10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️آنتی تز انقلاب در حوزه علمیه
◽️شبهایی که رهبری از شدت ناراحتی تا صبح قدم میزند!
#علیرضا_مقصودی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
این قدر نعل به نعل ؟!
🔹نه در لبنان کسی درباره عدم کفایت سعد حریری شک دارد و نه در ایران، درباره روحانی. اما دشمن هم اکنون، بی ثبات کردن دولت ها در کشورهای هدف تهاجم را مقدمه، پروژه بی ثبات سازی قرار داده و بنابراین، ماجرا فرق می کند.
♦️در کشور ما رهبر حکیم انقلاب و در لبنان سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله، دست دشمن را خواندند و با وجود انتقادهای جدی که به برخی عملکردها دارند، زمزمه استعفای رئیس دولت را بازی در نقشه دشمن نامیدند و با آن مخالفت کردند.
🔹در این میان، سوالی روشن از حزب (گروهک) اتحاد ملت و کسانی مانند سعید حجاریان و عباس عبدی و عبدالله ناصری (مشاور خاتمی) وجود دارد: در حالی که استعفای رئیس دولت، نقشه مشترک عوامل آمریکا و عربستان و اسرائیل در متن پروژه بی ثبات سازی در #لبنان و #عراق بود، چرا طابق النعل بالنعل، پشت سر همان ها حرکت کردید؟
♦️سرسپردگی بعثی ها و فالانژیست ها به آمریکا و عربستان و اسرائیل روشن است؛ شما چرا عینا رفتار آنها را تقلید و تکرار کردید؟!
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
shab yalda.mp3
1.06M
: حجت الاسلام قاسمیان – آیا شب یلدا شرک آلود است؟
🔴 در باب #شب_یلدا ، #نوروز و رسومات ملی و نگاه #اسلام و #احکام به این موضوعات و سنتهای صالحه با توجه به کلام #امیرالمؤمنین
💬 #حجت_الاسلام_قاسمیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سفر #روحانی به #ژاپن
🔰 #تزویر به شما امان می دهد تا #مقاومتتان را بشکند..پس از غلبه شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...
🔻 ترامپ در کارنامه اش یک موفقیت داشت...آن هم #مذاکره با ایران بود..در نزدیکی های انتخابات آمریکا، ترامپ هر طور شده میخواست با ایران مذاکره کند..حالا یکبار نخست وزیر ژاپن را به ایران فرستاد..و یکبار هم نخست وزیر ژاپن از ایرانی ها دعوت کرد...اینکه؛ بیایید یک #مذاکره ی کوچک هم شده، بکنید..ما هم قول می دهیم، نفت شما را بخریم و....
🔻همه می دانیم که روحانی و دارو دسته اش، معتاد مذاکره هستند و دیوانه ی آن...
تا کنون ترامپ موفق به مذاکره با ایران نشده و برگ برنده اش ازبین رفته...دموکرات ها که برجام را برگ برنده ی خود می دانستند، برای #استیضاح او فشار آورده اند... و احتمال برکناری دارد...و شاید ترامپ هر طور شده یک حرکت #انتحاری برای ملاقات با ایران بزند..
💢با این حال، اگر مذاکره صورت بگیرد، دوباره ترامپ گاودوش قدرت می گیرد و بعد از امان دادن به ایران و برنده شدن در انتخابات، به ایرانی ها رحم نخواهد کرد...
📝 #دیدبان_انقلاب
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
گویا در همایشی که برای معرفی #مدیران_جهادی برگزار شده است از جناب #رحمانی_فضلی نیز در کنار چهرههای شاخص کشور (در این زمینه) تقدیر صورت گرفته است؛ فارغ از اینکه انتظار میرود بانیانِ این همایش هرچه زودتر ملاکهای خودشان را بابت تقدیر از ایشان (مخصوصا بعد از بیتدبیری اخیر در اجرای سهمیه بندی بنزین، عدم رسیدگی به مردم اهواز، زلزلهزدگان کرمانشاه و تبریز و سوءمدیریت در سیل لرستان و گلستان) برای افکار عمومی اعلام کنند، کاش این دوستان دقت میکردند که اهدای لوح تقدیر به ایشان توسط جانشین بسیج (آنهم در همایشی که سخنران آن جناب رئیسی بوده است) درحالیکه دولت و حامیانِ آن قصد دارند تمام کوتاهیها و گناهانشان را بر گردنِ وزیر کشور بیاندازند چه معنایی میتواند داشته باشد!!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هر کس با هر نگرشی اگر از آوردهای برای مردم دلواپس شود یا اختلال روانی دارد یا مشکلات را نمیفهمند؛ آنچه موجب دلواپسی میشود مبتنی بر آزموده را آزمودن است....
شرطی سازی دوبارهی ملتی که نگاه خود را از دروازههای کشور برمیداشت، با #انتظار_گذاری مجدد وسپس #امید_سوزی، موجب دلواپسی میشود!!
💬 عبدالله گنجی
➕ کاش دولتمردان کشورمان دقت کنند که وقتی برداشت آمریکاییها اینست که فشار حداکثریشان نتیجه بخش بوده (مخصوصا بعد از ماجرای اخیر بنزینی) و دولت ایران برای تاثیرگذاری بر نتیجهی انتخابات و اصلاح چهرهاش نیاز به یک مصالحه و کمی گشایش اقتصادی دارد، اصلا وقت مناسبی برای نشان دادنِ در سبز به آمریکاییها نیست!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
#حمید_رسایی
@tahlile_siasi
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکنش مجری برنامه ثریا به خبر ساخت خانههای ۲۵ متری:
🔻 تفکری هست که بجای اصلاح مالیات خانههای خالی و کنترل اشرافیگری به دنبال ساخت خانههای ۲۵ متری است!
🔻تا وقتی وزیر وکیل خودشون تو بهترین نقطه تهران زندگی میکنن و از عدم تصویب طرح مالیات بر خانههای خالی سود ببرن نمیشود وضعیت مسکن را بهبود ببخشید...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
بی صلاحیت های دو قبضه!
🔹هیئت های اجرایی انتخابات، در اختیار دولت هستند. به همین دلیل هم، ثبت نام کنندگان بسیاری را که فاقد صلاحیت محسوب می شوند، تایید کرده اند و مورد اعتراض صاحب نظران هستند.
♦️اما عجیب این که همین هیئت های آسان گیر، علی شکوری راد، آذر منصوری، جواد امام، هادی غفاری، علی باقری، عماد بهاور، امیر آریازند، رویا بلوری و بهرام پارسایی را فاقد صلاحیت اعلام کرده اند.
🔹واقعا برای افکار عمومی جای سوال است که این عده و مشخصا مشخصا شکوری راد، منصوری و جواد امام (سران حزب اتحاد ملت و نزدیک به خاتمی) مرتکب چه تخلفات فاحشی شده اند که حتی هیئت اجرایی هم صلاحیت آنها را رد کرده و نتوانسته چشم پوشی کند؟!
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید
⚠️ اولین فتنه، استعفا و خروج از حاکمیت
هدایت فتنه توسط چه کسی انجام میشد؟!!
❌ ماجرای نمایندگانی که برای فتنه انگیزی و زمین زدن نظام استعفا دادند.
⛔️ #خاتمی #فتنه #انتخابات_مجلس
#بصیرت_افزایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📜 بسم الله الرحمن الرحیم؛
🖊 یلدای بدونِ رسانه!
✅️ یادش بخیر؛ آن دورانی را میگویم، که با آمدن زمستان و فرا رسیدنِ شبهای بلندش، شب نشینیهایمان با اقوام و آشنایان شروع میشد؛ زمستانها برایمان معنا داشت؛ دور هم جمع میشدیم، میگفتیم، میخندیدیم و از صفای بزرگانِ مجلس و تعاریف و حکایاتشان لذت میبردیم؛ اگر کسی از بالا به این قاب نگاه میکرد، #شبکه_ای_اجتماعی را میدید، که از جمع شدنِ انسانها بر گرد یکدیگر تشکیل گشته و نتیجهی این شبکه چیزی نبود مگر قرابت و صمیمیتِ هرچه بیشترِ انسانها با یکدیگر؛
✅ اما چه زود آن روزها به فراموشی سپرده شد؛ گویا دیگر باید در صفحات خاطراتمان به دنبالشان بگردیم ، نه در واقعیات زندگیهایمان؛ اکنون دیگر دورهمیهایمان رنگ بوی اجتماعی بودن ندارند؛ همگی بر گردِ هم آمدهایم و با گرفتنِ گوشیِ موبایل به دستانمان ، وارد شبکههای به ظاهر اجتماعی و در باطن انزوایی میشویم، که ما حَصَلشان چیزی نیست، مگر به هم خوردن اجتماعاتِ حقیقیِ انسانی؛ دیگر در شب نشینیهایمان خبری از گفتن ها و خندیدن ها نیست. همه دور هم جمع میشویم، تلفن همراهمان را به دست میگیریم و در جمع، چنان غرق در فردیَّتِ خود میشویم، که اصلا نمیفهمیم چگونه زمان میگذرد و شب نشینیمان به پایان میرسد؛ مشکل اینجاست که معتاد شدهایم. معتاد وبگردی، معتاد خبر خوانی، معتاد حضور در #شبکه_های_مجازی، معتاد استفادهی مداوم از اینترنت و در کل معتاد #فضای_مجازی و #رسانه_های_سایبری؛
✅ یکی از اصولِ مهمِ #سواد_رسانه_ای مدیریتِ مصرفِ رسانه است؛ اینکه به پنج سوالِ کلیدی پاسخ دهیم، که چه کسی ؟ چه چیزی را؟ چه مقداری؟ در چه زمانی؟ و در چه مکانی؟ باید استفاده کند؟ آیا درست است که در هر زمان و هر مکان از تلفن همراه استفاده شود؟ آیا صحیح است که در هر ساعت و هر روز کانکت باشیم و لحظهای از #اینترنت جدا نشویم؟ آیا این معقول است که هر ثانیه نوتیفیکیشن شبکههای اجتماعی آلارمِ آمدن یک پیام جدید را به ما مخابره کنند و ما هم بدون لحظهای مکث و دقیقهای کنترل سریعا صفحهی موبایل را روبروی خودمان بگیریم و غرق در #فضای_مجازی شویم؟ خیر؛ اینها هیچکدامشان معقول و منطقی نیست؛
✅ حالا یک بار دیگر #شب_یلدا (فارغ از تحلیل و بررسیِ ریشههای این رسم) بهانهای میشود، که دور یکدیگر جمع شویم و دیداری تازه کنیم؛ بیائید این شب را بدونِ رسانه سپری کنیم و با بی صدا کردن و خاموش کردنِ گوشیهای موبایل و رسانههای دیگر در این شب، #یلدای_بدون_رسانه را تجربه نمائیم؛ یلدایی ترش و شیرین، که یک بار دیگر ما را حقیقتا به دور یکدیگر جمع میکند و با خارج کردنمان از #شبکه_های_انزواییِ مجازی ما را به یک #شبکه_ی_اجتماعیِ حقیقی و انسانی بازگرداند؛
🖊 #محمد_سخایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi