تحلیل سیاسی و جنگ نرم
هرچند سخنرانی های تَکراریِ اینروزهایِ جناب روحانی درباره #رفراندوم و #اختیارات_ویژه چیز جدیدی نیست (
🔺دکتر روحانی در جمع اصحاب رسانه: مهم نیست #سفره_مردم کوچک شده، مهم اینست که #دشمن بفهمد که مردم ولو سفره شان کوچک شده اما دست از #نظام و آرمان هایشان بر نمیدارند!
✍ هرچند این موضوع را لااقل دشمنان خارجی کشورمان مدتهاست که فهمیده اند و اگر خدایی ناکرده جناب علم الهدی یا جنتی گفته بودند تا الان اصلاح طلبانِ همیشه مدعی، یقه ها جِر داده بودند اما بنظر میرسد هدف از بازگو کردنِ این جملات از سوی جناب #روحانی بیشتر انتقال این پیام به مردم است که سخت شدن #معیشت و کوچک شدن سفره هایتان بخاطر نظام و آرمانهایش است، نه انتخابتان و دل بستن این دولت به جنابِ #کدخدا !!
➕ البته بماند که همین جناب روحانی سابقاً (۹۶/۱/۳۱) فرموده بودند که "یک عده میگویند #تحریم مهم نیست، از جیب چه کسی مهم نیست؟ از جیب خودتان بروید دنبال تحریم، نه از #جیب_مردم " !!
#دولت_راستگویان
#دولت_حرف
#مهدی_قاسم_زاده
▪ #یادداشت | چه کسی مقصر بود؟!
در ماجرای توهین به بزرگان اهل سنت از رسانه ملی چه کسی مقصر بود؟ آیا مجازات صورت گرفته، اندازه قصور و تقصیرها بود؟
دو روز است به ابعاد ماجرا فکر می کنم. پازل تحلیلی این رویداد کامل نیست. گویی گوشه این قصه ساییده است و هرچیز سر جای خودش قرار ندارد.
واقعا مقصر احدقدمی بود؟ چرا؟ چون خبر نداشت دوربین زنده است؟ از این مادحین کم داریم؟ همین یک مجلس بود؟ فقط انتشارش از رسانه ملی بد بود؟
دلم برای برادر قدمی سوخت. مداح خوب کشورمان در این شب های عزا و احیا بجای میان هیات در گوشه زندان است. مقصر بود، اما...
سرنوشت رئیس شبکه پنج بدتر. یک جوان متدین و انقلابی با کارنامه روشن برکنار شد. چرا؟ دلسوزی ندارد؟
در این رویداد نمانید. تحلیل نقطه ای سخت نیست؛ بله، احد قدمی باید پاسخگو باشد. مدیر شبکه هم. البته اومجازات نشد؛ اشتباه نکنید. روشن است که مقصر نبوده است. برکناری مدیر شبکه برای برائت از این اتهام بود که این ماجرا حاکمیتی نیست.
همین الان روی دست ضدانقلاب را ببینید. علیرغم همه این تدابیر نوشتند ماجرا برنامه ریزی شده است. طبیعی است، فرصت خوبی برای اختلاف بین شیعه و سنی پیدا کردند.
مدیر شبکه پنج برای رفع سوبرداشت ها هزینه شد. یقینا خودش هم راضی است که خرج مصالح انقلاب شود.
اشکال نکنیم که این شدت عمل لازم بود یا نبود. اگر احتمال اعتراض اهل سنت هم پائین باشد اما هزینه محتمل بسیار بالاست.
اما قصه ناقص است. بالاخره مقصر کیست؟ اشکال در انتشار لعن ها از رسانه ملیست؟ نکند مقصر ناظم هیات است که در گوش قدمی از دوربین زنده نگفته است؟
ماجرا نه به این مداح منحصر است و نه به آن هیات. نه به دوربین زنده و نه مدیریت این و آن. گرفتاری بزرگتری داریم. ماجرا تعارض بین سیاست رسمی و غیررسمی کشور است. مشکل درونی نشدن فرهنگ وحدت و انسجام بین شیعه و سنی است. وقتی وحدت درونی و بومی نشود، این عوارض طبیعی است.
دوربین زنده را خاموش کنیم، مساله حل نمی شود و بازهم چشم ها می بیند.
این ماجرا یک هشدار است. زنگ خطری بر اینکه هرچقدر هم در تریبون های رسمی فریاد وحدت کنیم، زیر پوست فرهنگ آئینی ما صدای دیگری بلند ست. از این مجالس و هتک و لعن منبری ها و مادحین، به گوش و دست اهل سنت بسیار می رسد.
چه بسا تفاوت و تناقض فرهنگ و سیاست رسمی و غیر رسمی ما سخت تر و زشت تر است.
مشکل این است که دغدغه رهبری که دارای منطق روشن عقلی و دینی است تا کف حسینیه ها نیامده است. مستمع و مداح مقصر نیستند. ام المصائب ما کم کاری منابرست. منبر و فراتر از آن حوزه علمیه ما تولی و تبری این مردم را نتوانست پای حب و بغض این انقلاب بیاورد. هرچه هست و امروز داریم، تلاش امامین انقلاب و بلوغ خود این مردمست. بله منابر هم قدم ها برداشتند، اما بازهم کم گذاشتند.
اماچه کنیم تا فضیلت وحدت درونی شود؟
هنوز برای برخی روشن نیست که توهین به ائمه اهل سنت، بهانه ریختن خون بچه شیعه ها و حتی اهل سنت با معرفت و مظلوم می شود.
روشن نیست تقیه در این برائت، خودش نشانه تولی به اهل بیت است.
همین؟ از این بالاتر هم داریم.
برای بسیاری روشن نیست که امروز، وحدت سیاسی شیعه و سنی مقابل جبهه شیطانی ظلم و استکبار، خودش بزرگترین اعلام برائت است. باید دشمن امروز اهل بیت و امتداد دشمنی ها را از تاریخ ببینیم و در گذشته متوقف نشویم. شیطان خاک نمی خورد؛ زنده است. ببینیم.
همین؟ از این بالاتر هم داریم.
بالاتر از وحدت سیاسی، وحدت حقیقی است. برای بسیاری روشن نیست که حساب آن چند نفر از اهل سنت جداست. نقطه اشتراک ما با اهل سنت دهها برابر فراتر از اختلافات است. اشتراک ما توحیدی است. این نقطه اشتراک می تواند ارتقا یابد و روح ولایت را بین امت حاکم کند. چرا زمینه ظهور توحید در قلب ها را از میان می بریم؟ ما در قبال عالم مسوولیم؛ هیات را با چنین آرایشی آذین بستیم؟
#محسن_مهدیان
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
جناب #همتی، از زمانی که در #بانک_مرکزی مشغول به کار شده است صرفاً با چند کار ساده همچون بازنگری در س
🔴 ناکارآمدی یا خیانت به کشور ؟!
#بانک_مرکزی اعلام کرده که با هدف جلوگیری از خروج غیر قانونیِ #ارز از کشور قصد دارد با پیاده سازیِ سرویس "ایران اکسس" بالاخره تراکنش کارتخوانهای خارج از مرز را متوقف کند؛ هرچند این اقدام قابل تقدیرست و قطعاً میتواند همچون تصمیمات قبلیِ بانک مرکزی (در ایجاد یک سری محدودیت در تراکنش های کارتخوانها) در سامان دهیِ بازار ارز موثر واقع شود اما سوال اساسی اینجاست که چطور این تصمیم تا به امروز به تاخیر افتاده و چرا سال گذشته و قبل از خروج میلیاردها دلار ارز از کشور عملی نشده است؟!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
طبق آخرین #نظرسنجی روحانی از قیافهها، مردم خواستار افزایش #اختیارات او همچنین برگزاری #رفراندوم هستند و از افزایش ۲۰-۳۰٪ حقوق در برابر تورم ۱۰۰٪ ای اعلام رضایت کردند و از اینکه اوووونچنان رونقی ایجاد کرده که عملا یارانهنقدی دیگه جایگاهی توی زندگیشون نداره از خوشی فریاد میزنند.
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1132886867253366784?s=19
#سیاوش_اقاجانی
پ.ن : در شرایط کنونی که حضرت آقا بر روی دولت جوان و انقلابی (حزب اللهی) تاکید دارند ، شاهد این هستیم رئیس جمهوری که میگه اختیار ندارم ، الان با دور زدن قانون ، معاونت بازرگانی تشکیل میده و قصد داره فردی که سابقه بدی در به هم ریختن بازار داره و همچنین طراح طرح مشکوک سبد کالا بوده ( که به شکل هماهنگ با عکس ها و اخبارش دستمایه رسانه های معاند شد و مردم ایران را تحقیر کرد ) و همچنین کسی که در فتنه برای سقوط نظام فعال بوده و بعید نیست الان جز طراحان فتنه اقتصادی باشه ! را منصوب کنه !!!
#معاون_بازرگانی
#حسن_یونس_سینکی
#دور_زدن_قانون
#اقتصاد
#فتنه
#دولت_ناکارآمد
#روحانی
#اتباع_شیطان
#ظریف
#مجلس
#سینکی
#کاسبان_ترس
#دولت_پیر
#جنگ_نخواهد_شد
#مذاکره_نمیکنیم
#دولت_خسته
#طاغوت
#دولت_اشرافی
#حسن_روحانی
#طلبه_همدانی
#فتوشاپ
#پوستر
#سند_2030
________
🎨 طراح :سید محمد حسینی
اسحاق جهانگیری: "امسال جشن #سوم_خرداد و سالروز #فتح_خرمشهر در حالی برگزار میشود كه كشور در اوج نشاط، #اميد و #اقتدار قرار دارد و بر #قله_افتخار ايستاده است"
البته مردم امید و افتخار و اقتدار دارند اما اوجش زمانی خواهد بود که مسئولان ناکارآمدی با برادران و دختران و دامادهای فاسد و طلبکار متولی امورشان نباشند.
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1132927014980259840?s=19
#سیاوش_اقاجانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍️آیه آیه سیاست(21)/ چرا رهبر انقلاب در سخنانشان، دائما فتنه ۸۸ و حادثه ۹دی را یادآوری می کنند؟ 🔸«و
✍️آیه آیه سیاست(22)/ هدف غایی و متوسط فتنه گران سال 88 چه بود؟
🔸«إِنَّ الَّذِينَ جاؤُ بِالْإِفْكِ عُصْبَةٌ مِنْكُمْ لا تَحْسَبُوهُ شَرًّا لَكُمْ بَلْ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ؛ مسلّماً كسانى كه آن تهمت عظيم را عنوان كردند گروهى (متشكّل و توطئهگر) از شما بودند امّا گمان نكنيد اين ماجرا براى شما بد است، بلكه خير شما در آن است.»(نور/11)
🔰این آیه شریفه مربوط به ماجرایی است که در آن منافقان برای تخریب شخصیت پیامبر اسلام(ص) و کاستن از اعتبار و قداست ایشان و نظام اسلامی تحت رهبری ایشان، به یکی از همسران ایشان که به هنگام بازگشت از جنگ از کاروان جا مانده بود و به کمک یکی از صحابه به مدینه آورده شده بود، تهمت روابط نامشروع زدند و این دروغ را در سطح جامعه اسلامی گسترش دادند تا اعتماد مردم به نظام اسلامی پیامبر را خدشه دار کنند. به دنبال این ماجرا، آیاتی بر پیامبر اکرم(ص) نازل شد که تأمل در جزئیات آنها بسیار عبرت انگیز است.
🔰كلمه «افك» در این آیه شریفه به معنای «دروغ» است؛(المفردات فی غریب القرآن؛ص79) و كلمه «عصبه» در لغت به معنای جماعتی متعصب، متشکّل و یاری کننده یکدیگر است.(المفردات فی غریب القرآن؛ص568) و معنای آیه شریفه اين است كه كسانى كه اين دروغ را تراشيدند- با توجه به اینکه الف و لام در «الإفک»، الف و لام عهد است- جماعت معدودى از شما هستند، كه با هم تبانى و ارتباط دارند. و اين تعبير]«عصبة»[ خود اشاره است به اينكه اين تهمت توطئهاى در كار بوده، مبنى بر اينكه اين دروغ را بتراشند، و آن را اشاعه هم بدهند، تا قداست و نزاهت رسول خدا (ص) را لكهدار ساخته، و او را در ميان مردم رسوا سازند. (المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج 15،ص90)
🔰بنابراین منافقان با اجماع و تعصب و با کمک رساندن به یکدیگر، دروغی را در جامعه بر علیه رهبر جامعه اسلامی ترویج دادند تا از اعتبار او بکاهند. حال، خداوند در ادامه خطاب به جامعه مؤمنین می فرماید گمان نکنید که بروز این ماجرا برای جامعه اسلامی شرّ است، بلکه برآیند آن خیر بوده و به فرموده علامه طباطبایی، خیریّت آن نیز در این است که اهل ضلالت و فساد در آن جامعه شناخته شوند، تا جامعه نسبت به وضع آنها بصيرت پيدا كند، و براى اصلاح اين اعضاى فاسد دست به اقدام بزند.
خداوند در آیه بعد به توبیخ کسانی پرداخته است که وقتی این دروغ را شنیدند، آن را رد نکردند و نظام اسلامی را از آن مبرّا ندانسته اند: (نور/12)
دلیل بر اینکه مؤمنین باید در فتنه هایی که در آنها دروغی به نظام اسلامی نسبت داده می شود، حسن ظن داشته باشند و آن دروغ را نپذیرند، این است که فتنه گران هیچ شاهد و مدرکی برای اثبات حرفشان ارائه ندادند:
🔸«فَإِذْ لَمْ يَأْتُوا بِالشُّهَداءِ فَأُولئِكَ عِنْدَ اللَّهِ هُمُ الْكاذِبُونَ؛ پس زمانیکه شاهدانی برای اثبات این مسئله نياوردند، آنان در پيشگاه خدا دروغگويانند!»(نور/13)
و در آیه 15 نیز به توبیخ کسانی می پردازد که این دروغ را بدون فکر و تحقیق، پذیرفتند و آن را زبان به زبان منتشر ساختند و این کار را سبک شمردند؛ درحالیکه نزد خداوند گناهی بزرگ است.
علامه طباطبایی علت بزرگ بودن این عمل نزد خداوند را دو چیز می دانند؛ اول اینکه نفس بهتان و افترا به افراد دیگر، عملی است قبیح و دوم اینکه این تهمت، تهمت به یک شخص معمولی نیست، بلکه تهمت به پیامبر اسلام(ص) است؛ وشيوع «افك» در باره آن جناب در ميان مردم باعث مىشود كه آن حضرت در جامعه رسوا گشته و امر دعوت دينی اش تباه شود.
🔰حال باید گفت هر افک، دروغ و تهمتی که در جامعه اسلامی توسط فتنه گران و منافقین ترویج می شود و هدف از اشاعه آن نیز ضربه به نظام اسلامی و رهبر آن است تا از چشم مردم بیفتد و بدین وسیله اعتماد مردم به نظام سلب شود، در دایره شمولیت این آیات شریفه قرار می گیرد.
در فتنه سال 88 نیز، دقیقاً این توطئه توسط منافقان درون نظام اسلامی عملیاتی شد. هرچند هدف اصلی فتنه گران سال 88، براندازی نظام اسلامی بود، اما آنان برای دستیابی به این هدف، همچون منافقان دخیل در ماجرای «افک»، با گسترش شایعه تقلب در انتخابات، به دنبال کاستن از اعتبار نظام اسلامی و رهبرانقلاب نزد افکارعمومی بودند.
آنان مصداق بارز افرادی هستند که طبق این آیات شریفه با یک برنامه ریزی تشکیلاتی]«عصبة»[ و برای سلب اعتماد مردم به نظام و رهبری، به نظام اسلامی «افک» وارد کردند [«إِنَّ الَّذِينَ جاؤُا بِالْإِفْكِ عُصْبَةٌ مِنْكُمْ»] و حاضر به ارائه سند و مدرک نشدند[«فَإِذْ لَمْ يَأْتُوا بِالشُّهَداءِ»].
#بصائر
هدایت شده از KHAMENEI.IR
👈 لوح | اشکال از کارگزار است
⛔ نه ساختار
🔺️ رهبرانقلاب: سؤال کردند «اشکالاتی که در جامعه مشاهده می کنیم به ساختار برمیگردد یا به کارگزاران؟» من مشکلی در ساختار نمیبینم. ما کارگزارها اشکال داریم؛ در این شکّی نیست. کارگزارها کوتاهی دارند، سلایق گوناگون دارند، ناتوانیهایی دارند، کمبودهایی دارند. اشتباه ماها هم مثل اشتباه اشخاص عادّی نیست؛ ما وقتی اشتباه میکنیم، اشتباهمان شکافهای بزرگی در متن جامعه به وجود میآورد. ۹۸/۳/۱
🌷 #دیدار_دانشجویان
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42673
♦️اوج فرق در مهدِ مدرنیته، یعنی آمریکا
🔻۵۱ میلیون خانواده در آمریکا حتی نمیتوانند یک موبایل تهیه کنند
🔻۱۶.۱ میلیون خانوار آمریکایی زیر خط فقر زندگی میکنند!
🔻۳۴.۷ میلیون خانواده در آمریکا توان زندگی در جامعهی آمریکا را ندارند...
اینها را به گوش غربزدگان برسانید، تا کمی با واقعیتهای کشور آرزوهایشان، آمریکا آشنا شوند و از توهمی که سالهاست در آن دست و پا میزنند رهایی یابند...
منبع: مشرق