🔺 اپل و گوگل بهکلی کلمه #فلسطین را حذف کردند❗️
پینوشت:
📌یعنی تا همین الآن هم خیلی از مردم فکر میکنند که فضای مجازی و شرکتهای تولید کننده محتوا بیطرفانه دارن فعالیت میکنند درصورتیکه همشون تحت سیطره صهیونیستها هستن❗️❗️
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقتی رهبری حرف از تولید داخل و واکسن ایرانی میزنند عین صحبت امام هست که گفتند:
مهم این است که ایرانیها بفهمند که میتوانند کار بکنند!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺آقای هادی مهرانی ادمین کانال جانبازان اصلاح طلب ، حالا فهمیدی بودجه اون بچه کجا میره؟ شبها راحت میخوابی یانه؟
#پررویی_نجومی
🔸توضیح: شهرداری 396 میلیون تومان داده به خبرنگاران اصلاحطلب تا براشون در فضای مجازی توزیع محتوا انجام بدهند (یعنی از شهرداری تعریف کنند!)
🔹اماهمین اصلاحطلبان یک توییت در میان از لشگر سایبری و... صحبت میکنند وماها را که زمان، عمر و انرژی خود را گذاشته ایم برای اثرگذاری در فضای مجازی، متهم به بودجه گرفتن از بیت المال می کنند! اما خودشان تا خرخره در بیتالمال هستند...
#خودتان_قضاوت_کنید
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴نقش فضای مجازی در ولنگاری فرهنگی پیدا و پنهان سینما و تلویزیون
🔹مصاحبه دو سال پیش خانم سماواتی، بازیگر سینما و تلویزیون و بازرس صنفی انجمن بازیگران سینما و تلویزیون که تعداد فالوورهای اشخاص در فضای مجازی را تعیینکننده انتخاب بازیگرانِ اعلام کرد.
🔸او می گوید: « این روزها هم میبینم و هم میشنوم که چقدر برای تهیهکنندگان ما دغدغه شده کدام بازیگر چقدر فالوور دارد، عمدتاً هم بازیگرانی هستند که در ابتدای راهند و سابقه چندانی هم ندارند ولی بهجهت فعالیت زیادشان در فضای مجازی پُرکارتر میشوند، چون تهیهکننده بیشتر ترجیح میدهد این فالوور زیاد، بازیگر سریال یا فیلم سینماییاش شود، چون ذائقه مخاطب هم به این سمت رفته و فروش و صرفاً مخاطب برای تهیهکننده ما اهمیت دارد نه اینکه؛ آیا آن هنرمند از دانشهای اولیه هنر بازیگری آنطور که باید و شاید برخوردار است یا خیر؟ آیا این کاری که او ارائه میدهد میتواند مولّد خوبی برای انتقال مفاهیم درست به جامعه باشد؟ »
https://tn.ai/2033329
👈پ.ن: با این وضعیت نباید از بروز مواردی همچون ریحانه پارسا و امثال آن یا فیلمهای سخیف سینمای خانگی متعجب بود. مادام که فضای مجازی همچون حضرت آقا برای سایر مسئولان انقلابی اولویت اول نباشد، روز به روز باید با فرهنگ اسلامی فاصله گرفت و شاهد تهاجم فرهنگی هر چه بیشتر بود.
✍️ #دکتر_جاویدنیا
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ جماعتی که منافعِ ملی هیچ وقت براشون مهم نیست
هر جا پول باشه
در واقع بیشتر بهشون پول بدن !
بیشتر با دشمن دوست میشن ...
تا جایی که از دشمن دشمن تر میشن : )))
#سعودی_نشنال
👤 حنین
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴کلانتالاب، در باتلاق سوء مدیریت!
بیبخارها با خورشید دستبهیکی کردهاند تا از کلانتالاب، خردهمرداب بسازند. #هورالعظیم، سراب پهناوری در افق جغرافیای خوزستان است. ماهیها در زیستبوم تالاب، حق آب و گل دارند اما حقابه نه! سهم گاومیشهای کنارزی از اکوسیستم هور، آبتنی در باتلاقهای محلی است. در نتیجهی تغییر کاربری تالاب به کویر، سامانهی ناوبری پرندگان مهاجر مختل شده و زبانبستههایی که سرد و گرم روزگار را چشیدهاند، اینک ییلاق و قشلاق را قاطی میکنند. احشام شیرده، شیرابهی فاضلاب را مینوشند و دامهای گشنه، زبالهی بیابان را میخورند.
در قاعدهی هرم نیازهای انسانی مازلو، وجود آب حیاتی است. چرخهی آب میلیاردها سال است که در طبیعت جاریست اما جای چرخهی مدیریت آب در کشور ما خالیست. دیروز کویر را به قنات آباد میکردیم و امروز هور را به سد، نابود. کرخه، زایندهرود هورالعظیم است که ابرسازهی بتنی غولپیکری در بالادست، اجاق آن را کور کرده تا شاهرگ حیات فرودستش خشکیده شود.
سرچشمهی رودهای جاری، گوشت قربانی نیست که برای احیای گاوخونی به آن دخیل ببندند. به آن خانم محیط زیست بفرمایید دیگر زور هورالعظیم به واژگونی قایقش نمیرسد. امروز ردپای سوءمدیریتها را میتوان در کنار جاپای به گل نشستهی گاومیشها بر بستر تفتیدهی تالاب مشاهده کرد. دود این سهلانگاری به چشم ما میرود وقتی که دوباره بحران ریزگردها سربرآورد. هورالعظیم مزیت نسبی تمدن خوزستان است که اگر از دست برود، به کانون بحران تبدیل میشود.
✍ #زهرا_محسنی_فر
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔻 احمدینژاد میگوید:
اگر کسی نظرش با نظر رهبری متفاوت باشد، مگر باید بمیرد؟!
❇️ ملاحظات:
ای کاش میشد احمدینژاد را ابله یا مهجور از حقایق و مستضعف فکری تصور کرد، اما وی هیچیک از اینها نیست و کاملا هم میفهمد و متوجه است که چه میگوید و چه نتایجی بر گفتههایش مترتب است.
مثلا احمدینژاد خوب میداند که هیچ حزباللهی واقعیای کسی را به صرف آنکه نظراتی متفاوت با نظرات رهبری دارد، محکوم به مرگ نکرده، نمیکند و نخواهد کرد. اما او باید اینچنین مغالطه کند تا محل اصلی نزاع و بحث به جای دیگری منتقل شده و فضا غبارآلود و نتیجتا ذهن مخاطبان مشوّب و مشوّش گردد.
محل نزاع کجاست و سخن اصلی چیست؟
🔘 اول: سخن آن است که اگر کسی اختلاف نظرات او با نظرات رهبری به سطح «اختلاف گفتمانی» ارتقا یابد، او را دیگر نمیتوان درون جریان ولایی و انقلابی و عدالتخواه دانست و اگر آن فرد ادعای مردمداری هم داشته باشد، مدعای او برای دهانش بسیار بزرگ است؛ هر که میخواهد باشد؛ حتی حسینعلی منتظری؛ «حاصل عمر» نائب امام زمان!
🔘 دوم: حتی اگر هم کسی با حجّت خدا(خامنهای) اختلاف نظر گفتمانی داشته باشد، چنانچه در کنج خانهاش بنشیند و این اختلاف غیر قابل قبول را در سینهاش نگاه دارد، بازهم ما را با آن شخص کاری نیست. سخن آن است که اگر کسی عقایدش فاسد باشد، حق ندارد این فساد را به خلق خدا تسرّی دهد و به اضلال دیگران بپردازد؛ باید با شیوهی حکیمانه مطابق با هر شرایط، با او تقابل کرد. این دستورالعمل جزو قطعیات دین است. مگر میشود انتظار داشت که یک مغازه برای خود محبوبیت جلب کند و به جای اغذیهی سالم، مواد غذایی مسموم به مردم عرضه نماید و با این وجود، آزادانه به فعالیت خود ادامه دهد و اگر هم به او گفته شود که یا محصولاتت را اصلاح و اسلام کن و یا در مغازهات را ببند، وقیحانه پاسخ دهد که: «هر کس که اغذیهی ناسالم در اختیار مردم قرار دهد، مگر باید بمیرد»؟!!
⬅️ احمدینژاد البته در فقه سیاسی مجتهد نیست(نه در کلان و نه در خرد) که اگر هم باشد، اختلاف اجتهاد اگر به حد اختلاف گفتمانی برسد، دیگر قابل قبول نیست و دقیقا با همین استدلال میتوان گفت که گزارهی «إجتهد و اخطأ» در همهی شرایط مسموع و قابل پذیرش نیست. مگر میشود «علی» و «معاویه» را همزمان در مسیر حق تصور کرد که صرفا خروجی اجتهادشان با یکدیگر متفاوت بوده است؟!
♦️ به «ابلیس» و آنچه بر او گذشت، نظری بیفکنیم.
ابلیس با وجود آنکه به توحید در ذات، توحید در الوهیت، توحید در خالقیت و توحید در ربوبیت تکوینی معتقد بود، اما چون حاضر به پذیرش ربوبیت تشریعی نشد، خداوند او را شایستهی جهنم و خلود در آن میداند. چرا؟ زیرا ابلیس با ادعای حزباللهیگری و در پوشش اعتقاد دروغین به چهار مرتبهی پیشین توحید، قصد داشت که در برابر توحید و دین بایستد.
🎯 مشکل ما با «محمود احمدینژاد» نیز از همین جنس است.
احمدینژاد و یا هر کس دیگر حق ندارد با تمسک به برخی گزارههای حق و انقلابی و استفاده از متشابهات عرصهی عدالتخواهی که نیازمند تأویل از سوی ولیّ خدا است، در برابر محکمات انقلاب و عدالتخواهی واقعی بایستد و در عین حال، خود را در مسیر حق و انقلاب و عدالتخواهی معرفی کند و با تمام این پشتورو بازی کردنهای آزادانه، نگران «آزادی» در جمهوری اسلامی باشد و نیز متوقع که هیچکس با عوامفریبیها و فتنهانگیزیهای وی مقابله نکند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✔️ چرا اژهای میتواند موفقتر از رئیسی در قوه قضاییه شود
⭕️ امتیازات خاص رئیس جدید دستگاه قضایی چیست؟
✍️ با رفتن چهرهای محبوب همانند آیت الله رئیسی از قوه قضاییه که در مدت کوتاه ریاستش در این قوه توانست با کار جهادی شروع کننده یک تحول بزرگ در قوه قضاییه و افزایش قابل توجه رضایت مردم شود، طبیعی است که پرسش درباره چشم انداز قوه قضاییه در دوره حجت الاسلام اژهای دغدغه مهمی در میان فعالین اجتماعی و سیاسی محسوب میشود.
👈 به نظر می رسد بنا به شواهدی که در ذیل میآید، اژهای حتی میتواند موفقیتهای بیشتری از آیت الله رئیسی را در قوه قضاییه رقم بزند.
1️⃣ حجت الاسلام اژهای در سالهای گذشته نیز همواره یکی از گزینههای مطرح در قوه قضاییه بوده و نام او همواره همتراز روسای قوه قضاییه در این نهاد و میان متخصصین شناخته میشده است. معروف است که چندین سال است که بار مهمی از امور اجرائی و تخصصی قوه قضاییه برعهده اژه ای است. بنابراین میتوان گفت اژه ای سالهاست که یک رئیس بالقوه ریاست قوه قضاییه بوده است.
2️⃣ اژهای سابقه قضاوت های مهم در کارنامه خود دارد. او عملا یک قاضی تمام عیار محسوب میشود و از این باب از برخی از روسای قوه قضاییه که سابقه میدانی قضاوت کردن و قاضی بودن به معنای عام آن را نداشتند، یک امتیاز ویژه محسوب میشود.
3️⃣ اژهای علاوه بر این در اوج حوادث امنیتی دهه شصت، نماینده قوه قضاییه در وزارت اطلاعات بوده و علاوه بر آن در دهه هشتاد سابقه وزارت اطلاعات را نیز در کارنامه دارد. آشنایی با امور امنیتی و اطلاعاتی علاوه بر اینکه به جامعیت شخصی و مدیریتی اژه ای کمک میکند، در اثربخشی درست قوه قضاییه در امور امنیتی و گره گشایی از پرونده های مهم امنیتی سطح بالا نیز بسیار مهم خواهد بود. ضمن اینکه این سابقه خاص اژه ای نیز از امتیازات ویژه او محسوب میشود که دیگر روسای قوه قضاییه همانند او را در کارنامه خودشان نداشتهاند.
4️⃣ سابقه سخنگویی در قوه قضاییه و تجربه موفق اژه ای در ارتباط با رسانهها در کنار قوت ادبیات گفتاری او سبب میشود که قوه قضاییه در عالیترین سطح خود یک زبان گویا داشته باشد. اژه ای میتواند دوران جدیدی از پیوند حرفهای قوه قضاییه با افکار عموی را را رقم بزند که بالاتر از جنبه تبلیغاتی، اقناعسازی نیز در آن به صورت جدی دیده شود.
5️⃣ اژه ای، قوه قضاییهای را از آقای رئیسی تحویل گرفته که اولا سرمایه اجتماعی مناسبی کسب کرده و همچنین سند تحول قضاییه که این قوه را در مسیر تعالی قرار داده، آماده شده در اختیار او قرار دارد. گرچه این طرح راهبردی در آغاز راه است ولی روی ریل اجرایی قرار گرفته و او باید فقط اجرای دقیق و جامع این طرح را مدیریت و در صورت امکان رسیدن به اهداف آن را سرعت بیشتری ببخشد. ضمن اینکه خود او نیز از موثرین و از آگاه ترین افراد در تدوین و تنطیم سند تحول قضائی بوده است.
6️⃣ از عصبانیت کم سابقه ضدانقلاب از ریاست اژه ای بر قوه قضاییه و تجربه موفق در ایستادگی در برابر فشارهای سیاسی داخلی و خارجی منجمله پرونده مهدی هاشمی در دهه شصت، کرباسچی در دهه هفتاد، پروندههای مربوط به فتنه گران در دهه هشتاد و مقابله همزمان با جریان انحرافی، مواجه محکم با غرب گرایان داخلی در دهه نود و همچنین سربلند بودن از مبارزه با پرونده های مفاسد اقتصادی بزرگ در طول سی سال اخیر، نشانههای جدی بر امید داشتن به اژه ای محسوب میشود.
7️⃣ جریان ارزشی و به خصوص رسانههای جبهه انقلاب به نظر میرسد که همانند دوره آقای رئیسی در قوه قضاییه باید از اژه ای حمایت کنند چون ممکن است برخی صرفا از جنبه علاقهمندیهای سیاسی از آقای رئیسی حمایت میکردند ولی مساله قوه قضاییه یک نهاد مهم و استراتژیک است که بخش مهمی از سرنوشت انقلاب اسلامی نیز به آن گره خورده است. ضمن اینکه آیت الله رئیسی در حالی ریاست قوه قضاییه را تحویل گرفت که قبل از آن به خاطر تحولات سیاسی که پشت سرگذاشته بود، تبدیل به یکی از چهرههای محبوب جامعه شده بود و اما آقای اژه ای برخلاف رئیسی در شرایط سیاسی و فرهنگی مشابه او برای قضاوت شدن و دیده شدن بیشتر از طرف مردم قرار نگرفته است. شاید به همین دلیل در حال حاضر اژه ای بیش از آقای رئیسی در آغاز ریاست قوه قضاییه نیازمند پشتیبانی رسانهها و موثرین جبهه انقلاب است و البته شرط این حمایت نیز ادامه مسیر مدیریت جهادی آیت الله رئیسی، توسط اژه ای در قوه قضاییه است.
✍ #مهدی_جهان_تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 تمسخر حکم رهبر انقلاب توسط کارمندان سازمان تبلیغات! 🔹میلاد گودرزی و وحید اشتری کارمندان مجموعه
درباره پیام اخیر کانال پیرامون تمسخر انتصاب آقا و ربط آن به کارمندان سازمان تبلیغات
با قائم مقام سازمان تبلیغات کشور صحبت شد
پاسخشون👇👇
هیچ یک از دوفرد (ميلاد گودرزی و وحید اشتری) کارمند سازمان تبلیغات نیستند.
و اما مجموعهی اطلس که توسط حضرت آقا شجرهی طیبه خوانده شده و بعضی دوستان فعلی سازمان ما مثل آقای مهندس جلالی سابقا در آن مسوولیت داشتهاند متعلق به ما نیست.
ما در سازمان تبلیغات اسلامی نه مجموعهی اطلس داریم، نه داشتهایم و نه آن را خریدهایم.
البته چند مجموعهی موثر از جمله سفیرفیلم و مرکز نوآوری امید و ... روزگاری از مجتمع محترم رسانهای اطلس حمایت میشدند که با نظر دفتر آقا به سازمان تبليغات اسلامی منتقل شده اند و برکات آن به اجزائی از مجموعه مثل سازمان سینمایی حوزهی هنری رسیده است.
#تیمورا
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴سختترین کار رئیسی اینه که باید دولتی تشکیل بده که توان آبادگریش در حد توان ویرانگری دولت روحانی باشه، خیلی سخته!
✍️ ایشیخاکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺ربیعی: برخی تحریم را فرصت اساسی و یا مسألهای بیاهمیت میدانند؛ اینها از اینکه پرونده ایران مجدداً ذیل فصل هفت منشور ملل متحد برود هم ابایی ندارند؛ رئیسجمهور منتخب، برجام را هرگز نفی نکرده!
➕ اولا تحریمها فرصت است اگر باعث معطل نگه داشتن کشور نشود و برای خنثی سازی آنها تلاش شود وگرنه مصیبتی خواهد بود برای پوشش ناکارآمدیها، بی تدبیریها و کم کاریها؛ درثانی ایران صرفا ذیل بند ۴۱ فصل ۷ بوده (نه کلیت آن) و عدم نفی برجام (بعنوان یک تعهد) نیز لزوما بمعنای خوب، متوازن و کامل بودنش نیست که قصد دستاورد سازی با آن، در آستانه ی ششمین سالگرد امضای برجام را دارید!
#تقریبا_هیچ
#خسارت_محض
#پررویی_نجومی
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری کارشناس تلویزیون اسرائیل؛ آمریکا با هماهنگی اسرائیل برای فشار به مذاکرات برجام در وین، مواضع حشدالشعبی را بمباران کرد!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi