هدایت شده از طرحی نو🌱
🔴 فرآیند انقلاب اسلامی
✅ یک زنجیرهی منطقی وجود دارد؛ پیشها این را گفتیم، بحث شده. حلقهی اول، انقلاب اسلامی است، بعد تشکیل نظام اسلامی است، بعد تشکیل دولت اسلامی است، بعد تشکیل جامعهی اسلامی است، بعد تشکیل امت اسلامی است؛ این یک زنجیرهی مستمری است که به هم مرتبط است.
🔹انقلاب اسلامی: منظور از انقلاب اسلامی - که حلقهی اول است - حرکت انقلابی است؛ والّا به یک معنا انقلاب شامل همهی این مراحل میشود. اینجا منظور ما از انقلاب اسلامی، یعنی همان حرکت انقلابی و جنبش انقلابی که نظام مرتجع را، نظام قدیمی را، نظام وابسته و فاسد را سرنگون میکند و زمینه را برای ایجاد نظام جدید آماده میکند.
🔸نظام اسلامی: حلقهی بعد، نظام اسلامی است. منظور من در اینجا از نظام اسلامی، یعنی آن هویت کلی که تعریف مشخصی دارد، که کشور، ملت و صاحبان انقلاب - که مردم هستند - آن را انتخاب میکنند. در مورد ما، مردم ما انتخاب کردند: جمهوری اسلامی. جمهوری اسلامی یعنی نظامی که در آن، مردمسالاری از اسلام گرفته شده است و با ارزشهای اسلامی همراه است. ما از این حلقه هم عبور کردیم.
🔹دولت اسلامی: منظور از دولت اسلامی این است که بر اساس آنچه که در دورهی تعیین نظام اسلامی به وجود آمد، یک قانون اساسی درست شد؛ نهادها و بنیانهای ادارهی کشور و مدیریت کشور معین شد. این مجموعهی نهادهای مدیریتی، دولت اسلامی است. در اینجا منظور از دولت، فقط قوهی مجریه نیست؛ یعنی مجموع دستگاههای مدیریتی کشور که ادارهی یک کشور را برعهده دارند؛ نظامات گوناگون اداره کنندهی کشور.
🔸جامعه اسلامی: بخش بعد از آن، جامعهی اسلامی است؛ که این، آن بخش بسیار مهم و اساسی است. بعد از آنکه دولت اسلامی تشکیل شد، مسئولیت و تعهد این دولت اسلامی این است که جامعهی اسلامی را تحقق ببخشد. جامعهی اسلامی یعنی چه؟ یعنی جامعهای که در آن، آرمانهای اسلامی، اهداف اسلامی، آرزوهای بزرگی که اسلام برای بشر ترسیم کرده است، تحقق پیدا کند. جامعهی عادل، برخوردار از عدالت، جامعهی آزاد، جامعهای که مردم در آن، در ادارهی کشور، در آیندهی خود، در پیشرفت خود دارای نقشند، دارای تأثیرند، جامعهای دارای عزت ملی و استغنای ملی، جامعهای برخوردار از رفاه و مبرای از فقر و گرسنگی، جامعهای دارای پیشرفتهای همهجانبه - پیشرفت علمی، پیشرفت اقتصادی، پیشرفت سیاسی - و بالاخره جامعهای بدون سکون، بدون رکود، بدون توقف و در حال پیشروی دائم؛
💥هدف نهایی: این آن جامعهای است که ما دنبالش هستیم. البته این جامعه تحقق پیدا نکرده، ولی ما دنبال این هستیم که این جامعه تحقق پیدا کند. پس این شد هدف اصلی و مهمِ میانهی ما. چرا میگوئیم میانه؟ به خاطر اینکه این جامعه وقتی تشکیل شد، مهمترین مسئولیت این جامعه این است که انسانها بتوانند در سایهسار چنین اجتماعی، چنین حکومتی، چنین فضائی، به کمال معنوی و کمال الهی برسند؛ که: «ما خلقت الجنّ و الانس الّا لیعبدون»؛(۳) انسانها به عبودیت برسند. «لیعبدون» را معنا کردند به «لیعرفون». این معنایش این نیست که «عَبَدَ» به معنای «عَرَفَ» است - عبادت به معنای معرفت است - نه؛ بلکه به معنای این است که عبادت بدون معرفت معنی ندارد، امکان ندارد، عبادت نیست. بنابراین جامعهای که به عبودیت خدا میرسد، یعنی به معرفت کامل خدا میرسد، تخلق به اخلاقالله پیدا میکند؛ این، آن نهایت کمال انسانی است. بنابراین هدف نهائی، آن است؛ و هدف قبل از آن، ایجاد جامعهی اسلامی است، که هدف بسیار بزرگ و بسیار والائی است.
🔹امت اسلامی: خب، وقتی یک چنین جامعهای به وجود آمد، زمینه برای ایجاد امت اسلامی، یعنی گسترش این جامعه هم به وجود خواهد آمد؛ که حالا آن مقولهی دیگری و بحث دیگری است.
💠 بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان کرمانشاه ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
#طرحی_نو
#برای_ایران
به (طرحی نو) بپیوندید. 👇👇
🆔 @Tarhi_No1
✍️19دسامبر
۲۰۰۳ - معمر قذافی رهبر وقت لیبی با هدف عادی سازی روابط این کشور با غرب، اعلام کرد که سلاحهای کشتار جمعی این کشور (سلاحهای شیمیایی)، آزمایشگاههای اتمی و موشکهای میان بُرد لیبی را منهدم میکند و ورود بازرسان بینالمللی بدون قید و شرط به لیبی آزاد است. ولی نه تنها روابط عادی نشد که خودش و رژیمش نابود شد . غرب هیچ وقت قابل اعتماد نیست و تا ذلیل نکند دست بردار نیست .
@qavami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍....داشت می سوخت.
🏴🏴🏴
@qavami
🔻آب پاکی شرق شناس آلمانی روی دست براندازان ایرانی
🔸مصاحبه جدید میشاییل لودرز خاورمیانه شناس معروف آلمانی باعث خشم شدید اپوزسیون ایران شد تا جاییکه به رادیو Deutschlandfunk ایمیل زدند و نوشتند که این هم از خودشون هست (جدی)
لودرز دو هفته قبل در مصاحبه ای برای اتفاقات اخیر ایران و برداشتن گشت ارشاد گفت:
🔹۱- نظام ایران محکم سر جایش نشسته و اصلا نباید فکر کرد چنین نظامی به سقوط نزدیک است.
🔸۲- نظام ایران در حال مدارا با معترضان است .
🔹۳- بازاری ها پشت نظام ایران هستند وبهمین دلیل به اعتصابات نه گفتند.
🔸۴- چین و روسیه هیچگونه چرخش سیاسی در ایران را قبول نمیکنند و اگر به روزش برسد انها مستقیم وارد خواهند شد چون ایران الان یکی از اعضا پیمان شانگهای شده است و در اینده بزرگترین طرف قرارداد نفتی چین.
🔹۵- کشورهای اروپایی و مخصوصا المان به شدت اشتباه کردند که مستقیم در این موضوع دخالت کردند، دولت المان براورد غلطی از اعتراضات در ایران داشت و الان رابطه ایران و آلمان بسیار ضعیف گردیده.
🔸۶- کشورهای عربی با اینکه با رهبر ایران مشکل دارند ولی از ترس ایران هیچ اظهار نظری نکردند چون میدانند که اگر اتفاقی در ان منطقه افتد خود ان کشورها اولین قربانی هستند.
🔹نکته مهم اینجاست که لودرز هم اتفاقات اخیر ایران را بازی های ژیوپولتیک منطقه ای دانست که قدرتهای مهم دنیا در حال رد و بدل امتیاز بودند.
🔸تقریبا همه کسانیکه مطالعات عمیقی روی ایران داشته اند با همین نظر به مسائل ایران نگریستند.
🔹مشکلات داخلی را قبول داشتند ولی این اتفاق را بازی قدرتها دانستند.
🔸این نوع نگاه در واقع تحقیر شدید اپوزسیون ایران است که خودش را در بازی قدرتها قرار میدهد و همیشه هم شکست خورده، خارج میشود و امتیازات از درهای پشتی جابجا میشوند.
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
کانال ملاصدرای سیاسی
☑️اینستاگرام و واتساپ باید خسارت پرداخت کنند
🔸باقری عضو کارگروه محتوای مجرمانه رایانهای:
🔸قصد اینستاگرام و واتساپ این بود که در کشور کشت و کشتار راه بیفتد
🔸 این دو پلتفرم ابتدا باید خسارت پرداخت کنند.
🔸 محدودیت دسترسی به برخی نرم افزارها، ادامه خواهد یافت مگر اینکه اتفاق جدیدی بیفتد.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
👆رفتن اصالت بازیکنان تیم فرانسه رو در آوردن
🔹️ ببینید
رسما تیم ملی استعمار رو آورده بودن قطر
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت اخبار مربوط به اغتشاشات👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
صداوسیما هنوز به این باور نرسیده که حکومت سقوط کرده⁉️
با فلیتر شدن [بعضی از] پلتفرمهای [تروریست] خارجی، جمعیت گستردهای از مردم به پلتفرمهای داخلی پیوستند و فعالیتهای خود را آغاز کردند اما صداوسیما همچنان در حال تأمین محتوا از پلتفرمهای ورشکست شدۀ خارجی است!!!
در شکست چه زود باوریم و در پیروزی چه سخت باور😄
#محتشم ✍️
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطاب به مداحان و مذهبی های منفعل
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
امروز نوبت آقای فاضل نظری و حیدر خمسه بود که در اینستاگرام ازشون سوال کردم که دلیل سکوت این مدتشون چی بوده؟
ما از بعضی دوستان انتظار داریم. حتی اونی که انقلابی هم نیست با دیدن توهین به قرآن و مسجد و نمادهای دینی خونش به جوش اومد ولی بعضی ها ساکت موندند.
این سکوتها رو فراموش نخواهیم کرد.
حضرت آقا فرمودند اعلام موضع شود ولی ...
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت اخبار مربوط به اغتشاشات👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 کلید ارزانشدن خودرو در دست مجلس/ بخش اول
🔸افزایش قیمت خودرو نتیجه تعلل مجلس در تصویب مالیات بر عایدی بود
🔹قیمت خودرو در حالی در بازار افزایش یافته که کارشناسان این افزایش قیمت را حاصل سوداگری و دلالی میدانند، موضوعی که با تصویب مالیات بر عایدی در مجلس، حل خواهد شد.
مدتهاست که بازار دارایی های سرمایه ای مانند خودرو و ملک با حضور دلالان و سوداگران دچار التهاب شده است. این داراییها با سود هنگفت تضمین شده هر سوداگری را ترغیب به سرمایهگذاری در این بازار میکند.
🔹در این چند سال عدهای سرمایهدار با خرید ملک و خودرو به امید گران شدن در آینده و فروش این اموال با قیمتهای بالاتر التهاب را به بازار خودرو و ملک آوردهاند که برای مقابله با این سوداگران طرحی موسوم به «مالیات بر عایدی سرمایه» با توجه به تجربه سایر کشورها در مجلس آماده شد؛ طرحی که سال ۹۹ در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد اما تاکنون در دستور کار صحن علنی مجلس جهت تصویب نهایی قرار نگرفته است.
🔹مطابق این طرح بر عایدی حاصل از نقل وانتقال (خرید و فروش) داراییهای سرمایه ای شامل انواع دارایی منقول یا غیرمنقول، مشهود یا نامشهود مالیات وضع می شود تا حاشیه سود سرمایهگذاری در بازار خودرو و ملک برای سوداگران به حداقل برسد.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه با اهداف مختلفی مانند تنظیم فعالیت بخشهای مختلف اقتصادی، محدود کردن سوداگری، افزایش منابع عمومی، ایجاد عدالت اجتماعی و افزایش کارایی اقتصادی وضع میشود.
🔹فارغ از درآمد اتفاقی، بهطور کلی افراد درآمد خود را از طریق درآمد حاصل از کار یا درآمد حاصل از سرمایه بهدست میآورند. درآمد حاصل از سرمایه به دو نوع درآمد تقسیم میشود: درآمد جاری (سود) سرمایه و عایدی سرمایه.
درآمد جاری سرمایه، سود ناشی از سرمایه است که طی دوره تملک دارایی یا سرمایهگذاری متناسب با بازدهی سرمایه یا به صورت درصد ثابت کسب میشود؛ اما عایدی سرمایه درآمدی است که از مابه التفاوت قیمت فروش و خرید یک دارایی هنگام فروش آن بهدست میآید.
🔹بهطور مثال سود توزیعی سهام و درآمد حاصل از اجاره یک واحد آپارتمان از جمله درآمدهای جاری سرمایه است که از سرمایهگذاری در بازار سرمایه و املاک طی دوره تملک براساس میزان بازدهی یا قرارداد اولیه بهدست میآید؛ حال اگر این داراییها بهفروش برسد، سود بهدست آمده از آنها که برابر تفاوت قیمت فروش و خرید دارایی است، بهعنوان عایدی یا زیان سرمایه این داراییها تلقی میشود.
🔹در این راستا، کنترل بازار خودرو نیازمند تصویب طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» است اما این روزها بار دیگر قیمت خودرو با دخالت سوداگران دچار التهاب شده و قیمتها روند افزایشی دارند.
در این میان «سیدرضا فاطمیامین»، وزیر صنعت، معدن و تجارت در مجلس و در خصوص علت گرانی خودرو، این موضوع را ماحصل عدم تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه دانست.
🔹به گفته عبدالله توکلی، مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت با تولید 122 هزار خودرو در آبان امسال، رکورد تولید 5 ساله خودرو شکسته شده است. این درحالی است که اکنون هیچ خودرو ناقصی در کشور تولید نمیشود و تمامی خودروهای تولیدی آماده تحویل به مشتریان هستند.
🔹از دیگر سو، تمامی خودروهای ناقص موجود در پارکینگها نیز با رفع نواقص تحویل مشتریان شده است، بهطوریکه تمامی ۲۰۰ هزار خودرویی که به علت نقص در آذر سال گذشته در پارکینگ موجود بود، تحویل مشتریان شده است.
وزیر صمت نیز با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در رفع مشکلات صنعت خودرو، از افزایش ۳۲ درصدی تحویل خودرو در سال جاری خبر داد و گفت: «از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا نیمه آذر ماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تحویل خودرو توسط دو خودروساز اصلی کشور به مشتریان ۱۸۷ هزار دستگاه بیشتر شده و رشد ۳۲ درصدی داشته است؛ سال گذشته تا نیمه آذرماه دو خودروساز اصلی کشور ۵۷۷ هزار دستگاه خودرو تحویل مشتریان داده بودند که امسال به ۷۶۴ هزار دستگاه افزایش یافته است.»
🔹فاطمی امین همچنین از افزایش آهنگ تولید خودرو در طول سال جاری خبر داد بهطوریکه هماکنون نسبت به ماههای اول سال، تولیدات روزانه خودروسازان افزایش پیدا کرده است.
ادامه در بخش دوم 👇
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰کلید ارزانشدن خودرو در دست مجلس/ بخش دوم و پایانی
🔸افزایش قیمت خودرو نتیجه تعلل مجلس در تصویب مالیات بر عایدی بود
🔹فاطمی امین درباره بازار خودرو هم یادآور شد: «بین عرضه و تقاضای خودرو شکاف وجود دارد و بازار خودرو به بازار سوداگری تبدیل شده است. در چهار سال گذشته همواره قیمت خودرو در بازار آزاد با قیمت دلار همسو بوده است. هر بار ارز گران شده، خودرو گران شده است زیرا بین عرضه و تقاضا شکاف وجود دارد و وقتی ارز گران میشود، افرادی برای حفظ ارزش پول و پیشبینی تورم انتظاری، اقدام به خرید خودرو میکنند. درواقع خودرو تبدیل به یک وسیله حفظ ارزش پول و کالای سرمایهای شده که البته نباید اینطور باشد.»
🔹وزیر صمت راهکار کنترل بازار آزاد خودرو را هم اینطور توصیف کرد: «راهکار اول، افزایش عرضه خودرو است. اما راهکار مکمل و مهم مالیات بر عایدی سرمایه است که جلوی سوداگری را میگیرد.»
🔹خوشبختانه طرح مالیات بر عایدی سرمایه در دستور کار مجلس است باید این طرح زودتر در مجلس تصویب شود تا به دولت کمک کند که بازارهای سوداگری را مهار کند.
🔹اما وضع و تصویب مالیات بر عایدی سرمایه چه کارکردی خواهد داشت؟
کنترل سوداگری، افزایش هزینه فعالیتهای غیرمولد همچون سفته بازی و سوداگری در بازار املاک، ارز، سکه و... به نحوی که به طور مؤثر مزیت خود را از دست دهد، یکی از اهداف وضع مالیات بر عایدی سرمایه است.
🔹درواقع سوداگران در هنگام افزایش قیمت برخی داراییها و با پیش بینی اینکه در آینده قیمت آن داراییها بیشتر خواهد شد، شروع به خرید این داراییها میکنند و معمولاً پس از یک دوره کوتاه مدت داراییها را با قیمت بالاتر به فروش میرسانند؛ اما با وضع این مالیات انگیزه سوداگران برای مبادرت به خرید و فروش داراییها کاهش مییابد و این بازارها تبدیل به بستری آرام برای تقاضای واقعی خانوارها خواهد شد.
🔹تأمین درآمد دولت یکی از مهمترین آثار مالیات بر عایدی سرمایه، کمک به تأمین منابع برای دولت است زیرا براساس تجارب بسیاری از کشورها، وضع مالیات بر عایدی سرمایه موجب افزایش درآمدهای مالیاتی میشود. البته سهم قابل توجهی از درآمدهای مالیاتی در کشورهای مختلف متعلق به درآمدهای حاصل از مالیات بر عایدی سرمایه است.
🔹ارتقای عدالت در جامعه، از جمله نکات قابل توجه درباره وضع مالیات بر عایدی سرمایه بهبود عدالت افقی و عمودی است. درواقع وضع مالیات بر عایدی سرمایه به رعایت عدالت بین کسانی که درآمد حاصل از نیروی کار کسب میکنند و کسانی که عایدی سرمایه دارند کمک میکند.
🔹ترغیب بنگاهها به تأمین مالی داخلی مالیات بر عایدی سرمایه در خصوص دارایی سهام، میتواند تصمیمات بنگاههای اقتصادی خصوصاً در مورد توزیع سود و تأمین مالی را تحت تأثیر قرار دهد.
🔹اگر نرخ مالیات بر عایدی سرمایه نسبت به نرخ سود تقسیمی سهام پایینتر باشد، شرکتها انگیزه کمتری برای توزیع سود خواهند داشت و به جای آن اقدام به بازخرید سهام خود از بازار میکنند.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه با تغییر دادن هزینه نسبی منابع مختلف تأمین مالی شرکتها (از قبیل بدهی یا انتشار سهام جدید) منجر به تغییر رفتار بنگاهها میشود به نحوی که بنگاهها به تأمین مالی داخلی ترغیب میشوند.
🔹ارتقای کارایی یکی از کارکردهای مالیات بر عایدی سرمایه ارتقای کارایی در اقتصاد کشور است؛ زیرا موجب میشود سرمایهها به سمت تولید واقعی سوق پیدا کند.
🔹البته باید در طراحی این پایه مالیاتی توجه داشت که اثر قفل شدگی و انحراف کارایی اتفاق نیفتد. اثر قفل شدگی به این معناست که سرمایه گذاران، برای به تعویق انداختن، کاهش یا معافیت مالیات، داراییهایشان را بیش از حد بهینه نزد خود نگه میدارند و نمیفروشند و این فرایند تخصیص و توزیع کارا و بهینه را به خطر میاندازد.
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از طرحی نو🌱
🔵 خروج حوزه از حصار
🔸شهید مفتح یکی از مظاهر فرهنگی بود که اسلام را در مرحلهی عمل، به فردها و زاویهها و خلوتها و در مرحلهی معرفت و تحصیل به حوزهها و مسجدها محدود نمیکرد، اسلام را با همان شؤون و همهجانبگیاش در اعتقاد و عمل، در معرفت و تحقق میفهمید و به دنبال او تلاش میکرد.
🔹بنده از وقتی رفتم قم و شهید مفتح را شناختم، که البته آن وقت ایشان جزو فضلا بودند، سال سیوهفت، من تازه از مشهد رفته بودم. یکی از چهرههای فاضل و برجسته بود و یکی از روحانیون متجدد بود.
🔸یعنی جزو کسانی بود که معتقد بود، حوزهی علمیه باید این حصاری را که به دور خودش کشیده، باز کند. هم راه بدهد، هم راه بیاید، هم بر ابعاد بینش جهانی خودش بیفزاید،
🔹دنیا را بشناسد، دانشها را، دانشمندها را، جریانها را، مسائل سیاسی را، مسائل فرهنگی نوین را، چیزهایی را که در میان آنها دشمنهای ما و دشمنیهای ما و دوستها و دوستیهای با ما را وجود دارند، اینها را بداند.
💠 بیانات رهبر انقلاب در مراسم سالگرد شهادت دکتر مفتح ۱۳۶۴/۰۹/۲۶
#طرحی_نو
#برای_ایران
به (طرحی نو) بپیوندید. 👇👇
🆔 @Tarhi_No1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی بی حد و حصر امیر قطر شیخ تمیم پس از پیروزی آرژانتین 🇦🇷در مقابل چشمان امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه🇫🇷!
📣 بازگشت ۴ هزار دانشجوی علوم پزشکی به کشور طی ۳ سال
🔺 موضوع انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور به داخل در سال های اخیر به موضوعی مناقشه برانگیز بدل شده اما پس از گذشت از هفت خوان تصمیمات، بالاخره این گروه دانشجویان تعیین تکلیف شدند.
🔺 در سال های اخیر دو تصمیم مهم در حوزه دانشجویان ایرانی که در دانشگاه های خارجی در حوزه علوم پزشکی تحصیل می کرده اند گرفته شد. اول تصمیمی بود که در دی ماه ۱۳۹۷ اتخاذ شد و بعدها به «ممنوعیت انتقال بعد از ۲۰۱۹» مشهور شد.
🔺 دومین تصمیم هم بعد از تحولات اوکراین و روسیه در شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شد که براساس آن ضوابط انتقال دانشجویان ایرانی گروه علوم پزشکی به دانشگاههای داخل به وزارت بهداشت ابلاغ شد. در بخشی از این مصوبه آمده است: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است فهرست دانشگاهها و مؤسسات آموزشی مورد تأیید برای تحصیل در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی خارج از کشور را تهیه کند و در سامانه معاونت آموزشی قرار دهد.
روزنامه معاریو گزارش داد؛
تشکیل جنبش خروج یهودیان از اسرائیل پس از پیروزی نتانیاهو
پارسینه: روزنامه اسرائیلی معاریو این هفته در گزارشی از شکل گیری جنبش جدیدی خبر داد که هدف آن تسهیل مهاجرت یهودیان اسرائیلی به ایالات متحده است. این حرکت پس از اانتخابات اخیر اسرائیل آغاز شده که از نظر آنها رابطه دولت صهیونیستی با مذهب را تغییر میدهد.
روزنامه معاریو گزارش داد؛
تشکیل جنبش خروج یهودیان از اسرائیل پس از پیروزی نتانیاهو
پارسینه: روزنامه اسرائیلی معاریو این هفته در گزارشی از شکل گیری جنبش جدیدی خبر داد که هدف آن تسهیل مهاجرت یهودیان اسرائیلی به ایالات متحده است. این حرکت پس از انتخابات اخیر اسرائیل آغاز شده که از نظر آنها رابطه دولت صهیونیستی با مذهب را تغییر میدهد.
تشکیل جنبش خروج یهودیان از اسرائیل پس از پیروزی نتانیاهو
به گزارش «پارسینه» به نقل از «میدل ایست آی»، این گروه که خود را «ترک کشور- با هم» مینامد، قصد دارد در گام نخست ۱۰ هزار یهودی را از اسرائیل خارج کند. رهبران این گروه عبارتند از یانیو گورلیک، فعال اسرائیلی ضد نتانیاهو و مردخای کاهانا، تاجر اسرائیلی-آمریکایی.
کاهانا که به طور تاریخی در آوردن مستعمرهنشینان یهودی به اسرائیل فعال بوده است، به روزنامه معاریو گفت: «پس از سالها قاچاق یهودیان از مناطق جنگی در یمن، افغانستان، سوریه و اوکراین به اسرائیل، تصمیم گرفتم به اسرائیلیها کمک کنم تا به آمریکا مهاجرت کنند... زمان آن فرا رسیده که در صورت بدتر شدن اوضاع در اسرائیل، جایگزینی به جنبش صهیونیستی ارائه دهیم.»
کاهانا افزود: «من افرادی را در گروههای واتساپ دیدم که در مورد مهاجرت اسرائیلیها به رومانی یا یونان صحبت میکردند، اما شخصاً فکر میکنم که مهاجرت به آمریکا برای آنها بسیار آسانتر خواهد بود.»
او اضافه کرد: «من یک مزرعه بزرگ در نیوجرسی دارم و به اسرائیلیها پیشنهاد دادم که به آن بپیوندند تا مزرعه من را به کیبوتص (مزارع اشتراکی اسرائیل) تبدیل کنند... با چنین دولتی در اسرائیل، دولت آمریکا باید به هر اسرائیلی که صاحب شرکت یا حرفهای پرطرفدار در ایالات متحده است، مانند پزشکان و خلبانان، اجازه دهد که به آمریکا مهاجرت کنید.»
کاهانا اولین تاجر یهودی نیست که صاحب مزرعهای بزرگ در نیوجرسی است و قصد دارد آن را به یک کلونی یهودی نشین تبدیل کند.
استعمارگران یهودی میروند
در اسرائیل، سرزمینی غرق در ایدئولوژی مذهبی و استعماری صهیونیستی، مهاجرت یهودیان به فلسطین به عنوان یک مستعمرهنشین «علیا» نامیده میشود. علیا یک اصطلاح مثبت به معنای «عروج» است، با این حال، استعمارگران یهودی از مهاجرت به اروپا یا مستعمرات مهاجران سفیدپوست آن (عمدتاً ایالات متحده، کانادا، و استرالیا، و البته آمریکای جنوبی) به عنوان «ایِریدا» یاد میکنند، یک اصطلاح تحقیرآمیز به معنای «تبار».
برخی از صهیونیستها ادعا میکنند که این اصطلاحات از کتاب مقدس ریشه میگیرند، اگرچه تفسیر صهیونیستی ارتباط چندانی با معنای اصلی آنها ندارد.
نکته جالب توجه این است که کاهانا، جنبش صهیونیستی مهاجرت یهودیان به آمریکا را «علیا» توصیف میکند.
خروج استعمارگران یهودی از فلسطین پدیده جدیدی حساب نمیشود و در واقع به قدمت استعمار یهودیان صهیونیست در این کشور است که از دهه ۱۸۸۰ آغاز شد.
در آن زمان، یهودیانی که از اوکراین به فلسطین آمده بودند، پس از سرخوردگی از نتایج تلاشهای استعماری خود، به آمریکا و روسیه مهاجرت کردند.
در واقع، بین دهه ۱۸۸۰ و جنگ جهانی اول، اکثریت استعمارگران یهودی که به فلسطین رسیده بودند، این کشور را ترک کردند. علاوه بر ۳۰ هزار نفری که قبل از فتح فلسطین توسط بریتانیا آنجا را ترک کرده بودند، حدود ۱۰ درصد، یعنی ۶۰ هزار نفر هم بین سالهای ۱۹۲۰ و ۱۹۴۸ از آنجا رفتند.
به گفته محقق اسرائیلی مایر مارگالیت، هزاران نفر دیگر میخواستند مهاجرت کنند، اما ابزاری برای خروج نداشتند. هزاران نفر دیگر پس از جنگ جهانی دوم از سازمان ملل متحد درخواست کردند که «در فهرست پناهندگانی که حق بازگشت به وطن خود در اروپا را دارند - مانند آوارگانی که در سراسر اروپا پراکنده شده اند، قرار گیرند.»
سازمان مهاجران آلمانی مستقر در فلسطین از سازمان ملل خواست که به آنها کمک کند تا به اتریش و چکسلواکی بازگردند.
در سال ۱۹۴۷، مستعمره نشینان یهودی ۴۸۵ درخواست برای گذرنامه اتریشی ارائه کردند، در حالی که کنسول لهستان در تل آویو گزارش داد که ۱۴۵۰۰ یهودی لهستانی برای بازگشت به میهن خود درخواست ویزا کردند. اگرچه رهبران صهیونیست با لهستانیها توطئه کردند تا تأخیری بی پایان در رسیدگی به درخواستها ایجاد کنند.
اهمیت جنبش جدید «ترک کشور - با هم» این است که نتیجه به قدرت رسیدن یک دولت جدید در اسرائیل است.
این که بسیاری از یهودیان اسرائیلی و حامیان لیبرال آنها در خارج از ماهیت دولت آینده نتانیاهو وحشت زده شده اند، بیشتر به دلیل نگرانی در مورد سرنوشت جامعه استعماری یهودی مدعی «سکولار دموکراسی» است که به یک دولت مذهبی و نژادپرست تبدیل شده است، و نه لزوماً به دلیل نژادپرستی ضد فلسطینی و تعهداتش برای تعمیق استعمار یهودی.
با این حال، از آنجا که مورد اخیر میتواند به نابودی «دولت یهود» منجر شود، همچنان موجب نگرانی است.
برخلاف
لیبرالهای یهودی اسرائیلی و حامیان بینالمللی آنها، برای فلسطینیها، دولت جدید اسرائیل احتمالاً تنها در لفاظی آشکار خود در مورد برتری یهودیان و استعمار یهودیان متفاوت از دولتهای قبلی خود است، اما نه در سیاستهای نژادپرستانه و استعماری واقعی خود علیه مردم فلسطین.
با این وجود، اکثر فلسطینیها امیدوارند که گروه «ترک کشور-با هم» منادی خوبی برای استعمارزدایی نهایی کشورشان در آینده نزدیک باشد.
تحلیل یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
مقالهای در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد
در این مقاله تاکید شده است که:
مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ #غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله به شرح زیر است:
🔹معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر:
بهبود خدمات عمومی از قبیل #برق و #گاز مطرح نکرده اند
زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست
شهرها از نعمت لوله کشی #گاز بهره مند هستند و #برق هم به ندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص #آموزش و یا #درمان مشاهده نمی شود
زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است
آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین می کنند
#بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال می کند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه #مترو و #قطار و #فرودگاه های داخلی دیده نمی شود
زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد.
همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای #سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان می کند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی #قوانین کار دیده نمی شود
زیرا #قوانین_کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت می شود.
🔹تقاضایی از وزارت #مسکن از سوی معترضان دیده نشده است
زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به #جوانان ارائه می دهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص #آزادی های_فکری_سیاسی مشاهده نشده است
#مطبوعات ایران آزادانه می نویسند و انتقاد می کنند.
همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای #صنعت و #پژوهش های #علمی نیست
زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است
حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های #استخراج #نفت و دوب #فلزات و ساخت #خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد.
همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با سازوکار ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔹همچنین خواسته ای مربوط به #موسیقی و #سینما و #شعر و #نقاشی و #ورزش ندیدم
زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده می شود آن است که:
این "نظام دیکتاتور اجازه #بوسیدن در انظار عمومی و خلع #حجاب و نوشیدن #مشروبات الکلی و #فسق و #فجور را نمی دهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
بعدا نگید همه از جام جهانی گفتن تو چیزی نگفتی
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت اخبار مربوط به اغتشاشات👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻بمباران خبری و سازمانی دستگاههای اطلاعاتی غرب برای اعمال فشار بر ایران
مشاور رهبر انقلاب اسلامی در سومین نشست مجمع گفتوگوی تهران اظهار کرد:
🔹ورود اسلحه به کشورمان از نقاط مرزی و سازماندهی نیروهای تروریستی از خارج از ایران توسط این مجموعه منجر به بروز اغتشاشات شدند.
🔹اغتشاش مقوله ای است که هیچ کشوری اجازه نمیدهد وقوعش سبب به مخاطره افتادن امنیت سرزمینی شود، همه کشورها جلوی اغتشاشات در خاک خود را میگیرند؛ این اتفاقات یک جنگ هیبریدی بود؛ هم سیستم خبری و عملیات تروریستی و هم دستگاههای سیاسی کشورها در آن درگیر بودند.
🔹این جنگ را از قبل طراحی کرده و منتظر یک بهانه بودند؛ جنگ هیبریدی شامل همه اضلاع نظامی، سیاسی، خبری و اجتماعی است؛ تخریب افکار عمومی یکی از وجههای این جنگ هیبریدی است؛ ناتو و ارتش آمریکا و دیگر ارتشهای بزرگ درصدد افزودن یک عرصه جدید به عرصههای نظامی خود هستند.
🔹ما به همت دانشمندانمان دسترسی کامل به تکنولوژی هسته ای پیدا کردیم؛ طرفهای اروپایی حاضر نبودند حتی با ۱۵ سانتریفیوژ ما موافقت کنند و صحبت از تضمین عینی میکردند؛ با همت دانشمندان ایرانی به حدی رسیدیم که ۱۹ هزار سانتریفیوژ را در چرخش داشتیم و غربیها ناچار به مذاکره شدند؛ ما امروز هم از تواناییهای بالایی برخورداریم، اما در صدد تولید بمب نیستیم؛ توانایی آن را داریم اما قصد تولید بمب نداریم.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در حفظ تمامیت ارضی با کسی تعارف نداریم
امیرعبداللهیان:
🔹همواره از سیاست منطقهای چین استقبال کردهایم. ما در مسیر اجرای سند ۲۵ ساله هستیم.
🔹در این فضای همکاری انتظار نداشتیم که بیانیه سال ۲۰۱۴ چین و کشورهای منطقه در مورد جزایر متعلق به ایران دوباره کپی و تکرار بشود. مراتب اعتراض خود را به طرف چینی اعلام کردیم.
🔹ضمن تاکید بر روابط راهبردی با چین به صراحت اعلام کردیم که در مورد حفظ تمامیت ارضی ایران با هیچ طرفی تعارف نداریم.
🔹از اینکه مقامات چین در دیدارهای رسمی نسبت به اصلاح این خطا اقدام کردند سپاسگزاریم.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
@tahlill
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چین خطایش را جبران کند
خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی:
🔹اخیرا رئیسجمهور محترم چین از منطقه دیدار کردند. ما از این دیدارها که در راستای طرح جاده و کمربند و سرمایهگذاری بیشتری در این منطقه انجام بگیرد استقبال میکنیم.
🔹خطایی که رخ داد ورود به مسائل سیاسی بود ولی این خطا به مثابه این بود که ما هم درباره تایوان که جزو خاک آنها است اظهارنظری کنیم که برای چین موجب خرسندی نشود.
🔹امیدواریم چنین خطاهایی دیگر رخ ندهد و جبران شود.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آب سرد کارشناس شبکه سعودی اینترنشنال بر آتش اعتصابات و براندازی توهمی در ایران
🔹اقتصاد ایران توان تولیدی زیادی دارد؛ فشارهایی که در ایران شاهدیم را نمیتوان قحطی و نبود کالا توصیف کرد، حتی ایران تولیدات خود را روانه کشورهای منطقه میکند.
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت اخبار مربوط به اغتشاشات👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
📸#طنز| شبکه سعودی اینترنشنال از کارشناس خبره و متخصص جدید خود پرده برداشت
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e