فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله رئيسي خطاب به مسئولان عالي #قوه_قضائيه: فقط خدا را ببينيد و از هيچ جا و هيچ کس نفوذ نپذيريد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چگونگی عملکرد روحانی در باره صندوق توسعه ملی
⛔️ نماینده سابق مجلس خبر می دهد؛ خبر آن قدر ناراحت کننده و دردآور است که دوست داریم حقیقت نداشته باشد. ببینید سرمایه های چند نسل کشور که با فروش نفت به دست آمده چگونه توسط دولت روحانی از بین می روند! نفت مهمان چند روزه این کشور است. روزی از همین روزها بالاخره تمام می شود!
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴رهبر معظم انقلاب در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن:برخی به ظاهر مسلمان، «اشداء علی ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴آمریکا به طور رسمی " سپاه پاسداران " را در لیست گروههای تروریستی قرار داد
♦️ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه در اطلاعیهای که در فدرال رجیستر (روزنامه رسمی دولت فدرال آمریکا) درج کرده، نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را در لیست گروههای تروریستی این کشور قرار داده است.
🌙 شبنوشت 🌙
♻️ بسیاری از مدافعان تصویب کنوانسیونهای CFT و پالرمو و اجرایی شدن توصیههای FATF، دقیقا همان کسانی هستند که روزگاری نهچندان دور سعی داشتند که فنیترین و دقیقترین نقدها را به برجام با برچسبهایی نظیر "کاسب تحریم" و امثال آن خفه و ساکت کنند، و اکنون نیز.
🤔 اما بهراستی صفت یادشده (کاسب تحریم) واقعا برازندهی کیست؟ منتقدان یا مدافعان؟ (بخوانید.)
توضیح آنکه؛
💥 اساسا طبق توافق برجام، هیچگونه تحریمی لغو نمیشود و ساختار تحریمها نیز سرجای خود باقی مانده و هیچ تضمینی برای لغو آنها وجود ندارد.
با اندکی تأمل خواهیم یافت که علیالقاعده این «برجام و حفظ آن» است که میبایست مورد حمایت کاسبان تحریم باشد نه نبودِ برجام؛ زیرا بنابر آنچه عرض شد، برجام موجب مشروعیتبخشی به سایر تحریمها و نیز پابرجا ماندن ساختار تحریمها شده است.
⚠️ با این تفاصیل، بهراستی صفت "کاسب برجام" اگر برازندهی کسانی باشد، آنان منتقدان هستند یا مدافعان؟
🌹 قضاوت با شما
#ابرشاگرد
🔺ناهید تاج الدین: میدانیم FATF زورگویی است ولی باید تبعیت کنیم!
✍ از قرار معلوم طیفی که برای غالب کردن #برجام به ملت، از هیچ تلاشی فروگذار نکرد، امروز سعی دارد با تعابیری همچون "نظم بینالملل"، "قواعد بازی" و....، خوی سلطه گری و دیکتاتوری آمریکا را بزک کند تا #FATF را نیز به کشور تحمیل کند!!
#کدخدا_پرستان
#مهدی_قاسم_زاده
من الان فهمیدم با یک مشت مغرض بلکه دیوانه طرفیم.
میریم کمک سوریه و عراق میگن چرا اونجایید؟
اونا میان کمک، میگن اینا چرا اینجان؟
اینا دانسته و ندانسته دارن طرف اسرائیل رو میگیرن که میخواد ایران رو به مرزهاش محدود کنه. اگر به مرزها محدود بشیم به مرور زمان فاتحه مون خوندست.
"شراگیم"
▪️تفرقهافکنان حتی صدای اصلاحطلب رادیکال را هم درآوردند!/ فقط حضور چشمآبیها در ایران اشکال ندارد!؟
محمدرضا جلائیپور نوشت:
تنها لودری که در منطقهی گلدشت اهواز داشت برای ساختن سیلبند به ایرانیان عرب این محلهی محروم کمک میکرد مال حشدِ الشعبی (بسیج مردمی عراق) بود و اهالی محل هم به وضوح از کمک نیروهای مردمی همسایهی عراقیشان راضی بودند. کاری به مطلوبیت و نحوهی حضور حشد الشعبی برای کمک به سیلزدگان خوزستان ندارم، اما بامزه است که کسانی با ژست ملیگرایانه و استقلالگرایانه بیشترین حمله را به حضور و کمک آنها به هموطنان سیلزدهشان میکنند که خودشان وابسته به پول بنسلمان و نتانیاهو و ترامپاند، در صف اول عکس یادگاری با ایرانستیزان و حمایت از مداخلهی آمریکا و انواع تحریم علیه ایران و حضور نظامی آمریکا در منطقهاند و در خفا هم دلشان برای حملهی نظامی آمریکا به ایران لک زده! انگار فقط حضور چشمآبیها در ایران اشکال ندارد!
