فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عصبانیت سرباز خبرنگاران شبکه سعودی اینترنشنال: چرا ایرانیان را تحریم و به خاک ایران حمله نمی کنید؟!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه (۱۳۵)
⛔️ نامهای سراسر وقیحانه
💢 میرحسین موسوی در اواخر نامه خود به آقای منتظری در سال ۸۸، هدف خود از دادن بیانیه های مختلف را جلوگیری از عراقیزه شدن ایران می داند و می نویسد:
💢 "هدف دیگر از این بیانیه و نیز بیانیه ها و حرکات قبلى این است که تکاپوهاى مردم در چهارچوب نظام باقى بماند و در دام ساختارشکنى هاى خطرناک نیفتد. این خطرى است که اگر محقق شود به راحتى مىتواند از ایران افغانستان و عراقى دیگر بسازد."
🔴 او در ادامه به دروغ اقدامات آشوبگرایانه خود را برگرفته از رساله الفت نامه ملا محسن فیض کاشانی میداند و بیان می دارد:
💢 "مرحوم ملا محسن فیض کاشانى در رساله الفت نامه غایت اکثر تکالیف شرعیه را حصول محبت و الفت اجتماعى ذکر مىکند.
💢 نتیجهاى که از این محبت و الفت ناشى خواهد شد همان چیزى است که در علوم جدید از آن با عنوان شبکه هاى اجتماعى نام مىبرند، به عنوان راهى براى مهار حکومت و بازداشتن آن از تکرار خطاهایش و به مثابه روشى که به سرزندگى اجتماعى بینجامد.
💢 اگرچه حقاً و انصافاً برنامه میرحسین مو به مو و گام به گام بر اساس کتاب «مایکل لدین» پدر انقلابهای مخملی نوشته شده و به اجرا درآمد.
ادامه دارد...
منبع: "متن نامه میرحسین موسوی و پاسخ آیت الله منتظری"، سایت بی بی سی فارسی، ۱ مهر ۱۳۸۸
✍#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
🔺قطعا امروز نیز مساله اصلی مردم فراتر از فیلترینگ، کنسرت، ورود بانوان به ورزشگاه و... است که هشت سال پیش با توسل به آنها، جناب روحانی را به ملت قالب کردید اما انتشار گزینشی یک خطبهی نمازجمعه و برجسته کردنِ یک قسمت خاص از آن، دقیقا در همان راستا و بمنظور فرار از پاسخگویی بابت تمام گندهایی که در همان هشت سال، دولت متبوع تان به کشور زده و ممانعت از پایان حیات سیاسی تان بنظر میرسد ولاغیر!!
#محمدعلی_ابطحی
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_وقیح
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 بانک ها هر ۳ ماه فهرست ابربدهکاران را منتشر کنند
🔺خاندوزی وزیر اقتصاد:
🔹در نامه رسمی به بانک مرکزی خواستم که بانکها هرسه ماه فهرست ابربدهکاران را در سایت خود منتشر کنند تا به جای اشخاص معدود، دسترسی به تسهیلات برای طیف وسیعتری از تولیدکنندگان و مردم فراهم آید.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مصر رو با اهرام ثلاثه، رود نیل و صحرا و زیباییهاش می شناسیم اما در کنار اینا محلاتی در برخی شهرهای مصر مثل قاهره وجود داره که زندگی مردم کاملا با زباله عجین شده
مصر سالهای نه چندان دور یکی از قدرتهای جهان عرب بود که فکر کرد با سازش با آمریکا و اسرائیل مرفه تر میشه اما ...
✍️جناب آقای استیون
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش خطیب زاده به خبر آزادسازی ۳.۵ میلیارد از پولهای بلوکه شده ایران
🔹منابع متعددی در خارج کشور داریم که به صورت تدریجی دارند وارد جرخه اقتصاد میشوند
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺بعداز #زلزله منجیل۶۹ و بم۸۲ (به ترتیب با ۳۸ و ۵۰ هزار کشته)، استانداردهای احداث بنا بازنگری و تقویت شد...
بعد آن، زلزلههای بسیارشدید ایران، مثل قدیم تلفات نمی گیرند...
زندهباد مهندسان شریف و همه کسانیکه برای تصویب و اجرای آییننامههای مقاومسازی ساختمان تلاشکردند...
💬سیدامیر سیاح
➕ البته باید توجه داشت که ساعت وقوع زلزله و همچنین اهتمام مردم به نوسازی منازل شان نیز در کاهش تلفات زلزله های اخیر بی تاثیر نبوده است...
@mahdi_ghasemzadeh
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وعده 100 روزه ؛ نعل وارونه
🔹اقتصاد ما بیش از آنکه از تحریمهای خبیثانه دشمن آسیب ببیند، از سوءتدبیر برخی مدیران آسیبدیده و اکنون که تحولات مثبتی در سه قوه پدید آمده، حجت بر مسئولان تمام است تا با همت و تدبیر و عقلانیت انقلابی، تدریجا نابسامانی اقتصاد را به سامان و رونق تغییر دهند.
♦️کارهای موقت و مسکّنوار برای کاهش فشار اقتصادی، حتما ضروری است. اما اهل انصاف و خرد انتظار ندارند همه نتایج تلخ سوءتدبیرهای هشت ساله، مثلا در صد روز و دویست روز برطرف شود.
🔹البته اشرافیت سیاسی و رسانهای پرهیاهویی را هم سراغ داریم که خود را به نادانی زدهاند و میگویند «صد روز اول دولت رئیسی در حال سپری شدن است، چرا اقتصاد رونق نگرفت و تورم مهار نشد؟»
♦️باید آینهای پیش روی این جماعت گذاشت و گذشته تلخی را که با معجونی از «شتابزدگی و تاخیر، وعدهدرمانی و خُلف وعده، نمایش در باغ سبز و رفع مسئولیت خود» ساختند، به یادشان آورد.
🔹21 فروردین 96، وقتی خبرنگاران در نشست مطبوعاتی پرسیدند؛ «شما هنگام کاندیداتوری در سال 92 وعده داده بودید مشکلات اقتصادی را در عرض صد روز حل میکنید، اما اسفند گذشته اعلام کردید مشکلات تا ۴۰ سال دیگر نیز حل نمیشود»، آقای روحانی پاسخ داد:
♦️«من هرگز نگفتم مشکلات اقتصادی را تا صد روز حل خواهم کرد. اعلام کردم تا پایان صد روز گزارش خود را ارائه میدهم. [با پوزخند] آن کسی که یک شبه عمل میکرد، یکی دیگر بود، ما نبودیم... فقط یک آدم بیعقل میتواند بگوید مشکلات را در صد روز حل میکنم. مشکلات اقتصادی 100 سال دیگر هم حل نمیشود»!
🔹اما هم او یک ماه بعد هنگام ضبط برنامه تبلیغات انتخابات در سیما، مجدداً وعده داد: «درباره رونق اقتصادي، يک برنامه صد روزه هم خواهم داشت که اعلام ميکنم»!
♦️البته پس از انتخابات 96، مجددا 14 بازه زمانی 100 روزه آمد و رفت، اما نه خبری از وعده جدید شد و نه اشرافیت سیاسی- رسانهای که امروز زباندرازی میکنند، پرسیدند سرنوشت دوباره وعده صد روزه چه شد؟!
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
امیدها و الزاماتِ
اصلاحات اقتصادی هوشمند - ۱
🔹تحولات دو، سه سال اخیر در قوای سهگانه، امید فراوانی را برای پیگیری آرمانهای بر زمین مانده برانگیخته است. این امید، واقعی است؛ اما باید عنایت داشت که تغییر افراد کفایت نمیکند و رویکردها هم باید ارتقا پیدا کند.
♦️ما در کوران بحرانسازی دشمنان و البته کجتابیهای برخی مدیران، توانستیم ثبات خود را در قلب منطقهای جنگزده حفظ کنیم و در موقعیتی قرار بگیریم که به اعتراف دشمنان و دوستان، «هیچ مسئله مهم منطقه بدون حضور ایران قابل حل و فصل نیست».
🔹در زمینه «انسجام در ساخت درونی قدرت» هم به نسبت یکی دو سال قبل، در موقعیت بسیار بهتری قرار داریم. ضمنا در اثر فشارهای خباثتآلود دشمن و برخی سوء مدیریت های داخلی، با مضیقههای اقتصادی روبهرو بودهایم که باید چارهجویی شود و این مطلوب، پدید نمیآید مگر اینکه برای الزامات «ایران قوی» و راهبرد «پیشرفت و عدالت» تدارک کنیم.
♦️دولت جدید وارث بد کارکردی مدیریتی است که وعدههای دهانپرکن میداد، اما آوردهاش سر سفره مردم (به اذعان حامیانی مانند سایت خبرآنلاین و...) حداقل 730 تورم ظرف هشت سال بود.
🔹اگر زمانی به طنز گفته میشد «کسی دفترچه قسط پیدا کرد و تا چند سال اقساط آن را میپرداخت»، دولت سیزدهم ناچار است تا پایان دوره خود، فقط ماهانه بالغ بر ده هزار میلیارد تومان (مجموعا حدود 500 هزار میلیارد) سود اوراق فروخته شده در دولت مدعی تدبیر را بپردازد؛ بقیه هزینهها و کسریها به کنار!
♦️بنابراین توهین به شعور مردم است که متهمان، طلبکار شوند و بگویند چرا دولت جدید در سه ماه گذشته، تورم را مهار نکرد و رونق را برنگرداند. مردم میبینند که رئیس جمهور در تعامل با مدیران، کارشناسان، منتقدان، تولید کنندگان و کار آفرینان، و تودههای مردم شب و روز نمیشناسد؛ و بنابراین بدنه اداری هم ناچارند از ستاد به میدان بیایند.
🔹مردم میدانند که کرونا تا همین دو سه ماه پیش در حال قتلعام 700-800 نفر در روز بود، صفهای طولانی واکسن به محل جنگ اعصاب تبدیل شده بود و پادوهای غرب بهجای مواخذه مدیریت مورد حمایت خود، جنگ روانی راه انداخته بودند که مردیم و بدبخت شدیم و آمریکا و اروپا کرونا را مهار کردند، اما ما بهخاطر لجبازی با آمریکا باید تن به مرگ دسته جمعی بدهیم(!)
♦️مردم دیدند همت و تدبیر دولت جدید بهویژه شخص رئیسجمهور، چگونه به روند واکسیناسیون (بعضا تا یک میلیون و ششصد هزار دُز در روز) شتاب بخشید و آمار مبتلایان و قربانیان را به یک دوازدهم و یک هفتمِ سه ماه قبل رساند.
🔹به اذعان کارشناسان، همین اتفاق خیرهکننده که موجب فاصله گرفتن متوسط تعداد مبتلایان و قربانیان ایران با آمار آمریکا و برخی کشورهای پیشرفته اروپایی شد، مقدمات رونق نسبی در برخی بخشهای راکد اقتصادی را فراهم کرده و میتواند یکی از پایههای رشد اقتصادی مثبتی باشد که نشانههای آن بنابر گزارشهای صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، در حال پدیدار شدن است.
♦️فراتر از همه اینها، احیای اعتماد و امید عمومی و سرمایه اجتماعی «نهاد دولت/ ریاست جمهوری» است که در سالهای اخیر آسیب جدی دیده بود.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
امیدها و الزاماتِ
اصلاحات اقتصادی هوشمند - ۲
🔹تکلیف اول نیروهای انقلابی، حمایت از همه خدمتگزارانی است که در خط مقدم مصاف با مشکلات خارجی و داخلی سینه سپر کردهاند. از مدیران خدوم، باید جانانه و با افتخار هم حمایت کرد.
♦️اما این حمایت، منطق کورکورانه و دربست ندارد. نیروهای انقلابی قرار نیست مانند حامیان مدیریت اشرافی غربگرا، همه کارکردها را درست جلوه دهند و سوءمدیریت یا تخلف را - در صورت وقوع- بیارایند.
🔹کارشناسان و رسانهها مأموریت دارند دیدبان راهبرد «پیشرفت و عدالت» و «ایران قوی» باشند و به مدیرانی که ممکن است در ازدحام مسائل روزمره از دیدبانی غافل شوند، صادقانه مشورت دهند؛ ولو به انتقاد.
♦️ضمنا باید نکته مهمی را متذکر شد و آن، اهمیت انسجام در ساخت درونی قدرت است. این اتفاق، مکانیکی نیست و به صرف اینکه مثلا نیروهای انقلابی بر مسند امور در سه قوه تکیه زده باشند، فراهم نمیآید. بلکه باید الزامات تدارک گردد و معارضها برطرف شود.
🔹یکی از آن الزامات، داشتن نگاه حاکمیتی در تصمیمگیری و تصمیمسازی و اجرا، و پرهیز از رفتار جزیرهای است. «اقتدار» باید بر این روند حاکم باشد؛ اعمال قدرت فائقه که ضمنا از عقلانیت، حکمت و اقناع کنندگی برخوردار است. بحث و نقد رسانهای بسیار مغتنم است، اما جای تصمیمگیری، وسط مجادلات رسانهای یا پشت تریبونها نیست.
♦️دستگاه ها باید پیش از اتخاذ هر تصمیم مهمی، به اندازه کفایت با یکدیگر هم افزایی کرده باشند، و پیوست های رسانهای لازم برای اقناع عمومی فراهم کرده باشند؛ پس از آن با قاطعیت و جدیت، پای اجرای تصمیمات بایستند و تذبذب و تعلل به خرج ندهند.
🔹سهمیهبندی سوخت در تیر ۱۳۸۶ و سپس هدفمندسازی یارانهها (در کنار افزایش قیمت بنزین) در آذر ۱۳۸۹ که برای مقابله با قاچاق مهیب سوخت و یارانههای پنهان رخ داد، نمونهای از یک اقدام ضروری در اصلاحات اقتصادی بود.
♦️هرچند که در موضوع هدفمند سازی، قرار بود یارانههای غیرهدفمند حذف شود و صرفا به دهکهای واقعاً نیازمند پرداخت شود، اما در اثر شانتاژ مدعیان اصلاحات و اعتدال، دولت وقت عقبنشینی کرد و ناچار شد پرداخت یارانه را عمومیکند!
🔹متأسفانه فتنه 88 با حمایت خارجی در کنار فشارهای تحریمی، حلول برخی انحرافات در راس دولت وقت، و برخی گروکشیهای ناسالم در مجلس موجب شد روند اصلاحات اقتصادی نیمهکاره رها شود و حتی در دولت مدعی اعتدال، دچار وارونگی گردد.
♦️درسی که از تجارب دهه گذشته میتوان گرفت، اهمیت همفکری و همافزایی بدنه سه قوه (و نه صرفا سران قوا) است؛ همچنان که درون هر یک از سه قوه و زیر مجموعههای آنها هم باید هماهنگی حاکم باشد.
🔹اینگونه نشود که تصمیمات یک مجموعه دولتی با رویکرد مجموعه دیگر در داخل دولت، تعارض داشته باشد؛ یا مثلا رئیسجمهور ناچار به مداخله و لغو دستور صادره - مثلا درباره قیمت خودرو- شود.
♦️همچنین پسندیده نیست که بهخاطر ضعف فعالیتهای فراکسیونی و کمیسیونی، همه مجادلات نمایندگان در ریز و درشت مسائل، به صحن مجلس یا رسانهها کشیده شود. تعامل درونقوهای و برونقوهای، رفتاری عقلانی برای مدیریت فرصتها و کاهش هزینههاست.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
امیدها و الزاماتِ
اصلاحات اقتصادی هوشمند -۳
🔹بهعنوان یک نمونه دیگر، درموضوع لایحه تعیین تکلیف ارز دولتی- که دو فوریت و یک فوریت آن تصویب نشد- حق دولت است که لایحه دو فوریتی بدهد و حق نمایندگان مجلس هم هست که پس از بررسی، فوریت را رد کنند.
♦️اما میتوان با همفکری بیشتر، به وضعیتی از تعامل رسید که در بسیاری از موارد، یا لایحهای با قید دو فوریت تقدیم نشود، و یا اگر واقعاً فوریتدار است، مورد تایید قرار گیرد. در همین موضوع مهم تعیین تکلیف قیمت ارز، باید دید که آیا میتوان برای نرخ ارز، مستقلا - بدون جایابی آن در پازل راهبرد کلی تحول اقتصادی- تدبیر کرد؟
🔹به نظر میرسد بدون ترسیم آن راهبرد کلی، چه تثبیت نرخ فعلی و چه حذف و افزایش آن، نتواند تغییر مورد انتظار را به همراه داشته باشد. «اصلاحات اقتصادی»، کلّ به هم پیوستهای است که اجزای آن باید در تناسب با هم اجرایی شود. وگرنه ادبیاتی مانند «قیمتگذاری دستوری، تعدیل و واقعی کردن قیمتها، آزادسازی اقتصاد و...»، گمراه کننده خواهد بود.
♦️با همین ادبیات گمراهکننده، هم در دولت سابق و هم دولت سازندگی، شوکهای ویرانگر به جامعه داده شد. یا چگونه 18 میلیارد دلار را ظرف دو ماه حراج کردند و دو سال بعد، ارز 4200 تومانی را حتی از واردات کالاهای اساسی دریغ کردند و به تورم بیسابقه دامن زدند.
🔹عجیب اما واقعی است که در جلسه 21 فروردین 97 - بدون کار کارشناسی درست و با وجود مخالفت بانک مرکزی و وزارت اطلاعات و...- نرخ مندرآوردی 4200 تومان از زبان رئیس دولت وقت تصویب شد؛ و شگفتتر، رفتار نشریاتی است که معاون اول رئیسجمهور را به هنگام اعلام عمومی نرخ، در قامت «سوپرمن» تصویر کرده بودند، اما حالا تیتر میزنند: «دلار 4200 تومانی، استخوانی در گلوی دولت»!
♦️شرط حذف یارانه پنهان، دادن یارانه هدفمند صرفا به دهکهای پایین است و پیش نیاز آن، جمعآوری اطلاعات لازم در سامانههای ذیربط است. همچنین از الزامات اصلاحات اقتصادی هوشمندانه، اصلاح نظامهای مالیاتی و بانکی، اصلاح ساختار معیوب بودجه، ساماندهی نظام توزیع و نظام تامین اجتماعی، افزایش بهرهوری، و تقویت پول ملی است. علت برخی بحرانهای پدید آمده در دولتهای مدعی سازندگی و اعتدال، بیاعتنایی به همین الزامات بود.
🔹از دیگر الزامات مهم، حمایت از افکار عمومی در برابر بمباران تبلیغاتی بدخواهان است. بدون فعالیت رسانههای روشنگر و نقّاد، ضریب خطا در تصمیمات اجرایی افزایش مییابد؛ اما ضمنا انحراف رسانهها از این کارکرد، میتواند مجال تحول مصلحانه را نابود سازد. دروغ، شانتاژ، تهمت، تخریب و دادن آدرسهای گمراهکننده، رسانه را تبدیل به دشنهای در قبضه دشمنان میکند.
♦️دستگاه قضایی، دستگاههای دولتی ذیربط و مجلس، همانقدر که موظفند مجال فعالیت سالم را برای نقدهای رسانهای فراهم کنند، وظیفه دارند راه شانتاژ، تحریف، دغلبازی و دروغپراکنی و تشویش اذهان را ببندند. در اینجا هیچ دستگاه حاکمیتی حق ندارد ژست مدارا بگیرد؛ که به تعبیر سعدی «ترحّم بر پلنگ تيزدندان- ستمکاری بود بر گوسفندان».
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
-عجب قیافه قبیحی دارد!
حسام آشنا، این را گفت و دست به صفحه کلید -کیبورد- برد و نوشت:
"آنان که می خواستند مایه #حسرت دیگران شوند، چه بسا نادانسته و ناخواسته مایه #عبرت دیگران شدند"!
غافل از اینکه، درباره دیگری قضاوت نمی کند، بلکه خود و دوستانش را در آینه می بیند!
اما عجب دنیایی است:
صفحه کلید هم با آدم، حرف که نه، نهیب می زند!
چه قفل ها که با اسم رمز "کلید"، در دولت مدعی تدبیر، به زندگی مردم زده شد!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگران نباش خواهرم همه خسارت ها رو ما میدیم.....
ایشون مهندس دوستی استاندار هرمزگان هستند که با ساختن پالایشگاه ستاره خلیج فارس کشورمان را در تولید بنزین خودکفا کردند. بدون تشریفات و چقدر خودمانی بین مردم زلزله زده میرود به خانه هایشان میرود و به آنها آرامش میدهد.
فرق دارد دولت دست نخبگان انقلاب باشد یا مشتی قدرت طلب غربزده....
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتش ایالات متحده آلوده کننده ترین سازمان در جهان؛ موضوعی که هیچ وقت رسانه ها به آن نمی پردازند!
💢 اندرو فینستاین، مجری و خبرنگار مطرح انگلیسی:
🔺"میزان استفاده از نفت توسط پنتاگون بیشتر از هر سازمان دیگری در جهان است. پایگاه های ایالات متحده در دنیا به تخریب گسترده محیط زیست می پردازد و با اهداف مخربی که دارند، تاثیرات فاجعه باری را برای نسل های متعدد به بار می آورند. صنعت دفاعی و مافیای اسلحه، از بحران آب و هوایی سود می برند"
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴رئیسی از مخبر خواسته بره مناطق زلزله زده و مخبر هم همون موقع میره و تا صبح پیگیری میکنه مشکلات حل بشه، جالبه که در همون ساعات اولیه ورودش، آب و برق وصل میشه!
مقایسه کنید با رفتار دولت روحانی در زلزله سرپل ذهاب:
روحانی و کابینه دولت خواب، رسانه های اصلاحاتی هم لال
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتانیاهو نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی:
❌ به مدیران سیا گفتم اگر میخواهید ایران را نابود کنید، جاسوس بازی را کنار بگذارید. ایران #اینترنت دارد، ماهواره دارد...
✍️پینوشت: دولت روحانی در راستای اهداف و استراتژیهای صهیونیزم بینالملل، به جای توسعه شبکه ملی اطلاعات، اینترنت آمریکایی را در کشور توسعه داد. دولت سیزدهم باید هرچه سریعتر قطاری که مردم و کشور را به لبه پرتگاه برده را به مسیر صحیح بازگرداند.
برنامه وزارت ارتباطات دولت سیزدهم برای توسعه فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی چیست؟؟
✍ حجتالاسلام محمد #کرباسی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 گرگ های همیشگی !!
🔹تصویر بالا مربوط به ادای احترام سفرای آمریکا و کانادا نسبت به سربازان کشته شده جنگ جهانی دوم در عراق است!!!
این یعنی از نظر نمایندگان رسمی این کشورها ، اشغال جنایتکارانه عراق اشتباه نبوده که هیچ برای سربازان این اشغالگری هم مراسم یادبود و احترام برگزار می کنند !!
با این حال یک عده خائن یا در بهترین حالت ساده لوح ، جنایات این وحشی ها را فراموش کرده و این گرگ ها را متمدن و جنتلمن و طرفدار دموکراسی و حقوق بشر و حتی در برخی موارد دلسوز مردم دنیا می دانند!!!
#واکسن آمریکایی و انگلیسی
#دولت_انقلابی
#نفوذ
✍#قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📸 تصویری از برخورد داعش گونه مزدوران امارات با اسرای انصارالله به هنگام عقب نشینی از جنوب الحديدة
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️سایت انتخاب امروز به نقل از عضو هیات نمایندگان اتاق تهران ادعا کرده "کشور سوریه واردات خودرو ایرانی را ممنوع کرده است"
مجید مهتدی عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و سوریه: ممنوعیت واردات خودروهای ایرانی به سوریه دروغ است. ما از اول هم به سوریه خودروی ساخته شده صادر نمیکردیم
💬 نودِ اقتصادی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند دقیقه عملیات ناب تکتیراندازان یمنی را در شکار مزدوران ببینید....
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#پرونده_ویژه
#بازیچه(۹)
🔰دوست دیرینه در کژراهه بی بازگشت
🔷 ﺍﺭﺩﻳﺒﻬﺸﺖ ١٣٨٨ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﻳﺮﻳﻨﻪﺍﻡ ﺟﻨﺎﺏ ﺁﻗﺎﻱ ﻛﺮﻭﺑﻲ نامهای ﻧﮕﺎﺷﺘﻢ. ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﻴﺪ ﺑﻮﺩﻡ ﻛﻪ ﻧﺎﻡﺑﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺁﻳﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻛﮋﺭﺍﻫﻪ ﺑﺮﻫﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﻴﭻﮔﺎﻩ ﻧﻴﺎﺯﻱ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻟﻴﻜﻦ ﭼﻪﺗﻮﺍﻥ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﺩﺳﺖﻫﺎی ﻣﺮﻣﻮﺯ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﭘﺸﺖﭘﺮﺩﻩ، ﺭﺧﺼﺖ ﺍﻧﺪﻳﺸﻴﺪﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺳﻠﺐ ﻛﺮﺩﻩﺍﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻭﺭﻃﻪﺍی ﺍﻓﻜﻨﺪﻩﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﺭﺍﻩ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫـﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﻴﺶﺍﺯ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﺳـﻼﻡ ﻭ ﺍﻣـﺎﻡ ﺳﻼﻡ ﺍﷲ ﻋﻠﻴﻪ ﺩﻭﺭ ﻣﻲﺷﻮﺩ
ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪﺍﻱ ﻛﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯ ﺍﺳﻼﻡ، ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻭ ﺭﻫﺒﺮﻱ ﺭﺍ «ﺩﻳﻦ ﻓﺮﻭﺷﻲ!» ﻣﻲﺧﻮﺍﻧﺪ ﻭ ﻫﻢﺻﺪﺍﻳﻲ ﺑﺎ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ، ﺻﻬﻴﻮﻧﻴﺴﺖﻫﺎ ﻭ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺍﺳـﻼﻡ ﺭﺍ «ﺩﻳﻦﻣﺪﺍﺭی! » میﺩﺍﻧﺪ.
🔷 ﺍﮔﺮ ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺩﺭ ﻗﻴﺪﺣﻴﺎﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺑﻲﺗﺮﺩﻳﺪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﺁﻗﺎﻱ ﺷﻴﺦ ﻣﻬﺪی ﻛﺮﻭﺑﻲ ﻫﻤﺎﻥ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩی ﺭﺍ میﻛﺮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﺁﻗﺎی ﺷﻴﺦ ﺣﺴﻴﻨﻌﻠﻲ #ﻣﻨﺘﻈﺮی ﻛﺮﺩﻧﺪ.
🔷 ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﻛﻪ ﺁﻗﺎی ﻣﻨﺘﻈﺮی ﺭﺍ «ﻓﺎﺳﺪ، ﻓﺎﺳﻖ ﻭ ﻣﻔﺴﺪ» ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺪ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﺑـﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﻲﺩﻳﺪﻧﺪ ﻧﺎﻡﺑﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺗﺄﺛﻴﺮﭘﺬﻳﺮﻱ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﻓﻘﻴﻦ ﻭ ﺟﺎﺳﻮﺳﺎﻥ ﺣﺎﻛﻢ ﺑﺮ ﺑﻴﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻪﭘﺮﺍﻛﻨﻲ ﺩﺳﺖﻣﻲﺯﻧﺪ ﻭ ﺩﺭﻭﻍﭘﺮﺩﺍﺯﻱﻫﺎ ﻭ ﺷﺎﻳﻌﻪﺳﺎﺯﻱﻫﺎی ﺑﻲﺷﺮﻣﺎنه ﺍﻃﺮﺍﻓﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﺧﻮﺩ ﺑﻪﻋﻨﻮﺍﻥ«ﻭحی ﻣﻨﺰﻝ» ﻣﻨﺘﺸﺮ ﻣﻲﺳﺎﺯﺩ.
🔷 ﻛﺎﺭی ﻛﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺟﻨﺎﺏ ﺁﻗﺎی ﻛﺮﻭﺑﻲ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﺒﺎﺩﺭﺕ ﻣﻲﻭﺭﺯﺩ ﻭ ﺧﻮﺭﺍﻙ ﭼﺮﺏ ﻭ ﻧﺮﻣﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺭﺍﺩﻳﻮﻫﺎﻱ ﺍﺳﺘﻜﺒﺎﺭ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻭ ﺭﮊﻳﻢ ﺻﻬﻴﻮﻧﻴﺴﺘﻲ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﻣﻲﺳﺎﺯﺩ.
ﺍﻋﺎﺫﻧﺎ ﺍﷲ ﻣﻦ ﺷﺮﻭﺭ ﺍﻧﻔﺴﻨﺎ.
۲۵ﻣﺮﺩﺍﺩ۱۳۸۸ ﺳﻴﺪﺣﻤﻴﺪ ﺭﻭﺣﺎﻧﻲ
ادامه دارد...
منبع: کتاب حزب اعتماد ملی
✍️#محمد_هادی_معتقدی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
واکنش مقامات نظامی اسرائیل به هک گسترده توسط گروه "عصای موسی"
🔺ما در وضعیت شرمآوری قرار داریم، این اطلاعات هرگز در اختیار یک کشور خارجی نبوده است، چه برسد به یک دشمن.
🔸وضعیت اصلا خوب نیست و ممکن است که بهزودی وارد جنگ شویم.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ لهستانیها که خود در زمان جنگ جهانی دوم به ایران پناهنده شده بودند امروز با پناهجویان مقابله میکنند...
#روسی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺بقال سرکوچه ما هم اگر 20 سال آمریکا زندگی کند انگلیسی یاد میگیرد...
مهم این است که مسئول تیم مذاکراتی متوجه اهمیت پیامها باشد؛ اتفاقا در مذاکرات مهم بهتر است که با زبان فارسی منظور بطور دقیق بیان شود!
💬 بابک جعفری
➕ کاش ظریف و عراقچی انگلیسی بلد نبودند اما متوجه اهمیت و آثار پاورقی شماره ۱۴ و ۱۶ ضمیمه دوم برجام بودند!
💬مسعود ترابی
#دولت_باسوادها
#دولت_ژنرالها
#جریان_تحریف
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺گمرک تایید کرد که ۵ هزار تن ذرت در فاصله زمانی ۹۲ تا ۹۹ در بنادر جنوب کشور مانده و فاسد شده؛ این حجم به معنی از دست رفتن یک میلیون و ۷۵۰ هزار دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی از بیت المال است!
➕ وقتی صحبت از تلاش صد روزهی دولت جدید برای آواربرداری و تحویل یک زمین سوخته به آن میشود، یعنی همین؛ این حجم از ذرت درحالی فاسد شده که دامداران و مرغداران نیاز مبرمی به آن داشتند و حتی مجبور به کاهش تولید شدند که این اقدامات اکنون اثر خود را در بازار نشان میدهد!
#روحانی_مچکریم
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi