فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴برویم با کدخدا!
ما به مذاکره با دشمنان افتخار میکنیم!
آمریکا رفته بیرون یه شری کم شده!
مگر دیوانه شدم که با شما مذاکره کنم!
باز هم اماده ایم بازگشت و توبه آمریکا را بپذیریم!
👈واقعا این فیلم را به خودش هم نشان دهید نمی تواند یک موضع ثابت استخراج کند. وقتی #تحریف هزینه ندارد و هر مطلب بی پایه و اساس و خلافی که گفته شود، تیم رسانهای آن را پرحجم منتشر می کند، دیگر کسی به این ضد و نقیض گویی پرت و پلا گفتن ها دقت نمی کند...
#سلطان_دروغ_تزویر_تخریب....
✍️کانال #دکتر_جاویدنیا
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ظریف و عارف چرا نیامدند
نظرسنجی ها چه می گوید؟ - ۱
♦️تنوع نامزدهای سرشناس، در جای خود مغتنم است و میتواند به رونق انتخابات کمک کند. هر چند که به تجربه ثابت شده شماری از آنها کنار میروند. بنابراین مسئله اصلی، نه تنوع نامزدها، بلکه رویکرد آنها به دوگانه «تداوم یا تغییر ریل دولت» است. طبعا بازی با شمار معتنابهی «نامزدنما»، نمیتواند ائتلاف حاکم بر دولت را از مسئولیت پاسخگویی معاف کند..
🔹از یک چشم انداز، صحنه انتخابات پنجضلعی به نظر میرسد: نامزدهای منسوب به طیف نیروهای انقلاب، نامزدهای دولتی، نامزدهای اصلاحطلبان، رئیسجمهور سابق و چند نامزد همسو، و شماری از نامزدهای سیاسی منفرد. در عین حال، اگر نامزدهای منفرد را استثنا کنیم، سه طیف دیگر، درباره زدن نامزد(های) طیف انقلاب، همپوشانی دارند.
♦️رفتار انتخاباتی «ائتلاف اصلاحات و اعتدال» شگفتی کم نداشت: از 14 نامزد مد نظر «نهاد اجماع ساز اصلاحطلبان» که همگی موظف به ثبتنام بودند، 5 نفر (عارف، ظریف، خرازی، صدر و مولاوردی) ثبتنام نکردند و چند نفر خارج از لیست «ناسا» نامزد شدند.
🔹جهانگیری هم به جای اینکه روی کارنامه تاکید کند، گفت «قصد ورود نداشتم اما با توجه به نیامدن دکتر ظریف و تشخیص جبهه اصلاحات، از مسئولیت شانه خالی نمیکنم». محسن هاشمی هم درباره آمدنش گفت «با جهانگیری رایزنی کردم؛ او گفت مناسب است ثبتنام کنید»!
♦️ثبتنام برخی متهمان یا محکومان دادگاهها در نوع خود جالب توجه بود؛ و نیز، ثبتنام همزمان چند عضو دولتین روحانی (جهانگیری، شریعتمداری، همتی، آخوندی، دهقان). ثبتنام برخی از اینان در حالی که متهم سوءمدیریت و ترک فعل هستند و باید به اتهام تضییع حقوق 85 میلیون شهروند تحت پیگرد قرار بگیرند، قابل تامل است.
🔹همانگونه که انصراف عارف و ظریف، خبر از ندیدن دورنمای موفقیت میدهد، این حجم از نامزدی در میان افراد منسوب به ائتلاف اعتدال و اصلاحات نیز جای تامل دارد.
♦️عارف با همه تدارکات، از نامزدی منصرف شد؛ او زمستان 98 در اعتراض به بلبشوی جبهه اصلاحات و فشارهایی که متوجهش کردند، از ریاست «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»(شعسا) استعفا کرد . نیامدن عارف نشان میدهد اختلافات در اردوگاه تبوع وی جدی است و گرنه او بر بسیاری از نامزدهای «ناسا» ارجحیت داشت.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ظریف و عارف چرا نیامدند
نظرسنجی ها چه می گوید؟ - ۲
🔹نتایج نظرسنجی مراکز دولتی هم در جای قابل تامل است. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که قبل از ثبتنام نامزدها انجام شد، بیش از 41 درصد از افرادی که «قطعا و به احتمال زیاد» در انتخابات شرکت میکنند گفتهاند در صورت نامزد شدن سید ابراهیم رئیسی، به احتمال زیاد به او رأی میدهند، 16 درصد گفتهاند «تا حدی» ممکن است به رئیسی رای بدهند. فقط 9 درصد میگویند اصلا به او رای نمیدهند.
