قطعاً میتوان به مانند جماعتی که مدام به نذریِ محرم و مراسم حج ایراد میگیرند و خواهان اختصاص پولِ آن به فقرا میشوند، به تجمع #دختران_انقلاب در حمایت از #حجاب نیز ایراد گرفت که بهتر است مثلاً راجع به مسایل معیشتی، اقتصادی و.... تجمع برگزار کرد تا مقولهای بنام حجاب اما باید توجه داشت که اولاً آنچه غلط ندارد، دیکتهی نانوشته است و برگزاریِ یک تجمع اصلاً بمعنای بیاهمیت دانستن مسایل دیگر نیست و درثانی کاش این جماعت دلسوز بجای غر غر کردن و احیاناً توئیت زدن از زیر پتو بابت اقتصاد و معیشت و زیر سوال بردن اقدامات عدهای دیگر، لااقل دست بکار شوند و برای برگزاری یک تجمع از جنس دغدغههایشان (که انصافاً درست و بجاست) اقدام کنند؛ هرچند مجوز چنین تجمعاتی بدون شک داده نخواهد شد چراکه بخوبیِ تجمع حجاب نمیتواند با ایجاد دوقطبی باعث سرپوش گذاشتن بر ناکارامدی نهادهای عریض و طویل فرهنگی کشور شود!
➕ دلیل مخالفت معاندین با تجمع دختران انقلاب کاملا معلوم است اما بنظر میرسد همسوییِ ناخواستهی برخی دلسوزان با انها (البته به اسم رعایت اولویتها) بیشتر نوعی بازیِ نادانسته در زمین آنها باشد تا هر چیز دیگری!
#مهدی_قاسم_زاده
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برای اولین بار منتشر میشود؛
پشت صحنه بعضی از قسمتهای #رو_در_رو
پخش فصل سوم برنامه "رو در رو" نیز انشاءالله به زودی آغاز خواهد شد.
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنایه ی دیرین دیرینی ها به مفسدان اقتصادی و مقصد همیشگی اونها، کانادا😂
🔻دیرین دیرین، این قسمت: فاسدک
تقدیم به همه مفسدان و مفسدکان عزیز! هر جای دنیا که هستید (مخصوصا آمریکای شمالی) براتون آرزو نمی کنیم
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هدف #معامله_قرن چیست؟
نماهنگ صحبت های #امام_خامنه_ای در رابطه با معامله قرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سندی دیگر از پشت صحنه ی کلیپهای مصیح
.
آقایون بسیجی و غیر بسیجی ولی ریشدار حواستون به نوچه های مصیح باشه...
این نوچه ها در کمینند تا ازتون فیلم بگیرند و منتشر کنند
.
البته این آقا خیلی زود این مطلب رو رسانه ای کرد
باید میموند بعد از اینکه مصیح کلیپش رو منتشر کرد ایشون هم این توضیحات رو منتشر میکرد..
ولی خب اینم تجربه ای شد برای دیگر آقایون که در هنگام مواجهه با نوچه ها چه کار کنند!!!
.
اولا خونسردی خودتون رو حفظ کرده و عصبانی نشید ...
دوما فی الفور دوربین خود را روشن کرده و هرچند کوتا از این نوچه ها عکس یا فیلم بگیرید ....
.
اینها مثل سگ از دوربینهای ما میترسند....
قیمت برجام؛
یک ششم قیمت یک فوتبالیست؟ -۱
✍️ آقای ظریف در مراسم «روز صنعت، معدن و تجارت» گفت «اینستکس اگرچه پاسخی به خواستهای ایران و تعهدات اروپاییها نیست، اما یک ارزش راهبردی و استراتژیک دارد و آن اینکه نزدیکترین متحدین آمریکا در روابط اقتصادی، از این کشور فاصله میگیرند».
🔹کدام ارزش راهبردی؟ آیا واقعا رویکرد اروپا در 14 ماه گذشته، فاصله گرفتن از آمریکا بوده است؟ یعنی مثلا قراردادها و مبادلات مربوط به شرکتهای توتال، ایرباس، پژو و زیمنس، مرسک، انی، آلیانتس، ساگا، پیجینیگ، لویدز، دی زد و... را حفظ و توسعه دادهاند؟
♦️یا اینکه قراردادها و مبادلات موجود را به هم زدهاند؟ آیا حجم تجارت چندمیلیارد یورویی، مثلا به 10 میلیارد یورو افزایش یافته تا نشانه جدایی راهبردی اروپا از آمریکا باشد یا تنزل فاحش کرده است؟
🔹روزنامه وال استریت ژورنال میگوید خط اعتباری مدنظر اروپا شامل «چند میلیون یورو» است. وزیر نفت دیروز ضمن اعتراض به پیشنهاد اروپا که فاقد مکانیسم خرید نفت و پرداخت پول آن است، تصریح کرد کل این اعتبار «4 میلیون یورو» میباشد!
♦️این رقم را مقایسه کنید مثلا با قرارداد 300 میلیون یورویی سایپا- پژو سیتروئن و قرارداد 4/8 میلیارد دلاری توتال که هر دو نیز توسط طرف اروپایی بدون پرداخت کمترین خسارت نقض شد. یا مقایسه کنید با قیمت 70 تا 400 میلیون یورویی یک هواپیما. در سطحی پایین تر، برای خرید یک بازیکن فوتبال در اروپا، ارقامی بین 25 تا 220 میلیون یورو پرداخت میشود.
🔹اگر 4 میلیون یورو را میان 10 کشور اروپایی مدعی همکاری با اینستکس (ادعای موگرینی مقارن با واگذاری مسئولیت) تقسیم کنیم، متوسط سهم هر کشور برای تجارت با ایران 400 هزار یورو میشود؛ 4 میلیون یورو (60 میلیارد تومان)، یکششم قرارداد یک بازیکن فوتبال، یکبیستم پول یک هواپیما و یک هشتادم قرارداد سایپا- پژو!
♦️شعبدهبازی INSTEX، برای رسمیت بخشیدن به ابطال تعهدات برجامی اروپاست. اروپا بدین ترتیب تصریح میکند تعهدات برجامی خود را پایانیافته میداند. هرکس از این اقدام بیارزش و موهن استقبال کند، عملا امضا کرده که اروپاییها دیگر تعهدی برگردنشان نباشد اما ما به اجرای یکطرفه تعهدات ادامه دهیم.
🔹ما در طول این سالها به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟
🔻(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
قیمت برجام؛
یک ششم قیمت یک فوتبالیست؟ -۲
🔹جک استراو وزیر خارجه وقت انگلیس، پس از توافق هستهای سعدآباد در سال 82 گفته بود «ما میوه جنگ و اشغال عراق را در مذاکرات سعدآباد چیدیم». اما 16 سال بعد، معادلات قدرت در منطقه زیرورو شده است.
♦️هرچه آمریکا و متحدانش در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن گرفتار شکستهای راهبردی شدهاند، محور پیروز مقاومت بسط ید پیدا کرده و به حدی از اقتدار رسیده که دولت تندخوی ترامپ پس از سرنگونی پهپاد فوقپیشرفتهاش، مجبور است در کنار تهدید، از ایران سپاسگزاری کند که هواپیمای جاسوسی سرنشیندار را ساقط نکرده است.
🔹آیا سزاوار است با وجود این جابهجایی بنیادین معادله قدرت، وزیر خارجه بیسروپای آلمان در ملاقات با روحانی و ظریف بگوید اگر درخت برجام میوه نداده (یا میوهاش را مانند 16 سال قبل به یغما بردهایم)، شما از سایهاش استفاده کنید؟!
♦️چرا بر دهان او نزدند؟ یعنی بنا بوده به فاصله 16 سال، دو بار از سرمایههای ملی هزینههای گزاف کنیم و گونهای از درختهای بیثمر و پرهزینه را بکاریم که عایدات آن برای غرب و خساراتش برای ایران است؟ اینکه ایستادن در موضع اتهام است.
🔹یکشنبه آینده، سررسید ضرب الاجل دو ماهه ایران به اروپاست. تصمیم راهبردی را نمیتوان و نباید بهخاطر رفتار تاکتیکی و عملیات تاخیری حریف، معطل گذاشت. ما پس از خروج آمریکا از برجام، 12 ماه صبر پیشه کردیم. صبر دولت ما، آمریکا و اروپا را گستاختر کرد، بهجای آنکه به عقل و عهد برگرداند. آمریکا در این مدت، در حال بازگرداندن تحریمها بود.
♦️اما قریب دو ماه است ورق برگشته است. از یکسو ضربات محور مقاومت به مراکز مهم اقتصادی و نظامی دو رژیم خیانتکار در منطقه شدت گرفته است. از طرف دیگر، جمهوری اسلامی با سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا نشان داد زدن ضربات متقابل را با جدیت در دستور کار قرار داده است.
🔹مجموعه نظام همچنین 18 اردیبهشت ماه، بازنگری در راهبرد خود نسبت به برجام را آشکار کرد و به شکل اجماعی در سطح شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت فقط دو ماه دیگر، به طرف اروپایی برای جبران کوتاهیهایش مهلت دهد.
♦️دولت در اثر تراکم عهدشکنی و خباثت طرف مقابل و فشار افکار عمومی، از اردیبهشت ماه اعلام کرد کاهش تعهدات برجامی را بهعنوان اهرم بازدارنده، در دستور کار قرار میدهد. حریف کمترین تردیدی نکند که این تصمیم راهبردی، جز با بازگشت او به تعهداتش تغییر نخواهد کرد. برجام، به خودی خود نمیتوانست راهبرد دولت باشد اما اگر هم به خطا چنین شد؛ مشروط به پایبندی غرب بود.
🔹استحاله تدریجی «برجام» (برنامه جامع اقدام مشترک) به «برجای» (برنامه جامع اقدام یکطرفه ایران!) به عنوان راهبردی برای در جا زدن ایران و بازداشتن آن از پیشرفت، به مفهوم پایان عمر برجام است؛ همچنان که توافقات 16 سال قبل سعدآباد و بروکسل و پاریس، به دست غرب نابود شد. با این تفاوت که امروز، ایران و متحدان راهبردی آن، دست برتر را در منطقه دارند.
#محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رئیسی را چطور تخریب کردن!؟
کلیپ تبلیغاتی ستاد #اصلاح_طلبان حامی #روحانی درباره پیروزی فرضی رئیسی در #انتخابات !قیمت هر دلار به ۸ هزار تومان رسیده است!/ شرکتهای خارجی قراردادهای نفتی خود را فسخ کردهاند!
با دروغ و کثیف کاری رئیسی را تخریب کردن و قبول نشد و خودشون قبول شدن! حال قیمت #دلار و تعامل با جهان را هم در حکومت که با فریب مردم بهش رسیدن شاهدش هستيم!😏
ما هم شکر میگوییم که رئیسی قبول نشد! تا بار دیگر اصلاح طلبان رسوا شوند
.
۱۶ سال معطل شدیم
۶۰ سال دیگر معطل بمانیم؟!
🔹ما در طول چند سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. عجیب این که آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟!
#محمد_ایمانی