eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.3هزار دنبال‌کننده
56.6هزار عکس
63.1هزار ویدیو
700 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی با حضور بیش از 5000 استاد حوزه و دانشگاه ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e ارتباط با ما: @ansar_mgh @aboozar58 @zareir @aliakbari20 کانال‌ سخنرانی سیاسی @PS1400
مشاهده در ایتا
دانلود
بیانیه بعد از شهادت آدرس کانال ما رو برای دوستانتان ارسال بفرمایید🌸🌸🌸🌺🌺🌺 ✅ و معرفت eitaa.com/IRIslamic eitaa.com/marefatdiny
. نفوذ آیت الله خمینی به روایت رئیس جبهه ملی ♦️کریم سنجابی مقارن با پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر جبهه ملی بود. او در دولت دکتر مصدق در زمان نهضت ملی شدن، وزیر فرهنگ بود و در دولت موقت انقلاب، وزیر خارجه بازرگان شد. 🔹سایت ضدانقلابی گویانیوز 18 بهمن 1390 درباره علت انفعال احزاب و گروه های غیر اسلامی در مقابل امام خمینی، خاطره جالبی از قول کریم سنجابی نقل می کند: ♦️«پس از پیروزی انقلاب، گروهی از سیاسیون به کریم سنجابی گله‌مند بودند که چرا با به راه انداختن تظاهرات حزبی، از خمینی حمایت کرده بودند؟ 🔹سنجابی در پاسخ با پوزخندی جواب می‌دهد که ما نه تنها در بهترین شرایط هرگز قادر به کشاندن مردم به خیابان‌ها آن هم کمتر از 50 نفر نبودیم و همیشه در حسرت راهپیمایی میلیونی بودیم که خارج از بضاعت ما بود، بلکه این نفوذ شخصیت و کاریزمای آیت‌الله خمینی بود که ما را هم به دنبال خود می‌کشاند... این، واقعیتی تلخ است».
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برای جماعت فرقی بین و سرمایه گذاری در داماک و رای به نیست پول میگیرند تا مردم رو بدهند..! این مردمند که نباید فریب بخورند...
. چرا نام"امام"، زیبنده بود؟ ♦️فرخ نگهدار رئیس‌گروهک فدائیان خلق مدت هاست در لندن اقامت دارد و از چپ کمونیستی به لیبرالیسم گرایش پیدا کرده و با شبکه بی بی سی همکاری می کند.او 14 بهمن 1390 در گفت و گو با سایت میهن وابسته به اپوزیسیون خارج کشور درباره نفوذ امام خمینی، نکات قابل تاملی را بازگو کرد؛ 🔹«من از وقایع 15 خرداد 42 فهمیدم آیت‌الله خمینی نفوذ فوق‌العاده در کشور دارد و تکیه او بر توده‌های تهیدست است؛ در مقابل شاه که تکیه‌گاه مردمی نداشت و قدرت او ناشی از حمایت خارجی بود. سال 1349 در اطراف دهات بین قم و کاشان همراه دوستم احمد ‌اشرف سفر می‌کردیم و می‌دیدم در خانه روستائیان هم عکس آقای خمینی روی دیوار بود و سخنش اعتبار داشت. ♦️من کاملاً عنوان «امام» را برای او انتظار داشتم. او سد بزرگ و شکست‌ناپذیر شاه را شکست. این ایجاب می‌کرد نامی مانند رهبر و امام برای او انتخاب شود. ارزیابی مسعود رجوی نادرست بود. ما نیروی سازماندهی و مقاومت در برابر انقلاب را نداشتیم. ما نفهمیدیم که نباید در مقابل استقرار نظام ایستاد.»
. ننویسید جوادیه آب ندارد؛ شاه می خواهند استراحت کنند (!) 🔹مسعود بهنود از همکاران نشریات قبل از انقلاب (همکار بعدی نشریات زنجیره‌ای مدعی اصلاحات و سپس شبکه دولتی بی‌بی‌سی)، سال 82 در گفت‌ وگو با قاصدك آنلاين (نشريه دانشجويی در تورنتو) درباره وضعیت رژیم پهلوی در اوج درآمدهای نفتی گفت : 🔻«اصلاً نوع گفتمان در زمان شاه جور ديگري بود. طوري كه حتي در جمع چند نفره هم، كسي كمتر از اعليحضرت نمي‌گفت، نوشتن كه هيچ. از نخست وزير و وزرا هم حتي نمي‌‌شد انتقاد كرد. 🔻هويدا هر سال كه شاه به سن موريس براي اسكي مي‌‌رفت، سردبيرها را مي‌‌خواست و مي‌‌گفت شاه دو ماهي مي‌‌خواهند استراحت كنند و خسته شده‌‌اند. اگر جواديه، آب و يا بم، نان ندارد، هميشه نداشته‌‌اند. در اين دو ماه هيچ خبر منفي ننويسيد. 🔻هويدا مي‌‌گفت ‌اشكالي ندارد مردم حتي 40 هزار تا از روزنامه شما را نخرند، پولش را مي‌‌دهيم. بعد از انقلاب حتي در بدترين دوران مطبوعات، موقعي كه ماها مخفي شده بوديم، سانسور اين ‌طوري نشد، يعني به اين‌ ترتيب كه نماينده ساواك بيايد بغل دست من، تيتر بخواند...».
. ریچارد نیکسون: مردم ایران انقلاب را با عشق و ایمان پذیرفتند 🔹ریچارد نیکسون، چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32 که به ابقای دیکتاتوری پهلوی انجامید، به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران سفر کرد. این سفر با اعتراض دانشجویان همراه بود و به شهادت 3 دانشجو انجامید. 🔹او که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به ریاست جمهوری رسید، در کتاب «1999، پیروزی بدون جنگ» درباره ماهیت انقلاب اسلامی می‌ نویسد: ‏🔻«انقلاب ایران درظاهر جنبه ضد استبدادی داشت، اما در واقع، انقلابی علیه مدرنیته و ارزش‌های غربی بود. انقلاب همان قدر که از سرمایه‌‌‌‏داری تنفر داشت، از کمونیسم متنفّر بود. هر دو را دو روی سکه مادی‌‌گرایی می‌‌دید. 🔻جوانان از انقلاب حمایت کردند، نه برای اینکه خواهان آزادی، شغل، مسکن و لباس بهتر بودند؛ انقلاب کردند چون چیزی را می‌ خواستند تا به آن بیش از مادی‌گرایی معتقد باشند. 🔻مردم ایران، همان چیزی را به دست آوردند که انقلاب قول داده بود... جای انکار نیست که انقلاب اسلامی یک انقلاب واقعی اندیشه‌ها را ارائه داد و آنها آن را با عشق و ایمان پذیرفتند».
قطعا بحث درباره شأن علمی نبوده و موضوع مرجعیت سازمان غذا و دارو است... اما وسط این دعواهای سیاسی، تکلیف واکسن هم روشن شد البته اگر آقایان بعدا دبه نکنند! اگر (واقعا) خانم محرز را از نظر علمی قبول دارند، ایشان را صد درصد تایید میکنند و البته نسبت به واکسن آمریکایی خوشبین نیستند...
🔴 پدرخوانده ‏برای مذاکره با طیف میانه‌روی طالبان، به عنوان قدرت مسلط بر بخش‌های زیادی از افغانستان، دشمنان آمریکا و سدی دربرابر نفوذ داعش، روضه جنایت طیف تندروی طالبان در نواز شریف را می‌خوانند؛ و درعین‌حال برای مذاکره با آمریکای پدرخوانده تروریست‌های عالم با این همه جنایات، دست‌وپا می‌زنند!
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرزندان روسای جمهور کجا زندگی می‌کنند و به چه کاری مشغول هستند؟ ✅ سیاسی‌ترین و پرحاشیه‌ترین فرزندان روسای جمهور چه کسانی هستند؟
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اثبات توسط استاد رحیم پور ازغدی در ۵ دقیقه☝️ ❗️ولایت فقیه چیست؟
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر دیدید هنوز کسانی هستند که از روی نا آگاهی و اطلاعات غلط فکر میکنند زمان شاه وضع اقتصادی مردم خوب بوده و این جمهوری اسلامی و سیاست های آن بوده که باعث مشکلات اقتصادی شده این سخنان شاه را به او نشان دهید. نکته اصلی این فیلم آنجاست که شاه حتی در زمانی که هیچ تحریمی علیه ایران وجود نداشت و هرچقدر میخواست می توانست نفت بفروشد و سیاست هایش نیز هیچ تضادی با خواسته های امریکا و اسراییل نیز نداشت، نتوانسته بود حریف تورم های شدید اقتصادی شود. تا وقتی ایران تک محصولی و متکی به نفت باشد، وضع اقتصادی همین خواهد بود. چه با شاه و چه با جمهوری اسلامی، چه با رابطه با لمریکا و چه با قطع رابطه با امریکا! راه حل، یک دولت انقلابی و باورمند به ظرفیت های داخلی برای خارج کردن کشور از اتکا به نفت است.
♦️حکمت توهين هاي سريالي به علامه مصباح چيست؟ علامه مصباح شخصيتي بود داراي ابعاد مختلف که قريب به 60 عنوان مهم بر زبان و قلم امام خامنه اي براي ايشان جاري شده است. يکي از عناوين ايشان عقبه تئوريک نظام بود شخصيتي که در طول سال هاي 42 که نهضت اسلامي آغاز شد به فکر کادرسازي و توليد نيرو براي انقلاب بود. اين حقيقت بر قلم سايت بي بي سي نيز جاري شد و نوشت مصباح و 60 سال کادر سازي براي جمهوري اسلامي. آن ها هر چند به اين حقيقت اعتراف کردند ولي نمي توانند خوشحالي خودشان را نيز از اين حادثه پنهان کنند. آن ها از اين مسرورند که جبهه پايداري انقلاب اسلامي مهم ترين فقيه خودش را از دست داده است و ديگر نمي تواند مانند گذشته بدرخشد. استراتژي غربي ها و غربگريان اين است که تلاش کنند انديشه هاي اين علامه بزرگ را به همراه پيکر ايشان دفن کنند. آن ها از اين بيم دارند که انديشه اي اين مرد بزرگ، ‌انقلاب اسلامي را تضمين و آن را به پيش ببرد. از اين رو همانند گذشته خط تخريب اين شخصيت بزرگ را در دستور کار قرار داده اند. و براي تخريب به هر کسي نقشي داده و از اين به بعد نيز ادامه خواهند داد، تا حقيقت اين مرد بزرگ از ديده ها پنهان بماند و مردم بويژه نسل جوان کشور از اين نعمت بي بهره بمانند. آن ها ابتدا موضوع غسال علامه را در دستور کار قرار دادند تا اذهان مردم را از پيام جامع و پرمعناي حضرت امام خامنه اي منحرف سازند. با تکذيب اين خبر توسط دکتر علي مصباح، رهبر ‌اين جريان يعني سايت بي بي سي وارد فاز ديگري شد و با انتشار بخشي از روزنامه رسمي کشور،‌ اين گونه وانمود کرد که مطلبي کاشاني عضو هيات امناي موسسه امام خميني ره بوده است. متاسفانه کانال ها و سايت هايي که از آبشخور فکري سايت هاي انگليس تغذيه مي شوند، بلافاصله به فوروارد اين خبر کذب پرداختند. اين درحالي است اين خبر نيز مانند خبر قبلي کذب محض است و شخص مزبور در طول 25 سال گذشته يعني از سال 74 تا کنون هيچ گاه عضو هيات امناي موسسه علامه مصباح نبوده و هيچ ارتباطي نيز نداشته است. ظاهرا براي اين آقايان صرف اندک تشابه اسمي براي برچسب زني کافي است هر چند نام،‌ مکان و ‌زمان تاسيس و اعضاي هيات امنا هيچ گونه شباهتي نداشته باشند. البته اين گونه اتهامات پايان نخواهد يافت و در روزهاي آينده بايد منتظر مشاهده اين گونه اتهمات سريالي بود. نکته اي که علامه مصباح به ما آموخت اين است که نبايد پرداختن به اين حاشيه ها ما را از کار اصلي خودمان باز دارد. اين جماعت در نهايت شکست خواهد خورد. عرض خود مي برند و زحمت ما مي دارند.