فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻غیرت میوه فروش مصری
میوه فروش مصری وقتی متوجه می شود که کامیونهای کمک به مردم غزه در حال عبور هستند به اندازه وسع و توانش میوه بر روی بار می ریزد تا حدودی دین خویش را ادا کرده باشد .
#مصر
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 همه ی ما چه زن و چه مرد موظف هستیم سرنوشت مون رو خودمان تعیین کنیم!
🔸همه 11 اسفند میآییم...
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد حسن رحیم پور ازغدی:
اولویت برای رای دادن، "شناخت شخصی" رای دهنده از نامزدهاست
خود من از "ترکیب لیستها" نامزدها را انتخاب میکنم، نه فقط یک لیست
تحقیق برای رای دادن در حد توان، واجب است
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ساخت بزرگترین معبد هندوها در کشور امارات!
🔹️سران امارات با راه اندازی جنگ در یمن و حمایت از تروریست های داعش و القاعده و حمایت همه جانبه از رژیم جلاد و کودک کش اسرائیل نشان داد آماده همزیستی با همه فرقه ها و مذاهب جهان به غیر مسلمانان است!
🔹️ساخت معبد بزرگ برای هندوها با واکنش تند کاربران فضای مجازی مواجه شده است.
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
به حدی خودرو وارد میشود که مشکل در فضای نگهداری خواهیم داشت
رییس سازمان توسعه تجارت:
🔹با توجه به پنج سال ممنوعیت واردات خودرو، تعامل سازندهای برای رفع مشکل واردات خودرو با دستگاههای مختلف انجام شده است.
🔹در روزهای آتی به حدی خودرو وارد خواهد شد که مشکل در فضای نگهداری خودروهای وارداتی جهت ترخیص از گمرکات خواهیم داشت.
🔹در دو سال اخیر ۲۴ هزار کشنده از گمرک ترخیص شده ونقش سازنده ای در توسعه ناوگان حمل ونقل کشور داشته است.
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻گویی باران هم می خواهد سهمی در پاکی شهدا داشته باشد .
وضعیت وحشتناک بیمارستان شهدای الاقصی ، نه کسی دیگر برای کمک رسانی زنده مانده و نه جایی برای نگهداری شهدا ، اینجاست که باید گفت : السلام یا ابا عبدالله الحسین (ع) وامحمداه، صلی علیک ملیک السماء، هذا حسین بالعراء، مُرمّل بالدماء😭
#همه_می_آییم✌️
🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی:
لازم میدانم از ملت ایران بهخاطر راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن تشکر کنم.
در همه جای کشورمردم همت کردند و شور و سرزندگی خود را نشان دادند. امسال مردم، سرافرازی انقلابی بهخاطر ۲۲ بهمن را به رخ دنیا کشیدند.
همچنین از کسانی که امنیت این راهپیمایی گسترده سراسری را تامین کردند صمیمانه تشکر میکنم.
@Tahlill
@PS1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیست و نهم بهمن سالروز اعدام گلسرخی
خسرو گلسرخی ( زاده ۲ بهمن ۱۳۲۲ - درگذشته ۲۹ بهمن ۱۳۵۲ در تهران ) میباشد. وی شاعر، ژورنالیست و نویسنده بود.
در سال ۱۳۴۷ سردبیر بخش هنری روزنامه کیهان بود و از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۱ دوران خلاقیت و شکوفایی فکر او میباشد.
در نیمه نخست دهه ۱۳۵۰ جنبش چریکی در ایران پا به عرصه وجود نهاد و اعضای این گروهها به مبارزه مسلحانه با حکومت شاه معتقد بودند.
گلسرخی و دانشیان و چند نفر دیگر به اتهام توطئه برای ترور خانواده سلطنتی در سال ۱۳۵۱ بازداشت شدند و محاکمه آنان در اواخر سال ۱۳۵۲ برگزار شد و از تلویزیون پخش شد.
گلسرخی به جای اعتراف به اتهام دروغین ساواک، رژیم را زیر سوال برد و عقاید خود مبنی بر انقلاب و پیروی از امامان شیعه بعنوان شهدا و پیشتازان عدالت را عنوان کرد.
جسارت گلسرخی در دفاع از عدالت اجتماعی، شگفتی بسیاری را در سطح جامعه به ارمغان آورد.
خسرو گلسرخی در بامداد ۲۹ بهمن تیرباران شد.
آثار او:
سرزمین من، پرنده خیس، مجموعه اشعار، ای سرزمین من، سیاست هنر، سیاست شعر و...
رهبر انقلاب: از تهدید و عربدهکشی دشمن نباید ترسید، اگر ترسیدید باختید
از دشمن غافل نشوید. بدانیم دشمن خدعه و مکر و حیله و ابزار کار دارد. دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی این است که دشمن را بشناسیم، تواناییهای او را بدانیم، بشناسیم، اما نترسیم. اگر ترسیدید، باختید. از دشمن، از تهدید دشمن نباید ترسید، از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید.
باید توجه کرد که آن چیزی که موجب میشود دشمن این جور عصبی باشد و فشار بیاورد، نقطۀ قوت شماست. ما اگر ضعیف بودیم، اگر نقطۀ قوت نداشتیم، دشمن این جور عصبی نمیشد.
گاهی بعضی به مجرد اینکه دشمن شروع میکند تحقیر آنها، احساس حقارت میکنند، منفعل میشوند. سیاست دشمن این است که او را نسبت به داشتههای خودش بیاعتقاد و بیاعتماد بکند. در مقابل دشمن منفعل هم نباید شد.
کدام کشورها بهترین فناوری موشکی جهان را دارند؟ ایران در جایگاه چندم قرار دارد؟
موشکهای جنگی یکی از ابزارهای نظامی پیشرفته و قدرتمند هستند که تعدادی از کشورها در جنگها و تنشهای منطقهای آنها را به کار میبرند. این موشکها میتوانند اهداف مختلفی را در فواصل دور و با دقت بالا بزنند و اغلب دارای سربارههای هستهای، شیمیایی یا بیولوژیک هستند.
بر اساس گزارشهای موجود، کشورهایی که دارای فناوری تولید موشکهای جنگی هستند به ترتیب زیر هستند: آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلستان، هند، رژیم صهیونیستی، پاکستان، ایران و کره شمالی از فناوری تولید موشکهای بالستیک، موشکهای کروز، موشکهای هوا به هوا، موشکهای هوا به زمین و موشکهای زمین به زمین برخوردار هستند اما هر کدام به تنهایی فناوریهای منحصر به خود را نیز دارند. آمریکا در حال توسعه موشکهای هایپرسونیک است که میتوانند با سرعت بیش از صوت حرکت کنند و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند. روسیه و کره شمالی موشکهای هایپرسونیک تولید کردهاند که میتوانند با سرعت بالاتر از ۲۰ ماخ حرکت کنند و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند.
چین و ایران فناوری موشکهای هایپرسونیک دارند که میتوانند با سرعت بالاتر از ۱۰ ماخ حرکت کنند و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند. فرانسه، انگلیس، رژیم صهیونیستی و پاکستان در حال توسعه موشکهای هایپرسونیک هستند که میتوانند با سرعت بالاتر از پنج ماخ حرکت و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند. هند نیز موشکهای هایپرسونیک تولید میکند که میتوانند با سرعت بالاتر از شش ماخ حرکت و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند.
هدایت شده از ابوذر
ترس و لرز نتانیاهو/ آیا اسرائیل می تواند یک حمله زمینی بزرگ به رفح داشته باشد؟
حمله زمینی به رفح تلاش های تل آویو برای عادی سازی روابط با کشورهای منطقه را به خطر می اندازد، چرا که اردن و عربستان سعودی نسبت به حمله به رفح به صهیونیست ها هشدار جدی داده اند.
حمزه رفعت، تحلیلگر و نویسنده ترک در مطلبی که اخیرا درباره حمله به منطقه رفح غزه باعنوان «آیا اسرائیل می تواند یک حمله زمینی گسترده در رفح انجام دهد؟» نوشته، می گوید که رژیم صهیونیستی نمی تواند حمله زمینی بزرگی به رفح انجام دهد، زیرا چنین اقدامی به افزایش فشار دیوان بینالمللی دادگستری (لاهه) بر رژیم صهیونیستی و همزمان تضعیف توافقنامه کمپ دیوید و به صفر رسیدن امکان و احتمال توافق بر سر اسرا و عادی سازی روابط در منطقه می انجامد.
حملات به رفح باعث شده که آفریقای جنوبی که پیش از این به دیوان بین المللی دادگستری دادخواست داده بود، درخواست خود را مجددا تکرار کند و از سازمان ملل بخواهد هر چه سریعتر در جنگ غزه ورود کرده و جلوی نسل کشی فلسطینیان توسط صهیونیست ها را بگیرد.
نویسنده خاطرنشان دارد که علیرغم فشارهای بین المللی و حکم صادر شده از سوی دادگاه بین المللی لاهه، دولت بنیامین نتانیاهو این موضوع را به چالش می کشد و به تلاش خود برای دستیابی به "پیروزی کامل" در غزه ادامه می دهد. رفعت در مقاله خود اظهار می کند که هدف نتانیاهو نوعی خیال پردازی است: وی و کابینه جنگ و مشاورانش بسیاری از متغیرها را نادیده می گیرند؛ متغیرهایی که پیروزی رژیم اشغالگر قدس در غزه را تقریبا غیرممکن می کند.
هدایت شده از ابوذر
متغیرهایی که اجازه پیشروی را به رژیم صهیونیستی نمی دهد
متغیرهایی که جلوی پیشروی رژیم صهیونیستی را گرفته و اجازه اشغال کامل غزه را نمی دهند شامل جمعیت بسیار زیاد رفح است که در این چند هفته از چند صد هزار نفر به 1.4 میلیون نفر رسیده است. جمعیت زیاد رفح باعث می شود که حمله زمینی به خسارات انسانی زیادی در بین غیرنظامیان منجر شود.
رفعت همچنین معتقد است محل دقیق حضور نیروهای مقاومت اسلامی و حماس مشخص نیست. رفعت در این رابطه می گوید: حتی اگر موضوع حمله رژیم صهیونیستی به تمام مناطق رفح را جدی بگیریم، باز باید در نظر بگیریم که رژیم اشغالگر قدس در منطقهای عمل می کند که تعیین مکان چهار تیپ جنبش مقاومت اسلامی (حماس) که ادعا کرده در رفح حضور دارند، دشوار است و درگیری با نیروهای مقاومت ممکن است آسیب زیادی به نیروهای زمینی رژیم اشغالگر وارد کند. بیشتر شدن تلفات نظامیان صهیونیست به کاهش محبوبیت نتانیاهو در داخل سرزمین های اشغالی کمک می کند و می تواند حمله به رفح را در نیمه راه خنثی کند.
نگارنده در ادامه با ذکر دلایل بعید بودن انجام حمله زمینی، به موضوع آزادی اسرای صهیونیست که در بازداشت مقاومت فلسطین هستند، پرداخته و می گوید: هرگونه حمله به رفح، تلاشهای مصر، قطر و آمریکا {جهت انعقاد توافقنامه پاریس و صلح و تبادل اسرا} را به خطر می اندازد. در این وضعیت، سرنوشت زندانیان در هاله ای از ابهام است.
تهدید توافق کمپ دیوید
حمله اخیر به رفح باعث شد تا مصر با استقرار 40 تانک و استحکامات سریع در سینا، همزمان با تهدید تعلیق پیمان کمپ دیوید، نیروهای خود را در امتداد مرز خود با فلسطین اشغالی بسیج کند.
همچنین، باید به هشدار مصر جهت تعلیق قراردادهای دوجانبه در صورت اشغال کریدور فیلادلفیا که از مرزهای مشترک با نوار غزه می گذرد، اشاره کرد. یکی دیگر از نگرانی های مصر در مورد حمله به رفح این است که این هجوم باعث شکسته شدن مرز مشترک سینا و غزه شده و این امر باعث هجوم فلسطینی های آواره به این کشور شود. این مساله بیش از هر چیز می تواند توافقنامه کمپ دیوید را تهدید کند، چرا که به نحو مستقیم باعث تهدید امنیت ملی مصر خواهد شد.
نویسنده در پایان تحلیل خود تاکید کرد که حمله زمینی به رفح تلاش های صهیونیست ها برای عادی سازی روابط با کشورهای منطقه را هم به خطر می اندازد، چرا که اردن و عربستان سعودی نسبت به حمله به رفح به رژیم اشغالگر قدس هشدار جدی داده اند.
فعالیت سکوهای خارجی در ایران مشروط شد
🔺 دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی سه مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی را ابلاغ کرد.
🔺 در مصوبه اول، شورای عالی فضای مجازی تنظیم گران بخشی را موظف کرده تا برای ایجاد تنوع در سبد مصرف کاربران با سازوکارهای حکمرانی پذیر و با هدف رفع نیاز مردم، سکوها و خدمات پرکاربرد خارجی را که امکان ارایه خدمات در قالب پوسته برای آنها وجود دارد، شناسایی و شرایط فعالیت آنها را در داخل کشور فراهم کنند.
🔺 این مصوبه اعلام کرده که تنظیم گران بخشی موظفند در حوزه تنظیم گری خود ظرف مدت یک ماه، خدمات و سکوهای پرکاربرد خارجی را شناسایی و امکان فنی برای دسترسی کاربران به خدمات مفید خارجی را در قالب های حکمرانی پذیر مورد بررسی قرار داده و ضوابط ارایه خدمات یاد شده را به مرکز ملی فضای مجازی ارایه کنند.