چکیده حرف های ظریف:
۴ سال تا پایان دولت[(روحانی+خاتمی)÷۲]
یه آزمون و خطایی روتون انجام میدیم، مقاومت کنید چیزی نمونده و زود تموم میشه
پوست اندازی سیاسی
بگذارید نگاهی متفاوت به حوادث پیرامون انتخابات اخیر بیاندازیم.
هر چند هنوز به خطکشی دقیق اصلاح طلبانه یا اصولگرایانه بین آراء مردم در ادوار مختلف باور ندارم.اما با تسامح و بناگزیر از این دو سلیقه سیاسی برای مصداق گفتار خود بهره می گیرم.
سیر تطور اصلاح طلبی از دوم خرداد سال ۷۶ به گونه ای بوده که لایه افراطی این جریان تا سردادن شعارهای براندازانه هم پیش رفت و در مواردی دقیقا در مقابل نظام و مفاد صریح قانون اساسی ایستاد.
تحصن نمایندگان مجلس ششم، اردوکشی خیابانی سال ۸۸ و نوشتن نامه های سرگشاده به رهبری از جمله این موارد هستند.
وقتی این جریان سیاسی با روی کار آمدن احمدی نژادی ها مواجه و از عرصه سیاست حذف گردیدند؛ متوجه اشتباهات و افراطی گریهای خود شدند.
آنها در یک چرخش آشکار از مواضع سیاسی و رادیکال گذشته خود؛ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به نامزدی قناعت کردند که قرابتی با شعارهای براندازانه اصلاح طلبان افراطی نداشت. رای به آقای روحانی یک پوست اندازی در جریان اصلاح طلبی بحساب می آید.
آنها پس از دو انتخابات گذشته مجلس شورای اسلامی نیز وقتی مجددا دچار نوعی انسداد و عدم اقبال مردم به لیست ها و نامزدهای خود شدند، در ورود به انتخابات ریاست جمهوری اخیر نرمش دیگری از خود نشان دادند.
آقای پزشکیان کسی است که بصراحت تمام تبعیت خود از رهبری و سیاستهای کلی نظام و قواعد حاکم بر سیستم حکمرانی کشور را با صدای رسا بیان کرده است.
حمایت اصلاح طلبان از آقای پزشکیان کجا؛ اردوکشی خیابانی و نوشتن نامه جام زهر به رهبری کجا؟!
بنابرآنچه گذشت اصلاح طلبان مرتب در حال پوست اندازی و تطبیق خود با شرایط جدید و قواعد بازی یا هنجارهای حاکم بر مناسبات سیاسی کشور بوده اند.
این بدان معنا نیست که مدل رفتاری اصلاح طلبان صد در صد صحیح بوده است و اشکالی به این حد از افراط و تفریطها وارد نیست.
اما در نقطه مقابل اصولگرایان در تمام ادوار گذشته روندی متصلب و عاری از هرگونه تغییر و انعطاف را تجربه کرده اند.روند اصولگرایی بگونه ای بوده که ریزشهای آشکاری در بین چهره های شاخص این جریان سیاسی اتفاق افتاده است.ناطق نوری، علی لاریجانی و محمدرضا باهنر از جمله این موارد هستند.ظهور جبهه پایداری و احمدی نژاد در واقع یک کودتا علیه روند غیر منعطف حاکم بر اصولگرایی بودگرچه به نوعی برگشت به عقب بود
اما اصولگرایان سنتی بر مواضع سخت خود باقی ماندند و حاضر نشدند کمترین انعطافی از خود نشان دهند.این جریان سیاسی سرنوشت خود را به حوادث سپرده است، و هیچ برنامه مشخصی برای آینده اصولگرایی ندارد.این بدان معنا نیست که جریان مقابل دارای سازمان منسجم و کارآمدی است. بلکه آنها برای نیل به اهداف خود، اهل تعامل و انعطاف هستند.مرتب تاکتیک های خود را تغییر می دهند و از برخی مواضع غیر منطقی فاصله می گیرند.رویکرد بدون انعطاف جناح اصول گرا دلایلی دارد که شرح آن در این نوشتار نمی گنجد. در وقت و مجال دیگری به آن خواهیم پرداخت.
مسعود امیری
این سه شهید غوغا هستن. بسیار عجیب .
حتما کتاباشونو بخون. زندگی آدمو متحول می کنن.
هرقدر تعریف کنم کم گفتم🌷
پلورالیسم و انواع آن
ادامه مبحث پلورالیسم دینی
قسمت هفتم
چهار توجیه برای کثرت ادیان
این واقعیّت که ادیان گوناگون در جهان وجود دارد و هر یک دارای قدمت تاریخی و متدیّنان بسیارند به عنوان یک واقعیّت تاریخی، امری است غیر قابل انکار؛ امّا تبیین این کثرت و این که چرا ادیان گوناگونی وجود دارند؛ و این که کدام دین حق است (پرسش از حقانیّت)؛ و این که از طریق کدام یک میتوان به سعادت رسید (پرسش از نجات)؛ بحثی است نظری که از جهتی مربوط به فلسفه ادیان (philosophy of religion) و از جهت دیگر موضوع کلام جدید (new theology) است. به هر حال در قبال این ادیان متکثّر و پرسشهای فوق، پاسخها و رویکردهای گوناگونی وجود دارد، ابطال گرایی، انحصار گرایی، (exclusivism) شمول گرایی (inclusivism) و کثرت گرایی، (pluralism) نظرات و پاسخهای عمدهای هستند که در این باب ارائه شده است.
ادامه دارد
به کانال اساتيد بسیجی دانشگاه بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/2365522423C8a48834cf1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 السلام علیک یا زینب کبری(س)
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔺️ با شعار «برای ایران» رأی گرفتند برای پست به جان هم افتادند
کیهان نوشت:
🔸مدعیان اصلاحات شعار «برای ایران» سر دادند و رأی گرفتند اما امروز مست صندلیهای قدرت شدهاند و به جان هم افتادهاند. در چنین شرایطی است که بهزاد نبوی نوشته است: «به نظر میرسد شعار «برای ایران» قبل از انتخابات، به شعار «برای وزارت» تبدیل شده.»
🔸 غنیمت خواهی و کشمکش بر سر قدرت میان مدعیان اصلاحات بالاست اما امید است رئیسجمهور منتخب بدون رودربایستی، معرکه سهم خواهی پدرخواندههای جبهه اصلاحات و دیگر عناصر مدعی اصلاحات را به هم بزند و کابینهای متعهد و کارآمد تشکیل دهد.
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
پاسخهای باقری به فرید زکریا درباره حجاب در ایران
🔹️فرید زکریا: آیا با دیدگاههای پزشکیان در مورد حجاب موافق هستید؟
🔹باقری: آقای رئیس جمهور مسئول اصلی اجرای قوانین در کشور هستند. قطعاً ایشان در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران کشور را اداره خواهند نمود. قوانین مختلف در حوزههای مختلف قاعدتاً مد نظر همه خواهد بود، و همه باید آن را قبول کنند؛ این یک امر طبیعی است.
🔹️فرید زکریا: مطمئن نیستم پاسخ شما را درست متوجه شدم. ایشان میگوید مردم نباید به زنان بگویند که چه بپوشند. ایشان چیزهایی گفتهاند که نشان میدهد با اجرای سختگیرانه [قانون] حجاب موافق نیست. آیا با ایشان موافقید؟
🔹باقری: ایشان نگفتهاند که قانون اجرا نشود. اگر کسی در هر جایگاهی هم باشد که آن قانون را درست یا کامل نداند و یا]بهصورت [ ناقص بداند، قاعدتاً در یک جامعه دموکراتیک باید به دنبال تغییر قانون از مسیر قانونی بود.
تصویر پزشکیان در صفحه اول نیویورک تایمز؛ با تیتر «وعدههای تغییر در ایران»
نیوروکتایمز با چاپ عکسی از رئیس جمهور منتخب ایران به همراه دخترش نوشته که مسعود پزشکیان خود را به عنوان یک اصلاحطلب به تصویر کشیده است.
این روزنامه به گفتههای انتخاباتی پزشکیان از جمله تعامل بیشتر با غرب اشاره کرده و در بخشی از این مقاله به زندگی شخصی مسعود پزشکیان و فوت همسرش در یک تصادف و اشکها و جملات عاشقانه او برای همسر مرحومش پس از پیروزی در انتخابات اشاره و نوشته که اشک و جملات عاشقانه سیاستمداران در ایران مقابل دوربین به ندرت رخ میدهد.
نیویورکتایمز نوشته که مسعود پزشکیان قول داده همانطور که در نبود همسرش به پای خانواده و سه فرزندش مانده به پای مردم ایران هم بماند.
جامعه باز، شکوفایی بیشتر ایران، سیاست خارجی مبتنی بر همکاری با اروپا در کنار متحدینی چون چین و روسیه و تمرکز بر کاهش فشار آمریکا از جمله برنامههای رئیس جمهور منتخب ایران است که این روزنامه در مقاله خود به آنها اشاره کرده است.
مقام آمریکایی: ایران بهدنبال سلاح هستهای نیست
یک مقام آمریکایی میگوید واشنگتن نشانهای از تلاش ایران برای تولید سلاح هستهای نمیبیند.
جوامع اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی مدعی شده بودند دانشمندان ایرانی در حال انجام مدلسازیهای کامپیوتری و تحقیقهای متالورژیکی بودند که میتوانست برای توسعه سلاحهای هستهای استفاده شود.
🔺️ عکسی کمتر دیده شده از تکیه همایونی ناصرالدین شاه
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e