فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کلی گویی نمی شود با فساد مبارزه کرد.
با کلی گویی نمی شود با ظالم و متجاوز (اعم از متجاوز خارجی و داخلی و متجاوزین به بیت المال مبارزه کرد)
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجتالاسلام پناهیان:
محبت امام زمان عجین شده با قدرتامام زمان...
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی
😍 بچههای عزیز من!
✌️ شما همون نسلی هستین که کشور رو به اوج میرسونین
۸آبان سالروز #شهادت_محمد_حسین_فهمیده و روز دانش آموزی گرامی باد🌷🌱
*♨️ رسانه تحلیلی و سیاسی ایتا*
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
در آستانه از سرگیری مذاکرات وین ، وزارت خزانه داری دولت بایدن آمریکا در ادامه سیاستهای یکجانبه گرایانه تحریمهای جدیدی علیه چهار فرد و ۲ نهاد ایرانی اعمال کرد.
یوسف ابوطالبی، سعید آقاجانی، عبدالله محرابی، محمد ابراهیم زرگر طهرانی چهار فردی هستند که به لیست تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا افزوده شدهاند.
شرکت «کیمیا پارت سیوان با مسئولیت محدود» و شرکت «اوج پرواز ما دونفر» دو نهادی هستند که به لیست تحریمهای خزانه داری آمریکا اضافه شدهاند.
متنی که جامعه مدرسین مخالفتش را با آن نشان داده این متن بوده ظاهرا. 👇
مهدی جمشیدی
«هشتسال عبرت» کافی نیست؟!
۱. آیتالله صافیگلپایگانی گفتهاند: گرانی برای مردم طاقتفرسا شده و اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم، به ضرر مردم است.
۲. عبارت ایشان، دلالت بر همان معنایی دارد که رهبر انقلاب در بیانیۀ گام دوّم انقلاب از ان با تعبیر «تحلیل سراپا غلط» یاد کرده است؛ اینکه مشکلات معیشتیِ مردم را نه به اراده و توانمندیِ مسئولان و ظرفیّتهای وطنی و بومی، بلکه به مناسبات خارجی متصل کنیم و در اقتصاد برونزا باشیم.
۳. جالب است که این حرف را حسن روحانی، «هشت سال پیش» مطرح کرد و به واسطۀ آن، عوام ظاهربین و بیتحلیل و سطحینگر را فریفت و از آنها رأی گرفت. البتّه غلطبودن این تحلیل، در «عمل» ثابت شد، و هشت سال مذاکره و بازی با سند ننگین برجام، هیچ حاصلی برای سفرۀ مردم نداشت. امّا امروز پس از هشت سال، همین سخن ناصواب را از زبان یک «مرجع تقلید» میشنویم. هم تقلیدِ سیاسیِ ایشان از نیروهای سکولار بسیار مذموم هست، هم تأخیرِ سیاسیِ ایشان در تکرار این تحلیل سراپا غلط. نمیدانم «تقلیدِ» ایشان را مذمّت کنم یا «تأخیر»ش را.
۴. صدق گفتۀ ایشان، از حامیان سخنش پیداست؛ علی مطهری و مهدی نصیری و فرید مدرسی. ورشکستگان سیاسی، در کمین نشسته بودند که لقمهای را از دهان ایشان بربیایند و بر آن، موجسواری رسانهای کنند.
۵. استاد مطهری، بسیار نسبت به «بیوت مراجع»، حسّاس بود. ایشان زمانی به حاج احمدآقا گفته بود: مراقب باشید بیت آقای خمینی، مانند بیت آقای بروجردی نشود. اغلب اینگونه است که مراجع به دلیل «ارتباطات محدود» و «محیط بسته»ای که در آن هستند، با واسطه با «واقعیّت» تماس دارند و این واسطهها، همان «اعضای دفتر» هستند. در واقع، اعضای دفتر، «مهندسان مواضع» و «طرّاحان ذهن» این بزرگان هستند. این وضع، خاص آیتالله بروجرودی نبود، بلکه آیتالله شریعتمداری و آیتالله منتظری نیز دچار این آسیب بودند. برخی دیگر نیز چنین هستند که لازم به نامبردن نیست.
۶. اینکه بعد از هشت سال «سرافکندگیِ ملّی» و «فقر عمومی» که حسن روحانی با فریبکاری رسانهای و خطابههای دروغین بر مردم تحمیل کرد، بدانیم این بیراهه به مقصد نمیرسد، محتاجِ بصیرت نیست. امروز مردم کوچه و بازار هم از غرب ناامیدند و میدانند و مشکل اصلی، «کفایت حاکمان» بوده است نه «سیاستهای کلّیِ نظام». مشکل این بوده که حسن روحانی، «تنبلی» و «ناکارآمدی» و «بیکفایتیِ» خویش را بر ایران تحمیل کرد و سرمایههای ملّی را به باد داد و آتشِ «فساد دولتی» را شعلهور ساخت. امّا افسوس که «مرجع تقلیدِ شیعه»، چنین برداشتی ندارد و همچنان چشم به «بیرون» دارد.
۷. عالِم راستین و محقّقِ طالبِ نفسالامر، در این اندیشه نیست که سخن و داوریاش، با چه کسی اصطکاک مییابد و منزلت و اعتبار چه جریانی را میخراشد، بلکه دل و جان در گروی «حقیقت» دارد و آن را «محافظهکارانه» در پای «بزرگان»، قربانی نمیکند. در عمل مشخص شد که این تحلیل، «سراپا غلط» است. مهمّ نیست چه کسی به آن معتقد است: بنده یا یک مرجع تقلید. آنان که محقّق هستند نباید اشخاصِ هر چند بزرگ را بر «حقیقت» ترجیح دهند.
۸. باب «نقادی»، به دو صورت بسته میشود: یکی با «استبداد آشکار» و دیگری با «قدیسسازی از اشخاص». دوران قرون وسطی و کلیسای کاتولیک و سلطنت پاپها گذشته و نمیتوان نفهمید و نگفت و نخواست.
۹. بعضی دوستان، هر گاه ناخشنود میشوند، پای «ادب» و «ادبیات» و «اخلاق» را به میان میکِشند و در قالب تذکرِ اخلاقی، «نسبت ناروا» میدهند. همین که کسانی نسبت به خطای بزرگ یک مرجع تقلید، حسّاس نیستند و برآشفته نمیشوند، امّا این قبیل یادداشتهای انتقادی را برنمیتابید و وظیفۀ شرعیِ خویش میدانند که بیدرنگ، موضعگیریِ منفی کنند و بر کرسی موعظه بنشینند یا جوّسازی کنند، نشان میدهد که پای «سوگیری سیاسی» در میان است.
۱۰. اگر برای اثبات سخنم، به «آیتالله خامنهای» استناد کنم و نظر ایشان را به عنوان «ولیّفقیه» به میان آورم، متهم به «دخالتدادن اقتدار سیاسی در بحث» و «مواجهۀ متعبّدانه و متعصّبانه با ایشان» میشوم، و اگر به «واقعیّتهای عقلی یا تجربی» استناد کنم و «مجتهدانه» و «محقّقانه»، نظرورزی نمایم، متهم به «خودمحوری» و «خویشمرکزبینی» میشویم. مسأله را به حاشیه نرانیم: نه اینکه انقلاب با بسیاری از کشورها، قهر است، صحیح است؛ و نه اینکه راهحل مشکلات معیشتیِ مردم، ارتباطات خارجی و اقتصاد برونزا است. هر دو پیشفرض ایشان ناصواب هستند و این ناصواببودن، متّکی به هشتسال تجربۀ عینی است: «هشتسال خسارت محض» و «هشتسال عبرت». کافی نیست؟! میخواهید به عنوان مرجع تقلید، دوباره مردم را سرگردان «مذاکره» و «برجام» و «غرب» و «تعلیق» و «شرطیشدن اقتصاد» و ... کنید؟!
@ali_mahdiyan
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهمترینتکنیکموفقیت
🔰تکنیک برتر برای افزایش رزق و روزی چیست؟!؟
🔸مهمترین روش علمی که چکیده ۳۰ تکنیک برتر روانشناسی است، برای رسیدن احساس خوب، دوستان خوب، شغل خوب، علم خوب و همه خوبی های متصور، در این کلیپ.
🔸تکنیکی برتر از تمام دوره های موفقیت و بازاریابی و nlp و هیپنوتیزم و یوگا و تمام روش های موجود در عالم.
🔸یک معجون فوق العاده، یک شاه کلید، آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری، که با یک تیر هزار نشان را با آن میزنی.
#منتشرکنید
🔸🌷🔸به ما در ایتا بپیوندید:
#کانالمعرفت(معنویتوبصیرت)
eitaa.com/marefatdiny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸چرا ایستادی!؟! 😭
🔸🌷🔸به ما در ایتا بپیوندید:
#کانالمعرفت(معنویتوبصیرت)
eitaa.com/marefatdiny
سیانان:
شاید آمریکا در حین مذاکره هم ایران را تحریم کند
یک فردِ نزدیک به مذاکرات به سیانان گفته که بایدن در جریان نشست گروه ۲۰ درباره گزینههای احتمالی علیه ایران به رایزنی خواهد پرداخت و تحریمهای جدید علیه تهران حتی در بحبوحه گفتوگوها در وین نیز میتواند علیه ایران اعمال شود.
تصمیمات دولت رئیسی، صادرات غیرنفتی را به اوج رساند
صادرات غیرنفتی کشور در مهرماه امسال به بالاترین رقم 29 ماه اخیر افزایش یافته است.
محمد لاهوتی(رئیس کنفدراسیون صادرات ایران):
از ابتدای دولت سیزدهم چندین تصمیم مهم درباره صادرات گرفته شد و فعالان اقتصادی را نسبت به بهبود روند تجارت امیدوار کرد.
یکی از این تصمیمات منفککردن استرداد مالیات از رفع تعهد ارزی است. این تصمیم به افزایش منابع مالی بنگاهها کمک خواهد کرد، اما رشد مهرماه را نمیتوان متاثر از این امر دانست و مسلما آثار چنین سیاست مهمی را درماههای آینده شاهد خواهیم بود، اما میتوان اعداد ثبتشده برای صادرات را ناشی از چند عامل دانست.
نخست اینکه در چندماه اخیر در بخش تجارت خارجی شاهد ثبات نسبی در بازار ارز بودیم و افزایش یا کاهش زیادی در این بازار رخ نداده است.
دوم اینکه روند واردات مواداولیه کارخانهها تسهیل شده و دیگر از سختگیریهای سه سال اخیر خبری نیست. این موضوع تولید کالا و بهتبع آن صادرات را تحتتاثیر قرار داده است.
هر دم از این باغ...
ادعای جدید و جالب وندی شرمن درباره مذاکرات برجام:
طرف ایرانی نگران بود اگر روند مذاکرات روی کاغذ مکتوب شود، در تهران این متون مورد کنکاش قرار میگیرند و مشکلساز میشوند. به این دلیل ما در اتاق مذاکرات از تخته سفید استفاده کردیم و ايرانیها از بخشهایی که میخواستند یادداشت برمیداشتند.
🙄🙄🙄
♻️ آقای اژهای، متهم اصلی دارد به ریش ما میخندد!
t.me/rasaeemed/146
1⃣ پرده اول:
در تاریخ ۱۷ تیر ۹۶ ری تکیه، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا: «امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که میتواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود، برنامه و طرح ریزی کند. این کار نه فقط به "خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی" نیاز دارد، بلکه به یافتن راههایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آنهم نیاز دارد. برنامهریزی برای همه این کارها باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود، بسیار دیر خواهد بود.»
2⃣ پرده دوم:
امام خامنهای در۲۲ مرداد ۹۷:
همین قضیّه ارز و سکّه و این حرفهایی که این دو سه ماهه پیش آمد، خب مبالغ زیادی -حالا گفتند #هجده_میلیارد_دلار، اسکناس موجودِ ارز؛ برای کشور ما که در تهیّهی ارز مشکل داریم و ارزها و پولهای خودمان را هم نمیتوانیم از خارج وارد کشور کنیم و سخت است، هجده میلیارد رقم بالایی است- بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها، آمد دست افرادی که از آن #سوءاستفاده کردند. یک نفری یک کالایی را ثبت سفارش کرد، یک کالای دیگر آورد؛ یک چیزی را درخواست کرد برای یک مقصودی، ارز را در آنجا مصرف نکرد؛ گفت میخواهم مسافرت بروم، نرفت؛ ارز را یا آوردند - یک تعداد معدودی- استفاده کردند، یا به قاچاقچی فروختند [و او] ارز را برداشت برد خارج، یا به کسی فروختند که آن را احتکار کرد و نگه داشت تا گران بشود و بیاید به قیمت دو برابر و سه برابر بفروشد و به ثروت بادآورده [برسد]؛ خب اینها #مشکلات_مدیریّتی است؛ این ربطی به تحریم ندارد. مسئولین محترم کشور، به این معنا اذعان دارند؛ قبول دارند که مشکلِ اینجوری هست؛ بنابراین بسیاری از مشکلات از این قبیل است. مشکلات، مربوط به نحوه مدیریّت ما و نحوه سیاستگذاریِ اجرایی ما است.
ارز را یا سکّه را وقتی که بصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد.
ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم - مفسد اقتصادی، قاچاقچی-
درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛
"او" را باید دنبال کرد.
در این کاری که اخیراً قوّه قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه،
لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها #خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
وقتی اینجور قیمت ارز ترقّی پیدا میکند - یعنی قیمت ریال میآید پایین- خب برای آن کارمندی که روزمُزد است یا حقوق اندکی دارد، دیگر چیزی باقی نمیماند. قیمت ریال وقتی آمد پایین، قیمت پول ملّی وقتی آمد پایین، مشکلات همین میشود که ملاحظه میکنید. خب، این یک نکته که بنابراین، تحریمها اثر دارند - نه اینکه اثر ندارند- امّا عمده تأثیرِ سوء، مربوط به نحوه اقدام ما و مدیریّتها است.
3⃣ پرده سوم:
وحید مظلومین معروف به سلطان سکه در ۲۳ آبان ۹۷ اعدام شد و مردم میپرسند چرا کسی که راه را بر سوء استفاده امثال این فرد باز کرده محاکمه نمیشود؟
4⃣ پرده چهارم:
احمد عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی، بعد از بازداشت در اعترافاتش میگوید "من با این کار مخالف بودم، اما نمیدانم آقای روحانی با چه استدلالی دستور انجام این کار را داده بود!". یعنی دستور انجام این کار، توسط شخص روحانی صادر شده بود.
⏹ نتیجه گیری:
رئیس محترم قوه قضائیه!
وقتی روحانی در راستای پیاده کردن این توطئه آمریکایی، در خرداد و تیر ۹۷ به میلیاردها دلار ارز و نیز هفت میلیون قطعه سکه طلای خزانه کشور، چوب حراج زده و بخش قابل توجه آنرا در اختیار دلالان و رانت خواران و باندهای مافیایی قرار داده است. درنتیجه قیمت دلار انروز تا حدود ۱۲ هزار تومان و امروز تا ۲۷ هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه نیز آنروز به بیش از چهارمیلیون و امروز به بیش از ۱۱ میلیون تومان رسیده واغلب کالاهای مورد نیاز روزمره مردم نیز گران شد؛ تعلل بیش ازاین صحیح نیست و مردم از شما میخواهند که روحانی را به دادگاه فراخوانده و او را بازداشت و محاکمه کنید. چرا که به حکم قطعی رهبرانقلاب جرم کسی که این ارزها و سکهها را با تخلف و غیرقانونی توزیع کرده، بسیار بیشتر است به استناد قاعده سبب اقوی من مباشر...
خلاصه چطور ممکن است:
گیرنده ارز و سکه: اعدام
عرضهکننده: ۱۰ سال حبس
دستور دهنده و مقام اصلی: ول بچرخد و آزاد! به ریش همه ما هم بخندد؟!
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ تغییر رویکرد محسوس در سیما
🔰 حمید رسایی: تبریک به مدیریت جدید سازمان صدا و سیما که در حال برگرداندن مرجعیت خبری به رسانه ملی است. اخبار ساعت ۱۴ امروز بلافاصله پس از آغاز برنامه، سراغ موضوع اختلال در جایگاههای بنزین به عنوان مهمترین خبر روز رفت و به تحلیل و اطلاعرسانی درباره آن پرداخت تا از این پس، مردم به جای رسانه رسمی کشور که باید صدای مشکلات آنها باشد، به سمت رسانههای معاند نروند. پیش از این موضوعات مهمی از این دست، با تأخیر ان هم به صورت سربسته و در انتهای اخبار، طرح میشد.
به عنوان یک فعال سیاسی از این تغییر رویکرد سپاسگزارم و از آن حمایت میکنم.
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee