🔴این قرن، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران است
♦️امام خمینی (ره):ای مسلمانان جهان! و مستضعفان تحت سلطه ستمگران! بپاخیزید و دست اتحاد به هم دهید و از اسلام و مقدرات خود دفاع کنید و از هیاهوی قدرتمندان نهراسید که این قرن به خواست خداوند قادر، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران و حق بر باطل است.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۵ ، صفحه ۱۲۵
✍از زندان آپارتاید به مذبح نئولیبرالیسم
🔸️مگر ممکن است که فلان رسانه سوپرانقلابی در عرصه سیاست، تبدیل به تریبون نئولیبرالیسم در اقتصاد شود؟ مگر میشود که فلان شخصیت سیاسی انقلابی نامزد ریاست مجلس آتی، نگارش اکشن پلن! اقتصادی خود را به تفکر نئولیبرالی بسپارد که اخذ وام از صندوق بینالمللی پول را تئوریزه میکند؟ تجربه آفریقای جنوبی میگوید میشود...
🔸️در آفریقای جنوبی کسی نمیتوانست در انقلابی و مبارز بودن نلسون ماندلا تردیدی ایجاد کند. سوابق درخشان مبارزاتی او چنین اجازهای نمیداد. ماندلا ۲۷ سال را در زندانهای رژیم آپارتاید گذرانده بود و پس از آزادی در تاریخ یازدهم ژانویه ۱۹۹۰، رهبر بلامنازع جنبش استقلال طلب کشورش شد تا ملت خود را از زیر سلطه رژیم آپارتاید رهایی بخشد.
🔸️آزادی ماندلا از زندان، نماد پایان رژیم آپارتاید بود. اما کنگره ملی آفریقا به رهبری ماندلا برای اینکه رژیم حاکم، به شکل مسالمتآمیزی قدرت را واگذار کند، مذاکراتی را با فردریک دکلرک رئیس جمهور رژیم برای انتقال قدرت برگزار کرد. دکلرک در جریان مذاکرات، قدرت سیاسی را به طور کامل واگذار کرد و آپارتاید برچیده شد.
🔸️اما به موازات مذاکرات سیاسی، یک مذاکرات اقتصادی نیز در جریان بود و توجه زیادی هم جلب نمیکرد. دکلرک موفق شد با این عنوان که اقتصاد یک مسئله "فنی" است و تنها یک راه برای اداره اقتصاد وجود دارد و آن سیاستهای نئولیبرالی "اجماع واشنگتن" است، انقلابیون را متقاعد کند که طراحی پایههای اقتصادی نظام جدید را به اقتصاددانان "مستقل" رژیم حاکم، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بسپارند.
🔸️اینگونه بود که دولت جدید، در ریل نئولیبرالیسم قرار گرفت: الحاق آفریقای جنوبی به گات و پس از آن به سازمان تجارت جهانی را امضا و موانع واردات را برداشت. با اجرای سیاستهای صندوق بینالمللی پول، کنترل دولت از روی معاملات ارزی و ورود و خرج ارز برداشته شد و راه برای سوداگریهای ارزی و خروج سرمایه از کشور باز شد. دروازهها به روی سرمایههای خارجی گشوده شد تا بلکه خارجیها ثروت بیافرینند و تنگدستان با ریزهخواری از این ثروت، سهمی نصیبشان شود. خدمات دولتی و زیرساختهای کشور خصوصیسازی شد و داراییهای ملی که اقلیت سفید پوست تصاحب کرده بودند، مصادره نشد. آموزش مدیران نظام جدید نیز به تیمهایی از بانک جهانی سپرده شد تا نئولیبرالیسم درونیسازی شود. حتی رئیس بانک مرکزی و وزیر دارایی آپارتاید در مقام خود تثبیت شدند، چون اقتصاد یک مسئله "فنی" بود!
🔸️نتیجه این روند البته روشن بود: سال به سال به میزان فلاکت مردم آفریقای جنوبی افزوده شد. در نظام جدید ضدآپارتاید، نرخ بیکاری سیاهان دو برابر شد، دو میلیون نفر بیخانمان شدند، یک میلیون نفر از مزارع اخراج شدند، تعداد آلونکنشینها پنجاه درصد بیشتر شد، و آفریقای جنوبی به مقام نابرابرترین کشور جهان نائل آمد.
🔸️آیا ماندلا و آزادیخواهان آفریقای جنوبی طالب چنین وضعی بودند؟ هرگز. همه ماجرا این است که ماندلا و یارانش معنی "آزادی سیاسی" را خوب میفهمیدند، اما هیچ فهمی از "آزادسازی اقتصادی" نداشتند. آنها گرگهای نئولیبرال را بیش از پیش "آزاد" کردند که سیاهان ستمدیده از آپارتاید را که مست رهایی بودند، بدرند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹نگاهی به عواقب بی توجهی به سواد رسانه ای در ارتباط با اخبار و اطلاعات کرونایی
✍️دکتر معصومه نصیری ـ عضو شورای راهبری سومین همایش ملی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
🔸بی اعتمادی عمومی، #انحراف_افکارعمومی از حقیقت و واقعیت به سمت دروغ و پاره حقیقت ها و سردرگمی رسانه ای مخاطبان از لطمات بی توجهی به آموزه های سواد رسانه ای مخصوصا در بزنگاه هاست.
🔹این بی توجهی و اهمال کاری دو سو دارد؛ از یک سو میتواند منجر به #اووردوز و #سرریزاطلاعاتی در مخاطب شود و در بدبینانه ترین شرایط موجب سر و بی حسی افکار عمومی نسبت به موضوع مدنظر شود.
🔹بدون تردید خوانش مستمر اخبار موجب تاثیرات بر حوزه شناختی افراد و #رفتاری_منفعلانه در برابر سیل اطلاعات خواهد شد، اطلاعاتی که دانستن و ندانستن آنها نیز تاثیر قابل تاملی بر روی وضعیت مخاطب ندارد.
✅متن کامل را در بخش ویژه «کرونا و سواد رسانه ای» در سایت سومین همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی به آدرس milconf.ir بخوانید.
#معصومه_نصیری
#سواد_رسانه_ای_علیه_کرونا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💢جناب سفیر انگلیس!
♦️از غارت نشدن دستمال کاغذی در فروشگاههای ایران تعجب نکن!
اولا مسلمانان برعکس شما برای شستشوی خود از آب استفاده میکنند؛ ثانیا به لحاظ تمدنی از شما جلوتر بودیم، زمانی عقب افتادیم که دست نشانده هایتان را در این کشور روی کار آوردید. البته کار آخرینشان هم تمام است!
✍ #امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
برخی کارها مثل شمال رفتن و ترددهای غیراضطراری در خیابانها اشتباه بود اما بازهم مردم ایران نشان دادند چند پله از مردم اروپا و امریکا با فرهنگ تر هستند.
با اینکه سالهاست تحت سخت ترین تحریمها هستیم، در این ۲۰ روز که بخاطر کرونا وضعیت کشور عادی نیست هیچ فروشگاهی در ایران غارت نشد. برخلاف بسیاری از فروشگاه های امریکا و اروپا که اجناسش توسط مردمشان غارت یا دزدیده شد.
از طرف دیگر هیچ مردمی در جهان نیز مثل ایرانیها به هم کمک نکردند. این حجم از همدلی و کمکهایی که مردم در نقاط مختلف کشور برای ریشه کن کردن کرونا انجام میدهند بزرگترین مانور همدلی و وحدت یک کشور در نمایش انسان دوستی است. در کنار همه اشکالات و کاستی ها، این سرمایه های اجتماعی را باید دید و به آینده امیدوار بود. امروز هیچ کشوری در دنیا مانند ایران این حجم از کمکهای مردمی و ایثار و از خودگذشتگی را به خود نمی بیند...
#امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اگر زیرساخت دولت الکترونیک وجود داشت، جلسات مجلس برای بررسی بودجه۹۹ بصورت مجازی برگزار میشد.
نمایندگان بررسی میکردند، رای گیری میشد و نیاز به استیذان از رهبرانقلاب نبود تا مصوبه کمیسیون تلفیق بجای مصوبه مجلس به شورای نگهبان ارسال شود.
در مجلس آینده حتماً پیگیر سرنوشت دولت الکترونیک خواهیم بود.
#سید_نظام_الدین_موسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✅ کمپین بزرگ حمایت از پیامرسان #ایتا
👈 ما خواهان افزایش سرورها و امکانات این پیامرسان خوب هستیم...
🔺به دنبال اختلالی که امروز در پيامرسان ايتا شاهد بوديم کمپينی راه اندازی شده است با عنوان حمايت از اين پيامرسان برای تامين تجهيزات فنی، تا ديگر شاهد اين مشکلات نباشيم.
🔗 لينک شرکت در کمپين👇
🆔 my.farsnews.ir/c/20105
✍ دوستان عزيز ضمن شرکت در کمپين، برای ديگران هم بفرستيد... هرچقدر تعداد امضاها بیشتر باشه امکان رسیدگی به این موضوع مهم بیشتر میشه.
#حمايت_از_ايتا
#ايتا_پيامرسان_مردمی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
*ویروس انگلیسی*
الف) بی بیسی فارسی ۲۴ اسفند ۹۸: مبتلا شدن معاون وزیر بهداشت جمهوری اسلامی به کرونا طنز تلخی است که عمق فاجعه مدیریت کلان در ایران را نشان میهد، چون فردی که پزشک است و در جایگاهی است که باید کشوری را از کرونا نجات دهد نتوانسته از خودش مراقبت کند.
ب) وزیر بهداشت انگلیس در مصاحبه با نشریه تایم: من از اولین افرادی بودم که کرونا گرفتم و به مادر ۸۴ سالهام هم منتقل کردم!
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مسئول موسسه بهداشت جهانی هاروارد:
📍عملکرد آمریکا در مقابله با کرونا یک شکست مفتضحانه بود/ایران بهتر از ما عمل کرده....!
#کاوش_پلاس
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅گزارش CNN از کنفرانس خبری دونالد ترامپ:
📍رئیس جمهور هنوز کرونا را جدی نگرفته و متوجه وخامت اوضاع نیست....!
#کاوش_پلاس
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢2 رمز اصلی موفقیت چینیها در کنترل #کرونا از زبان دکترملکزاده (وزیر بهداشت دولت هاشمی و معاون فعلی وزارت) :
📍مردم چین از حاکمیت حرف شنوی دارند و حاکمیت هم قاطعانه با متخلفین برخورد میکند
📍در چین، شبکههای اجتماعی خارجی و حتی گوگل هم مسدود هستند؛ با سیستم رسانهای خودشان توانستهاند موفق شوند
✍از روحانی بههمراه وزیران #شوآف_جوان و #نقاش_پیر که دیگر هیچ توقعی نداریم؛
ولی رونوشت به:
#رئیس_شورای_امنیت_ملی
#رئیس_قوه_قضاییه
#رئیس_ستادکل_نیروهای_مسلح
#فرمانده_سپاه
#جنگ_موریانهها
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تبیین فرمایش رهبر انقلاب، در مورد مکتب بودن سردار سلیمانی - معنای مکتب سلیمانی - برجسته بودن اخلاص و بصیرت سردار سلیمانی.mp3
5.01M
🔉/ #صوت
🌹 تبیین فرمایش رهبر انقلاب، در مورد مکتب بودن #سردار_سلیمانی
🌺 برجسته بودن اخلاص و بصیرت سردار سلیمانی
🌷استاد آیت الله #وفسی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دقیقاً همان جماعتی که سعی داشتند لغو قرارداد استراماچونی را به عدم تصویب لوایح مربوط به #FATF گره بزنند، دوباره دست به کار شدهاند تا اینبار درخواست وام از صندوق بینالمللی پول را به این لوایح ربط دهند تا هم به بهانه کرونا تصویب این لوایح را دوباره کلید بزنند، هم صندوق را (در صورت همکاری نکردن) تطهیر کنند و هم بنحوی کمکاری و عدم مسئولیت پذیریِ خودشان در مسیر مقابله با کرونا را بر گردنِ منتقدین FATF بیاندازند!!
#همینقدر_وقیح
#کاسبان_کرونا
#سرطان_اصلاحات
✍ #مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ابتدا مدعی بود کرونا عذاب الهی برای چینیهاست و حتی باوجود دستور ستاد مقابله با کرونا مبنی بر لغو هرگونه تجمعی در شهرها، زیر بارِ تعطیلی نمازجمعهی زاهدان نرفت و اکنون گویا هم خودش را قرنطینه کرده است و هم با دستاویز قرار دادن شایعات، به جامعه المصطفی و مبانی وحدت حمله کرده و هم راستا با رسانههای بیگانه و معاند، طلاب چینی را عامل شیوع کرونا معرفی کرده است؛ هرچند این وقاحت را باید نتیجهی انفعال دستگاههای امنیتی بعد از تهدید چند وقتِ گذشتهی ایشان به انفجار (در صورت محقق نشدن خواستهشان درباره نتیجهی انتخابات زاهدان) دانست اما کاش لااقل در یک فضای دیگر اقدام به ضبط کردن ویدئو میکردند تا ناخودآگاه یاد کلیپهای تهدیدآمیزِ امثال ریگی برای مخاطب زنده نمیشد، آنهم دقیقا در روزهایی که مصادف است با حادثه تروریستی تاسوکی !!
#مولوی_عبدالحمید
✍ #مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از کانال پژوهشی یهودشناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️درمان تلویزیونی کرونا توسط کشیش آوانجلیست آمریکایی!!!
🔹کنث کوپلند، کشیش آونجلیست آمریکایی که با بیش از ۸۵۰ میلیون دلار ثروت خالص (سال ۲۰۲۰)، یکی از ۱۰ چهره مذهبی ثروتمند دنیا لقب گرفته است، طی برنامه زنده از مخاطبانش خواست دست روی صفحه تلویزیون بگذارند و همخوان با او از بیماری کرونا شفا پیدا کنند.
#اوانجلیست
#مسیحیت_تحریف_شده_صهیونیزم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢در دنیای دیپ فیک ها، ساختن بارش بادمجان به راحتی آب خوردن است.
💢«دیدن» دیگر شرط کافی برای صحت یک محتوا نیست.
💢یادمان باشد «دیدم»، «شنیدم» و «میگویند» شرط کافی برای پذیرش محتواها نیست. مکث، تفکر و راستی آزمایی کنید.
#زودباور_نباشیم
#سواد_رسانه_ای
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» که اروین کاتلر از اعضای ارشد هیات مشاوره آن است، شرکتهای دارویی با «معافیت بشردوستانه» را برای عدم انجام معامله با ایران تحت فشار قرار داده است.
شگفتا که شاپرک شجریزاده و مسیح علینژاد برای نجات ایران به اروین کاتلر پناه بردهاند.
💬 حمیدرضا صداقت
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 بوروکراسی و بی تدبیری؛ مانع توزیع ماسک ها و وسایل احتکار شده!
🔻برای توزیع ماسک های احتکار شده، باید تصمیم جنگی گرفته شود
🔹احتمالاً برای شما هم این سؤال مطرح است که اجناس و کالاهایی که احتکار شده اند و مقامات مسئول مدام از کشف انبارهای آن ها خبر می دهند، چگونه وارد بازار می شوند که مردم نمی بینند؟ چرا با ورود این اجناس و کالاهای احتکار شده، بازار تکانی نمی خورد؟ قیمت ها پائین نمی آید؟
🔸بطور مثال؛ خبر کشف 36 هزار کولر دوتیکه و پنجره ای در انبار بزرگی در اهواز برای اصحاب رسانه و مردم خبر خوشحال کننده ای بود آن هم در شرایطی که قیمت کولر در گرمای 60 درجه اهواز دو برابر شده بود؛ اما چه اتفاقی افتاد؟ چرا نتیجه برای مردم خوشحال کننده نبود؟ چرا آخر کار مشخص نشد که آن کولرها به چه کسانی و یا ارگان ها و مجموعه هایی داده شده؟
🔸یا مثال دوم؛ اخبار کشف انبارهای بزرگ با ده ها میلیون ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده و غیره، طی چند هفته اخیر بارها از صداوسیما و سایر رسانه ها توسط مراجع مسئول منتشر شده است. اما مردم را خوشحال نکرد و نتیجه مطلوبی هم در بازارها و داروخانه ها و منازل مردم و مراکز درمانی نداشته است!
در حال حاضر مردم در منازل و کف خیابان ها به ماسک و دستکش و ... نیاز دارند و اخبار کشف انبار میلیون ها ماسک فقط اعصاب و روان آنها را بهم می ریزد! اما به راستی چرا؟
🔹سیر بوروکراسیِ عمده کالاهای قاچاق و احتکار شده بدین گونه است که در مرحله اول باید اداره صنعت، معدن و تجارت(وزارت صمت) برای انبار کالاهای قاچاق و احتکار شده تشکیل پرونده داده و پرونده را به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع دهد.
🔹البته تعزیرات می تواند نسبت به گزارش هر کدام از دستگاه های ذیل اقدام نماید: گزارش سازمانهای بازرگانی، اتحادیه و واحدهای بازرسی و نظارت مجامع امور صنفی، انجمنهای حمایت از حقوق مصرفکنندگان، سازمان بازرسی کل کشور و سایر مراجع قضایی و دولتی و انتظامی و شکایت اشخاص حقیقی یا حقوقی.
🔹خیلی خلاصه بگویم؛ روند بررسی گزارش ها و پرونده های احتکار یا گرانفروشی و...، اعم از اخذ گزارش کارشناسی از سازمان های بازرگانی، صدور رأی بدوی، واخواهی، تجدیدنظر خواهی و تجدیدنظر در شعبات عالی مجموعاً چندین ماه طول می کشد تا بخواهد حکمی اجرا شود و کالای احتکار شده در بازار توزیع شود!
🔹به نظر شما بعد از این چندماه چه اتفاقی می افتد؟! بازار تنظیم خواهد شد؟ آن کالای احتکار شده با قیمت روز اول به دست مردم می رسد؟ سهم دخالت ها، فشارها و نفوذ مافیا، سرمایه داران، اصناف، مسئولین صمت و بازرگانی و ... در روند پرونده ها چقدر است؟!
🔹به دلیل اینکه این روند و پروسه پرونده ها، زمان بر است و چند ماه طول می کشد و قوانین تعزیرات مربوط به سال 67 است و بعد از 30 سال جوابگو مسائل جدید نیست و همچنین رسیدگی به این پرونده ها ذیل وزارت دادگستری است و دولتمردان و مسئولین صمت و اصناف براحتی می توانند در روند رسیدگی ها دخالت نمایند، بهتر است مسئله کشف کالاهای احتکار شده و قاچاق به یکی از اولویت های اصلی مجلس جدید تبدیل شود.
🔹مجلس آتی باید برای این پروسه طولانی و بوروکراسی ناامید کننده فکری اساسی کند. بروز کردن قوانین تعزیرات، حذف و اضافه مواد و تبصره ها، طرح یک ایده نو، شفافیت این روند، گردش آزاد اطلاعات پرونده ها، تغییر و تحول شبکه توزیع کالا، شفافیت شبکه توزیع و ... جزو مسائلی است که مجلس یازدهم باید بطور اساسی آنها را حل نماید.
🔻اما تا تشکیل مجلس آتی چه باید کرد؟ به نظر می رسد شورای عالی هماهنگی اقتصاد یا همان شورای هماهنگی سران سه قوه، می بایست یک #تصمیم_جنگی برای این شرایط جنگی اتخاذ کنند.
🔹بطور مثال اکنون که با بحران #کرونا روبرو هستیم انتظار می رود مقادیر بزرگ ماسک و دستکش و سایر اقلام احتکاری کشف شده به صورت فوری و رایگان و با ساز و کاری شفاف از طریق شبکه های توزیع مردمی و دولتی(نه انحصاری!) بین مردم و مراکز درمانی توزیع شوند. تشکیل پرونده و بررسی و صدور رأی و ... برای شرایط عادی است، در شرایط جنگ هیبریدی هیچ مدیر عاقلی تصمیمات عادی نمی گیرد! شرایط جنگی، تصمیم جهادی، انقلابی و فوری می خواهد!
✅ #داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴ای ایرانیان، شماها حکمت این "مشارکت اجتماعی" غربیهای متمدن را نمیفهمید!
اگه فرهنگ داشتید، اولا #دستمال_توالت براتون مهم بود،
ثانیا با فحش و دعوا و تخریب مغازهها، تا میتونستید دستمال توالت میخریدید،
بعد در ایبی و آمازون و گامتری ۱۰برابر قیمت میفروختید...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی درحالی #واردات #گندم در بهمنماه سال جاری بیش از ۱۳۷ هزار تن به ارزش ۳۵ میلیون دلار بوده است که در سال ۹۸، کشاورزان بیش از ۳ میلیون تن از گندم مازاد خود را بهدلیل کمتوجهی #دولت به خودکفایی بخش #کشاورزی به مصارف دامی رسانده و یا به دلالان فروختهاند!
💬 علی خضریان
➕ البته خود کرده را تدبیر نیست؛ وقتی دولت محترم براحتی در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم چندین ماه تعلل میکند و در نهایت نیز قیمت را به حدی پایین اعلام میکند که عملاً کشاورز رغبتی به کشتِ این محصول و یا فروش آن به دولت پیدا نمیکند باید هم امروز شاهد افزایش واردات یک محصول استراتژیک با قیمت بیشتر (باوجود داشتنِ خودکفایی در سالهای قبل) و طبیعتاً کاهش امنیت غذایی مردم باشیم!
#از_ماست_که_بر_ماست
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارش یک ایرانی از هجوم مردم نگران از تبعات کرونا به مراکز خرید/کالیفرنیا
انصافا این صفو میشه تو گینس ثبت کرد
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴آیت الله رئیسی: تقویت توان دفاع بیولوژیک کشور ضروری است
رییس قوه قضائیه:
🔹رسیدگی به پرونده زندانیان و آزادی ۸۳ هزار نفر در زمان کوتاه حرکت جهادی همکاران قضایی بود.
🔹 تقویت توان دفاع بیولوژیک کشور ضروری است.
🔹کالاهای مکشوفه ازمحتکران به سرعت توزیع شود و دست مردم برسد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴ده پیشنهاد برای روزهای سخت خانه نشینی
🔺خانه نشینی کرونایی خیلی از ما را به تنگ آورده؛ مخصوصا آن هایی که روزمرگی هایشان غالباً با فعالیت های خارج از خانه تنظیم می شد. زندگی هایمان بر اساس یک کلیشه ی مشخص بود که به هم خوردن آن بدجوری آزارمان می دهد. هیچ وقت فکرش را نمی کردیم روزی برسد که از معمول ترین علایق و مشغولیت هایمان محروم شویم. تفریح و گردش و سفر، خرید، کتابخانه، مسجد و هیأت، زیارت، دید و بازدید عید، رفتن به کتابخانه و رستوران و کافی شاپ، قرارهای دوستانه...
🔹این روزها کار والدین از همه سخت تر است. چون هم باید به خانه نشینی خو بگیرند؛ هم تمام کاری را که معلم ها در مدارس انجام می دادند، عهده دار شوند، هم زمینه مصرف شدن انرژی فراوان بچه ها را که معمولاً بیشتر آن در مدرسه مصرف می شد، فراهم کنند.
🔹پس با این حساب جماعت مجرد یا بدون بچه باید کلی شاکر باشند که حداقل خانه نشینی شان فاقد این مسئولیت سنگین است.
🔹بیایید جور دیگری نگاه کنیم. این موقعیت خسته کننده شاید بتواند بهتر از این بگذرد. نباید اجازه بدهیم سختی شرایط ما را غمگین و افسرده کند.
✅اول: غر نزنید. غر زدن هم خودتان را ضعیف می کند هم اطرافیان را بی طاقت. کمی تلقین به شما کمک می کند. امتحان کنید.
✅دوم: پیگیری ساعتی اخبار کرونا را کنار بگذارید. باور کنید به اطلاعاتی بیشتر از آنچه تاکنون از کرونا شنیده اید، نیاز ندارید. مسوولان موظفند مرتب اخبار و آمار را اعلام کنند. آیا ما هم مجبوریم از ریز وقایع مطلع باشیم؟ در صورت نیاز به دانستن اطلاعاتی نظیر مقررات منع رفت و آمد دسترسی آنی به اطلاعات راحت است. رعایت «رژیم مصرف رسانه ای» روان شما را از فشار اطلاعات راست و دروغ در امان می دارد.
✅سوم: به سراغ سرگرمی هایی که تابحال تجربه نکرده اید، بروید. کاشت سبزیجات در باغچه های کوچک پلاستیکی قابل حمل یا شیرینی پزی بسیار جالب است.
✅چهارم: کارهای عقب افتاده را لیست کنید. کتاب هایی که همیشه دوست داشته اید بخوانید، مستندهایی که هیچ وقت نوبت تماشایشان نمی رسید، فیلم هایی که همیشه یادتان می رفت... صد گیگ نت رایگان جناب وزیر هم باید مصرف شود دیگر.
✅پنجم: برقرار کردن ارتباط مجازی با دوستان و اقوامی که مدت هاست به علت مشغله از آنان بی خبر هستید.
✅ششم: ختم قرآن. خیلی از ما متاسفانه به علت مشغله روزانه از تلاوت روزانه قرآن خود را محروم می کنیم. چه فرصتی ازین بهتر که این عادت پسندیده را در خود تقویت کنیم. سعی کنیم تلاوت همراه با ترجمه یا تفسیر را تجربه کنیم.
✅هفتم: نوشتن خاطرات مهم یا جالب گذشته. خاطره نویسی از تکنیک های جذاب تقویت نویسندگی ست که از عهده همه افراد بر می آید و حتی می تواند شروعی برای ورود به وادی نویسندگی باشد. امتحان کنید. شاید خانه نشینی کرونایی از شما یک نویسنده ی حرفه ای ساخت.
هشتم: مطالعه سرگذشت بزرگان برای همه ما مفید است. مخصوصا جوان ترها. ما گاهی چنان گرفتار خودمحوری و خود عقل کل پنداری (اصطلاح ابداعی) می شویم که بارها در مقاطع گوناگون زندگی با سر زمین می خوریم. به تجربه می گویم مطالعه سرگذشت بزرگان(علما، دانشمندان، شعرا...) این روحیه را به اعتدال نزدیک می کند.
✅نهم: ورزش از برنامه هایی است که همیشه قرار است از شنبه شروع کنیم. امروز همان شنبه است.یک عالمه ورزش های خانگی وجود دارد که می توانید فیلم هایش را دانلود کنید. اینترنت هم که رایگان😉
✅دهم: از اعمال ماه مبارک رجب و شعبان غافل نشویم. شاید خداوند این روزها وقت ما را خالی کرده فقط و فقط برای خودش و خودمان. این روزها و شب های عزیز در آغوش خدا حال و ساعات ناب تری را تجربه کنیم.
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 تبعات جنگ
- ایجاد گروههای جهادی در افغانستان
- حمله به افغانستان و عراق، ۷۰۰۰ میلیارد دلار هزینه، سرنگونی طالبان و صدام و تبدیل عراق به متحد ایران
آیا در انتساب این اقدامات به آمریکا تردیدی هست؟ در تبعات منفی آن برای آمریکا چطور؟
هر جنگی هزینه دارد و ضرر برخی جنگها بیش از نفعش میشود.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi