eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.2هزار دنبال‌کننده
52.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
675 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی جهت مطالبه‌گری‌ اجتماعی_سیاسی با رویکرد تمدن سازی اسلامی با حضور بیش از ۳۰۰۰ استاد حوزه و دانشگاه ارتباط با ادمین: @ZAREIR @aboozar58 ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
مشاهده در ایتا
دانلود
اوجی عنوان کرد جبران ناترازی و جلوگیری از مهاجرت گاز با بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی/ سیاسی فکر نمی‌کنیم وزیر نفت با اشاره به اینکه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی مرزی‌ترین فاز این میدان است، گفت: با بهره‌برداری از فاز ۱۱، افزون بر جبران ناترازی گاز در زمستان، از مهاجرت گاز به کشور همسایه(قطر) هم جلوگیری شد. به گزارش ایسنا، جواد اوجی با اشاره به اینکه توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی از سال ۱۳۷۹ مطرح شد و شرکت‌های خارجی آمدند و چند قرارداد هم امضا شد، افزود: تصور این بود باید از توان شرکت‌های خارجی برای توسعه این فاز استفاده شود. وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۷ قراردادی که با توتال، سی‌ان‌پی‌سی (شرکت ملی نفت چین) و پتروپارس برای توسعه فاز ۱۱ امضا شده بود با تشدید تحریم‌ها متوقف شد. شرکت توتال بدون اقدامی عملی برای توسعه این فاز از قرارداد خارج شد و اطلاعات مربوط به این میدان را نیز با خود برد. توسعه فاز ۱۱، موضوعی کلیدی در دولت سیزدهم وزیر نفت تأکید کرد: توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی در زمان آغاز به‌کار دولت سیزدهم یکی از موضوع‌های کلیدی بود، زیرا به جز این فاز، همه فازهای دریایی تکمیل شده بود. اوجی با اشاره به اینکه توسعه فاز ۱۱ مهم بود، زیرا در نقطه صفر مرزی قرار دارد، گفت: چاه‌های فاز ۱۱ پارس جنوبی به عمق ۴۰۰۰ متر است و چهار لایه گازی را در بر می‌گیرد که ظرفیت بالایی برای تولید گاز دارد. وی با بیان اینکه هر فاز استاندارد پارس جنوبی ظرفیت تولید ۲۸ میلیون مترمکعب گاز در روز را داراست، افزود: اما فاز ۱۱ تا روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب قابلیت تولید گاز دارد. به گفته وزیر نفت، با رفتن شرکت‌های خارجی کار توسعه فاز ۱۱ بلاتکلیف مانده بود. اوجی توضیح داد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، متخصصان ایرانی ساعت‌ها وقت گذاشتند تا سریع‌ترین روش برای آغاز تولید گاز از فاز ۱۱ را در دستور کار قرار دهند. تولید گاز از فاز ۱۱، چهار سال جلو افتاد وی گفت: در فاز ۱۲ پارس جنوبی سه سکو وجود داشت که یکی از سکوها بهره‌دهی کم و توجیه اقتصادی ضعیفی برای تولید گاز داشت و تصمیم بر این شد سکوی C۱۲ را جابه‌جا کنیم که با این تصمیم از نظر زمانی سه تا چهار سال در تولید گاز از فاز ۱۱ جلو افتادیم. وزیر نفت با اشاره به اینکه سکوها حکم مینی‌پالایشگاه را دارند، افزود: کار مطالعاتی خوبی هم برای آن انجام شد. سیاسی فکر نمی‌کنیم اوجی با تأکید بر اینکه ما در وزارت نفت دولت سیزدهم سیاسی فکر نمی‌کنیم و نگاه فنی داریم، ادامه داد: در مجموع به این نتیجه رسیدیم با ظرفیتی که داریم می‌توانیم سکو را جابه‌جا کنیم و در موقعیت جدید قرار دهیم. وی با اشاره به اینکه برای حمل‌ این سکوی ۳۲۰۰ تنی نیازمند لجستیک خاص و پیچیده‌ای بودیم، گفت: در زیرمجموعه وزارت نفت کشتی اوشنیک را داشتیم که توانایی جابه‌جایی سازه‌های سنگین دریایی را دارد. وزیر نفت افزود: در آن زمان این کشتی قرارداد طولانی‌مدتی با شرکت‌های گازی روسیه بسته بود اما با دیپلماسی دولت سیزدهم، تلاش‌های وزیر امور خارجه و سفیر ایران در روسیه، توانستیم این کشتی را وارد آب‌های ایران کنیم و از ظرفیت آن برای جابه‌جایی و نصب سکو در موقعیت فاز ۱۱ بهره ببریم. اوجی با اشاره به اینکه همه اقدام‌ها در توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی توسط متخصصان ایرانی انجام شد، ادامه داد: اکنون تولید گاز از این فاز روزانه ۷ میلیون متر مکعب است و تا چند هفته آینده این مقدار به ۱۰ تا ۱۲ میلیون متر مکعب در روز می‌رسد.
محرومیت حسن قاضی‌زاده هاشمی از اقامت موقت در کانادا وزیر مهاجرت کانادا اعلام کرد که «حسن قاضی‌زاده هاشمی» وزیر بهداشت پیشین ایران را که بنابر برخی گزارش‌ها، اخیرا در کانادا رویت شده بود، به مدت سه سال از دریافت اقامت موقت محروم شده است. خبرگزاری رویترز گزارش داد، «مارک میلر» وزیر مهاجرت کانادا در صفحه کاربری‌اش در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که دولت این کشور امکان اقامت موقت را تا مدت ۳۶ ماه برای قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت پیشین ایران در دولت «حسن روحانی» لغو می‌کند. این اقدام پس از آن انجام می‌شود که طبق برخی گزارش‌ها، قاضی‌زاده هاشمی در مونترال کانادا رویت شده بود. بند ۲۲ قانون حفاظت از مهاجران و پناهندگان به وزیر مهاجرت کانادا این اختیار را می‌دهد که اقامت موقت یک شهروند خارجی را تا سه سال (۳۶ ماه) لغو کند. میلر در ادامه ادعاهای دولت کشورش علیه ایران مبنی بر نقض حقوق بشر، بدون فاش کردن محل اقامت قاضی‌زاده هاشمی، این که آیا او در وهله اول به دنبال اخذ اقامت بوده یا نه و بدون اشاره به این که این اطلاعات درباره او از کجا کسب شده است، گفت که این تصمیم، چنان که به قاضی‌زاده هاشمی نیز اعلام شده، مربوط به «رعایت نکردن حقوق بشر از سوی ایران» است. کانادا در سال ۲۰۱۲ روابط دیپلماتیکش را با ایران قطع و آن را به حمایت از افراط‌گرایی متهم کرد. این کشور همچنین در سال گذشته تحریم‌های متعدد حقوق بشری نیز علیه ایران اعمال کرد. مقامات ایران دولت‌های غربی را که خود دارای پیشینه بدی در رعایت حقوق بشر هستند، فاقد اعتبار برای اظهار نظر درباره امور داخلی ایران و وضعیت حقوق بشر در آن دانسته‌اند.
دروغ بود و واقعیت نداشت؛ حقیقت ماجرای غرق شدن شناگر افغان جستجوی طولانی خبرنگار ورزش سه برای کشف حقیقتی که در سایه یک تیتر جنجالی مخفی شده بود، به نتیجه رسید. به گزارش ورزش سه، روز گذشته خبری جنجالی با عنوان غرق شدن شناگر افغانستانی در مسابقات شنا در رسانه‌های فارسی زبان هم‌رسانی و اشتراک‌گذاری شد؛ خبری گنگ مربوط به غرق شدن یک شناگر اهل افغانستان در استخر رقابت‌های دانشجویان جهان در روسیه. این خبر در ابتدا مربوط به غرق شدن واقعی یک ورزشگار بود اما بعدا شکل تازه‌ای به خود گرفت و اعلام شد که این شناگر توسط ناجیان غریق حاضر در استخر مسابقات نجات پیدا کرده است. باور این خبر از آنجا دشوار بود که بعید است فردی با ندانستن الفبای شنا در یک مسابقه شنا شرکت کند، حتی اگر این فرد یک ورزشکار حرفه‌ای نبوده و تنها به توصیه در یک مسابقه شرکت کرده باشد. در این بین تماس با خبرنگاران افغانستانی برای اطلاع دقیق از خبر هم کارگشا نبود و آنها با توجه به اينکه مسابقات را پوشش رسانه‌ای نمی‌دادند، از موضوع باخبر نبودند. در نهایت جستجو در منابع روسی، میزبان این مسابقات، ادامه یافت و توضیحی بر خبر ابتدایی در خبرگزاری تاس مشاهده شد. بر این اساس «شناگر افغان پس از گرفتگی ساق پا هنگام شنا» نتوانست کار خود را ادامه دهد و با کمک غریق نجات از استخر خارج شد و با برانکارد بیرون رفت. به عبارتی به نوشته این خبرگزاری، علت حادثه برای وارث کریمی، ورزشکار افغان، گرفتگی عضله ساق پای او بوده که در لحظه شنا سراغش آمد تا با برانکارد از زمین بیرون برود و تحت درمان قرار بگیرد. البته برخلاف اعلام اولیه، وضعیت سلامتی او پایدار است اما وارث کریمی هنوز در مورد این اتفاق جنجالی صحبت نکرده است.
جزئیات مهم توافق بغداد - تهران ؛ تاریخ نهایی بستن پرونده گروه‌های کُرد و خروج از مناطق مرزی تعیین شد مشاور نخست وزیر عراق خبر داد این کشور با جمهوری اسلامی ایران به توافق امنیتی دست یافته است. این توافق ۳ بخش دارد که خلع سلاح و تحویل عناصر تروریست تجزیه‌طلب بخشی از آن است. مشاور نخست وزیر عراق از حصول توافق امنیتی این کشور با جمهوری اسلامی ایران خبر داد که بر اساس آن، بغداد با استقرار نیروهای مرزبانی، اجازه نخواهد داد گروهکهای تروریستی و تجزیه‌طلب کُرد وارد خاک ایران شوند. الرکابی به خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت:  این توافق امنیتی سه بخش دارد که جلوگیری از نفوذ افراد مسلح پس از استقرار نیروهای مرزبانی، تحویل افراد تحت تعقیب پس از صدور دستور بازداشت بر اساس قانون و خلع سلاح [گروهکهای تروریستی] و برچیدن اردوگاهها شامل آن خواهد بود». منابع سیاسی و دیپلماتیک عراقی هم خبر دادند که گروههای تروریستی و تجزیه‌طلب کُرد که در این کشور حضور دارند، طی روزهای آینده به مناطق غرب عراق منتقل خواهند شد. این منابع گفتند که جمهوری اسلامی ایران، دولت عراق و مسئولان منطقه کُردستان بر سر این موضوع به توافق رسیده‌اند؛ لذا همه سلاحها و تجهیزات نظامی از گروههای کُرد گرفته خواهد شد و به همراه خانواده‌هایشان به مناطق غرب عراق انتقال خواهند یافت. الرکابی ادامه داد: در قبال تهدید همسایگان توسط گروههای تروریستی که در مرزهای عراق حضور دارند و مناطق دور از نظارتهای دولتی را به عنوان پناهگاهی برای خود انتخاب کرده‌اند، موضع عراق ثابت و واضح است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحقیر توتال توسط مهندسان ایرانی توتال قهر کرد و رفت. یادتونه؟ این خبر برای همون روزهایی است که ژنرال های دولت قبل برای آوردنش سر سفره نفت ایران مراسم استقبال گرفتن.
شما اگر می خواهید به من خدمتی کنید گهگاهی به یادم بیاورید که من همان محمد علی رجایی فرزند عبدالصمد ، اهل قزوینم که قبلا دوره گردی می کردم و در آغاز نوجوانی قابلمه و بادیه فروش بودم. وهر گاه دیدید که در من تغییراتی بوجود آمده و ممکن است خود را فراموش کرده باشم همان مشخصات را در کنار گوشم زمزمه کنید. این تذکر و یادآوری برای من از خیلی چیزها ارزنده تر است. شهید محمدعلی‌ رجایی
رئیس‌جمهور در نشست خبری: با تغییر گفتمانی که در این دولت پیش آمد می‌توان بسیاری از مسائل را حل کرد رئیس‌جمهور گفت: معتقدیم با تغییر گفتمانی که در این دولت پیش آمد و با بازگشت به مردم و با مردم بودن و نگاه به ظرفیت‌های درون کشور و رجوع به داخل این گفتمان و نگاه می‌تواند بسیاری از مسائل را حل کند. رئیس‌جمهور یادآور شد: مطلع هستید دولت کارش را در دو سال قبل در حالی آغاز کرد که وضعیت کشور شرایط خاصی بود با شرایط کرونایی، اقتصادی با کسری بودجه، شرایط تورمی، شرایطی با کاهش ذخیره کالاهای اساسی و مسائلی از این دست مواجه بودیم که برخی از صاحب نظران و دولتمردان گذشته با تردید می‌گفتند دولت چگونه این را مدیریت می‌کند اما با توکل به خدا و اعتماد به داشته‌های ملت و برخورداری از نیروهای جوان و کارآمد کار را آغاز کردیم. وی افزود:‌ شاید این ناباوری برای دشمنان ما وجود داشت اما از جایی که ظرفیت‌های فراوانی برای کشور می‌بینیم و معتقدیم با تغییر گفتمانی که در این دولت پیش آمد و با بازگشت به مردم و با مردم بودن و نگاه به ظرفیت‌های درون کشور و رجوع به داخل این گفتمان و نگاه می‌تواند بسیاری از مسائل را حل کند. رئیسی ادامه داد: شرایط ما به نحوی شد که با کمک مومنانه مردم و کادر بهداشتی وضعیت کرونایی در مدت کوتاه عوض شد، کسری بودجه که می‌توانست ۴۸۰ هزار میلیارد کسری برای کشور ایجاد کند با ایجاد منابع جبران شد و وضعیت تورمی قریب ۶۰ درصد تبدیل به ۴۶ درصد فعلی شد و وضعیت کالاهای اساسی به نحوی اطمینان بخش شد و شرایط کسب و کار و تحصیل و تلاش متفاوت شد به نحوی که رشد اقتصادی در ۱۴۰۰ ، ۴ درصد را نشان داد در ۱۴۰۱ هم به همین ترتیب پیش رفت و نشان داد در کشور امید ایجاد شده است. وی با بیان اینکه تورم تولید به ۳۰ درصد رسید و رشد تولید ۶ درصد شد، گفت: همه شاخص‌ها نشاندهنده رشد و تولید و پیشرفت شد وضعیت اشتغال ۸.۲ درصد شد بسیاری از استان‌ها می‌گویند وضعیت بیکاری در استان‌ها کلا متفاوت شده است و اشتغال ایجاد شده است. احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل در کانال ۵ هزا کارخانه قرار گرفت و این یعنی اشتغال فعال شده است زمینه کار و فعالیت در کشو ایجاد شده این‌ها همه نشان می‌دهد ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد جواب داده و بعد از این هم جواب می‌دهد. رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دشمن تلاش کرد دو راهبرد را دنبال کند، تصریح کرد: یک منزوی کردن کشور در بیرون و دوم مایوس کردم مردم درون و در هر دو راهبرد هم شکست خود. در منزوی کردن کشور موفق نشد. در ابتدا اعلام کردیم برجام نه اولین و نه آخرین پرونده مورد پیگیری ما نخواهد بود و پرونده‌های زیادی داریم که همزمان دنبال می‌کنیم. وی خاطرنشان کرد:‌ ارتباط با همسایگان را دنبال کردیم و موفق شدیم و ارتباط با کشورهای اسلامی که دچار وقفه شده بود و ارتباط با کشورهای همسو را دنبال کردیم سطح روابط با کشورهای همسو و همسایه بسیار متفاوت شد. ۱۴ درصد رشد ارتباط تجاری در این زمینه داریم. در ارتباطات تجاری منطقه که برخی معتقد بودند نمی‌شود انجام داد این دولت رکورد زد. با آمریکای لاتین و آفریقا ارتباط برقرار کردیم و عضویت در شانگهای و بریکس و اتحادیه اوراسیا نشان داد ایران اسلامی ظرفیت و جایگاه دارد و دشمن در سیاست منزوی کردن ایران موفق نشد وضعیت اقتصادی و تجاری ما نشان می‌دهد دشمن در این زمینه شکست خورد. رئیسی ادامه داد: در زمینه مایوس کردن مردم هم هنوز دولت کارش را شروع نکرده بود حمله سایبری به پمپ بنزین‌ها شد تلاش کردند مردم را عصبانی کنند مردم با بصیرت کار را دنبال کردند و دشمن را ناکام گذاشتند وقتی فهمیدند شعار ما می‌توانیم برای دولت هست و مردم هم دولت را همراهی می‌کنند و اعتقاد دولت هم این است که در همه حوزهها می‌توان موفق شد، احساس کرد کشور در حال پیش رفت است همان تحلیل رهبری که فرمودند احساس کردند پیشرفت می‌کنیم و رو به اغتشاش آوردند و حتی میز مذاکره را ترک کردند و دل بستند به اغتشاشات. وقتی اغتشاشات با کمک و حضور مردم پایان یافت و دشمن را ناکام گذاشتند بلافاصله پیام دادند که می‌خواهیم به میز مذاکره برگردیم از رسیدن به اهداف در اغتشاشات ناامید شدند چراکه مردم آنها را ناکام گذاشتند.
رئیسی در ادامه اظهار داشت: تلاش، فعالیت و امید در دل مردم روز به روز افزون شد، به نحوی که آمارها نشان می‌دهد. شاخص‌های اقتصادی، تولید علم و فناوری و کارهای دانش بنیانی که در کشور انجام شده همه از دستاوردهای مردم و جوانان کشور است. در سفرهای خارجی که در گذشته از صنایع دستی و محصولات فرهنگی تاریخی به عنوان سوغات می‌بردند ما ترجیح دادیم که از دستاوردهای علمی و فناوری و به روز جوانان کشور با خود ببریم تا دستاوردهای جوانان کشور را معرفی کنیم. وی ادامه داد: بسیاری تلاش می‌کنند که به نحوی اطلاع‌رسانی کنند که تزریق ناامیدی و نتوانستن شود، همین افتتاح روز گذشته پروژه‌ای بود که آمدند قرارداد بستند اما در شرایط تحریمی رفتند که اکنون با ظرفیت و توانمندی متخصصان داخلی اجرا شد. رئیس‌جمهور تاکید کرد: به دست‌اندرکاران توصیه کردم و گفتم که در کنار راهیان نور، راهیان پیشرفت را فعال کنید که بروند و ببینند توسط جوانان و نخبگان در این سال‌ها در کشور چه کارهایی صورت گرفته و چه پیشرفت‌هایی رقم خورده است. وی به اقدامات دولت در حوزه انرژی اشاره داشت و عنوان کرد: ما برای ناترازی در حوزه برق، آب، گاز، ناترازی‌های بانکی و ناترازی‌های بودجه‌ای برنامه‌ریزی شده است. در برنامه هفتم برای تمام این ناترازی‌ها برنامه‌ریزی صورت گرفته است که برطرف شود؛ اینطور نیست که فقط بنویسم و اجرا نکنیم، اجرا همزمان با برنامه خواهد بود. در حوزه برق داریم برق صنعتی را از برق خانگی جدا می کنیم، مدیریتی که در برق شد که خاموشی برای خانه ها نداشته باشیم تا خانواده ها کمتر اذیت شوند. رئیس دولت سیزدهم ابراز داشت: روزی که اولین سفر را به اهواز داشتم برای مشکل فاضلاب اهواز ۴ دستگاه در ۴ جبهه در حال کار بودند و وقتی باران می آمد مردم در اذیت و مشکل بودند و این نعمت الهی برایش موجب دردسر می‌شد. این ۴ جبهه کاری در سفر اخیری که رفتم به ۱۵۰ جبهه کاری شد و تمام شهر تبدیل به کارگاه شد تا این مشکل برطرف شود. وی افزود: در مساله گاز برق آب و مسائلی که از این دست هست برنامه‌ریزی ها و اقدامات متعددی صورت گرفته و کار همچنان ادامه دارد. یکی از کارها رایگان شدن برق آب گاز برای خانوارهای کم درامد از جمله اقدامات دولت در این مدت بوده است. ما یقین داریم با کمک مردم، یک اقتصاد را مردمی کردن، با مشارکت مردم، نشاط اجتماعی و حضور مردم خیلی از مسائل حل می شود؛ در بهار امسال ۲۵ میلیون نفر از مردم عزیز ما در وریدادهای مختلف شرکت کردند و بیش از ۵ میلیون سفر داشتیم در عید نوروز، همه این‌ها نشان می دهد که مردم عزیز ما علیرغم اینکه گله هایی دارند و خواسته هایی دارند اما باز هم حضور با نشاط و پر امیدی دارند. همانطور که رهبری عزیز فرمودند به قله نزدیک هستیم و هرگز در این مسیر ناامیدی به دل راه نخواهیم داد.
رئیسی در ادامه این نشست در پاسخ به این سوال که «دو سال از عمر دولت زمان سپری شده است، بررسی رفتار منتقدین حضرتعالی مشخصاً جریان اصلاح‌طلب نشان می‌دهد دستاورد و عملکرد نه‌تنها دیده نشده بلکه سانسور هم شده است. در حالیکه سال‌های گذشته مواردی رشد اقتصادی منفی اقتصادی داشتیم اما الان آمارها از رشد مثبت اقتصادی حکایت دارد اما همه این‌ها سانسور شده و نه‌تنها سانسور بلکه مورد تخریب و توهین قرار گرفته است. موضع شما نسبت به این موارد چیست؟»، گفت: ببینید انصاف بسیار خوب است، نسبت به دیگران با انصاف نگاه کردن، اشکال ندارد که نقد هم باشد اما ببینند آنچه که دولت تحویل گرفته چیست، تلاش‌ها و اقداماتی که انجام شده است، ممکن است دولت در یک زمینه‌هایی هم نتواند به وظیفه خود عمل کند، ما باید همه این‌ها را در سبد نظام ببینیم. وی ادامه داد: این اختلاف دیدگاه در کشور طبیعی است و روش من در دوره‌های مختلفی که مسئولیت داشتم این بود که با همه احزاب و گروه‌های سیاسی ارتباط داشته باشیم و صداهای مختلف را بشنویم، اما علیرغم اختلافات همه ما باید روی منافع مردم و کشور اشتراک نظر داشته باشیم. رئیس دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: روی این اشتراک نظر همه باهم متحد باشیم، در جایی هم اگر نقص و مشکلات وجود دارد این را با انصاف بیان کنیم. ما آمدیم که مشکل جامعه را برطرف کنیم، در جایی هم اگر با مشکل مواجه شدیم بنای اینکه موضوع را به جامعه منتقل کنیم و جامعه را نگران کنیم، نداریم. وی افزود: مساله ارز ۴۲۰۰ تومانی طی سال‌ها وجود داشته و انتقادات به آن مطرح می‌شد از سوی اصحاب رسانه و صاحب نظران اقتصادی نسبت به آن نقد داشتند ما معقدیم که اگر مساله‌ای وجود داشت باید حل کنیم نه اینکه از کنار آن بگذریم و نادیده بگیریم. از همه می‌خواهم که با انصاف بنگرید، با انصاف بنویسید و با انصاف منتقل کنید. رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به دومین سوال مبنی بر اینکه «دولت شما به سفرهای استانی اهتمام جدی دارند، برخی بر این باورند که می‌شود از مرکز و ستاد به صورت کارتابلی و نظرسنجی چشمی کشور را اداره کرد. تجربه دوساله شما چه بوده است؟»، اظهار داشت: برخی اوایل به من انتقاد می‌کردند درخصوص سفرهای استانی که من گفته بودم ۶ روز تهران، یک روز کار استانی. باور من این بود که حضور در کنار مسئولان میدانی می‌تواند به پیش برد کارها کمک کند. وی افزود: این امکان وجود داشت که در تهران بنشینیم و گزارش کار و عملکرد به ما ارائه دهند، بخصوص در این دوره که ابزارهای ارتباطی و ارائه مطلب بسیار پیشرفته و گسترده است، اما اینکه مسئول از تهران به استان‌ها برود حتما موثر است؛ لذا معتقدم عین این کاری که من می‌کنم وزرا انجام دهند به استان‌ها بروند، استانداران سفرهای شهرستانی بروند، فرمانداران هم همینطور، در برخی موارد دیدیم که به من می گفتند تا الان ما فرماندار هم ندیدیم و صرفاً بخشدار به اینجا آمده است. این مساله مهم است که مسئولین از نزدیک ببینند و کمک کنند.
رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که برخی ناظران نقش بریکس و شانگهای در کمک به اقتصاد ایران را بسیار کمرگ تعریف می‌کنند و باور دارند راه نجات از مشکلات مذاکره با آمریکا و غرب است نظر شما در این خصوص چیست، گفت: ایجاد ما میز مذاکره را برای رفع تحریم‌ها ترک نکردیم دیگران ترک کردند خودشان هم پشیمان شدند و اعلام کردند آماده بازگشت هستند فقط پرونده رفع تحریم‌ها پرونده ما نبود پرونده‌های متعددی داشتیم یکی از پرونده‌ها عضویت در ائتلاف‌های منطقه ‌ی و فرامنطقه‌ای بود. وی افزود: شانگهای یک ائتلاف منطقه‌ای در آسیا است هم در حوزه اقتصادی و هم در حوزه‌های اجتماعی بسیار نقشآفرین است ارتباط با زیرساخت‌های شانگهای و آسیا برای ما بسیار اهمیت دارد اینکه برخی راهکار برون رفت از مشکلات را لبخند آمریکا و اروپا می‌دانند بگویم باز هم تکرار می‌کنم منتظر لبخند آنها نخواهیم شد. اقتصاد کشور و زندگی مردم را به اراده آنها متصل نمی‌کنیم. ائتلاف بریکس و شانگهای را داریم و عضویت در این‌ها می‌تواند در برابر یکجانبه‌گرایی آمریکایی‌ها نقش‌آفرینی کند. ایران کشور با ظرفیتی است کشورهای دیگر خوب می‌دانند ایران ظرفیت‌های منحصر به فردی دارد و عضویت ایران در ائتلاف بریکس و شانگهای و حضور ایران در این ائتلاف‌ها را موثر می‌دانیم و تاثیر هم دو طرفه است رفع تحریم‌ها را هم در جای خود دنبال می‌کنیم اما منتظر تصمیم‌گیری آنها برای خودمان نخواهیم شد. در ادامه خبرنگاری با اشاره به فضای ملتهب کشور و با جمع مدیران امام صادقی و پایداری در دولت شما از نگاه کارشناسان سطح کارآمدی مدیران شما نتوانسته بحران‌ها را کاهش دهد و به سمت دو قطبی‌ها می‌رویم دختر شما در انتخابات گفت پدرم می‌خواهد پل بساز نه دیوار به زعم دخترتان پل ساختید یا به زعم کارشناسان دیوار ساختید، رئیس‌جمهور در پاسخ گفت: نسبت به التهاب این التهابی که شما گفتید معتقد نیستیم التهاب در دشمن است دشمن ملتهب است در جامعه ما اختلاف نظر هست. اما انسجام هست القای آنها القای دو قطبی شدن است اما با شناخت ما در جامعه نقاط اشتراک در جامعه بالاست ضمن اینکه نقاط اختلافی هم هست و می‌تواند با بحث و صحبت کاهش پیدا کند. وی ادامه داد: التهاب در جریان مقابل است، آنها که مقابل انقلاب ایستادند ملتهبند از کسانی که دغدغه کشور را دارند می‌خواهیم در این زمینه دست در دست هم دهند با آنها که دغدغه ندارند سخنی نداریم. عموم ملت و جریانات درون نظام دغدغه مردم و رفع مشکل را دارند. القای دشمن چند قطبی شدن است که آن را قبول نداریم جامعه ما منسجم است. رئیسی یادآور شد: یادتان است ۶۱ اقتصاددان نامه نوشتند و گفتند مراقب تورم سه رقمی باشید، چند وقت از آن زمان می‌گذرد من که نمی‌گویم اقتصاد را نمی‌داستند من بلد نیستم این گونه حرف بزنم .معتقدم آنها هم دغدغه داشتند. برخی هم گفتند دغدغه نداشته باشید. اگر بر اصول پیش برویم حتما تورم کاهشی می‌شود این دو نگاه است؛ دوقطبی نیست. اگر دست به دست هم دهیم، می‌توانیم به نحوی پیش رویم که رشد تورم کاهشی شود هر دو نگاه اقتصادی است و باید هم بیان کرد.
❇️ سی ان ان: احتمال عملیات تروریستی داعش در آمریکا وجود دارد. ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ 🔹نکته و نظر اولا) این اظهارات، شانتاژ تبلیغاتی است. ثانیا) اگر هم درست باشد، خود کرده را تدبیر نیست ثالثا) آه مظلوم و خشم الهی دامن شما جنایتکاران را خواهد گرفت. و این دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارد.
تصویب آیین‌نامه‌های «زن و خانواده» و «تعلیم و تربیت» در شورای‌ انقلاب فرهنگی/ اعضای غیرعضو شورای انقلاب فرهنگی، رئیس هیأت جذب اساتید دانشگاه می‌شوند تهران- ایرنا- اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ضمن تصویب آیین‌نامه تشکیل ستاد زن و خانواده و ستاد تعلیم و تربیت، مقرر کردند افراد غیرعضو این شورا نیز بتوانند به عنوان رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی منصوب شوند. به گزارش ایرنا، در جلسه عصر سه شنبه اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی مقرر شد افراد غیرعضو در شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی نیز بتوانند به عنوان رئیس هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی منصوب شوند. تعیین شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی حرفه معلمی برای ورود به دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی، به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش و با تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از دیگر مصوبات جلسه امروز این شورا بود. در این جلسه بر اساس گزارش وزیر آموزش و پرورش درباره تجربه برگزاری آزمون نهایی خرداد امسال، عنوان شد که مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در زمینه شیوه جدید برگزاری کنکور و لحاظ معدل دوره دبیرستان دانش‌آموزان در نتیجه کنکور، علاوه بر موثر بودن در اعتباربخشی به مدرسه، کیفیت آموزش معلم و کتب درسی، حضور بیشتر دانش‌آموزان مناطق محروم در میان رتبه‌های برتر کنکور را موجب شده و انتظار می‌رود اجرای این مصوبه در سال‌های آتی دستاوردهای بیشتر و موثرتری در تغییر کنکور از یک آزمون حافظه‌محور به سنجشی واقعی‌تر از کیفیت آموزش برای دانش‌آموزان تبدیل شود.
در نشست جامعه اسلامی مهندسین: حداد عادل: تشکل‌های سیاسی ما پیر شده‌اند/ دنبال افزایش مشارکت و تشکیل مجلس انقلابی هستیم تهران- ایرنا- رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه در انتخابات اسفند ماه، هم به‌دنبال افزایش مشارکت و هم به‌دنبال تشکیل مجلس انقلابی و کارآمد هستیم، گفت: تلاش می‌کنیم نیروهای مؤمن، متعهد، متخصص و عاقل و خردمند را به مجلس بفرستیم. به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، «غلامعلی حداد عادل» در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اغتشاشات سال ۱۴۰۱ و با انتقاد از احزاب و تشکل‌هایی که عکس‌العمل درخور و شایسته نداشتند، به ویژگی‌های یک تشکیلات سازمان‌یافته اشاره و اظهار کرد: تشکل‌های سیاسی ما پیر شده‌اند و نتوانسته‌ایم جوانگرایی کنیم؛ با وجود اینکه منطق انقلاب روشن است و با این منطق می‌توان جوانان را جذب کرد، اما زیرساخت‌های صحیح را ایجاد نکرده‌ایم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تحلیل فضای سیاسی کشور و موضوع روابط خارجی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها هیچ‌گاه کاری در جهت تقویت جمهوری اسلامی ایران نخواهند کرد؛ حتی اگر وعده‌ای بدهند، هیچ‌گاه کاری که به نفع جمهوری اسلامی ایران باشد و در جهت تقویت آن باشد انجام نخواهند داد. حداد عادل افزود: غرب می‌داند که بنیه اقتصادی برای جمهوری اسلامی یعنی موفق شدن نظام و رضایت مردم، و غرب این را به‌هیچ‌وجه برنمی‌تابد. وی تصریح کرد: غرب به‌شدت از ظهور اسلام به‌عنوان یک قدرت سیاسی نگران است و با تمام قوا می‌خواهد اجازه ندهد که انقلاب اسلامی، این نمونه حاکمیت اسلام موفق شود؛ فشارهایی که از روز اول انقلاب به ملت ما آوردند بهای ایستادگی ما در برابر زورگویی‌های غرب و آمریکاست. رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در ادامه سؤال‌هایی را مطرح کرد و اظهار داشت: پاسخ به این سؤالات می‌تواند تحلیل جامعی از انتخابات ۱۴۰۲ به ما بدهد و استراتژی انتخاباتی نیروهای انقلاب را مشخص کند. تأثیر اغتشاشات سال گذشته بر انتخابات امسال، مشارکت احزاب اصولگرا و اصلاح‌طلب در انتخابات، رقابت درون گروهی جریان نیروهای انقلاب و آثار ارائه فهرست‌های مختلف انتخاباتی، مشارکت کل جامعه در انتخابات و ... از جمله گزاره‌هایی بود که حداد عادل در سؤالات خود آنها را مطرح و بررسی کرد. وی در پایان سخنانش با تأکید بر لزوم وحدت نیروهای اصولگرا به ویژه شورای وحدت و شورای ائتلاف خاطرنشان کرد: این یک وظیفه شرعی است که کاری کنیم بین نیروهای متدین و انقلابی اختلاف نباشد. رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در پایان نشست به برخی سؤالات حاضران پاسخ داد.
معاون آموزشی دانشگاه تهران: استاد اخراجی نداریم/ اگر موردی هست اسم بدهند بررسی کنیم معاون آموزشی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه این دانشگاه استاد اخراجی ندارد، گفت: ممکن است فردی به دلایل شخصی از ادامه همکاری با دانشگاه استعفا کند اما موردی مبنی بر اینکه ما فردی را به دلایلی اخراج کنیم یا خاتمه کار وی را اعلام کرده باشیم، نداریم. دکتر محمود کمره‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به برنامه جذب هیات علمی در دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: اعضای هیات علمی در این دانشگاه بر اساس آیین نامه وزارت علوم جذب می‌شوند، کسانی که بخواهند هیات علمی دانشگاه تهران شوند باید در فراخوانی که از سوی وزارت علوم اعلام می‌شود ثبت‌نام کنند و پس از طی مراحل لازم می‌تواند به عنوان هیات علمی وارد دانشگاه شوند. معاون آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرد: هر سال دو بار فراخوان جذب هیات علمی از سوی وزارت علوم اعلام می‌شود و تمامی متقاضیان جذب باید در این فراخوان ثبت نام کنند. پس از آن، پرونده آنها به دانشگاه‌ها ارجاع می‌شود و ما این پرونده ها را ابتدا در دانشگاه و پس از آن در دانشکده های تخصصی بررسی می‌کنیم و افراد واجد شرایط نهایتا توسط هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه انتخاب و به عنوان هیات علمی معرفی می‌شوند. دکتر کمره ای با بیان اینکه دانشگاه تهران نیاز زیادی به جذب هیات علمی دارد، گفت: ظرفیت مورد نیاز برای جذب هیات علمی در دانشگاه ما زیاد است اما میزانی که به ما مجوز جذب می دهند کمتر از میزان مورد نیازمان است. ضمن اینکه متقاضی برای جذب در دانشگاه تهران نیز زیاد است به طوریکه سال گذشته ما در یک فراخوان 3 هزار 270 نفر متقاضی داشتیم، این در حالی است که ظرفیت جذب ما در طول یکسال 150 نفر است. این استاد دانشگاه تهران ادامه داد: در حال رایزنی با وزارت علوم هستیم تا ظرفیت جذب در دانشگاه را برای سال جاری افزایش دهد. ضمن اینکه باید به این نکته هم توجه کرد که سالیانه حدود 40 تا 50 نفر بازنشست می‌شوند. معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان اینکه ما در این دانشگاه جذب هیات علمی خارج از چارچوب مشخص، ضوابط علمی و فراخوان نداریم، گفت: همچنین موردی از اخراج هیات علمی در دانشگاه تهران هم نداریم و هر کسی این ادعا را دارد اسم بدهد تا موردی بررسی کنیم. اگر چه ممکن است فردی به دلایل شخصی از ادامه فعالیت استعفا بدهد اما اینکه ما فردی را به دلایلی اخراج یا خاتمه کار داده باشیم نداریم اگر موردی است اسمشان را به ما بدهند تا بررسی کنیم. وی خاطر نشان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه ابتدا به صورت پیمانی وارد دانشگاه می شوند بعد از آن باید قرارداد آنها تمدید شود که البته آن هم شرایطی دارد که فرد باید صلاحیت های علمی و عمومی را کسب کند. صلاحیت عمومی را یک واحد در دانشگاه مورد بررسی قرار می‌دهد و اگر دلایلی داشته باشد را به واحد جذب ارائه می دهد و در آنجا بر مبنای صلاحیت علمی و عمومی وضعیت پذیرش فرد را مورد بررسی قرار می دهند. کمره ای خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه تهران به دلیل کمبود هیات علمی، از اساتید مدعو از دانشگاه های دیگر استفاده می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اشک‌های دکتر سعید رفیع، ورودی دوره‌ی پنجم مکانیک شریف، ارشد و دکترا پِن استیت، ده سال مدرس در هیوستون و قریب به سی سال مدیر ارشد در کمپانی نفتی Baker Hughes در تگزاس: 🗣افسوس میخورم که به مملکتم خدمت نکردم. کشورم به گردن من حق داره اگر به گذشته برگردم هرگز کشورم رو ترک نمی‌کنم @jahade_tabien1 «انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید ╭┅───────────┅╮ 🆔 @enqelabeeslami ╰┅───────────┅╯
سلاجقه بیان کرد: پرونده پتروشیمی میانکاله روی میز رئیس جمهور/ حرف‌ها را زدیم و نظر خاصی نداریم رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این که پرونده پتروشیمی میانکاله در کمیسیون زیربنایی دولت برای تصمیم نهایی روی میز رئیس جمهور است، گفت: در این مورد همه نسبت به نظرات ما آگاه هستند. گروه سیاست-رجانیوز: علی سلاجقه در حاشیه بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شرکت کاله آمل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: من نظر خاصی در ارتباط با این پرونده به‌عنوان فرد ندارم، محیط زیست یک دستگاه تخصصی است تمام کارها در قالب یک فرایند بررسی و اظهار نظر می شود. به گزارش رجانیوز، وی بیان داشت: در زمان حاضر با توجه به روندی که انجام شده پرونده پتروشیمی در کمیسیون زیربنایی دولت است و رئیس جمهور تصمیمات نهایی را می گیرد و تا بعد از تصمیم در خدمت هستیم. رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: به‌عنوان یک دستگاه ناظر همه نسبت به نظرات ما آگاه هستند و الان دیگر نظر خاصی نداریم چون از مجموعه محیط زیست خارج شده است، بنابراین تا زمانیکه کار دست ما بود ما نظر خود را اعلام کردیم و الان از مجموعه محیط زیست خارج شد. معاون رییس جمهور این را هم گفت که امیدواریم خود مجموعه ریاست جمهوری تصمیم گیری کنند و مطالبه ای را می خواهیم که هم محیط زیست حفظ شود و هم توسعه کشور به نحو مطلوب صورت گیرد. سلاجقه اظهار داشت: توسعه زیرساخت ها به طور جدی در کشور با مشکل مواجه است و اگر ناترازی در انرژی و بخش های متعدد در کشور بوجود می آید نشانگر آن است که زیرساخت ها با مشکل مواجه هست و توسعه باید اتفاق بیافتد. رییس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: در دولت مردمی و انقلابی مبتنی بر اصول علمی و قواعد و مقرراتی که در مجموعه محیط زیست کشور وجود دارد اعلام کردیم که بن بستی وجود ندارد لذا بدنبال راهکارهایی برای اینکه اتفاقات خوبی در کشور رقم زده شود، هستیم اما در مورد موضوع خاص پتروشیمی میانکاله منتظر تصمیم دولت می باشیم. گفتنی‌ست همزمان با ششمین روز هفته دولت چهار طرح زیست محیطی و آموزشی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در آمل با اعتبار ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید. افتتاح گام سوم تصفیه خانه بزرگ شرکت لبنی کاله و ارتقاء ظرفیت از هفت هزار متر مکعب به ۱۰ هزار متر مکعب با اعتبار یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال، افتتاح طرح توسعه سیستم تصفیه خانه شرکت در بخش فرآورده‌های گوشتی از ۴۰۰ به ۸۰۰ متر مکعب در روز با اعتبار یک هزار میلیارد ریال از جمله برنامه های افتتاحی رئیس سازمان محیط زیست کشور در این سفر بوده است. در این روز همچنین جمع آوری و حذف غبار در شرکت چوب خزر آمل با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال با استفاده از ظرفیت دانش بنیان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال و نیز افتتاح مدرسه مهر عظام متوسطه اول بعد از ۱۷ سال در زمین به مساحت یک هزار و ۸۰۰ متر مربع با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال از دیگر طرح های افتتاح شده در این روز با حضور معاون رییس جمهور بوده است. معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در بدو ورود به شهرستان آمل با حضور در گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (ع) این شهر با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گرانقدر آمل ادای احترام کرد. سلاجقه در سفر یک روزه خود به آمل ضمن افتتاح طرح های تولیدی و عمرانی از چند طرح زیرساختی استان در آمل هم بازدید خواهد کرد. بهره‌برداری از طرح توسعه تصفیه فاضلاب مجموعه شرکت کاله، حضور در شرکت چوب خزر آمل، بازدید از محل دپوی زباله آمل در عمارت و بازدید از سد هراز از جمله برنامه های محوری معاون رئیس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در آمل بوده است.
رئیس کل بانک مرکزی: بانکداری اسلامی مبنای نظام بانکی کشور است، اما هنوز از جانب جامعه مذهبی راضی کننده نیست فرزین گفت: متاسفانه نهادسازی لازم بر اساس بانکداری اسلامی شکل نگرفته است؛ برای نمونه، پرداخت قرض الحسنه که به اعتقاد من برکت نظام بانکی است، باید متناسب با تامین اعتبار باشد. به گزارش تابناک اقتصادی؛ رئیس کل بانک مرکزی در همایش بانکداری اسلامی گفت: بانکداری اسلامی در سطح دنیا رشد و توسعه خیره کننده‌ای داشته است و کشور‌های بسیاری از ابزار بانکداری اسلامی استفاده می‌کنند و در مجموع بانکداری اسلامی، سهم خوبی از بازار بانکداری را از آن خود کرده است. وی با اشاره به اتفاقات خوبی که در تدوین قوانین بانکداری مرکزی و بانکداری با همفکری مجمع تشخیص مصلحت نظام رخ داده ابراز امیدواری کرد، با تصویب این قوانین برخی از موانع و مشکلات موجود حل و فصل شود. فرزین در ادامه به مهمترین مشکلات نظام بانکی در حوزه بانکداری اسلامی پرداخت و گفت: نظارت بر مصرف تسهیلات و اینکه تسهیلات در جای خود استفاده شود در نظام بانکی ما مشکل دارد؛ لذا در این خصوص برنامه ویژه‌ای در بانک مرکزی برای تقویت نظارت بر بانک‌ها داریم. وی ادامه داد: بانک‌های ما تخصصی محور نیستند و با اساسنامه یکسان اداره می‌شوند و لذا قواعد نظارتی بر آن‌ها نیز تخصصی نیست؛ بنابراین، یکی از برنامه‌های جدی ما در بانک مرکزی، تخصصی کردن بانک‌هاست و اینکه هر بانکی با توجه به تخصص خود از عقود مرتبط استفاده کند و بر همان اساس مورد نظارت قرار گیرد. شبکه بانکی می‌تواند در برخورد با کسانی که در بازپرداخت تسهیلات تعلل ورزیده‌اند با بخشودگی، امهال و اخذ جریمه اقدام کند گفت: شناسایی و تشخیص این موارد توسط نظام بانکی و لذا تعیین نوع برخورد با اشخاص حقیقی و حقوقی، نیازمند توسعه نظام اعتبارسنجی، زیرساخت‌ها و قوانین لازم است که اقدامات خوبی در این خصوص انجام شده، اما کافی نیست. رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: بانکداری اسلامی مبنای نظام بانکی کشور است و باید نهادسازی ما هم در این چارچوب شکل بگیرد؛ البته طی سال‌های اخیر، رشد خوبی در این زمینه داشته‌ایم، اما این مقدار هنوز از جانب بانکداران و جامعه مذهبی راضی کننده نیست و باید توسعه پیدا کند. فرزین همچنین به مسائل ساختاری و نهادی در حوزه بانکداری اشاره کرد و گفت: متاسفانه نهادسازی لازم بر اساس بانکداری اسلامی شکل نگرفته است؛ به عنوان مثال، پرداخت قرض الحسنه که به اعتقاد من برکت نظام بانکی است، باید متناسب با تامین اعتبار باشد و لذا منابع قرض الحسنه باید بر اساس نیت خیر افراد تامین شود که در این خصوص موارد و نهاد‌هایی در سطح جامعه خارج از شبکه بانکی وجود دارد لذا با نهادسازی مناسب، منابع قرض الحسنه در شبکه بانکی می‌تواند افزایش بیشتری پیدا کند.
روزنامه سازندگی احیای برجام را یک دستاورد برای آمریکایی‌ها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آن کشور خوانده و از زاویه وکیل مدافع بایدن نوشته است: موضوع هسته‌ای ایران از هر در که می‌گذرد باز هم راهش به برجام ختم شود روزی که توافق‌نامه برجام امضا شد مردم می‌دانستند که اتفاق مهمی رقم خورده و گشایشی در راه است. با توجه به اینکه بایدن در پایان دوره ریاست جمهوری خود نیاز به نیاز به ارائه دستاوردهای گ دارد مذاکرات با واسطه یا میانجیگران با ایران ادامه دارد و دو طرف با یکدیگر از طریق واسطه‌ها مشغول مذاکره‌اند. این روزنامه بدون اشاره به این موضوع که بایدن درباره برجام گفته بود که این توافق مرده در ادامه می‌نویسد: در این بده بستن‌های پیامی اعلام شد که طبق توافقی نانوشته طرفین آماده هستند. تا در ازای آزادی زندانیان یکدیگر مبالغ بلوکه شده ایران نیز آزاد شوددستاوردی که نه تنها برای آمریکا که برای ایران نیز مثبت بود.
جکسن هینکل، تحلیلگر آمریکایی: ایران اولین کشوری است که آمریکا را مجبور کرد تمام پول‌های بلوکه شده‌اش را آزاد کند. ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ ❇️ حالا برخی از سیاست بازان داخلی برای اینکه این اقدام بزرگ دولت دکتر رئیسی به چشم مردم نیاید، آنرا کوچک می شمارند!!
هدایت شده از ابوذر
راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین دیپلماسی فرهنگی حسن رشوند/روزنامه جوان جمعیت راهپیمایان اربعین حسینی (ع) هر سال رو به تزاید است. این واقعه به دلیل کثرت جمعیت، طول مسیر، تکرارپذیری سالانه، مردمی بودن و آرامش حاکم در آن، درطول تاریخ اسلام و حتی تاریخ بشر بی‌سابقه است. جمعیت راهپیمایان اربعین حسینی (ع) هر سال رو به تزاید است. تا آنجا که این جمعیت در سال‌های اخیر تا مرز ٢٠ میلیون نفر تخمین زده می‌شود. این پدیده الهی، یک فرصت تاریخی را برای جهان اسلام به‌وجود آورده است تا با مدیریت آگاهانه و هوشمندانه، بتواند امکان نشر معارف اهل بیت (ع) و تقویت دیپلماسی فرهنگی را فراهم بیاورد و زمینه‌ساز حکومت عدالت‌گستر مهدوی (عج) باشد. با همین نگاه می‌توان چهار دستاورد مهم این حرکت بزرگ و بی‌مانند را چنین برشمرد: ۱- تغییر نگاه در افکار عمومی جهان و خنثی شدن بخش زیادی از تبلیغات سوء دشمنان نسبت به تفکرات و رفتار شیعیان؛ ۲- معطوف کردن توجه جهان به تفکرات شیعی و اسلام اصیل. آنچنان که موجب جذب دیگر مذاهب و حتی ادیان دیگر به مراسم راهپیمایی اربعین شده است؛۳- ایجاد بستر مناسب برای وحدت و یکپارچگی بیشتر جهان تشیع در موضع‌گیری‌های جهانی و تأثیرگذاری بر آن‌ها و ۴ -توسعه فرهنگ اسلام ناب محمدی در جهان و رشد اسلام خواهی در بستر فرهنگ اربعین در میان افکار عمومی جهان. به‌همین دلیل است که رسانه‌های جهانی در سال‌های اخیر به صورت هماهنگ و برنامه‌ریزی‌شده، تمام توان خود را برای تحریف و جلوگیری از انتشار اخبار مربوط به این حرکت عظیم، مصروف کرده‌اند، زیرا که یک جبهه متحد اسلامی، تحت بیرق اباعبدالله الحسین (ع)، با هدف احیای سنن اسلام ناب محمدی، خطر بالقوه‌ای برای زورگویان و استکبارجهانی خواهد بود. برکسی پوشیده نیست که از راهبردهای مهم نظام سلطه مهار تشیع به وسیله ممانعت از توسعه روابط بین دو مرکز سیاسی و مذهبی جهان تشیع، یعنی ایران و عراق و گسترش ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی است که مهم‌ترین مصادیق این حقیقت عبارت‌اند از: الف)تلاش برای دورکردن دولت و ملت عراق از ایران اسلامی به عنوان ام‌القرای جهان اسلام؛ ب) تضعیف دولت شیعه عراق و تقویت مخالفان آن برای پیشبرد برنامه‌های شوم از پیش طراحی شده؛ج)تلاش برای پیاده‌سازی سناریوی تجزیه عراق و ایجاد چالش جدی در مسیر اهداف انقلاب اسلامی که همانا تمدن نوین اسلامی با محوریت فرهنگ دینی است؛ د)نگرانی از ایجاد الگوی تشکل‌های مردمی شیعی در عراق که در سال‌های اخیر با وجود حشدالشعبی و... به‌وجود آمده است؛ ه)کارشکنی درسرکوب گروه‌های تکفیری و مخالف شیعه و بازگرداندن پدیده ناامنی پس از شکست داعش، و سست کردن اراده دولت و ملت عراق برای خروج متجاوزان امریکایی از سرزمینشان. اولین و مهم‌ترین موضوع قابل مشاهده در راهپیمایی اربعین، حضور جمعیت شیعه و محبان اهل‌بیت (ع) از ملیت‌های گوناگون است. شاید نتوان هیچ واقعه‌تاریخی یا هیچ آموزه دینی را مثال زد که در سطح بین‌المللی بتواند شیعیان و محبان اهل بیت (ع) را اینگونه از سراسر دنیا دور هم جمع کرده باشد. از جمله ویژگی‌های جالب افرادی که در این راهپیمایی شرکت می‌کنند، جایگاه اجتماعی و اقتصادی متفاوت این افراد است. در این راهپیمایی تاریخی،طبقات بالا،پایین ومتوسط در جوامع مختلف پیرامون محور محبان امام حسین (ع) و مذهب تشیع گرد هم می‌آیند. افراد تحصیلکرده در کنار افرادی با درجه تحصیلات اندک، افراد ثروتمند در کنار افراد فقیر، افرادشهری،روستایی،زنان،مردان، کودکان،سالخوردگان و ترکیب‌هایی از این نوع،در این راهپیمایی برجسته دیده می‌شود. زبان‌ها و فرهنگ‌های مختلف افراد شرکت کننده دراین حرکت عظیم،به عنوان یکی از ویژگی‌های مهم این راهپیمایی است.افراد مختلف از ملت‌ها و کشورهای متنوعی در این راهپیمایی شرکت می‌کنند و این همایش جهانی، حاکمیت وحدت در کثرت و دستیابی به امت واحدجهانی رامتجلی می‌سازد. همچنین به عنوان یک ویژگی واحد تمامی شرکت‌کنندگان در راهپیمایی اربعین می‌توان به انگیزه‌های مذهبی و انسانی آن‌ها در سطحی بسیار بالا اشاره کرد.این انگیزه‌ها هم برای افرادی که در این راهپیمایی شرکت می‌کنند و هم برای افرادی که پذیرای راهپیمایان هستند،به وضوح مشاهده می‌شود.محبت به امام حسین (ع)، حرارتی در دل‌های افراد ایجاد کرده است که هیچ یک از اولیای الهی و مصلحان جهانی، توان ایجاد آن را نداشته‌اند. همه خود را بدهکار امام حسین (ع) می‌دانند لذا هر کس هر چه دارد در طبق اخلاص می‌گذارد و تقدیم می‌کند. به همین جهت می‌توان گفت اربعین، کانون دیپلماسی فرهنگی در جهان تشیع است. دیپلماسی فرهنگی به‌عنوان رکن چهارم دیپلماسی، فرایندی مردم‌ محوراست و حتی اگر دولت‌ها در مدیریت آن نقش داشته باشند، باز نقش‌آفرینان اصلی آن، ملت‌ها هستند. به‌همین دلیل، راهپیمایی اربعین حسینی (ع) را باید علاوه بر جلوه‌های مذهبی آن،یک اقدام دیپلماتیک فرهنگی دانست.
📌 تحت تعقیب قرار گرفتن یک آلمانی به جرم تجاوز به یک«پونی»(اسب کوچک)! 🌐منبع اصلی و بین المللی خبر: 🆔 https://www.mopo.de/im-norden/unvorstellbar-und-ekelhaft-mann-missbraucht-pony-kamera-zeichnet-die-tat-auf/ چشم و دل سیر! «انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید ╭┅───────────┅╮ 🆔 @enqelabeeslami ╰┅───────────┅╯
❇️ برداشت گاز فاز ۱۱ پارس جنوبی بدون توتال فرانسه برداشت گاز از فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی به همت متخصصان داخلی در عسلویه به صورت رسمی آغاز شد. پس از فرمان آمریکا بر خروج شرکت‌ توتال فرانسه از کنسرسیوم توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، شرکت پتروپارس به عنوان تنها عضو باقیمانده در این کنسرسیوم، توسعه این طرح را با تکیه به توان متخصصین داخلی آغاز کرد. 🔹 نکته و نظر توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی جلوه‌ای بارز از توان بالای متخصصان صنعت نفت و گاز کشور در اجرای مگاپروژه‌های فراساحلی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی بشمار می رود. و بدون شک، راه برون رفت از مشکلات داخلی در همه حوزها، اعتماد و نگاه به غرب نیست، بلکه اعتماد به اندیشمندان داخلی با استفاده از داشته های فراوان موجود کشور است. محمدعلی برزگر
تحلیلی بر سخنان امروز رهبری با هیئت دولت ❇️ چرا رهبر معظم انقلاب، دولت دکتر رئیسی را علاوه بر تأیید، تمجید نمودند؟ ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ چون در دولت دکتر رئیسی شاخص های زیر کاهشی بوده و در حال تثبیت می باشد. 🔺کاهشی شدن تورم 🔺کاهشی شدن قیمت مسکن 🔺کاهشی شدن دلار 🔺دور زدن تحریم های ظالمانه 🔺فروش نفت از طریق کشورهای دوست 🔺نقد پولهای بلوکه شده ایران از دولت مستکبر آمریکا 🔺تلاش و عضویت در گروه اقتصادی شانگهای 🔺تلاش و عضویت در گروه نوظهور اقتصادی بریکس 🔺ارتباط با کشورها براساس راهبرد عزت، حکمت و مصلحت. 🔺گره نزدن حل مسائل و مشکلات داخلی به چند کشور زورگوی دنیا. 🔺انجام کارهای بزرگ و زیربنایی 👈 در ادامه رهبر انقلاب اسلامی اظهار امیدواری فرمودند؛ دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد. محمدعلی برزگر
📰 ‏تیتر رسانه آمریکایی بلومبرگ: «گسترش ‎بریکس نشان‌دهنده شکست رهبری آمریکا در جهان است»‌ ‌رسانه خود بت بزرگ این رو اعتراف می‌کنه، امّا نوچه‌های اونها در روزنامه‌های شرق، انتخاب و در خارج، منوتو، اینترنشنال و ایندیپندت فارسی این رو قبول نمی‌کنند. واقعاً با پدیده عجیبی روبه‌رو ایم 💬 ارسالی مخاطبین @insta_enghelabi «انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید ╭┅───────────┅╮ 🆔 @enqelabeeslami ╰┅───────────┅╯