🔴 مدافعان نفت یا محافظان مصلحت؟
🔹تالاب هورالعظیم در غرب خوزستان و مشترک بین ایران و عراق است. دو سوم آن در عراق و یک سوم آن در ایران واقع شده.
🔹هور هزاران سال، محل کشاورزی، دامداری و ماهیگیری و زیست جانوران مختلف آبی بوده.
قسمت زیادی از بخش عراقی هور در زمان صدام خشک شد و قسمت قابل توجهی از بخش ایرانی آن نیز از سال 81 در دولت سیدمحمد خاتمی و با وزارت بیژن نامدار زنگنه با هدف کشف و استخراج نفت و باتوجه به "ارزانی تجهیزات و تأسیسات زمینی نسبت به دریایی" خشک شد.
🔹روند خشکی هور در دولت محمود احمدی نژاد و پس از آن در دولت حسن روحانی باید تصدی مجدد بیژن زنگنه بر وزارت نفت دنبال شد.
🔹جالب تر آنکه در این دوران یعنی از 92 به این طرف، معصومه ابتکار در جایگاه ریاست سازمان محیط زیست و همچنین بیژن زنگنه در جایگاه وزارت نفت، چندین مصاحبه علیه مسئولین نفتی دولت قبل(یعنی دولت احمدی نژاد) داشته اند که آنها هورالعظیم را خشک کرده اند و به این روز انداخته اند!
🔹اما نقشه های ماهواره ای و هوایی طی چند دهه اخیر اثبات می کند که هورالعظیم دقیقاً از سال های 80 و 81 خشک شده و تا این سالها ادامه پیدا کرده است و حتی در دوران آقای روحانی شدت بیشتری یافته؛
🔹هورالعظیم خشک شده از سال های ۸۹_۹۰ به "یکی" از منشأهای ریزگرد تبدیل شد. طی این دو دهه اعتراضات علمای خوزستان، فعالان محیط زیست و برخی از رسانه های استان بر اراده نفت تأثیری نگذاشت؛ تا اینکه در سال های اخیر ریزگردها به 21 استان تسری پیدا کرد و حتی به تهران رسید!
🔹بعد این ماجراها و اعتراضات گسترده مردمی، بخشی از هور را بصورت مدیریت شده آبگیری کرده اند. اما بگونه ای که به تأسیسات نفتی آسیبی وارد نکند!
🔹اکنون که رودخانه کرخه و دز طغیان کرده اند و سیلاب، روستا به روستای غرب خوزستان را غرق کرده و به شهرهای بستان، سوسنگرد، رفیع، حمیدیه و ... نیز رسید و خسارات فراوانی به بار آورد، مدیران ارشد دولتی در کشور و خوزستان مدام ادعا می کردند بحران را مدیریت کرده اند و خوزستان مشکلی ندارد. به همین دلیل، مرکز و سایر استان ها هیچ اطلاعات دقیقی درباره وضعیت خوزستان، از سوی مسئولین دولتی و صداوسیما و سایر رسانه ها دریافت نمی کردند!
🔹برخی از فعالان رسانه ای و مجازی به فکر چاره افتادند و بعد از بررسی متوجه شده اند که روند ورود آب هورالعظیم از سمت شمال به جنوب مدیریت شده است و بطور کامل آب باز نیست. ما با حضور بر سر جاده و دژ شطعلی متوجه شدیم که این جاده و دژ، جریان و فشار آب را کنترل کرده و به وسیله دریچه های کوچکی به بخش جنوبی هور می رسانند و نیاز است که دژ یا بخش هایی از جاده شطعلی منفجر شود.
🔹با طرح انتقاد و مطالبه گری انقلابی و منطقی از مسئولین دولتی و نفت خواسته شد که این دژ را شکافته تا آب به سرعت وارد بخش جنوبی هور شود تا بخشی از مشکلات سیلاب در رفیع و بستان و دشت آزادگان حل شود.
