🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه در فطرتشان خداست
امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عصبانیت سرباز خبرنگاران شبکه سعودی اینترنشنال: چرا ایرانیان را تحریم و به خاک ایران حمله نمی کنید؟!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه (۱۳۵)
⛔️ نامهای سراسر وقیحانه
💢 میرحسین موسوی در اواخر نامه خود به آقای منتظری در سال ۸۸، هدف خود از دادن بیانیه های مختلف را جلوگیری از عراقیزه شدن ایران می داند و می نویسد:
💢 "هدف دیگر از این بیانیه و نیز بیانیه ها و حرکات قبلى این است که تکاپوهاى مردم در چهارچوب نظام باقى بماند و در دام ساختارشکنى هاى خطرناک نیفتد. این خطرى است که اگر محقق شود به راحتى مىتواند از ایران افغانستان و عراقى دیگر بسازد."
🔴 او در ادامه به دروغ اقدامات آشوبگرایانه خود را برگرفته از رساله الفت نامه ملا محسن فیض کاشانی میداند و بیان می دارد:
💢 "مرحوم ملا محسن فیض کاشانى در رساله الفت نامه غایت اکثر تکالیف شرعیه را حصول محبت و الفت اجتماعى ذکر مىکند.
💢 نتیجهاى که از این محبت و الفت ناشى خواهد شد همان چیزى است که در علوم جدید از آن با عنوان شبکه هاى اجتماعى نام مىبرند، به عنوان راهى براى مهار حکومت و بازداشتن آن از تکرار خطاهایش و به مثابه روشى که به سرزندگى اجتماعى بینجامد.
💢 اگرچه حقاً و انصافاً برنامه میرحسین مو به مو و گام به گام بر اساس کتاب «مایکل لدین» پدر انقلابهای مخملی نوشته شده و به اجرا درآمد.
ادامه دارد...
منبع: "متن نامه میرحسین موسوی و پاسخ آیت الله منتظری"، سایت بی بی سی فارسی، ۱ مهر ۱۳۸۸
✍#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
🔺قطعا امروز نیز مساله اصلی مردم فراتر از فیلترینگ، کنسرت، ورود بانوان به ورزشگاه و... است که هشت سال پیش با توسل به آنها، جناب روحانی را به ملت قالب کردید اما انتشار گزینشی یک خطبهی نمازجمعه و برجسته کردنِ یک قسمت خاص از آن، دقیقا در همان راستا و بمنظور فرار از پاسخگویی بابت تمام گندهایی که در همان هشت سال، دولت متبوع تان به کشور زده و ممانعت از پایان حیات سیاسی تان بنظر میرسد ولاغیر!!
#محمدعلی_ابطحی
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_وقیح
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 بانک ها هر ۳ ماه فهرست ابربدهکاران را منتشر کنند
🔺خاندوزی وزیر اقتصاد:
🔹در نامه رسمی به بانک مرکزی خواستم که بانکها هرسه ماه فهرست ابربدهکاران را در سایت خود منتشر کنند تا به جای اشخاص معدود، دسترسی به تسهیلات برای طیف وسیعتری از تولیدکنندگان و مردم فراهم آید.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مصر رو با اهرام ثلاثه، رود نیل و صحرا و زیباییهاش می شناسیم اما در کنار اینا محلاتی در برخی شهرهای مصر مثل قاهره وجود داره که زندگی مردم کاملا با زباله عجین شده
مصر سالهای نه چندان دور یکی از قدرتهای جهان عرب بود که فکر کرد با سازش با آمریکا و اسرائیل مرفه تر میشه اما ...
✍️جناب آقای استیون
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش خطیب زاده به خبر آزادسازی ۳.۵ میلیارد از پولهای بلوکه شده ایران
🔹منابع متعددی در خارج کشور داریم که به صورت تدریجی دارند وارد جرخه اقتصاد میشوند
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺بعداز #زلزله منجیل۶۹ و بم۸۲ (به ترتیب با ۳۸ و ۵۰ هزار کشته)، استانداردهای احداث بنا بازنگری و تقویت شد...
بعد آن، زلزلههای بسیارشدید ایران، مثل قدیم تلفات نمی گیرند...
زندهباد مهندسان شریف و همه کسانیکه برای تصویب و اجرای آییننامههای مقاومسازی ساختمان تلاشکردند...
💬سیدامیر سیاح
➕ البته باید توجه داشت که ساعت وقوع زلزله و همچنین اهتمام مردم به نوسازی منازل شان نیز در کاهش تلفات زلزله های اخیر بی تاثیر نبوده است...
@mahdi_ghasemzadeh
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وعده 100 روزه ؛ نعل وارونه
🔹اقتصاد ما بیش از آنکه از تحریمهای خبیثانه دشمن آسیب ببیند، از سوءتدبیر برخی مدیران آسیبدیده و اکنون که تحولات مثبتی در سه قوه پدید آمده، حجت بر مسئولان تمام است تا با همت و تدبیر و عقلانیت انقلابی، تدریجا نابسامانی اقتصاد را به سامان و رونق تغییر دهند.
♦️کارهای موقت و مسکّنوار برای کاهش فشار اقتصادی، حتما ضروری است. اما اهل انصاف و خرد انتظار ندارند همه نتایج تلخ سوءتدبیرهای هشت ساله، مثلا در صد روز و دویست روز برطرف شود.
🔹البته اشرافیت سیاسی و رسانهای پرهیاهویی را هم سراغ داریم که خود را به نادانی زدهاند و میگویند «صد روز اول دولت رئیسی در حال سپری شدن است، چرا اقتصاد رونق نگرفت و تورم مهار نشد؟»
♦️باید آینهای پیش روی این جماعت گذاشت و گذشته تلخی را که با معجونی از «شتابزدگی و تاخیر، وعدهدرمانی و خُلف وعده، نمایش در باغ سبز و رفع مسئولیت خود» ساختند، به یادشان آورد.
🔹21 فروردین 96، وقتی خبرنگاران در نشست مطبوعاتی پرسیدند؛ «شما هنگام کاندیداتوری در سال 92 وعده داده بودید مشکلات اقتصادی را در عرض صد روز حل میکنید، اما اسفند گذشته اعلام کردید مشکلات تا ۴۰ سال دیگر نیز حل نمیشود»، آقای روحانی پاسخ داد:
♦️«من هرگز نگفتم مشکلات اقتصادی را تا صد روز حل خواهم کرد. اعلام کردم تا پایان صد روز گزارش خود را ارائه میدهم. [با پوزخند] آن کسی که یک شبه عمل میکرد، یکی دیگر بود، ما نبودیم... فقط یک آدم بیعقل میتواند بگوید مشکلات را در صد روز حل میکنم. مشکلات اقتصادی 100 سال دیگر هم حل نمیشود»!
🔹اما هم او یک ماه بعد هنگام ضبط برنامه تبلیغات انتخابات در سیما، مجدداً وعده داد: «درباره رونق اقتصادي، يک برنامه صد روزه هم خواهم داشت که اعلام ميکنم»!
♦️البته پس از انتخابات 96، مجددا 14 بازه زمانی 100 روزه آمد و رفت، اما نه خبری از وعده جدید شد و نه اشرافیت سیاسی- رسانهای که امروز زباندرازی میکنند، پرسیدند سرنوشت دوباره وعده صد روزه چه شد؟!
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
امیدها و الزاماتِ
اصلاحات اقتصادی هوشمند - ۱
🔹تحولات دو، سه سال اخیر در قوای سهگانه، امید فراوانی را برای پیگیری آرمانهای بر زمین مانده برانگیخته است. این امید، واقعی است؛ اما باید عنایت داشت که تغییر افراد کفایت نمیکند و رویکردها هم باید ارتقا پیدا کند.
♦️ما در کوران بحرانسازی دشمنان و البته کجتابیهای برخی مدیران، توانستیم ثبات خود را در قلب منطقهای جنگزده حفظ کنیم و در موقعیتی قرار بگیریم که به اعتراف دشمنان و دوستان، «هیچ مسئله مهم منطقه بدون حضور ایران قابل حل و فصل نیست».
🔹در زمینه «انسجام در ساخت درونی قدرت» هم به نسبت یکی دو سال قبل، در موقعیت بسیار بهتری قرار داریم. ضمنا در اثر فشارهای خباثتآلود دشمن و برخی سوء مدیریت های داخلی، با مضیقههای اقتصادی روبهرو بودهایم که باید چارهجویی شود و این مطلوب، پدید نمیآید مگر اینکه برای الزامات «ایران قوی» و راهبرد «پیشرفت و عدالت» تدارک کنیم.
♦️دولت جدید وارث بد کارکردی مدیریتی است که وعدههای دهانپرکن میداد، اما آوردهاش سر سفره مردم (به اذعان حامیانی مانند سایت خبرآنلاین و...) حداقل 730 تورم ظرف هشت سال بود.
🔹اگر زمانی به طنز گفته میشد «کسی دفترچه قسط پیدا کرد و تا چند سال اقساط آن را میپرداخت»، دولت سیزدهم ناچار است تا پایان دوره خود، فقط ماهانه بالغ بر ده هزار میلیارد تومان (مجموعا حدود 500 هزار میلیارد) سود اوراق فروخته شده در دولت مدعی تدبیر را بپردازد؛ بقیه هزینهها و کسریها به کنار!
♦️بنابراین توهین به شعور مردم است که متهمان، طلبکار شوند و بگویند چرا دولت جدید در سه ماه گذشته، تورم را مهار نکرد و رونق را برنگرداند. مردم میبینند که رئیس جمهور در تعامل با مدیران، کارشناسان، منتقدان، تولید کنندگان و کار آفرینان، و تودههای مردم شب و روز نمیشناسد؛ و بنابراین بدنه اداری هم ناچارند از ستاد به میدان بیایند.
🔹مردم میدانند که کرونا تا همین دو سه ماه پیش در حال قتلعام 700-800 نفر در روز بود، صفهای طولانی واکسن به محل جنگ اعصاب تبدیل شده بود و پادوهای غرب بهجای مواخذه مدیریت مورد حمایت خود، جنگ روانی راه انداخته بودند که مردیم و بدبخت شدیم و آمریکا و اروپا کرونا را مهار کردند، اما ما بهخاطر لجبازی با آمریکا باید تن به مرگ دسته جمعی بدهیم(!)
♦️مردم دیدند همت و تدبیر دولت جدید بهویژه شخص رئیسجمهور، چگونه به روند واکسیناسیون (بعضا تا یک میلیون و ششصد هزار دُز در روز) شتاب بخشید و آمار مبتلایان و قربانیان را به یک دوازدهم و یک هفتمِ سه ماه قبل رساند.
🔹به اذعان کارشناسان، همین اتفاق خیرهکننده که موجب فاصله گرفتن متوسط تعداد مبتلایان و قربانیان ایران با آمار آمریکا و برخی کشورهای پیشرفته اروپایی شد، مقدمات رونق نسبی در برخی بخشهای راکد اقتصادی را فراهم کرده و میتواند یکی از پایههای رشد اقتصادی مثبتی باشد که نشانههای آن بنابر گزارشهای صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، در حال پدیدار شدن است.
♦️فراتر از همه اینها، احیای اعتماد و امید عمومی و سرمایه اجتماعی «نهاد دولت/ ریاست جمهوری» است که در سالهای اخیر آسیب جدی دیده بود.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi