⭕️کارنامه داخلی اردوغان
🔹این روزها مردم ترکیه بیش از هر زمان دیگری ژرفای بحران اقتصادی و تورم را احساس میکنند. چرا که سال نو میلادی را با شنیدن خبر گرانی بنزین، گاز و افزایش هزینه حملونقل عمومی آغاز کردند و تورم در بازار فروش مواد غذایی در این کشور، به حد بیسابقهای رسیده است. در چنین شرایطی است که ماشین عظیم تبلیغاتی حزب عدالت و توسعه، به دنبال آن است تا بابیان نکاتی اغراقآمیز در مورد نقشآفرینی ترکیه در سوریه، تلخای گرانی و فقر را از ذهن شهروندان بزداید.
🔸یکی از مؤسسات تحقیقاتی و مطالعاتی ترکیه با درک سیاست دولت اردوغان درباره سوریه و بحران اقتصادی داخلی، یک پژوهش میدانی انجام داده و گویای نظرات شهروندان درباره کارنامه دولت شده است.آخرین تحقیقات انجامشده توسط «مؤسسه مطالعات اجتماعی» (Toplum Çalışmaları Enstitüsü) با جامعه هدف ۱۵۰۰ نفر در ۲۷ تا ۲۸ دسامبر، نشان داد که ۶۲.۹ درصد از رأیدهندگان در ترکیه فکر میکنند که این کشور «بد» و «بسیار بد» اداره میشود. تنها ۳۷.۱ درصد از شرکتکنندگان فکر میکنند که کشور بهخوبی اداره میشود.
🔹بر اساس تحقیقات انجامشده این میزان نسبت به سه ماه قبل ۵ واحد افزایشیافته است. شایانذکر است که حتی ۲۸.۹ درصد از رأیدهندگان حزب عدالت و توسعه و ۴۰.۷ درصد از رأیدهندگان MHP فکر میکنند که کشور ضعیف اداره میشود.بحران اقتصادی ترکیه دقیق از زمانی بدتر شده که اردوغان دستور داد نظام سیاسی و اجرایی پارلمانی ترکیه بهنظام ریاستی تغییر داده شود و با حذف پست نخستوزیری، کلیه اختیارات در دست رئیسجمهور قرار بگیرد. آنهم در شرایطی که رئیس، به هیچ نهاد ناظری، پاسخگو نیست.
🔸این مسئله در کنار خاندان سالاری، حذف اصل شایستهسالاری و سپردن سکان اقتصاد ترکیه به دست برات آلبایراک داماد ارشد اردوغان، منابع ارزی بانک مرکزی ترکیه را بر باد داد و این کشور هنوز هم نتوانسته از زیر بار بدهی خارجی، تورم و فقر، کمر راست کند.دولت نیز به خاطر حفظ بقای خود، برخلاف سنت سالیان متمادی که فقط یکبار در سال حقوق کارگران و کارمندان را افزایش میدهد، حالا مجبور شده دستکم سالی دو بار حقوق را بالا ببرد.اردوغان چندی پیش حداقل حقوق و دستمزد را به میزان ۵۰ درصد افزایش داد اما اتحادیههای کارگری بر این باورند که این میزان از افزایش حقوق در برابر سرعت طوفان آسای تورم، محلی از اعراب ندارد. تحقیقات مؤسسه مطالعات اجتماعی نشان داده که دستکم ۸۵.۴ درصد از رأیدهندگان بر این باورند که حداقل دستمزد ۲۲۱۰۴ لیره تعیینشده برای سال ۲۰۲۵ میلادی «ناکافی» است. این میزان از نارضایتی و مخالفت، حتی در میان رأیدهندگان حزب عدالت و توسعه به ۷۷.۹ درصد میرسد.جودت ییلماز معاون رئیسجمهور ترکیه و عضو تیم ساماندهی و اصلاحات اقتصادی این کشور وعده داده که پس از سپری شدن ۶ ماهه نخست سال ۲۰۲۵ میلادی، تورم در ترکیه روند کاهشی محسوسی پیدا کند. اما تحلیلگران اقتصادی میگویند،ییلماز یک سال پیش همچنین وعدههایی داده بود ولی درحالیکه قیمت مواد غذایی در اروپا و جهان روند کاهشی داشته، در ترکیه مداوما قیمتها بالاتر رفته است. در پایان باید گفت، در روزها و هفتههای اخیر، بسیاری از سران احزاب سیاسی ترکیه و تحلیلگران مخالف و منتقد اردوغان اعلام کردهاند که در صورت تداوم بحران اقتصادی، دولت اردوغان ناچار است حتما در سال ۲۰۲۵ میلادی، برگزاری انتخابات پیش از موعد را در دستور کار قرار دهد.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
🔴رئیس جمهور احتمالی لبنان کیست؟!
