامدارش هستید تعصب داشته باشید. شما وکیل و نماینده مردم هستید بر مسند قدرت؛ مدعیان را به چالش بکشانید. بحران ارتباطات در عصر جدید را جدی بگیرید.
4_6012467023374714266.mp3
7.04M
میگن روضه دلمردگیه
#حسین_آغاز_زندگیه
#کربلایی_حمید_علیمی
#دلداده_حسینـــ🏴
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⚫️ پرتوی از عاشورا
◾️امام خمینی (ره): انقلاب اسلامی ایران، پرتوی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است. ملت بزرگ ما باید خاطره عاشورا را با موازین اسلامی هر چه شکوهمندتر حفظ نماید و به برکت آن و ارزش بی حساب ثارالله با حضور در صحنه، انقلاب عظیم خود را هر چه پایدارتر نگه دارد.
📚صحیفه امام؛ جلد 17؛ صفحه 482
🔴 هیولای فساد
یکی از اصطلاحات رایج و البته غلط در ادبیات سیاسی کشور، تشبیه فساد به «غده» و جامعه به «بیمار»ی است که باید توسط «جراح» درمان شود. نمایهای غلط از آنچه ذهنیت جامعه است.
من اما فساد را نه «غده»ای منفعل و بیحرکت در جسمی نیمه جان، که «هیولا»یی میدانم که به محض نزدیکی به «قلمرو» آن، نعرهکشان از خود دفاع و به مهاجمان حمله میکند.
بله! مبارزه با فساد، هزینه دارد. اگر علی(ع) وعده میدهد بیتالمال را بازمیستاند حتی اگر مهر زنانشان کرده باشند، هزینهاش جمل و صفین و نهروان است و خونهایی که از «دو طرف» ریخته میشود، تاجایی که «قاتل العرب» لقب میگیری و متهم میشوی به برادر کشی.
هراسناکتر از زر و زور، البته تزویر است. آنجا که عمار را میکشند و میگویند کسی او را کشته که به جنگش آورده! آنجا که اصحاب معاویه بزغاله کودکان کوفی را میدزدند و نفرینش را علی(ع) و یارانش میشنوند!
آری هموطن! به اژدهای هفتسر فساد حمله شده است، و آنها که به انتها رسیدهاند، قصد انتحار دارند.
فتنههای فرعون و قارون و سامری یکجا سرازیر شده و از امروز، هر روز معرکه داریم.
یادمان نرود! حال که نامه نوشته و «مصلح» را فراخواندهایم، تنهایش نگذاریم.
#احمد_قدیری
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بخش اول پاسخ رسایی به حرفهای زیر کولری جناب ظریف
هفته گذشته محمدجواد ظریف در مصاحبه ای با روزنامه ایران، به جای پاسخگویی باز هم به منتقدانش حمله کرد و آنها را منتقدان زیر کولر نشین (راحت طلب) معرفی کرد و تحریم خودش را نشانه حقانیت دیپلماسیاش دانست.
در یکی از جلسات عمومی، سئوالی در این باره مطرح شد که به تفصیل به ادعای ظریف پاسخ دادم...
#حمید_رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بخش دوم پاسخ رسایی به حرفهای زیر کولری جناب ظریف
هفته گذشته محمدجواد ظریف در مصاحبه ای با روزنامه ایران، به جای پاسخگویی باز هم به منتقدانش حمله کرد و آنها را منتقدان زیر کولر نشینهایی (راحت طلب) معرفی کرد که در برابر سید حسن نصرالله قرار دارند. ظریف دیپلماسی خودش را موفق و از سیدحسن نصرالله وقاسم سلیمانی را مدافع این دیپلماسی دانست.
در یکی از جلسات عمومی، سئوالی در این باره مطرح شد که به تفصیل به ادعای ظریف پاسخ دادم...
#حمید_رسایی
🔵 راهنمایی کنید
من نمیدانم چه کسی را باید محکوم کنم، اگر شما میدانید، راهنمایی کنید:
۱. اصلاحطلبانی که زمان احمدینژاد مخالف حضور زنان در ورزشگاه بودند
۲. دولت کنونی که علیرغم وعده، باب ورزشگاه را به روی زنان باز نکرده
۳. ضدانقلابی که دختران را به حضور در ورزشگاه ترغیب کردند
۴. دادسرا
۵. سحر
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
🔻 #پناهیان_صدای_ماست
🔹حجت الاسلام علیرضا پناهیان را همه می شناسند؛ بیش از اینکه سیاسی باشد، در حوزه فرهنگ و اجتماع و سبک زندگی فعالیت داشته و جریان سازی کرده است. پناهیان اما خودش می گوید«ما بگوئیم می خواهیم کار دینی کنیم نه کار فرهنگی؛ چون وقتی بگوئیم کار دینی، دیگر این دین است که تعیین می کند در یک مقطعی کار فرهنگی کنیم در مقطعی دیگر کار سیاسی، در مقطعی دیگر کار اقتصادی و ... .».
🔸پناهیان حالا طی سال های اخیر در مواجهه با لیبرال های ایران، همراه و هم دوش با سایر علما و بزرگان و اساتید انقلابی، کالجبل الراسخ ایستاده. چون او رأی و نظر خود را بخاطر به به و چه چه این و آن ابراز نکرده و نمی کند!
🔹در ماه های اخیر، پناهیان در جلسه ای گفته بود: «بچه حزب اللهی باید بلد باشد پول در بیاورد»، به مذاق یک عده ای خوش نیامد! همانانیکه حزب اللهی جماعت را بی عرضه و تنبل و فشل و کسل می خواهند و نگاهشان به بچه حزب اللهی، کسی است که عرضه کار و تولید و خلاقیت و کارآفرینی را ندارد! صرفاً باید در گروه های جهادی و مسجد و راهیان نور و اربعین و هیئت دیده شود نه در کارخانه و شرکت و تولید و ...!
🔸پناهیان در اظهارنظر اخیر خود اما دست گذاشته روی نقطه حساس طیف لیبرال حاکم در کشور! او با فریاد گفت: «چرا نمایندگان مجلس از شفافیت می ترسند؟ علت اینکه طرح #شفافیت_آرای_نمایندگان رأی نیاورده چیست؟ چرا شفافیت رأی را مساوی تفتیش عقاید می دانید؟ ما چکار به عقاید شما داریم؟ ما می خواهیم نتیجه کار کارشناسی شما را بدانیم».
🔹بعد از این بود که مطالبه شفافیت آرای نمایندگان به مطالبه عموم مردم تبدیل شد و همین باعث خشم نمایندگان مجلس شد که با پرخاشگری و اهانت به پناهیان حمله کردند که منبری نباید در کار مجلس دخالت کند!
🔸حالا پناهیان پرچم مطالبه از مجلس و دولت را به دست گرفته و با صراحت از دولتمردان و نمایندگان خواسته که باید اموال و آرای آنان شفاف باشد و همچنین چرا اولویت های اصلی مردم که همان اقتصاد و معیشت و فرهنگ است را برخی نمایندگان به مسائل سطحی کاهش می دهند؟ و شورای نگهبان باید مدام بر رفتار رئیس جمهور و نمایندگان نظارت کند و حتی بعد از انتخاب نیز نظارتش را ادامه دهد تا کسی که به دروغ گفته بود: «رقیب من بعد از مسئولیت در خیابان دیوارکشی ها می کند»، محاکمه شود!
🔹این مطالبات به حق، باعث عصبانی شدن دشمنان داخلی و خارجی و البته دوستان نادان شده که شروع کرده اند به اتهام زنی و برچسب زنی به حجت الاسلام پناهیان!
🔸ما توده های مردمی باید در این نبرد، پشتیبان کسانی باشیم که حق و حقوق مردم را فریاد می زنند و نباید آنها را در این نبرد نابرابر تنها بگذاریم. امروز پناهیان صدای ماست و باید او را یاری کنیم.
#داود_مدرسی_یان
فردی همچون #تاجزاده بهتر از هرکسی میداند که منظور از #نه_جنگ_نه_مذاکره در حقیقت "نه به ذلت" است و #صلح واقعی نیز در گرو داشتن #قدرت است، نه #مذاکره اما سعی دارد از آن "نه به صلح" و اقدامی در جهت افزایش تحریمها تعبیر کند تا هم از #پاسخگویی بابت دستاورد چندین سال مذاکرهی دولت متبوعش با آمریکا فرار کند و هم دقیقاً همسو با دوستانش در بیبیسی به فضا سازی برای کاهش تحریمها درصورت مذاکره با #ترامپ کمک کند؛ آنهم درحالیکه تمام شواهد نشان از شکستِ سیاستهای تحریمی علیه ایران دارد و تمام تلاش امروز طرف غربی و #کدخداپرستان_داخلی نیز کلید زدن #مذاکرت_جدید (منطقهای و موشکی) و اخلال در مسیر مقاومت فعالی است که ایران با کاهش تعهدات برجامیاش در آن پا گذاشته و درحالِ جواب گرفتنِ از آنست!!