🔹وزیر نفت به محض انتشار گسترده انتقادات به خوزستان سفر کرد و در بدو ورود منتقدین را تحت تأثیر القائات دشمن خواند!
🔹در این بین برخی از رسانه های وابسته به نفت، رسانه های دولتی، برخی از رسانه ها همچون فارس و وطن امروز، برخی فعالان مجازی بعلت اختلاف و کینه از یک روحانی فعال مجازی، به بهانه دفاع از نفت و به زعم خودشان دفاع از نظام! چون مور و ملخ به هور ریختند و با تصویربرداری هوایی از بخش آبگیری شده هور و بخش کم عمق اطراف چاه های نفتی، به منتقدین حمله گسترده کرده که شما تحت تأثیر دشمن قرار دارید!
🔹اما حجم مطالبات مردمی به حدی رسید که نفت مجبور شد چندین نقطه از روی جاده شطعلی را با بیل مکانیکی بشکافد تا حجم آب با فشار حیرت انگیز از شمال به جنوب وارد شود.
🔹اگرچه نظام جمهوری اسلامی عامل خشکی هور نبوده و این دولت ها بوده اند که هور را خشک کرده اند اما اقدام نابخردانه این دوستان انقلابی، با توجیهات و انعکاس گزارش های ناقص، نظام را مقابل خواسته مردم قرار دادند!
🔹اگرچه مطالبهگری انقلابی در در این قصه جواب داد اما باید این حضرات با رسانه های عریض و طویل خود تعیین تکلیف شوند که مدافع مردم و نظام و اسلام اند یا مدافع ضعف ها و جفاهای دولت ها و برخی وزرا به ایران و خوزستان و محیط زیست؟ چرا سعی کردند تا دولت و وزارت نفت را از زیر انتقادات و مطالبات بحق مردمی فراری دهند و بچه های انقلابی را مقابل هم قرار دهند؟ اینها از کجا خط می گیرند؟ چرا حالا که بخش هایی از جاده شطعلی شکافته شده، حاضر نیستند عذرخواهی کنند؛ بلکه هنوز در حال تخریب و حمله اند!
🔹 در آخر باید گفت، اگرچه برخی از جادههای بین حوضچهها شکافته شده اما به لحاظ زیست محیطی و علمی، اساساً حوضچهبندی هور از اول غلط بوده و وزارت نفت باید نسبت به تغییر تجهیزات خود به تجهیزات آبی اقدام کند.
✅ #داود_مدرسی_یان
از کجا معلوم حق با ازغدی و ضرغامی است؟
🔹کاربری در تویتر پرسیده "حالا ما از کجا باور کنیم که واقعا در موضوع اختلاف با آقای روحانی، حق با این دو بزرگوار (ضرغامی و رحیم پور ازغدی) است ؟".
♦️وارد محتوای انتقادهای این دو عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی که درست هم هست نمی شویم. پاسخ، کوتاه است: لازم نیست حتما تعیین کنیم حق با کیست؟ سوال فیصله بخش این است که آیا شورا های عالی، اصالتا محل بحث و نقد و انتقاد هست یا نه؟ و آیا اعضا باید نقد و بحث کنند یا نه؟
🔹اگر بحث های جدی کارشناسی درباره وضعیت فرهنگی و فضای مجازی نتواند در این شوراها مطرح شود، پس دیگر کجا می توان مجال بحث و نقد داشت؟ متاسفانه آقای روحانی، زیر این امر مسلم و بدیهی زده و این یعنی خودرایی، مشورت گریزی و نقد ناپذیری. و به تعبیر اولیای دین علیهم السلام "من استبدّ برایه هلک".
♦️آقای روحانی به جای پاسخگویی و انتقاد پذیری در جلسات رسمی، برخورد چکشی می کند، دستور می دهد افراد از جلسه بیرون بروند، و مانع دعوت از اعضای رسمی می شود؛ و حال آن که فاقد صلاحیت حقوقی برای چنین کاری است و صرفا تنگ خلقی و فقدان سعه صدر خود را عیان می کند. فی الواقع اگر بنای بر عدم تحمل بود، احتمالا خود ایشان برای گرفتن کارت قرمز مستحق تر می نمود.
#محمد_ایمانی