📰 دکه روزنامه - پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۱
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت اخبار مربوط به اغتشاشات👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
📸 مجله تایم امریکا درباره زنان ایرانی چه گفت؟!
🔻جلد مجله تایم با معرفی زنان ایرانی به عنوان قهرمان با واکنشهای زیادی همراه شد اما در متن این مجله آمریکایی میشد توصیفهایی رو از زنان ایرانی خوند که خوشایند نیست.
🆔 @TablighGharb
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
34.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱«خاطرات فرنگ🔞 شیخ قمی»😱
انقلاب جنسی در غرب
پایان خانواده و عشق
آغاز بی ارزشی زنان
شعارهای جنبش فیمینیست
آزادی سقط جنین
تعریف انسان: حیوان دو پا دارای شهوت
اصالت قرارداد» نسبیت همه ارزشهای اخلاقی
«خاطرات فرنگ🔞 شیخ قمی»
🔴لینک جلسه اول:
🔗https://eitaa.com/TablighGharb/2662
🔴لینک جلسه دوم:
🔗https://eitaa.com/Israel666/114
🔴لینک جلسه سوم:
🔗https://eitaa.com/Israel666/115
🔻💡کانال روشنگری شیخ قمی💡🔻
⏩https://b2n.ir/Tablighgharb
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
شیخ قمی: گزارش سنای آمریکا از نفوذ شیخ قم نشین در آمریکای لاتین
https://www.aparat.com/v/YfnMg
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
✅در حاشیه تلاش امریکا برای خروج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد
✍ محمدرضا باقرزاده
مدتهاست آمریکاییها و اذناب آمریکا به دنبال بهانه ای برای ممانعت از حضور ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد هستند و اخیرا هم توانستند با آشوبهایی که در ایران به راه انداختند دولتهایی را با خود همراه کنند که در این خصوص به چند نکته باید توجه داشت:
۱. جهانبهسمتفروپاشی سازمان ملل در حال حرکت است و علت اصلی این امر بدعتهاییاست که آمریکا و اذناب آمریکا در دهه های اخیر در این سازمان اعمالکرده و میکنند. امریکائیها سازمان ملل را ابزار تامین منافع خود کرده اند و ادامه این روند جهان را به سمت پایان نظم مبتنیبر منشور سازمان ملل متحد سوق می دهد که دود چنین اتفاقی به چشم همه ملتها خواهد رفت.
۲. تلاش امریکا برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن نقض روش دموکراتیک ورود ایران به این کمیسیون استدر حالی که ایران با رای بالایی به این کمیسیون وارد شد. ایران با میانجیگری و لابی گری وارد این کمیسیون نشده تا اقدام آمریکاییها به ضرر ایرانتمامشود. بلکه این حرکت آمریکا بهطور آشکاری نقض هنجارهای مقرر در سازمان ملل و تضعیف هر چه بیشتر جایگاه این نهاد بین المللی میباشد.
۳. از این که بگذریم باید دید دستاوردهای این عضویت برای ایران در این مدت چه بوده است و تا چه حد باید از نتیجه این اقدام آمریکا متاثر و ناراحت بود.
۴. وانگهی از منظر نگاه به درون و حوزه سیاست داخلی کشور باید دید با تغییر دولت در ایران چه اتفاقی افتاده که آمریکا به این نتیجه رسیده که دیگر از عضویت ایران در این کمیسیون پشمی برای کلاهش درست نمی شود؟!
@MohamadRezaBagherzadeh
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
🔰حجت الاسلام و المسلمین باقر زاده
🔻 اولین استراتژی دشمن برای شبهه پراکنی، انسجام میباشد
▫️نکته مهم در خصوص حرکت دشمن به سمت القاء شبهات این است که بدانیم آنان خیلی دقیق و منسجم در حال حرکت در این مسیر می باشند؛ نشر همگانی و هماهنگ مطالب ضد دین از سوی نیروهای دست نشانده یا هم فکر دشمنان دین نمونه ای از حرکت های دشمن در دین زدایی از جامعه اسلامی است. اولین استراتژی دشمن برای شبهه پراکنی، انسجام می باشد. (در جمع اساتید پاسخ کده های دینی )
◄ مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
➡️ @spasokh
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
باسمه تعالی
🔴هرچند راه اندازی هشتک در دفاع از تروریست های جنایتکار حاکی از #سازماندهی و هماهنگی آنان توسط #قرارگاه_واحدی است، نکات زیر ذکر میشود:
1.#جرم_محاربه یکی از جرایم علیه امنیت عمومی است یعنی موضوع جرم علاوه بر جان و مال یا ناموس مردم، امنیت عمومی است. نیروی انتظامی ضامن امنیت جامعه است در واقع سلاح کشیدن به نیروی حافظ امنیت بدون قصد برهم زدن امنیت و اخافه مردم امکان پذیرنیست.
2. برخلاف #شارلاتانیسم_حقوقی و پندار غلط برخی #حامیان_تروریسم و آدم کشی، لفظ مردم در متون مسلم فقهی شیعه (جواهر الکلام ج۴۲ص۸۹۸) به معنای اعضای جامعه اسلامی است چه مسلمان چه غیر مسلمان تحت فرمان حکومت اسلامی؛ و همچنین لازم نیست که حتما مردمی که در صحنه تجرید سلاح و بوده اند از عمل مرتکب بترسند. بلکه اگر عمل مرتکب باعث اخافه(ترساندن) مردم در سطح عمومی یا حداقل بخشی از مردم شود، اخافه مدنظر شریعت و قانونگذار موضوع ماده 279 قانون مجازات اسلامی انجام گرفته است.
3. برخلاف ادعای جاهلانه شارلاتانیسم حقوقی، طبق دکترین حقوق جزای اختصاصی در چنین جرایمی #قصد_تبعی کافی است؛ به این معنا که فرد بداند کشیدن سلاح موجب برهمزدن امنیت می شود قاصد محسوب می شود.
به عبارت دیگر #قصد_فعل کافی است و لزوما مرتکب نباید #قصد_نتیجه داشته باشد.
به همین خاطر است که در شریعت و حتی قانون، قطاع الطریق و سارقینی که دست به سلاح میبرند درحکم #محارب محسوب
می گردند. (ماده۲۸۱قانون مجازات اسلامی ). این سارقین قصد سرقت دارند لیکن عمل آنها نوعا موجب سلب امنیت عمومی و شوارع(راه ها )می شود و لازم نیست قصد نتیجه سلب امنیت را داشته باشند.
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
پیرو شبهاتی که دکتر برهانی در مورد حکم محاربه ذکر کرده اند نکات ذیل قابل توجه است:
1. طبق ماده 279ق.م.ا: محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.
2. محاربه در رکن مادی مقید به نتیجه (ناامنی در محیط) و در رکن روانی مقید به سوء نیت خاص (به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها) می باشد.
3. طبق ماده 144 ق.م.ا در جرایمی که وقوع آنها منوط به تحقق نتیجه است علم به وقوع نتیجه هم عرض قصد نتیجه است. یعنی قصد نتیجه(ایجاد ناامنی در محیط) لازم نیست بلکه علم به وقوع آن کافی است. بنابراین حتی اگر قصد اولیه مجرم ترساندن یا کشتن یا زخمی کردن مامور نیروی انتظامی بوده باشد ولی می داند که این کار موجب ناامنی در محیط می شود محارب است. چنانکه عادتاً تجرید سلاح بر مامورین نیز موجب ارعاب عمومی می شود. پس قصد تبعی وجود دارد.
4. منظور از «ایجاد قوت قلب و تشجیع مردم» چیست؟ آیا «مردم» فقط شامل «اغتشاشگران» می شود؟!! بر فرض که عده ای از این کار قوت قلب بگیرند ولی در مقابل عده ای دیگر از مردم از آن بترسند در این صورت نیز «ارعاب مردم» صدق می کند و محاربه محسوب می شود.
5. قانون با جرم محاربه سختگیرانه تر برخورد کرده است و حتی به صرف وجود شبهه یا تردید و بدون نیاز به تحصیل دلیل، قاعده درأ را جاری نمی داند(ماده 121 ق.م.ا)
جمعی از حقوقدانان/ 19/9/1401