6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تصاویر هوایی از اجتماع بزرگ سلام فرمانده در مسجد مقدس جمکران
🔹عاشقان حضرت ولی عصر ارواحنافداه عصر سهشنبه در مسجد مقدس جمکران شهر قم، گرد هم آمدند و با اجرای سرود «سلام فرمانده»، بار دیگر با امام زمان ارواحنافداه عهد بستند و برای ظهور ایشان دعا کردند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
▪️نوشته سربازا و بسیجی ها تو کوچه دنبال دخترا میکردن و آزار و اذیت فیزیکی شون میکردن !
فقط یک نمک نشناس میتونه باعث بشه به جوونایی که حتی برای برگردوندن جسد ناموس ایرانی از دست دشمن جنگیدن و خون دادن، اینجوری تهمت بی ناموسی بزنی!
آخه چقد تو پلیدی زن !
#ترانه_علیدوستی
💬 فاطمه فردوس
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔺سعید روستاییِ امیدوار به جایزه کن: «ترجیح میدهم این فیلم توقیف شود تا اینکه سانسور بشود»
سعید روستاییِ بدون جایزه برگشته از کن: «برادران لیلا را با خون دل ساختم، لطفا بیش از این نسوزانیدم»
💬 سیدمحمدصادق لواسانی
➕ با توقیف احتمالا موقت #برادران_لیلا موافقم؛ نمیشه که یکی بیخیال به پروتکل های داخلی (فارغ از درست و غلط) فیلمش رو ببره جشنواره، اونجا عواملش هرکار خواستن بکنن، هرچی خواستن علیه مملکت بگن، بعدشم با سلام و صلوات بیان و انتظار خوردن از گرده همین مملکتی که بهش فحش میدادن رو داشته باشن!
💬 امین میمندیان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴توییت سال گذشته گوستاوو پترو رییس جمهور چپگرا تازه انتخاب شده کلمبیا:
ژنرال سلیمانی معمار غلبه بر بنیادگرایان فاشیست داعش در عراق بود، معمار پیروزی کردها و اعراب برای رسیدن به مردم سالاری
اما آمریکا مزد او را با ترور داد. آمریکا همیشه بدترین ها را در منطقه تقویت می کند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 میگن این پیج متعلق به همین #سلبریتی_های_دوزاری است که حالا دامنه بیشرافتیشون به اهانت به مردانی کشیده شده که ۸سال خون دادند، شهیددادند، اسیر و جانباز دادند ولی از این وطن، ناموس و دین دفاع کردند. دادستان بعنوان مدعیالعموم اگر علیه این نانجیبهایی که این اهانت را کردند اقدام نکند کی میخواهد کاری کند؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
در #جنگ_شناختی کانالهای تلگرامی و صفحات اینستا مکمل فیلمهای سینمایی تاسفباری مانند گشت۳،عنکبوت ودینامیت ضد جریان ایرانی-اسلامی با پوشش طنز شدهاند.
بستهای کامل از سیاه نمایی، ناامید سازی، به تمسخر گرفتن ارزشها، تصویر سازی از بسیجیان به عنوان افراد عقب مانده و ضد اخلاق...
#سید_علیرضا_آل_داود
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✳️ حقهی انگلیسی و معتادان چینی
🔹هنگکنگ پرچم و واحد پول مستقلی دارد و تحت نظارت جمهوری خلق چین اداره میشود. تاریخ استقلال این ناحیه خودمختار به دو قرن پیش و جنگهای معروف به #جنگ_تریاک برمیگردد.
🔸امپراطوری بریتانیا به تولیدات چینی مثل چای و ابریشم خیلی علاقهمند بود اما چینیها تمایلی به تولیدات اروپا نداشتند. با ادامهی این تجارت یکطرفه، ذخایر نقرهی بریتانیا کم شد و لازم بود که این تجارت دو طرفه شود. بهترین گزینه، صادرات تریاک از هند به #چین بود.
🔹با گرفتار شدن چینیها به بلای تریاک، بریتانیا خیالش از تجارت پرسود و طولانی مدت راحت شد. در سال ۱۸۰۰، ۳۰۰ تن تریاک به چین صادر شد. چهار دهه بعد، این میزان به ۳۵۰۰ تن افزایش یافت. تا سال ۱۸۹۰ بیش از ۱۵ میلیون نفر چینی به تریاک معتاد شده بودند.
چینیها حسابی به تریاک عادت کرده بودند و تقاضای زیادی برای این ماده مخدر وجود داشت.
🔸این تجارت بهقدری سودآور بود که غیر ممکن بود #بریتانیا از آن دست بکشد. در دهه ۱۸۳۰ امپراطور دائوگوانگ با توجه به اعتیاد گسترده در سراسر کشور، دستور داد سربازان تمام تریاکها را بسوزانند. تاجران ۲۰۰۰۰ صندوق تریاک را از دست دادند. بریتانیا برای گرفتن غرامت اقتصادی به منطقه لشکر کشید و هنگکنگ را اشغال کرد.
🔹در سال ۱۸۴۱، چین #هنگ_کنگ را به بریتانیا واگذار کرد و یک سال بعد، معاهدهی نانکینگ امضا شد که پایان جنگ اول تریاک بود. بریتانیا به خواستههای خود رسید و مصرف تریاک در چین بهشدت رشد کرد.
🔸در سال ۱۸۵۶ توقیف یک کشتی بریتانیا توسط چینیها، بهانهای برای شروع جنگ دوم تریاک شد. این بار ارتش بریتانیا پکن را تصرف کرد و چین مجبور شد واردات تریاک را به کلی قانونی کند. پس از آن، واردات تریاک به چین تحت کنترل بریتانیا تقریباً سه برابر شد و در سال ۱۸۸۰ به ۶۵۰۰ تن رسید.
🔹در سال ۱۹۱۵، پس از مخالفتهای جهانی علیه تجارت مواد مخدر، بریتانیا صادرات تریاک به چین را متوقف کرد اما همچنان هنگکنگ تحت استعمار بریتانیا بود. در سال ۱۹۸۴، طبق توافق مشترک چین و بریتانیا، هنگکنگ به چین بازگردانده شد.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032