فرمانده مرزبانی بوشهر: با رصد اطلاعاتی چهار فروند شناور شامل لندیگراف، یدک کش و لنج باری حامل سوخت قاچاق توقیف شد/ در همین رابطه ۹ نفر به مقامات قضائی معرفی شدند
کارشناسان مستقل سازمان ملل خواهان توقف فوری ارسال تسلیحات به اسرائیل شدند
کارشناسان مستقل سازمان ملل روز جمعه، چهارم اسفند، هشدار دادند کشورهای صادرکننده یا شرکتهای خصوصی که به ارتش اسرائیل سلاح دادهاند، ممکن است با خطر نقض احتمالی قوانین بینالمللی و شراکت در «جنایت علیه بشریت» روبهرو باشند.
آنها در ادامه با تکیه بر نظر دادگاه لاهه درباره جنگ در غزه خواهان آن شدند که ارسال تسلیحات به اسرائیل فورا متوقف شود.
حدود ۳۰ کارشناس سازمان ملل افزودند همه کشورها بر اساس معاهدات ژنو که الزامآور است، باید اطمینان حاصل کنند که قوانین بشردوستانه بینالمللی رعایت میشود.
در بیانیه آنها تأکید شده است که سلاح یا مهمات تنها باید در ازای این تعهد به دریافتکننده داده شود که از آن در عملیات مغایر با قوانین بینالملل استفاده نمیکند.
ارتش اسرائیل در جنگ جاری در غزه عمدتا به تجهیزات نظامی خود و محمولههای تسلیحاتی دریافتی از آمریکا متکی بوده است.
درخواست تحقیقات گسترده از طرفین جنگ غزه در خصوص نقض حقوق بشر
فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، جمعه شب گفت تمام ناقضان حقوق بشر در جنگ رژیم صهیونیستی و فلسطین «باید به دست عدالت سپرده شوند».
او گفت «مصونیت ریشهدار» نمیتواند ادامه یابد زیرا منجر به تخلفاتی شده که میتواند به جنایات بینالمللی تبدیل شود.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد روز چهارم اسفند خواهان تحقیقات گسترده در خصوص عملکرد رژیم صهیونیستی و فلسطینیان در ارتباط با نقض حقوق بشر در اراضی فلسطینی و اراضی اشغالی شد.
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در بیانیهای در این باره گفت همه طرفها باید در قبال نقض حقوق بشر در ۷۵ سال گذشته (از زمان تسلط رژیم صهیونیستی بر ساحل غربی از پس از جنگ شش روزه سال ۱۹۶۳ میلادی) و ۱۶ سال محاصره گذشته که تا امروز ادامه دارد، پاسخگو باشند.
کمیسر عالی سازمان ملل در این زمینه اظهار داشت: عدالت یک پیشنیاز برای پایان دادن به چرخه خشونت میان رژیم اشغالگر قدس و فلسطینیان و برداشتن گامهای معنادار برای صلح است.
درخواست رسمی برای تحقیقات مربوط به یک دوره ۱۲ ماهه تا پیش از ۳۱ اکتبر سال میلادی گذشته است.
کمیساریای عالی سازمان ملل خواهان آن شده که کشتارها، گروگانگیریها، تخریب تأسیسات غیرنظامی، مجازات دسته جمعی و رویکردهای دیگری که بر اساس قوانین بینالمللی بشردوستانه ممنوع است، در دوره یکسالهای که ذکر کرده، بررسی شود.
رژیم صهیونیستی به این امر هنوز واکنشی نشان نداده اما به طور سنتی با مطالبات عنوان شده از سوی نهادهای سازمان ملل مخالفت میکند و آنها را ناقض آنچه که حق اساسی خود در دفاع در برابر حملات گروههای مقاومت میداند، می خواند.
رژیم اشغالگر قدس، شورای حقوق بشر سازمان ملل و کمیساریای عالی این سازمان را نهادهایی معرفی میکند که همواره «رفتار خصمانه» با این رژیم دارند.
رسوایی انزوای آمریکا در نشست جی 20
انزوای سکاندار دیپلماسی آمریکا، مهمترین تصویری است که از نشست وزرای خارجه گروه 20 امسال در ریودوژانیرو در تاریخ به یادگار میماند. اگرچه بیشتر لحظاتی که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده در گوشه رینگ این نشست ۲ روزه به میزبانی برزیلیها گیر افتاده بود، پشت درهای بسته سپری شد اما از دید رسانهها دور نماند، کما اینکه یکی از مهمترین روزنامههای حامی دولت بایدن نیز بر این موضوع صحه گذاشت. به گزارش واشنگتنپست، بیدفاع بودن بلینکن در مقابل حملات تندی که به سیاست خارجی آمریکا شد آن هم در نشستی با حضور 29 مسؤول دیپلماتیک ارشد از مهمترین کشورها و اتحادیههای جهان بویژه همتای روسش، سرگئی لاوروف، نشانهای دیگر از انزوای موضع آمریکا در رابطه با جنگ غزه در عرصه بینالمللی بود. این در حالی بود که آمریکا و متحدانش تمام تلاش خود را برای منزوی کردن روسیه و عدم دعوت از رهبران کرملین برای ۲ دوره اخیر جی 20 به کار گرفته بودند اما حالا این خود آمریکاست که در این اجلاس طرد میشود.
نشست روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته با حضور وزرای خارجه 27 کشور عضو دائم یا دعوتشده گروه 20 کشور صنعتی به علاوه مسؤولان روابط خارجی اتحادیه اروپایی و اتحادیه آفریقا در ریودوژانیرو مقدمهای بود بر نشست 2024 رهبران جی 20 که قرار است آبان سال آینده برگزار شود.
روزنامه آمریکایی نزدیک به دموکراتها فاش کرد وزیر خارجه دولت بایدن، از همان آغاز نشست در روز چهارشنبه هفته گذشته (22 فوریه) در معرض توفانی از انتقادها قرار گرفت. او به طور مستقیم مخاطب سخنرانیهای عتابآمیز همتایانش از کشور میزبان برزیل، آفریقای جنوبی و حتی استرالیا، متحد امنیتی ایالات متحده در منطقه اقیانوسیه بود که آشکارا مخالفت خود را با حمایت بیقید و شرط واشنگتن از نسلکشی فلسطینیان در غزه توسط رژیم صهیونیستی نشان دادند. بر اساس این گزارش، انزوای بلینکن زمانی فاش شد که صدای این سخنرانیها به اشتباه برای گروه کوچکی از روزنامهنگاران حاضر در اجلاس ریو پخش شد.
برخلاف پروتکلهای این نشست، قرار بود سخنرانی وزرای خارجه برای هدستهای نمایندگان رسانهها پخش نشود اما برخی خبرنگاران حاضر از جمله فرستاده روزنامه واشنگتنپست به دلایلی نامعلوم - احتمالا با تغییر دادن کانال گیرنده هدست خود - موفق شدند به اظهارات مطرحشده در جلسه گوش دهند.
مائورو ویرا، وزیر خارجه برزیل پس از محکوم ساختن آمریکا به فلج کردن شورای امنیت سازمان ملل به دنبال مخالفت سه باره واشنگتن با ارائه قطعنامه آتشبس غزه گفت: «این حالت بیعملی منجر به از دست دادن جان افراد بیگناه میشود».
نالدی پاندور، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی - کشوری که به دیوان دادگستری لاهه از نسلکشی اسرائیل شکایت کرده - نیز در این گردهمایی به کنایه از بیعملی شورای امنیت به واسطه مانعتراشیهای آمریکا گفت: «ما مردم فلسطین را شکست دادهایم. به عنوان مثال، اگر ما پشت اصول مندرج در منشور ملل متحد ایستاده بودیم، این فاجعه در فلسطین بیش از ۳ ماه طول نمیکشید».
اعتراض به مواضع واشنگتن حتی از سوی متحدان نزدیکش نیز جالب توجه بود. کتی گلگر، نماینده استرالیا در جی 20 علیه تهاجم برنامهریزیشده رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب غزه - جایی که بیش از یک میلیون آوره به آن پناه بردهاند - سخنرانی کرد و گفت: «ما بار دیگر به اسرائیل میگوییم: این راه را نروید... این خطایی غیرقابل توجیه خواهد بود».
لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز به بلینکن به خاطر همدستی دولتش در قتل عام فلسطینیان سرکوفت زد. تنها نماینده دولت راستگرای جدید آرژانتین بود که به خاطر موضع حمایتیاش از اسرائیل، همتای آمریکایی خود را زیر سوال نبرد. جالب اینکه در یک رسوایی رسانهای، بلینکن که ۲ هفته پس از آخرین سفر خود به فلسطین اشغالی و ناکامی در متقاعد کردن کابینه رژیم صهیونیستی برای متوقف کردن نسلکشی در غزه به اجلاس ریو آمده بود، پس از این نشست داغ، در مواجهه با خبرنگاران مدعی شد: «به رغم اختلافنظرهای شدید، او گروه 20 را درباره اهداف درگیری تا حد زیادی متحد میداند». غافل از اینکه همه آن صداهای مخالف علیه سیاست خارجی آمریکا به رسانهها درز کرده بود.
آدرس مطلب:
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3985/1/277384/0
سقوط برلیناله به «جشنواره سیاسی کمارزش»
ابتذال سیاست در سینما
محمدرضا پارسا: جشنواره بینالمللی فیلم برلین، یکی از قدیمیترین جشنوارههای سینمایی جهان و اروپاست که هر سال در ماه فوریه در شهر برلین آلمان برگزار میشود. در عین حال، این جشنواره در مقایسه با 2 فستیوال سینمایی کن و ونیز، بسیار سیاسی است. سال 2018 وقتی ریاست 18 ساله کاسلیک خاتمه یافت، خیلی از تهیهکنندگان و سینماگران آلمانی که 18 سال قبل از آن مدح و ثنای او را میگفتند، برخلاف رویه 18 سال گذشته، هیچ حمایتی از کاسلیک نکردند.
دشمنی با نقاب صلح
کاسلیک مردی 66 ساله با چند چهره متفاوت بود که در آن زمان از نقاب خندان و گشادهرویش در مصاحبههای خبری استفاده میکرد و این ویژگی در کنار بذلهگویی و صراحت لهجه موجب شده بود اهالی سینما و حتی جمع زیادی از علاقهمندان سینما فریب چهره کاسلیک را بخورند و گمان کنند جشنواره برلین در ادامه مسیر قبل به یکی از معتبرترین جشنوارههای جهان تبدیل خواهد شد و گوی سبقت را از سایر جشنوارهها مثل کن و حتی اسکار خواهد ربود.
کاسلیک معمولا روی فرش قرمز برلیناله کلاهی بر سر و شال جشنواره را بر گردن داشت. او در گفتوگو با رسانههای خارجیزبان، انگلیسی را به طرز خاصی صحبت میکرد که حاکی از عدم تسلط کامل وی به این زبان بود؛ عدم تسلطی که تلاش میکرد آن را به یکی از عوامل جذابیت خود بدل و با شوخی و مزاح خود را به اهالی رسانه نزدیک کند.
اما رفتهرفته رویه کاسلیک و ریلگذاری جدید او برای برلیناله مشخص شد. او در مقابل بعضی کشورها از جمله ایران رویهای کاملا منتقدانه داشت و تلاش میکرد دوز سیاست را در این جشنواره بسیار بیشتر از سایر جشنوارهها بالا ببرد.
روزی روزگاری برلیناله
برای مثال پیش از او فیلمهایی از سینمای ایران در برلینانه مورد توجه قرار میگرفت که ارزشهای سینمایی و زیباییشناختی خاصی در آنها وجود داشت. سال 53 وقتی سهراب شهیدثالث فیلم «طبیعت بیجان» را به برلین برد، نگاه داوران به شیوه ساخت و نوع روایت جذاب و قاببندیهای او جلب شد تا سیاهنمایی و رویکردهای سیاسی که اساسا در طبیعت بیجان چیزی از آن به چشم نمیخورد.
«گاو»، «پستچی»، «دایره مینا» و «بانو» 4 فیلم مهرجویی هم اگرچه رد نگاههای سیاسی در آنها وجود داشت اما این رویکرد چنان در پوشش فلسفه و نوع روایت پیچیده شده بود که میشد دوز سیاسی آنها را طبیعی دانست؛ دوزی که لابد در اغلب فیلمها تا حدودی باید وجود داشته باشد و نبودنش را میشود حتی نقطهضعف فیلم دانست.
«نرگس» ساخته رخشان بنیاعتماد و «بادکنک سفید» ساخته جعفر پناهی ۲ فیلم آخری بودند که با نگاه غیرسیاسی از سینمای ایران برگزیده شدند.
اما بعد از آمدن کاسلیک، یکباره خطمشی و ارزشها عوض شد. او از یک سو تلاش کرد با اتخاذ سیاستهایی خاص نظر سینمای آلمان را جلب و از سوی دیگر با کسب رضایت آنها تغییرات مورد نظرش را در سیاسی کردن جشنواره اعمال کند.
شمار فیلمهای آلمانی یا فیلمهایی که با همکاری آلمان ساخته شدهاند در بخش اصلی رقابتها فزونی گرفت و بخش ویژهای نیز با عنوان «پرسپکتیو سینمای آلمان» ایجاد شد.
انتخاب فیلمهای سیاهنما
اما از دیگر سو یکباره انتخاب فیلمها از فیلمهای اجتماعی و سینمای هنری یا تجربی به سمت فیلمهایی مانند آفساید، ۳ زن، فوتبال سربسته (آیت نجفی)، بودا از شرم فرو ریخت (حنا مخملباف) و... تغییر یافت و این رویه تا جایی پیش رفت که سال 2011 بعد از محکومیت قضایی جعفر پناهی، برای او صندلی گذاشتند و بزرگداشت برپا کردند و.... سال 2013 شیرین نشاط، نقاش و فیلمساز ضدنظام به عضویت هیات داوران جشنواره برلین درآمد و بعد هم فیلم «پرده» از جعفر پناهی راهی برلین شد. بعد هم انتخاب فیلم «عصبانی نیستم» و فیلمهایی از این دست ادامه مسیری بود که کاسلیک اتخاذ کرده بود.
زمان رفتن
سال 2018 بعد از یکی دو سال اعتراض جدی نسبت به سیاسی شدن شدید خطمشی جشنواره برلین، بالاخره زمان رفتن کاسلیک رسید. دلیلش هم این بود که آش دستپخت او به حدی شور شده بود که دیگر جایی برای دفاع باقی نگذاشته بود. او جشنوارهای را که ارزشگذاری آن بر مبنای اصول و قواعد علمی فیلمها و نگاههای غیرمغرضانه و اجتماعی - سیاسی بود، تبدیل به جشنوارهای کاملا سیاسی، مغرضانه و با گرایشات خاص کرده بود.
وقتی خبر برکناری دیتر کاسلیک، رئیس جشنواره مطرح شد، بسیاری از کارگردانان آلمانی در نامهای سرگشاده، خواستار نوآوری محتوایی در برلیناله شدند. آنها که زمان آمدن کاسلیک برایش سوت و کف میزدند و از اخلاق خوب و بذلهگویی او میگفتند، حالا حاضر نبودند کمترین حمایتی از او داشته باشند و کاسلیک را بیسروصدا راهی خانهاش کردند.
سقوط بزرگ
فیلم «کیک محبوب من» توسط بهتاش صناعیها و مریم مقدم کارگردانی شده و در آن لیلی فرهادپور و اسماعیل محرابی نقشهای اصلی را بازی میکنند. آنطور که شنیده میشود، خلاصه داستان فیلم درباره یک زن سالخورده و تنهای ۷۰ ساله (مهین با بازی لیلی فرهادپور) است که پس از مرگ همسرش سالهای سال تنهاست و با هیچ مردی ارتباط ندارد. او تصمیم میگیرد دوباره زندگی تازهای را تجربه کند. پس پا پیش میگذارد و دنبال راننده تاکسی سالخوردهای (فرامرز با بازی اسماعیل محرابی) که در رستوران دیده میرود.
شاید دانستن این چند نکته خط مشی و روش رئیس جدید جشنواره را نشان دهد؛ روشی که هرچه بیشتر این جشنواره را از پرچمداری جشنوارههای معتبر دنیا به سوی یک جشنواره کاملا سیاسی و کمارزش (از نظر سینمایی) خواهد برد.
کارگردانان فیلم «ممنوعالخروج» هستند، بازیگران زن «کیک محبوب من» بدون حجاب در فیلم حاضر شدهاند و عکس 2 نفره کارگردانان فیلم مورد تشویق روسای جشنواره قرار گرفته است. با این مشی احتمالا فیلم بهتاش صناعیها به جمع فیلمهایی خواهد پیوست که در جشنواره برلین به دلایلی مانند سیاهنمایی، همسویی با سیاستهای غرب، ضدیت با دین، حمایت از دگرباشان جنسی و... مورد تقدیر قرار گرفتهاند.
آدرس مطلب:
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3985/8/277349/0
به این ترتیب جشن هفتادمین دوره برگزاری جشنواره جهانی فیلم برلین (برلیناله) سال 2018 با رویداد مهمی همراه بود: تغییر کادر مدیریت و پایان دادن به ۱۸ سال ریاست مطلقه دیتر کاسلیک. از آن سال کارلو چاتریان و ماریته ریسنبیک، مدیریت هنری و اجرایی برلیناله را به عهده گرفتند. چاتریان تجربه ۷ سال ریاست جشنواره لوکارنو و ریسنبیک سابقه همکاری طولانی در بخش بازاریابی «جرمن فیلم» را در کارنامه دارند.
اگرچه مدیر جشنواره بالاخره تغییر کرد و دیتر کاسلیک پس از 18 سال، جای خود را به کارلو چاتریان و ماریته ریسنبیک داد اما این تغییرات هم نتوانست در محتوای برلیناله تغییری محسوس ایجاد کند. چاتریان در کنفرانس مطبوعاتی ابتدای جشنواره برلین در همان سال نخست اعلام کرد در این دوره هم، در بر همان پاشنه گذشته میچرخد. او گفت ساختار و مدیریت جشنواره تغییر کرده اما انقلابی در این جشنواره ایجاد نشده است. روزنامهنگاران آلمانی بعدها حرفهای او را تفسیر کردند و گفتند منظور چاتریان این است که جشنواره همچنان فیلمهایی را دوست دارد و انتخاب خواهد کرد که نگاهی مغرضانه و کاملا سیاسی داشته باشند. دویچهوله حتی پس از پایان جشنواره نیز در گزارشی که از فیلمهای حاضر در جشنواره منتشر کرد، به صورت مفصل به رویکرد سیاسی جشنواره پرداخت. در گزارش این رسانه آلمانی آمده است: «اگرچه فیلمهای آن سال، نسبت به سالهای گذشته بیشتر جنبه هنری داشتند و به جای شعارهای مستقیم سیاسی، با نشان دادن تصاویر و نشانهها، پیام سیاسی خود را منتقل کردند اما هفتادوچهارمین دوره جشنواره فیلم برلین نیز همچنان با محتوایی سیاسی در حال برگزاری است و با این رویکرد بود که این بار حتی در بخش دگرباشان جنسی جایزه تدی به فیلم ایرانی «هجوم» ساخته شهرام مکری داده شد».
در ادامه مسیر سینمایی جشنواره، چاتریان به فیلمهایی مانند «شیطان وجود ندارد» به کارگردانی محمد رسولاف روی خوش نشان داد و مسیر غیر سینمایی او با راه ندادن تیمهای ایرانی به بهانه حمایت آنها از اوکراین شفاف شد. جشنواره فیلم برلین در هفتادوسومین دوره خود که از ۱۶ تا ۲۶ فوریه 2023 (۲۷ بهمن تا ۷ اسفند ۱۴۰۱) در حال برگزاری است، کمپانیها، رسانهها و خبرنگاران ایرانی را به برلین راه نداد.
تغییر بیثمر
امسال هم چاتریان و گروهش کارشان با اعتراضهای زیاد جامعه سینمایی آلمان در حال اتمام است و تاتل جانشین چاتریان و ریسنبیک میشود که از سال ۲۰۲۰ مدیریت هنری و اجرایی برلیناله را به عهده داشتند. وی توسط کمیتهای 6 نفره شامل ادوار برگر، کارگردان اسکاری فیلم «در جبهه غرب خبری نیست»، رومن پائول تهیهکننده فیلم «اینک بهشت»، «ان لپین» مدیر اجرایی آکادمی فیلم آلمان ، «سارا فضیلت» تهیهکننده و بازیگر «کلودیا روث» کمیسر فرهنگی آلمان و «فلورین گراف» رئیس سنای برلین انتخاب شد.
تاتل به مدت 5 سال معاون جشنواره BFI لندن بود و پس از آن در دوره پنجساله دیگری مدیر این رویداد شد و در نهایت سال ۲۰۲۲ از این سمت کنارهگیری کرد. در دوران مدیریت تاتل، مخاطبان این جشنواره 2 برابر شدند. او به گسترش این جشنواره به خارج از لندن و سرتاسر بریتانیا کمک شایان ذکری کرد. سال ۲۰۲١ حدود 30 درصد برنامههای این جشنواره خارج از لندن برگزار شد.
«همیشه عاشق این موضوع بودم که [جشنواره] برلین مسحورکننده، سیاسی و برانگیزاننده است؛ مکانی بسیار مهم برای صنعت فیلم جهان»؛ این جمله را چندی پیش تاتل در کنفرانسی مطبوعاتی در شهر برلین گفته بود.
حضور سینماگران ایرانی در برلیناله ۲۰۲۴ نشان میدهد همچنان همان روحیه کاملا سیاسی در مشی برلیناله پررنگ است. بنفشه هورمزدی، بازیگر ایرانی- آلمانی در هیات داوران بخش «نسل» جشنواره برلین حضور دارد. بهتاش صناعیها و مریم مقدم با فیلم «کیک محبوب من»، چهارمین فیلم بلندشان در مقام نویسنده و کارگردان، در بخش مسابقه اصلی برای کسب جایزه اول این رویداد سینمایی رقابت میکند (این فیلم محصول مشترک است با کشورهای فرانسه، سوئد و آلمان).
علییار راستی در بخش «برخوردها» با فیلم «خمیازه بزرگ تاریخ» حضور دارد و فرحناز شریفی با فیلم «سیاره دزدیدهشده من» (محصول مشترک با آلمان) به بخش «پانوراما» راه یافته است. در بخش نسلها هم 2 فیلمساز جوان ایرانی حضور دارند: هادی باباییفر با فیلم «گوسفند» و سروناز علمبیگی با فیلم «مائدهگل» (که محصول مشترک است با کشورهای فرانسه و آلمان). سارا رجایی هم تنها فیلمساز ایرانی بخش فیلمهای کوتاه است که البته با فیلم «شهر شاعران» City of Poets محصول هلند در این بخش رقابت میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پس از ۷ اکتبر رژیم صهیونسیتی ادعا کرد حماس به زنان تجاوز کرده؛ برای این ادعا سندی نداشت و معلوم شد دروغ است
🔹حالا سازمان ملل گفته ادعاهای معتبری درباره تجاوز سربازان اسرائیلی به زنان فلسطینی دریافت کرده
🔹ویدئویی که میبینید گزارشی تکاندهنده از تجاوزهای وحشیانه سربازان ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به دختران و زنان فلسطینی است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نیروهای امنیتی سعودی از برافراشتن پرچم فلسطین در مسجد الحرام جلوگیری کردند
🔹 این اقدام پیش از این توسط دولت های غربی و توسط ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی انجام شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطرات قابل تأمل مرد میانسال از حلبی آبادهای زمان شاه در تهران
🔹من ۴۴ ساله تو گلوبندکم، چیزایی که دیدم رو میخوام به شما بگم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در همین ایام جنگ به دنیا اومد و امروز صبح هم مرد.
محمد فتوح دو ماهه بخاطر سوتغذیه و گرسنگی که اسرائیلیها به مردم غزه تحمیل کردند شهید شد.
حال و احوال بزرگ و کوچیک غزه اینه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعترافات نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از تاسیس داعش تا تبعات جهانی جنگ عراق
🔹 رابرت کندی: ما بیشتر از مجموع ۱۰ کشور بعدی برای ارتش خود هزینه میکنیم. و ما از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۸ تریلیون دلار برای جنگهای بیفایده هزینه کردهایم.
🔹 ما عراق را با وضعیتی بدتر از زمانی که وارد آن شدیم، ترک کردیم. ما بیشتر از صدام حسین عراقیها را کشتیم.
🔹 ما داعش را تاسیس کردیم. ما با جنگ سوریه ۲ میلیون پناهنده را به اروپا فرستادیم که تمام دموکراسیهای اروپا را برای دو یا سه نسل بعدی بیثبات کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥موسس امنیتی اسرائیل آلما ویدیو از یک پایگاه بزرگ موشکی ایران در جنوب کشور با نام پایگاه شهید چمران که مجهز به موشک های بالستیک قیام هست منتشر کرد
🔴کانال اخبار انتخابات مجلس در ایتا تاسیس شد
✍از همه هموطنان عزیز دعوت میکنم تا در کانال «اخبار انتخابات مجلس» عضو شوند تا از آخرین اخبار انتخابات نمایندگان شهر خود مطلع شوند
جهت عضویت کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2708275222Cce409e5184
🔺️ لیست انتخاباتی «ائتلاف امناء» منتشر شد
فهرست ۳۰ نفره ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی( امناء) برای انتخابات مجلس دوازدهم در تهران منتشر شد:
۱-حمید رسایی
۲-سید نظام الدین موسوی
۳-سید محمود نبویان
۴-بیژن نوباوه
۵-ابراهیم عزیزی
۶-مهدی شاه آبادی
۷-ابوالقاسم جراره
۸-مجتبی رحماندوست
۹-سمیه رفیعی
۱۰-ریحانه اخلاقی
۱۱-پریسا دانشجو
۱۲-زینب قیصری
۱۳-طهورا نوروزی
۱۴-مهدی کوچک زاده
۱۵-امیرحسین ثابتی
۱۶-صالح اسکندری
۱۷-روح الله ایزدخواه
۱۸-احمدعلی یوسفی
۱۹- حسین صمصامی
۲۰-احمد نادری
۲۱-پیمان فلسفی
۲۲-ابوالفضل ظهره وند
۲۳-محمد رویانیان
۲۴-سید مجید موسویان
۲۵-سیدمحمود ابوالمعالی
۲۶-محمد سراج
۲۷-کامران غضنفری
۲۸- مقداد ذکی زاده
۲۹- سعید کرمی(اسلامشهر)
۳۰- سید علی یزدیخواه(شهرری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️گزارش اماراتی گل دروازهبان تیم ملی ساحلی رو ببینید
🔹این تک تیرانداز رو از امارات اخراج کنید...
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔 اگه تو جاشون بودی تو این امتحان قبول میشدی؟!
⁉️ از مردم پرسیدیم ببینیم میدونن ایران توی چی از خیلی از کشورها مثل آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، ترکیه و... بهتره
#همه_می_آییم✌️
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹خصوصیات نماینده انقلابی به روایت رهبر انقلاب
#انتخابات
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e