نعیم قاسم: از روز سهشنبه گذشته، با هدف قرار دادن روزانه حیفا و آنچه فراتر از آن است، اجرای معادله جدیدی را آغاز کردهایم - تحمیل خسارات و هزینههای واقعی به دشمن.
🇱🇧 نعیم قاسم: به همه میگوییم خیالتان راحت باشد، این ما هستیم که هیولای صهیونیست را میگیریم و در قفسش میندازیم.
🇱🇧نعیم قاسم: مقاومت شکست نخواهد خورد، زیرا ما مالک این سرزمین هستیم و ذلت را نمی پذیریم.
شیخ نعیم قاسم: همان طور که سید ما میخواست موشکهای مقاومت به حیفا و تلآویو رسیده است. هر نقطهای را در سرزمینهای اشغالی که بخواهیم هدف قرار میدهیم
ما از دو هفته پیش در یک جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی قرار داریم. رزمندگان ما با نظامیان صهیونیستی در مکانهای مختلفی درگیر هستند
آنچه که برادران ما در طول دو هفته گذشته در میدان به دست آوردند فراتر از پیشبینی ما بود. جوانان ما منتظرند تا درس بزرگی به ارتش رژیم صهیونیستی بدهند.
معاون دبیرکل حزب الله: حمله پهپادی دو شب پیش در سالن غذاخوری بیش از 70 کشته بر جای گذاشت.
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله اسرائیل به کارخانه سایپا در شهرک صنعتی «حسیاء» در حومه حمص سوریه
«فردا» گزارش میدهد:
سازمان ملل در معرض آتشهای نتانیاهو؛ خودکرده را تدبیر نیست!
جنایتهای رژیم صهیونیستی در شرایط سکوت سازمان ملل و حمایتهای چند کشور غربی با محوریت آمریکا ادامه یافت تا جایی که امروز این رژیم حتی به نیروهای سازمان ملل هم شلیک میکند.
گروه سیاست سایت فردا: اخیرا اسرائیل به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل یا همان یونیفل که در جنوب لبنان مستقر شده بودند، حمله نظامی کرد و گفته میشود تعدادی از آن زخمی شدهاند. متعاقب این اقدام نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهونیستی، در پیامی به گوترش، دبیرکل سازمان ملل، گفت در صورت خارجنشدن آنها از منطقه جانشان به خطر خواهد افتاد.
حمله اخیر رژیم صهیونیستی به نیروهای سازمان ملل با واکنشهای تند بینالمللی مواجه شد؛ از جمله آنکه سخنگوی یونیفل در واکنش به اقدام اسرائیل و سخنان نتایناهو گفت: «هیچ طرفی نمیتواند به تنهایی راجع به سرنوشت مأموریت نیروهای یونیفل در این منطقه تصمیمگیری کند. نیروهای یونیفل به مأموریتی که شورای امنیت به درخواست دولت لبنان به آنها محول کرده، ادامه میدهند؛ بنابراین مأموریت یونیفل در جنوب لبنان تصمیمی مشترک است و هیچ دولت یا طرفی نمیتواند به تنهایی در مورد این مأموریت تصمیمگیری کند».
استفان دوجاریک، سخنگوی گوترش هم گفت: «دبیرکل سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به پستهای دیدهبانی نیروهای صلحبان این سازمان در جنوب لبنان در روزهای گذشته که چندین تن از این نیروها را مجروح ساخت محکوم و تاکید کرده که این حملات ممکن است مصداق ارتکاب جنایت جنگی باشند».
بورل، مسئولیت سیاست خارجی، اتحادیه اروپا هم گفت: «کار یونیفل بسیار مهم است. حمله به نیروهای سازمان ملل کاملا غیرقابل قبول است».
به نظر میرسد هرچه به پیش میرویم نتانیاهو ابعاد تازهای از رویکرد جنایتکارانه در عرصه بینالمللی را به نمایش میگذارد تا حدی که حالا رسما علیه نیروهای سازمان ملل هم آتش گشوده است. نتانیو به نوعی در باتلاقی گرفتار شده که هر دستوپایی برای رهایی میزند و عملا هیچ خط قرمزی نیست که رد نکرده باشد. سازمان ملل متحد و کشورهای غربی با محوریت آمریکا از آغاز جنگ غزه سعی در حمایت حداکثری از رژیم صهیونیستی داشتند تا جایی که همین حالا هم آمریکا سامانه ضدموشکی تاد را برای اسرائیل ارسال کرده است اما به نظر میرسد بعد از آنکه همه ملتها و بسیاری از دولتها جنایات رژیم صهیونیستی را تهدیدی برای جامعه جهانی قلمداد کردند حالا چند کشور غربی و سازمان ملل که همیشه تحت تأثیر آمریکا عمل میکند هم متوجه شدهاند از مخاطرات نتانیاهو و رژیم صهیونیستی در امان نیستند. البته خودکرده را تدبیر نیست زیرا به گفته بسیاری از کارشناسان جنایات صهیونیستها در شرایطی سکوت سازمان ملل و کشورهای غربی ادامه یافت.
از سمت نتانیاهو هم اگر به قضیه نگاه کنیم، مییابیم که او در سختترین موقعیت خود قرار گرفته است؛ به نحوی که علاوه بر آنکه همه کشورها و ملتهای منطقه علیه او شدهاند، در میان ملتهای دنیا ولو ملتهای غیرمسلمان نیز جایگاهی ندارد و بلکه همه از او نفرت دارند. حالا حتی دولتهایی که پیشتر حامی او بودند نیز سعی میکنند از رژیم صهیونیستی فاصله بگیرند زیرا میدانند حمایت از این رژیم در حوزه افکار عمومی برایشان پیامدهای سنگینی به بار میآورد. بنابراین میشود گفت شرایط فعلی نتانیاهو مصداق بارز «از اینجا رانده و از آنجا مانده» است.
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
گفتگو با دانشجوی جنجالی که از پزشکیان وقت سخنرانی گرفت | دنبال پست گرفتن نیستم مسئول بسیج دانشجویی
مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها که با حضور مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، حواشی جدی داشت که با گذشت چند روز در شبکههای اجتماعی و رسانهها درباره آن بحث داغ است. ماجرا از این قرار بود که علیرضا صفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، نسبت به اینکه به دانشجویان تریبون داده نشده، معترض شد و این در حالی بود که رئیس جمهور پشت تریبون بود و میخواست سخنرانی کند. در نهایت مسعود پزشکیان گفت اجازه دهید بیاید بالا و به او تریبون داد.
بعد از این اتفاق، دو جریان در شبکه ایکس نسبت به عملکرد این دانشجو واکنش نشان دادند. دسته اول طرفداران دولت که این حرکت صفری را نقد کرده و دسته دیگر که درخواست او از رییس جمهور را منطقی و در راستای جنبش دانشجویی میدانستند. با او درباره اتفاقات آن روز وحواشی بعد از آن که در فضای مجازی رخ داد. گفتگو کردیم که در ادامه میخوانید:
*آقای صفری، چه اتفاقی افتاد که تصمیم گرفتید در حین سخنرانی رییس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاهها، به آن شکل انتقاد کنید؟
-در میانه صحبتهای رئیس جمهور نبود و همان ابتدای سخنرانیاش بود. آن صحبتها هم مطالبه دانشجویان داخل سالن بود. ما معتقدیم که حضور پیدا کردن در دانشگاه اقتضائاتی دارد که اصلی ترین آن حفظ حرمت صاحبان علم یعنی دانشجویان است. الان دانشگاه تهران ۵۰ هزار دانشجو دارد و باید بالاخره صدایی از آنها باشد، صدایی که اتفاقا نباید گزینشی و فرمایشی باشد و همه نمایندههای تشکلها بتوانند صحبت کنند. این موضوع هم پدیده نوظهوری نیست و همواره جزو مطالبات دانشجویان بوده است.
*اما برداشت افکار عمومی این شد که شما معترضید که چرا به بسیج دانشجویی در این جلسه تریبون داده نشده.
اتفاقا پشت تریبون که رفتم، به نمایندگی از همه تشکلها صحبت کردم. رئیس جمهور هر کسی که باشد ما این مطالبه را داریم. کما اینکه وقتی در زمان حضور شهید رئیس جمهور، آقای رئیسی، تریبون ندادند، اعتراض ما محکمتر بود. با این تفاوت که ایشان بعد از مراسم به مسجد دانشگاه آمدند و گفتند که من در جریان درخواست شما نبودم و دلجویی کردند. اتفاقا به همین دلیل و برای جلوگیری از اتفاق پارسال ما از یک هفته قبلتر با معاونت ارتباطات ریاست جمهوری، دفتر رئیس جمهور، سرپرست دانشگاه تهران، نمایندگی مقام معظم رهبری و چند جای دیگر ابتدا پیگیریهای رسمی برای سخنرانی در این مراسم داشتیم و سپس از طرف پنج تشکل دانشجویی یعنی انجمن دانشجویان مستقل، جامعه اسلامی دانشجویان، مجمع دانشجویان عدالت خواه، انجمن اسلامی دانشگاه و بسیج دانشجویی نامه علنی مشترک نوشتیم که باز هم تریبون ندادند.
*بعد از اینکه توانستید پشت تریبون بروید و برگردید، غیر از مواردی که رسمی گفتید، نکته شخصی هم با رئیس جمهور بین تان رد و بدل شد؟
نه! همان بود که پشت تریبون گفتم. منش رئیس جمهور جای تقدیر دارد و آقای پزشکیان باید بتواند این منش شخصیاش را برای ساز و کار حکمرانیاش هم تجویز و در همه ارکان محقق کند. این روحیه را حسن روحانی نداشت. در حالی که رئیس جمهور وقتی وارد دانشگاه میشود باید حرف دانشجویان را بشنود. نه اینکه در یک برنامه نمایشی شرکت کند. به ما گفتند که این برنامه تشریفاتی است! مطالبات ما شفاف است اگر رئیس جمهور میخواهد شان دانشگاه یعنی دانشجو و سایر ارکان آن را حفظ نکند به دانشگاه نیاید.
*یکی دیگر از حاشیههای این مراسم این بود که یکی از دختران هم دانشگاهی شما در ابتدایی که پشت تریبون رفتید، گفت که شما نماینده ما نیستید، چرا با وجود اینکه نامه مشترک زدید این حرف را زد؟
من پشت تریبون که رفتم، بیانیه بسیج دانشجویی را که نخواندم، اتفاقا گفتم که نمیتوانم صدای همه باشم اما مطالبه کردم که به همه تشکلها تریبون داده شود. متاسفانه مشی انجمن اسلامی دانشگاه تهران همین است، مثلا در زمان انتخابات آقای پزشکیان را دعوت کردند ولی به ما تریبون ندادند اما برعکس ما هر نامزد انتخابات را که دعوت کردیم به آنها تریبون دادیم.
*بعد از این مراسم، عکسهای شما را با سعید جلیلی در فضای مجازی منتشر کردند و گفتند که شما به دلیل همسویی با او، میخواستید مراسم سخنرانی رئیس جمهور را بهم زدید؟
من با شهید امیر عبداللهیان، با سید حسن خمینی، با محمدباقر قالیباف و حتی شهید رئیسی هم عکس دارم که غیر از مورد آخری همه را منتشر کردند. این حرف هم جزو بیاخلاقیهای رسانهای است که هر موضوعی را دست آویز سیاسی میکنند. شعار سر میدهند زنده باد مخالف من اما درعمل کار دیگری میکنند.
*از دیگر حواشی که حول محور اقدام شما مطرح شد این بود که شما با این شکل از اعتراض میخواهید در آینده پست و سمت سیاسی بگیرید و وضعیتتان را با فرد دیگری که الان پست بالایی دارد، تطابق دادند.
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
گفتگو با دانشجوی جنجالی که از پزشکیان وقت سخنرانی گرفت | دنبال پست گرفتن نیستم مسئول بسیج دانشجویی
با این حرفها میخواهند مطالبات اصلی را به حاشیه ببرند و اتفاقا این دسته از حرفها نشان میدهد که ما عملکرد درستی داشتیم و راهمان درست است و اتفاقا جنبش دانشجویی این مسیر را با شدت بیشتری دنبال میکند. فقط کسانیکه این حرفها را میزنند، بدانند که من رتبه سه رقمی کارشناسی و دو رقمی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم.
در نهایت قرار شد که ۱۶ آذر به تشکلها تریبون داده شود؟
بله، من این قول را از رئیس جمهور گرفتم. این را هم بگویم که آقای سیمایی صراف، وزیر علوم که گفته بودند این مراسم جشن است، وقتی نوبت خودشان شد و پشت تریبون رفتند، نسبت به بودجه وزارت علوم انتقاد کرده و مطالبه داشتند که افزایش داشته باشد. این حرفهای او در تناقض با ادعایش بود.