#مهدی_قاسم_زاده
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔵 حق با پناهیان است
🔰طرح دوفوریتی #شفافیت_آراء در #مجلس رد شد. لذا پیگیری و تصویب این طرح بصورت عادی با توجه به حجم کاری مجلس، ماهها به عقب میفتد و به احتمال زیاد از دستور کار مجلس دهم خارج میشود.
نکته عجیب آن جاست درحالیکه 207 نماینده طرح را امضا کرده اند، دو فوریت آن در مجلس با 60 رای نمی آورد‼️این یعنی بخش اعظم #نمایندگان در #ظاهر از شفافیت یا سایر طرحها حمایت و حتی مصاحبه میکنند، اما در #عمل به آن رای نمیدهند. چرا؟ چون امضاها علنی و رسانه ای است و رای #مخفی. معنای واضح چنین رفتاری، #ریا و در وجه عمیق تر، چیزی جز #نفاق نیست. اما دلیل تمایل این نمایندگان به مخفی کاری چیست؟!
1️⃣ عدم شفافیت آرا سبب میشود نمایندگان مسئولیت تصمیمات و مواضع غلط خود را نپذیرند و شانه خالی کنند. درحالیکه با شفافیت آرا، با احساس مسئولیت بیشتری عمل خواهند کرد.
2️⃣ برخی نمایندگان با قولهای غیرشرافتمندانه کسوت نمایندگی را به دست می آورند، یا با متصل شدن به کانونهای سیاسی و مالی، آلوده میشوند و در بزنگاهها به نفع کانونهای فساد عمل می کنند. #فساد دو نماینده کمیسیون اقتصادی مجلس در موضوع #گرانی و اخلال در #بازار خودرو نمونه آشکار این ماجراست. ماجرای معروف پاپس کشیدن برخی نمایندگان از #استیضاح برخی وزرا با یک شام و وعده، مورد دیگر است. طرح شفافیت آرا و اموال نمایندگان، مانع بزرگی بر سر این نوع فسادها ایجاد میکند.
3️⃣برخی نمایندگان برای فرار از شفافیت به #قانون_اساسی تمسک میکنند که طبق آن، نمایندگان در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهارنظر و رای خود کاملا #آزاد است. واضح است تمسک به اصل #آزادی نمایندگان، تنها بهانه برای شفافیت است. چراکه شفافیت آرا، مخل آزادی نمایندگان نیست. بلکه اسباب #پاسخگو کردن آنهاست. طبق ماده 29 برنامه ششم هم آراء نمایندگان هم تمامی حقوق، دستمزدها، پاداشها و حتی داراییهای مردم ایران باید شفاف شود. این ابتدایی ترین حق #مردم است که از رای و موضع نماینده خود مطلع باشند. نه تنها رای او که هزینههای انتخاباتی نمایندگان، حضور و غیاب، سفرهای خارجی و… چرا که نماینده مجلس، نماینده شخص خودش نیست، نماینده گروهی از مردمی است که به او رای داده اند.
4️⃣ تذکر حجت الاسلام #پناهیان در اعتراض به رد شدن فوریت طرح شفافیت آرا باعث برآشفتن برخی نمایندگان و توهین این روحانی #انقلابی شده. آنان که شفافیت را مانع راه خود میبینند، مطالبه به حق و آزادیخواهانه ایشان را با الفاظی چون هتاکی و فحاشی محکوم کرده اند. اما نکته آنجاست که این اعتراضها دست و پا زدن در باتلاق است، بسیاری از آنان که در "امضا" و "رای" دوچهره بودند، با فریاد انقلابی آقای پناهیان روی آب آمدند. بی توجه به آنکه مردم منتظر بودند نقاب زدگان را بیشتر بشناسند. و پناهیان نفاق عده ای را خوب کنار زد. این خاصیت #امام_حسین(ع) و #منبر اوست.
#محمد_عبدالهی
کمالطلبیکور و جنگ هوشمند دشمن
1- در دوره بسیار خطیری به سر میبریم که انباشته از موفقیتها و فرصتهای بزرگ و در عین حال تهدیدهای پیچیده است. اگر موقعیتشناس نباشیم، در انواعی از پیچ و خمهای جنگ هوشمند گرفتار میشویم. یا سرخوردگی به ما دست میدهد، یا دچار عافیت طلبی و خستگی میشویم، یا در کام درگیریهای فرعی سقوط میکنیم و به اشتباه، به جای شلیک به دشمن، همدیگر را میزنیم، و یا مجالی فراهم میکنیم که دشمنِ سرخورده، روحیه بگیرد و از موقعیت ضعف خارج شود.
2- برخی انسانها فاقد آرمانند. محافظهکاری، موجب انحطاط و پسرفت است. اما در مقابل، آرمان گرایانی هستند که به مقدورات و مقتضیات توجه نمیکنند. انسان بدون کمال طلبی سقوط میکند. اما همین، گاه میتواند ضد خود عمل کند و موجب افسردگی، بیتفاوتی و رها کردن آرمانها در میان مدت شود، یا به سربازگیری از سوی دشمنان جبهه حق بینجامد. روانشناسان میگویند در مقابل کمال گرایی مثبت که میتواند انگیزه و امید ایجاد کند، کمال گرایی منفی، فرد را به افسردگی و سرخوردگی سوق میدهد. با کمال طلبی فاقد «بصیرت، صبر، دور اندیشی، ملاحظه مضیقهها»، حتی ائمه معصومین (ع) هم متهم میشوند؛ چنانکه خوارج آلوده به نفوذ و بیبصیرت، با امیر مومنان علیهالسلام، و سپس، دیگرانی با سایر ائمه علیهمالسلام کردند و آن بزرگواران را -نعوذ بالله- متهم به کوتاهی نمودند! وقتی پیش افتادن از ائمه معصومین اتفاق افتاده، لابد رفتار مشابه در دوره غیبت معصوم و حاکمیت ولایت فقیه محتمل الوقوعتر است.
3- جبهه استکبار و ضد انقلاب، به شهادت کارنامهشان ضد بشریت و ضد عدالت هستند. اما همین طیف غوطهور در فساد و ظلم، وقتی به انقلاب اسلامی و کارنامه آن میرسند، ژست کمالگرایی میگیرند تا یاس را به افکار عمومی تزریق کنند. هر تلاشی برای خدمتگزاری و اصلاح امور و مبارزه با نابهنجارها انجام میشود، زیر سؤال میبرند و چنان ناچیز و ناکافی نشان میدهند که مردم به ویژه انقلابیون مطالبه گر، از پای صیانت از انقلاب پراکنده شوند. نفوذیهای چپ نما در تاریخ ما یک انحراف همیشگی بزرگ محسوب میشوند که با انقلابینمایی کوشیدهاند نهضت را به بیراهه ببرند و در نهایت پیش پای آمریکا و انگلیس قربانی کنند. از توده ایها و سازمان مجاهدین خلق بگیرید تا برخی چپ نماهای پس از انقلاب، برخی عناصر منسوب به حلقه انحرافی، و این آخر سری، طیفی از مدعیان اصلاحطلبی.
4- مبارزه با جبهه استکبار به مرحلهای بیسابقه و حساس رسیده است. جبهه صهیونیسم مسیحی، جنگ در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را با سرشکستگی واگذار کرده و شاهد اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی در منطقه است. آنها در فتنه 78 و 88، بهاشرافیت خائن به انقلاب امید بسته بودند و به عنوان سرمایه بزرگ خود یاد کردند. در چند سال اخیر هم امید داشتند از طریق ترویج اعتماد به غرب و در پوشش توافق و نُرمالیزاسیون، از انقلاب اقتدار زدایی کنند. اما با تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب در همین دوره، پیروزیهای بزرگ جبهه مقاومت رقم خورد و به تحقیر آمریکا و انگلیس در خلیجفارس انجامید. افکار عمومی اکنون، هم دستاوردهای مقاومت را میبینند و هم تلخی اعتماد به دشمن را در معاش خود میچشند. اکنون فصل نتیجهگیری و شروع مجدد است. همین، دشمن و برخی مدیراناشرافیت زده و ناکارآمد را که آدرس اعتماد به دشمن را دادند، نگران میکند و به صرافت میاندازد تا دل مشغولی و اولویتهای جامعه را جا به جا کنند.
5- عطریانفرعضو مرکزیت حزب کارگزاران اخیرا گفت «دولت برای اینکه بتواند از برجام، ظرفیت تبلیغاتی و انتخاباتی بگیرد -چون مردم ظرفیت امنیتی را براحتی نمیفهمند- یک ظرفیت دیگر به برجام بار کرد و آن ظرفیت اقتصادی است. این خیلی بزرگتر از واقعیت بود و به پیکره دولت آسیب زد». این اعتراف، شبیه سخنان مدیر روزنامه شرق است که گفت «مبالغه درباره برجام را قبول دارم. این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»! در اوج هیجان مذاکرات، ادعا این بود که با توافق، 150 میلیارد دلار دارایی ایران به کشور برمی گردد و 200 میلیارد دلار هم سرمایهگذاری خارجی با خود میآورد. برجام را با سراب 350 میلیارد دلاری، شیرین سازی کردند. اما گزارشهای علنی از آخرین مذاکرات در پاریس حاکی از این بود که حضرات آمادهاند 11تعهد اروپا و همه آن وعدهها را در ازای وعده اعتبار 15 میلیارد دلاری بفروشند و از تعهدات لغو تحریمهای بانکی و مالی و نفتی صرف نظر کنند!
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
کمالطلبیکور و جنگ هوشمند دشمن 1- در دوره بسیار خطیری به سر میبریم که انباشته از موفقیتها و فرص
6- دولتمردی اخیرا گفت «مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بیدقتیها، غصه جدیدی بر مردم وارد شود. نباید برخی تندرویها و مسیرهای غیردقیق و مردم آزار در جامعه بروز کند. زنان و کارگران ما احساس میکنند بعضی از حقوق آنها مراعات نمیشود». آیا حیف و میل 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی برای سه درصد رانت خوار، و تحمیل تورم حداقل 42 درصدی به 97 درصد مردم وتحمیل شکاف طبقاتی، مصادیق آزار و غصه دار کردن نیست؟ چگونه است که از خودکشی یک دختر سی ساله و ازدواج نکرده که دارای اختلال روانی بوده، سوژه ضرورت رفتن زنان به ورزشگاه را علم میکنند اما نمیگویند برای انبوه جوانان محروم از ازدواج و اشتغال چه کردهاند؟ وقتی دبیر سابق ستاد هماهنگی اقتصادی دولت -که صلاحیتش برای شهرداری تهران از سوی وزارت اطلاعات رد شد اما به اصرار آقای روحانی، حکم او امضا گردید- همسر جوان خود را با شلیک پنج گلوله کشت، طیف حامی دولت پای قاتل ایستادند، حیثیت مقتول بیپناه را لکه دار کردند و گفتند «مهدور الدم بود»! اما نه از روحانی، و نه از ابتکار و جنیدی و مولاوردی صدایی در نیامد. حالا اما همین طیف برای حقوق زنان اظهار نگرانی میکنند.
7- طیف مذکور به بهانه صدور حکم اولیه برای چند کارگر نیشکر هفت تپه، وکیل مدافع کارگران شدند. اما هرگز از نوع کارگران به ویژه کارگران بیکار شده هفت تپه، به خاطر سوء مدیریت فاحش اقتصادی و واگذاریهای مسئله دار عذرخواهی نکردند. مگر نه اینکه نیشکر هفت تپه را آذر ۹۴ به قیمت ۵ درصد ارزش واقعی شرکت فروختند؟ و مگر نه اینکه مدیریت «رئیسستاد انتخاباتی رئیس دولت در آذربایجان شرقی» بر سازمان خصوصیسازی، آغاز نابسامانی در برخی کارخانهها و ندادن ماهها حقوق به کارگران و اعتراض آنان بود؟ آیا با زدن چوب حراج به نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...، برای کارگران و خانوادههای آنها دلسوزی میکردند که حالا طلبکار شدهاند؟! حلقههایی که مرتکب برخی تخلفات و مفاسد شدهاند، اکنون از اهتمام و جدیت دستگاه قضایی در دوره جدید احساس نگرانی میکنند و بنابراین از هر نوع مسئلهسازی یا حاشیهپردازی استقبال میکنند.
8- ضریب جینی که نشانگر میزان فاصله میان طبقات پایین و بالاست، در دولت نهم و دهم، به شکل محسوسی پایین آمد. علت، در هدفگذاری برای خدمترسانی و توانمند کردن طبقات پایینتر بود. مدیران، بیشتر در میان مردم بودند، مشکلاتشان را میشنیدند و برای کاهش آن تلاش میکردند. ضریب جینی از رقم 0/425 در سال 84 (آغاز دولت نهم) به 0/365 در سال 92 کاهش یافت. اما پس از دولت یازدهم، بهطور پیوسته و مداوم بالا رفت و در سال گذشته به رقم 0/409 رسید. برخی مدیران چند سال است - حتی پس از بههم خوردن برجام- پُز افزایش فروش نفت به 2/5 میلیون بشکه را میدهند. بماند که ما، قبل از برجام تا 1/5 میلیون بشکه نفت میفروختیم اما حالا این رقم، به زیر چند صد هزار بشکه رسیده و تحریمها نیز شدیدتر از قبل برگشته است. اما نکته مهم این است که در این شش ساله افزایش و کاهش درآمدهای نفت، ضریب جینی علیالدوام رو به افزایش بوده است. یعنی مدیریت اشرافی، کمترین اهتمام را برای کاهش شکاف طبقاتی داشته، بلکه برخی سیاستگذاریهایش موجب تشدید این شکاف شده است. این سوءمدیریت و اولویت قائل نشدن به طبقات محروم را نمیشود به تحریم نسبت داد.
9- افکارعمومی مطابق این واقعیتهای غیرقابل خدشه، به عبرتهای مهمی نزدیک شده که میتواند پشتوانه مقاومت مقتدرانه در حوزه دیپلماسی، و انتخاب تصمیمگیران خدوم و جهادی در سیاست داخلی باشد. در این شرایط، نیروهای مدعی دلسوزی برای انقلاب و مردم، حق ندارند جبهههای جدیدی باز کنند که مجددا تشخیص را برای مردم دشوار کند، یا توجهات را از اولویتها به درگیری در جبهه خودی بکشاند. نقشه دشمن منهزم در منطقه، تکمیل پازلی بزرگ برای القای ناتوانی و ناامیدی و بنبست در کشور است، و در این مسیر، حتما به مستند کردن انگارهسازیهای خود با گفتار و رفتار افراد منسوب به جبهه انقلاب بیش از هر چیز دیگر نیاز دارد. هیچ یک از ما اگر در خانواده خود بدترین دعواها را هم داشته باشیم، به اسم نقد و نهی از منکر، در کف کوچه و خیابان، پردهدری و آبروریزی و همدیگر را هو نمیکنیم. کسانی که نسبت به خانواده خود این قدر غیورند، چگونه میتوانند نسبت به حیثیت خانوادهای در تراز یک ملت خوندل خورده و نظام برآمده از آن، بیمبالات باشند؟ روحیهای که دشمنان و مفسدان و متخلفان، از مشاهده مجادلات اینچنینی میگیرند، بدیل و نظیر ندارد. «وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم وَاصبِروا. إِنَّ الله مَعَ الصّابِرينَ».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
6- دولتمردی اخیرا گفت «مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بید
10- مبارزه برای حق و عدالت، سختترین جنگهاست و بدون جبههسازی و همافزایی نیروها و شناخت درست از موقعیت جبهه خودی و دشمن به سرانجام نمیرسد. بلکه حتی میتواند موجب بدفهمی و شلیک به جبهه عدالت شود یا دستکم، به هدف دشمن در پروژه القای غرق مصنوعی (قطع امید کردن و تسلیم شدن) کمک برساند. چاره چیست؟ نوعی از آرمانخواهی که امید و اهتمام را پمپاژ کند و نه دلزدگی و رها کردن مسئولیت، یا سربازگیری شدن برای رفتار انتحاری در خدمت دشمن. درگیریهای فردی، یا فرد را مستهلک میکند، یا او را به خود اجتهادی میکشاند، یا اولویتهای کلان را لابهلای حواشی گم میکند. و البته افتادن در دام بدخواهان نیز یک احتمال است. جمعیتهای سالم، افراد را از افراط و تفریط بازمیدارد؛ همچنانکه نمیگذارد افراد با انگیزه حقطلبی، طعمه دشمنان شوند. این کلام حکیمانه از امیر مومنان علیهالسلام خطاب به انقلابینماهای خوارج است که فرمود «وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَهًْ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تفرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنانكه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ». (خطبه 127 نهجالبلاغه).
🔺یادداشت کیهان🔺
#محمد_ایمانی