- فرمانده ارتش که با میشل عون و جبران باسیل قبلا متحد بود.
- بسیار دوستانه با دولت های ایالات متحده با هماهنگی عمیق
- حدود یک هفته پیش برای هماهنگی با آنها به عربستان سفر کرد و با وزیر دفاع این کشور که برادر محمد بن سلمان است دیدار کرد.
- جبران باسیل و سمیر جعجع، دو سیاستمدار با نفوذ مسیحی که از حمایت سیاسی بزرگ برخوردار بودند، او را رد کردند.
- هر دو احتمالاً اکنون با نامزدی او موافق اند
- احزاب ضد حزب الله که ادعا می کنند ارزش "استقلال" را دارند، پیروزی فرماندهان ارتش را به عنوان پیروزی بر حزب الله جشن می گیرند.
- آمریکا، فرانسه، قطر و عربستان سعودی نقش بسیار زیادی در تأثیرگذاری بر نتیجه این انتخابات داشتند.
- آرا در حال فروخته شدن است و برخی از نمایندگان مجلس تا ۳۰۰ هزار دلار برای حمایت از عون التماس می کنند (از عربستان سعودی می خواهند به آنها پرداخت کند)
- یکی از نمایندگان مجلس از ایالات متحده خواست که به او تابعیت بدهد تا به عون رای دهد.
- حزب الله اعلام کرد که عون اولین انتخاب آنها نیست، فرنجیه است، اما در صورت توافق با آنها همکاری خواهد کرد. جنبش امل نیز.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
🔴 تبدیل قریب الوقوع لبنان به یک کشور مستعمره
📌 حسن ایلایک خبرنگار لبنانی:
🔸صرف نظر از نتیجه انتخابات و اینکه چه کسی برنده می شود، آنچه اکنون در حال رخ دادن است، تهاجم همه جانبه آمریکایی-سعودی به صحنه سیاسی و قانون اساسی لبنان است.
🔸اتفاقی که از شنبه گذشته رخ داده است، هر گونه صحبت در مورد قانون اساسی، قانون و نهادهای آینده را در کشوری که زمانی نیمه مستعمره بود، صرفاً بیاعتبار می کند، اما رفتار آمریکا و عربستان نشان از تلاش بی وقفه برای تبدیل لبنان به یک مستعمره تمام عیار دارد.
🔸به نظر می رسد آنچه آمریکایی ها (و سعودی ها) در لبنان انجام می دهند بدتر از رفتار واشنگتن در مستعمره پورتوریکو است
🔸در شکل عادی، فرمانده ارتش می توانست از طریق یک توافق داخلی عادی انتخاب شود، اما رژیم های آمریکا و عربستان می خواهند او را تحمیل کنند.
🔸درود بر رئیس جمهور نبیه بری، که تاکنون شجاعانه در برابر تمام فشارهای قیمومیت جدید و گستاخانه مقاومت کرده است. درود بر او
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شبکه لبنانی و ضد مقاومت ام تی وی در مورد موضع لودریان فرستاده ویژه فرانسه: او سختگیر بود و گفت، یا جوزف عون یا هیچکس!
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
⭕️یک گزارش ساده!
🔹«مرحله نخست رزمایش مشترک اقتدار در حلقه پدافند هوایی مرکز هستهای نطنز، توسط نیروی هوافضای سپاه اجرا شد. این رزمایش در چارچوب رزمایشهای اقتدار نیروهای مسلح در حال برگزاری است و موفق شدند پرندهها و موشکهای دشمن فرضی را نابود کنند. سامانههای پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه در این رزمایش و تمرین دفاع نقطهای و همهجانبه از مرکز هستهای نطنز با 30 هدف نزدیکشونده درگیر شدند. در این مرحله سامانههای کوتاهبرد درفول و تور M1 که قابلیت مقابله با اهداف در ارتفاع پست را دارند، برای انهدام پهپاد و موشکهای کروز فعال شدند و با موفقیت اهداف متخاصم منهدم شدند. پس از شلیک و انجام عملیات، این سامانهها محل خود را تغییر دادند تا محاسبات دشمن در این خصوص به هم بریزد. این مرحله از رزمایش به فرماندهی «سردار حاجیزاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه انجام شد. همچنین سامانه پدافندی نهم دی که برای مقابله با موشکهای کروز، پهپاد و بمبهای سنگرشکن به کار میرود نیز شرکت داشت و مأموریت انهدام بمب سنگرشکن رها شده از جنگنده را بر عهده داشت.
🔸این سامانه در این رزمایش در کمتر از 15 ثانیه بمب سنگرشکن رها شده از جنگنده را رهگیری و در فاصله 17 کیلومتری با موفقیت منهدم کرد.
🔹مراحل دیگر این رزمایش در حال انجام است و دیگر سامانههای پدافند هوایی فرماندهی پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه در شرایط سخت جنگ الکترونیک در حال مأموریت هستند.»
🔸این جملات، گزارش ساده یکی از خبرگزاریهای کشور، تنها از یک روز رزمایش نظامی پیامبر اعظم است که این روزها با حضور نیروهای مسلح کشور در حال برگزاری است! گزارشی ساده که هر خوانندهای شاید به سادگی و به سرعت از آن عبور کند! اما قبل از اینکه ادامه این عبارات را بخوانید، به عقب برگردید و دوباره این گزارش ساده را مرور کنید!
🔹نام چند سامانه دفاعی تمام ایرانی را در متن بالا دیدید؟ چند فناوری و ویژگی بینظیر را که شاید فقط داشتن یکی از آنها آرزوی همه کشورهای منطقه و بسیاری از کشورهای جهان است، در متن بالا توانستید بشمرید؟
🔸این گزارش ساده که برای ما به یک متن گذرا تبدیل شده است و بارها از این دست مطالب خواندهایم و آن را در دست اخبار تکراری جای میدهیم و سرسری از آن عبور میکنیم، دست یافتن به آن برای ملتهای دیگر آرزویی دیرینه است! حرکت در مسیر قلههای دانش و دستیابی به آخرین فناوریهای نظامی که نیازمند تسلط و بومیسازی پیچیدهترین دانشهاست، موضوعی است که اینجا، در ایران اسلامی برای ما به یک امر عادی بدل شده است؛ اما تردیدی وجود ندارد که همین گزارش ساده محاسبات دشمنان درباره ملت بزرگ ایران را برهم میزند.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا نظام محاسبات ما بهم خورده بود که شب سقوط اسد گفتید او به این زودی امکان سقوطش وجود ندارد؟
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
📸توهم اقتدار...
🔹امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما و فعالان فضای مجازی ما این است که پردهی توهّم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند و نگذارند تـبلیغات دشـمن بر روی افـکار عمومی اثر کند.
▫️رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
⭕️یک رزمایش و چند پیام
🔹رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹، چند روزی است که آغاز شده و به دلیل گستردگی نیروهای شرکتکننده و تنوع تسلیحات بهکار گرفته شده، یکی از بیسابقهترین رزمایشهای نظامی ایران شناخته میشود. در عین حال، پیچیدگی تحولات رخ داده در طول یک سال اخیر در منطقه و همچنین وضعیت بسیار حساس و سرنوشتساز به وجود آمده موجب میشود که رزمایش پیامبر اعظم 19 بیش از یک رزمایش معمولی پیامها و نکاتی داشته باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
1️⃣نمایش توانمندیها و بازدارندگی استراتژیک: این رزمایش با هدف نشان دادن تواناییها و ابتکارات نیروهای مسلح ایران به دشمنان برگزار میشود. پیام روشن این رزمایش، این است که دشمن توان انجام هیچ اقدامی علیه منافع ملت ایران و سرزمین ما را ندارد. به بیان دیگر، در شرایطی که تنشها در منطقه افزایش یافته، این نمایش قدرت نقش مهمی در ایجاد بازدارندگی و امنیت کشور ایفا میکند. این موضوع زمانی بیشتر اهمیت خود را نشان میدهد که بدانیم در هفتههای اخیر شاهد آن هستیم که در بستر جنگ ترکیبی و شناختی، رسانههای غربی با پشتیبانی 24 ساعته رسانههای ضد ایرانی فارسی زبان، در حال طرح ادعاهایی واهی درباره تصمیم احتمالی ترامپ علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران هستند. آنها با این فضا سازی تلاش دارند فشار بر ایران را افزایش داده و مسیر تحمیل خواستههای خود بر ملت ایران را هموار کنند! در چنین شرایطی به تصویر کشیدن آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران برای مواجهه با هر گونه تهدید و در هر سطحی باطلالسحر این بازی پیچیده رسانهای است.
2️⃣ تمرین سناریوهای گوناگون نظامی: رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ شامل پدافند هوایی، عملیاتهای آفندی و پدافندی در زمین، شلیک موشکها و پهپادهای گوناگون است. این اقدامات نه تنها نشاندهنده اقتدار نظامی ایران است، بلکه به نیروهای مسلح کشور فرصتی برای آزمایش و ارتقای آمادگی خود در مواجهه با تهدیدات واقعی و شناسایی نقاط ضعف و قوت میدهد.
3️⃣ لزوم تغییر دستگاه محاسباتی دشمنان: با توجه به سلسله اتفاقاتی که بعد از عملیات طوفانالاقصی در منطقه رخ داده است و ضربات پینگ پنگی که میان جبهه مقاومت و جبهه صهیونی رد و بدل شده است، به نظر میرسد دشمنان دچار یک خطای استراتژیک در فهم و درک نظام محاسباتی خویش شدهاند. در چنین شرایطی برگزاری چنین رزمایشهایی میتواند به بازتعریف و واقعی شدن دستگاه محاسباتی دشمنان منجر شده و فهم درستی از میزان قدرت و اراده و عزم ایرانیان در پیگیری اهداف خود و مقابله با ماجراجوییها و اقدامات ظالمانه ایشان ارائه کند.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
⭕️آینده عراق؛ میدان تقابل ارادههای استقلالطلبانه و اشغالگری
▫️بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نخستوزیر عراق، ۱۹ دی ۱۴۰۳:
🔹حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) در این دیدار، با تقدیر از تلاشهای آقای محمد شیاع السودانی برای آبادانی و امنیت عراق، تأکید کردند: حضور نیروهای آمریکایی در عراق غیرقانونی است و قرائن نشان میدهد که آمریکا در پی تثبیت و گسترش اشغالگری خود است.
🔸ایشان همچنین بر لزوم تقویت حشد الشعبی به عنوان یکی از مؤلفههای اصلی قدرت عراق و ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی میان قومیتها و مذاهب مختلف تأکید کردند.
🔹بیانات رهبر انقلاب، نگاهی راهبردی به جایگاه عراق در معادلات منطقهای و جهانی دارد. عراق، بهعنوان یکی از محورهای کلیدی مقاومت در برابر نظام سلطه، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
🔸اشغالگری آمریکا در این کشور نه تنها تهدیدی برای استقلال عراق، بلکه تلاشی برای ایجاد پایگاهی دائمی جهت کنترل غرب آسیاست. این استراتژی بخشی از طرح بزرگتر برای مهار محور مقاومت و جلوگیری از شکلگیری نظم نوین منطقهای مبتنی بر اراده ملتهاست.
🔘ضرورتهای کلیدی برای عراق:
1️⃣ایستادگی در برابر اشغالگری:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب تأکید کردند، حضور نظامیان آمریکایی در عراق کاملاً غیرقانونی است. مقابله با این حضور نیازمند یکپارچگی ملی، انسجام سیاسی و هوشمندی استراتژیک است. هرگونه مماشات با حضور بیگانگان، امنیت و حاکمیت عراق را تضعیف خواهد کرد.
2️⃣تقویت حشدالشعبی:
حشدالشعبی نهتنها یک نیروی نظامی، بلکه نماد اراده ملت عراق برای حفظ استقلال و کرامت خود است. تضعیف یا نادیده گرفتن این نیروی مردمی، به معنای خلعسلاح عراق در برابر تهدیدات خارجی و داخلی خواهد بود.
3️⃣ وحدت ملی و انسجام مذهبی:
تنوع قومی و مذهبی عراق میتواند فرصتی برای تقویت هویت ملی باشد، به شرط آنکه همه گروهها بر اساس اصل احترام متقابل و اراده ملی، بر سر استقلال کشور متحد شوند.
4️⃣نقش عراق در محور مقاومت:
موضعگیری نخستوزیر عراق در حمایت از مردم فلسطین و لبنان، نشاندهنده جایگاه راهبردی این کشور در محور مقاومت است. عراق باید این نقش را تقویت کرده و در برابر هرگونه دخالت بیگانگان که وحدت منطقه را هدف قرار میدهد، ایستادگی کند.
💬جمعبندی:
آینده عراق در گرو تصمیمات قاطعانهای است که این کشور در برابر چالشهای پیشرو اتخاذ میکند. تقویت مؤلفههای قدرت داخلی، ایستادگی در برابر اشغالگری و همگرایی با محور مقاومت، تضمینکننده امنیت، استقلال و توسعه این کشور خواهد بود. ایران نیز، بهعنوان همسایهای همراه، همواره حامی یک عراق آباد، مستقل و امن خواهد بود.
🖌 سعید_سپاهی
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
⭕️یک نمونه آموزش رسانه ای توسط رهبرانقلاب
🔹رهبرانقلاب تبحر ویژه به جهت بیان رسانه ای دارند. اما اجازه دهید یک نمونه اخیر را مرور کنیم که برای فعالان حوزه رسانه بسیار آموزنده است.
🔸عنوان درس را می گذارم سوژه و معنابخشی به پیام.
✔️به دیدار 19 دی با مردم قم توجه کنید. بخش ابتدائی درباره رابطه ایران و آمریکاست. دقت کنید موضوعی که انتخاب کردند رابطه ایران و آمریکاست. یعنی نسبت دشمنی آمریکا با ایران. اما سوژه ای که انتخاب کردند چیست؟
1️⃣ موضوع وسوژه
ابتدا به موضوع و سوژه رهبرانقلاب توجه کنیم. موضوع را به این دلیل انتخاب کردند که مساله این روزها است. یعنی موضوع را به اصطلاح امروزی ها ترند انتخاب کردند که البته مساله راهبردی و نیاز این روزهای ماست.
🔘اما سوژه چیست؟ "ایران مطلوب آمریکا چه شکلی است؟" سوژه را کاملا تصویری انتخاب کردند. رجوع کردن به تاریخ، به تصویری شدن پیام در ذهن کمک می کند. از این نقطه شروع کردند: کارتر سال 56 از حکومت پهلوی تمجید کرد. در ادامه فرمودند: اما ببینیم آنروزها چه شرایطی داشتیم که موجب تمجید آمریکا شد.
🔹دقت کنید برای تحلیل رابطه ایران و آمریکا سراغ مباحث عمیق ایدئولوژیک نرفتند. از کلیشه ها و سخنان تکراری و کلی هم استفاده نکردند. شعار هم ندادند که آمریکا چه هست و چه نیست. یک سوال ساده مطرح کردند. کارتر از پهلوی تعریف کرد و حالا ببینیم حکومت مورد علاقه او چه حکومتی است. سادگی و روانی در انتخاب سوژه خودش یک شاخص کلیدی است.
2️⃣ معنا بخشی
دیتا و داده در پیام باید معنا شود. فرق داده و اطلاعات در همین معناست. فرق اطلاعات و آگاهی نیز در روایت شخص از معناست. بازگردیم به سخنان رهبری انقلاب.
🔸بعد از موضوع و سوژه نوبت چینش محتوا است. اولا پیام شان دارای دسته بندی است. دسته بندی موجب ساخت اینفوگرافی در ذهن می شود که نقش کلیدی در نظام بخشی ذهنی و اقناع دارد. لذا چهار شاخص از تصویر را آنروز انتخاب کردند.
🔹اول به سیاست خارجی اشاره کردند. ظاهرا شاخص کیفی است، اما برای بیان آن با استفاده از مدل تحلیلی استقرا، سراغ یک نمونه خاص رفتند و آن نمونه را فرآوری رسانه ای کردند تا در ذهن مخاطب به سادگی معنا پیدا کند؛ توضیح می دهم.
فرمودند 50 هزار مستشار نظامی آمریکایی آنروز در ایران بودند. در ادامه توضیح دادند که : "یعنی این مستشارها از خزانه مردم حقوق می گرفتند." بعد ادامه دادند که این عدد از بودجه آموزش پرورش آن روزها هم بیشتر بود.
🔸دقت کنید که تحلیل یک شاخص "کیفی" مثل سیاست خارجی را ابتدا "کمی" کردند و بعد همان کمیت را معنا دادند. چطور معنا کردند اول متصل کردند به خزانه و جیب مردم و دوم در مقایسه با بودجه آموزش پرورش آنرا معنا بخشیدند. انتخاب آموزش پرورش نیز خودش قابل اعتناست. نهادی که همه مردم با ان مرتبط هستند و خدماتش محسوس است.
✔️شاخص دوم را سیاست داخلی انتخاب کردند. برای تحلیل این شاخص سراغ دیکتاتوری رفتند که باز هم فصل مشترک است و همه مردم نسبت به آن موضع و مرزبندی دارند. در ادامه توضیح دادند که از نهضت آزادی تا چریک فدایی تا انقلابیون توسط نظام این دیکتاتورها سرکوب شدند. یعنی در معنا بخشی و بیان این شاخص، جائی ایستادند که همه مردم با آن ارتباط می گیرند. یک مدل تحلیلی قیاسی. یک تصویر کلی از دیکتاتوری که برای همه تلخ است و بعد توجه دادن به چند مصداق جزء برای شاهد مثال.
🔹این مدل استدلال را بگذارید کنار اینکه برخی خیال می کنند وقتی گفته میشود پهلوی ها فاسد بودند، یعنی تنها زن باره و فساد اخلاقی داشتند.
🔸در شاخص سوم و اقتصاد هم مجدد سراغ فصل مشترک همه مردم رفتند. توضیح دادند که در آن روزها 6 میلیون بشکه نفت فروخته میشد. برای اینکه معنادار شود با رقم فروش نفت در این روزها مقایسه کردند که یک و نیم ملیون بشکه است. در ادامه روی تبعیض ایستادند. جائی که همه مردم با هرگرایشی نسبت بدان تنفر دارند. اینکه پول نفت به جیب گروه خاص از طبقه خاص میرفت.
✔️در بحث علم و فناوری هم به شاخص رتبه ایران در دنیا اشاره کردند که همه فهم و ساده و بدون چالش است.
🔹در نهایت با زبان ساده و استفاده از ابزارهای اقناعی رسانه ای توضیح دادند که آمریکا زمانی شما را می پسندند و مورد حمایت قرار می دهد که به این نقطه از فروپاشی برسید. کدام نقطه؟ سال 56 را ببینید؛ همان. یک بیان تصویری که همه می فهمند و اگر توجه کنند می پذیرند.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
⭕️ترامپ ناسیونالیسم اقتصادی خشونت آمیز را با چین دنبال خواهد کرد
🔹بر اساس گزارشی که توسط موسسه اقتصاد جهانی و روابط بینالملل منتشر شده است، در سال ۲۰۲۵ شاهد رویارویی بیشتر بین ترامپ و چین باشد.
🔸این نظرسنجی نشان میدهد که سیاستهای داخلی و خارجی ترامپ عمدتاً تحت تأثیر تلاشهای واشنگتن برای مقابله با چین خواهد بود.
👤ترامپ در سطح جهانی:
🔹در میان رویارویی با چین، دولت جدید سیاست تهاجمیتر «ناسیونالیسم اقتصادی» را دنبال خواهد کرد و تعرفههای بیشتری بر واردات چین اعمال خواهد کرد.
🔸دولت ترامپ موضع سخت گیرانه تری برای حمایت از اسرائیل اتخاذ خواهد کرد.
🔹در مورد ایران، ترامپ احتمالاً موضع ملایم تری را برخلاف استراتژی تندرو ضد تهران که در دوره اول ریاست جمهوری خود انجام داد، اتخاذ خواهد کرد.
🔸بعید است ترامپ انگیزه جدیدی به روابط با روسیه بیاورد و آغازگر احیای کامل گفتگوها باشد.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
🔴 دربـاره شـایـعـه انـحـلال بـسـیـج عـراق؟
➖ضرورت تحقیق و موضعگیری درباره انحلال یا ادغام حشدالشعبی
▪️وجود نیروهای خودجوش و هستههای مدافع اسلام ناب، از راهبردهای انقلاب اسلامی در برابر نظام سلطه است.
▪️بسیج عراق یا حشدالشعبی، بزرگترین مانع فتنه در عراق و عامل عزت و اقتدار برای این کشور است.
و برای آمریکا، اسرائیل و عوامل آنها مانند جریان تکفیر و ارتجاع منطقه، مانع مستحکم بوده است.
▪️هر تصمیمی که موجب تضعیف یا حذف بسیج مردمی عراق و هستههای کوچکتر مقاومت بشود به نفع آمریکا و احتمال زیاد با مدیریت آمریکا انجام میپذیرد.
▪️عدم حمایت مردم عراق از حشدالشعبی، ذلت را برایشان به دنبال خواهد داشت.
▪️ادغام حشدالشعبی با ارتش عراق، استقلال و ابتکار را از حشد میگیرد.
▪️متأسفانه گویا تصمیم حذف یا خلع سلاح هستههای کوچکتر، قطعی شده است.
▪️مخالفان بسیج مردمی عراق👇👇👇
آمریکا و اسرائیل
جریان تکفیر
ارتجاع منطقه
دولت غربگرای عراق
جریان تشیع لندنی
جریان سیاستزدا در عراق
جریان صدر
غربگراها و سازشکاران در ایران
و...
▪️از طرف دیگر میدانیم از زمان شروع دولت آقای پزشکیان، محور و جبهه مقاومت، تضعیف شده و به شدت تحت فشارهای سیاسی اطلاعاتی امنیتی اقتصادی و نظامی قرار گرفته است.
🌀اعتماد به تصمیمهای اینچنینی و ترک تحلیل و موضعگیری و ترک مطالبه و اعتراض و پذیرفتن توجیهات مسئولان و تحلیلگران سفارشی، موجب اتفاقات تلختر خواهد شد.
#نیرویضداستکباریحشد
#فتنهانحلالحشدالشعبی
#ضرورتبیدارباش
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir