تحلیل سیاسی و جنگ نرم
😳انتقاد روحانی از برخی اقدامات در سیل شمال: شکستن این جادهها و ریل راهآهن هیچ فایده و تاثیری نداشت
⭕ این نامه آقای چراغعلی معاون استاندار گلستان به سپاه منطقه برای تخریب بخشهایی از راه آهن منطقه و تخلیه آب است. گزارشها هم میگوید این تخریبها موجب تخلیه آب شده است. نه به درخواست استانداری ایرادی وارد است و نه به سپاه که این درخواست را اجابت کرده است. ایراد به وقاحت شخصی وارد است که چند روز پس از سیل، نام پایان تفریحات نوروزیاش را "پایان سفر کاری فشرده و بازدید از طرحهای بزرگ" گذاشت و مقابل دوربینها ظاهر شد تا به آنها که تا کمر در گل فرو رفتند و به مردم کمک کردند، نیش و کنایه بزند که گوشه فلان کارتان کج بود!
این زخم زبانها بیش از آنکه بر صورت خادمان بی منت ملت خط بیاندازد، نیشتری است که نقاب از روی سیرت این جماعت برداشته و چهره واقعیشان را آشکارتر میکند. خزعبلات جنابشان که ابر نگاه می کند و میبارد، هنوز از یاد ملت نرفته است که به نظریات جدیدشان درباره تخلیه آب سیل وقعی بنهند.
#سیدیاسرجبراییلی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
😳انتقاد روحانی از برخی اقدامات در سیل شمال: شکستن این جادهها و ریل راهآهن هیچ فایده و تاثیری نداشت
واقعا خیلی رو میخواهد
وقتی یک هفته کشور در بحران باشد و تو با اینکه مسئولیت اجرایی داری، از تفریح و استراحتت نگذری و در جزیره قشم آفتاب گرفته باشی، بعد اینگونه هم سخن بگویی، یعنی مردم را نفهم فرض کردن!
🔺حمید رسایی
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | 🎥 تزهای تخیلی رئیس جمهور ادامه دارد!
‼️دستور رئیس جمهور در خوزستان/آب سدها رها شود، خسارت کشاورزان را میپردازیم
🔹روحانی: من همینجا به مردم عزیز استان میگویم هر جا که لازم است آب سدها رها شود و از این رهاسازی خسارتی به کشاورزان وارد میشود، این خسارت را دولت تأمین خواهد کرد.
‼️شما پول گندمکاران را که نقد به شما گندم میدهند نسیه میدهید مردم به شما اعتماد ندارند حالا سیل به زمینهایشان می فرستید!
‼️به جای آبخیزداری و حفظ خاک مملکت از سیلاب، سدهایی تاسیس شده که توانایی مدیریت آنها را هم ندارید؟!
‼️تاوان میلیاردها تن خاک حاصلخیزی زراعی که به دستور شما قرار است با سیل سدها از بین برود را چطور می دهید؟! خاکی که هزاران سال طول کشید تا یک سانتی متر آن را شکل بگیرد!
⁉️ هزینه بی مبالاتی شما را تا کی قرار است مردم بپردازند؟
‼️پ.ن: فقط به نگاههای مهندس_حجتی وزیر جهاد کشاورزی دقت کنید!
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
🔴 درخواست شورای تامین گلستان از سپاه
✅ پ.ن: روحانی بعد از ۶ روز شیشلیک خوردن و عشقبازی در #قشم، حالا برگشته و بجای دستبوسی و ادب و تشکر از دیگرانی که وظایف او را انجام دادن به لگد زدن رو آورده!
لطف که از اندازه بیشتر شود نادان خیال بد کند.
نه مجلسمان مجلس است نه رسانههایمان، وگرنه باید ...
✅ #داود_مدرسی_یان
استقرار سامانه دفاع موشکی اس ۳۰۰ در #ونزوئلا، حضور سربازان روسی در سرزمین مادورو و کمکهای بزرگ مسکو به کاراکاس برای حفاظت از پایتخت و سایتهای مهم این کشور از موشکهای بالستیک و جنگندههای آمریکایی، همه نشان از این دارد که #روسیه فعلاً به هیچ عنوان قصد عقب کشیدن در قضیهی ونزوئلا را ندارد؛ اما لااقل در ظاهر هنوز هیچ خبری از پاسخ #ایران به درخواست کمک مادورو نیست!!
#دیپلماسی_انفعالی
📺بشیر حسینیِ؛ «نقد» یا «ترور شخصیت»!؟
«عصر جدید» که چندی است بر روی آنتن شبکه سه رفته، از همان ابتدا موافقان و مخالفان خاص خود را داشت. جدای از برنامه، داوران و عملکردشان که یکی از نقش آفرینان موثر این مسابقه هستند نیز مورد توجه و گاها نقد مخاطبان و کارشناسان قرار گرفتند که تا این مرحله، روالی لازم برای یک برنامه تلویزیونی محسوب می شود اما در این میان تمرکز بیش از اندازه و غیر معقول بر روی یکی از داوران، نشانه هایی از رویکردی فراتر از نقد دارد.
ابتدا برای آگاهی از اینکه این رویکرد در کدام دسته از سه تعریف نقد، تخریب و ترور شخصیت و شایعه قرار می گیرد، نگاهی به تعاریف این سه مفهوم خواهیم داشت.
#ترور_شخصیت شامل اشاعه موارد گمراهکننده و اغراقآمیز یا دستکاری در حقایق به جهت ارائه تصویر نادرست از فرد مورد هدف است. ترور شخصیت نوعی از افترا است که میتواند علاوه بر فرد، خانواده و اطرافیان او را نیز شامل شود. در این روش افرادی که منافع فرد یا گروهی دیگر را به خطر انداختهاند، به قصد منزوی شدن و بدنام ساختن، توسط آنان مورد حمله قرار میگیرند. رفتار یک فرد یا افرادی خاص که چون برای دستیابی به هدف های مشخص یا گروهی خود قادر به استفاده از روشهای صحیح نیستند و نمی توانند منابع خود را به شیوه ای درست ، معقول و پذیرفته شده و مطابق با معیارهای اخلاقی به دست آورند، می کوشند با اعمال قدرت و براساس ترس و حذف روانی فرد یا افراد دیگر به مقصود خود برسند .
#نقد را میتوان جدا کردنِ «سَره از ناسَره» و شناختن خوبیها و بدیهای یک چیز، تعریف کرد. در اصطلاح، نقد به مفهوم داوری و قضاوت دوجانبه در مورد یک گزاره است. نقد به یک اثر کمک میکند که آن اثر، اعتبار یابد.
#شایعه انتشار محتوایی است که ردی در واقعیت ندارد و مخاطب آن را دهان به دهان نقل می کند و گاه بر آن می افزاید. دو شرط «اهمیت» و «ابهام» قانون اصلی شایعه هستند.
📍
بدون پیش داوری تیتر برخی از اخبار و محتواهای تولید شده درباره دکتر #سید_بشیر_حسینی که به بهانه داوری وی در برنامه عصر جدید در فضای مجازی منتشر شده است را مروری خواهیم کرد.
.
📍داور مسابقه عصر جدید کیست؟ سید بشیر حسینی دانش آموخته دانشگاه امام صادق و یکی از نزدیکان فروغی مدیر شبکه سه.
📍با سیدبشیر حسینی داور برنامه عصر جدید بیشتر آشنا شوید❗️
یک امام صادقی، رفیق فروغی شبکه 3، آماده برای پست گرفتن در #صداوسیمای_دروغ
📍بشیر حسینی، استاد دانشگاه امام صادق با تغییر قیافه عجیب داور برنامه عصر جدید!
بر اساس تعریف نقد، هیچ یک از این عناوین دارای ویژگی نقد نیستند و بیشتر ذیل تعریف ترور و تخریب شخصیت قرار می گیرند. در این هجمه رد پایی از بررسی عملکرد این داور در برنامه و شیوه ارائه نظر وی دیده نمی شود و بیشتر با رگه هایی از شایعه و حاشیه سازی مواجه هستیم. در عین حال ورود به حریم شخصی این داور نشان می دهد هدف، اساسا نقد نیست.
📍و اما ویدئویی با این عنوان: رابطه جنسی و فوتبال در نظر #بشیرحسینی داور برنامه عصر جدید
در توضیح این مورد آخر که بیش از همه در حال نشر در فضای مجازی است باید گفت ویدئوی مذکور تقطیع گفت و گوی چند ساعته یک تلویزیون اینترنتی با دکتر حسینی است که در این برنامه ردپای فوتبال در تمام شئون زندگی و نقد این رویه مورد بحث قرار گرفته است که بخشی از اظهارات مخصوصا بخشی که مورد توجه تقظیع کنندگان قرار گرفته، برگرفته از کتاب «روانکاوی فرهنگ عامه» نوشته بری ریچاردز است که در آن موضوع اصلی نحوهی کاربرد نظریهی روانکاوی برای تحلیل زندگی روزمره و جلوههای فرهنگ عامّه در مطالعات فرهنگی است و در آن کوشیده میشود به سؤالاتی از جمله اینکه چرا فوتبال تا به این حد پُرطرفدار است؟ بپردازد. با مطالعه کتاب مذکور درخواهید یافت تقطیع کنندگان ماهیت اصلی اظهارات را به عکس آنچه روح حاکم بر نوشتار و گفتار بوده است، تبدیل کردند.
البته آنچه نباید از نظر دور داشت این است که تعداد پیام های تولیدی محدود اما میزان بازنشر آنها گسترده بوده است و این یعنی اینکه افراد اندکی با نیت و هدف مشخصی نسبت به تولید محتوا اقدام کردند و جمع کثیری در دام شایعه افتاده و موضوعات را در قالب سواد رسانه ای مورد توجه قرار ندادند.
سواد رسانه ای در تلاش است به ما بگوید در مواجهه با پیام های رسانه ای به این نکات توجه کنیم:
🔹چرا یک پیام ارسال می شود؟( تعدد انتشار یک پیام مشخص باید حتما سوال برانگیز باشد) ، 🔹چه فرد یا افرادی این پیام و پیام ها را ارسال کردند؟🔹 ،چرا این فرد؟ چرا به این شکل؟ چرا این محتوا و .....، 🔹قبل و بعد این ویدئو چه بوده است؟،🔹 چگونه ادعاهای مطرح شده در یک پیام را می توان راستی آزمایی کرد؟ و ذینفعان دخیل در این شایعه چه کسانی هستند و از این فضا چه افراد یا جر🔹یاناتی سود می برند؟
#معصومه_نصیری
ـ قائم مقام انجمن سواد رسانه ای ایران
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 وضعیت لرستان اصلا خوب نیست. همه حواسها به گلستان و شیراز است و کمتر کسی به فکر لرستان است. (البته واقعا آن جا هم نیاز به کمک هست.) این ویدئو از روستای بابازید از توابع پلدختر فرستاده شده و نشان میدهد که وضعیت خیلی خراب است و کسی نیست که به داد مردم برسد.
#سیل_لرستان
🔗 حامد رضایی