🔻امیرعبداللهیان: شاید کرونا جنگ بیولوژیک آمریکا علیه رقبایش باشد
🔹 دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل: شاید سالها بعد روشن و افشا شود کرونا ویروس جنگ بیولوژیک کاخ سفید علیه رقبای بزرگ جهانی آمریکا (چین و روسیه) بوده که علاوه بر بخشهایی از جهان به مردم آمریکا هم سرایت کرد.
کانال طنز «دکترسلام»:
@Drsalaam
🔻 #کرونا_را_شکست_میدهیم
🖌 علیرضا ذاکری
کانال طنز «دکترسلام»:
@Drsalaam
🔻دست مریزاد
🔸تقدیر صمیمانه رهبرانقلاب از تلاش ارزشمند جامعه پزشکی...
کانال طنز «دکترسلام»:
@Drsalaam
ما موظف به وضو گرفتن قبل هر عبادت هستیم و برای دائم الوضو بودن برکات عجیبی ذکر شده، پیشوایان پاک ما توصیه به شستن دست قبل و بعد غذا فرموده اند و پاکیزگی و نظافت بسیار مهم است تا جایی که می فرمایند النظافة من الإيمان: پاکیزگی از نشانه های ایمان است!
آنوقت بهداشت جهانی می خواهد به ما آموزش شستن دست بدهد! این آموزش ها برای ما مسلمانان نیست برای همان چین کمونیسم است که نجاست یک دیگر را هم می خورند، دین ما از همه نظر چه بهداشت چه طب چه غیر آن کامل است .ادعای ما بر پویا بودن اسلام آرمانگرایی نیست بلکه یک واقعیت است.
اسلام با واسطه یا مستقیم سر منشا تمام علوم پزشکی است.
این را از دانشگاهای غرب بپرسید که یک کتاب بوعلی سینای ما سالها در انجا تدریس میشده و الان هم استناد میشود.
اسلام را کسی به ما هدیه کرده که ما را از خودمان بهتر میشناسد.
این است اسلام محمدی که بعضی ها سعی در تخریب ان دارند،اما نمیدانند خورشید با فوت کردن خاموش نمیشود.
این روایت طبی بیش از ۲۰ منبع دارد و در ۳ کتاب از معتبر ترین کتب شیعه(کتب اربعه) آمده است.
نگاهی به سير دستاوردهای علمی مسلمانان
انكار زحمات دانشمندان و بزرگان علم و فسلفه پيش از اسلام و پس از آن در كشورهای ديگر اعم از غرب و شرق نشانه سادهانگاری و نادانی است، زيرا خداوند سبحان نعمت عقل و حقيقتجويی را به همگان ارزانی داشته است و از هركسی به ميزان بهرهاش از دانش و زحمتش در راه اعتلای حيات معقول بشری بايد قدردانی شود ليكن مخالف اين نظريه هستيم كه سهم بسيار چشمگير مسلمانها و فرهنگ آنها در اين راه به سادگی و ناجوانمردانه به فراموشی سپرده شود.
يكی از بزرگترين خيانتهايی كه در چند دهه اخير در حق امت اسلامی اعمال شده القای اين عقيده به مسلمانان بوده كه مهد تمدن، علم، فلسفه و مدنيت و آزادگی غرب است و شرق بهويژه كشورهای اسلامی وامدار آنها هستند، به همين دليل است كه اكثريت طبقه باسواد جامعه اسلامی، دانشمندان و فلاسفه دست چندم غربی را میشناسند و كتابهايشان را میخوانند و به آن افتخار میكنند اما نه از دانشمندان و بزرگان و فلاسفه گذشته امت اسلامی خبر دارند و نه انديشمندان و متفكران و فلاسفه امروز.
«دلامبر» اعتراف میكند كه «مسلمانان قرنها استاد علوم و فنون ملل اروپا بودند» و «واشنگتن ارومينگ» میگويد «كاخ تمدن ما را دستهای توانای با علم و فن مسلمانان بنا كردند و ملل اروپايی و مسيحی هر كجا باشند مديون مسلميناند»، «ويل دورانت » معتقد است كه «دنيای اسلام در جهان مسيحی نفوذهای گوناگون داشت، اروپا از ديار اسلام، غذاها، شربتها و داروها و درمان، اسلحه و نشانههای خانوادگی، سليقه و ذوق هنری، ابزار و رسوم صنعت و تجارت و قوانين و رسوم دريانوردی را فرا گرفت و غالباً لغات آن را نيز از مسلمانان اقتباس كرد.»
حتی ساختن حمام، بيمارستان، داروخانه، مدرسه و اموری چون بهداشت و شهرسازی و علم دامپزشكی و حمايت از حيوانات و بسياری امور ديگر را از مسلمين ياد گرفتند، شايسته است اشارهای هر چند كوتاه و مجمل به اين همه عظمت داشته باشيم تامعلوم شود كه اين ادعاها دور از واقعيت و حقيقت نيست.
«ژوزف ماك كاپ» در كتاب عظمت مسلمانان در اروپا مینويسد: «مسلمين نخستين كسانی بودند كه علم روانشناسی را اختراع كردند.» و نيز مینويسد: «دانشمندان و بزرگان ايران نشان دادند هنگامیكه اروپا در خواب نادانی و توحش مانده بود، ايران به آن مرتبه و مقامی رسيد كه عقايد و افكار قرن بيستم بعد از آن پديدار شد.»
آری به قول «جرجی زيدان» توجه خاص اسلام و پيشوايان دين نسبت به علوم و دانش بشری باعث شد علمای اسلام، رشتههای علوم و دانش را به ۵۰۰ شعبه برسانند و در همه آن علوم نيز ابتكارات و كشفيات چشمگيری داشته باشند.
در زمينه فلسفه، برهان اثبات خدای فارابی (متولد ۸۷۲ م ) به سنت توماس آكوئيناس (۱۲۲۵م ) فيلسوف ايتاليائی رسيد، همچنين بيشتر افكار اسپينوزا (۱۶۶۳ م ) وامدار ابن سينا (۹۸۵ م )است، دكارت (۱۵۹۶ م ) كه پدر فلسفةه اروپا ناميده می شود شك دستوری خود را از شك امام محمد غزالی (۱۰۵۹ م ) اخذ كرده است «من میانديشم پس هستم » او بر اساس «من میخواهم پس هستم » غزالی است.
نظرية «شناخت» كندی (۷۹۶ م ) اولين فيلسوف مسلمان پايه مكتب كانت (۱۷۲۴ م ) است، كندی ۹ قرن پيش از كانت میزيست و نظريه شناخت او مبتنی بر سه منبع است؛ حس، خيال و عقل كه اين هر سه پايه مكتب كانت و بسياری ديگر از فلاسفه غربی است.
در زمينه رياضيات نيز ابتكار و علم مسلمانان اعجاب برانگيز است، اصولاً فرهنگ رياضی به وسيله كتاب حساب و جبر خوارزمی (متوفی ۹۹۷ م ) به اروپا راه يافت، بنيانگذار علم مثلثات ابنجابربتانی
(متوفی ۹۳۰م) بود، ابوالوفا مفهوم تانژانت و كتانژانت و امور ديگری را در مثلثات پديد آورد و معادلات درجه چهارم را حل كرد.
در علوم ديگر مانند فيزيك، شيمی، زمينشناسی، نجوم، هيأت، موسيقی، دامپزشكی، گياهشناسی، طب، تاريخ، جامعهشناسی، فقه و حقوق، علوم غربيه، هنر، تفسير، حديث، جغرافيا، جانورشناسی، زيستشناسی، روانشناسی، عرفان، كلام و بسياری ديگر از علوم نيز مسلمانان پيشتاز بودند و به جرأت میتوان گفت مسلمانان پايه علوم را چنان ريختند كه كاوشهای جديد اروپائيان همه مبتنی بر آن است.
هر چند بسياری از ابتكارات و اختراعات مسلمانان به حساب دانشمندان اروپايی و غربی نوشته شده است اما حقيقت برای هميشه پنهان نمیماند، زمانی كه اروپائيان هنوز زمين را مسطح میدانستند خوارزمی و دستيارانش نقشه آسمان و زمين را ترسيم
كردند و ابوريحان بيرونی و ابوسعيد سجزی سالها پيش از گاليله اعلام كردند كه زمين كروی است.
در زمينه پزشكی مسلمانان به گونهای پيشرفت كرده بودند كه علاوه بر تشخيص و درمان، بسياری از بيماریها را جراحی میكردند، خود وسايل جراحی را ساخته و داروی بيهوشی را در عمل جراحی مورد استفاده قرار میدادند كه «ابوالقسيس » از اين دسته است.
در ادبيات بسياری از شعرا و نويسندگان غربی تحت تأثير حافظ، سعدی، مولوی و فردوسی شعر سرودند و شاهكارهای ادبی خلق كردند، شايد جالب باشد بدانيم كه حتی «دانيل دوفو» در نوشتن كتاب «روبينسن كروزوئه» تحت تأثير كتاب داستانی خيالی و فلسفی «حیبنيقضانابنطفيل» است.
غربیها اذعان دارند كه وزن و قافيه و رديف شعری را هم از مسلمانان اخذ كردهاند و در موسيقی نيز وامدار مسلمانان هستند كه هنوز هم نام برخی آلات موسيقی آنها برگرفته از اسامی عربی است.
«گوستاولوبون» مینويسد «كاغذ را مسلمانان اختراع كردند، «عباس بن فرنان» دستگاه پرواز را اختراع كرد و همچنين ساخت ساعت زنگدار، كشف وزن مخصوص بسياری از اجسام، كشف كرويت زمين و حركت آن به دور خورشيد، اظهارنظر درباره مناطقی كه چند ماه شب و چند ماه روز است (قطبين)، راهنمايی در كشف آمريكا، بيضوی بودن مدار سيارات، اختراع شيشه، آيينه، آونگ و... از كارهای ديگر مسلمانان است.
در مورد هنر «كريستی» اعتراف میكند كه «بيش از هزار سال اروپا با تعجب به هنرهای زيبای اسلامی نگاه میكرد و آنها را اشياء خارقالعاده میشمرد»، «ويل دورانت» میگويد: «برجهای بلند كليساهای مسيحی و برجهای ناقوس، مديون منارههای مساجد است.»
در زمينه مسائل فرهنگی و اجتماعی نيز وضع به همين منوال است، «ژوزف ماك كاپ» معتقد است «عدم تعصب ديانتی، قوانين محكمه انسانی و روحانی، اشاعه علوم و فرهنگ، آزادی علمی، وسعت كارهای خيريه، مقام قانونی زن، ملاحظه بهداشت همگانی و پاكيزگی از برجستهترين مزايای تمدن اسلامی بود كه هفت قرن قبل از اينكه اروپائیها در انديشه به دست آوردن آنها افتند و درباره آنها بكوشند مسلمانان تمام آنها را دارا بودند.»
✅ #کانالاخبارمحرمانهدرپیامرسانایتا
✅ #باحضوراساتیدحوزهودانشگاه
https://eitaa.com/ResistanceApproach