بیشتر شبیه سرویس بهداشتی بین راهیه تا پناهگاه های اسرائیلی. اونم از ترس حزب الله🤣
#وعده_صادق۲
https://virasty.com/Atefesadat/1724678428574314637
انفجار بمب در وزیرستان شمالی پاکستان/ ۴ نفر کشته و ۱۸ تَن زخمی شدند
بر اثر انفجار یک بمب در بازار «رزمک» در وزیرستان شمالی پاکستان، ۴ نفر کشته و ۱۸ تَن زخمی شد.
طلب گندمکاران در روزهای آینده پرداخت میشود
معاون اول رئیسجمهور:
بنده از گندمکاران عذرخواهی میکنم و بیش از ۸۵ درصد بدهی دولت به این عزیزان مصوب شده و در مرحله پرداخت است.
تخصیصها انجام شده و امیدواریم در روزهای آینده بخشی از دِین خود را به این عزیزان ادا کنیم.
بن گویر قصد انفجار اوضاع را دارد
شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی به شدت به اظهارات خطرناک وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی درباره مسجدالاقصی واکنش نشان داد.
شکایت اردوغان از نماینده پارلمان ترکیه
رئیسجمهور ترکیه از نماینده حزب آتاتورک شکایت کرده و خواستار دریافت غرامت ۲۵۰ هزار لیری(حدود ۳۰۰ میلیون تومانی) شده است.
وکیل اردوغان گفته است که دلیل این شکایت، اظهارات بیاساس تونکای اوزکان علیه رئیسجمهور است.
پیامک هشدار وزارت راه به متقاضیان مسکن ملی
اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با ارسال پیامک به متقاضیان نهضت ملی مسکن به آنها هشدار داد نسبت به تکمیل آورده تا سقف ۲۳۰ میلیون تومان اقدام کنند.
خسارات زیادی به تاسیسات انرژی اوکراین وارد شده است
رئیسجمهور اوکراین حمله امروز را ترکیبی و یکی از بزرگترین حملات در طول درگیری خواند.
او گفت بیش از ۱۰۰ موشک و حدود ۱۰۰ هواپیمای بدون سرنشین استفاده شده است.
پیش از این، وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که نیروهای مسلح روسیه به تاسیسات زیرساخت انرژی حیاتی حمله کردند که عملکرد مجتمع نظامی-صنعتی اوکراین را تضمین میکرد.
هدایت شده از ابوذر
روز بزرگداشت «حکیم محمد زکریای رازی»؛ کاشف کرانههای دانش و خرد ایرانی
در کودکی خوانده بودیم کاشف الکل است؛ اما بسیار بیشتر از اینها با حجم حیرتآور کارهایش در حوزه دانش و حکمت، با تحقیقات و نوآوری های عظیم و دستاوردهای بیشمار در انواع دانشها، نه تنها یکی از درخشانترین چهرههای تاریخ فرهنگ ایران، که یکی از پرفروغترین ستارگان تاریخ علم جهان شد.
پنجم شهریورماه در تقویم ملی ایران، روز بزرگداشت یکی از بزرگترین و نامورترین دانشمندان تاریخ این سرزمین است که نامش همواره یکی از پرافتخارترین فصول عصر زرین تمدن و فرهنگ ایرانی- اسلامی را تداعی میکند. «محمدبن زکریای رازی» طبیب، فیلسوف، حکیم، منجم، شیمیدان، فیزیکدان، ریاضیدان، منطقی و متاله و کیمیاگر نامدار قرن سوم و اوایل قرن چهارم هجری در ایران، آنچنان در وسعت دامنه تحقیقات و فعالیتهای علمی عظیم خود، چهره پوشیده که گاه این چهره، سر در ابر اسطوره و افسانه، نهان کرده است.
هدایت شده از ابوذر
آثار او در علوم و فنون مختلف؛ از اکسیر و کیمیا تا فلزشناسی، از طبیعیات تا منطق و حکمت، از الهیات تا اخلاق، و بویژه علم پزشکی، چنان پرشمار و ارزشمند است که تصور جمع این همه تتبع و دانش و اشراف و احاطه بر تمامی شاخه ها و گرایشهای یک علم را در یک تن، حقیقتا دشوار و دور از ذهن میسازد. او جهانی را در انسانی جلوه بخشیده بود.
بنیانگذار شیوه نوین معاینه و درمان در بیمارستان
او در جوانی ابتدا مشغول به زرگری و بعدا کیمیاگری شد.ورود به این عرصه با آسیب به بینایی وی با مواد شیمیایی همراه بود که همین امر باعث سوق دادن او بهسمت علم پزشکی شد و در نهایت در سن ۳۰ سالگی به بغداد رفت و دربیمارستان بغداد در علم پزشکی استاد شد.
رازی پس از اتمام آموختن پزشکی، ریاست بیمارستان معتضدی در بغداد را به عهده گرفت،اما پس از مرگ «معتضد»، خلیفه عباسی به ری بازگشت.رازی پس از بازگشت خود ریاست بیمارستان ری را به عهده گرفت و در آنجا تا پایان عمر خود به تربیت دانشجویان و طبابت مشغول شد.
تعداد کتابهای او که درزمینههای ریاضیات و نجوم،تفسیر و تلخیص، فلسفه،مافوق طبیعه، الهیات، کیمیاگری،کفریات و فنون دیگر است بالغ بر ۱۸۰ جلد است. مهمترین کتابهای رازی «الحاوی» و «البرهان» نام دارند. او نهفقط در پزشکی، بلکه در جراحی هم صاحب نظر بوده است. در یکی از آثار خود آورده که در صورتی که سنگ مثانه از روشهای طبی قابل درمان نباشد، باید آن را با انجام عمل جراحی درمان کرد. از دیگر نظریهها و یافتههای رازی میتوان به قدمهای وی در حوزه شکستگیها و دررفتگیها، نقش خوراک بر تندرستی و نوشتههایی درباره بیماریهای کودکان اشاره کرد.