تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔸 شاخصهای ضعیفکش 🔹 واقعیت این است که در طراحیهای اقتصادی معمولاً طبقه ضعیف نادیده گرفته میشوند،
نمونه ضعیف کشی👇👇👇
جایگاه مشاغل آزاد در ردیف بودجه ها کجاست!!!
همه کارمندان سالانه درصدی افزایش حقوق دارند.
هر سازمانی چه اموزش و پرورش و چه علوم پزشکی و دیگر سازمانها همه بلندگو به دست زمان بودجه بندی طلب افزایش حقوق خود رو دارند.
در صورتی که کسانی هستند که دارای شغل آزاد و درآمد زیر سه و چهار میلیون تومان، جالبتر اینکه سالانه باید #مالیات و عوارض شهرداری رو پرداخت کنند و حتی #بیمه درمانی و #بازنشستگی هم ندارند. وگرنه کار و کاسبیشون رو تعطیل میکنند.
مشاغل ازاد با وجود کرونا و گرانی اجناس و سایر وسایل کاری چه جایگاهی در بودجه سالانه کشور دارند.
گناه مشاغل ازاد چی هست که در زمان بودجه بندی همانند سازمانهای دولتی نماینده های بلندگو به دست ندارند که گوش فلک رو کر کردند
...کاسب حبیب خداست...
لطفا این حبیب خدای بدون بیمه درمانی و بدون پشتوانه را در میان بودجه های خود دریابید.
✍ #امیرحسام
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وقتی #سعودی با کمک جنایتکاران جهانی مشغول کشتار کودکان و زنان #یمنی است کسی ناله نمیکند، اما همینکه نیروهای مقاومت #یمن به جنایات سعودی پاسخ میدهند، اشک حقوق بشری ها سرازیر میشود!
ظاهراً #مریم_رجوی هم از این مسئله خیلی غمگین است!
تا میتوانید محکوم کنید جنایتکاران!
💬 Hamed
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس چینی:
📍اسرائیلیها میگویند درگیری با ایران یعنی مواجهه روزانه با 3 هزار موشک ایران و متحدان این کشور....
#چینی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت اول
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
🔰 حمید رسایی: هفته گذشته یکی از اخبار مورد توجه افکار عمومی، انتشار نامه خیلی محرمانه شورای نگهبان درباره موضوع ردصلاحیت علی لاریجانی و پاسخ مکتوب وی به این نامه بود. فارغ از متن نامه شورای نگهبان و دلایل عنوان شده برای ردصلاحیت علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری امسال که بندهایی از آن قابل نقد و بررسی بیشتر است اما پاسخ لاریجانی به این نامه هم در بخشهایی از جمله آنجا که به موضوع برجام و تصویب آن در مجلس برمیگشت (صفحه ۱۴ و ۱۵ نامه لاریجانی) همراه با مغالطه، تحریف تاریخ و خلاف واقع بود. این یادداشت بنا بر ضرورت و به منظور جلوگیری از تحریف تاریخ به همین بخش میپردازد.
نکته جالب اینجاست که در متن نامه شورای نگهبان، هیچ اشارهای به موضوع روند تصویب برجام و قانونشکنیهای لاریجانی در مسیر بررسی این توافقنامه در مجلس نشده، اما رییس سابق مجلس که خود میداند در این خصوص چه کارنامهای دارد، باب بحث را باز کرده و به توضیح درباره آن پرداخته.
آقای لاریجانی در این متن، ابتدا از نظر محتوایی و سپس از نظر شکلی آنچه در روند بررسی و روز رأیگیری توافق هسته ای در مجلس رخ داده پرداخته و در فرازی از آن به این نکات اشاره کرده است:
به دلیل سابقه ۲۵ ساله در شورای عالی امنیت ملی، در مقایسه با اعضای شورای نگهبان تسلط بیشتری روی موضوع هستهای دارم.
توافق هستهای در مجموع، توافقی خوب و قابل قبولی بوده و برای کشور نفع داشته است.
تخلف و عهدشکنی آمریکا دلیلی بر بدی توافق هستهای امضا شده نیست.
رد صلاحیتم به خاطر نظرات تخصصیام در موضوع هستهای، خارج از اختیارات شورای نگهبان است.
آقای لاریجانی در این بخش از پاسخ خود، تلاش کرده تا با یادآوری سابقهاش در شورای عالی امنیت ملی و سابقه بررسی موضوع هستهای در آن شورا، ابتدا خود را متخصص و اعضای شورای نگهبان را غیرمتخصص در این موضوع معرفی و در انتهای استدلالش، رد صلاحیتش را به دلیل بیان نظرات تخصصی در موضوع هستهای عنوان کند. در حالی که شورای نگهبان به بررسی فنی مذاکرات هستهای نمیپردازد بلکه وظیفه تطبیق قوانین و مصوبات مرتبط با آن بر قانون اساسی و شرع را برعهده دارد و از این جهت، اتفاقا سابقه و تخصص اعضای شورا بیش از لاریجانی است. علاوه بر این لاریجانی خود به عملکردش در رومد بررسی این طرح اشاره کرده که پر از قانون شکنی بوده است.
علی لاریجانی در همین نامه تلاش کرده تا توافقنامه عوامانه برجام را تطهیر و آن را به نفع کشور معرفی کند در حالی که اکنون دیگر لنگ برجام در برابر انظار عموم افتاده و زشتیها و پلشتیهایش عیان شده و مسببان آن مورد طعن و لعن مردم قرار دارند تا جایی که آیت الله جوادی آملی به همین دلیل آن را توافقی عوامانه نامیدند و رهبر انقلاب از آن به خسارت محض یاد کردند. رییس سابق مجلس هم این را خوب میداند تا جایی که در این نامه از واژه "برجام" استفاده نمیکند و دائما از "توافق هستهای" سخن میگوید.
نکته دیگر اشاره لاریجانی به خروج آمریکا از برجام و عهدشکنی آنهاست و این را بیارتباط با بدی توافق هستهای برجام دانسته. در اینکه آمریکا عهدشکن است، تردیدی نیست اما از جمله دلایل بدی این توافق که همواره توسط منتقدین تذکر داده شد و رهبر انقلاب هم در امضای مشروط خود بر آن تأکيد داشتند، همین نکته است که از نظر حقوقی در خصوص عهدشکنی طرف مقابل، هیچ تمهیدی اندیشیده نشده است.
آقای لاریجانی در ادامه نامه خود با اشاره به نکات دیگری، تلاش میکند تا با مغالطه و تحریف تاریخ، عملکردش در بررسی توافق هسنه ای و طرحهای مرتبط با آن را مبرا از قانونشکنی عنوان کند. وی در نامه خود به این موارد اشاره میکند:
برای بررسی توافق هستهای، جلسات متعددی نزد رهبر انقلاب، رییس جمهور و شورای عالی امنیت ملی برگزار شده است.
دو فراکسیون مجلس جلسات متعددی داشتهاند، در نهایت به دلیل اهمیت موضوع و کمبود زمان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ورود و دفتر رهبر انقلاب هدایت کرد تا دو فراکسیون مجلس به تصمیم واحد رسیدند.
کمیسیون ویژه توافق هستهای و کمیسیون سیاست خارجی جلسات زیادی با حضور وزیر خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی داشتند.
اشاره به تاریخ جلسات مختلف در کمیسیونها و صحن علنی مجلس که در آنها به موضوع هستهای پرداخته شده است.
✍ #حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت دوم
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
علی لاریجانی در ادامه پاسخنامه خود مجددا با کنایه به اعضای شورای نگهبان، به آنها یادآوری میکند که مساله هستهای مثل معاملات دیگر در نظام نیست که به سادگی رخ داده باشد و بعد با اشاره به تعداد جلسات برگزار شده در بخشهای مختلف نظام، تلاش میکند تا برجام را محصول اراده کلی نظام بداند.
وی در ادامه مینویسد: «در تاریخ ۹۴/۷/۲۳ جزئیات طرح مربوط به توافق هستهای در مجلس بحث شد چون دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی شب قبل افرادی از دو فراکسیون را دعوت کرده و آنجا توافق شده بود که متن طرح با چهار مورد اصلاح به نتیجه برسد، در آن جلسه، صرفا روی همان موارد توافق شد.»
در پاسخ به این بخش از نامه آقای لاریجانی باید گفت:
اولا مطابق اصل ۷۷ قانون اساسی: «عهدنامهها، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.» این موضوع بارها مورد تذکر نمایندگان قرار گرفت اما این اتفاق به دلیل مقاومت لاریجانی در باره توافقنامه برجام، هرگز صورت نگرفت.
علاوه بر این صراحت قانون اساسی، رهبر معظم انقلاب در خطبههای عید فطر سال ۹۴ فرمودند: «برای تصویب متن تهیه شده، باید مسیر قانونی پیشبینی شده طی شود البته چه این متن تصویب شود چه نشود اجر مذاكره كنندگان محفوظ است ان شاءالله. دست اندركاران بررسی متن تهیه شده هستهای، براساس مصالح كشور و منافع ملی با دقت كار خود را انجام دهند تا بتوانند حاصل بررسیها را با گردن افراشته به ملت و خداوند ارایه دهند.»
این بیانات حکایت از لزوم بررسی منن برجام در صحن علنی مجلس داشت اما حسن روحانی و دولت وی از یک طرف و علی لاریجانی و اکثریت نمایندگان همسو با وی از طرف دیگر، حاضر به انجام این اقدام قانونی نشدند! دلیل آن هم روشن بود، چون بررسی آن در صحن علنی مجلس، تمام نقاط ضعف این توافقنامه بین المللی را مشخص میکرد.
ثانیا آقای لاریجانی در این نامه چنان از توافق دو فراکسیون بر تصویب طرح هسته ای سخن میگوید که خواننده نامه تصور میکند، با توافق دو فراکسیون یکی از مهمترین مراحل قانونگذاری در مجلس طی شده است. در حالی که برخلاف کمیسیونها، فعالیت فراکسیونها در ساز و کار تقنینی و نظارتی مجلس شورای اسلامی از هیچ وجاهات قانونی برخوردار نیستند و بیان نظرات آنها برای نمایندگان یا کمیسیونهای تخصصی الزام آور نیست.
در مجلس شورای اسلامی برای بررسی جزییتر و دقیقتر لوایح و طرحها مجموعهای از نمایندگان به تناسب سابقه و تحصیلات در گروه هایی قرار میگیرند و کمیسیونهای تخصصی را شکل میدهند. جمعبندی نظرات این کمیسیونها قبل از مطرح شدن طرحها و لوایح در صحن علنی بیان میشود. فراکسیونها اما متشکل از برخی نمایندگان هستند که بر اساس گرایش سیاسی، تخصصی، سلیقهای یا علاقه شخصی خود به منظور پیشبرد اهدافشان گرد هم میآیند. همه نمایندگان موظفند در یکی از کمیسیونهای تخصصی عضو باشند ولی عضویت در فراکسیونها الزامآور نیست و در مواردی حتی مضر هم هست.
دو فراکسیون مورد اشاره آقای لاریجانی، یکی فراکسیون پیروان ولایت به ریاست شخص لاریجانی و دیگری فراکسیون اصولگرایان به ریاست حداد عادل بود. آقایان حداد عادل و احمد توکلی با لاریجانی در خصوص حمایت مجلس از توافق هستهای هم نظر بودند و علاقه داشتند تا فراکسثون اصولگرایان جزو موافقان طرح هسته ای لاریجانی شمرده شود و در این زمینه تلاش هم کردند اما در صبح روز بررسی این طرح، وقتی شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان تشکیل جلسه داد و این آقایان استدلالهای خود برای امضای این طرح و موافقت با آن را اعلام کردند، بنده و چند نماینده دیگر که عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان بودیم با این کار مخالفت کردیم و در نهایت شورای مرکزی پس از شنیدن دلایل ما رایگیری کرد و اکثریت اعضا به درخواست همراهی فراکسیون اصولگرایان با طرح علی لاریجانی، رای ندادند. گریه های مرحوم دکتر زارعی که در تاریخ ثبت شد، بهترین گواه بر این است که ادعای لاریجانی کذب است و در خصوص تایید برجام یا طرح تصویب شده در ۲۰ دقیقه چنین توافقی بین دو فراکسیون مجلس صورت نگرفت و اگر میگرفت هم به دلایلی که اشاره شد، هیچ وجاهت قانونی نداشت.
✍ #حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت سوم
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
مطابق صراحت قانون اساسی و متن قانون آییننامه داخلی مجلس، توافق هستهای برجام و کلیه طرحهای مرتبط با آن باید در صحن علنی مطرح میشد. اما لاریجانی نه تنها اجازه طرح پیشنهادات جایگزین را نداد بلکه در خصوص همان چند پیشنهاد مورد نظر خودش هم اجازه صحبت به موافقین و مخالفین را نداد! بنابر این متن برجام، حتی برای یک دقیقه هم در صحن علنی مورد بررسی قرار نگرفت و صرفا در ۲۰ دقیقه، متن طرح و چهار پیشنهاد مورد نظر لاریجانی مطرح و تصویب شد. با این که مطابق قانون اساسی باید این کار انجام میشد.
لاریجانی در متن خود تلاش میکند تا ورود دفتر رهبر انقلاب به روند بررسی طرح هسته ای مورد اشاره را پررنگ کند. وی مینویسد: دو فراکسیون مجلس جلسات متعددی داشته، در نهایت به دلیل اهمیت موضوع و کمبود زمان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ورود و دفتر رهبر انقلاب هدایت کرد تا دو فراکسیون مجلس به تصمیم واحد رسیدند.
این در حالی است که
اولا دفتر رهبر انقلاب در همان روز بررسی طی اطلاعیهای به صراحت اعلام کرد: «مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در موارد متعددی بر طی شدن مسیر قانونی بررسی مفاد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تأکید داشتهاند و در اطلاعیه اخیر دفتر مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۳۹۴/۶/۱۰ نیز اعلام گردید که مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این موضوع، صریح، شفاف و دقیق در سخنرانیهای ماههای اخیر ایشان اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد. لذا هرگونه اطلاعرسانی و بیان مطالب غلط و مغشوش مبنی بر نقش مستقل برخی از مسئولین دفتر معظمله در روند بررسی طرح «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» خلاف واقع بوده و فاقد اعتبار است و انتظار دارد صاحبان تریبونها و رسانهها و سایتهای خبری، احتیاط و دقت لازم را در نقل مطالب مربوط به دفتر مقام معظم رهبری بعمل آورند.» ۲۳ مهر ۹۴
ثانیا رییس سابق مجلس در توجیه قانونشکنی خودش از کمبود زمان سخن میگوید، در حالی که رهبر معظم انقلاب بارها بر عدم عجله و بررسی دقیق متن توافق تاکید داشتند و حتی اصرار برای توافق سریعتر را نگوهش کردند، از جمله فرمودند: «الان فرصت خوبی است برای همدلی؛ یک عدّهای مخالفند، یک عدّهای اعتراض دارند؛ خیلی خب، مسئولین ما که مردمان صادقی هستند، مردمان علاقهمند به منافع ملّیاند، بسیار خب، یک جمعی از مخالفین را ــ از آن افرادی را که شاخصند ــ دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکتهای باشد که این نکته را اگر رعایت کنند، کارشان بهتر پیش برود؛ اگر چنانچه نکتهای هم نبود، آنها را قانع کنند؛ این میشود همدلی؛ این میشود یکسانسازی دلها و احساسها، و به تبع آن عملها. به نظر من بنشینند، بشنوند، بحث کنند. حالا ممکن است بگویند آقا ما سه ماه بیشتر زمان نداریم؛ خب، حالا سه ماه بشود چهار ماه، آسمان که به زمین نمیآید؛ چه اشکالی دارد؟ کمااینکه آنها در یک برههی دیگری هفت ماه زمان را عقب انداختند. خیلی خب، دوستان ما هم اگر چنانچه در این همدلیها و همزبانیها و تبادلنظرها یک وقتی گرفته شد، چه اشکال دارد، وقتی گرفته بشود، یک خرده زمان آن تصمیمات نهایی عقب بیفتد؛ طوری نخواهد شد.» ۲۰ فروردین ۹۴
لاریجانی در حالی از لزوم عجله در تصویب بیست دقیقه ای طرح مرتبط با برجام سخن میگوید که رهبر انقلاب، عجله در این باره را از اشتباهات دست اندرکاران این توافق بر میشمرند: «برخی میگویند نباید فرصتسوزی کرد. این حرف درست است اما عجله هم نباید کرد. در مواردی ضرر عجله بیشتر از فرصتسوزی است، بعنوان نمونه، در قضیه برجام عجله شد و در حالی که ما همه تعهدات خود را انجام دادیم، طرفهای مقابل، تعهداتِ روی کاغذِ خود را انجام ندادند.» ۱ فروردین ۱۴۰۰
همانطور که ملاحظه میکنید، روایت لاریجانی در خصوص عملکرد خودش در روند بررسی و تصویب برجام و طرح مرتبط با آن که سبب لطمهای جبران ناپذیر به ملت ایران شد، بسیار مخدوش است.
✍ #حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺هرچند این جماعت عادت دارند از #هیچ برای خودشان دستاورد سازی کنند (از بستن محکم در و پرتاب خودکار در مذاکرات گرفته تا برجامی که تاکنون عایدی برای کشور نداشته) اما فارغ از محتوای این دیدار احتمالی (بین جناب روحانی و مقام معظم رهبری)، هدف امروزشان از ضریب دادن به آن، ممانعت از فراموش شدن جناب روحانی، تطهیر او، نقش انگاری برای او در ساختار قدرت و زمینه سازی برای شروع پروژهی هاشمی شدنش بنظر میرسد!
#سرطان_اصلاحات
✍ #مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺قطعا #مهدی_مهدوی_کیا زحمات زیادی برای فوتبال کشورمان کشیده و فعالیتهای خیرخواهانه زیادی هم داشته (که تقریبا بابت تمام آنها نیز از او تقدیر شده) اما قرار نیست وقتی اشتباهی صورت داده و احتمالا (با یک نگاه مثبت به ماجرا) ناخواسته در بازی و پازل کسانی قرار گرفته که هدفشان عادی سازی رابطه با رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی است، عذرخواهی نکند و مورد شماتت قرار نگیرد؛ هرچند انتظار میرفت که اساسا او نیز به مانند بازیکنان الجزایری و بعد از مشخص شدنِ سرمربی تیم مقابل، از حضور در این بازی انصراف میداد یا لااقل با دیگر بازیکنان عرب زبانِ حاضر در این بازی، برای مخدوش کردنِ علنی و کامل پرچم رژیم صهیونیستی همراهی میکرد اما بنظر میرسد برخی در کشورمان قصد دارند به اسم خراب نکردنِ سرمایه های کشور و در لوای ژست های فریبنده، از یکسو تساهل و تسامح شان را توجیه و با تخریب منتقدین به جرم حمایت از خطوط قرمز کشور، هزینه دفاع از آرمان ها را بالا ببرند و از سوی دیگر ضمنِ ایجاد یک دوقطبی، مانع از عذرخواهی او شوند تا احتمالا هزینه "تَکرار" اینگونه قبح شکنی ها بالا نرود!
✍ #مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴عملیات تحریف حاج قاسم سلیمانی
⚠️روزنامه اصلاحطلب: نیروی قدس پیادهنظام آمریکا بود!
👈پمپئو: قاسم سلیمانی نامه من را باز نکرد
🔹روزنامه اعتماد در مطلبی که به نقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی پرداخته نوشته است:«در جنگ با داعش، نیروهای تحت امر شهید سلیمانی در عمل نیروی پیاده یک ائتلاف بزرگ بودند که بمباران هوایی آن را ارتش امریکا و متحدانش برعهده داشتند
🔹این روزنامه سپس ادعا کرده«موارد همکاری میان ایران و امریکا کم نیست و همسویی منافع ما هم در اموری قابل بررسی است»و اینطور نتیجهگیری میکند که«حتی اگر بخواهیم شر آمریکا را از سر ملت دفع کنیم و تحریم و فشارهای این کشور را کاهش دهیم، با داشتن رابطه بهتر به هدفمان میرسیم»
🔹گذشته از اینکه استدلال و نتیجهگیری نهایی این رسانه تا چه حد بر روند منطقی استوار است، نوع روابطی که روزنامه اعتماد میان مناسبات ایران و آمریکا در منطقه برقرار کرده جالب توجه و حاوی یک تحریف بسیار بزرگ تاریخی است
🔹سردار سلیمانی کسی بود که در تمام مواضع خود صراحتا از نقش آمریکا در بحرانهای منطقه نام میبرد و البته طرح راهبردی او در منطقه نه صرفا نابودی داعش، که شکست نقشه آمریکا و خروج این کشور از غرب آسیا بود. سردار سلیمانی در برهههای مختلف مجاهدتهای خود در منطقه، حتی از برقراری کوچکترین ارتباطی با نیروهای آمریکایی خودداری میکرد
🔹معروفترین این اتفاقات خبری مربوط به نامه آمریکا خطاب به حاج قاسم بود که هیچگاه گشوده نشد. این خبر که مدتی به صورت غیررسمی در فضای رسانهای بینالمللی بازتاب پیدا کرده بود، در سال ۱۳۹۶ و به طور رسمی از سوی رئیس وقت سازمان جاسوسی سیا تایید شد. پمپئو صراحتا از ارسال نامهای خطاب به سردار سلیمانی صحبت کرد که او حتی از باز کردن آن امتناع کرده است
🔹گذشته از این، سردار سلیمانی در اظهارات متعددی به سیاستهای آمریکا و ائتلاف بینالمللی مبارزه با داعش در غرب آسیا واکنش نشان داده بود. در ماجرای سقوط الرمادی حاج قاسم رئیس جمهور وقت آمریکا را اینگونه خطاب قرار داد:«آقای اوباما! فاصله پایگاههای شما با رمادی چند کیلومتر است و چه طور میشود کشتار در یک کشور صورت گیرد، شما به بهانه حمایت از آن ملت در آن کشور استقرار پیدا کنید، اما هیچ غلطی نکنید، این اسمش چیست؟»
🔹شهید سلیمانی همچنین درباره نقش ائتلاف بینالمللی مبارزه با داعش به رهبری آمریکا گفته بود:«امروز به شکل حقیقی و راستین به غیر از جمهوری اسلامی کسی در تقابل با داعش قرار ندارد،مگر ملتهایی که در کنار جمهوری اسلامی ایران و یا مورد حمایت کشور ما هستند»
🔹از نظر فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف نه تنها نقش مهمی در مقابله با داعش نداشتند، بلکه حتی در برخی فعالیتهای داعش نیز شریک بودند:«اقتصاد داعش از چاههای نفت کرکوک و سوریه تامین میشود. اما به کجا صادر میشود. با تانکر و ۲۰لیتری که صادر نمیشود بلکه هزاران نفتکش آن را حمل میکنند. این نفت از طریق کشورهای شرکت کننده در ائتلاف بینالمللی منتقل میشود»
🔹حاج قاسم سلیمانی آمریکا را نه به عنوان رهبر مبارزه با داعش و نه حتی همکار جمهوری اسلامی در منطقه نپذیرفته بود و صراحتا ایالات متحده را «ضلعی از توطئه»میدانست که «ارادهای برای مقابله [با داعش] ندارد»
🔹البته این اولین بار نیست که تلاشهایی برای تحریف شخصیت و دیدگاههای حاج قاسم صورت میگیرد. سال گذشته نیز همین جریان تلاش گستردهای داشت تا شهید سلیمانی را از مریدان هاشمی رفسنجانی و علاقمندان خاتمی جا بزند. البته بدون این توضیح که فرمانده نیروی قدس سپاه چگونه میتوانسته مرید کسی باشد که به گفته فائزه هاشمی«مخالف حضور ایران در سوریه بود»،فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی را«ماجراجویی» میخواند و خلع سلاح دفاعی کشور را برای پیشرفت صنعتی لازم میدانست.
🔹این جریان توضیح نمیدهد حاج قاسمی که در سراسر وصیتنامه و سخنرانیهای خود دعوت به اطاعت از ولایت فقیه میکرده چگونه میتواند علاقمند کسی باشد که با سکوت و حمایت خود در برابر شعارهای«مرگ بر اصل ولایت فقیه»و«انتخابات بهانه است،اصل نظام نشانه است»کشور را تا لبه پرتگاه پیش برد؟ چگونه سردار آزادی غزه و لبنان میتواند ارادتمند کسی باشد که«نه غزه نه لبنان»شعار روزانه طرفداران او بود؟این جریان امضای حاج قاسم ذیل نامه هشدارآمیز فرماندهان سپاه به خاتمی را چطور ارزیابی میکند؟
🔹حالا نیز دوباره جریان تحریف در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی دست به کار شده تا کارنامه درخشان مجاهدتهای ایشان را با نقاط دروغین و تاریکی چون«همکاری ایران و آمریکا در منطقه»آلوده سازد، تلاشی که البته بیش از آن که منجر به تشکیک در فعالیتهای منطقه جمهوری اسلامی شود، میل شدید غربگرایان داخلی برای ارسال سیگنال به خارج از کشور را نشان میدهد
✅ تحلیل سیاسی وجنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نفرت قشر دانشگاهی و تحصیلکرده از حکومت پهلوی؛ از نیویورک تا دانشگاه شریف
❌ببینید از تسخیر سفارت شاهنشاهی در آلمان شرقی تا در خواست از واتیکان علیه شاه
#تاریخ_بدانیم
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ ماجرای نامه سپاه به روحانی قبل از گران شدن بنزین در آبان ۹۸ و توضیحات علی گل مرادی عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم
سردار کوثری مشاور فرمانده کل سپاه: یک ماه و خوردهای قبل از این ماجراها [گران شدن بنزین]، سپاه کتبا به آقای روحانی نامه نوشته بود که «اگر میخواهی این کار را انجام دهی ما قبول نداریم، مگر که مردم را توجیه کنید».
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 الهی عظم البلا | نماهنگ ویژه دعای فرج الهی عظم البلا با صدای دل نشین علی فانی
🍃أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ الْفَرَج🍃
#قرار_عاشقی
🌷 هرشب ساعت ۲۲ 🌷
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
جرم است زمین گیری؛ اگر بال و پری هست...🕊🍃 #حاج_قاسم #سردار_دلها #فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
کانال عقل سرخ||علی سلیمانی
تحلیل مسائل سیاسی،اجتماعی.
خط ما انقلابی گری است نه قبیله گرایی.
جوانان متعهد حزب اللهی باید نیروی محرک ایجاد حرکت عمومی در کشور به سمت جامعه و تمدن پیشرفته اسلامی باشند.
امام خامنه ای
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
#ارزشی
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔴آزمون بزرگ وزیر ارشاد دولت رئیسی
سلبریتیها ماموریت دارند چهره سیاه و زشت و خشن از ایران به دنیا عرضه کند.سینمای ایران به ته خط خیانت رسیده. فیلم"زنی که شاعر بود"جایزه بهترین اثر جشنواره فیلم زنان کالیفرنیا رو گرفته چون سیاه و زشت علیه ایران ساخته شد
آزمون بزرگ وزیر ارشاد نوع مواجهه با این سینمای سیاه و خائن است
✍️سیدهادی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اگر سری به بازار پوشاک بزنید اکثر لباسها خصوصا در صنعت پوشاک کودکان با تصویر بابانوئل و دیگر نمادهای مسیحیت و کریسمس تزئین شده است.
برخی دکور مغازه ها نیز با تزئینات کریسمس آذین بندی شده اند!
✍این تهاجم فقط یک تهاجم فرهنگی غربگرایانه نیست بلکه پیوست دینی و مذهبی آن بسیار خطرناک تر از جنبه فرهنگی آن است.
#روانبخش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
🔰دومینوی بیعدالتیهای قانونی🔰
❓ آیا آیتالله رئیسی و وزرایش، زورشان به بدنه مدیران میرسد؟ مدیران ارشد وزارتخانهها، بانکها، نفتیها و پتروشیمیاییها، صمتیها (فولاد و خودرو ) و ... که حتی حاضر به درج میزان حقوق دریافتی در سامانه دولت نیستند! مثل جامعه پزشکی و وکلا که حاضر به نصب کارتخوان و پرداخت مالیات نیستند!
🔻بدنه مدیریتیای که به حقوقهای نجومی و رانتها و ... خو گرفته و همه این ویژهخواریها را در طول سه دهه گذشته قانونی کرده و مو لای درزشان نمی رود.
🔸بهانه ارزشمند بودن حضور مدیر در کشور و اینکه اگر این میزان دریافت نکند ممکن است از کشور برود و یا خیانت کند.
🔻 این بهانهها، تلهای شد برای حقوقهای نجومی اما همراه با قانونیسازی. بهانهای که سبب شد در کنار مدیران ارشد؛ هیأت علمیهای دانشگاه، قضات دادگستری، پزشکان و جامعه مهندسی و ... هم از آن مطلع شده و برای صنف خود مزایای ویژهای در نظر گرفتند.
🔻 هر قشری که به مجامع و مجالس خلقِ قانون نزدیک تر بود به رفاه و مزایا رسید.
🔻بیچاره قشر کارگر که نه قرابتی با قانونگزار دارد نه سندیکا و حامیِ کاربلدی که او را یاری رساند.
وزارت کار هم معمولا زبان علمی و مالی کارفرما را بیشتر میفهمد تا کارگر ساده را!
💎 بزرگترین چالش دولت رئیسی، بدنه مدیران اجرایی-اقتصادی است که خودشان از بدنه دولت و مجلس بودهاند و به اندازه کافی قانون به نفع خود نوشتند و هم بیشتر از مدیران جوان قانون بلدند.
✍️#محمد_هادی_معتقدی
https://eitaa.com/antisecular_ir
⭕️ شما یادتون نمیاد
سال ۸۷ به قدری تو سیاست خارجی قوی شده بودیم که #اوباما اعلام کرد ما به دنبال همراهی با ایران هستیم!
تا اینکه یه موجود کثیفی به نام #میر_حسین_موسوی اومد و کشور رو به آشوب کشید که اوباما حرفشو پس گرفت و تحریمهای جدیدی علیه ما وضع کرد!
👤 حـمـیـد مـقـدم
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴صرفا جهت تأمل...
یکی از نماینده های مجلس گفته قیمت پراید زیر صد میلیون است!
بسیار عالی، کاش یه نفر به ایشان بگوید دلیل افزایش قیمت خودروهای بی کیفیت، چند هزار پرسنل مازاد بر نیازی ست که همکاران شما طی سالیان وارد خودروسازی کرده اند؛
به جای خطبه خوانی فکری به حال این کنید...
💬حسن صادقی نژاد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi