پذیرش ۱۰۵۸ مجروح در بیمارستانهای مناطق شمالی رژیم صهیونیستی
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اظهار داشت بیمارستانهای واقع در شمال این رژیم طی امروز و روز گذشته (سهشنبه) ۱۵۷ مجروح را پذیرش کرده است.
وزارت بهداشت این رژیم افزود: بیمارستانهای مناطق شمالی همچنین ۱۰۵۸ مجروح را از ابتدای ماه جاری بستری کردهاند.
این وزارتخانه همچنین افزود که بیمارستانهای مذکور از هفتم اکتبر سال گذشته ۱۹ هزار و ۴۷۵ مجروح را پذیرش کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستبند پلیس بر دست متهمان پرونده مشروبات الکلی آلوده
دادستان همدان از دستگیری ۱۳ متهم خبر داده و دستور رسیدگی فوری به این پرونده را صادر کرد.
🔷🔶با این ناخدا، کشتی به ساحل امن میرسد
✍سیدمحمود رضوی
🔹مورخ نیستم اما کم تاریخ مطالعه نکردم، همه شما هم لااقل به اندازه کتب درسی تاریخ خواندهاید، مورخان باید بگویند اما به اندازه دانش خودم مینویسم که این نام بزرگ در تاریخ ایران و اسلام قرنها خواهد درخشید، اگر برای دوستانش نوشت، سید الشهدای مقاومت، سید عزیز مقاومت، نوشت جناب مستطاب، در تاریخ باید برای او بنویسند، عالیجناب، سید عزیز ایران، مایه عزت اسلام، شیعه و ایران
🔹ملی گراتر از این شخصیت بزرگ در تاریخ ایران نخواندم، او یک تنه سالهاست برای عزت و توسعه ایران عزیز ما ایستاده، در تمام پیچهای مهم تاریخی این سالها با تدبیر بهرهمند از توکل و توسل هر بار به نوعی سایه جنگ را از سر ایرانعزیز دور نموده و همزمان با نگاه توسعه گرای خود ایران را به جایگاهی بالاتر از جایگاه قبلیاش رسانده، او سالهاست از جنگ عراق و کویت، تا طالبان اول و حمله به سرکنسولگری ایران در مزار شریف، از حمله آمریکا به عراق و تهدیدات مختلفی از جمله داعش، جیش الظلم و ریگی ، تا شهادت حاج قاسم و شهادت اسماعیل هنیه هر بار با تصمیمات دقیق و درست خود سایه شوم جنگ را از سر مردم ایران دور نمودهاند.
🔹در تمام دوران رهبری خود، حامی مردم و مدافع حقوق و رای آنها بوده اند و فارغ از اینکه کدام دولت مطلوب خودشان بوده بیشترین حمایت را از دولت های منتخب به احترام رای مردم کردهاند.
🔹این چند ماه و بعد از حادثه ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳ و غم شهید جمهور، به شخصه نقش پررنگی را در آرامسازی مسئولین و آرامش بخشی به جامعه و اداره فضا از همان ساعات اول حادثه ایفا کردند و با تمام علاقهای که به شخص شهید جمهور داشتند اما اجازه ندادند لحظهای در روند انتخاب دولت بعد وقفهای ایجاد شود و اصرار داشتند تا مثل همیشه روند برگزاری انتخابات، سالم، بدون دخالت دولت مستقر و بدون هیچ اظهارنظر جانبدارانهای از سوی خود ایشان پیش برود.
🔹زمانی که از همان ساعات اول پس از تحلیف دولت جدید با بحران عملیات تروریستی روبه رو شد، خود به میدان آمدند و ترس مردم را با حضور خود در نماز بر پیکر شهید اسماعیل هنیه و عادی نمودن فضا، از بین بردند.
🔹اما این پایان ماجرا برای دولت تازه نفس دکتر پزشکیان نبود، شهادت سید مقاومت بحران جدیدی برای ایران و دولت بود، باز هم به شخصه به میدان آمدند و چیدمان اتفاقات این چند روزها حاصل مدیریت و میدانداری ایشان بود.
🔹از پیام تسلیت بدون ذکر کلمهای از انتقام و ایجاد توقع و صرفا تجلیل از سید، تا اعلام خبر سخنرانی روز چهارشنبه در جمع نخبگان در حسینیه امام خمینی همراه با ساعت برگزاری، انجام عملیات موفق وعده صادق ۲ بدون فضاسازی خبری پیش از عملیات در شامگاه سه شنبه دقیقا ساعاتی قبل از سخنرانی در بیت، حضور و سخنرانی ایشان در جمع نخبگان، حضور همزمان و بیسابقه همه فرزندان ذکور ایشان در دفتر حزبالله در چهارشنبه، سفر مهم ریاستجمهور در روز چهارشنبه به قطر، حضور فرزندان معظم الله در بیمارستان و عیادت از مجروحان لبنانی، در کنار هم نشان از تدابیر شجاعانهای دارد که هدفش حفظ امنیت روانی جامعه برای حفظ کیان ایران توسط ایشان است.
🔹همه این اقدامها در مقابل تمام تهدیدات وقیحانه دشمن صهیونیست، باعث شد تا اتفاق بی نظیر جمعه ۱۳ مهر در تهران شکل بگیرد و حماسه ای از عظمت حضور و اقتدار، همراه با همدلی حول شخصیت این عالم بزرگوار و بینظیر و سیاستمدار برجسته به تصویر کشیده شود.
🔹نمیدانم برای این مرد بزرگ و شجاع چه باید کرد اما همه میدانیم که این خاک در تمام تاریخ خود بسیار حاکمانی به خود دید که هر کدام یا با تهدیدات خاک را به بیگانگان و معارضان واگذار نمودند یا خودشان تسلیم، متواری و کشته شدند.
🔹این بزرگ مرد در سالهای رهبریاش بر این کشور نه تنها از خاک ایران و مردم ایران محافظت نموده که مرزهای فرهنگی و نظامی کشور را تا چند صد کیلومتر آنطرفتر از مرزهای جغرافیائی پیش برده تا سایه تهاجمهای نظامی از سر این مردم غیور دور ماند.
🔹او در تمام این سالها جان و آبروی خود را سپر جان و امنیت و آرامش مردم کرده تا مردم با دغدغه کمتر و امنیت بیشتری در این خاک زندگی کنند. حق است روزانه برای سلامتی وجود شریف ایشان دعا کنیم و صدقه دهیم.
عضو جامعه مدرسین: پس از وعده صادق ۲ برخی فرماندهان اصرار داشتند رهبری به نماز جمعه نروند
آیت الله محمد غروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:به دنبال عملیات وعده صادق۲، من اطلاع دارم که برخی از فرماندهان حتی آمده بودند و اصرار داشتند که رهبر معظم انقلاب نماز را نخوانند، اما ایشان فرمودند که باید نماز خوانده شود.
هدایت شده از سیدمصطفی
2_144239435109476044.mp3
3.59M
از قافله تاریخ جا نمونیم
متوجه باشیم طرف صحیح تاریخ ایستاده ایم یا نه!!!
🔴کیهان تصریح کرد: اصرار بر FATF حمایت از رژیم صهیونیستی است
♦️چرا FATF مسئله مردم در هیچ کشور دیگری نیست اما غربگرایان آن را تبدیل به مسئله عمومی کرده و هر چندوقت یکبار برای تسلیم مطلق فشار میآورند؟ آیا آنها ماموران نیابتی غرب برای انسداد مسیر دور زدن و بیاثر کردن تحریمها هستند؟
♦️آیا آنها هم مثل غرب ناراحتند که ایران توانست در دولت شهید رئیسی مجدداً صادرات نفت سقوط کرده به کمتر از 300هزار بشکه را به یکمیلیون و پانصدهزار بشکه افزایش دهد، واکسن وارد کند و مردم را در مقابل کرونا واکسینه نماید و رشد اقتصادی بالای 5درصد را بدون برجام و FATF به ثبت برساند؟
♦️آیا در چنین فرآیندی اصرار بر تمکین در برابر FATF (غرب)، چیزی جز حمایت نیابتی از رژیم صهیونیستی و حامیان آمریکایی آن است؟!
