⭕️رای به شعار تعامل
🔺ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم فرا رسید. حسن روحانی توانست با مطرح کردن شعار اصلاح سیاست خارجی، #تعامل با دنیا، حل کردن پرونده هسته ای و #رفع_تحریم_ها از این طریق رای آورد.
🔹آن روزها خیلی ها ادعا داشتند بهتر از دولت قبلی می توانند مذاکرات هسته ای را پیش ببرند. اما بیش از همه سخنان روحانی در مناظرات و نطق های تبلیغاتی بود که با مطرح کردن دوگانه «عزت - استقلال» ، «چرخیدن چرخ کارخانه ها - چرخیدن چرخ سانترفیوژها» و نیز لزوم #مذاکره_مستقیم با آمریکا توجه ها را به سمت خود جلب کرده بود.
🔹روحانی در مناظرات گفت:
" این خوبه که سانترفیوژها بچرخه، اما زندگی مردم هم باید بجرخه، چرخ کارخانه ها هم باید بچرخه"
🔹این سخنان مطالبات و #توقعات_جدیدی در جامعه ایجاد می کرد. روحانی در سخنرانی های تبلیغاتی منظور خود را واضح تر بیان کرد:
🔹 «هنر این است که ما تهدید را به آسیب و آسیب را به فرصت تبدیل کنیم از این رو مذاکره با آمریکا امکان پذیر و شدنی است اما سخت است؛ هرچند بنده معتقدم مذاکره با آمریکا #راحت_تر از مذاکره با اروپاست چرا که اروپایی ها به دنبال #آقا_اجازه از آمریکا هستند. از این رو دولت آینده باید بتواند رابطه ایران و آمریکا را از حالت تخاصم به مرحله تنش که یک مرحله پایین تر است برساند. آمریکایی ها #کدخدای_ده هستند، با کدخدا بستن راحت تر است.» (۲۳ اردیبهشت ۹۲)
🔹 مردم که بخاطر بحران معیشتی، گرانی های شدید و ضعف دولت در کنترل قیمت ها به تنگ آمده بودند، با وعده های حسن روحانی #امیدوار شدند وی می تواند با #کلید_مذاکره مشکلات را حل و تحریم ها را لغو کند و با این امید به او رای دادند.
🔹با توجه به #پیام_انتخاب_مردم در انتخابات ۹۲، رهبری ضمن تکرار مجدد غیر قابل اعتماد و غیر منطقی بودن آمریکایی ها و عدم صداقتشان ، برای مذاکره شروطی تعیین کردند و هشدار هایی دادند و از #نرمش_قهرمانانه سخن گفتند:
🔹 «بنده معتقد به همان چیزی هستم كه سالها پیش اسمگذاری شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در یك جاهایی بسیار لازم است، بسیار خوب است؛ عیبی ندارد، اما این كشتیگیری كه دارد با حریف خودش كشتی میگیرد و یك جاهایی به دلیل فنّی نرمشی نشان میدهد، فراموش نكند كه طرفش كیست؛ فراموش نكند كه مشغول چه كاری است؛ این #شرط_اصلی است؛ بفهمند كه دارند چهكار میكنند، بدانند كه با چه كسی مواجهند، با چه كسی طرفند، آماج حملهی طرف آنها كجای مسئله است؛ این را توجّه داشته باشند.» (۹۲/۶/۲۶)
🔻بالاخره دور جدید مذاکرات با رویکرد جدید شروع شد. مردم امیدوار و با حساسیت اخبار مذاکرات را پیگیری می کردند. رهبری در عین #حمایت از تیم مذاکره کننده و فعالیتشان مرتب نکات لازم را گوشزد می کردند. اما اظهارات و گزارشات دولت، تیم مذاکره کننده و حامیان نشان می داد توجه به این هشدارها اندک است!
#رها_عبداللهی
⭕️هشدار مداوم خطوط قرمز
🔺 رهبری از ابتدا مدام از بی اعتمادی و بدبینی به آمریکا و لزوم حفظ بدبینی در تمام مراحل مذاکرات میگفت:
🔹 «در مسائل خاص، مذاكره را منع نمیكنم - مثل مسئلهی خاصی كه در قضیهی عراق داشتیم، و بعضی از قضایای دیگر - لیكن من خوشبین نیستم؛ چون تجربهی من این را نشان میدهد. آمریكائیها، هم غیرقابل اعتمادند، هم غیر منطقیاند، هم در برخوردشان صادق نیستند.» (۹۲/۴/۳۰)
🔹اما روحانی دیدگاه دیگری را ابراز می داشت:
«خوشبینی در دنیای سیاست یا بدبینی خیلی معنا ندارد و باید واقعبین باشیم.» (۹۳/۲/۹)
🔹امام جامعه تاکید میکرد:
«در تعامل، طرف مقابل را باید شناخت؛ شگردهای او را باید دانست؛ هدفهای اساسی و كلان را باید در مّد نظر داشت. ممكن است دشمنی سر راه شما را بگیرد، بگوید از اینجا نباید جلو بروید. سازش با او به این صورت نیست كه شما قبول كنید، برگردید؛ هنر این است كه شما كاری كنید كه راهتان را ادامه دهید، او هم مانع كار شما نشود؛ واّلا اگر چنانچه توافق و تفاهم به این معنا بود كه او بگوید شما باید از این راه برگردید، شما هم بگوئید خیلی خوب، این كه خسارت است. توجه به این جهات باید از سوی مسئولین و دولتمردان وجود داشته باشد». (۳۰/۴/۹۲)
🔹اما ظریف مسئول مذاکرات هسته ای در مصاحبه اش از مذاکرات برد برد سخن میگفت:
«هدف تعامل صحیح برای حل و فصل هسته ای می باشد. با باخت دیگران نمی شود به برد رسید.» ( شهریور 92)
🔹رهبری هشدار میداد مردم و بخصوص نخبگان را از #جزئیّات و واقعیّات مطلع کنید؛
🔹اما ظریف می گفت:
«تا رسیدن به نتیجه بر روی موضوعات مختلف به گفتن کلیات بسنده می کنیم.»
(۹۲/۸/۲۶)
🔹رهبر معظم انقلاب در روشنگری مردم و اجازه ندادن به تحریف باورهای انقلابی آنها با احدی تعارف نکرد؛
🔹حسن روحانی در توجیه مذاکره با دشمن، سعی داشت اثبات کند که امام حسین نیز در کربلا به دنبال تعامل و مذاکره بود:
«امام حسین(ع) خیمهای برپا کرد و عمر سعد را به مذاکره دعوت نمود؛ در آن شب، ساعتها با عمر سعد مذاکره کرد، تا نتیجه رویارویی آنان به جنگ ختم نشود» .(۳۰مهر۹۳ شب تاسوعا)
🔹مقام معظم رهبری اینگونه قیاس کردن را سطحی نگری می دانستند :
«وقتی صحبت مذاکره میشود، میگویند آقا شما چرا با مذاکرهی با آمریکا مخالفت میکنید؟ ... امام حسین هم مذاکره [کرد]. خب اینها نشاندهنده سهل اندیشی است، نشاندهنده نرسیدن به عمق مسئله است. اینجور نمیشود مسائل کشور را تحلیل کرد؛ با این نگاه عامیانه و ساده اندیشانه نمیشود به مصالح کشور رسید. ...بحث مذاکرهی به معنای امروزی نیست؛ مذاکرهی امروزی یعنی معامله، یعنی یک چیزی بده، یک چیزی بگیر... امام حسین با ابن سعد معامله میکرد که یک چیزی بده یا یک چیزی بگیرد؟ [هدف] این بود؟ تاریخ را اینجور میفهمید؟ زندگی ائّمه را اینجور تحلیل میکنید؟ امام حسین رفت نهیب زد، نصیحت کرد، گفت از خدا بترس؛ ... امروز مذاکره به این معنا نیست؛ برای اینکه ما با آمریکا که شیطان بزرگ است، باید مذاکره کنیم !» (۹۴/۷/۱۵)
🔹حتی اگر تحریف باورها از طرف بزرگان سابقه دار در انقلاب و کشور بود، ایشان در پاسخگویی و گفتن واقعیات کوتاهی نمی کردند؛
🔹در فضایی که غربی ها از مکمل برجام و برجام موشکی حرف می زدند، هاشمی رفسنجانی در توییت که بعد پاک شد، نوشت: " دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها..."
🔹رهبری به این موضوع بسرعت واکنش نشان دادند:
«بعضیها بیایند بگویند «فردای دنیا، فردای مذاکره است، فردای موشک نیست»، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد، خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته شده باشد، خیانت است. چطور [چنین چیزی] ممکن است؟ اگرچنانچه نظام جمهوری اسلامی دنبال علم برود، دنبال فّناوری برود، دنبال مذاکرهی سیاسی برود، دنبال کارهای گوناگون تجاری و اقتصادی برود -که همهی اینها لازم است- اّما قدرت دفاعی نداشته باشد، توانایی دفاع کردن نداشته باشد، هر بیسَروپایی و [هر] دولت فزرتی او را تهدید میکند که اگر فلان کار را نکردید، ما موشک میزنیم؛ خب اگر شما امکان دفاع نداشته باشید، مجبورید عقب نشینی کنید.» (۹۵/۱/۱۱)
#رها_عبداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اعتراض به سانسور کم سابقه بیانات رهبر انقلاب در پاسخ پیامی از ترامپ که به واسطه نخست وزیر ژاپن محضر ایشان تقدیم شده بود کاربران شبکه های اجتماعی به صورت گسترده ترجمه هایی از بیانات معظم له را به صورت ویدیو ذیل اکانت ترامپ در توییتر منتشر کردند
🔴سایپا مجتمع مسکونی ۷۰۰۰ متری خود در الهیه را به مزایده گذاشت/ چرا در صورت مالی خودروسازان لیست سرمایهگذاری در املاک مسکونی دیده نمیشود؟
♦️شرکت سایپا اخیرا یک آگهی مزایده منتشر کرده است که براساس آن قرار است این شرکت ۵ ملک در تهران و مازندران را به فروش برساند. یکی از این املاک، مجتمع مسکونی الهیه با اعیان ۷۰۰۰ متری است.
♦️اینکه خودروسازان در مجتمع مسکونی الهیه مشغول چه هستند، مشخص نیست، اما به جرات میتوان گفت اینگونه ریختوپاشهای خودروسازان منشا زیانهای انباشتهای است که سالها آن را از جیب ملت جبران میکنند.
هادی غفاری در سال ۸۸ تو #فتنه از لیدرهای اصلی بوده ...
سخیفترین توهین رو به رهبر انقلاب کرده...!!
از انبار مسجدش تعداد زیادی سلاحِ غیر مجاز کشف کردند
و....
امروز به راحتی در صدا و سیما داره صحبت از انقلاب و اسلام و....میکنه!!!!
👈 آقای صدا و سیما بگو دقیقا چه خبره ؟؟ جناب علی عسکری معلومه داری چیکار میکنی؟جمع کن این بساط آشفته ی صدا وسیما رو
#فتنه_ادامه_دارد
#شرافت
هرساله این موقع سال که موعد اظهارنامه مالیاتی شرکت ها و بنگاههای اقتصادی هست، تمام رسانه های غربگرا و دولتی علیه آستان قدس رضوی بیانیه ميدادن و نشست میگذاشتن و کلی هم آسمون ریسمون میبافتند.
اما سوال؟!
چرا الان نمیگن؟!
✅ پاسخ: چون رقیب سیاسیشون دیگه سرکار نیست.
به همین راحتی امام رضا علیه السلام رو قربانی مطامع سیاسی خودشون کردند.
پ.ن: مالیات آستان قدس رضوی صرف ساخت و تجهیز مدارس مناطق محروم میشود.
✅ #بدون_سانسور
🔴 با فساد جریانی برخورد فوری شود
✍سعید درخشان
این روزها که مسئله بیحجابی و مبارزه با این پدیده شوم فسادانگیز در جامعه زیاد شده ،جریان مدعی اصلاحطلبی در رسانه هایشان مدام این موضوع انحرافی را مطرح میکنند که آیا اولویت نظام مبارزه با فساد اقتصادی و بیکاری و فقر است یا مسئله پوشش زنان؟
جواب ساده است هر مفسده ای در جای خودش باید با آن برخورد بشود چه اقتصادی و سیاسی باشد چه اجتماعی و فرهنگی
اما نکته خوشمزه ماجرا آنجاست که فعلا حدود ۹۰ درصد اقتصاد و سیاست و بخش عمده ای از امورات فرهنگی مملکت تحت سیطره و مدیریت همین جریان مدعی اصلاحطلبی است .
پیشنهاد بهتر آنست که نظام بجای اولویت بندی در برخورد با مفاسد ،ابتدا با همین جماعت مدعی که در پوشش اصلاحات سرمنشاء اغلب مصائب و مفاسد و مشکلات اقتصادی و معیشتی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی در ۳۰ سال اخیر در جامعه بوده اند ،برخورد کند....
💥 سخنی با غربزدههای فرنگی!!!
(یادداشتی پیرامون قتل میترا استاد، همسر آقای نجفی)
🔻🔻🔻
◀️ این یادداشت را حالا مینویسم که ما را متهم به ماهی گرفتن از آب گِل آلود نکنند...
♦️ یادش بخیر یا به شر!!!
زمانی بود که عدهای منفعت طلب و سودجو، برخی انقلابیون را به قتلهای زنجیرهای متهم میکردند. با اتهام خشونت طلبی جریان انقلابی را متهم میکردند. در همه جریانات از کوی دانشگاه گرفته تا فتنه ۸۸، پیراهن عثمان را علم کرده و به هر بهانهای انقلابیون، بسیج و جریانهای حزباللهی را برچسب خشونت طلبی میزدند.
♦️ خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کند. نمیخواهم در زندگی شخصی آقای نجفی، شهردار سابق تهران دخالت کنم. او خودش میداند و خدای خودش... اما در جریان قتل فجیع میترا استاد، همسر نجفی بسیاری از مباحث بیش از پیش روشن شد.
♦️ یادتان هست در دوران قتلهای زنجیرهای، آنهایی که خود را مخالف خشونت طلبی (!!!) معرفی میکردند، چطور به بهانههای واهی این و آن را متهم کرده و با فریادهای ظالمانهشان، گوش فلک را کر کرده بودند؟؟؟ با عرض معذرت صریح میگویم: چرا حالا خفهخون گرفتهاند؟؟؟
♦️ یادتان هست فمینیستهای مدعی دفاع از حقوق زنان و اصلاحطلبان بر سر یک پوستر میدان ولیعصر تهران چه جنجالی به پا کردند؟؟؟ این و آن را متهم کردند که شأن زن را پایین آوردهاید و او را خانهدار معرفی کردهاید!!! چرا حالا زبان به دندان گرفته و لام تا کام حرف نمیزنند؟
♦️ جالبتر آنکه آنهایی که تا به امروز زمین و زمان را فحش نثار میکردند که چرا دیه مرد دو برابر زن است و باید مساوی باشد، حالا ۱۸۰ درجه برگشتهاند و میگویند ولیّ مقتوله باید نصف دیه قاتل را بدهد تا قصاص شود!!
✅ آهای غربزده های فرنگی؛
ما که از اغراض و رفتار مقتول خبری نداریم و قضاوتی هم نمی کنیم؛ اما شما اگر وجدان ندارید و از عاطفه و شرافت بویی نبردهاید و انسانیت را هم به فراموشی سپردهاید، لااقل آزاده باشید...
بخاطر دفاع از جناح خودتان و هم فکرتان، خون زنی را پایمال نکرده و او را متهم نکنید. بگذارید دادگاه خود تصمیم بگیرد...
والسلام
🔰 #حسین_جلالی
🔴 توهین بی شرمانه روزنامه اصلاح طلب به امام جمعه تهران!
♦️روزنامه "همدلی" در صفحه نخست خود تصویری از آیت الله احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران با چشم های بسته منتشر و در کنار آن نوشت: کسی که چشمش معطوف به قدرت است، نمیبیند.
♦️این روزنامه همچنین در مطلبی توهین آمیز درباره ائمه جمعه نوشت: جای تاسف دارد وقتی میبینیم غالب امامان جمعه آن استقلال لازم را ندارند و به همین دلیل نمیتوانند خودشان بیندیشند و آزادانه سخن بگویند و باطبع از مطرح کردن مشکلات مردم غافل میشوند.
بخش عظیمی از جامعه ایران گرفتار مسئله سه برابر شدن اجارهخانههاست.
اما اگر کسی تويیتر را پایش کند، و آنرا بازتاب واقعیت جامعه در نظر بگیرد، فکر میکند مهمترین مسئله کنونی، کمبود روانکاپزشک حیوانات جهت تیمار گربههای خانگیست.
توئیتر، بازتاب جامعه نیست.
"نادر فتوره چی"
قطعاً هرکسی بعنوانِ شهروند میتواند به تمام مسئولین، قوانین و سیاستهای نظام #نقد داشته باشد اما انصاف حکم میکند اگر به جناب زیباکلام ایراد می گیریم که در جلسه با نخست وزیر و رئیس مجلس اقلیم کردستان عراق چه می کرده است، به جناب #کدخدایی نیز انتقاد کنیم که بهتر است بعنوانِ سخنگوی #شورای_نگهبان در حوزه مسئولیت خودشان #پاسخگو_باشند و یا اینکه لااقل توئیت هایی که موضع رسمی شورای نگهبان است را با یک "هشتگ خاص" متمایز کنند تا هم تداخلی بینِ مواضع رسمیِ این شورا و شخصیت حقوقی شان با مواضع فردی و شخصیت حقیقی شان از سوی افکار عمومی حس نشود و هم بهانه به دست #لاشخورهای_سیاسی ندهند!!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده