اسامی آوا آریافر، یگانه حیدری، معصومه اینانلو، خدیجه رحمانی، محمد طاها علیزاده، سینا قره قاتلویی، انس آذری، سپهر حسنپور، سلما بارحم، زینب عبدالملکی، امیر محمد صالحوند، آرمین الهیاری، مهدی حسنپور، رضا فرهنگ وشمسی، از نمایندگان پارلمان اروپا پرسید: «آیا این افراد را میشناسید؟ پاسخ قطعاً منفی است، چراکه این افراد نه تروریست هستند و نه جاسوس و نه مزدور غرب در ایران، بلکه اینها کودکان معصومی هستند که فقط به جرم ایرانی بودن از دسترسی به دارو محروم شدند و توسط سازوکار "تروریسم دارویی" اروپا به قتل رسیدند.»
به نظر میرسد با انتصاب دکتر علی باقری شاهد تغییر ریل جدی معاونت سیاسی این وزارت خانه خواهیم بود، بدین صورت که دشمن با وعدههای نسیه نتواند امتیازات قابل توجهی را از ایران بگیرد، بلکه تاکید بر حقوق ملی مبتنی بر واقعبینی و عدم خوشبینی نسبت به دشمنان و همکاری سازنده و موثر با کشورهای دوست در سرلوحه کار قرار خواهد گرفت.
مهدی صفری؛ از سفارت اتریش، روسیه و چین تا دیپلماسی اقتصادی
در کارنامه مهدی صفری نیز مسئولیتهای حساس و مهمی به چشم میخورد. سفیر ایران در کشورهای اتریش، روسیه و چین و معاونت اروپا و آمریکای وزارت امورخارجه از جمله سوابق دیپلماتیک وی بوده است.

از جمله دیدگاههای شاخص وی میتوان به نگاه عمیق به کشورهای همسایه با عنوان یکی از راه حلهای راهبردی خروج از بحران اقتصادی اشاره کرد. او که از منتقدان دولت روحانی بود که انتقاداتش به بی توجهی به کشورهای همسایه و شرق در رسانهها دیده میشد.
سفارتخانهها باید با وزارتخانههای اقتصادی ارتباط موثر داشته باشند
صفری معتقد است تحریمها نباید مانع بهرهمندی ایران در تجارت با جهان شود. او نقش سفارتخانهها در تامین منافع کشور را کلیدی ارزیابی میکند: «سفارتخانههای ما میتوانند بهترین دیدهبانهای ما باشند. آنها میتوانند در کشوری که هستند، مثلاً عراق، افغانستان، روسیه و... دیدهبانی کنند. روسیه فقط یک میلیارد دلار گوجهفرنگی و صیفیجات از لهستان وارد میکرد که در اثر تحریم قطع شد. سفارت ما میتوانست به موقع این موضوع را رصد کند، اطلاعات را بدهد و وزارت خارجه این اطلاعات را به مقامات ذیربط منعکس کند. این را هم اضافه کنم که در داخل هم باید هماهنگیهای قویای صورت بگیرند. من اگر در مقامی بودم، تمام این وزارتخانهها را در بخش برق، گاز، کشاورزی و... هماهنگ میکردم. ما الان داریم گوشت و کنجالهمان را از برزیل میآوریم، در صورتی که همه اینها در روسیه و قزاقستان پر است.»
به عنوان نمونه وی از ظرفیت همکاری با کشورهایی چین و روسیه میگوید: «روسیه در تکنولوژی های زیرساختی و زیربنایی کشور میتواند موثر باشد ،من نمیگویم نامبروان است اما آن می تواند کیفیت کار ما را آنگونه که میخواهیم تامین کند. در حال حاضر ۹۰ درصد داروها از چین به آمریکا و اروپا صادر می شود؛ پس چرا ما نتوانیم وارد کنیم؟ اما میگویند برخی از اجناس تقلبی است، قطعا از سفارشات تقلبی است که این نوع از اجناس به دست ما میرسد»
سفیر سابق ایران در چین و معاون دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم از منتقدان به نگاه غربگرایان بوده و معتقد است ما کشورهای نوظهور و قدرتهای دیگر جهانی را به خوبی نمیشناسیم: « بنده میگویم اکنون بیشترین و بهترین نوع وسایل مصرفی و تجهیزات پزشکی و بهترین نوع آنها در چین به اروپا و آمریکا تولید و صادر میشود. چین با زیمنس و مارک های قوی دنیا رقابت می کند پس چرا ما نیاییم و از آن استفاده کنیم؟ گاهی آموزشهایی در ذهن ما وجود دارد که با همان حرکت میکنیم لذا به دنبال راه جدید نمیرویم. ما فکر میکنیم چین همان چینِ 40 سال پیش است در صورتی که امروز از لحاظ اقتصادی، نظامی و سیاسی با ابرقدرت ها را رقابت میکند»
صفری البته صرفا به تامین نیازهای کشور از طریق همکاری با چین اعتقاد ندارد، او حتی میگوید ما میتوانیم با صادرات به این کشور و دیگر کشورهای منطقه در ارزآوری موفق عمل کنیم: «اکنون ما تجهیزات پزشکی و نانو به چین صادر میکنیم، کشور ما در این زمینه خیلی قویتر از چینی ها است بنابراین این امکان وجود دارد که در این بخش قوی عمل کنیم. ما حدود ۲۵۰ میلیون دلار تجهیزات نانویی به چین صادر کردیم لذا از این پتانسیل میتوانیم در این حوزهها استفاده کنیم. ما توان بالایی در زمینه اقتصادی، صدور خدمات مهندسی، سدسازی، جاده سازی و نیروگاه سازی داریم اما باید از آن استفاده کرده و به کشورها صادر کنیم که کار وزارت خارجه است»
میتوانیم در قزاقستان هم انبوهسازی کنیم
صفری در خصوص رابطه سودآور با کشورهای منطقه میگوید: «در جادهسازی، در مسکن، ما بالاخره در انبوهسازی قوی هستیم. پس یکی از صدور خدمات ما به قزاقستان است. من دارم قزاقستان را مثال میزنم، چون پولدار است. ما میتوانیم در آنجا انبوهساز
ی کنیم و راحت به ما وام و امکانات میدهند و این یعنی ایجاد شغل. پس دیپلماسی در اینجا در جهت منافع، یعنی پول داخل جیب مردم عمل کرده و ایجاد شغل کرده و این ایجاد شغل فقط در سطح کارگر ساده نیست، بلکه در زمینه HI-TECH هم دارد شغل ایجاد میکند.»
سهم ایران از نیازهای دارویی عراق؛ تقریبا هیچ!
وی معتقد است در ارتباط با کشورهای همسایه دچار غفلت هستیم. به عنوان نمونه سهم ایران از نیازهای دارویی عراق تقریبا هیچ است: «کشور عراق حدود سالی ۶، ۷ میلیارد دارو وارد میکند. ۸۰ درصد این داروها را ما در ایران تولید میکنیم. ما چه سهمی از این بازار داریم؟ تقریباً هیچ. یکی دو میلیون. تمام این سهم را ترکیه و اردن گرفتهاند. تازه شروع کردهاند و دو تا کارخانه کوچک دارند میزنند. اگر از این ۶ میلیارد، ۲ میلیاردش سهم ما بشود، چه فضای تولیدی و ایجاد شغلی در داخل اتفاق میافتد؟ مواد اولیه داروهای شیمیائی مواد پتروشیمی هستند و به این ترتیب پتروشیمیهای ما هم در این زمینه فعال خواهند شد.»
باید در منطقه نگاه فرصت محور داشته باشیم
او همچنان تاکید دارد که میتوان تهدیدهای موجود در منطقه را به فرصت تبدیل کرد. با شناسایی درست مزیت نسبی و ایجاد همکاری های اقتصادی میشود امنیت بیشتری برای منطقه به ارمغان آورد: «در مورد افغانستان، این کشور معادن سنگآهن زیادی دارد. ما هم داریم، ولی متأسفانه برای ظرفیت فولاد ما کافی نیست. اگر با افغانستان همکاری مشترکی داشته باشیم، کار اقتصادی، خودش امنیت میآورد. برویم و در آنجا یک کارخانه کنسانتره بزنیم و کنسانتره را بیاوریم و گندله و تبدیل به شمش کنیم. این شمش را میتوانیم به کشور همسایهمان عراق ببریم و در آنجا کارخانهای بزنیم که میلگرد تولید میکند. پس یک زنجیره ایجاد میشود و ما و افغانستان و و عراق ایجاد شغل کردهایم. پتانسیلهای فراوانی وجود دارند. وقتی این کشورها مشاهده میکنند که ما داریم با آنها کار اقتصادی میکنیم، در اختلافات هم تهدیدات برای ما تبدیل به فرصت میشوند. در موردپاکستان ما میتوانستیم به پاکستان گاز صادر کنیم. اگر این کار را میکردیم، چون باید از امنیت لوله گاز محافظت میشد، امنیت ما و آنها بالا میرفت و این خودش گره زدن اقتصاد و امنیت است.»
رجانیوز
دفاع روسیه از ایران در موضوع برجام
فارس: «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین روز (سهشنبه) گفت که ایران تاکنون هیچ نشانهای از کار بر روی پروژه دستیابی به تسلیحات اتمی نشان نداده و اتهامات در این خصوص مورد استقبال قرار نمیگیرد.
به نوشته خبرگزاری «تاس» روسیه، این اظهارات وی در واکنش به مقاله روزنامه «نیویورک تایمز» که به نقل از کارشناسانی که آخرین گزارشهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی را تجزیه و تحلیل کردهاند، مدعی شد که تقریباً در یک ماه، ایران میتواند مقدار کافی مواد هستهای برای ساخت یک کلاهک اتمی را به دست آورد.
این دیپلمات روس که همچنین کشورش را در شورای حکام آژانس نمایندگی میکند، گفت: از چنین گمانهزنیها استقبال نمیشود. ساخت یک بمب اتمی برای یک کشور غیر اتمی (کشوری که مجهز به تسلیحات اتمی نیست) بسیار دشوار است. هیچ نشانهای وجود ندارد که نشان دهد ایران در این راستا فعالیت میکند. این چیزی نیست جز گمانهزنی که قصد ایجاد موج در خصوص این مسئله را در زمانی دارد که همه طرفها باید دوباره با ایالات متحده بر سر میز مذاکره بنشینند و مسئله احیای برجام را حل کنند.
وی گفت روسیه از اعلام آمادگی ایران برای از سرگیری مذاکرات برای احیای توافق هستهای استقبال میکند.
اولیانوف تصریح کرد: تاریخ دقیق از سرگیری مذاکرات هنوز مشخص نیست. با این حال، سخنگوی رسمی وزارت خارجه ایران دیروز گفت که روند مذاکرات به زودی از سر گرفته می شود. قبلاً چنین اظهاراتی از سوی طرف ایرانی بیان نشده بود. خوشبختانه این نشان میدهد ایرانیها تقریباً آماده بازگشت به میز مذاکره در وین هستند. در این صورت، ما از آن استقبال میکنیم. معتقدیم که زمان آن فرا رسیده است.
وی پیشتر هم با اشاره به صحبتهای «سعید خطیبزاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نوشت: «این سیگنالی دلگرمکننده از ایران است. از سرگیری مذاکرات وین مدتهاست که به تعویق افتاده است».
قانون ضدتحریمی مجلس در حال اجرا رو سیاهان برجام مشغول تحریف
در شرایطی که دولت در حال اجرای قانون مصوب مجلس تحت عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم» است، مدعیان اصلاحات و بانیان و بزککنندگان خسارت محض برجام به تحریف و ارائه تصویری دروغین مشغولند.
در همین رابطه یکی از پادوهای رسانهای دولت سابق مدعی شده:«توافق اخیر ایران با آژانس، پیروزی بزرگ رئیسی است. او با یک تیر، هم گروسی را راضی کرد، هم مردم را امیدوار ساخت، هم مصوبه مجلس را به دیوار میخ کرد، هم قالیباف و ذوالنور را ناک اوت کرد، هم تفکر جلیلی را بایگانی کرد، هم دلواپسان را به «به به» گفتن واداشت. #رئیسی_مچکریم».
او البته در این خط تحریف و تلقین تنها نیست، بلکه تیمی از رسانهها و کانالهای زنجیرهای، مأمور شدند چند چیز را ادعا کنند و آن اینکه: اجرای قانون مجلس متوقف شده، توافق جدیدی با آژانس اتفاق افتاده، منتقدان اعتماد به غرب و سازمانهای متبوع آنها (مثل آژانس) از موضع خود عقبنشینی کردهاند و دولت رئیسی متوجه شده که باید همان مسیر روحانی را ادامه دهد(!)
ادعا و القائات جریان تحریف در حالی است که اولا به عقیده کارشناسان و صاحبنظران، قانون مجلس قانون بسیار خوب و بجایی است که پس از اجرا، طرف غربی را به تکاپو انداخته تا برخلاف بیاعتناییهای گذشته، اعتراض توام با اقدام ایران را جدی بگیرد و پیشنهادهای ولو ناکافی و غیرقابل قبول برای لغو تحریمها را ارائه کند.
ثانیا قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها شامل چند فاز است که از زمستان سال گذشته اجرایی شده و همچنان برخلاف فضاسازی تحریف گران غرضورز اجرا میشود و همین، عقده ناگشوده آمریکا و تروئیکای اروپا (و همچنین آژانس به نیابت از آنها) است.
قانون 9 مادهای مجلس چه میگوید؟
قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» مصوب مجلس که هماکنون در حال اجرا میباشد، شامل 9 بند است:
ماده ١: سازمان انرژی اتمی ایران موظف است بلافاصله پس از تصویب این قانون جهت مصارف صلحآمیز، نسبت به تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد اقدام و سالانه به میزان حداقل ۱۲۰ کیلوگرم آن را در داخل کشور ذخیره کند و همچنین سازمان مذکور موظف است نیاز کشور برای مصارف صلح آمیز به اورانیوم با غنای بالای ۲۰ درصد را بهطور کامل و بدون تأخیر تأمین کند.
ماده ٢: در جهت تحقق ظرفیت یکصدونود هزار سو غنیسازی، سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است بلافاصله پس از تصویب این قانون، ظرفیت غنیسازی و تولید اورانیوم غنیسازی شده با سطح غنای متناسب هر یک از مصارف صلحآمیز کشور را به میزان ماهانه حداقل
۵۰۰ کیلوگرم افزایش دهد و نسبت به نگهداری و انباشت مواد غنی شده در کشور اقدام نماید.
ماده ٣: سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است حداکثر ظرف مدت ۳ ماه پس از تصویب این قانون عملیات نصب، تزریق گاز، غنیسازی و ذخیرهسازی مواد را تا درجه غنای موردنیاز، با حداقل ۱۰۰۰ دستگاه ماشینهای نسل دوم پیشرفته (IR-۲m) آغاز کند و همچنین در همین بازه زمانی، عملیات غنیسازی و تحقیق و توسعه با ماشینهای نسل ششم (IR-۶)را با حداقل ۱۶۴ ماشین از این نوع آغاز نموده و آن را ظرف مدت یک سال پس از تصویب این قانون به
۱۰۰۰ دستگاه ماشین توسعه بدهد.
ماده ۴: سازمان انرژی اتمی مکلف است نسبت به بهرهبرداری از کارخانه تولید اورانیوم فلزی در اصفهان ظرف ۵ ماه از تصویب این قانون اقدام کند.
ماده ۵: سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است، در راستای بند ۴ قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران، همزمان با عملیات بهینهسازی و راهاندازی عامل واکنش (راکتور) ۴۰ مگاواتی آب سنگین اراک، نسبت به طراحی یک عامل واکنش (راکتور) آب سنگین
۴۰ مگاواتی جدید اقدام کند
ماده۶: دولت موظف است در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعاهد طرف از جمله کشورهای 1+4 (آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه) توافق هستهای در قبال ایران و عادی نشدن روابط کامل بانکی و عدم رفع کامل موانع صادرات و فروش کامل نفت و فرآوردههای نفتی ایران و برگشت کامل و سریع ارز منابع حاصل از فروش، یک ماه پس از تصویب این قانون در مجلس ، نظارتهای فراتر از پادمان از جمله اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند.
ماده٧: چنانچه کشورهای متعاهد۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه)، نسبت به اجرای تعهدات خود و رفع کامل تحریمها اقدام کنند، دولت موظف است گزارش دقیق اقدامات انجام شده را به مجلس ارائه دهد.
اجرای قانون مجلس توسط دولت
در حال حاضر دولت در حال اجرای دقیق قانون مجلس است. بر همین اساس نه اجرای قانون مجلس متوقف شده، نه توافق جدیدی با آژانس اتفاق افتاده است.
در حقیقت از 7 بند اجرایی قانون مجلس، 6 بند در حال اجراست و فقط بخشی از یک بند، هنوز کامل اجرا نشده و آن «توقف فعالیت دوربینها» است که این هم بر طبق مصوبه قبلی شورای عالی امنیت ملی از 6
ماه قبل است.
اسفندماه سال گذشته به خواست آژانس و نظر دولت و تایید شورای عالی امنیت ملی(از باب حسننیت) توافق شد که صرفا «توقف تصویربرداری» استثنا شود وگرنه حتی انتقال آنلاین تصاویر به آژانس هم شش ماه است متوقف شده است.
در توافق با آژانس مقرر شد که کارتهای حافظه تجهیزات نظارتی آژانس تحت مُهر و موم مشترک در ایران نگهداری شود و انتقال این اطلاعات به آژانس تا اطلاع ثانوی منتفی است.
بر همین اساس، توافق اخیر با آژانس در حقیقت تمدید توافق قبلی است، نه توافق جدید. وگرنه انتظار نیابتی آژانس(غرب) برای انجام تعهدات معلق برجامی از سوی ایران و توقف اجرای هفت بند مصوبه مجلس، هرگز پذیرفته نشده و تا زمانی هم که غرب به تعهدات خود برای لغو همه تحریمها به شکل تضمین شده و قابل راستیآزمایی برنگردد، پذیرفته و اجرا نخواهد شد.
این در حالی است که دولت قبل در مقطعی که روی کار بود، در مسیر اجرای قانون مصوب مجلس تحت عنوان اقدام راهبردی برای لغو تحریمها سنگاندازی کرد. دولت روحانی در شرایطی با قانون مصوب مجلس مخالفت کرد که این قانون توسط شورای عالی امنیت ملی تایید شده بود.
در آذرماه سال گذشته علیرغم جنجالها و فضاسازیهای برخی مقامات دولت روحانی و فعالین مدعی اصلاحات و رسانههای زنجیرهای درباره طرح مجلس درباره لغو تحریمها، دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی با انتشار بیانیهای به حاشیهسازیها در این خصوص واکنش نشان داد و تأکید کرد که اقدام مجلس با هماهنگی شورای عالی امنیت ملی انجام شده است.
پاسخ به یک خلافگویی
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اظهارات منتسب به وزیر خارجه درباره مصوبه مجلس غیردقیق و اشتباه است.
خطیبزاده افزود: آقای امیرعبداللهیان در جلسهای که حدود ۷۰ نفر از مدیران رسانهای حضور داشتند، گفتند که مصوبه مجلس لازمالاجراست و اتفاقا انتظار مجلس از دولت جدید، اجرای بیکم و کاست و کلمه به کلمه مصوبه مجلس است.
وی خاطرنشان کرد: وزیر خارجه گفتند مجلس بهصورت سختگیرانه از دولت انقلابی انتظار اجرای دقیق مصوبه را دارد و افزودند به وزرای خارجه فرانسه و آلمان گفتهام باید منافع و حقوق ملت ایران در هرگونه مذاکرهای تامین شود.
گفتنی است یک روزنامه بزککننده برجام به دروغ ادعا کرده بود وزیر خارجه، قانون مجلس را مزاحم مذاکرات و اجرای برجام معرفی کرده است(!)
تقلا برای تبرئه در نزد افکار عمومی
رویکرد منفعلانه و تحقیرآمیز دولت سابق در مقابل آمریکا و سازمانهای غربی خسارتهای متعددی به کشور و مردم تحمیل کرد. در دولت سیزدهم با تغییر ریل گذاری دولت در حوزه سیاست خارجی، دیپلماسی مقتدرانه جایگزین دیپلماسی منفعلانه شد.
اما حالا طیف مدعی اصلاحات با راه انداختن کارزار تحریف، در پی آن است تا رویکرد غلط خود در 8 سال گذشته در حوزههای مختلف و از جمله سیاست خارجی را توجیه کرده و خود را در نزد افکار عمومی تبرئه کند.
یادآور میشود برخی کارشناسان با اشاره به سابقه منفی آژانس در عدم حمایت از حقوق ایران و کارشکنی علیه کشورمان، معتقدند که پس از 6 ماه نشان دادن حسنیت، باید تصویربرداری آفلاین فراپادمانی طبق قانون مجلس متوقف شود.
✅دیفنسنیوز:
حملات 11 سپتامبر 7 تریلیون دلار به جیب صنایع تسلیحاتی آمریکا ریخت
وبگاه آمریکایی «دیفنس نیوز» در گزارشی نوشته حملات 11 سپتامبر بیش از 7 تریلیون دلار به جیب صنایع نظامی آمریکا ریخت؛ تا نظریهای را که حملات 11سپتامبر را «مشکوک» میدانند، بیش از پیش تقویت شود.
سرویس خارجی-
امسال 20 سالگی حملات 11 سپتامبر مصادف شده با خروج تحقیرآمیز آمریکا از افغانستان. برخی رسانهها توجه خود را به هزینههای انسانی و مادی جنگهای افغانستان و عراق که آمریکا به بهانه این حملات در منطقه غرب آسیا به راهانداخت؛ متمرکز کردهاند. به گفته مقامات و رسانههای آمریکا طی 20 سال گذشته آمریکا نزدیک به 8 تریلیون دلار در عراق و افغانستان هزینه کرده و
900 هزار نفر نیز در این جنگها به گفته «برنی سندرز» کشته شدهاند. اما این تمام ماجرای 11 سپتامبر نیست. در این بین کمتر به سودهایی پرداخته شده که جنگ افروزیهای آمریکا در افغانستان و عراق به بهانه این حملات نصیب صنایع نظامی آمریکا کرده است. در همین ارتباط وبگاه آمریکایی «دیفنس نیوز» نوشته: «طی
20 سال گذشته و پس از حملات 11 سپتامبر به برجهای تجارت جهانی در نیویورک، شرکتها و پیمانکاران نظامی حدود 7.36 تریلیون دلار درآمد کسب کردهاند».
بر اساس این گزارش زمانی که بورس نیویورک پس از حوادث یازدهم سپتامبر، روز 17 سپتامبر بازگشایی شد سهام بسیاری از شرکتها سقوط کرد اما در همان زمان، سهام شرکت «لاکهید مارتین» که بزرگترین پیمانکار نظامی آمریکا به شمار میآید روند متفاوتی را سپری کرد. سهام این شرکت روز 17 سپتامبر با رشدی 17 درصدی، به 43.95 دلار برای هر سهم رسید. امروز و پس از
20 سال هر سهم شرکت لاکهید مارتین 349 دلار معامله میشود. از سوی دیگر، در سال 2000، درآمد شرکت «لاکهید مارتین از بخش تجهیزات نظامی 18 میلیارد دلار بوده که 71 درصد از مجموع درآمدهای این شرکت را شامل میشده است اما در سال 2020، درآمد بخش نظامی این شرکت به 63 میلیارد دلار رسیده که 96 درصد از مجموع درآمدهای این شرکت میشود».
به گزارش فارس، «تاد هریسون» از تحلیلگران بودجه دفاعی در مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی نیز میگوید رشد درآمدهای شرکتهای تسلیحاتی به این زودیها به پایان نخواهد رسید. حجم ارتش آمریکا در واقع هماناندازهای است که پیش از 11 سپتامبر بوده است اما ارتش آمریکا همچنان بسیاری از همان نیازهای نوین سازی را دارد که بدین معناست که پول بیشتری به سوی پیمانکاران نظامی روانه خواهد شد.
گاردین: صنایع نظامی آمریکا
برنده حملات 11سپتامبر بود
رونامه انگلیسی گاردین نیز در گزارشی به سودهای سرشاری پرداخته که 11 سپتامبر به جیب صنایع نظامی آمریکا ریخت. گاردین نوشته: «بعد از ۲۰ سال و بعد از هزینه کرد نزدیک به پنج تریلیون دلار روی جنگهای ابدی در عراق و افغانستان تنها پیروز مشخص صنایع نظامی آمریکاست... در عراق و افغانستان ارتش آمریکا به شکل بیسابقهای به پیمانکاران بخش خصوصی برای حمایت از تمام مناطق عملیات جنگی تکیه دارد. پیمانکاران در بخشهای هواپیماها، کامیونها، سوخت، هلیکوپترها، کشتیها، پهپادها و... در کنار خدمات حمایتی نظیر ارائه غذا، ساخت و ساز تا تکنولوژی اطلاعات و خدمات لجستیکی فعال هستند. تعداد پیمانکاران در میدان بیش از تعداد نیروهای آمریکایی در اکثر سالهای درگیری است. تا تابستان سال ۲۰۲۰ آمریکا ۲۲ هزار
و ۵۶۲ پیمانکار در افغانستان که حدود دو برابر نیروهای آمریکایی بود».
به گزارش ایسنا «گاردین » این را هم نوشته که «در ژوئن ۲۰۲۰ (خرداد 99) پنج شرکت بزرگ لاکهید مارتین، بویینگ، ژنرال داینامیکس، ریتیون، تورثروپ گرامن، نزدیک به مبلغ یک سوم ۴۸۰ میلیارد دلار را در اختیار داشتند که پنتاگون به پیمانکاران دفاعی درباره آن پایبند بود. در حالی که تنها بخش محدودی از این خریدها به عراق و افغانستان اختصاص داشتند. درگیری برای تمام پیمانکاران اصلی وزارت دفاع بسیار سودآور بود».
این گزارش میافزاید، شرکت «لاکهید مارتین» اقدام به تولید بالگردهای «بلکهاوک » که بسیار در افغانستان استفاده شد، کرد. شرکت «بویینگ» هواپیماها و خودروهای نظامی را خرید. شرکت «ریتیون» موفق به عقد قرارداد اصلی آموزش نیروهای هوایی افغان شد. «نورثروپ گرامن» و «ژنرال داینامیکس» تجهیزات الکترونیکی و تجهیزات ارتباطی را تهیه کردند. به طوری که هزاران پیمانکار در سراسر جهان پولهایی از فروش دستگاههای دید در شب، موتورها و تجهیزات بیسیم و تمامی انواع تجهیزات مورد نیاز جنگی را به دست آوردند. شرکتهای جهانی نفت نیز از سودبرندگان اصلی جنگ هستند زیرا پنتاگون بزرگترین مشتری سوخت در جهان است.
- ناشناس.mp3
29.86M
صوت مهندس شکوهیان راد، بخش اول
همایش علمی بررسی ابعاد واکسیناسیون
کرج، ۲۳ شهریور ۱۴۰۰
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
30.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حجت الاسلام و المسلمین پناهیان:
🔸اقتضای تفکر منطقی این است که شما از هر متخصصی از بدیهیات عقل نظری(مثلا تناقضات گفتاری وی) بپرسید
🔹بعضی با خفقان و جنگ روانی به نام علم اجازه پرسشگری نمیدهند
🔸بعضی علاقه مند هستند تا با ایجاد خفگان جلوی سوال از عملکرد ستاد کرونا را بگیرند
🔹هر غیرمتخصصی حق دارد از هر متخصصی درباره عملکردش سوال کند و فرقی بین متخصص دینی یا پزشکی نمی کند
🔸متحجر کسی است که همه نظرات صاحب نظران را بررسی نمی کند
🔹اگر جامعه ای سراغ تفکر غیرمنطقی برود باید فاتحه آن جامعه را خواند.
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
ایران چه نفعی از پیوستن به اجلاس شانگ های می برد؟
کل حجم کنونی اقتصادی سازمان همکاری شانگهای نزدیک به ۲۰ تریلیون دلار است که از ابتدای تاسیس آن بیش از ۱۳ برابر افزایش یافته است.
حجم کل تجارت خارجی این نهاد هم به ۶.۶ تریلیون دلار رسیده که نسبت به ۲۰ سال پیش ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.
حجم تجارت خارجی ایران با مجموعه کشورهای عضو پیمان شانگهای بالغ بر ۲۳ میلیارد دلار در سال ۹۹ رسیده است.
میزان صادرات ایران به اعضای پیمان شانگهای در سال ۹۹ بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده است که با پیوستن کامل ایران به این سازمان باعث افزایش صادرات به اعضای شانگهای خواهد شد.
تانکرهای حامل سوخت ایران با عبور از مرزهای سوریه وارد لبنان شدند.
۲۰۰عضو عضو هیات علمی که اغلب وکیل هستند درنامه به مجلس انحصارزدایی از وکالت را فاجعه نامیدهاند!
ببخشید بازشدن درهای کسبوکار شما به روی جوانان، فاجعه است؟!
فاجعه، انحصار شماست که هزاران جوان را از شغل و درآمد محروم کرده
فاجعه، سواستفاده از عنوان دانشگاهی برای دفاع از انحصار است
✍️امیر سیاح
🔻آمار جدید از نقش دولت قبل در واردات واکسن/ روحانی: واکسن سوهان قم نیست که فراوان باشد!
محسن پورعرب:
🔹امروز دیدم ادعایی درباره خرید ۱۱۰ میلیون دز واکسن توسط دولت دوازدهم تا بهار ۱۴۰۰ مطرح شده است.
🔹لازم دونستم بدون حب و بغض سیاسی و باتوجه به اطلاعات و آمارهای موجود،سهم دولت دوازدهم و سیزدهم را در خرید و واردات واکسن شفافتر بنویسم.
🔹واکسن سینوفارم پیش خرید نمیشود (اساسا هیچ واکسنی پیش خرید نمیشود جز کووکس) و برای هر مرحله خرید، پول واریز میشود.
🔹سینوفارم خریداری شده در زمان دولت دوازدهم، حدود ۱۳ میلیون ۷۰۰ هزار دز بوده است. (۹.۳ تا پایان تیر و ۴.۴ تا نیمه مرداد)
🔹نکته بعد درباره آمار اسپوتنیک و بهارات است که از مجموع ۶۴ میلیون ثبت سفارش شده در دولت دوازدهم، تنها یک میلیون و ۱۷۰ هزار دز وارد کشور شده است.
🔹کووکس؛ تا ۲۱ شهریور از مجموع ۱۶.۸ میلیون دز ثبت سفارش شده، طبق آمار گمرک و البته محموله ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دزی سینوفارم از سبد کووکس، مجموعا ۶ میلیون و ۸۰۲ هزار و ۴۰۰ دز واکسن وارد کشور شده است.
🔹بنابراین در زمانی (حدود ۷ ماه و نیم) که دولت دوازدهم متولی خرید و واردات واکسن بوده، واکسن محقق شده توسط این دولت، ۲۰ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۴۰۰ دز واکسن بوده است.
🔹اما؛ حجم سینوفارم خریداری شده و وارد شده به کشور در دولت سیزدهم تاکنون حدود ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار دز بوده است. (۴.۴ میلیون نیمه دوم مرداد و ۱۲.۲ میلیون در شهریور توسط هلال احمر+ ۵ میلیون دیگر از امارات در شهریور)
🔹بنابراین واکسن محقق شده توسط دولت سیزدهم در مدت زمان حدود یک ماه و نیم (نیمه مرداد تاکنون)، ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار دز واکسن بوده است.
🔹در پایان؛ جناب روحانی رئیس جمهور دولت دوازدهم در ۲۲ اردیبهشت ماه (همان زمانی که ادعا شده ۳۰ میلیون سینوفارم خریداری شده است) تاکید داشت: واکسن سوهان قم نیست که فراوان باشد!
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻رژه اقتدار تانکرهای سوخت ایرانی در مقابل چشم دشمنان مقاومت
🔹بالاخره پس از ماهها دست و پنجه نرم کردن مردم لبنان با نبود سوخت که در پی تحریمهای آمریکا به وجود آمده بود، با ورود سوخت ارسالی ایران به این کشور، خنده بر لب لبنانیها نقش بست.
🔹صبح امروز(پنجشنبه) تانکرهای پر تعداد حامل سوخت ایران که از سمت بندر بانیاس سوریه به لبنان در حال حرکت بودند، در میان استقبال مردم، وارد این کشور شدند.
🔹سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی خود در روز عاشورا، با اشاره به بحران سوختی ایجاد شده در لبنان، اعلام کرد که به زودی کشتیهای حامل سوخت جمهوری اسلامی ایران به سمت لبنان حرکت خواهند کرد.
🔹با توجه به اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی در تشدید نارضایتی مردمی در لبنان، سیدحسن نصرالله در سخنرانی یاد شده به آنها هشدار داد و گفت: از نخستین لحظه حرکت کشتی به سمت لبنان ما آن را قلمرو لبنان میدانیم.
🔹جمهوری اسلامی ایران با فروش سوخت به لبنان بهمنظور حل بحران سوختی این کشور، علاوه بر اینکه بیاثر بودن تحریم در تحت شعاع قرار دادن روابط دو کشور متحد را به دنیا مخابره کرد، نشان داد که متحدین منطقهای خود را در شرایط دشوار تنها نمیگذارد.
🔹در همین راستا دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی خود در روز عاشورای حسینی عنوان کرده بود که «ایران، علیرغم محاصره، تحریمها و فشارهای موجود بر آن هرگز متحدان خود را رها نکرده و دوستان خود را نیز سرخورده نکرده، و دست بریده شهید قاسم سلیمانی در محوطه فرودگاه عراق گواه این است که ایران دوستان خود را رها نمیکند.»
🔹البته شادمانی مردم لبنان بابت خریداری سوخت توسط حزبالله از سوی جمهوری اسلامی ایران یک سوی ماجراست. در طرف دیگر ماجرا، برخی مقامات لبنانیِ مخالف حزبالله و حامی آمریکا قرار دارند که بهنظر میرسد علاقه چندانی به حل بحران سوختی در این کشور ندارند و ترجیحشان این است که لبنان همچنان در بحران به سر ببرد.
🔹پس از سخنرانی مذکور دبیرکل حزبالله لبنان، سعدالدین حریری، رهبر حزب المستقبل اظهار کرد که «وارد کردن سوخت برای لبنان از ایران، وابسته کردن لبنان به کشوری است که زیر تحریمهای سنگین آمریکا و بخشی از جامعه جهانی قرار دارد و این امر برای لبنان نیز مصیبت ایجاد خواهد کرد.»
🔹با این حال آنچه که مشخص است این است که ایالات متحده و متحدانش به دنبال آن بودند که با محاصره اقتصادی و اعمال تحریم علیه کشورهای محور مقاومت، با ایجاد نارضایتی در بین مردم، آنها را نسبت به مقاومت بدبین کنند. اما جمهوری اسلامی ایران با ارسال میلیونها لیتر سوخت از قبیل گازوئیل و بنزین به لبنان، غرب را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت.
⬅️در رجانیوز بخوانید:
🌐 rajanews.com/node/351068
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طب اسلامی از منظر استاد رحیم پور ازغدی
پ.ن: بعضی از عزیزانی که میگن طب اسلامی نداریم این حرف استاد رحیم پور رو کاملاً قبول دارند.
پس باید در تعریف طب اسلامی تجدید نظر کرد و الا طب اسلامی داریم خیلی هم گسترده داریم، و به دو نقطه باید دقت کافی داشته باشیم
۱. هم اهل بیت علم طب را بلد بودند چون اصولاً اهل بیت همه علوم را از نوع کامل آن بلد هستند.
۲. و هم پزشکی روز و علوم روز قابل اسلامی شدن هست و تضادی با اسلام ندارند.
🔰 #استاد_ازغدی
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
افشاگری وحیدیامین پور از صدا و سیما
🔻لطفا در انتشار این کلیپ سهیم باشید
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
کشور های آمریکا، انگلیس و استرالیا از پیمان امنیتی سه جانبه (AUKUS) برای مقابله با چین در منطقه اقیانوسی هند و اقیانوس آرام خبر دادند.
🔴 عاقل و اشاره
اصلا حواستان هست که مقام معظم رهبری(حفظه الله) برخلاف مشی و روال همیشگی نسبت به مسئولین قوا ، پس از پایان ریاست جمهوری حسن روحانی هنوز وی را به هیچ سمت یا حتی مشاورتی منصوب نکرده اند؟
العاقل یکفی بالاشاره ...
#محاکمه
#محاکمه_روحانی
✍"قاسم اکبری"
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقبال خاص اهالی بعلبک لبنان از کاروان حامل سوخت وارداتی از ایران
کاروان حامل سوخت ایران با گذر از روی پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد شهر بعلبلک نزدیک ایستگاه الجبلی شد.
حصر امریکایی با این اقدام ایران شکسته شد هم تحریم سوریه شکست هم تحریم لبنان
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلتنگ ارباب....
حتما ببینید تا آخرش....
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
31.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 سخنان بسیار زیبا و روشنگرانه پروفسور علی کرمی (متخصص بیوتکنولوژی ،پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک ،ایمنی زیستی، امنیت زیستی، بیو انفورماتیک) درباره محصولات تراریخته
✅همه چیز درباره محصولات تراریخته و نتایج تحقیقات کشورهای مختلف بر روی این محصولات
🌽کدام محصولات کشاورزی در ایران تراریخته است ؟
⛔️چه بخوریم ، چه نخوریم ؟
💡از کجا بفهمیم که یک محصول تراریخته است ؟
🔥حقایقی تکان هنده از محصولات تراریخته و جنگی که علیه سلامتی مردم ایران به راه افتاده...
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
بنّای محترمی داشتیم، دیواری رو کج ساخته بود، هرچه تذکر میدادیم آقا دیوار کجه میگفت "تو بنایی بلدی؟ اگه بلدی بیا خودت انجام بده" آقاااا بلد نیستم اما چشمم که میبینه دیوار کجه!
ماجرای امروز ماست که وقتی تناقض در سیاستها رو تذکر میدی میگن مگه تو متخصصی؟ دیدن تناقض تخصص نمیخواد ک!😂
♻️ کانال گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حجتالاسلام پناهیان در شبکه افق:
📍فقط بلد بودید مسجد و حرم و هیئتها را ببندید؟
📍حرم امام رضا رو موزه کردید؛ اون نردههای کنار ضریح رو بردارید!
📍چرا برای کنسرتهای ترکیه یک دوز واکسن هم نیازی نیست، اما برای کربلای پاک دو دوز نیاز است؟
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e