🔴 اشتیاق امام خمینی برای جهاد در کنار مبارزان فلسطینی
♦️آیتالله سید ابراهیم خسروشاهی یکی از شاگردان دیرین امام خمینی در بخشی از خاطرات خود که در گنجینه تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است، درباره اشتیاق امام به آزادسازی قدس میگوید: «ایام حمله صهیونیستها به فلسطین بود. در آن روزها دفتری درست شده بود كه عدهای میآمدند، نامنویسی میكردند و مهیا میشدند برای اینكه هر كس میخواهد از حوزه قم و تهران و ... مهاجرت كند و به كمك فلسطینیها بشتابد. یك وقت بعد از درس صحبت حمله صهیونیستها به فلسطینیها به میان آمد؛ امام فرمودند اگر دسترسی پیدا كنم من هم میروم»
دولت چطور میتواند کارش را از ایدههای کمهزینه شروع کند
چند پیشنهاد ساده برای ترمیم شکافهای اجتماعی
زینب مرزوقی، خبرنگار گروه نقد روز فرهیختگان:
بیتوجهی به آزادیها مدنی و اجتماعی، استفاده نادرست از سرمایههای اجتماعی، رعایت نکردن جانب انصاف در استفاده از ظرفیت و استعداد افراد مختلف جامعه یا حتی عدم اصلاح بروکراسی رنجآور اداری، جدیترین دلایل ایجاد نارضایتی عمومی در میان اقشار مختلف جامعه است. اگرچه نارضایتیهای عمومی میتواند ریشههای مختلفی مانند مسائل و موضوعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی داشته باشد اما نارضایتی مردم در موضوعات اجتماعی مانند آزادیهای مشروع و مدنی، حقوق اولیه شهروندی و رابطهسالاری به جای شایستهسالاری در نظام گزینش یک دولت میتواند در جامعه منجر به ناامیدی و نارضایتی شود و دولت سرمایه اجتماعی خود را در پی این نارضایتی، از دست بدهد.
اصلاح سهمیهها، گامی مثبت به سمت عدالت آموزشی
روز گذشته و در جریان برگزاری جلسه هیئتدولت، وزیر بهداشت به موضوع زیاد و بیش از حد بودن سهمیههای پزشکی اشاره کرد و گفت: «اینکه سهمیههای ورودی رشته پزشکی بیش از حد است را همه اذعان دارند و این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مطرح شد و رئیسجمهور دستور دادند که کارگروهی متشکل از وزارت علوم، وزارت بهداشت و سازمان سنجش این سهمیهها را بازبینی کنند.»
بهطور کلی ما در کنکور سراسری 7 سهمیه داریم. این 7 سهمیه شامل سهمیه ایثارگران و جانبازان، مناطق محروم، حوادث طبیعی، بومی گزینی، سهمیه مناطق، نخبگان علمی و ورزشی و سایر مواردی مانند داوطلبان خارج کشور است. از ماجراها و مسائل جدی چندسال اخیر در عدالت آموزشی و گزینشی، مسئله سهمیههاست. مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان «الزام بازنگری و اصلاح سهمیههای سنجش و پذیرش دانشجو به تفکیک استانی» مجددا مغایرت برخی سهمیهها را با عدالت آموزشی و گزینشی پیش کشید و بحث درباره سهمیههای موجود را داغ کرد. به دنبال این ابلاغیه از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم مسئول تغییر و بازنگری در سهمیهها شده است. از جدیترین نقدهای وارد شده به ماجرای سهمیههای زیاد ورود به دانشگاه، تغییر تراز داوطلبان از طریق این سهمیهها است. به عبارتی دیگر، تغییر تراز باعث تغییر جدی در رتبه داوطلب خواهد شد و داوطلب با یک رتبه غیرواقعی از طریق سهمیه، وارد دانشگاه برتر میشود. این امر میتواند از مصادیق برهم خوردن فضای رقابتی کنکور و اشغال موقعیت داوطلب دیگر باشد. همین امر میتواند موجب نارضایتی عمومی در مسئله آموزش و گزینش شود. بدون شک اتخاذ تصمیمات اصولی در حوزه اقتصاد و نتایج تصمیمات اصولی، برای عموم مردم مطلوبتر است و مبرهن است که ابعاد تصمیمات اقتصادی دولتمردان، به سفره، نان و خانههای مردم بازمیگردد. اما برقراری عدالت اجتماعی؛ اصلاح یک روند معیوب قدیمی برای آینده است و قطعا باعث ترمیم شکاف به وجود آمده میان ملت و دولت خواهد شد زیرا مردم در چنین مواقعی احساس میکنند دغدغه آنها به دغدغه دولتمردان تبدیل شده و دولتمردان برای بهبود ارتباط میان ملت، در تلاشند. ارائه همین تصویر برای ترمیم شکاف ایجاد شده در دو سو، به تنهایی قشر ناراضی را به سمت حاکمیت بازمیگرداند؛ چراکه تصویر، یک تصویر امیدوارکننده برای ادامه در بستر اجتماع است.
تأکید امام بر جلوگیری از تندرویهای جاهلانه در ساختار اداری
طبق آنچه که در کتب برنامهریزی و مرتبط با ساختار اداری کشور آمده است، ظاهرا تا سال 1301 شمسی، مقررات و روش خاصی بر امور استخدامی سازمانهای دولتی حاکم نبود و انتخاب، انتصاب و ارتقای مقام بدون هیچ ضابطه و شرایط احراز شغلی پیش میرفت. اعمال نفوذ، توصیه و وابسته بودن به خانوادههای سرشناس، اعیان و اشراف ملاک اصلی استخدام، ارتقا و احراز مشاغل مختلف در نظام اداری ایران بود.
نخستین قانون استخدام کشوری، در 1301 شمسی به تصویب مجلس شورای آن دوره رسید. اصولی که در این قانون به آن توجه خاص شده، طبقهبندی مشاغل، شرایط احراز پستهای سازمانی، ورود به خدمت دولت و بالاخره ارتقا و ترفیع بود. در 31 خرداد ماه 1345 شمسی دومین قانون استخدام کشوری مشتمل بر 11 فصل و 149 ماده و 108 تبصره به تصویب کمیسیون خاص مشترک مجلسین (مجلس شورای ملی و مجلس سنا) رسید؛ تشکیل سازمان امور اداری و استخدامی کشور و تصویب قانون استخدام کشوری در سال 1345 را میتوان نخستین مرحله در اعمال اصول اداره امور استخدامی در بخش دولتی دانست. اما با وجود شکلگیری این قوانین، اساسا ورود به ساختار اداری کشور علاوهبر اینکه مستلزم روابط شخصی، خانوادگی و سیاسی خاص بود، تابعی از نظام کارشناسی سکولار عصر پهلوی نیز بود. درواقع سیستم اداری باید میتوانست مجری برنامههای طراحی شده توسط سازمان برنامه کشور با محوریت مستشاران مدیریتی آمریکایی باشد.
پس از انقلاب اسلامی اما ماجرا تغییر کرد و ساختار استخدام متأثر از نظام حکمرانی جدید شد. مفاهیمی چون تخصص، تعهد، انقلابی بودن و خدمت به نظام جمهوری اسلامی از مفاهیم وارد شده جدید در نظام سیاستگذاری هسته جذب مرکزی بود. مسئله گزینش و جذب جدید در نظام اسلامی به قدری جدی بود که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در سال 1361 پیامی در رابطه با انحلال هیئتهای گزینش صادر کرد. در پیام امام خمینی آمده بود: «تمام هیئتهایى را که به نام گزینش در سراسر کشور تشکیل شدهاند، منحل اعلام مىنمایم، چه در قواى مسلح یا در وزارتخانهها و ادارات و چه در مراکز آموزشوپرورش تا برسد به دانشگاهها. تمام آنها منحل است و ستاد انحلال را اعلام نماید. ستاد موظف است در اسرع وقت دستور دهد تا هیئتهایى به جاى هیئتهاى منحله، از افراد صالح و متعهد و عاقل و صاحب اخلاق کریمه و فاضل و متوجه به مسائل روز تعیین تا در گزینش افراد صالح، بدون ملاحظه روابط اقدام نمایند و گزینش زیر نظر آنها انجام گیرد و دقت شود تا این افراد، تنگنظر و تندخو و نیز مسامحهکار و سهلانگار نباشند. و چنانچه قبلا تذکر دادهام میزان در گزینش، حال فعلى افراد است، مگر آنکه از گروهکها و مفسدین باشند، یا حال فعلى آنها مفسدهجویى و اخلالگرى باشد. و اما کسانى که در رژیم سابق به واسطه جوّ حاکم یا الزام رژیم ستمگر مرتکب بعضى نارواها شدهاند ولى فعلا به حال عادى و اخلاق صحیح برگشتهاند، تندرویهاى جاهلانه در حق آنها نشود که این ظلم است و مخالف دستور اسلام و باید ممنوع اعلام شود.» پیام امام خمینی در آن سالها و تأکید بر رعایت انصاف و دوری از ظلم، نشان میدهد که با وجود اصرار بر استقرار نظام اداری و استخدامی جدید اما همچنان نهادها را موظف بر رعایت حداکثری عدالت میداند و نسبت به عدم ایجاد نارضایتی حتی در میان کارمندان رژیم سابق نیز توجه دارد.
گزینش نباید مانع کار آدمحسابیها باشد
در سالهای اخیر ازجمله نارضایتیهای ایجاد شده در هسته گزینش استخدامیها، استخدامیهای آموزشوپرورش بود. تا جایی که رهبر معظم انقلاب نیز در بیانات خود در سال 99 گفته بودند: «باید در جذب معلمان، یک گزینش صحیح و خردمندانه انجام شود و اجازه ورود نیروی بیکیفیت به آموزشوپرورش داده نشود.» همچنین رهبر معظم انقلاب در جملات متعدد دیگری نیز به هسته گزینش اشاره کرده بودند: «در تشخیصها، در گزینش اشخاص و در گزینش مسئولان باید خدا را در نظر بگیرید. گزینش باید گزینش هوشمندانه، عالمانه و دقیق باشد.» در دیدار مردم قم در 18 دی ماه سال 82 نیز رهبر معظم انقلاب تاکید کرده بودند: «هم رد کردن آدم صالح، هم پذیرفتن آدم ناصالح، هر دو بد و هر دو خلاف است.» یکی از موارد مورد توجه در گزینش چند دهه اخیر، توجه به تعهد افراد است. بیشک با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب و برای پیشبرد اهداف و آرمانهای اصیل انقلاب، انتخاب افرادی در چهارچوب نظام اسلامی، امری صحیح است. اما آیا همانقدر که به تعهد افراد در گزینشها دقت میشود، روی تخصصشان نیز تمرکز میشود؟
ردّ افراد مختلف و بعضا متعهد به انقلاب اسلامی در گزینشهای اداری در دهههای اخیر، عموما منجر به دلخوری، بغض و درنهایت نارضایتی در میان بدنه و قشری خواهد شد که خودش برای خدمت به ملت و نظام پیشقدم شده است. در مواقعی حتی دیده شده که برای انتخاب یا انتصاب یک منصب، سالهاست قاعده شایستهسالاری فراموش شده و کار از طریق رابطهسالاری جلو میرود. البته در این میان ناگفته نماند که این مسئله با دورتر شدن از مرکز، تشدید میشود و هرقدر نظارت بر هسته گزینش کمتر باشد، اجحاف در حق افراد شایسته بیشتر و بیشتر میشود.
فیلترینگ و نارضایتی چندین ساله
این روزها قصه فیلترینگ و کیفیت اینترنت از جدیترین شکوهها و گلایههای مردم در رابطه با سیاستگذاریهای حوزه حکمرانی است. ماجرای این نارضایتی به قدری ملموس و وسیع است که هم دانشآموزان میتوانند ساعتها در رابطه با کیفیت اینترنت و فیلترینگ سخن بگویند و هم بزرگسالان. دامنه این نارضایتی عمومی شاید از سایر مصادیق دیگر بیشتر و جدیتر است و چند سالی است که مردم منتظر تصمیم نهایی سیاستگذاران و حکمرانان این حوزهاند. بهبود کیفیت اینترنت و روشن شدن سیاست فیلترینگ از مطالبات جدی مردم در سالهای اخیر است.
وفاق ملی ابعاد دیگری هم دارد
اصلاح سهمیههای کنکور، اصلاح سیاستگذاریهای قدیمی یا بروکراسیهای غیرواقعی در جذب و گزینش افراد یا حتی روشن شدن تکلیف مردم با فیلترینگ و کیفیت اینترنت اگرچه نتیجه ملموس اقتصادی در پی نخواهد داشت اما چند گام رو به جلو برای آشتی دولت با مردم است؛ چراکه به اقشاری که درگیر این نارضایتی شدهاند این پیام القا خواهد شد که سیاستگذاران این کشور، تصمیماتشان را با توجه به اقتضای زمانه و نیاز ملت اتخاذ میکنند و در پی ایجاد نارضایتی اجتماعی، اگر روند
موجود در دولت به ملت آسیب بزند، این روند اصلاح خواهد شد. شنیدن و اهمیت نارضایتی عمومی از سوی دولت دقیقا یکی از مصادیق وفاق ملی است. شعار دولت پزشکیان، وفاق ملی است. وفاق ملی تنها اجماع میان سیاسیون نیست بلکه میتواند اجماع سیاسیون برای حل مشکلات، شنیدن و بررسی نارضایتی مردم باشد. به عبارتی وفاق ملی مستلزم بهبود رابطه میان حکمرانان و سیاستگذاران با ملت است. اگر وفاق ملی تنها در آشتی و عکس یادگاری با سیاسیون جناح چپ و راست باشد، اجرای این شعار ابتر خواهد ماند.
اصلاح این چالشهای اجتماعی و زخمهای چندساله، نیازی به تدوین دکترین اقتصادی یا اختصاص بودجه یا انجام پروژههای گزاف و بزرگ عمرانی ندارد، بلکه نیاز به فهم نارضایتیهای عمومی مردم دارد. به عبارتی دیگر با وجود اینکه این مشکلات، در دسته مشکلات اقتصادی مردم تعریف نمیشود اما حل آنها، حتی زخمهای اقتصادیشان را ترمیم میکند و اعتماد خدشهدار شده به سیاستگذاران را تا بخش زیادی، بازمیگرداند. البته بدیهی است که اجرای وفاق ملی، آن هم در سطح ملی، نیاز به جدی گرفتن مسائل اجتماعی دارد.
فیلمهای سینمایی امروز تلویزیون
🎞 «لارو» ساعت ۱۰ از شبکه سه
🎞 «هایدی» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران
🎞 «پسر سردار» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش
🎞 «زنگ آخر» ساعت ۱۴ از شبکه کودک
🎞 «پستچی وظیفهشناس» ساعت ۱۵ از شبکه نمایش
🎞 «با تمام قلبم» ساعت ۱۵:۲۰ از شبکه سه
🎞 «در دل دریا» ساعت ۱۷ از شبکه نمایش
🎞 «کاراگاه کنان، مأمور صفر» ساعت ۱۸ از شبکه امید
🎞 «آری و تندباد» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش
🎞 «بازی سیاست» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار
🎞 «مجنون» ساعت ۲۱ از شبکه نمایش
🎞 «چاقوکشی» ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه فراتر
🎞 «درون هزار توی گریزلی» ۲۳ از شبکه نمایش
🎞 «ارباب جنگ» ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه یک
حمله هوایی اسرائیل به حماه و درعا در سوریه
رسانههای سوری از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهرک «معرین» در اطراف شهر «حماه» خبر دادند.
همچنین، صدای انفجارهای شدید در شهر «درعا» (جنوب سوریه) نیز به گوش رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله هوایی اسرائیل به حمص سوریه
طبق اولین گزارشها، تاکنون چهار نفر در این تجاوز هوایی، زخمی شدهاند.
مدیر شهرک صنعتی حسیاء: حمله هوایی اسرائیل علاوه بر خودروهای مملو از تجهیزات پزشکی و امدادی در این شهرک، یک کارخانه خودروسازی را نیز هدف قرار داد که منجر به آتشسوزی گسترده شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعی برق دو میلیون خانه در پی طوفان «میلتون»
منابع خبری غربی گزارش دادند که برق بیش از دو میلیون خانه و کسب و کار در فلوریدا به دلیل طوفان «میلتون» که این ایالت را درنوردید قطع شد.
ادعای رئیس سیا: «ایران ممکن است به یک هفته برای تولید بمب هستهای نیاز داشته باشد، ولی امروز شواهدی از تصمیم ایران برای ساخت سلاح اتمی وجود ندارد»
رزمایش مشترک دریایی جستجو و نجات توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سلطنتی عمان در آبهای سرزمینی این کشور اجرا شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران از مرمت اضطراری خانه آیتالله طالقانی و تهیه پرونده ثبتی این اثر فرهنگی برای ثبت در فهرست آثار ملی خبر داد.
دکتر عراقچی وزیر امور خارجه و شیخ محمد بن عبد الرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر دیدار و گفتگو کردند.
رئیس مجلس که برای دیدار با مقامات تاجیکستان به این کشور سفر کرده است، پیش از ظهر امروز با امامعلی رحمان رئیسجمهور تاجیکستان دیدار کرد.
اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل در پاسخ به اردوغان: من به ترک ها می گویم که استانبول به زودی پایتخت یهودیان خواهد شد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که منتظر شگفتیهای ما باشید.
ارتش لبنان اعلام کرد که دو تبعه سوری به نامهای ««م.ا» و «ب.ع» را که اقدام به عکسبرداری از اماکن مختلف و مستندسازی نتایج بمبارانها میکردند را دستگیر کرده است.این دو نفر همچنین پس از بمبارانها در کنار ساختمانهای مورد هدف قرار گرفته حاضر میشدند و روند امداد و نجات و بیرون کشیدن پیکر شهدا را پیگیری میکردند تا نتایج را به اطلاع رژیم صهیونیستی برسانند.
توصیه هاشمی طبا به رئیسجمهور: هرچه دولت در میان بحرانهای بیشتر باشد، باید چابکتر، منعطفتر و تصمیمگیرتر باشد و در مقابل کژیها و ناراستیها محکمتر قدم بردارد. شاید دلیل آنکه دولت همچنان کجدار و مریز راه میرود ،آن است که گفتمان مشخصی را انتخاب نکرده است.
هدایت شده از °•| ترک گناه |🏴•°
50.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🛑بابا نتانیاهو!!!
اصلا میفهمید از کی، دارید
به چه قیمتی حمایت میکنید؟؟؟
🌻⃟•°➩‹@TARKGONAH1
#ایران
#تفکر
#وعده_صادق