🔹درباره محمدجواد ظریف، فقط 14 درصد شرکت کنندگان گفته بودند قطعا و به میزان زیاد به او رای میدهند؛ و 16 درصد تا حدودی. در عین حال، 37 درصد گفتهاند اصلا به ظریف رای نمیدهند. رای احتمالی ظریف در حالی به رقم 14 درصد افول کرد، که همین آمار در نظرسنجی آذرماه گذشته ایسپا، 21 درصد بود. این احتمالا یک دلیل مهم انصراف ظریف از نامزدی بود.
آمار مربوط به سایر نامزدهای مطرح به این شرح است:
🔻لاریجانی: 7 درصد قطعا و به احتمال زیاد، 16 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. آنها که اصلا به او رای نمیدهند، بالای 41 درصد.
🔻جهانگیری: حدود 4 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 11 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 41 درصد.
🔻محسن هاشمی: 6 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 12 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 32 درصد.
🔻 پزشکیان: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 6 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 22 درصد.
🔻عارف: 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 10 درصد تا حدودی احتمال دارد به عارف رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند بیش از 28 درصد.
🔹اما چرا سید ابراهیم رئیسی در کانون توجه است؟ پاسخ این سؤال را میتوان از نظرسنجی دو هفته قبل خبرگزاری ایرنا استخراج کرد. در این نظرسنجی هم که آیتالله رئیسی، محبوبترین فرد در میان 13 نامزد است، از مردم درباره «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» سؤال شده که مشارکتکنندگان به ترتیب، مولفههای «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» را در اولویت دانستهاند.
🔹بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی از رئیسجمهور آینده انتظار دارند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد. در یک نظرسنجی دیگر «ایسپا» هم از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه است:
🔹بیشترین عامل ترغیبکننده افراد برای شرکت در انتخابات (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد، و احیای برجام و رفع تحریمها با ۳۹ درصد» قرار گرفتهاند.
🔹 ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود تاثیر زیادی بر تصمیمشان برای شرکت در انتخابات دارد و ۲۷ درصد معتقدند اگر شیوع کرونا کمتر شود تاثیر زیادی بر شرکت کردنشان دارد. ۱۶ درصد اظهار کردهاند در صورت بهبود وضعیت بورس به میزان زیاد ترغیب میشوند که در انتخابات شرکت کنند.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مقایسه کنید با افتتاحهای نمایشی و پولپاشیهای فرمایشی در آستانه انتخابات توسط مدعیان تدبیر و امید
#برای_مردم
👤 #سید_یاسر_جبرائیلی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 جهانگیری مظلوم
وقتی گریه جهانگیری را دیدم دلم برای این همه مظلومیت سوخت.
اینجانب به نوبه خود از جناب اسحاق جهانگیری بخاطر همه بی عدالتی ها و بی کفایتی ها و خیانت ها و فشارهای ناجوانمردانه و ظلم ها و ستم هایی که ما مردم در حق ایشان نموده ایم معذرت می خواهم !!!
✍ #قاسم_اکبری
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#دولت_سوم_روحانی
#انتخابات
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴رییسی که کاندیدا شد، همه نگران قوه قضاییه شدند که پس آنجا چه میشود؛ اما کاندیداتوری معاون اول رییسجمهور و وزیر کار و رییس بانک مرکزی کسی را برای این ماههای مانده از دولت نگران نکرد. مگر کاری هم میکردند؟ شاید حتی بدون اینها، امور بهتر هم پیش برود :)
✍️ #کبری_آسوپار
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تو دهنی مهمان برنامه به یاوه گویی های مجری و کارشناس اینترنشنال سعودی علیه ایران؛ منازعه اسرائیل و فلسطین بیش از 70 سال سابقه دارد و ارتباطی به جمهوری اسلامی ندارد!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ناگفتههایی از خوی اشرافیگری لاریجانی و ساده زیستی جلیلی.
💬 #علی_جعفری
✅ مردم از امثال آقای روحانی و لاریجانی و دیگر اشرافیگریها خسته شدهاند.
💢 #پ_ن: ما مردم، مردکاخنشین کم ندیدهایم! تجربه مرد استخر فرح کافیست! از زمان مشکل(کرونا) از کاخشان بیرون نیامدهاند. #نه به #دولت_سوم_روحانی(لاریجانی و جهانگیری) . ما مردم مرد میدان میخواهیم از مردم #برای_مردم. سلام بر #سید_محرومان.
#سیاسی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
قافیه تنگ: تاجزاده
🔹کانال اتحاد ملت، مدیحه ای برای تاجزاده نوشته؛ "رویای زنده! او اهل زدن به دل کویر و تشنگی چشیدن است. آمد، چون جانهای یخزده و رویاهای خفته را میدید. آرزوهای مرده و مغزهای کوچک زنگزده را میدید. باید میآمد تا یخها را بشکند، تا رویاها را بیدار و آرزوها را زنده کند. بگذار آسوده بخوابیم. ما رویاهایمان را دیری است کشتهایم. به تو هم احتیاج نداریم؛ ای مصطفی! ای احیاگر رویاهای مردگان! ای زندهکننده رویاهای مرده!".
🔹کمدی سوزناکی است! خیال می کنند واقعا مغز مردم زنگ زده و به یاد نمی آورند که تاجزاده اسفند ۹۵، برای تحمیل روحانی به هر قیمت، به شرق گفت: "اگر قرار بود نرخ دلار با همان رشد دوره احمدینژاد افزایش یابد، دلار الان ۱۲ هزار تومان بود، سکه چهار میلیون، و پراید به ۶۰ میلیون رسیده بود"!
♦️اما حالا دلار ۲۲ هزار و ۹۲۰ تومان، سکه ۱۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، و پراید ۱۲۸ میلیون تومان است. تورم ۶۰۰ تا ۸۰۰ درصدی اقلام مختلف، سوغات دولتی است که تاجزاده ها سر سفره ملت گذاشتند و با این همه، از خود متشکرند و برای همدیگر شعر می گویند! شعری که قافیه اش تنگ آمده و شاعرانش...!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
🔻راه پیروزی اصلح در انتخابات 1400🔻
♨️نزول بلایی به اسم دولت اعتدال در سال ۹۲، به سبب عدم وحدت نیروهای انقلابی بود. در آن زمان حضور هم زمان آقایان قالیباف، رضایی، جلیلی، ولایتی و حداد عادل مانع از وحدت نیروهای انقلاب شد.
1️⃣ پس از ۴ سال جریان انقلاب به این درک رسید برای عبور از سد روحانی و جریان لیبرالیسم باید به وحدت برسند. لذا در آخر امر جریان انقلاب با وحدت بر روی ابراهیم رئیسی سعی کرد مانع تفرقه را از سر راه بردارد.
اما بازهم جریان انقلاب در انتخابات موفق نبود.
2️⃣ امروز، قریب به هشت سال از دولت روحانی میگذرد و جریان انقلابی در اوائل دوران بلوغ خود به سر میبرد. دورانی که به غایت حساس و مهم خواهد بود. جریان انقلاب برای موفقیت و کنار زدن بن مایه تفکر لیبرالیسم از قدرت، باید در این دوره علاوه بر وحدت بر روی فرد، به وحدت گفتمانی برسد.
3️⃣ یعنی نیروهای انقلاب به صورت هماهنگ از یک گفتمان و یک دغدغه سخن بگویند و در آخر پس از وحدت گفتمانی به وحدت بر روی یک کاندیدا برسند. گفتمان جبهه انقلاب، گفتمان امامین انقلاب است.
4️⃣ مهم ترین دغدغه رهبر انقلاب نیز، روی کار آمدن یک دولت جوان و انقلابی است. مقام معظم رهبری به صراحت تاکید کردند:
برای اینکه جوانها مدیریتها را بر عهده بگیرند راهش این است که دولت به وسیله یک جوان تشکیل بشود.
✍🏻 از طرفی رهبر انقلاب نقشه راه کلی را بری ما ترسیم کرده اند. غایت اهداف ما، رسیدن به #تمدن_اسلامی است؛ راه رسیدن به تمدن اسلامی نیز لاجرم از مسیر تشکیل دولت اسلامی عبور خواهد کرد.
✍️ #سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
🔺همزمان با اینکه #رئیسی دستور داد برای تبلیغ نشدن، خبر جلساتش پخش نشود، معاون اول دولت در شرایط فاجعه بار اقتصادی کشور درخواست مرخصی داد!
من نام یکی را میگذارم اخلاق، یکی را میگذارم سودای قدرت...
💬علیرضا گرایی
➕ظاهرا #جهانگیری از #روحانی تا روز #انتخابات درخواست مرخصی کرده !
بزرگوار شما و رئیس ات که 8 ساله مرخصید ، این ملت بیچاره هستند که سرکارند...
💬مجتبی باجلان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺از یکسو گله ای ثبت نام میکنند و از سوی دیگر مدعی اند که سروسامان دادن به وضعیت کنونی از عهده ی افراد ثبت نام کرده بر نمی آید؛ هرچند این ادعا مؤید عملکرد پُر نقص خودشان و دوستان شان در این هشت سال است و قطعا بهتر از دادنِ وعده های پوشالی (همچون هشت سال قبل شان) است اما بنظر میرسد هدف اصلی این جماعت، بن بست نمایی (برای ساخت دوگانه مذاکره_معیشت در مناظرات)، ناامید سازی مردم (بمنظور کاهش مشارکت)، زمینه سازی برای تحریم خاموش انتخابات (در صورت بالارفتن احتمال شکست شان)، متهم کردن نظام به سخت گیری (درباره ورود افراد مساله دار به صحنه انتخابات) و زیر سوال بردن کارآمدی رقبا (بمنظور فرار از پاسخگویی بابت ناکارآمدی هشت ساله ی خودشان) می باشد!
#سرطان_اصلاحات
✍ #مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi