9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴با ضایعاتی ازدواج میکنی؟
با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟
راننده وانت یا دستفروش چی؟
یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⚫️🎥 #جهان_مدیا| استعفای دکتر عابدینی به دنبال بی اعتنایی وزیر بهداشت به نامه ایشان در خصوص طب ایرانی و ...
✍پ ن: ظاهرا در رو پاشنه قبلی ( دولت قبل) نسبت به تب سنتی داره میچرخه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
✍️ هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است. اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند. دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
*مهدی جهان تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴رئیسی: سطح سنی مدیران را پایین بیاوریم/ به افراد جوان اعتماد کنید/ هر چه می گذرد بیشتر ایمان پیدا می کنم که مشکلات قابل حل است
رئیس جمهور:
🔹 باید سطح سنی مدیران را پایین بیاوریم. هر چه از جوانترها استفاده شود و به آنها میدان داده شود، مناسبتر است.
🔹 دوستان گاهی به همسن و سالها و رفقای خود و کسانی که مدتی با آنها کار کردهاند، بیشتر اعتماد دارند، اما باید نگاه را به سطحی آورد که افراد ولو ممکن است همکلاس، همراه و همکار ما نبوده باشند، اما در یک سطح قابل قبولی هستند و جوان هم هستند، پس میشود به آنها اعتماد و با آنها همکاری کرد.
🔹 این نگاه، نگاهِ مقام معظم رهبری هم هست، دوستان هم توجه کنند که انشاءالله عملا جریان مدیریت را در کشور جوان کنیم.
🔹ضمن اینکه ممکن است کسانی باشند که اینها بتوانند آینده کشور را در بخشهای مختلف با تجربیاتی که دارند، اداره کنند.
🔹هر چه از زمان آغاز فعالیت دولت میگذرد بیشتر به این مساله ایمان پیدا میکنم که مشکلات کشور در درون قابل حل است و بیشتر به تواناییها و داشتههای کشور باور پیدا میکنم
🔹هر چه زمان میگذرد بیشتر به این سخن بلند رهبری ایمان پیدا میکنم که فرمودند ما مشکلی نداریم که به دست توانای مردان و زنان این کشور قابل حل نباشد.
🔹لذا از همکارانم میخواهم تلاش خود را مضاعف کنند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺واکنش یک مقام آمریکایی به تغییر ترکیب تیم برجامی ایران: اگر مذاکره کننده اصلی تغییر یابد و ما همچنان قادر به گفتوگوی مستقیم با ایران نباشیم و آنها با پارامترهای اساسی متفاوتی با آن چیزی که ما مذاکره کردیم بیایند، با مشکل مواجه خواهیم شد!
➕ آن سَبو بشکست و آن پیمانه بریخت؛ این حق تیم مذاکره کننده جدید کشورمان است که ابتدا به بررسی سوابق مذاکراتی بپردازد و سپس مذاکرات را از سر بگیرد اما طرف مقابل چون میداند که این بار ملاک برای تیم مذاکره کننده کشورمان فقط عمل آنهاست (نه اظهارات و لبخندهایشان) و قرار نیست کشور معطل وعدههای آنها نگه داشته شود، قصد دارد (از همین امروز) با راه انداختن جنگ روانی (برای بهره برداری احتمالی در آینده) توپ را در زمین ایران بیاندازد!
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
eitaa_5.0(1716).apk
24.64M
📱 #ایتا را با قابلیت پخش زنده آپدیت کنید
👈تغییرات در نسخه جدید
●امکان ایجاد پخش زنده در گفتگوی شخصی، کانال و گروه
●نمایش میزان حجم دانلود/آپلود شده حین بارگیری/بارگذاری
●امکان تبدیل گروه عادی به سوپرگروه توسط سازنده
●امکان درج لینک ایتافلای در هایپرلینک
●افزوده شدن تب جستجو در وب به صفحه جستجو
●بهبود فرایند اشتراک گذاری ویدئو با کپشن از واتساپ به ایتا
●رفع باگها و اصلاح ایرادات گزارش شده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روایت متفاوت از #زندان_اوین...
از آموزش زبان فرانسه و پرورش قارچ ارگانیک تا گره گشائی و آرامش در کشتی نجات
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
☀️ چین رسما "جورج سوروس" را تروریست اقتصادی بین المللی اعلام کرد و او را "خطرناک ترین فرد جهان" نامید.
🔸️تاجر آمریکایی ، "جورج سوروس" ، در خفاء رئیس و رهبر حزب دموکرات و همچنین رئیس گلوبالیست های جهانی است. او یک نصرانیِ اونجلیست مجارستانی است که بسیاری او را بنیانگذار سازمان جهانی همجنس بازی در جهان می دانند.
🔸اخبار تایید نشده ای نیز حکایت داشت از دیدار محمد خاتمی و وی پیش از فتنه ۸۸
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺اتاق تهران درباره صادرات نفت ایران به چين دروغ پردازی كرده...
چين تنها كشوريست كه رسما نفت ايران را میخرد ولی برای امنيت بنادر مسیر، آمار كامل واردات نفت از ايران را اعلام نميكند...
اتاق تهران با چه انگیزهای در بهبود روابط با چين [و خنثی کردن تحریمها] موش میدواند؟!
💬سیدامیر سیاح
#همینقدر_تباه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️روی خط مرگ
🚨آیا رهبر انقلاب را مجبور به زدن واکسن کردند؟!
⚠️دو گروه در داخل کشور هستن که دارن به سلامت مردم و جامعه آسیب جدی وارد می کنن که باید رسوا بشن!!!
🎥تحلیل ویژه استاد پورآقایی
#واکسن
#کرونا
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 مشهورترین تحریف دفاع مقدس
یکی از مشهورترین تحریف های دشمنان و ایادی داخلی شان در مورد #دفاع_مقدس این است که "جمهوری اسلامی بعد از آزادسازی خرمشهر ، پیشنهاد بسیار مناسب پایان جنگ را رد کرده است"!!!
و با این تحریف ، ایران و رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) را جنگ طلب و باعث و بانی ادامه جنگ و خسارت های جانی و مالی آن جا می زنند!
پس از پیروزی بسیار بزرگ و حیرت انگیز رزمندگان اسلام در عملیات "الی بیت المقدس" و آزادسازی خرمشهر ، صدام که این شکست عظیم را باور نمی کرد و ارتش خود را در ضعف و انفعال می دید در یک اقدام مزوّرانه با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی کشورهای غربی ، پیشنهاد آتش بس را مطرح کرد اما حاضر نشد به ابتدایی ترین حق ایران یعنی اعلام عراق به عنوان آغاز کننده جنگ و تعهد به جبران خسارات وارده به ایران تن دهد.
مسئولین سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی نیز به خوبی از نیت صدام در اعلام آتش بس که گرفتن فرصت تجدید قوا بود ، آگاهی داشتند و فریب این حرامی و حامیان شیطان صفت بین المللی اش را نخوردند.
"خاویر پرز دکوئیار" دبیر کل آن زمان سازمان ملل ، ۲۴ سال بعد یعنی در سال ۱۳۸۵ ، اعتراف کرد که طرح آتش بس یک طرح جدی و حقیقی نبود و هیچ یک از اعضای شورای امنیت در آن برهه زمانی ، با آتش بس موافق نبودند ...
#هفته_دفاع_مقدس
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دیپلماسی درایت و قاطعیت در نیویورک
🔹طیف غربگرا، در چند هفته اخیر ماموریت داشت رویکرد دولت جدید ایران را تحریف و چنین القا کند که دیپلماسی منفعلانه روحانی و ظریف را ادامه خواهد داد.
🔹آنها ضمنا ماموریت دارند هماهنگ با مقامات غربی، توپ را زمین ایران بیندازند و چنین وانمود کنند که طرف ایرانی، معطل و مردد است، یا دارد وقت کشی می کند.
🔹نطق مهم آقای رئیسی در نشست سازمان ملل و مذاکرات امروز وزیر خارجه با مقامات کشورهای مختلف، این فضا سازی موهوم را به هم ریخت.
🔹رئیس جمهور، بی آن که کمترین تردید و انفعالی در کلامش باشد، تصریح کرد :
🔻"دوران جدیدی آغاز شده. من به دنبال تعامل موثر با همه کشورها بخصوص همسایگان هستم.
🔻آزادی در کوله پشتی سربازان بیگانه جا نمی شود. امروز آمریکا از عراق و افغانستان خارج نمی شود، بلکه اخراج می شود.
🔻 امروز دیگر برای کسی مهم نیست که "آمریکا اول" است، یا "آمریکا بازگشته است".
🔻امروز همه جهان از جمله خود آمریکاییها اذعان دارند پروژه عظیم آمریکا به طور کامل شکست خورده است.
🔻از کاپیتال تا کابل، نظام سلطه آمریکا بی اعتبار شده است.
🔻پروژه فشار حداکثری به طور کامل شکست خورده؛ ایستادگی جواب داد و همواره جواب خواهد داد.
🔻 گفت و گویی که به لغو تحریم ها منجر نشود انجام نمی دهیم. ما به وعده های آمریکا اطمینان نداریم. آمریکا به تعهد خود عمل نکرده است.
🔻 تحریم دارو در دوران کرونا، جنایت علیه بشریت است. با این وجود، به یکی از تولیدکنندگان واکسن تبدیل شدیم.
🔹این سخنان، بازتاب گسترده در شبکه های جهانی داشت؛روزنامه واشنگتن پست نوشت: "سخنرانی رئیسی، نشان دهنده هویت جمهوری اسلامی و جایگاهی است که ایران، برای خود در جهان می بیند".
🔹از طرف دیگر، مذاکرات وزیر خارجه بسیار مهم بود. او خطاب به دو مقام ارشد اروپایی (بورل و ماس) تاکید کرد:
🔻دولت جدید ایران، درباره مذاکرات، نه اتلاف وقت می کند، نه رفتار غير سازنده آمريكا را می پذیرد و نه كشور را معطل وعده هاي توخالي سابقهدار خواهد كرد.
🔻رفتار دولت بایدن تاكنون غیرسازنده بوده. او همان سیاست ترامپ را دنبال می کند.
🔻سه کشور اروپایی، به جای فشار به آمریکا، مدام خواستار تعجیل ایران در انجام مذاکرات هستند.
🔻برجام باید #نتایج_ملموس داشته باشد و در عمل، برداشتن تحریم ها را ببینیم.
🔻اگر دیگران به تعهدات خودشان برگردند و #راستي_آزمايي شود، ما نیز آمادگی داریم اقدامات جبرانی را متوقف کنیم.
🔻مزایای اقتصادی برجام که به دلیل بدعهدی طرف های مقابل تا کنون محقق نشده، این بار باید #تضمین گردد.
🔻مذاکرات وین، نه برای توافقی جدید، بلکه برای اطمینان از #بازگشت_تضمین_شده_آمریکا_به_تعهدات است.
🔻دولت ایران، وظیفه قطعی در اجرای بی کم و کاست #مصوبه_مجلس دارد.
🔻طرف مقابل باید با انعطاف لازم و درک شرایط جدید ناشی از شروع کار دولت سیزدهم به وین بیاید.
🔻سیاست قطعی دولت جدید گره نزدن اقتصاد داخلی به برجام است".
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi