📰 #روزنامه_کیهان
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳
🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
مکانیسم ماشه و خشاب خالی اروپا تهدیدهای پوچ را معتبر نکنید
🔹️ تصاویر آخرالزمانی در شمال غزه ایرلند: درهای غزه باز شود، جهان شوکه خواهد شد
🔹️پزشکیان در مراسم تجلیل از مدالآوران المپیک و پارالمپیک پاریس:
باور دارم که در کشور هیچ مانعی وجود ندارد یا راهی پیدا میکنیم و یا راهی جدید میسازیم
🔹️ ۴ پیشنهاد برای حمایت از اقشار آسیبپذیر پس از حذف بدون برنامه ارز نیمایی
🔹️ صادرات نفت ایران دوباره افزایشی شد
@kayhan_online
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 مکانیسم ماشه و خشاب خالی اروپا تهدیدهای پوچ را معتبر نکنید
🔸اتحادیه اروپا و تروئیکای اروپای غربی در سال پایانی منتهی به انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، تمرکز ویژهای را بر بزرگنمایی و استفاده از چماق مکانیزم ماشه برای مذاکرات و توافقی جدید در جهت ادامه محدودیتها بر برنامه هستهای و دیگر مسائل حوزه سیاست خارجی ایران، مصروف داشتهاند. در همین حال، بر خلاف تبلیغات اروپا و همراهی غربگرایان داخلی، مکانیزم ماشه توانایی خاصتری را در سازوکار تحریمهای غرب ایجاد نخواهد کرد.
🔸مذاکره یا تحریم، بازدارندگی هستهای یا توسعه، رابطه با غرب یا عقب افتادگی، دیپلماتها یا نظامیان این کلیدواژهها و دوگانهسازیها اساس منطق غربگرایان داخلی را در توجیه هر مذاکرهای و هر عقبنشینی در هر شرایطی تشکیل میدهد. این بیمنطقی که بانیان برجام و غربگرایان از بیان صریح آن طفره میروند، در غرفه یکی از شبه رسانههای زرد در نمایشگاه مطبوعات سال ۱۴۰۲، با صندوق رأی شیشهای به یکی از این دوگانهها به نمایش گذاشته شده بود.
🔸مکانیزم ماشه که به نوبه خود یکی از جلوههای نبوغ دانشمندان برجامی و کارکشتگان در سازمانهای بینالمللی به شمار میآید، به یکی از این ابزارها در جهت دوگانه سازی و ترغیب داخل به عقبنشینی در برابر غرب بدل گشته است.
🔸نگاهی به تاریخ جدال بر سر برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان و مذاکره ایران و1+5، طی بیش از دو دهه اخیر نشانگر این است که فروش نفت، سرمایهگذاریهای خارجی و درآمدهای بینالمللی ایران در طی سالهایی که کشورمان در ذیل ۵ قطعنامه شورای امنیت قرار گرفته بود، رقمهای به مراتب بالاتر و بهتری را در سالیان حاکمیت قطعنامه ۲۲۳۱ پس از خروج آمریکا از برجام تجربه کرده بود.
🔸تجربه ۲۰ ساله نشانگر این است که در تحلیل عوامل مؤثر بر اقتصاد و تجارت خارجی ایران، قطعنامههای شورای امنیت در جایگاه پایینتری نسبت به نوع مدیریت و مواجهه با تحریمها در ایران و همچنین نقش مستقل آمریکا در تحریمها و فشارها بر کشورمان قرار دارد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001GWZ
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔰 صادرات نفت ایران دوباره افزایشی شد
🔻صادرات نفتی ایران که اندکی فروکش کرده بود، مجدداً افزایش یافته است.
🔸وبسایت رادیو فردا در گزارشی نوشت: صادرات نفت ایران به رغم افتوخیزها در ماههای گذشته، در آستانه آغاز به کار دولت دونالد ترامپ و احتمال اعمال مجدد سیاست «فشار حداکثری» علیه جمهوری اسلامی، دوباره احیا شده است.
🔸صادرات روزانه نفت ایران به چین در ماه نوامبر با افتی نیم میلیون بشکهای نسبت به پایان تابستان، به حدود یک میلیون و ۳۱۰ هزار بشکه سقوط کرد، اما آمارهایی که شرکت اطلاعات کالا، کپلر، در اختیار رادیو فردا قرار داده است، نشان میدهد که تحویل نفت ایران به چین در ماه دسامبر دوباره اوج گرفته است.
ایران در نیمه اول ماه جاری روزانه یک میلیون و ۸۸۶ هزار بشکه نفت تحویل چین داده که بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ است.
🔸بارگیری نفت ایران به بازارهای چین نیز در دوره یاد شده یک میلیون و ۷۱۳ هزار بشکه در روز بوده است. معمولاً دو تا سه هفته طول میکشد که محمولههای نفتی ایران به بازارهای چین برسد.
🔸بدین ترتیب، در صورت خرید محمولههای بارگیری شده، تحویل نفت ایران به چین در ماه دسامبر به بالای ۱.۸ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
🔸در مجموع، بر اساس آمارهای کپلر، ایران در سال ۲۰۲۴ بهطور متوسط روزانه یک میلیون و ۵۱۲ هزار بشکه نفت تحویل چین داده که ۳۴ درصد بیشتر از سال گذشته و دو برابر سال ۲۰۲۲ است.
🔸صادرات نفت ایران در سال ۲۰۱۷ و قبل از خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریمهای نفتی علیه جمهوری اسلامی حدود ۲.۵ میلیون بشکه بود، اما در آخرین سال ریاستجمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۲۰ به زیر ۳۴۰ هزار بشکه سقوط کرد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GWz
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔰 چرا آمریکا، اسرائیل و حوزه عربی نگران تحولات سوریه هستند؟ (۱)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸جدای از اینکه تحول راهبردی هفتم تا هجدهم آذر ماه سوریه بر مبنای طراحی شناخته شده و مستند چند ساله صورت گرفته است، آینده سیاسی و حکمرانی و مناسبات خارجی سوریه در هالهای از ابهام قرار دارد. اجلاس فوری کشورهای عربی در اردن و بیانیه نهائی آنها و اظهارات افراد ارشد تحریرالشام و اظهارات مقامات آمریکایی و مواضع و عملکرد رژیم صهیونیستی مجموعاً از «نگرانی» حکایت میکند. بر این اساس واقعاً تصویر روشنی از آنچه خواهد شد وجود ندارد. افراد ارشد تحریرالشام ضمن خویشتنداری زیاد در بیان مواضع، سعی کردهاند با وعدههای پررنگ اقتصادی نظیر افزایش ۴۰۰ درصدی حقوقها، داخل را تحت کنترل قرار دهند و با وعده «شکل دادن به دولتی تکنوکرات» نگرانیهای طرفهای مختلف خارجی را برطرف نمایند اما به همان اندازه که عمل به وعده حل اقتصادی ـ به دلیل محدودیت شدید منابع مالی ـ غیرممکن میباشد، تحقق وعده شکلگیری دولتی تکنوکرات ـ عملگرا ـ هم که خواسته مشترک غربیها و کشورهای عربی میباشد، دور از دسترس است. در میان گروههای چهار یا ششگانه شکلدهنده به گروه تحریرالشام هم درباره دولت عملگرا توافق وجود ندارد، چه رسد به حدود ۱۵ گروه اصلی که در بخشهای مختلف سوریه فعال هستند.
🔸تخلف از وعده قبلی تحقق یک خلافت اسلامی هم مدعیان حکومت جدید را با چالش اساسی امنیتی داعش مواجه میگرداند. هماینک و با از بین رفتن زندانها، لااقل ۲۰ هزار نیروی داعش در سوریه بهخصوص در نواحی شرقی و شمالی سوریه حضور دارند و در کمین گروههای تحریرالشام نشستهاند. این موضوع مهم است و سران مدعی حکومت در دمشق را در صورت پذیرش دولتی تکنوکرات تحت فشار شدید قرار میدهد و وضع داخلی را از کنترل آنها خارج میکند. همین چند روز پیش بیانیهای علمایی با دهها امضا از کشورهای مختلف خطاب به سران تحریرالشام صادر گردید که در آن بر تأسیس یک دولت مذهبی و احیاء خلافت تأکید شده بود. گروه مدعی حکومت در دمشق با فشار امنیتی داعش و مطالبه علمایی که هر کدام در واقع پدران مذهبی تروریستهای تکفیری کشور خود بوده و در ترکیب گروههای تروریستی سوریه سهم دارند، چه میخواهد بکند؟ تحریرالشام بزرگی این چالش را میداند.
🔸در سطح همسایگان و تا دوردستها در حوزه عربی و اسلامی، احیاناً تنها ترکیه ایده خلافت را پشتیبانی میکند اما اولاً نه خلافتی از جنس داعش و نه با مرکزیت دمشق، ترکیه ایده «خلافت تکنوکراتیک سنی با مرکزیت آنکارا» یا شهری دیگر در ترکیه را مطلوب میداند. این ایده که منحصر به رهبران حزب عدالت و توسعه ترکیه میباشد، از یکسو خلافتی شریعتمدارانه از نوع آنچه داعش دنبال مینماید را رد میکند و از سوی دیگر بازخیزی خلافت از نوع اموی را رد مینماید. بنابراین میتوانیم بگوئیم فعلاً همه آنانکه در سرنگونی دولت اسد به هم رسیده بودند، در شکل دادن به «یک حکومت جایگزین» دچار اختلاف میباشند و این، سوریه را با چالش «استقرار» و چالش دولت مستقر مواجه میگرداند.
🔸الان کم و بیش مشخص شده همه آنانکه برای سرنگونی دولت متحد مقاومت همداستان و همدست شدهاند در مورد «جایگزین»، یا ایده مشترکی نداشتهاند یا آنچه در عمل با آن مواجه گردیدهاند، ایده مشترک آنان را بر باد داده است. این را میدانیم که در داخل گروههای مسلح تروریستی سوریه اختلاف شدید وجود داشته و بارها کار به درگیری شدید مسلحانه میان آنان کشیده شده و این چیزی نیست که با پیروزی مشترک بر بشار حل شده باشد. برای گروههایی که به مسایل معنوی آراسته نیستند و در عین حال به دین تمسک مینمایند تا به قدرت دست پیدا کنند، صحنه پیروزی، صحنه امتیاز و سهمخواهی است. پس یک سطح اساسی تعارض در داخل است که ماهیتاً و نتیجتاً تعارض امنیتی میباشد و با تعارض چند حزب سیاسی متفاوت است.
🔸در تغییر دولت در سوریه، ترکیه خود را دایرمدار میبیند و در تدارک ایجاد یک دولت تکنوکرات و مذهبی وابسته به خود در سوریه است، به گونهای که مورد پذیرش منطقهای و بینالمللی قرار بگیرد و در آینده تقویتکننده تمایلات شریعتمدارانه در ترکیه نباشد، چرا که چنین تمایلاتی با ایدههای پانتورانی اردوغان و حزب عدالت و توسعه در تعارض بوده و مانع همکاری کشورهای سکولار ترک در دو سوی خزر با پروژه مذکور میشود. اما آیا تحقق دولتی تکنوکرات و مذهبی بر مدار ترکیه در سوریه به سادگی نوشتن عباراتی است که رجب اردوغان و هاکان فیدان روی کاغذ رقم زدهاند؟ مسلماً خیر. چرا که این ایده در داخل سوریه معارض دارد، در سطح منطقهای و بینالمللی هم معارض دارد. جمله دولتهای عربی حتماً زیر بار چنین ایدهای نمیروند و این هزینه ترکیه را به شدت بالا میبرد.
🔻ادامه دارد...
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
🇮🇷 @Tahlill
🔴وحدت ملی، بر هم زننده تمام معادلات دشمنان
🔹آمریکا از طریق سیاست فشار حداکثری که در دوران ریاست جمهوری ترامپ علیه کشور ایران رقم خورده بود، مجددا دنبال اجرای چنین سیاستی می باشد، که از این طریق بتواند نارضایتی اقتصادی را در جامعه افزایش دهد.
🔹اروپا با مکانیسم ماشه به دنبال تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران در دیپلماسی و میدان می باشد. با توجه به تحولات منطقه و بازیگری دقیق و هوشمندانه ایران، اروپا به دنبال این است که از طریق مکانیسم ماشه تحریم های علیه ایران را بازگرداند و در عرصه میدان و دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهد.
🔹رژیم صهیونیستی با تهدید تاسیسات هسته ای به دنبال ایجاد ترس و واهمه در مسئولین و مردم ایران می باشد، که از این طریق بتواند مسئولین را در پاسخ به تجاوز به چند پایگاه نظامی دچار خطای محاسباتی نماید.
🔹هم زمان با این سیاست های متخاصمانه؛ دشمنان جمهوری اسلامی ایران؛ به دنبال فعال نمودن گسل های اجتماعی از طریق گرانی بنزین و قانون حجاب و عفاف می باشند، تا اغتشاشاتی از جنس سال ۹۸ و ۱۴۰۱ را برای کشورمان رقم بزنند.
🔹تصمیم گیرندگان و تصمیم سازان نظام جمهوری اسلامی ایران بایستی هوشمندانه در برابر عملیات روانی جامعه، رفتار نمایند. همچنین مردم برای حفظ اتحاد و انسجام ملی بایستی از ترفندها و برنامه دشمنان آگاه باشند.
🔹بنابراین درایت مسئولین و تصمیم گیری هوشمندانه آنان در کنار وحدت ملی مانند همیشه می تواند توطئه دشمنان را خنثی نماید.
✍🏼#میثم_محمدی
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔴 تعطیلیهای تلخ/ با نوعی از ناکارآمدی مواجه هستیم
🔹هنوز زمستان شروع نشده، کل ایران یک هفته تعطیل شده است. بازاری و صنعتگر، کارمند و کارگر، دانشآموز و معلم، دانشجو و استاد از این آشفتگی بههم ریختهاند. کار و بار تعطیل، میلیاردها تومان خسارت بهدنبال دارد. بحث اقتصادی این همه تعطیلیِ بیخود و بیجهت به کنار، از نارضایتی اجتماعی این سوءتدبیرهای ناتمام، نمیتوان و البته نباید هم بهسادگی گذشت.
🔹از بقال سرکوچه گرفته که به خاطر قطعی برق کارتخوانش کار نمیکند، تا ضررهای هنگفت کارخانهداری که نمیداند با تعطیلی خط تولید و قطعات سوخته و نیمسوز شدهاش به خاطر قطعی برق چکار کند، همه یک هفتهای میشود که دعاگوی دولت هستند!
🔹تعطیلات همیشه با شادی عجین بوده است، از دیدوبازدید گرفته تا مسافرت و تمام کردن کارهای ناتمام درون خانه. اما بلاتکلیفی هفتهای که در حال تمام شدن است، فقط اعصاب خردی و نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
🔹تا اینجای کار، این همه تعطیلی درپاییز به خاطر برق و گاز بیسابقه است؛ تازه هنوز زمستان هم شروع نشده است! تعطیلی به بهانه افت فشار گاز، در دمایی که هنوز پاییزی است، از نوبرهایی است که انگار قرار است ادامهدار باشد!
🔹از این هم تأسفبارتر قطعی سراسری برق در سرمای پاییز است! وقتی همه اینها، بدون هیچ سابقهای در گذشته، بهیکباره و در اولین پاییز دولت چهاردهم رخ داده است، پربیراه نیست اگر گمان کنیم با نوعی #ناکارآمدی روبهرو هستیم./روزنامه جوان
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
یادداشت کوتاه روز
❇️ در پاسخ به گزافهگویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که اسرائیل قصد عملیات نظامی علیه ایران را دارد.
🔸🔸🔸
غلوگوییهای رژیم صهیونیستی معمولا تمامی ندارد و در این خصوص باید گفت:
اولا) اسرائیل در مقابل یک گردان غزه نتوانست غلطی بکند و از آمریکا التماس راهی برای آتشبس دارد.
ثانیا) در برابر یک ارتش کوچک حزبالله لبنان نتوانست دوام بیاورد و مجبور به آتشبس شد( همانند جنگ های ۲۲روزه و ۳۳ روزه و ...).
حالا لاف میزنند که در حال بررسی امکان عملیات علیه ایران هستند؟
سران رژیم صهیونی فکر می کنند که با چراغ سبز تروریستهای تحریرالشام و بدون هیچ مزاحمتی وارد سوریه شدند خیلی قوی هستند؟
اشغالگران قدس میدانند که قوای مسلح جمهوری اسلامی ایران همان ابر قدرتی است که پایگاه عین الاسد آمریکایی در عراق را در هم کوبید و آمریکا هیچ پاسخی نتوانست بدهد!
و در پایان، پاسخ شما صهیونیستها همان است که رهبر حکیم الهی انقلاب اسلامی فرمودند: «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید!»
انشاءالله به توفیق الهی تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.
✍ محمدعلی برزگر
کانال اساتيد بسیجی دانشگاه
https://eitaa.com/joinchat/2365522423C8a48834cf1
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گلایه لیلی عاج نویسنده و کارگردان از ترجمههای ضعیف و انتخابهای نازل در آثار نمایشی کشور، در دیدار امروز با رهبر انقلاب
🔹لیلی عاج نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما، صبح امروز در ابتدای دیدار زنان و دختران با رهبر انقلاب، با ابراز نگرانی از رواج ترجمههای ضعیف و آثار درامنویسی سطح پایین که نه با فرهنگ ما تناسب دارند و نه پیام تازهای ارائه میدهند، این روند را نتیجه انتخاب کارگردانانی دانست که برای پرهیز از چالش با شورای نظارت، به سمت آثار بیکیفیت و آساناجرا میروند.
🔹خانم عاج در پایان سخنانش خطاب به رهبر انقلاب گفت:
همه از شما انگشتر میخواهند، اما من از شما که لذت ادبیات و جادوی کلمات را در این جهان پرتعارض و پر ابهام و پیچیده درک کردید، میخواهم به من نصیحتی هدیه بدهید و پندی مهمان کنید. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 انتقاد فعال حوزه تسهیلگری ازدواج از معیارهای مادی و ظاهری برخی جوانان برای ازدواج، در دیدار امروز با رهبر انقلاب
🔹مریم ابراهیمی فعال حوزه تسهیلگری ازدواج در دیدار امروز زنان و دختران با رهبر انقلاب در سخنانی تأکید کرد:
نسل جدید در ازدواج به معیارهای مادی و ظاهری بیش از اصالت توجه دارد؛ این در حالی است که برخی پسران تنها در بحث مهریه دم از ارزشهای انقلابی میزنند اما در خرید جهیزیه ایرانی یا انتخاب همسر با وسواسهای غیرمنطقی مانند قد، وزن و رنگ پوست، دچار تناقض میشوند. این نگاه سطحی نیاز به اصلاح دارد. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
20.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار زنان و دختران:
🌷حضرت زهرا (س)، الگوی جاودان زن مسلمان در عبادت، سیاست، تربیت و زندگی است. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ پزشکیان: چگونه روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت گم می شود؟ / باید برای این سرقت مرا دار بزنند
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: همه به خصوص بانوان مراقب شیوههای نرمافزاری دشمن باشند و فریب شعارها و وسوسهها را نخورند. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e