تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 #دوربین_ما_اسلحه_ما دقیقا چه می کند!؟
🔹 خشونت کی بوجود می آید؟! زمانی که جامعه ای نمی تواند یا نمی خواهد با هم گفتگو کند متوسل به خشونت می شود تا در گیرودار درگیری و تنش و از منظر نظام جنگل کسی بر دیگری غلبه پیدا کند
🔸 خشونت اما صرفا تنها نتیجه اش غالب و مغلوب شدن نیست؛ بلکه انفکاک و از هم گسیختگی اجتماعی و رشد کینه و بغض درونی افراد جامعه نسبت به یکدیگر از اولین نتایج آن است! و آنچه بیرون از ایران می خواهند چیزی غیر از همین چندپارگی اجتماعی و قرار دادن مردم در برابر هم و ایجاد «دو قطبی اجتماعی مردم علیه مردم» نیست!
🔹 #دوربین_ما_اسلحه_ما در واقعه تقویت همین خشونت تصویری و رعب همگانی و جنسی از تروریسم مجازی است! نسخه ای که مصی علینژاد و پول هایی که به پروژه اش تزریق می شود در صدد ایجاد آن هستند!
🔸 اما این خشونت تصویری صرفا به همین فضای مجازی هم منحصر نمی شود! این خشونت صرفا جاده ای یکطرفه هم نیست!خشونتی که ابعاد عمیق تر پیدا می کند و به چاقوکشی و کشت و کشتار در فضای واقعی هم منجر می شود؛ خشونتی که حالا سلبریتی ها؛ ستاره اسکندری ها و دیگران را نیز قربانی می کند!
💢 لذا بیایید بجای آنکه متاثر از علینژادها لنز دوربین را در برابر هم وطن مان بلند کنیم و خشن شویم؛ با او بنشینیم و گفتگو کنیم!
✍️ #میکائیل_دیانی
🔴 اندیشههای رادیکال بعد از پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات ۷۶ تقویت شد
🔺یک بیماری قدیمی در نهاد سیاستورزی ایران وجود دارد و آن این است که هرکسی به اندک مسئولیتی دست پیدا میکند به شکلی تمامیتطلب میشود.
🔹پیروزی اصلاحطلبان در سال ۷۶ به تقویت برخی اندیشههای رادیکال درجریان اصلاحات منجر شد و ناخواسته برخی خودباوریهای کاذب و خودشیفتگیها را دامن زد و به مرور موجب تکثر و پراکندگی درجریان اصلاحات شد.
🔺اصلاحات بیش از آنکه باسیمای دیگران ترسیم و تعریف شود، آیینه تمامنمایی درجبین حزب کارگزاران است، کسانی که به سمت آرمانگرایی غیرواقع حرکت میکنند طبیعی است که به بنبست رسیده وناخواسته رادیکال میشوند. رادیکالیسم سم مهلک اصلاحطلبی است.
🔹برخی اصلاحطلبان که دم از انتخابات آزادوحذف شورای نگهبان میزنند، حتما در دایره نظام سیاسی ایران مردود هستند.
🔺نزدیکی کارگزاران به لاریجانی از اساس باطل است، آنها از عقیده خود عقبنشینی نمیکنند.
💬 #محمد_عطریانفر
❤️فتوای حیرت انگیز امام و رهبری
چند روز پیش در اینستاگرام ویدئویی از یک جوان امروزی با تیپ و شمایل خاص دیدم که در قهوه خانه نشسته و درحالی که دوستانش درحال قلیان کشیدن هستند، گیتار بدست برای مدافعین حرم پاپ می خواند.
یکی دو روز قبل هم گزارشی از یک مربی ورزشی خانم منتشر شد که از پشت پرده آمریکایی چهارشنبه های سفید می گفت و جالب اینکه خود این خانم به ظاهر بدحجاب محسوب می شد. با دیدن این خانم یاد تصاویر صداوسیما از خانم های بدحجاب در راه پیمایی ها افتادم و بدل گفتم "نمی دانم مدیران سیما می دانند چه می کنند یا نه؛ اما انتشار این صحنه ها به غایت ممدوح است." اما چرا؟
این چند مورد چه ارتباطی به هم داشت؟
ابتدا مختصری فاصله بگیریم.
حضرت امام یک فتوای حیرت انگیز درباره موسیقی دارند که برخی بزرگان هنوز در ماهیت و مفهوم آن دچار ابهام اند. جالب اینکه رهبری انقلاب نیز فتوای شان همین است. حضرت امام در اواخر عمرشان می فرمایند:" این چیزهایی که امروز از رادیوی جمهوری اسلامی پخش می شود برای ما حلال است، اما اگر همین ها در فلان کشور اجرا شود حرام است."
حضرت آقا همین نقل را در جلسه خارج فقه توضیح می دهند و می گویند که وقتی کشور و مردمی جهت گیری اسلامی پیدا می کنند، این فضای دینی و اخلاقی بر محتوا و جزئیات تاثیر می گذارد. سپس مثال دقیقی می زنند که اگر شعر حافظ در مجلس معصیت و مطربی به آواز خوانده شود گناه است و اگر در مجلس معرفت و عرفان باشد صواب.
دریا دریا محتوا در این فتواست که جرعه جرعه باید نوش کرد. آیا انقلاب اسلامی را اینطور تحلیل کرده ایم که به ابزار و اشیا نیز معنا می دهد؟ چه رسد به انقلاب انفسی که یک رستاخیز تاریخی است برای توبه و بازگشت انسانیت به توحید.
بازگردیم به مطلع کلام.
جوانی که جهت گیری اصلی اش، منطبق بر جهت گیری انقلابی است، اشکالاتش نیز به مرور زمان اصلاح می شود؛ چه آنکه انقلاب اسلامی ظهور اسم هادی روی زمین است.
حالا این روایت دلنشین قدسی از امام باقر علیه السلام به جان می نشیند:
قطعا قطعا قطعا (با سه تاکید) عذاب میکنم هر کس که ولایت امام ظالمی را بپذیرد ولو آن آدم در رفتارها شخصی خود انسان نیکوکار و سالمی باشد. و (با همین سه تاکید) قطعا قطعا قطعا میبخشم کسی را که ولایت امامی که از جانب خدا تعیین شده و عادل است قبول کرده است ولو در رفتارهای شخصی اش ظالم و گنهکار باشد.
بحارالأنوار، علامه مجلسی، ج ۲۵، ص ۱۱۰
جامعه ما ایمانی است؛ در ظواهر این روزها نمانیم.
#محسن_مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥"تقریبا هیچ"؛ توصیف دکتر روحانی از نتیجه اعتماد به سه کشور اروپایی در مذاکرات قبلی
✅ #سعید_جلیلی
🗣 جناب آقای «حنیف غفاری» کارشناس مسائل بین الملل شب گذشته در برنامه ی تیتر امشب شبکه ی خبر نکته ی بسیار مهمی را پیرامون دأب سیاسی اروپایی ها در قبال ایران بیان کردند که اصلا نمی توان از آن گذشت:
💥 «متأسفانه اروپایی ها از "دیپلماسی پنهان" قوی ای برخوردار هستند؛ یعنی خوب می دانند چگونه استراتژی های دسته سوم شان را روی میز بگذارند و در ازای آن استراتژی های دسته یک ما را طلب کنند».
#ابر_شاگرد
🔴 المیادین: آمریکا به ۱۰ دلیل به ایران حمله نمیکند
🔻سایت شبکه #المیادین نوشت:
🔸 ایران هرگز در برابر آمریکا تسلیم نخواهد شد از سوی دیگر ایالات متحده به هیچ عنوان علیه ایران اقدام نظامی نخواهد کرد به ۱۰ دلیل:
1⃣ عدم آمادگی افکار عمومی مردم آمریکا
2⃣ مخالفت کشورهای دیگر با حمله به ایران
3⃣ تهدید آسمان کشورهای همسایه ایران
4⃣ عدم تامین امنیت اسرائیل
5⃣ قدرت موشکی ایران و امکان درهم شکستن ابهت آمریکا
6⃣ تعطیلی صادرات نفت کشورهای همسایه ایران و تاثیر آن بر قیمت نفت
7⃣ فلج شدن دریانوردی در دریای سرخ و مدیترانه
8⃣ تاثیر شدید بر اقتصاد جهانی
9⃣ احتمال کشیده شدن جنگ به بیرون از منطقه
🔟 احتمال بروز جنگ جهانی سوم
❇️ #زمانه
قطعاً میتوان به مانند جماعتی که مدام به نذریِ محرم و مراسم حج ایراد میگیرند و خواهان اختصاص پولِ آن به فقرا میشوند، به تجمع #دختران_انقلاب در حمایت از #حجاب نیز ایراد گرفت که بهتر است مثلاً راجع به مسایل معیشتی، اقتصادی و.... تجمع برگزار کرد تا مقولهای بنام حجاب اما باید توجه داشت که اولاً آنچه غلط ندارد، دیکتهی نانوشته است و برگزاریِ یک تجمع اصلاً بمعنای بیاهمیت دانستن مسایل دیگر نیست و درثانی کاش این جماعت دلسوز بجای غر غر کردن و احیاناً توئیت زدن از زیر پتو بابت اقتصاد و معیشت و زیر سوال بردن اقدامات عدهای دیگر، لااقل دست بکار شوند و برای برگزاری یک تجمع از جنس دغدغههایشان (که انصافاً درست و بجاست) اقدام کنند؛ هرچند مجوز چنین تجمعاتی بدون شک داده نخواهد شد چراکه بخوبیِ تجمع حجاب نمیتواند با ایجاد دوقطبی باعث سرپوش گذاشتن بر ناکارامدی نهادهای عریض و طویل فرهنگی کشور شود!
➕ دلیل مخالفت معاندین با تجمع دختران انقلاب کاملا معلوم است اما بنظر میرسد همسوییِ ناخواستهی برخی دلسوزان با انها (البته به اسم رعایت اولویتها) بیشتر نوعی بازیِ نادانسته در زمین آنها باشد تا هر چیز دیگری!
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای اولین بار منتشر میشود؛
پشت صحنه بعضی از قسمتهای #رو_در_رو
پخش فصل سوم برنامه "رو در رو" نیز انشاءالله به زودی آغاز خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه ی دیرین دیرینی ها به مفسدان اقتصادی و مقصد همیشگی اونها، کانادا😂
🔻دیرین دیرین، این قسمت: فاسدک
تقدیم به همه مفسدان و مفسدکان عزیز! هر جای دنیا که هستید (مخصوصا آمریکای شمالی) براتون آرزو نمی کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هدف #معامله_قرن چیست؟
نماهنگ صحبت های #امام_خامنه_ای در رابطه با معامله قرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سندی دیگر از پشت صحنه ی کلیپهای مصیح
.
آقایون بسیجی و غیر بسیجی ولی ریشدار حواستون به نوچه های مصیح باشه...
این نوچه ها در کمینند تا ازتون فیلم بگیرند و منتشر کنند
.
البته این آقا خیلی زود این مطلب رو رسانه ای کرد
باید میموند بعد از اینکه مصیح کلیپش رو منتشر کرد ایشون هم این توضیحات رو منتشر میکرد..
ولی خب اینم تجربه ای شد برای دیگر آقایون که در هنگام مواجهه با نوچه ها چه کار کنند!!!
.
اولا خونسردی خودتون رو حفظ کرده و عصبانی نشید ...
دوما فی الفور دوربین خود را روشن کرده و هرچند کوتا از این نوچه ها عکس یا فیلم بگیرید ....
.
اینها مثل سگ از دوربینهای ما میترسند....
قیمت برجام؛
یک ششم قیمت یک فوتبالیست؟ -۱
✍️ آقای ظریف در مراسم «روز صنعت، معدن و تجارت» گفت «اینستکس اگرچه پاسخی به خواستهای ایران و تعهدات اروپاییها نیست، اما یک ارزش راهبردی و استراتژیک دارد و آن اینکه نزدیکترین متحدین آمریکا در روابط اقتصادی، از این کشور فاصله میگیرند».
🔹کدام ارزش راهبردی؟ آیا واقعا رویکرد اروپا در 14 ماه گذشته، فاصله گرفتن از آمریکا بوده است؟ یعنی مثلا قراردادها و مبادلات مربوط به شرکتهای توتال، ایرباس، پژو و زیمنس، مرسک، انی، آلیانتس، ساگا، پیجینیگ، لویدز، دی زد و... را حفظ و توسعه دادهاند؟
♦️یا اینکه قراردادها و مبادلات موجود را به هم زدهاند؟ آیا حجم تجارت چندمیلیارد یورویی، مثلا به 10 میلیارد یورو افزایش یافته تا نشانه جدایی راهبردی اروپا از آمریکا باشد یا تنزل فاحش کرده است؟
🔹روزنامه وال استریت ژورنال میگوید خط اعتباری مدنظر اروپا شامل «چند میلیون یورو» است. وزیر نفت دیروز ضمن اعتراض به پیشنهاد اروپا که فاقد مکانیسم خرید نفت و پرداخت پول آن است، تصریح کرد کل این اعتبار «4 میلیون یورو» میباشد!
♦️این رقم را مقایسه کنید مثلا با قرارداد 300 میلیون یورویی سایپا- پژو سیتروئن و قرارداد 4/8 میلیارد دلاری توتال که هر دو نیز توسط طرف اروپایی بدون پرداخت کمترین خسارت نقض شد. یا مقایسه کنید با قیمت 70 تا 400 میلیون یورویی یک هواپیما. در سطحی پایین تر، برای خرید یک بازیکن فوتبال در اروپا، ارقامی بین 25 تا 220 میلیون یورو پرداخت میشود.
🔹اگر 4 میلیون یورو را میان 10 کشور اروپایی مدعی همکاری با اینستکس (ادعای موگرینی مقارن با واگذاری مسئولیت) تقسیم کنیم، متوسط سهم هر کشور برای تجارت با ایران 400 هزار یورو میشود؛ 4 میلیون یورو (60 میلیارد تومان)، یکششم قرارداد یک بازیکن فوتبال، یکبیستم پول یک هواپیما و یک هشتادم قرارداد سایپا- پژو!
♦️شعبدهبازی INSTEX، برای رسمیت بخشیدن به ابطال تعهدات برجامی اروپاست. اروپا بدین ترتیب تصریح میکند تعهدات برجامی خود را پایانیافته میداند. هرکس از این اقدام بیارزش و موهن استقبال کند، عملا امضا کرده که اروپاییها دیگر تعهدی برگردنشان نباشد اما ما به اجرای یکطرفه تعهدات ادامه دهیم.
🔹ما در طول این سالها به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟
🔻(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
قیمت برجام؛
یک ششم قیمت یک فوتبالیست؟ -۲
🔹جک استراو وزیر خارجه وقت انگلیس، پس از توافق هستهای سعدآباد در سال 82 گفته بود «ما میوه جنگ و اشغال عراق را در مذاکرات سعدآباد چیدیم». اما 16 سال بعد، معادلات قدرت در منطقه زیرورو شده است.
♦️هرچه آمریکا و متحدانش در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن گرفتار شکستهای راهبردی شدهاند، محور پیروز مقاومت بسط ید پیدا کرده و به حدی از اقتدار رسیده که دولت تندخوی ترامپ پس از سرنگونی پهپاد فوقپیشرفتهاش، مجبور است در کنار تهدید، از ایران سپاسگزاری کند که هواپیمای جاسوسی سرنشیندار را ساقط نکرده است.
🔹آیا سزاوار است با وجود این جابهجایی بنیادین معادله قدرت، وزیر خارجه بیسروپای آلمان در ملاقات با روحانی و ظریف بگوید اگر درخت برجام میوه نداده (یا میوهاش را مانند 16 سال قبل به یغما بردهایم)، شما از سایهاش استفاده کنید؟!
♦️چرا بر دهان او نزدند؟ یعنی بنا بوده به فاصله 16 سال، دو بار از سرمایههای ملی هزینههای گزاف کنیم و گونهای از درختهای بیثمر و پرهزینه را بکاریم که عایدات آن برای غرب و خساراتش برای ایران است؟ اینکه ایستادن در موضع اتهام است.
🔹یکشنبه آینده، سررسید ضرب الاجل دو ماهه ایران به اروپاست. تصمیم راهبردی را نمیتوان و نباید بهخاطر رفتار تاکتیکی و عملیات تاخیری حریف، معطل گذاشت. ما پس از خروج آمریکا از برجام، 12 ماه صبر پیشه کردیم. صبر دولت ما، آمریکا و اروپا را گستاختر کرد، بهجای آنکه به عقل و عهد برگرداند. آمریکا در این مدت، در حال بازگرداندن تحریمها بود.
♦️اما قریب دو ماه است ورق برگشته است. از یکسو ضربات محور مقاومت به مراکز مهم اقتصادی و نظامی دو رژیم خیانتکار در منطقه شدت گرفته است. از طرف دیگر، جمهوری اسلامی با سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا نشان داد زدن ضربات متقابل را با جدیت در دستور کار قرار داده است.
🔹مجموعه نظام همچنین 18 اردیبهشت ماه، بازنگری در راهبرد خود نسبت به برجام را آشکار کرد و به شکل اجماعی در سطح شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت فقط دو ماه دیگر، به طرف اروپایی برای جبران کوتاهیهایش مهلت دهد.
♦️دولت در اثر تراکم عهدشکنی و خباثت طرف مقابل و فشار افکار عمومی، از اردیبهشت ماه اعلام کرد کاهش تعهدات برجامی را بهعنوان اهرم بازدارنده، در دستور کار قرار میدهد. حریف کمترین تردیدی نکند که این تصمیم راهبردی، جز با بازگشت او به تعهداتش تغییر نخواهد کرد. برجام، به خودی خود نمیتوانست راهبرد دولت باشد اما اگر هم به خطا چنین شد؛ مشروط به پایبندی غرب بود.
🔹استحاله تدریجی «برجام» (برنامه جامع اقدام مشترک) به «برجای» (برنامه جامع اقدام یکطرفه ایران!) به عنوان راهبردی برای در جا زدن ایران و بازداشتن آن از پیشرفت، به مفهوم پایان عمر برجام است؛ همچنان که توافقات 16 سال قبل سعدآباد و بروکسل و پاریس، به دست غرب نابود شد. با این تفاوت که امروز، ایران و متحدان راهبردی آن، دست برتر را در منطقه دارند.
#محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رئیسی را چطور تخریب کردن!؟
کلیپ تبلیغاتی ستاد #اصلاح_طلبان حامی #روحانی درباره پیروزی فرضی رئیسی در #انتخابات !قیمت هر دلار به ۸ هزار تومان رسیده است!/ شرکتهای خارجی قراردادهای نفتی خود را فسخ کردهاند!
با دروغ و کثیف کاری رئیسی را تخریب کردن و قبول نشد و خودشون قبول شدن! حال قیمت #دلار و تعامل با جهان را هم در حکومت که با فریب مردم بهش رسیدن شاهدش هستيم!😏
ما هم شکر میگوییم که رئیسی قبول نشد! تا بار دیگر اصلاح طلبان رسوا شوند
.
۱۶ سال معطل شدیم
۶۰ سال دیگر معطل بمانیم؟!
🔹ما در طول چند سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. عجیب این که آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟!
#محمد_ایمانی
🔴 تحلیلگر آمریکایی: تداوم مقاومت ایران، ترامپ را به عقبنشینی یا تغییر مسیر مجبور میکند
«کوین برت» تحلیلگر سیاسی ارشد آمریکایی در گفتگو با تسنیم:
🔹 تحریمهای جدید ترامپ علیه سپاه پاسداران و دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی کاملا نمادین است
🔹این کار ترامپ و مشاوران احمق فقط باعث میشود تا مردم ایران در دفاع از کشورشان مصممتر شوند.
🔹رهبر ایران از هیچ بانکی در غربی استفاده نمیکند و این تحریم ها هیچ اثری نخواهند داشت.
🔹 مشکل اینجاست که ترامپ نمیفهمد مذاکره بهتری وجود ندارد چون ایران از قبل با بازرسی موافقت کرده و اعلام کرده که به دنبال سلاح هسته ای نیست.
🔹تنها راهی که برای ترامپ باقی میماند این است که پامپئو و بولتون را اخراج کند و به تحریم ها پایان بدهد و مشکلاتش را با ایران حل کند.
🔹ایران باید با استراتژی مقاومت در برابر آمریکا ادامه دهد تا ترامپ کاملا عقب نشینی کند و یا مسیر خود را تغییر دهد چون راه دیگری ندارد./تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چقدر خوب حواسمان را پرت کردهاند
🎙 #نادر_فتورهچی، فعال سیاسی و اجتماعی:
🔹نیازهای دسته دهم #زنها را برجسته میکنیم اما هیچ کدام از مسائل بنیادی آنها طرح نمیشود و ژست این را داریم که با این کار به زنها کمک میکنیم در حالی که بدترین وضعیت ممکن را دارند
🔹هیچ وقت حق سیرشدن زنها طرح نمیشود اما حق فوتبال دیدن آنها طرح میشود چون در پلتفرم کلی یک جناح در قدرت است
🔹در قضیه تجاوز به دانشآموزان دبیرستانی جنجال شد اما صدای هیچکس درباره خبر تجاوز به ۹۰ درصد #کودکان_کار که همزمان منتشر شد درنیامد. چرا مهم نیست؟ مگر آدم نیستند؟
🔹کودکان کار به عنوان یک واقعیت اجتماعی دارد پذیرفته میشود. کودکان کار یعنی بحران و سرطان در یک جامعه و درد آنان به اینکه با آنان فوتبال بازی کنند حل نمیشود.
🔹اگر برای کودکان کار لیگ فوتبال بگذاریم، زنها به #ورزشگاه بروند و از صبح تا شب #ربنای_شجریان پخش شود، زندگی چند درصد از مردم ایران بهتر میشود؟
🔹تمام سهم #رسانهها در اختیار ربنای شجریان است. خود #کارگران هم دیگر رویشان نمیشود درباره حقوقشان حرف بزنند.
گویا عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در فرمانی دستور تعطیلیِ کلیه مقرهای #حشدالشعبی در داخل و خارج شهرهای عراق را صادر کرده و ۳۰ روز فرصت داده تا یا در نیروهای رسمیِ ارتش این کشور ادغام شوند و یا به تشکیلات سیاسی بپیوندند و زیر نظر احزاب درآیند؛ هرچند این ادغام احتمالاً باعث ایجاد و تشدید اختلافات مذهبی در ارتش جدید عراق و کم شدنِ انسجام نظامی این کشور شود و این مهلت ۳۰ روزه نیز میتواند آبستن حوادث بسیاری باشد اما بنظر میرسد بهترین راهکار فعلاً تشکیل تیمی از نخبگانِ دارای صلاحیت و محبوبیت از حشدالشعبی برای ورود به عرصه سیاست عراق باشد!!
➕ شاید اکنون بهتر دلیل شایعه پراکنیهای چند وقت اخیر رسانههای غربی همچون وال استریت ژورنال (در مورد پرواز پهپادهای یمنی از خاک عراق، برای حمله به تاسیسات نفتی عربستان) معلوم شود!!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴انصاف
در ذهنیت فردی-جمعی ما یک فساد صدها برابر می شود به صورتیکه هر کس نگوید همه ذردند یا منگل است یا ریگی به کفش دارد
اما چند ماه است بصورت مستمر و علنی دادگاههای مبارزه با فساد تشکیل و تصویر صدها نفر منتشر و از آقا زاده و وزیر و..روانه زندان شدند اما از ذهن هم عبور نمیدهیم
#انصاف
#عبدالله_گنجی