فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهروند کُرد عراقی وقتی متوجه میشود خبرنگار شبکه ایرانی از وی گزارش تهیه میکند، میکروفن را میبوسد و میگوید: این جمهوری اسلامی ایران بود که ندای مظلومیت حلبچه عراق را به گوش جهان رساند.
ـــــــــــــــــــــــ
🌀 رسانه باشید و #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
نصب شبکه اجتماعی ویراستی👇
https://virasty.com/r/VjY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 واکنش معنیدار امام خامنهای به یک بیت شعر ناصر فیض:
همیشه راه رسیدن به حق سیاسی نیست
که گاه، چاره به جز حمله حماسی نیست
گاه نه! غالباً همینجوریه...
از باب قاعده #بهترین_دفاع_حمله_است.
سرمایهگذاری خارجی در دولت سیزدهم از مجموع ۸ سال دولت روحانی فراتر رفت
بر اساس آماری که وزیر امور اقتصادی و دارایی منتشر کرد، دولت سیزدهم در ۳ سال عملکرد خود بیش از ۸ سال دولت حسن روحانی سرمایهگذاری مصوب و معتبر خارجی جذب کرده است.
احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایهگذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد. چینیها در ۱۴۰۲ بیشترین ورود سرمایه را داشتند.
وی خاطرنشان کرد: با برنامهریزی صورتگرفته امیدواریم سیر صعودی سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ که از ۲ به ۴ و اکنون ۵.۵ میلیارد دلار رسید باز هم تداوم یابد.
بر اساس آماری که وزیر اقتصاد منتشر کرده، در سه سال اخیر در دولت سیزدهم، مجموع سرمایهگذاری خارجی مصوب و معتبر خارجی در ایران به ۱۱.۹ میلیارد دلار رسیده راست.
در حالیکه درمجموع ۸ سال دولتهای یازدهم و دوازدهم مجموع سرمایهگذاری خارجی مصوب و معتبر خارجی در ایران ۹.۷ میلیارد دلار بود.
بدین ترتیب دولت سیزدهم در ۳ سال عملکرد خود بیش از ۸ سال دولت حسن روحانی سرمایهگذاری خارجی مصوب و معتبر(واقعی) در ایران جذب کرده است.
میزان سرمایهگذاری مصوب و معتبر خارجی در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ برابر رقم سرمایهگذاری خارجی در سال ۱۳۹۵ به عنوان اولین سال پس از اجرای برجام و امضای دهها توافق کاغذی با شرکتهای اروپایی است.
این در حالی است که بیشترین حجم سرمایهگذاری خارجی در دولت سیزدهم به ترتیب از سوی روسیه، چین، امارات متحده عربی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، ترکیه، عراق، افغانستان، هندوستان و عمان انجام شده است.
ایران نهمین مصرفکننده انرژی در جهان
تهران- ایرنا- طبق تازهترین آمارها، ایران نهمین مصرفکننده انرژی در جهان شناخته شده و این مصرف انرژی معادل ۴.۳ میلیون بشکه نفت خام است. رئیسجمهوری در بازدید اخیر خود از وزارت نفت، افزایش بهرهوری و از بین بردن ناترازی را وظیفه و ماموریت اصلی این وزارتخانه اعلام کرد.
به گزارش ایرنا از وزارت نفت، در همه دنیا بار افزایش بهرهوری بهینهسازی مصرف سوخت فقط بر دوش وزارتخانهای منتسب به نفت و انرژی نیست و کار جمعی همه ارگانها را میطلبد. برای نمونه تغییر الگو و فرهنگ مصرف سوخت کاری نیست که وزارت نفت بتواند در این مسیر گامهایی بردارد، به همین منظور یا همه سازمانها باید دست به دست هم دهند تا بهینهسازی سوخت و افزایش بهرهوری به نحو احسن در ریل خود حرکت کند، یا با حذف یارانه موافقت شود که این خود موضوعی پرهزینه و پرمشغله خواهد بود.
در فصل سرما مهمترین چالش وزارت نفت افزایش تولید و مدیریت مصرف برای جبران ناترازی گاز و سوخت مایع نیروگاهها و صنایع است. سالهاست که این وزارتخانه همزمان با اجرای طرحهای افزایش تولید بهشدت به دنبال افزایش بهرهوری نیز هست. این موضوع آنقدر حیاتی بود که رئیسجمهوری در بازدید اخیر خود از این وزارتخانه، افزایش بهرهوری و از بین بردن ناترازی را وظیفه و ماموریت اصلی آن اعلام کرد.
ما از یک سو سالیانه ۸۰ میلیارد دلار یارانه سوخت در کشور پرداخت میکنیم، در حالی که درآمدهای نفتی کشور پارسال ۴۳ میلیارد دلار بوده است. از طرف دیگر این سوخت را با بهرهوری پایین مصرف میکنیم، ضمن اینکه تفاوت فاحش قیمت سوخت در کشور به نسبت کشورهای همسایه که در مواردی به ۸۰ درصد نیز میرسد، باعث شده قاچاق سوخت با هر هزینهای برای برخی افراد جذاب و اقتصادی باشد.
از این رو صنعت نفت بهعنوان پیشران توسعه در کشور همواره یکی از اعضای کلیدی سازمانهای نو از جمله سازمان ملی بهرهوری ایران است. به همین منظور در انطباق با برنامه جامع بهرهوری کشور، «آییننامه نظام مدیریت بهرهوری صنعت نفت»، پس از تهیه و تدوین در «مدیریتهای مهندسی ساختار شرکتهای اصلی» و «اداره کل تشکیلات، روشها و تعالی سازمانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت»، فروردینماه ۱۳۹۷ توسط وزیر وقت نفت ابلاغ شد.
در مسیر استقرار چرخه مدیریت بهرهوری، تاکنون اقدامهایی اساسی در صنعت نفت انجام شده و بر اساس گزارشهای ارائه شده از سوی سازمان ملی بهرهوری ایران، وزارت نفت در بین دستگاههای اجرایی پیشروست.
ایران با توجه به اهمیت و جایگاه مهم بهرهوری از دهه ۴۰ شمسی (۱۳۴۴) عضو سازمان بهرهوری آسیایی (APO) شد و حتی در تقویم یکم خرداد بهعنوان روز بهرهوری تعیین شد و از همان زمان تاکنون تلاشهای زیادی شد تا میزان بهرهوری در خلال برنامه اول تا ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور بالا برود، وانگهی برای اجرای چرخه مدیریت بهرهوری در برنامه ششم توسعه (۱۴۰۰-۱۳۹۶)، ۱۰ گام عملیاتی نیز تعریف شد.
۵ عامل ناترازی تولید و مصرف انرژی در ایران
در سند تحول دولت مردمی سیزدهم، پنج عامل بهعنوان دلایل ناترازی تولید و مصرف انرژی در کشور اعلام شده که شامل توسعه نامتناسب ظرفیتهای تولید و انتقال انرژی، تلفات زیاد انرژی در زنجیره تولید، تبدیل، انتقال، توزیع و مصرف، ناپایداری سبد تامین انرژی، رشد شدید مصرف انرژی در زمان اوج مصرف و نگاه بخشی به مدیریت حوزه انرژی و تعارض منافع نهادی است.
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
ایران نهمین مصرفکننده انرژی در جهان تهران- ایرنا- طبق تازهترین آمارها، ایران نهمین مصرفکننده انر
رتبه نخست ایران در بدترین مقدار مصرف انرژی
در حالی که تمرکز کشورهای پیشرفته روی کاهش شدت مصرف انرژی است، این شاخص در ایران روندی روبه رشد به خود گرفته و در بین دیگر کشورها از نظر کاهش شدت مصرف انرژی در انتهای فهرست قرار دارد.
ایران بیش از ۲.۵ برابر میانگین مصرف جهانی انرژی مصرف میکند. شاخص شدت مصرف انرژی ایران ۶۳ صدم درصد است و بعد از ایران، روسیه و عربستان سعودی بهترتیب با شاخص شدت انرژی ۵۳ صدم و ۵۱ صدم درصد بالاترین مقدار شاخص شدت انرژی را به خود اختصاص دادهاند. طبق آمار، مجموع میزان مصرف و تلفات، از عرضه سبقت گرفته و این موضوع میتواند در آینده ایران را به واردکننده انرژی تبدیل کند.
پیشبینیها نشان میدهد تا سال ۲۰۴۰ مصرف انرژی در جهان ۴۸ درصد نسبت به میزان مصرف انرژی در سال ۲۰۱۲ افزایش خواهد یافت و همچنان آسیا در سال ۲۰۴۰ بیشترین مصرفکننده انرژی است. در این میان بیش از ۵۰ درصد انرژی جهان در بخش صنعت استفاده خواهد شد.
ایران نهمین مصرفکننده انرژی در دنیا
طبق تازهترین آمار، ایران نهمین مصرفکننده انرژی در دنیا شناخته شده و این مصرف انرژی معادل ۴.۳ میلیون بشکه نفت خام است. مطالعات نشان میدهد مصرف انرژی در دنیا در طول این سالها 2 برابر شده است.
ایران اکنون بزرگترین دارنده ذخایر هیدروکربوری دنیا (مجموع ذخایر نفت و گاز) به حساب میآید. مطابق آمار رسمی و تایید شده مراجع معتبر جهانی، ایران حدود ۱۵۸ میلیارد بشکه نفت (۹.۳ درصد از کل منابع نفتی دنیا) و حدود ۳۳ هزار میلیارد مترمکعب گاز (۱۸ درصد جهان) در اختیار دارد.
بهطور کلی، ۲.۴ درصد انرژی کل دنیا در ایران تولید میشود که بین کشورهای دنیا رده نهم از حیث تولید انرژی را داراست. این تولید انرژی معادل ۳.۶ میلیون بشکه نفت خام است، همچنین ۱.۸ درصد انرژی کل دنیا در ایران مصرف میشود که این میزان مصرف سبب شده ایران در بین کشورهای دنیای جایگاه نهم را از نظر مصرف انرژی داشته باشد. در این زمینه، عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر با تأکید بر اینکه جایگاه ایران در حوزه شدت مصرف انرژی مناسب نیست به بررسی عوامل این موضوع پرداخت و راهکارهایی را نیز ارائه کرد.
برای نمونه کولرهای گازی با بازده کمتر بهدلیل قیمت پایینتر خریدار بیشتری دارند، قیمت پایین انرژی در اینجا هم مصرفکننده را سوق میدهد به سمت اینکه تجهیز با بازده پایینتر را بخرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زدی شمشیر بر فرق امامی
که حتی مهربانتر از پدر بود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احیای شب قدر ناشنوایان در حرم مطهر رضوی
هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیانات مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
⚫️#نَاعِياً_يَنْعَى أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ ع #تَهَدَّمَتْ_وَ_اللَّهِ_أَرْكَانُ_الْهُدَى
⬅️یکی از #حوادث بسیار مهمی که در #ماه_رمضان اتفاق افتاد شهادت مولی الموالی #امیرالمؤمنین ع است.
📌این #عبد_صالح خدا، این #نگین_انگشتری_بشر را پروردگار متعال برای اظهار عظمت و بزرگی و بزرگواری اش در منزل خودش، در #خانه_خودش، در #کعبه به دنیا آورد و در خانه خودش به #شهادت رساند و در #ماه_خودش هم روح مطهّرش عروج کرد
🔰کانال رسمی حضرت آیت اللَّه خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
✅ 12 فروردین ، روز جمهوری اسلامی
🌷 کدام واجب از بقیه واجبات مهمتر است و کدام اصل حتی از اصول دین هم مهمتر است؟
🔻 آیت الله خوشوقت:
پنج عمل را امام باقر (ع) زیربنای اسلام قرار دادند که اگر اینها نباشند، اسلام نیست. اول نماز بود. دوم زکات. سوم روزه و چهارم حج و پنجم مسأله امامت و زعامت امت اسلامی.
این پنجمی اهمیتش از همه اینها بیشتر است. علتش هم این است که این چهار تا به انضمام سایر #واجبات و #محرّمات زیر سر ولایت و امامت خوابیده است. اگر امامت صحیح در جامعه #حکومت بکند، نماز و روزه و زکات و همه چیز در جای خودش قرار میگیرد. چون رهبر موظف است اقدامی بکند که همه اینها انجام بگیرد.
اما اگر امامتش صحیح نباشد، هیچکدام اینها نیست و همه ضایع میشود. یعنی امامت مساوی است با ارزش و احترام تمام #واجبات و ترک همه #محرّمات به اضافه #اصول و کل #فروع اسلام. این معادل با همه آنها ارزش دارد. لذا امام باقر (ع) فرمود «وَ لَمْ يُنَادَ بِشَيْءٍ كَمَا نُودِيَ بِالْوَلَايَةِ».
@Tahlill @PS1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی آقای حامد عسکری بعد از گذشت ۱۵سال در حضور رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خنده آور است ، یک مزدور اتیوپیایی از آفریقا می تواند مالک سرزمین فلسطین باشد و مستانه بر روی خانه های ویران شده بومیان فلسطین برقصد ولی کسانی که قرنهاست مالک و ساکن این سرزمینند حق سکونت ندارند .
#مالکیت
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸حکم چشیدن غذا در هنگام روزه
✅ جویدن غذا برای کودک و چشیدن غذا و مانند آن، که معمولاً به حلق نمیرسد، روزه را باطل نمیکند، هر چند اتفاقی و بیاختیار به حلق برسد و فرو رود؛ ولی اگر از اول بداند که به حلق میرسد، در صورت فرو رفتن، روزه باطل میشود.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۸۳۲
🆔 @khamenei_ahkam
🔻رئیسی بدون برجام در ۳ سال از روحانی پیشی گرفت
🔹طبق آمار وزارت اقتصاد، دولت سیزدهم در ۳ سال عملکرد خود بیش از ۸ سال دولت حسن روحانی سرمایهگذاری مصوب و معتبر خارجی جذب کرده است.
🔹میزان سرمایهگذاری مصوب و معتبر خارجی در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ برابر رقم سرمایهگذاری خارجی در سال ۱۳۹۵ به عنوان اولین سال پس از اجرای برجام و امضای دهها توافق کاغذی با شرکتهای اروپایی است.
@Tahlill @PS1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️شیخ سعودی: یادتان نرود این روزها و شبهای ماه رمضان برای نابودی حماس دعا کنید!
برای نابودی عربستان دعا می کنیم🤲
لعنت الله علی القوم الظالمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علی خلیفه باشد املاک غصبی را ولو کابین زنانتان کرده باشید باز میستاند
چند درصد مسئولان یا حتی مردم عادی، این سطح از عدالت را میپذیرند و موافق اجرای آن هستند؟! 😐😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر جدیدی از برخورد کشتی کانتینربر با پل در آمریکا