8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قفسه های خالی در فروشگاه های نیویورک بدلیل بوجود آمدن مشکلات در تامین کالاها و مواد غذایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ رئیسی چه دولتی و با چه خزانهای را تحویل گرفت؟!
چهار روز قبل از تحویل دولت، واعظی (رئیس دفتر روحانی و نفر شماره۲ دولت) در جواب نامه نوبخت؛
«همه موجودی خزانه بر اساس درخواست های جنابعالی تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد»
علی برکت الله...
#علی_قلهکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استقبال گرم مردم شهر مرزی جلفا از رانندگان آزاده شده. این رانندهها که توسط رژیم مافیایی باکو ربوده شده بودند پس از آزادی به زادگاه خود بازگشتند و اینگونه مورد استقبال همشهریهای خود قرار گرفتند.
پرچم سه رنگ ایران عزیز در نسیم پاییزی جلفا با لبهای خشکیده از عطش وطن این دو هموطن بوسه باران شد تا انیران بدانند که اینجا ایران است و ما، هر کجا باشیم در هر گوشهای از این خاک این پرچم را که نشان از هویت ما است پاس خواهیم داشت.
این صحنهها را رئیس قاچاقچی حاکم بر استان باکو ببیند و یادش باشد که دیر یا زود اتفاقی خواهد افتاد که شاید کمتر کسی در ذهنش داشته باشد... ما این مسائل را فراموش نخواهیم کرد، اصلا هم یادمان نخواهد رفت و در هر نسلی و هر زمانی که باشد، آن را تلافی خواهیم کرد.
syriankhabar
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#امام_خمینی
🔻 نگذارید انقلاب به دست نا اهلان بیفتد.
⭕️ ما از نابودی انقلاب نمی ترسیم، از #انحراف در انقلاب می ترسیم!
🔺این جمله با اینکه کوتاه است اما پر از معنی است. هرچند این جمله از شهید محسن وزوایی است اما حرف امروز ماست.
متاسفانه و با گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان شاهد حرکت جریانی خزنده هستیم که از یک طرف ادعای انقلابی گری دارند و از طرف دیگر سر در آخور آمریکا و اجنبی!
🔷 حبّ مال و مقام بعضی را چنان فریفته که از فرعون هم فرعون تر شده اند، و در این بین چه خون دلی خورد پیر جماران، خمینی بت شکن و امروز چه خون دلی میخورد رهبر عزیزمان، امام خامنه ای.
♨️ خدا را شکر که امروز از شرّ جریان اعتدال راحت شده ایم، البته اگر غافل باشیم دوباره سر بر می آورند.
عده ای به دنبال زنده کردن نام اشعث هستند! باید مراقب بود.
✍️#عبدالله_عرفانی
https://eitaa.com/antisecular_ir
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|پشت پرده ماجرای مهاجرت برخی سلبریتی ها به خارج از کشور برای بدست آوردن سودهای کلان از سایت های قمار و شرط بندی در قسمت اول «سرجوخه»
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
سلام دوست داری تو یه کانال عضو باشی که هر روز حدیث میزاره؟
تازه این کانال این از کانال. های دیگه هم تبلیغ و حمایت میکنه
پس زودتر عضو شو ☺️
لینک کانال
@emamzaman1234
یادم رفت بگم تازه میشه تو این کانال هر نظر و پیشنهادی به رییس جمهور دارید رو بگید و ما اون رو برای رییس جمهور میفرستیم
برای ارسال نظرات به رییس جمهور لازم نیست تو کانال بگردید
سنجاق شده
#ارزشی
دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 انتشار نامه روحانی مبنی بر #خزانه_خالی درست در ابتدای مذاکرات هستهای با ۵+۱، تکرار همان حرف روحانی در سالهای ۹۲، ۹۳ هست که میگفت #خزانه_خالی_است! کاش این نامه منتشر نمیشد! شر این روحانی هنوز هم کم نمیشه اما رسانهها باید هوشمندانه عمل میکردند و نباید جناحی به قضیه نگاه میکردند!
✅ #داود_مدرسی_یان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 امروز بنزین ، فردا ...
هیچ حمله ای از سوی دشمن بدون خیانت و همکاری مزدوران داخلی صورت نمی گیرد.
حمله سایبری امروز به سامانه هوشمند سوخت پمپ #بنزین ها هم از این قاعده مستثنی نیست.
دشمنان که تکلیفشان روشن است. باید بدنبال نفوذی های داخل وزارت نفت باشید.
آقای #رئیسی ؛ برای موفقیت دولت انقلابی راهی ندارید جز شناسایی و حذف نفوذی هایی که در لایه های مختلف دولت رخنه کرده اند وگرنه هر روز یک بحران برایتان ایجاد خواهند کرد...
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✖️ وقتی شبکه ملی اطلاعات نداشته باشی، وقتی تو فضای مجازی مستقل نباشی خیلی راحت تمام پمپبنزینهای کشورت هک میشه در حالی که هنوز داری با دوست انقلابیا درباره لزوم یا عدم لزوم #طرح_صیانت و سایر بدیهیات، دعوا میکنی...
✍️مهندس خبرنگار
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
حملات سایبری مهم
ظرف یک سال گذشته در دنیا
🔹حملات سایبری، به اتفاقی پر حجم و رزمره در دنیا تبدیل شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی هر چند پیشگام برخی از خرابکاری ها و حملات سایبری بوده اند، اما از ضربات متقابل در امان نمانده اند.
♦️به این چند خبر که در طول یک سال گذشته منتشر شد، عنایت کنید:
- برخی گمانهزنیها حاکی است خرابکاری در تاسیسات هستهای نطنز، صرفا یک قطع برق عادی نبوده و تعداد زیادی سانتریفوژ به وسیله شوکهای مغناطیسی، سوختهاند.
- وب سایت خبری یاهونیوز: حمله استاکس نت به تاسیسات نطنز، با درخواست سیا و موساد و مشارکت هلند، انگلیس، آلمان، و فرانسه عملیاتی شد. یک مهندس اجیر شده توسط سرویس اطلاعاتی هلند، داده های حساس برای ورود بدافزار استاکسنت به تاسیسات نظنز را در اختیار واشنگتن قرار داد و سپس به وسیله یک حافظه فلش بدافزار را وارد تاسیسات کرد.
- ۲۰۰ شرکت آمریکایی هدف حمله سایبری قرار گرفتند.
- در پی حمله سایبری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت در آمریکا، کاخ سفید در ۱۷ ایالت حالت اضطراری اعلام کرد. خط لوله کلونیال، ۴۵ درصد از سوخت شرق آمریکا را تامین میکند و ۸۸۵۰ کیلومتر طول دارد و روزانه سوختی معادل ۲.۵ میلیون بشکه از طریق آن به بخشهای مختلف به ویژه نیویورک منتقل میشود.
- روزنامه هآرتص: دهها وبسایت وابسته به شرکتهای دولتی و خصوصی اسرائیل، توسط چین مورد حمله سایبری قرار گرفتهاند. شرکت امنیت شبکه «فایرآی» همی گوید این حملات از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و هکرها بهدنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بودهاند.
- جروزالم پست: اطلاعات محرمانهای که احتمالا گونن سگو وزیر سابق در دولت اسرائیل در اختیار ایران قرار داده، میتواند از برای حملات موشکی یا سایبری به زیرساختهای انرژی اسرائیل استفاده شود.
- حمله سایبری به تاسیسات برق اسرائیل، باعث خاموشی گسترده در تل آویو، حیفا، اور شلیم (قدس اشغالی) و برخی شهرهای دیگر شد.
- جروزالم پست: هکرهای ایرانی در حملات سایبری گسترده، 80 شرکت اسرائیلی را هدف قرار دادند. اولین حمله، شرکت نرم افزاری Amital Data و حدود 40 مشتری آن ربوده و هدف دوم، آزمایشگاه هابانا (Habana)، تولید کننده پردازنده متعلق به شرکت اینتل. حمله مهاجمان با سرعت بسیار بالا و نگران کننده و بسیار گسترده بوده است.
- شرکت امنیت سایبری اسرائیل «پورتناکس» در حمله سایبری هک شد. پورتناکس دارای مجموعه بزرگی از صدها مشتری مهم از جمله شرکت نظامی «اِلبیت سیستمز» است. چند روز قبل از این حمله، صنایع هواوفضای اسرائیل هک شده بود. بیش از یک ترابایت اطلاعات شامل اسناد، پروژهها و فایلهای کدگذاری از سِرورهای این شرکت خارج شده است.
-روزنامه صهیونیستی کالکالیست:به سرورهای دهها شرکت واردکننده تجهیزات نظامی حساس اسرائیل حمله سایبری شده است. هکرها ممکن است اطلاعاتی که دارای ارزش راهبردی باشد، به سرقت برده باشند
- وزیر آب و انرژی رژیم صهیونیستی: سازمان آب اسرائیل آمادگی لازم در برابر حملات سایبری ایران را ندارد و با یک حمله سایبری پیچیده زیرساخت های توزیع آب این رژیم مختل میشود و آب ساکنین مناطق اشغالی سمی میشود.
- رئیس بخش دفاع سایبری اسرائیل : ما در حال حاضر با حملات بی امان از طریق شبکه دشمنان گمنام، از ایران و بسیاری از نقاط جهان مبارزه می کند. سناریوی ترسناک یک حمله سایبری میتواند تا ۲ میلیارد دلار به اقتصاد ما ضربه بزند. در حین جنگ غزه هکرها موفق به نفوذ به ۲۰۰ سرور موجود در اسرائیل شدند
- منابع اسرائیلی می گویند دهها نهاد و مرکز این رژیم هدف حمله سایبری چینیها قرار گرفته است. آنگونه که شرکتها اعلام کرده است، اسرار تجاری، طرحها و اطلاعات این شرکتها به سرقت رفته است.
- روزنامه آلمانی زود دویچه تسایتونگ : ایران میتواند حملات سایبری ویرانگری انجام دهد. کارشناسان امنیت شبکه میگویند، حمله استاکسنت به تأسیسات هسته ای ایران در دولت اوباما مانند کاتالیزوری در جهت توسعه توان سایبری ایران عمل کرد. ایران اکنون توان حملات سایبری پیشرفته دارد. ترامپ هم مجوز حمله بیسروصدای دیگری را داده بود. حملات اخیر سایبری آمریکا فصل جدیدی از یک جنگ دیجیتالی است که میان ایران و آمریکا در نهان جریان دارد. آغاز این جدال، از سال ۲۰۰۹ بود که آمریکا و اسراییل با بدافزار استاکسنت به تأسیسات نطنز نفوذ کردند. در سال ۲۰۱۲ ایران برای نخستین بار نشان داد چگونه قابلیتهای خود را برای حمله سایبری بهبود بخشیده است. آمریکا ایران را متهم به ساخت ویروس شامون کرده که هزاران دستگاه رایانه شرکت نفت آرامکو را آلوده کرد. مهاجمان ابتدا به اهدافی در خاورمیانه حمله کردند و دامنه حملاتشان اکنون به آمریکا هم رسیده؛ از جمله حملههای انسداد سرویس توزیع شده (DDOS) به بانکهای آمریکایی... خطر یک حمله سایبری ویرانگر از سوی ایران علیه آمریکا وجود دارد.
✍ #محمد_ایمانی
🔺جا داره به اون ابلههایی که از افتادن گربه از سر دیوار هم نتیجه میگیرن ساختار نظام فشله بگیم که یادتون بیاد همین چند وقت قبل توی اروپا "واقعا" بحران انرژی و بنزین شدیدی به وجود اومده بود!
حالا الحمدالله توی ایران که اتفاق خاصی نیفتاده و یه مشکل کوچیک در رسانهها بزرگنمایی شده..
💬محمد پاداش
🔹رخدادهایی از جنس #حمله_سایبری به شبکه توزیع سوخت، اگرچه پیامدهای منفی بسیاری دارند اما به نظرم دست کم یک فایده هم بر اونها مترتبه، اینکه مردم ما رو بیشتر متوجه مسئله امنیت سایبری و ضرورت وجود #شبکه_ملی_اطلاعات میکنند...
امینت فضای سایبر باید دغدغه، مسئله و مطالبه مردم باشد.
💬رضا شایسته
➕ اهداف:
زیرسوال بردن فروش بنزین به لبنان و بستن راه هرنوع معامله برای ایران
ایجاد اغتشاش با شایعه کمبود بنزین..
قدرت نمایی سایبری بعد از چند حمله بزرگسایبری که به اسقاطیل شده
تقلیل اهمیت حمله به پایگاه امریکایی در سوریه...
هشیار باشیم!
💬اخ فی الله
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi