💠 از کربلا به مدینه🕊
آخرین نامهی حسین بن علی(ع)، به محمد بن حنفیه؛ در آستانهی مرگ، کوتاه و ژرف.
بِسمِ اللّه الرَّحمنِ الرَّحيمِ
أمّا بَعدُ
فَكَأَنَّ الدُّنيا لَم تَكُن
وكَأَنَّ الآخِرَةَ لَم تَزَل
وَالسَّلامُ
...دنيا چنان است كه گويى هرگز نبوده است
و آخرت چنان است كه گويى همواره بوده است! والسلام.
📗 کاملالزیارات، ص۱۵۸.
هدایت شده از ابوذر
وزیر اسبق صهیونیست:
شکست حماس تخیل است/کارشکنی نتانیاهو در مذاکرات به خاطر ناکامی ارتش در غزه
وزیر اسبق دادگستری رژیم صهیونیستی گفت که گزارش های منتشر شده درباره شکست جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ادعایی بیش نیست و تخیل و بر اساس تبلیغات رسانه ای مقامات نظامی این رژیم است.
«حاییم رامون» در مقاله ای در روزنامه «معاریو» نوشت: ادعای شکست حماس، تبلیغات رسانه ای از سوی وزیر جنگ (یوآو گالانت) و رئیس ستاد ارتش (هرتزی هالیوی) است که می خواهند جنگ را به پایان برسانند.
وی اضافه کرد: «نیر دبوری» خبرنگار نظامی شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل در گزارشی اعلام کرده که جنبش حماس شکست خورده، نوار غزه خلع سلاح شده و این جنبش توانایی فرماندهی خود را از دست داده است.
رامون افزود: اگر قدرت حماس از بین رفته است، چرا ارتش اسرائیل پس از آنکه اعلام کرد که ۸۵ درصد از گردان «الشجاعیه» را از بین برده، دوباره به این منطقه بازگشته است؟
هدایت شده از ابوذر
این مقام اسبق صهیونیست ادامه داد: اگر نوار غزه خلع سلاح شده، پس چرا رئیس ستاد ارتش، هفته گذشته یک تیپ کامل را به داخل شهر غزه فرستاد، درحالی که این شهر پیشتر به طور کامل اشغال شده بود؟
رامون در پاسخ به این سوال ها گفت: «عمیت سگال» تحلیلگر شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل پیشتر پاسخ این سوالات را داده و اعلام کرده که حماس همچنان حضور دارد، به سرعت خود را بازسازی می کند در شهر غزه که ارتش اسرائیل بیشترین توان خود را در آنجا به خرج داد و بیشتر تونل های حماس همچنان قابل استفاده است.
وی اظهار داشت: حماس در اردوگاه های مرکز نوار غزه، توان عملیات از زیر و روی زمین را داراست و در خان یونس بیشتر تونل ها را بازسازی و کارگاه های بتن سازی را برای ساخت و ترمیم تونل ها فعال کرده است.
رامون اضافه کرد: ارتش اسرائیل با نابود کردن زیرساخت هایی که حماس از آن برای استتار، نبرد و پناه گرفتن استفاده می کند، بسیار فاصله دارد.
این مقام اسبق صهیونیست تصریح کرد: گزارش های خیالی برخی رسانه ها، پیامی از سوی وزیر جنگ و رئیس ستاد ارتش برای قانع کردن صهیونیست ها نسبت به پذیرش شکست حماس است.
وی گفت که عامل اصلی تلاش های «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای به شکست کشاندن توافق آتش بس و جلوگیری از پایان یافتن جنگ، عمق شکست و ناکامی ارتش این رژیم در نوار غزه است.
خلیل الحیه نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس شنبه شب در سخنانی نتانیاهو را مسؤول شکست مذاکرات و عدم دستیابی به توافق دانست.
در همین راستا، خبرگزاری رویترز نیز شنبه شب به نقل از دو مقام مصری اعلام کرد که مذاکرات آتشبس غزه متوقف شده تا رژیم صهیونیستی جدیت خود را برای پیشبرد مذاکرات و دستیابی به توافق نشان دهد.
پیش از این معاون دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین روز جمعه از بینتیجه بودن مذاکرات دوحه به دلیل تعلل، کارشکنی و وقتکشی نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داده و تاکید کرده بود که تیم گفتوگو کننده نتانیاهو اختیاراتی از خود ندارد.
«محمد الهندی» اعلام کرد: مذاکرات دوحه بدون هیچ گونه نتیجه ای به پایان رسید.
وی افزود: اولویت نتانیاهو و کابینه او، تداوم جنگ در غزه است و بازگردانیدن اسیران برای او مهم نیست.
به گفته معاون دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین، تیم گفتوگوکننده اسرائیلی تعلل می کند و به میانجی گران اعلام کرده که به سرزمین های اشغالی بازمی گردد تا پاسخ را بگیرد.
هدایت شده از ابوذر
من حتی بهخاطر دارم که آقای ظریف به بهانه اینکه قرار است در نشست لایحه بودجه شرکت کند، سفر خود را به قفقاز جنوبی کنسل کرد. من اطلاع دارم که این سفر از سوی باکو کنسل شد و این نیز به دلیل کمکاری و انفعال دولتهای یازدهم و دوازدهم در حوزه آسیای مرکزی بود.
گفتوگوی رجانیوز با دکتر مهدی خورسند پیرامون عملکرد سیاست خارجی دولت سیزدهم را در حوزه آسیای مرکزی:
دولت سیزدهم دروازههای آسیای مرکزی را به روی ایران باز کرد/ با ابتکارات دولت شهید رئیسی، جمهوری اسلامی بهعنوان یکی از تعیینکنندگان معادلات منطقه و جنگ قرهباغ معرفی شد
من حتی بهخاطر دارم که آقای ظریف به بهانه اینکه قرار است در نشست لایحه بودجه شرکت کند، سفر خود را به قفقاز جنوبی کنسل کرد. من اطلاع دارم که این سفر از سوی باکو کنسل شد و این نیز به دلیل کمکاری و انفعال دولتهای یازدهم و دوازدهم در حوزه آسیای مرکزی بود.
گروه بینالملل-رجانیوز: دولت شهید سید ابراهیم رئیسی از اولین روزهای انتخاب توسط مردم، گفتمان سیاست خارجی خود را، سیاست همسایگی معرفی کرد. این گفتمان باعث شد خیلی زود اثرات مثبتی در ارتباط با کشورهای همسایه مخصوصا کشورهای حوزه آسیای مرکزی پدید آید. حالا و پس از نزدیک شدن به روزهای پایانی دولت سیزدهم، رجانیوز در گفتوگو با مهدی خورسند، کارشناس مسائل بینالملل، به بررسی عملکرد سیاست خارجی دولت شهید رئیسی در حوزه آسیای مرکزی پرداخته است.
هدایت شده از ابوذر
مشروح این گفتوگو بدین شرح است:
شما عملکرد سیاست خارجی دولت سیزدهم را در حوزه آسیای مرکزی و قفقاز و بهطورکلی با همسایگان شمالی چگونه ارزیابی میکنید؟
بسیاری معتقدند که در دولت سیزدهم دروازههای آسیای مرکزی بر روی ایران باز شد و بسیاری از مناقشات با کشورهای منطقه برطرف شد. به نظر شما این گزاره صحیح است؟
به اعتقاد بسیاری از کارشناسان دولت سیزدهم دروازههای آسیای مرکزی را به روی ایران باز کرد. من ابتدا یک سبقه تاریخی را مطرح کنم. آسیای مرکزی و قفقاز جزو حوزه تمدنی ایران باستان بهحساب میآید. رهبر معظم انقلاب نیز بهدرستی در سال ۹۵ و در دیدار با رئیسجمهور ترکمنستان فرمودند که روابط ما همسایگی نیست؛ بلکه خویشاوندی است. تا قبل از دولت سیزدهم فضا به سمتی پیش رفته بود که ظرفیتها مغفول مانده بود. ما جزو اولین کشورهایی بودیم که استقلال جمهوریهای منطقه از شوروی سابق را پذیرفتیم و در طول ۲۰ سال گذشته تقریباً حدود ۲۵ هزار مهندس فنی در کشورهای حوزه آسیای مرکزی داشتهایم و کارهای فنی و مهندسی را به این کشورها صادر کردیم.
متأسفانه در طول سالهای گذشته این اتفاقات دستخوش یکسری پارامترهای منفی قرار گرفته بود و باعث شد هم رقبای منطقهای ما و هم دشمنان بینالمللی ما در این منطقه حاضر شده و بازیگری کنند تا روابط را به سمت سردی و بعد از آن بهسوی تیرگی بکشانند. تا جایی که سوءتفاهمهای به وجود آمده در دولتهایی که هیچ توجهی به ظرفیتهای موجود در روابط با این حوزه نداشتند، سبب شده بود تا با برخی از این کشورهای در مسیر تخاصم قرار بگیریم. بهعنوانمثال کشور تاجیکستان از عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای جلوگیری میکرد. طبق قانون سازمان همکاری شانگهای کشورها باید این فضای عضویت کشور جدید را تأیید میکردند و تاجیکستان مخالف عضویت ایران بود. این مسئله برای عضویت دائم ما در سازمان همکاری شانگهای دردسرساز شده بود.
در سمت دیگر ترکمنستان بهعنوان همسایه ما به این دلیل که پول گاز را پرداخت نکرده بودیم جلوی تردد کامیونهای ما را گرفته بود و تجارت ما با این کشورها بهشدت کاهشیافته بود. در دولت سیزدهم اولین سفر خارجی به حوزه آسیای مرکزی بود و به تاجیکستان هم بود که قلب تمدن فرهنگی ما در آسیای مرکزی بهحساب میآید. به دلیل قرابتهای فرهنگی که با این کشور داریم شهید رئیسی به این کشور رفت و قراردادهایی را امضا کرد که نظر تاجیکستان را جلب کرد و مسیر عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای هموار شد. از سمت دیگر ما شاهد آن بودیم که یکبهیک موانع ارتباط ما با کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز برچیده شد. در طول این مدت تجار و سیاسیون این کشورها رفتوآمد داشتند و ما شاهد بهبود روابط با کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز بودیم.
تنش امنیتی مهمی که در طول دولت سیزدهم در مرزهای شمال غربی کشور رخ داد، جنگ قرهباغ بود. به نظر شما عملکرد دستگاه سیاست خارجی دولت سیزدهم در حفظ خطقرمز مقام معظم رهبری در مورد تغییر مرزها و کنترل تنش روابط تهران و باکو چگونه بود؟
این تنش در حوزه مدیریت سیاست خارجی ما که دوباره در تعامل بین میدان و دیپلماسی رخداده بود در دولت سیزدهم مدیریت شد. در جنگ قرهباغ که در سال ۲۰۲۰ میلادی رخ داد جمهوری اسلامی ایران به دلیل عدم توجه دولت دوازدهم به ظرفیتهای این منطقه بهطورکلی و تعلل بسیار از معادلات جنگ کنار گذاشته شده بود. بارها کارشناسان هشدار دادند نسبت به تحولات جبهه و دولت وقت توجهی به این هشدارها نداد. این اتفاقات در حالی رخ داد که طبق معاهدات بینالمللی ما توانایی این را داشتیم که به تنش مرزی در همسایگی خود ورود کنیم. این ورود میتوانست در راستای ایجاد صلح یا حفظ کیان و امنیت مرزی محقق شود؛ اما متأسفانه این اتفاق در دولت دوازدهم رخ نداد.
من حتی بهخاطر دارم که آقای ظریف به بهانه اینکه قرار است در نشست لایحه بودجه در جلسه هیئت دولت شرکت کند، سفر خود را به قفقاز جنوبی کنسل کرد. تا جایی که من اطلاع دارم این سفر از سوی باکو کنسل شد و آنها اجازه سفر را نداده بودند و این نیز به دلیل کمکاری و انفعال دولتهای یازدهم و دوازدهم در حوزه آسیای مرکزی بود. با ابتکاراتی که دولت سیزدهم در منطقه نشان داد فضای امنیتی کنارگذاشتن جمهوری اسلامی ایران دقیقاً برعکس شده و جمهوری اسلامی ایران بهعنوان یکی از تعیینکنندگان معادلات این منطقه و تنش قرهباغ تبدیل شد. پس از آن بهسوی حل تنش و راهکار ۳+۳ پیش رفتیم و جمهوری اسلامی ایران به کانون معادلات منطقه بازگشت.
هدایت شده از ابوذر
یکی از مسائل مطرح در انتهای دولت دوازدهم شکایت و محکومیت ایران در پرونده گازی با ترکمنستان بود که در دولت سیزدهم و با پیگیری رئیسجمهور شهید به توافق با دولت ترکمنستان منتهی شد. دولت شهید رئیسی چگونه ارتباط دو کشور را بهبود بخشیده و سطح همکاری را ارتقا داد؟
من پیش از نیز اشاره به این موضوع داشتم. همانطور که رهبر معظم انقلاب بیان کردند ما متأسفانه اصلاً توجهی به ظرفیت عظیمی در همگرایی فرهنگی کشورهای آسیای مرکزی در تعامل با ایران نداریم. حداقل در بیست سال گذشته این نگاه را نداشتیم. من معتقدم که تأکید بر اشتراکات فرهنگی و توسعه روابط میتواند سوءتفاهم سیاسی بین کشورهای این منطقه را برطرف کند. ترکمنستان که شما نیز در سؤال به آن اشاره کردید یک مثال است. روابط اقتصادی ما با این کشور به یکدهم قبل از دولت دوازدهم در ابتدای دولت سیزدهم رسیده بود. در دولت سیزدهم در ابتدای امر تلاش شهید رئیسی بر حلوفصل پرونده گازی با ترکمنستان بود و در شرایطی این اتفاق افتاد که تردد کامیونهای ما از خاک ترکمنستان ممنوع شده بود که الحمدلله با پیگیریهای دولت سیزدهم این مسئله ختم به خیر شد.
اخیراً لایحهای تحت عنوان تجارت آزاد بین ایران و کشورهای منطقه اوراسیا به مجلس فرستاده شد. به نظر شما این لایحه که ثمره تلاش دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم است چه فرصتهایی را برای دولت بعد و کشومان محیا میکند؟
ما باید از لحاظ اقتصادی و تجاری نسبت به نهادهای منطقهای و بینالمللی واقعبین باشیم. من اعتقاد بر این دارم که صرف عضویت و امضای تجارت آزاد و روابطی که بتواند توسعه اقتصادی و تجاری را رقم بزند شرط لازم هست؛ اما کافی نیست. شرط لزوم آن را تا کنون رعایت کردهایم و اکنون برای کفایت قضیه باید واقعبین باشیم. ما نباید از اتحادیه اقتصادی اوراسیا انتظار معجزه داشته باشیم. خود این اتحادیه از نظر اقتصادی ضعیف است و ما با اکثر کشورهای این اتحادیه ارتباط جداگانه داریم؛ اما باید به این نکته دقت کنیم که امضای تجارت آزاد با اعضای این اتحادیه سبب میشود که بتوانیم تحریمهای اقتصادی را دور بزنیم. تحریمها در مبادلات دوطرفه خیلی قابلیت پیگیری دارند؛ اما در مبادلات درون منطقهای خیلی قابلیت پیگیری ندارد.
ایران با روسیه که کشور غالب این منطقه است اخیراً قراردادی را اجرایی کردند که اتصال شبکه شتاب به میر روسیه را به همراه دارد و بسیار در گسترش روابط با کشورهای حوزه اوراسیا مؤثر خواهد بود. پس ما میتوانیم برای احیای اقتصاد خود با کشورهای آسیای مرکزی از فرصت امضای قرارداد تجارت آزاد استفاده کنیم اما نیاز به رعایت چندین نکته وجود دارد. نخست بایستی اتحادیه را بشناسیم. هنوز تجار ما این اتحادیه را نمیشناسند و اصلاً نمیدانند که تجارت آزاد با اتحادیه اوراسیا یعنی چه؟
سازمان توسعه تجارت ما و وزارت صمت و معاونت دیپلماسی اقتصادی کشور ما هنوز برای معرفی این اتحادیه و همچنین معاهده شانگهای و بریکس راه درازی در پیش دارند. ما شرط لازم در این سازمانها را رعایت کردیم و تا رسیدن بهشرط کافی راه درازی در پیش داریم. متأسفانه هنوز در معرفی و نشاندادن فرصتی که دولت سیزدهم از طریق عضویت در این معاهدات و سازمانها برای تجار و مردم ما فراهم کرده است کوتاهی وجود دارد و به نظر من اصل این ماجرا را بایستی از سازمان تجارت و توسعه پیگیری کرد که تجار ما را با این ظرفیتهای عظیم آشنا نکرده است. برای مثال ویزای گروهی برای سفر به روسیه اتفاق افتاده است. سازمان توسعه تجارت چند تور آشنایی با فرصتهای اقتصادی را فراهم کرده است؟ این مطالبات را بایستی برای به ثمر رساندن ظرفیتهایی که دولت سیزدهم فراهم نموده، مطرح کرد.
هدایت شده از ابوذر
یکی از گشایشهای دولت سیزدهم افزایش روابط با کشور روسیه بهعنوان ابرقدرت جهانی است که از نظر تکنولوژی، نظامی، امنیتی، بینالمللی و سیاسی و اقتصادی ثمرات فراوانی برای کشور دارد. به نظر شما سیاست خارجی دولت چهاردهم در مواجهه با ثمرات ایجاد شده در روابط تهران و مسکو باید چگونه باشد؟
رویکرد دولت چهاردهم و نگاهش به مسائل داخلی و بینالملل هنوز مشخص نیست. من معتقدم که رویکرد دولت چهاردهم ممکن است که برخلاف دولت سیزدهم باشد که البته مردم رای دادند و باید احترام گذاشت به این رویکرد و قطعاً به حاکمیت جمهوری اسلامی لطمهای وارد نمیشود و قطعاً دولت چهاردهم در مسیر دستیافتن به بهترینها برای مردم عزیز ما حرکت خواهد کرد. در حوزه روسیه اما من معتقدم که در رویکرد نگاه به شرق در دولت سیزدهم روابط ما با روسیه دارای چارچوب و معنای خاصی شد. ما توانستیم جذب سرمایه خوب و حتی تجارت تسلیحات خوبی داشته باشیم. من معتقدم برای دولت چهاردهم ظرفیت خوبی فراهم شده است که از آن استفاده کامل ببرد و تجارت آزاد با اتحادیه اوراسیا از جمله آنهاست. روسیه به دلیل تنشی که با غرب دارد وضعیتی را سپری میکند که ما در روابط با آنها دست برتر را داریم و علت آن را نیز میتوان تسلیحاتی دانست که قبل از جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار دادیم و معادلات جنگ را به نفع آنها تغییر داد. از لحاظ تجاری و اقتصادی به کریدور امنی از چه لحاظ انرژی و چه ترانزیت نیاز دارند. این امر نیز به دلیل جغرافیای ایران عزیز ماست و میتوانیم این جایگاه را تثبیت کنیم. این تثبیت میتواند از طریق سایر نهادها همچون بریکس و شانگهای ادامه یابد و این استفادهکردن از فاکتورها و بازیکردن با تمامی ظرفیتهای تعاملی که جمهوری اسلامی ایران میتواند داشته باشد مؤثر است. از جمله این ظرفیتها هند و چین و حضور آنها در بریکس کنار روسیه است که میتواند ظرفیت ما را حداکثری کند. به نظر من در دولت چهاردهم باستی به گفتمان اصیل جمهوری اسلامی ایران که همان نه شرقی و نه غربی، جمهوری اسلامی است توجه کنیم و هم شرق و هم غرب را در نظر بگیریم و از افراط در شرقگرایی پرهیز کنیم. در همین چارچوب به نظر بنده کارشناس ارتباط با روسیه بایستی ادامه یابد. با چین بایستی به یک چارچوب متناسبی دست پیدا کنیم و با هند نیز بایستی تکلیف خود را مشخص کنیم. با غرب نیز به اعتقاد بنده بایستی از موضع قدرت و از موضع کسب منافع وارد مذاکرات شویم.
بسیاری از کشورهای منطقه نسبت به ریاستجمهوری آقای پزشکیان واکنش نشان داده و بر ترکزبان بودن رئیسجمهور بعدی ایران مانور دادند. به نظر شما مواجهه سیاست خارجی دولت چهاردهم با منطقه آسیای مرکزی و قفقاز چگونه خواهد بود؟
نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام سیاسی متکثر از اقوام و زبانهای متعدد است که در این جغرافیا در حال زندگی هستند و همواره قومیتها و حتی اقلیتهای مذهبی جایگاه ویژهای در جمهوری اسلامی ایران داشتهاند. با انتخاب جناب آقای پزشکیان در ساعات اولیه مواضعی از سوی برخی کشورهای منطقه گرفته شد که شیطنتآمیز بود؛ اما مواضع قاطعی که رئیسجمهور منتخب ما در گفتگو با نخستوزیر ارمنستان داشتند و تأکید مجددی که بر مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در مورد مرزهای بینالمللی داشتند آب سردی بر پیکره این شیطنتها بود. سیاست خارجی و مواضع جمهوری اسلامی ایران چیزی نیست که با این مواضع سطحی و نابخردانه دستخوش تغییر یا مشکلاتی شود که منافع ما دچار مشکلاتی شود.
هدایت شده از زمـانـه مـدیـا🎞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف دقیق و درست از یک ایرانی ساکن آمریکا!👌
@Zamaneh_at_ra_beshnas
هدایت شده از ابوذر
خطری که بیخ گوش دولت است!
این روزها و پس از پیروزی قابلتوجه مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری اخباری به گوش میرسد که نگرانکننده بوده و حکایت از آن دارد که خطری بزرگ بیخ گوش آقای رئیسجمهور است.
در برخی محافل اصلاحطلب این روزها شنیده میشود که افرادی تندرو مانند دبیر کل حزب رادیکال اتحاد ملت مدام این نکته را مطرح میکنند که پزشکیان مدیون اصلاحطلبان رادیکال بوده و دولت را باید آنگونه که آنها میخواهند اداره کند! این جمله چنان مطرحشده است که آذر منصوری خود را اولین زنی خوانده که «رئیسجمهور ساز» است.
این ادعاهای عجیب گرچه حکایت از توهم اصلاحطلبان رادیکال دارد اما در دل خود هشدارهایی نیز خواهد داشت، دوره کردن رئیسجمهور برای تحمیل کابینه و راهاندازی طرحی چون «کابینه موازی» برای دولت ازجمله این موارد است.
اصلاحطلبان رادیکال در جلسات محفلی روی این موضوع تأکیددارند که پزشکیان باید دوکابینه مجزا از هم داشته باشد، یک دولت که به مجلس معرفیشده و رأی اعتماد خواهد گرفت و دولتی دیگر که بهصورت موازی امور کشور را بر عهده خواهد داشت، راهاندازی این طرح بهطور حتم عواقبی دارد که کشور را درگیر بحرانهای متعدد سیاسی و فتنههایی میکند که آمریکاییها برای آن نقشههایی در سردارند.
هدایت شده از ابوذر
البته روحیات رئیسجمهور عزیز مسعود پزشکیان نشان داده که حاضر نیست در زمینی بازی کند که بازیگر آن نباشد، معروف است که پزشکیان اهل بازی فوتسال است ازاینرو بهخوبی میداند که اگر پیش و پس یک دولت باهم هماهنگ نباشد و تیم اصلی بیرون زمین نشسته و مربیگری کند عاقبت خوشی آن بازی نخواهد داشت، به خصوص آنکه تیم بیرونی اهل بازی به هم زدن و خروج از زمین نیز باشد!
استفاده از بازیکنان بازی پس داده از یکسو و نیز عدم توجه به علائم راهنما ممکن است یک تیم را به یک شکست بیآبرو کننده رهنمون سازد ازاینرو برادرانه باید به رئیسجمهور گفت که در استفاده از رادیکالها باید با احتیاط بیشتری عمل کند.
هدایت شده از ابوذر
ادعای دولت موازی از سوی رادیکالها البته بدون شاهد هم نیست، روز گذشته محمدعلی ابطحی که روزگاری در دو ماجرای بنبست سازی در کشور در سال ۸۱ و راهاندازی فتنه تقلب در سال ۸۸ خود دستی بر آتش داشته نوشته است که تا وقتی ما تندروها (در زمان ریاستجمهوری خاتمی) اصرار بر رودررو کردن نهادهای وابسته به رهبری و رئیسجمهور نداشتیم، حمایت خوبی از نهادهای انتصابی پشت سر آقای خاتمی بود.
این اعتراف گرچه دیرهنگام است اما در خود درسهای مهمی برای رئیسجمهور منتخب دارد، واقعیت آن است که آغوش حاکمیت بهسوی مسعود پزشکیان باز بوده و همه امکانات کشور برای حمایت از او آماده فعال شدن است، این آمادگی را حتی دولتهای متخاصم و نیز دشمنان نیز درک کرده و سیگنال آن را نیز ارسال کردهاند.
در این وضعیت رئیسجمهور باید باهوش بالا ظرافتهای سیاسی را درک کرده و مقهور عملیات رادیکالها نشود. در روزهایی که برخی به دنبال خاتمی سازی از پزشکیان بوده و برخی دیگر تمایل دارند از او بنیصدری دیگر ساخته و کشور را دچار انسداد سیاسی کنند، رئیسجمهور باید هوشمندانه عمل کند، در این بازی درخشان جریان انقلابی حامی آقای رئیسجمهور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن که عزاداری و روضه خونی رو آخوندا درست کردن و ریشه قرآنی و روایی نداره ...
بریم واقعیت رو در کلیپ بالا ببینیم
🎤حجة الاسلام محسن قرائتی
☑️
مصطفی هاشمی طبا، فعال سیاسی:
🔸️باید نگران چهرههای تکراری بود! اما آنچه از طرف ظریف به نمایندگی از پزشکیان اعلام شده گویای قدرت گرفتن پیرمردها نیست.
خبرماندگار
⸤ 🌙 ⸣ ↷
_ فقط یه لحظه چشماتونو ببندید
بیایید برگردیم به محرم پارسال
نمی دونم هر کدومتون در طول این یه سال چیکار کردید
بیایید چند ثانیه هر کسی یک سال خودشو مرور کنه خوبیا و بدی هایی که کردیم مثل یه فیلم فشرده پخش کنیم.
بیایید به این فکر کنیم اگه پارسال یه عهدی بستیم اونو انجام دادیم یا نه
اگه کاری می کردیم که خودمونو داشتیم آزار می دادیم گفتیم تا محرم سال دیگه انجام نمی دم انجام دادی یا نه؟
اگه زدیم زیر قولمون یادمون باشه هر کاری کردیم بازم امام حسین با آغوش باز منتظرمونه 🫠
خب دیگه بسه
گذشته تموم شده
بیایید حواسمون باشه محرم ساله دیگه یه تغییری کرده باشیم شده یه درصد بهتر شده باشیم نه بدتر
محرم فقط سینه زنی نیس
محرم ماه خودسازیه
محرم ماه حُر شدنه ... !
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوغای باشکوه اردبیلیها در حسینیه معلی شبکه سه
کرباسچی: احزاب در انتخابات برای اداره کشور برنامه ارائه ندادند
دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی با طرح این موضوع که احزاب فقط در فضای تبلیغات انتخاباتی فعالیت کردند، گفت: احزاب برای اداره کشور در انتخابات برنامهای ارائه نکردند.
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی ایران در گفتوگو با خبرنگار مهر در رابطه با عملکرد احزاب در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: زمانی میتوانیم بگوییم احزاب در انتخابات فعال بودند که برنامهای برای اداره کشور ارائه دهند، این را اعلام کنند که قرار است در کشور چه اتفاقی را در اقتصاد، فرهنگ، سیاست داخلی و سیاست خارجی رقم بزنند. همچنین افرادی را معرفی کنند که قرار است این برنامهها را محقق کنند.
وی افزود: احزاب اصلاح طلب با اتکای بر شخص آقای پزشکیان ایشان را معرفی کردند، متأسفانه احزاب در این رابطه برنامهای را اعلام نکردند؛ از آن طرف نیز برای آقایان قالیباف و جلیلی که مدعی بودند برنامه داشتند؛ به نظرم برنامهای نداشتند و فقط شعار و حرفهای خوبی داشتند.
کرباسچی در ادامه، تصریح کرد: برنامه یعنی اینکه بگویند قرار است شعارهایشان را چگونه اجرا کنند، از کجا شروع کنند و با چه منابعی و به چه صورت محقق کنند. گفتن حرفهای کلی و شعاری فایدهای ندارد.
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
کرباسچی: احزاب در انتخابات برای اداره کشور برنامه ارائه ندادند دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی با
احزاب فعالیت درخوری در انتخابات نداشتند
کرباسچی شیوه کنشگری احزاب در انتخابات ریاست جمهوری را مبنی بر عملکرد مناسب آنها ندانست و ادامه داد: به این شیوهای که احزاب از کاندیداها حمایت کردند نمیتوان گفت که آنها فعالیت درخوری در انتخابات داشتند. گرچه که حاکمیت به احزاب بهانه نمیدهد که آنها بتوانند در انتخابات فعال باشند و بتوانند با ارائه برنامه، اشخاص مفید را معرفی کنند؛ لذا احزاب گاهی میآیند و گاهی نمیآیند و سخنی میگویند، ظاهر انتخابات این بود که یک نفر از جناح اصلاح طلبان مورد توافق واقع شد و در نهایت یک نفر هم از جناح مقابل به دور دوم آمد و انتخابات را شکل دادند اما نمیتوان اینها را پای احزاب گذاشت.
دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی ایران مسعود پزشکیان را شخص فعالی دانست و ادامه داد: آقای پزشکیان شخصیتی بسیار محترم، ریشهدار، با اصل و نسب و باسواد است ولی اینکه بگوییم او کاندیدای با برنامه احزاب اصلاح طلب است و قرار است برنامه احزاب اصلاح طلب را پیاده کند؛ به نظرم این گزاره کاملاً واقعی نیست، طبعاً او همه ایدههای خوب را دریافت میکند و همانطور که گفته، وابسته به جناح چپ یا راست نیست. از این منظر که بخواهیم احزاب را در انتخابات بررسی کنیم، معتقدم که آنها فقط از نظر تبلیغاتی در انتخابات فعالیت کردند.
احزاب اصلاح طلب، پزشکیان را در رودربایستی قرار ندهند
کرباسچی یادآور شد: احزاب در این دوره از انتخابات هیچ برنامهای برای اداره کشور ارائه نکردند، در مرحله بعدی که تشکیل کابینه است طبق سنتی که در کشور ما وجود دارد احزابی که مخالف رئیس جمهور منتخب بودند؛ نمیتوان از آنها این توقع را داشت که آنقدر تقوا داشته باشند که به کمک پزشکیان بیایند، علی القاعده آنها شروع به کارشکنی میکنند، همانطور که هم اکنون هم این کار را شروع کردهاند و حتی انتخابات را زیر سوال بُردند.
وی در رابطه با نقش احزاب نسبت به تشکیل کابینه دولت چهاردهم، گفت: احزاب اصلاح طلب و شخصیتهای اصلی این جناح باید بسیار دقت کنند. هرچند که حتماً چهرههای این جناح به این مسئله توجه دارند و نیروهای میانی باید توجه کنند که تشکیل دولت چهاردهم فرصتی برای به روی صحنه آمدن آنها نیست که پست و سمتی دریافت کنند؛ که به نوعی آقای پزشکیان را در رودربایستی قرار دهند، این اقدامها هیچ کمکی به آقای پزشکیان نمیکند و با توجه به محذوریتهایی که او از ناحیه مجلس و دیگر نیروهای کشور دارد، خودش باید تدبیر کند و مشورتهای لازم را برای انتخاب اعضای دولت دریافت کند.
کرباسچی هجوم نیروهای سیاسی در تشکیل دولت را در این مقطع بسیار مضر خواند و افزود: احزاب اصلاح طلب و اصولگرا چه برای اشغال سمتها و یا تخریب به رئیس جمهور منتخب فشار وارد نکنند.
«هنیه» با «پزشکیان» تماس گرفت
رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در تماسی تلفنی، بار دیگر انتخاب پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ایران را به وی تبریک گفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیهای از تماس تلفنی «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش با دکتر «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور منتخب کشورمان خبر داد.
هنیه در این تماس تلفنی بار دیگر پیروزی پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک گفت و تاکید کرد که ملت ایران در این انتخابات ارزشهای دموکراتیک و شورایی خود را به بهترین شکل بیان کرد و به نمایش گذاشت.
همچنین هنیه به بیان جنایتهای رژیم صهیونیستی در حق غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه از جمله دو جنایت خانیونس و الشاطئ طی روز گذشته به بهانه دروغِ حمله به فرماندهان مقاومت، پرداخت.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد که این جنایتها با وجود موضع مثبت جنبش حماس و گروههای مقاومت در قبال گفتوگوهای آتشبس صورت گرفت و علاوه بر آن نتانیاهو نیز در اظهارات اخیرش شروط جدیدی را که در متون پیشنهادی توافق وجود نداشت مطرح کرده است؛ موضوعی که نشانگر تمایل نتانیاهو به تداوم جنگ است.
همچنین هنیه ضمن قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال فلسطین و مقاومت و حمایت همهجانبه ایران از مسئله فلسطین، ابراز امیدواری کرد که تلاشهای سیاسی و دیپلماتیک بیشتری برای تحقق آتشبس صورت بگیرد.
بر اساس بیانیه حماس، پزشکیان نیز در این تماس تلفنی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به آوارگان فلسطینی در المواصی را به شدت محکوم نمود.
پزشکیان این جنایت را نشانه تمایل رژیم صهیونیستی به تداوم نسلکشی ملت فلسطین و شکستن اراده مقاومت عنوان و تاکید کرد که صهیونیستها در تحقق این هدف شکست خواهند خورد.
رئیس جمهور منتخب تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هرگز ملت فلسطین را در این شرایط دشوار تنها رها نخواهد کرد و کابینه وی مسئله فلسطین را به عنوان مسئله محوری جهان اسلام در رأس اولویتهای خود قرار خواهد داد.
پزشکیان در این تماس تلفنی تاکید کرد: ما تمام تلاش خود را برای توقف جنگ و نسلکشی به خرج خواهیم داد. اقدام مطلوب بلندمدت، پایان اشغالگری و دستیابی ملت فلسطین به حقوق کامل خود است.
انشاءالله تاسوعا پیش عباسمــــ🕊️
🌷شهید مصطفی صدر زاده
تاریخ تولد: ۱۹ / ۶ / ۱۳۶۵
تاریخ شهادت: ۱ / ۸ / ۱۳۹۴
محل تولد: خوزستان،شوشتر
محل شهادت: حلب، سوریه
🌷شهید صدرزاده با نام جهادی سید ابراهیم🌙ابتدا اجازهی اعزام به او ندادند🥀کمتر از ۲ ماه لحجه افغانستانی را یاد گرفت و به مسئول اعزام گفت که یک افغانستانی است!🌙او را اعزام کردند و بعدها فرمانده گردان عمار شد💫 مادر شهید← مصطفی در کودکی نذر حضرت ابوالفضل شد🌙 هر سال تاسوعا برا سلامتی مصطفی شیر پخش میکردیم🥛پدر شهید← مصطفی در سوریه ۸ بار مجروح شد🥀شب قبل از شهادت، مصطفی به یکی از مسئولین آنجا میگوید: این وصیت را ضبط کن‼️آن بنده خدا اولش فکر میکند مصطفی شوخی میکند، برای همین چند لحظه ای ضبط میکند🎥 مصطفی میگوید: فردا روز تاسوعا است🏴 و در رحمت خدا باز است حال میدهد که فردا شهید بشی🕊️بعد مصطفی میگوید: حرف هایم را بشنو اگر میخواهی ضبط نکن🥀فقط این را بدان من تا قبل از ظهر تاسوعا🏴 بین شما نفس میکشم و اگر شهید نشدم شما میتوانی من را تیرباران کنی🥀و اینکه من با یک گلوله شهید میشوم و تاسوعا میروم پیش حضرت ابوالفضل(ع)»🌙قبل از شهادتش میزنه روی سینش و میگه انشاءالله تاسوعا پیش عباسم.🕊️نمیدانم خواب دیده بود یا به او الهام شده بود✨ اما او طبق حرفش قبل از ظهر تاسوعا🏴 با اصابت تنها یک گلوله💥شربت شهادت را نوشید و حضرت عباس(ع)🌙خریدارش شد🕊️🕋
#شهید_مصطفی_صدرزاده
#شادی_روح_پاکش_صلوات
🔴 ناگفتههایی از شهادت آرمان علیوردی که فقط در تاسوعا و عاشورا قابل انتشار است. ان شاء الله مادرش ندیده باشه این پیامو، البته بعید میدونم، چون چند روزه که منتشر شده، ولی نذارید ببینه 😭
🔹چند روز قبل یکی از دوستان شهید آرمان علیوردی ناگفتههایی از شهادت وی را بیان کرد؛ ناگفتههایی دردناک که نشان از اوج مظلومیت این شهید دارد. در ادامه این روایت آمده است.
روایت ماجرا از زبان دوست شهید علیوردی:
🔹حالا که داریم به روز عاشورا نزدیک میشویم یک سری از ناگفتههای شهادت آرمان را بهتان میگویم. آرمان را دو مرتبه و دو گروه مختلف زدند. اولین گروهی که آرمان را گیر آوردن تا سرحد مرگ با هرچی که دستشان آمد آرمان را زدند. همان فیلمهایی که از شهادت آرمان منتشر شد یک بخش زیادی مربوط میشود به گروه اول. اما آخرش یک دختر که او هم داشت آرمان را میزد رو به جمعیت میگوید که بس است دیگر کشتینش! بسشه...آنها هم آرمان را رها میکنند.
🔹آرمان از جایش بلند میشود و خونین سمت خیابون اصلی میرود. صدای بسیجیها را میشنود که داشتند حیدر حیدر میگفتند. میرود سمت صدا، اما وقتی میپیچد داخل کوچه میبیند که سر کوچه یک گروهی دختر و پسر ایستادند و دارند شعار مینویسند. آنها تا وضعیت آرمان را میبینند میفهمند بسیجی بوده و کتکش زدند. میروند سمت آرمان. آرمان که دیگر رمقی برایش نمانده خیلی راحت میافتد دست این جماعت. اینها شروع میکنند به قصد کشت آرمان را زدن. گویا چندتاشون حالت عادی هم نداشتند و مواد مصرف کرده بودند.
🔹یک دختر بینشان که اسپری دستش بوده با همان میکوبد به صورت آرمان. یکیشان یک میلگرد داشته که نوکش را تیز کرده بوده و به عنوان سلاح از آن استفاده میکرده. با همان میلگرد میکوبد روی جمجمه سر آرمان. وقتی آرمان را رساندن بیمارستان جمجمهاش شکسته بود. اما یکی دیگهشان که واقعاً امیدوارم قیافش را یک روز ببینم میشیند جلوی آرمان و به بقیه میگوید دست نگهدارین. رو به آرمان میکند و همزمان که داشته فیلم میگرفته به آرمان میگوید به امام اولت فحش بده ببينم سریع...به علی فحش بده...به حسین فحش بده، به خامنهای فحش بده... آرمان چیزی نمیگوید.
🔹با ناخونگیر پوست بدنشو آروم آروم میکند و از او میخواهد فحشاشو تکرار کند. اما آرمان هیچی نمیگوید. انقدر آرمان را میزنند تا بیهوش میشود. وقتی آرمان بیهوش میشود شروع میکنند به رقصیدن و لگد زدن به بدن شهید و از اینکارشان فیلم هم میگیرند.
🔹وقتی میروند یک کارگر افغانستانی که گویا نگهبان یکی از ساختمانهای اطراف بوده میآید و زیر سر آرمان بالش میگزارد و روی بدنش پتو میاندازد اما زنگ نمیزند به آمبولانس. البته اگر زنگ هم میزد فرقی نمیکرد توی آن شلوغی آمبولانس به آرمان نمیرسید.
🔹وقتی رساندنش بیمارستان، هوشیاری آرمان سه بوده. یکی از رفقا میگفت وقتی رسیدم بیمارستان دستایش را به تخت بسته بودن، شاید برای اینکه اگر به هوش آمد تشنج نکند و همه صورتش ورم کرده بود. نصف روز توی حالت کما میماند و آخر به شهادت میرسد.
🔹تمام این وقایع توسط خود قاتلها فیلمبرداری شده ولی وقتی از بازپرس پرونده پرسیدیم چرا این فیلمها را قطره چکانی منتشر کردید و فیلمهای اصلی را منتشر نمیکنید گفت که من توی عمر کاری خودم همچین جنایتی تو ایران ندیده بودم. برای مراعات حال خانواده و شایدم متشنج نشدن بيشتر فضا فیلمهای اصلی هنوز هم منتشر نشده. البته شاید بعد دادگاه آرمان منتشر بشوند.
غریب گیر آوردنت.... 😢😥
صلی الله علیک یااباعبدالله 🚩🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اتاق تربت کربلا در کارگاه ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع)
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔴تا قبل از شهادت حاج قاسم،
درک درستی از برنگشتن سردار و علمدار نداشتیم.. بعد از شهادتشون فهمیدیم که نیامدن علمدار چقدر سخته😭😭
▪️السلام علیک یا علمدار کربلا 🏴
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این برگه رو امضا کنید تا هیئت و تکیههای محل رو جمع کنیم!
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب هم شرمنده عباس شد...💔
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e