💢 ماهیت خباثت آلود بهائیت
🔶 فرقه فاسد و ضاله بهائیت همواره سعی کرده مجری سیاستهای ضداسلامی استکبار جهانی، مخصوصاً ترویج جدایی دین از سیاست، باشد. رژیم اسرائیل اولین حکومتی بود كه بهائیت را به عنوان یك دین به رسمیت شناخت. استقرار پایگاه اصلی آن در اسرائیل، و پشتیبانیهای کاخ سفید از آن معنای واضحی دارد.
📎 #دهه_فجر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #بین_الملل
https://btid.org/fa/photogallery/199133
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ دهه فجر؛ تولدی نو برای میثاق با آرمان های امام و انقلاب
👈 ورود امام خمینی (رحمةالله علیه) در 12 بهمن 57 از نوفل لوشاتو - قلب تپنده انقلاب - به ایران، سرآغاز تحولی عظیم برای این مرز و بوم شد. مردم که پیروزی را در چند قدمی خود احساس میکردند، تنها راه به ثمر نشستن انقلاب خود را پایان دادن به جرثومه فساد و ظلم پهلوی میدانستند که تنها با حضور امام به کشور محقق میشد.
🔹 این فهم و بصیرت عمیق مردم سبب شد تا راهپیماییهای گستردهای در دفاع از امام و ورود ایشان به ایران از سوی مردم به راه افتد. هرچند بختیار رئیس وقت دولت پهلوی تلاش نمود تا با بستن فرودگاهها مانع ورود امام شود، اما تحصن روحانیت، دانشجویان و راهپیماییهای میلیونی مردم در سراسرکشور، نقشه بختیار را خنثی و ورود امام به ایران را قطعی نمود.
🔹 به یقین، این ورود، دستاوردهای بزرگی را برای مردم و کشور در پی داشت که در ادامه به بخشی از این دستاوردها اشاره میشود:
🔸1. نهادینه شدن شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به جای شعارهای فاشیستی-دیکتاتوری
یکی از دستاوردهای انقلاب که با ورود امام به ایران به اوج خود رسید همین شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود که نقشه راه انقلاب را نشان میداد. این شعار به عنوان تأثیرگذارترین و اصلیترین خواسته مردم در نهضت انقلابی به رهبری امام خمینی مطرح شد و تا به امروز راه و اساس انقلاب بر همین شعار است. در ادبیات امام (ره) جمهوری فرم و شکل حکومت را تشکیل میدهد و اسلامی، محتوای فرم را که قوانین الهی است. در جای جای سخنان امام، جمهوری اسلامی به رژیمی متکی بر آراء عمومی و رفراندوم عمومی و قانون اساسی آن که قانون اسلام است تفسیر شده است.
🔸2. پایان دادن به بقایای رژیم سفاک پهلوی
با فرار شاه در دی ماه 57، امام به صورت رسمی پیروزی انقلاب را به ملت ایران تبریک گفتند. این پیام که با فرار شاه صادر شد، زمینهای برای نابودی و برچیده شدن بقایای دولت سفاک پهلوی شد. بختیار و دولت او این تبریک را آغازی برای فروپاشی قلمداد میکردند. از این رو به شدت هراسان شده و راه خنثی نمودن آن را افزایش سختگیریها، ممانعت از اجتماع و تظاهرات خیابانی مردمی و بستن فرودگاهها میدانستند. این نقشه ها هرگز کارساز و عملیاتی نشد و با مقاومت مردم، دولت تسلیم شد. این اعتراض ها سبب شد تا برخی نیروهای نظامی از ادامه همکاری با دولت پهلوی دست برداشته و خود را به جمع تظاهرکنندگان و حامیان انقلاب رسانده و علیه دولت و به نفع انقلاب و امام مبارزه کنند. پس با ورود امام به ایران، بر اضافه شدن نیروهای نظامی به جمع انقلابیون افزوده شد و در نهایت همافران نیروی هوایی ارتش در 19 بهمن ماه 57 با امام بیعت نمودند.
🔸3. حمایت تشکلات حوزوی و دانشگاهی از امام و انقلاب
با تحصن جامعه حوزوی در مساجد کشور، جمع کثیری از دانشجویان و اساتید دانشگاهها نیز به آنان ملحق شدند. این پیوند در کنار راهپیماییهای میلیونی مردمی، اتحاد بزرگ ملی را شکل داد و این پیام را به دنیا مخابره کرد که هیچ ابرقدرتی توان مقابله با اتحاد پولادین ملت ایران را ندارد، در نهایت نیز منجر به ورود امام و پیروزی انقلاب شد.
امام در بخشی از سخنان خود در هنگام ورود به ایران، رمز پیروزی را اتحاد ملت دانسته و فرمودند: «ما باید از همه طبقات ملت تشکر کنیم که این پیروزی تا اینجا به واسطه وحدت کلمه بوده است. وحدت کلمه مسلمین، همه، وحدت کلمه اقلیتهای مذهبی با مسلمین، وحدت دانشگاه و مدرسه علمی، وحدت روحانی و جناح سیاسی. ما باید همه این رمز را بفهمیم که وحدت کلمه، رمز پیروزی است و این رمز پیروزی را از دست ندهیم».
🔸4. انتصاب دولت موقت، مُهری بر پایان دولت پهلوی
امام (ره) پس از فرار شاه اعلام نمود که ما دولت را به زودی اعلام خواهیم کرد. ورود امام به ایران، به روند تشکیل دولت موقت سرعت داد و در 15بهمن ماه، نخست وزیری مهندس بازرگان به تصویب شورای انقلاب رسید. امام در سخنرانی تاریخی خود در هنگام ورود، به این امر اشاره کرده و فرمودند: « من تو دهن این دولت میزنم، من دولت تعیین میکنم، من به پشتیبانی این ملت دولت تعیین میکنم.»[9]
مردم نیز در 19 بهمن 57، در حمایت از دولت منتخب امام (ره)، عظیمترین راهپیمایی را در سراسر کشور شکل دادند. شکلگیری دولت موقت، پایان دولت 2000ساله شاهنشاهی را به عالم مخابره و اعلام میکرد. در حقیقت این انتخاب زود هنگام، جابهجایی دو ایدئولوژی را رقم میزد. یعنی حکومت شاهنشاهی نماد ظلم و استبداد، جای خود را به دولت اسلامی که نمود جهان بینی توحیدی بود، میداد.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/198492
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران44
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
💢 حضانت و ولایت دو مفهوم متعارض یا متشابه؟
💠 اساساً تعریف حضانت، شامل اختیاراتی از ولایت است.
🔶 راه حل تعارض بین دو مفهوم حضانت و ولایت، مراجعه به مواد قانونی و کنار زدن برداشتهای عرفی است.
📎 #دهه_فجر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #فرهنگ
https://btid.org/fa/photogallery/199175
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ خون تازه در رگهای مادر انقلاب
👈 کسی در این تردید ندارد که انقلاب اسلامی فرزند حوزه علمیه است. این واقعیتی است که دوست و دشمن به آن اذغان دارند، و حملاتی که این سالها به حوزه علمیه و طلاب میشود هم با توجه به همین واقعیت است.
🔹 به قول علما، انقلاب اسلامی حدوثاً و بقائاً به حوزه علميه مرتبط است. اگر این روزها بعضی جریانات در تلاش برای القای این مطلب هستند که فلسفه تشکیل حوزه علمیه، جدایی حوزه دین از سیاست است، به همین مسئله ربط پیدا میکند.
🔹 برای حفظ رابطه انقلاب و حوزه علمیه، باید ارتباط حوزه با جامعه حفظ شود. حفظ این ارتباط، هم نیازمند توجه به زندگی ساده طلبگی و کناره نگرفتن از مردم عادی است، و هم به روز بودن طلاب. اما به روز بودن، تنها با در جریان اخبار روز و پیشرفتهای علمی و... قرار گرفتن به دست نمیآید؛ جذب هر ساله نیروهای تازه نفس متقاضی ورود به حوزه علمیه، لازمه بیچون و چرای این به روز بودن است، تا بتوان ارتباط بین نسلی را به نحو مطلوب حفظ کرد.
✅ در این راستا علاوه بر اقداماتی که مدیریت حوزه باید در راستای معرفی هرچه بهتر فعالیتهای طلاب به جامعه انجام دهد، قشر متدین و انقلابی نیز باید به این مهم توجه ویژه کنند که حفظ انقلابی که قرار است بستر فعالیتهای دینی و زندگی مطلوب اسلامی، در سایه آن فراهم باشد، بدون تزریق خون تازه به رگهای مادر انقلاب، امکان پذیر نیست و نباید این واجب کفایی را به خیال اینکه یقیناً دیگرانی هستند که آن را به عهده بگیرند، نادیده گرفت.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/199209
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
💢 جنس لوکس قاچاق را خردش کنید
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
🔹 مبارزه با قاچاق باید کاملاً قاطع و بیرحمانه باشد. ملاحظه کنید که حالا این جنس فلان است، بیاوریم، چه کنیم، نه؛ من گفتم جنس لوکس وارد شده را که قاچاق وارد کرده بیندازید زیر دستگاه خردکننده خردش کنید، والّا اگر چنانچه آن را به صورت دیگری وارد بازار کردید، همان میشود، صنعت داخلی لطمه میخورد.
📎 #دهه_فجر
📎 #امام_خامنه_ای
📎 #سید_علی_خامنه_ای
https://btid.org/fa/photogallery/199189
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
♦️ در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند.
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت
رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
12/11/1400
📎 #صافی_گلپایگانی
📎 #دهه_فجر
📎 #سیاست_اجتماع
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
💢 تهران و مسکو، دیپلماسی بر اساس نیاز متقابل
💠 سفر رئیس جمهور به روسیه، نشانه فرصتسنجی دولت با توجه به شرایط پیچیده منطقه و تلاش برای فراهم نمودن آلترناتیوی در جهت بالابردن قدرت مانور جمهوری اسلامی در عرصه بینالملل است.
🔶 روسیه نیز رابطه با ایران را مسیر تنفسی خود در شرایط تحریم میداند.
📎 #دهه_فجر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
https://btid.org/fa/photogallery/199191
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
صد ثانیه با رصد 1400.11.12
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #صافی_گلپایگانی
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران_قوی
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
💢 اگر مسئولین همراهی بیشتری می کردند...
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
به نظر من اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند، رعایت بیشتری میکردند، ما افتخارات بیشتری به دست میآوردیم، وضعمان از این چیزی که امروز هست، قطعاً بهتر بود و تعدادی از این آسیبهایی که در این سالهای متمادی پیش آمد، با کمک مسئولین حکومتی و دولتی پیش نمیآمد.
📎 #دهه_فجر
📎 #امام_خامنه_ای
📎 #سید_علی_خامنه_ای
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
♦️ سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند می ساختند.
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت
رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
12/11/1400
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ 12بهمن؛ کاری که خدا درست کرد
👈 شهریورماه سال 1320، متفقین ایران را اشغال کردند و رضاخان را به جزیره «موریس» تبعید کردند. براساس اسناد موجود در وزارت خارجه انگلیس و خاطرات نگاشتهشده، برای جانشینی رضاشاه و نیز شکل حکومت، چند گزینه مطرح بود. گزینه اول، بازگرداندن قاجارها به سلطنت بود. در سال 1308 بعد از مرگ احمدشاه قاجار، محمدحسن میرزای ولیعهد، خود را بهعنوان پادشاه ایران خواند؛ و با اینکه سالها برای بازگشت تلاش میکرد، ولی با مخالفت سفیر انگلیس، ناکام ماند. گزینه دوم جانشینی هم فرزند سوم رضاشاه، غلامرضا پهلوی بود. گزینه آخر و در واقع گزینه سوم، تغییر شکل حکومت به جمهوری بود. این گزینهها نشان میدهد که انگلیسیها در آغاز بههیچوجه تمایلی به سلطنت محمدرضاشاه نداشتند. سرانجام با نفوذ محمدعلی فروغی، محمدرضا با حمایت انگلستان بر اریکه سلطنت تکیه زد.
🔹 در آن دوران، برای محمدرضاپهلوی، مهمترین بحران پیش رو، این بود که میدانست در میان مردم محبوبیتی ندارد. «ریچارد استوارت»، نویسنده کتاب «در آخرین روزهای رضاشاه»، در توصیف وضعیت محمدرضا، وقتی برای ادای سوگند راهی مجلس شورای ملی بود، نوشته است: «[محمدرضا] رنگش پریده بود. او نمی دانست آیا مردم، که از پدرش متنفر بودند، او را به عنوان پادشاه جدید خواهند پذیرفت؟»
🔹 در مرداد سال ۱۳۳۲ نیز بعد از کودتایی که با حمایت آمریکاییها انجام شد، محمدرضا توانست سلطنت خود را ادامه دهد. سرانجام چنین به قدرت رسیدنی، ۲۶ دیماه ۵۷ است. شاهی که با ترس و دودلی حکومت را بدون حمایت مردمی و با دخالت بیگانگان به دست گرفت، سرانجام هم با مشورت همانها کشور را در حالی برای استراحت! ترک کرد که هرگز توجهی به خواست و اراده مردم و گوشی برای شنیدن صدای ملتش نداشت. واکنش جامعه نیز به فرار شاه، جشن و پایکوبی بود....
🔹 اما در بهمن ماه ۱۳۵۷ رهبری به کشور وارد شد که در میان انبوه استقبال کنندگان به بهشتزهرا و در میان مردم نشست. این رهبر را نه سران قدرتهای شرق و غرب، که دلهای مردم انتخاب کرده بود؛ رهبری که هنگام ورود به ایران پس از ۱۵ سال تبعید در پاسخ به خبرنگار که پرسید: «شما به عنوان مقتدرترین انسان در حال وارد شدن به ایران هستید، لطفاً بگویید چه احساسی دارید؟» پاسخ داد: «هیچ»! خبرنگار تصور کرد که یا حرفش را نتوانسته است برساند یا بد ترجمه کرده و یا امام متوجه نشدهاند سؤالش چه بوده است، پس مجدداًهمان سوال را تکرارکرد.
امام نیز همان جواب «هیچ» را تکرار کردند و آهسته ادامه دادند: «إِلَّا أَنْ أُقِیمَ حَقّاً أَوْ أَدْفَعَ بَاطِلًا»؛ مگر اینکه حقی را استوار کنم و باطل را سرنگون سازم.»
🔹 این بود که امام خمینی(ره) بر دلها حکومت میکرد. او مصداق آیه «إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا.(یونس/۶۵). تمام عزّت (و قدرت)، از آن خداست» بود و عزت و قدرت را نه از شرق و غرب، که به واسطه تقوای الهی به دست آورد.
رهبری الهی که هرچند، در روز ۱۲ بهمن سال ۵۷ وارد ایران شد، اما ۱۵ سال قبل بر دلها و زندگی مردم حکومت میکرد.
۱۲ بهمن برای ایرانیها یادآور روزهای خوشی است که ملت توانست با هدایت الهی و اراده خود، دستان اجانب را قطع کند و تنها با توکل به خدا در مقابل خواست تمام جهان استکبار بایستد.
✅ ۱۲ بهمن روز جشن و سرود و شور و شعوری است که از سرچشمه فیض الهی جوشیدن گرفت و جهانی را که غرق در مادیات و هواپرستی بود، با نور الهی روشن ساخت، ولوکره الکافرون (صف/۸).
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/198998
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران44
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ از حکومت استبدادی پهلوی تا نظام مردمی جمهوری اسلامی
👈 مردم ایران طی سالهای طولانی، مخالفت خود با سلطنت پهلوی را فریاد زدند و ناخرسندی و اعتراض خود را به صورت مسالمتآمیز ابراز کردند که البته بارها و بارها مورد حملهی عوامل شاه قرار گرفتند و تعداد زیادی از مردم به خاک و خون کشیده شدند.
🔹 پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 روند انتخاب نوع حکومت به روش کاملاً مردمی انجام شد و ملت ایران با آرای خود، نظام «جمهوری اسلامی» را برای استقرار در ایران انتخاب کرد. پس از آن نیز قانون اساسی کشور در معرض رأی مردم گذاشته شد که مورد تأیید اکثریت قرار گرفت و به این ترتیب، یک نظام جدید حکومتی با اراده و میل مردم در مملکت حاکم شد.
🔹 این روند بیسابقه در تاریخ ایران را مقایسه کنید با چگونگی روی کار آمدن حکومتهای قبلی که اراده و نظر مردم، هیچ سهمی در پیدایش آنها نداشت. به عنوان نمونه، سلطنت پهلوی با طراحی و حمایت انگلستان و با کودتای رضا قلدر در سوم اسفند 1299 به وجود آمد و بدون اینکه نظر مردم در این رابطه پرسیده شود، یک نظام دیکتاتوری دیگر در ایران مستقر شد. در طول دوران سلطنت رضا شاه نیز خبری از شرکتدادن مردم در امور کشور نبود و پهلوی اول با خشونت و خودکامگی مطلق عمل میکرد تا جایی که جز خودش هیچ شخص دیگری در ایران را به حساب نمیآورد و معتقد بود «هر مملکتی رژیمی دارد، رژیم ما یک نفره است»!
🔹 چند سال بعد و زمانی که اقدامات پهلوی اول، مردم را به ستوه آورد و نفرت از او را در اوج قرار داد، دوباره این انگلیسیها بودند که تشخیص دادند تداوم سلطنت این دستنشانده -به دلیل شورش و نارضایتی عمومی- به سود منافع آنها نیست و به همین دلیل با تبعید رضا خان، عنصر وابسته و مستبد دیگری یعنی محمدرضا پهلوی را روی کار آوردند.
🔹 این شاه هم مثل پدرش هیچ اعتقادی به مشارکت مردم در تعیین سرنوشت کشور نداشت و خود را تنها مرجع تشخیص صلاح مملکت میدانست و آنجایی هم که نگاه به حضور مردم در انتخابات وجود داشت معمولا از اقلیت مردم در حد پایتخت نشینان کشور حضور داشتند یا انتخاب شدهی اربابان و کدخداهای شهرها و روستاها بودند.. عجیب این جا است که پهلوی دوم، عدم مراجعه به آرای عمومی را افتخار خود میدانست و میگفت من آزادم چون متکی به رأی مردم نیستم!
🔹 با این وجود، جای سوال است که برخی چه طور بیتوجه به مستندات تاریخی و بهخاطر اغراض خاص، از سلطنت پهلوی به عنوان یک حکومت مردمی نام میبرند و جمهوری اسلامی را یک نظام استبدادی معرفی میکنند؟!
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/198744
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران44
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
✴️ وای بر دشمن اگر موسی عبا اندازد...
📎 #دهه_فجر
📎 #امام_خامنه_ای
📎 #سید_علی_خامنه_ای
https://btid.org/fa/photogallery/199142
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ ارتحال شيخ الفقها پس از قرنی مجاهدت
👈 شیخ الفقها و مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیتالله صافی گلپایگانی که در چنین روزی بر فقدان و ارتحال ایشان سوگواریم، عالمی وارسته بودند که قلههای علوم حوزوی و فقه اهلبیت را فتح نموده و عمر گهربار خود را در راه اعتلای اسلام ناب محمدی و ترویج معارف اهلبیت سپری نمودند.
🔹 ایشان از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی از هیچ خدمتی در راه سرفرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی دریغ ننموده و همواره یار و حامی امامین انقلاب بودهاند. فعالیتهای سیاسی ایشان از قبل از وقوع انقلاب در ماجرای خونین مدرسه فیضیه تا ابتدای سپیده دم انقلاب اسلامی در قامت عضویت و دبیری شورای نگهبان، خدماتی ارزنده، قابل تقدیر و غیرقابل انکار است.
🔹 این بزرگ مرد جهان تشیع افزون بر جایگاه علمی و مجاهدتهای گوناگون اجتماعی و سیاسی، دارای منزلت و جایگاه رفیع اخلاقی بودند. جلوه اخلاقی ایشان را میتوان جلوهای مملو از اخلاص و تزکیه و فروتنی ترسیم کرد.
✅ فقدان شیخ المراجع اولاً برای جهان تشیع و ثانیاً برای حوزههای علمیه خسارتی عظیم و داغی غیرقابل التیام است. ارتحال ایشان را به علما، فضلا، اساتید، مراجع معظم و مقام معظم رهبری و خاصه به محضر حضرت بقیه الله الاعظم ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) تسلیت میگوییم.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/199282
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ جوانان جویای علم، پایههای عرصه تمدنسازی
👈 با وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی، حوزههای علمیه مسیر جدیدی را پیش روی خود مشاهده کردند. حوزهای که رسالتی جهانی برای خود تعریف نکرده بود و حتی مباحث فقه حکومتی به سبب عدم دسترسی به حکومت اسلامی در حوزه مورد بحث قرار نمیگرفت، پس از وقوع انقلاب اسلامی رسالت جهانی برای خود ترسیم نمود و پایهگذاری تمدن نوین اسلامی و بازتولید علوم دینی را از جمله اهداف خود دانست.
🔹 با این وجود قطعا حوزه در راستای رسیدن به اهداف تمدنی خود نیازمند جوانان مستعد خوشفکر و علاقمند در ساختار تشکل های حوزوی است. بدون شک اگر در شریانهای حیاتی حوزه خون تازه جریان نداشته باشد و اگر نیروهای تازه نفس میدان تمدنسازی را ترک کنند، نمیتوان به تنومندی درخت تمدن سازی امیدوار بود.
🔹 جوانان جویای علم و تحصیل میتوانند با ورود به حوزه پای در عرصه تمدنسازی نهاده و رسالت بنیادین حوزه در جهت زمینهسازی ظهور حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را پایهگذاری کنند. طلاب با توجه به علاقه و استعداد خود میتوانند در هر یک از رشتههای مختلف حوزه اعم از فقه و اصول، فلسفه، کلام، علوم حدیث، علوم قرآن و... مشغول شوند و مسیر خود در جهت تبلیغ، تدریس و تحقیق را مشخص نمایند.
✅ ناگفته نماند ساختار مدیریتی حوزه نیز موظف است در کنار ترسیم افق علمی حوزه، افق معیشتی و تولید ثروت طلاب را نیز ترسیم نماید تا طلاب حوزه با فراغ بال بیش از پیش در جهت رسالت حوزوی خود قدم بردارند. قطعا با این گونه اقدامات و روی آوردن خیل عظیم جوانان جویای علم برای تحصیل در حوزه، شاهد آن خواهیم بود که درخت تنومند تمدنسازی بر کشور بلکه در کل جهان سایه افکند.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/199047
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #حوزه
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتوکلیپ؛ صد ثانیه با رصد 1400.11.13
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #خبر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ امام محمد باقر علیهالسلام و ثمرات درخشان جهاد سیاسی
👈 فضای سنگین، بسته و خطرناکی پس از شهادت مظلومانه امام حسین (علیهالسلام) و یاران ایشان در جامعه به وجود آمده بود. بدمستی ناشی از جنایت هولناک کربلا این حس را در میان شاهان بنیامیه به وجود آورد که دیگر هیچ حریف و رقیبی در مسیر حکومت نخواهند داشت و هر حرکت احتمالی را میتوانند با قدرت، سرکوب نمایند. اگر چه در درازمدت، بیداری عمومی ناشی از فداکاری سیدالشهدا (علیهالسلام) و یاران وفادار ایشان به اضمحلال امویان منجر گشت، اما در کوتاهمدت، شرایط بسیار دشوار و اختناق بسیار شدیدی حاکم بود.
🔹 با این وجود، بسترسازی انجام شده که ناشی از مجاهدتها و روشنگریهای امام سجاد (علیهالسلام) بود، یک فرصت طلایی و مغتنم را برای امام محمدباقر (علیهالسلام) به وجود آورد تا مبارزه فرهنگی به منظور تغییر و اصلاح فضای فکری حاکم بر جامعه در دستور کار ایشان قرار بگیرد و مسیر برای افول طاغوت و طلوع حکومت الهی فراهم گردد. بر اساس آن چه در مناقب ابن شهر آشوب آمده است، براى هيچ يك از فرزندان حسن و حسين (علیهما السلام) اين اندازه از علوم، از قبيل تفسير، كلام، فتوا و احكام حلال و حرام فراهم نشد كه براى امام باقر(علیهالسلام) فراهم شد. محمد بن مسلم نقل كرده كه از آن حضرت، سى هزار حديث سوال كرده است.
🔹 در چنین شرایطی بود که نفوذ معنوی حضرت به عنوان حجت الهی و فرزند پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) روز به روز فزونی پیدا میکرد و ایشان نیز رسالت الهی خود یعنی دعوت به حکومت الهی و مبارزه با حکومت طاغوت را -با لحاظ شرایط آن روز- انجام میداد. در مقابل، شاهان بنیامیه، مفهوم و اثر این اقدامات را درک میکردند و به همین دلیل، آن بزرگوار را زیر نظر داشتند. به عنوان نمونه، وقتی امام محمدباقر (علیهالسلام) توسط هشام بن عبدالملک احضار شد، هشام خطاب به امام گفت شما فرزندان علی بن ابیطالب همواره مردم را به سوی خود دعوت و خود را امام معرفی میکردید و حضرت نیز با سکوت خود، این حرف را تأیید نمود.
🔹 طراحی یک تشکیلات گسترده، که با تربیت افرادی به عنوان وکیل و نایب امام(علیه السلام) و دیگر مرتبطان شکل گرفت، سبب شد تا تبلیغات و آموزشهای آن حضرت در تمام نقاط مملکت اسلامی منتشر شود و ذهن و فکر مردم را تغذیه کند. این روند به افشای ماهیت بنیامیه، کمک زیادی کرد و در مقابل، سبب نگرانی شدید حکومت وقت شد.
🔹 یک بار همزمان با حضور امام باقر (علیهالسلام) در مکه، هشام بن عبدالمللک نیز برای انجام حج وارد این شهر شد. سخنرانی رسا و روشنگرانه امام (علیه السلام) سبب خشم هشام شد، ولی چون در آن شرایط، برخورد را به صلاح نمیدانست، پس از ایام حج، امام باقر و فرزند ایشان امام صادق(علیهماالسلام) را از مدینه به شام احضار کرد. تا سه روز اجازه ملاقات داده نشد و پس از آن با فضاسازی خاصی، اذن ورود به دربار داده شد. هشام که مترصد بود تا به زعم خود از امام باقر(علیهالسلام) به سبب روشنگریهای ایشان انتقام بگیرد، پیشنهاد تیراندازی به آن حضرت داد تا به خیال خام خود، موجب وهن و تمسخر حضرت شود که با پرتاب موفق 9 تیر که اولی به هدف، و تیرهای بعدی به چوبه تیر قبلی نشست، این ترفند به شکست انجامید.
🔹 برای درک شرایط دشوار سیاسی، همین بس که بدانیم شاهان فاسق، ظالم و خونریزی مثل مروان بن حکم، عبدالملک مروان و ولید بن عبدالملک در آن دوران در مسند حکومت قرار داشتند و از هیچ تلاشی برای سرکوب و کشتار پیروان اهلبیت (علیهمالسلام) فروگذار نمیکردند و کینه عجیبی نسبت به آنها داشتند.
✅ با وجود همه این شرایط، امام محمد باقر(علیهالسلام) با فداکاری و تیزهوشی به بصیرتبخشی و مبارزه با تحریف مشغول بودند و با تبیین اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله) پرده از بطلان و پلشتی اسلام اموی برداشتند که از نتایج مهم آن در کوتاهمدت، افول روزافزون بنیامیه و سستشدن جایگاه آنها در میان مردم بود، و در بلندمدت نیز، طیف وسیعی از معارف ناب اسلامی را از خود به یادگار گذاشتند.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/198783
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #ولادت_امام_باقر
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پست_ویژه
💢 انقلاب مصر
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران_44
📎 #سیاست_اجتماع
https://btid.org/fa/video/198603
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ تحصیل طلبگی؛ ثواب یا شناخت حقیقت؟
👈 آیتالله مصباح یزدی با ذكر خاطره ای از ورود خود به حوزه علمیه می فرمایند: « وقتی سال 1326 در سن 13 سالگی وارد حوزه شدم، انگیزهام برای ورود به حوزه این بود که این درسها ثواب بیشتری دارد.... وقتی در گذر زمان شرایط اجتماعی را درک کردم، به این نتیجه رسیدم که ویژگی طلبگی از استحباب بالاتر است، اما در آن دوران همیشه به این فکر میکردم که در شرایطی که نهایت طلبگی منبری شدن یا امام جماعت مسجد است، جایگاه روحانیت در جامعه چیست، و چه نیازی به روحانیت وجود دارد..... در سطوح بالاتر وقتی با قرآن و حدیث بیشتر آشنا شدم، متوجه شدم مسأله فراتر از این چیزی است که ما فکر میکنیم، زیرا شناخت حقیقت انسان، کمال انسان و سعادت دنیوی و اخروی انسان در گرو همین معارف است؛ آنوقت بود که متوجه شدم درس خواندن یعنی چه و جایگاه روحانیت کجاست.»
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/199207
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #حوزه
📎 #ماه_رجب
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
اقدام شخصی رهبری در اتصال جوانان خلاق به وزارت نفت!
🎤 رهبری
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #آیت_الله_خامنه_ای
📎 #ماه_رجب
https://btid.org/fa/video/199130
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
⭕️ تقویت حوزه توسط جوانان انقلابی
👈 در این ایام که تخریبها علیه طلاب و حوزههای علمیه بیش از هر زمان دیگری شدت یافته است، جوانان انقلابی و بصیر ما میتوانند با ورود به حوزههای علمیه موجب نشر حقائق و گسترش روحیه انقلابی شده، موجبات پیشرفتهای مهمی را در حوزه و جامعه فراهم کنند؛ چراکه حوزههای علمیّه مرکز آموزش اسلامند.
🔹 دین باید فهمیده بشود، عمقیابی بشود، تا بتوان آنرا به نحو صحیح و با تکیه بر نیروی آگاه در جامعه جاری و ساری کرد. از طرفی فهم دین نیاز به مراکزی دارد که همان حوزههای علمیّهاند که عالِم دینی پرورش میدهند. روایات متعددی داریم که ما را تشویق میکند که به تحصیل علوم دینی بپردازیم. پیامبر اکرم میفرماید: هرکس راهی برای تحصیل علم طی کند، خداوند راهی را برای ورود به بهشت برایش می گشاید. همانا فرشتگان بالهایشان را برای طلاب علم میگسترانند. برای طالب علم، کسانی که در آسمان و زمین هستند، حتی ماهیان دریا، طلب مغفرت میکنند و برتری و فضیلت عالم بر عابد، همانند فضیلت ماه شب چهارده بر سایر ستارگان است. همانا علما، وارثان پیامبران هستند؛ پس هرکه علوم دینی را به دست آورد، بهره فراوانی به دست آورده است».
🔹 اما کدام علم است که اشرف علوم است و طلب آن شرافت دارد و میتواند سرمنشا خیرات برای شخص و جامعه شود و فراگیرندگان آن مصداق وارثان انبیا باشند؟ اینکه بیان میشود: اَلعُلَماءُ وَرَثَةُ الاَنبیاء علما، ورثه انبیایند؛ مراد از علما، علمای دین هستند و اینها ورثه انبیایند. انبیا چه کاره بودند؟ انبیا آمدند معارف دین را در جامعه محقّق کنند. لَقَد اَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَیِّناتِ وَ اَنزَلنا مَعَهُمُ الکِتابَ وَ المیزانَ لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط.(حدید/25) این «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط» نشان میدهد که حضور انبیا برای «قیام به قسط» لازم است. این خود به روشنی راه را برای جوانان متدین و انقلابی ما روشن میکند که امروز درحالی که هجمهها و نوک پیکان حملات دشمن به سمت دین است، چه وظیفهای بر دوش دارند. به علاوه روایاتی از امام رضا(علیه السلام) نقل شده است که ایشان به برخی از علوم، همچون شناخت قرآن، فقه و حدیث به طور ویژه توجه کردهاند: «حقیقت ایمان در بندهای به کمال نمیرسد، مگر اینکه سه خصلت در او باشد: دین را درست و کامل بفهمد، در معیشت، خوب اندازه داری کند و در برابر بلاها بردبار باشد».
🔹 از پيامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) نقل شده كه فرمودند: خداوند جانشينان مرا رحمت كند. گفته شد: يا رسول الله! جانشينان شما چه كسانی هستند؟ حضرت فرمود: كسانی كه بعد از من میآيند، پس احاديث من را روايت میكنند و آنها را به مردم ياد میدهند. اما برای درک بهترِ منزلت طلابی که طبق فرمایش پیامبر در حال تعلیم احادیث نبوی به جامعهاند، بیان مثال جالبی از مفسر قرآن، حاجآقا قرائتی، خالی از لطف نیست. ایشان میفرماید: روز به روز قدر و منزلت آخوند بیشتر معلوم میشود، چون هرچه فساد بیشتر شود، قدر معنویت هم بیشتر معلوم میشود؛ مثل این که هر چه هوا گرمتر شود، قدر آب بیشتر معلوم میشود.
✅ خلاصه و خودمانی باید گفت: خوش به حال کسی که با مغز و فکر خود، به تولید علم سودمند بپردازد؛ با نطق و بیان خوب، آن علم سودمند را میان مردم توزیع کند و در نهایت خودش هم از آن بهره ببرد و چه علمی سودمندتر از علم دین برای دنیایی که هروز بیش از گذشته نسبت به مسائل معنوی تشنه میشود.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/199236
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎#دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
28.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️یه عراقیه با غیرت صد شرف داره به ایرانی مزدور/ ما هر چی میکشیم از آدم هایی هست که تنها ربطشون به ایران شناسنامه شونه و قلبشون غیر از دلار برای هیچی نمی تپه
پن:بخاطر استقبال و درخواست مخاطبین عزیز ، از آخرین برنامه نجاح محمد علی پستی رو برای شما آماده کردیم/ امیدواریم با انتشار این پست باطن این وطن فروشان خارج نشین رو به همه نشون بدید
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #ماه_رجب
📎 #دهه_فجر
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این الرجبیون تویی؛ کلیپ زیبا ولادت امام باقر علیه السلام
🎤 حاج منصور
📎 #ماه_رجب
📎 #ولادت_امام_باقر
📎 #سیاست_اجتماع
https://btid.org/fa/video/198940
تحلیلگر 57 👇👇
♨️@tahlilgar57