صهیونیستهای وحشی.... این حیوانات درنده در گوشه کنار جهان مظلوم نمایی میکنند که ما از کورههای آدمسوزی هیتلر فرار کردهایم.... اگر هولوکاست راست باشد هیتلر واقعا این قوم وحشی، کینهای، آدمکش و خونخوار را خوب شناخته بود... این روزها واقعیت این رژیم خونخوار و جانی بیش از پیش مشخص میشود...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 بیشرفی که میخوای با توهین به شهید مفسد اقتصادی رو تطهیر کنی!
🔹سال 88 مهدی نوروزی با حکم قضایی برای بستن ستاد موسوی رفت و امید اسدبیگی جلوی تصویر در حال مقاومت کردن برای بسته نشدن ستاد!
اولی به عنوان مدافع حرم در عراق شهید شد
دومی هم متهم فساد 1.5ملیارد دلاریه هفت تپه که
دیروز محکوم شد!
✍️ صمصام
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه(۶۲)
♨️ ماجرای مک فارلین و سید مهدی هاشمی
❇️ یکی از پروند های پیچیده در مساله روابط ایران و آمریکا در دهه ۶۰ شمسی، جریان مک فارلین به حساب می آید. جریانی که بدلیل نامه نگاری دلّال این مذاکرات به بیت منتظری و افشای آن توسط سید مهدی هاشمی، لو رفت.
❇️ رابرت مک فارلین (مشاور عالی امنیت ملی) و ویلیام کیسی رئیس سیا به تشویق ریگان و همکاری سیا مامور شدند به ایران سفر کرده و در مقابل کمک ایران به آزاد شدن گروگانهای آمریکایی در لبنان، به ایران اسلحه و لوازم یدکی بفروشند.
❇️ هیات آمریکایی که در تاریخ ۲۵ مه وارد تهران شد، توسط رابرت مکفارلین، مشاور سابق امنیت ملی، هدایت میشد. در طرف ایرانی، مذاکرات توسط محسن کنگرلو، معاون نخستوزیرکه همچنین مسئول عملیات ویژه در سپاه پاسداران بود و فریدون مهدینژاد [وردینژاد]، یک عنصر اطلاعاتی رده بالا در سپاه که نزد آمریکاییها به علی سمیعی معروف بود، انجام شد.
❇️ واسطه ارتباط ایران و آمریکا، منوچهر قربانیفر دلال اسلحه و همکار سابق ساواک بود. اما پس از آمدن هیات آمریکایی به تهران به سرعت مشخص شد که او هر دو طرف را فریب داده تا هر کدام از طرفین به این باور برسند که دیگری مایل است بیشتر از آنچه در واقعیت بود، امتیاز بدهد.
❇️ پس از شکست مذاکرات در تهران،آمریکاییها، قربانیفر را از گفتوگوها کنار گذاشتند، زیرا آنها به درستی به او مشکوک بودند که در این مذاکرات به دنبال انجام بازیهای شخصی خود است.
ادامه دارد...
منبع:
سایت انتخاب
✍️#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
#ماه_مبارک_رمضان
https://eitaa.com/antisecular_ir
🔺این که بیای همکاری ایران با آمریکا برای نابودی طالبان در دههی ٨٠ رو نبینی و به خاطر توییت یه نمایندهی مجلس در آخر دههی ٩٠ بگی طالبان تقصیر ایرانه و حتی ندونی که انفجار مذکور اصلا ربطی به طالبان نداشته و طالبان با عاملان انفجار درگیره، حیوانیتیه که فقط از #حسین_دهباشی بر میاد!
💬دُواهْکینِ گَلِفرِی-ساما
#همینقدر_تباه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴پارسال این موقع به خاطر رسیدن دلار به ۲۰ تومن ناراحت بودیم
امسال بخاطر رسیدن دلار به ۲۰ تومن خوشحالیم
حقیقتا که مسئولان خیلی کار بلدن😢😭
یکروز به صد دسیسه میگریانید
حالا به همان طریق میخندانید
من مثل عروسکم که میرقصانید
حقا که [ز قوم غربگرایانید]
سیدعلی مصطفوی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 حسن روحانی در فکر اجرای مدل «پوتین - مدودف»!/ آیا موفق می شود؟
🔹افرادی که به قدرت می رسند به جز معدودی، غالباً دل کَندن از قدرت برایشان بسیار سخت و غم انگیز است. دوری از قدرت را تحمل نمی کنند و معمولاً به دنبال این هستند که خودشان را در آن بالا بالاها حفظ کنند. قدرتی را که به دست آوردند حاضر نیستند به آسانی رها کنند. آنان تلاش می کنند تا بگونه ای حضور خود را در قدرت تحکیم بخشیده و ادامه دهند.
🔸یکی از فلسفه های جمهوریت و صندوق رأی همین چرخش قدرت است که باید قدرت، بین مردم و گروه ها و جریانات و تشکل ها، دست به دست شود و قدرت در یکجا متمرکز نشود. اما آنانیکه در قدرت هستند برای حفظ خود در قدرت حاضرند قوانین را تغییر دهند، قوانین را دور بزنند، یا به هر کاری دست بزنند.
🔹قدرت ریاست جمهوری در ایران بسیار عجیب است. تمرکز بیش از حدِ قدرت اجرایی کشور در قوه مجریه رؤسای جمهور را وسوسه می کند که آن را از دست ندهند. خاصه بعد از سال 68 چون پست نخست وزیری حذف شد و اختیارات رئیس جمهور افزایش یافت همواره با این معضل روبرو بوده ایم که رؤسای جمهور در انتهای دولتشان هوس کرده اند بگونه ای خود را در قدرت تکثیر و حفظ کنند.
🔸هاشمی رفسنجانی با پیگیری عطاءاله مهاجرانی بدنبال تغییر قانون اساسی بود، سیدمحمد خاتمی با لوایح دوقلو و برخی پیگیری ها در مجلس دنبال تَکرار خود بود. وقتی که نتوانست، محکم پشت سر یک کاندیدا –مصطفی معین- ایستاد اما فقط سه میلیون رأی آورد. محمود احمدی نژاد هم سال 92 در اقدامی خلاف قانون، اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر خودش را به وزارت کشور آورد و دستش را در جلوی دوربین ها بلند کرد!
🔹این الگو در جهانِ سیاست به الگوی «پوتین - مدودف» معروف شده. ولادیمیر پوتین 68 ساله، دومین رئیسجمهور کشور روسیه بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در پی استعفای یلتسین بهعنوان رئیسجمهوری موقت روسیه برگزیده شد و در انتخابات های سال 2000 و 2004 میلادی، رئیسجمهور روسیه شد، چون پس از 8 سال ریاست جمهوری نمیتوانست وارد گود رقابتهای سال 2008 شود یکی از نزدیکان خود به نام مدودف را مورد حمایت قرار داد و برای رئیسجمهور شدن وی تلاش بسیاری کرد. پوتین پس از پیروزی مدودف پست نخستوزیری روسیه را به عهده گرفت. سپس در انتخابات 2012 و بعد هم در 2018 بار دیگر بهعنوان رئیسجمهور روسیه انتخاب گردید. (حالا هم که با تغییر قانون اساسی و رفراندوم 70 درصدی، امکان حضور خود را برای دو دور دیگر تضمین کرده است). اینگونه چرخاندن قدرت در دست دو همراه به عنوان مدل انتخاباتی روسی معروف شد که از منظر تحلیلگران «دور برگردان» مناسبی برای موانع قانونی حضور مجدد قدرت بهشمار میرود.
🔸آن چیزی که امروز بیم آن می رود که در ایران تَکرار شود #دولت_سوم_روحانی است! رئیس جمهور و حامیانش در صدد این هستند که معاون اول یا یکی از وزرای دولت را برای ادامه راه خود در #انتخابات_1400 مورد حمایت سیاسی و رسانه ای قرار دهند تا هرجور شده قدرت را در دست داشته باشند. آیا موفق خواهند شد مدل «پوتین - مدودف» را در ایران اجرا کنند و روحانی مجدد در قدرت بماند؟!
1⃣ اول؛ به نظر می رسد باتوجه به سقوط محبوبیت دولت روحانی به علت عملکرد فاجعه بار اقتصادی در عرصه های معیشتی، تأمین کالاهای اساسی، افزایش ده برابری قیمت ارز، گرانی های سرسام آور و تورم افسارگسیخته، بیکاری، افزایش جمعیت زیر خط فقر، افزایش اختلاف طبقاتی، افزایش تخلف و فساد اداری، ماجرای بورس، شکست در برجام و سیاست خارجی امکان اجرای مدل روسی در ایران به صفر برسد. محبوبیت پوتین سال به سال در حال افزایش بوده و در اکثر انتخابات ها با کسب بالای 70 درصد آرا، قدرت را به دست گرفته اما محبوبیت حسن روحانی امروز به زیر 10 درصد رسیده است.
2⃣ دوم؛ ساخت قدرت و ساختار سیاسی در روسیه به علت حاکمیت تک حزبی با ساخت قدرت و ساختار جامعه در ایران، با این همه تکثر جریانات سیاسی متفاوت است. روحانی حتی در دور دوم خود در سال 96 با یک آرای پرقدرت 16 میلیونی مواجه شد که مقابل او ایستادند و قطعاً در این سالها افزایش پیدا کرده است.
✅ #داود_مدرسی_یان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹حسن روحاني : گرانی شد ولی نگذاشتیم در کشور قحطی بیاید!
✍یک بار مروری بر شعارهای حسن روحانی در سال 92 و 96 داشته باشید و بعد نگاهی به تیتر فوق بیاندازید.
❗️چنان رونق اقتصادی ایجاد کنم که مردم دیگر به این یارانه نیازی نداشته باشند بلکه به دولت یارانه بدهند
#روانبخش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله خواننده معروف آمریکایی به جو بایدن؛ اسرائیل یک رژیم بر پایه نژادپرستی است!
💢 "راجر واترز" خواننده معروف گروه "پینک فلوید" با انتشار ویدئویی جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد؛ واترز، ضمن اشاره به حمایت های همه جانبه بایدن از اسرائیل به مانند رؤسای جمهور سابق آمریکا گفت:
🔺 "آقای بایدن! اگر شما را از خانه چند صد ساله خود بیرون می کردند چکار می کردید؟ رژیم اسرائیل آپارتاید است و هرکسی وظیفه دارد در مقابل آن کاری کند"
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨تله بازگشت آمریکا به برجام!!
نقشههای جبران ناپذیری برای کشورمان کشیدهاند...
اگر دولت بی غیرتی کند همه عزت و دارای کشور مصادره خواهد شد...
به صحبتهای وندی شرمن دقت کنید!👆👆
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#مدیریت_لیبرالی
#جریان_تحریف
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴کلههای آمریکایی!
🔴«حمید رسایی»، نماینده دورههای هشتم و نهم مجلس میگوید:
👈«چگونه است که ما اگر روی موشک یک کلمه بنویسیم، این مخل مذاکرات است. 😏
👈ولی طرف مقابل
👈حاج قاسم را شهید میکند،
👈آقایان باز میدوند برای مذاکره،
👈فخری زاده را شهید میکند،
👈در نطنز بمب گذاری میکند؛
👈خرابکاری میکند،
👈باز آقایان دستوپا میشکنند
👈که بروند مذاکره کنند.
👈چطور ما روی موشکمان
👈یک متن بنویسیم
👈این مخل مذاکره است،
👈اینها مخل مذاکره نیست؟
👈مشکل این است
👈که کلهها آمریکایی است!»
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️وقتی در یک کشور #مرد_میدان نباشد عاقبتی جز تروریسم و کشتارهای دسته جمعی نیست. روزی که #احمد_شاه_مسعود را ترور کردند، برای همین روزها بود.
افغانستان تسلیت!
و بدانید تا وقتی آمریکا در کشورتان سفارت دارد، همین کشتارها و غارت ثروت های ملی هست.
💬 Hamed Sarrafpour
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عامل بدبختی مردم از نظر مردم.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi