⁉️ سناریوی دولتی ها در این هفته چیست؟
📝 یعقوب ربیعی
💠 در این روزها همه منتظرند که بشنوند در وین چه اتفاقاتی افتاده، می افتد و خواهد افتاد؟ آنچه می نویسم تحلیلی است که براساس خبرهای رسانه ای به آن رسیده ام البته نه غیب می دانم و نه آینده گو هستم لذا مخاطبان می توانند در تکمیل آن کمک کنند. اینکه سناریوی دولتی ها در این چند روز چیست دو فرض متصور است:
1️⃣ _ *سناریوی اول:* تعجیل در امضای یک توافق با عنوان احیای برجام و راه اندازی جشن و پروپاگاندای رسانهای جریان غرب گرا برای تاثیر بر انتخابات.
2️⃣ _ *سناریوی دوم:* با توجه به اتمام وقت توافق با آژانس در سوم خرداد، دولتی ها اگر نتوانند به نتیجه برسند بر روی نظام فشار خواهند آورد تا توافق با آژانس تمدید شود و با ماندن بازرس های آژانس در کشور مذاکرات مجدداً پیگیری شود. دیدار گروسی با عراقچی احتمالاً در این راستا بود.
💠 ویژگی مشترک هر دو سناریو تقلای دولتی ها برای یک توافق تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری است تا بر انتخابات تاثیر بگذارند. اما وظیفه مجلس انقلابی و جریان انقلاب چیست درباره آن سخن خواهیم گفت.
🙏 لطفاً نظراتتان را با ما درمیان بگذارید.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰راه کار واقعی تقویت ریال
🔶یک نکته ای را در خصوص گفته های رئیس بانک مرکزی عرض کنم.
در اقتصاد سیاسی، برای نرخ دلار سه حالت متصور هستیم: نرخ واقعی،نرخ تعادلی و نرخ انتظاری( انتظارات سیاسی_اقتصادی).
سطح مقطعِ زمانیِ نرخ انتظاری کوتاه است و عموما از سه ماه تجاوز نمی کند. یعنی دولت بیشتر از سه ماه نمی تواند ارزش دلار را مثلا در نرخ ۱۷۰۰۰قرار دهد. بعد از آن، ارز میل به تعادل و سپس، میل به واقعی شدن پیدا می کند.
🔺نکته مهم این جاست که ایجاد انتظارات سیاسی، برای کاهش نرخ دلار مثل فشردن یک فنر هست. بالاخره یک جایی این فنر آزاد می شود و موج تورمی شدید ایجاد می کند. چون انتظارات سیاسی_اقتصادی همیشگی نیستند و مقطعی اند. دولت نیز به خاطر منابع محدود نمی تواند با تزریق مداوم ارز، نرخ را کنترل کند. ضمن اینکه به گفته بانک مرکزی، دولت بخش قابل توجهی از منابع ارزی بلوکه شده در خارج را پیش خور کرده است.
🔸 باید توجه داشت که راه حل تقویت پول ملی(ریال)، کاهش نرخ دلار از طریق انتظارات سیاسی یا دخالت های دستوری نیست، بلکه باید نرخ واقعی و یا حداقل، نرخ تعادلی را کاهش داد. این مهم نیز از طریق افزایش تولید ملی امکان پذیر است.
✍علی محمدی
@tahlilrahbordi
🔰 *شبهه انتخاباتی*
⁉ آیا اعلام شرایط رجل سیاسی توسط شورای نگهبان قانونگذاری محسوب می شود؟ با توجه به عدم شانیت قانون گذاری توسط شورای نگهبان آیا چنین اقدامی خلاف قانون نیست؟
📝 یعقوب ربیعی
💠 اگر انتخاباتهای دفعات قبل را مرور کنیم یک بی نظمی و ولنگاری در ثبت نام ها وجود داشت، که از کودک شیرخواره تا پیرمرد ۹۰ ساله و در هر سطح سواد و مدیریتی در انتخابات ثبت نام میکردند. رد صلاحیت بیش از ۹۰ درصدی این کاندیداها موجب بی اعتباری در فضای بین الملل و پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب میشد.
💠 برای قاعده مند کردن انتخابات، در سال ۹۵ سیاست های کلی انتخابات توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ گردید. در بند ۵ از قسمت ۱۰ سیاستهای کلی تاکید شده است که تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری به عهده شورای نگهبان میباشد.
🔰 بر اساس وظیفهای که در سیاستهای کلی بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است شورای نگهبان موظف به مشخص کردن قواعد و معیارهای رجل سیاسی برای کاندیداها می باشد. بر این اساس شورای نگهبان اقدام به قانون گذاری نکرده است بلکه صرفاً برای وظیفهای که بر عهده او گذاشته شده است اصول و ضوابطی را مشخص کرده است.
💠 حرکت شورای نگهبان حرکت کاملاً صحیح بوده است که مانع از لجام گسیختگی و ولنگاری در ثبت نام ها می شود. هر چند بخشی از دلسوزان و منتقدان قابل احترام در این زمینه اظهار نظر کردند ولی به نظر میرسد که بخشی از واکنش ها سیاسی و با اهداف انتخاباتی بود.
💠 البته معتقدیم که لازم است که برای رفع مشکلات موجود در انتخابات ها، یک قانون منسجم، منظم و دقیق نوشته شود. قانون انتخابات مصوبه مجلس فعلی و سیاست های کلی انتخابات سال ۹۵ می تواند آغاز این راه باشد.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 *در جنگ اعراب با اسرائیل در سال ۱۹۶۷، در عرض شش روز ۴۵۰هواپیمای اعراب منهدم، ۱۸ فردوگاهشان غیرفعال و مساحت غصب شده صهیونیست ها ۳ برابر شد.*
✅ *اقتدار امروز مقاومت حاصل خون دل خوردن #مردان_میدان است.*
#طهرانی_مقدم
#سلیمانی
https://twitter.com/MotlaqRabiei/status/1392217590534074369?s=19
🆔 @tahlilrhbordi
🔶فاین تذهبون ، اقای روحانی
1⃣_ رییس جمهور روحانی در ۱۸ اردیبهشت ۹۶: در طول 38 سال فقط اعدام و زندان بلد بودند و زبانها را بریده و لبها را دوختهاند.
2⃣_ رییس جمهور روحانی ۲۲ اردیبهشت۱۴۰۰: مگر یک انتخابات و بالا پایین قدرت چقدر میارزد که بهخاطر آن آدم بخواهد دروغ بگوید و تهمت بزند.
🔶..یسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَلاَ یسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ...
اقای روحانی آخرت را برای خودتان نگه دارید... این نظام با خون شهدایی بزرگ، به اینجا رسیده است.
✍ علی محمدی
@tahlilrahbordi
🔰مصلحت یا عدم مصلحت یک حضور...
✍ علی محمدی
🔶 بخشی از جریان انقلاب که نگران روند مبارزه با فساد در کشور هستند، نسبت به جدا شدن جناب رئیسی از ق .ق و اعلام نامزدی ایشان برای ریاست جمهوری ملاحظاتی داشته و بر اساس همین ملاحظات، مخالف کاندید شدن ایشان هستند. اما در نقطه مقابل عده ای نیز، مصلحت را بر حضور ایشان می دانند و استدلال های زیر را می آورند:
1⃣ حضور دو ساله ی جناب رئیسی بر ق.ق، باعث شده تا قطار قوه قضاییه بر روی ریل قرار گیرد. در نبود ایشان نیز ، افراد باسابقه ای در این قوه هستند که بر حرکت این قطار، استمرار ببخشند.
2⃣پیش گیری از فساد مهمتر از مبارزه با آن است. خیلی از فسادها ریشه در قوه مجریه دارد. قرار گرفتن فردی مثل رئیسی در راس قوه مجریه، که به قوانین کشور و پیشگیری قضاییه آگاهی دارد، می تواند روند فساد را سریع تر کاهش دهد. بنابراین رسالت رییسی در قوه مجریه بهتر ادامه دارد.
3⃣فقط با وجود رئیسی امکان ائتلاف در جریان فراهم است. و در نبود او ، تشتت جریان متصور است که این امر می تواند منجر به شکست جریان انقلاب گردد.
4⃣وضعیت اقتصادی کشور به گونه نیست که تاب و تحمل ادامه "حاکمیت تفکر لیبرالیسم بر دولت" را داشته باشد. در واقع جای ریسک برای جریان انقلاب وجود ندارد. بنابراین جریان انقلاب باید با تمام توان در میدان حاضر شود.
@tahlilrahbordi
🔰 این پدیده ها اتفاقی نیست؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰سه التهاب در یک هفته گذشته در منطقه رخ داده است:
1️⃣ _ تحولات فلسطین و درگیری مقاومت و رژیم صهیونیستی.
2️⃣ _ ترور ایهاب الوزنی و حمله به کنسولگری ایران در کربلا.
3️⃣_ خروج سربازان آمریکایی از افغانستان و حادثه تروریستی دهشتناک این کشور.
✅ بیاد بیاوریم که سیاست اوباما در منطقه *مدیریت آشوب* یا اصل *ایجاد نظم در بی نظمی* براساس نظریه برنارد لوییس بود. آنها بر این اساس داعش را در منطقه ایجاد کردند. ظاهراً برنامه آقای بایدن در منطقه هم بر اساس همان سیاست است.
🔜 به نظر میرسد که روزهای سختی در منطقه در پیش است.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 تکنیک ترساندن رقیب از تکنیک های کارآمد جنگ روانی است. عدم امید به آینده، تضعیف روحیه و سستکردن اراده ها از خصوصیات این تکنیک است.
✅ فلسطینی هادر تحولات اخیر تاکتیک جدیدی را در پیش گرفته اند و آن اعلام زمان حمله به رژیم صهیونیستی به صورت گسترده است؛ کاری که روح و روان شهرکنشینان و رژیم غاصب صهیونیستی را به نابودی کشانده است.
🆔 @tahlilrahbordi
اوضاع در سرزمینهای اشغالی به هیچ عنوان به نفع صهیونیستها نیست. تقریبا برد موشکهای مقاومت تا ۵۰ کیلومتری بعد از تلاویو هم رسیده است. حتی گزارش شده که چند موشک به محدوده نیروگاه دیمونا هم اصابت کرده است. تقریبا تمام شهرهای مهم رژیم زیر آتش مقاومت قرار دارد، مضاف بر اینکه چالش دیگری هم گریبان صهیونیستها را گرفته و آنهم این است که جنگ در شهرها و خیابانها آغاز شده است. مقامات رژیم اعتراف میکنند که غافلگیر شدهاند و آنچه را که میبینند باور نمیکنند.
رئیس رژیم صهیونیستی با اشاره به درگیریهای داخلی در ارضی اشغالی فلسطین گفته است، به همه التماس میکنم، تمام تلاش خود را کنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است، جلوگیری کنند.
درگیریها میان فلسطینیان و شهرک نشینان صهیونیستی به شدت در حال افزایش است و شهرهای این رژیم در حال تبدیل شدن به عرصه یک جنگ داخلی میباشد. اکنون صهیونیستها در چند جبهه درگیر شدهاند، از جمله جنگ با فلسطینیان در غزه، جنگ داخلی و فشارهای خارجی. در حال حاضر شرایط به شکلی است که این بحران خودساخته برای آنان، به طور فزایندهای در حال تشدید شدن است. مقامات رژیم سعی میکنند وانمود نمایند اوضاع را در کنترل دارند و میتوانند به چالشهای کنونی پاسخ دهند. اما وضع غیر از این است، به ازای هر موشکی که قرار است رهگیری کنند باید هزار برابر آن هزینه کنند. این شرایط هزینهها را برای آنان به شدت بالا برده است. در کنار آن اوضاع در فضای بینالمللی و افکار عمومی نیز برایشان دست کمی از موشکهای مقاومت ندارد.
✍احمد بنافی
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
♨️ ظاهراً آقای لاریجانی و جهانگیری عزمشان را برای آمدن جزم کرده اند. پس دوقطبی انتخابات حتمی است. اما نه دوقطبی جنگ و صلح یا معیشت و مذاکره.
♨️ اگر خبر درست باشد، آمدن لاریجانی و جهانگیری را باید آغاز دوقطبی مسببان وضع موجود و مخالفان وضع موجود دانست.
🔜در این باره خواهیم نوشت.
🆔 @tahlilrahbordi
⁉️ چرا تاج زاده ها می آیند؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰 یکی از آثار دولت روحانی قهر کردن جریان رادیکال اصلاحات با صندوقهای رای است. این گروه می دانند که پدر خوانده ها با کلمه تَکرار آن ها را به پای صندوق آوردند و امروز پا پس کشیده اند.
🔰 امروز نه خاتمی، نه روحانی، نه جهانگیری و یا هر سیاستمدار رسمی یا نیمه رسمی ای نمی تواند این گروه را با صندوق های رای آشتی دهد.
🔰 وظیفه تاج زاده ها، صادقی ها، مطهری ها و .... آشتی دادن متمردین یا رادیکال های اصلاحات با صندوق انتخابات در روزهای پایانی است.
👌 ژست رادیکال تاج زاده ها مکمل تَکرار خاتمی هاست.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
❌ ۴ نکته و چند سئوال از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰
📝 یعقوب ربیعی
1️⃣ _ اولین اصل انتخابات این است که کاندیدا باید خودش را مخالف وضع موجود و تغییر دهنده شرایط معرفی کند. سوالی که پدید می آید این است که آیا علی لاریجانی با ۱۲ سال ریاست مجلس و کسی که شریک دولت روحانی در اذهان محسوب می شود می تواند مخالف وضع موجود باشد؟ به نظر می رسد که علی لاریجانی بیشتر از تغییر دهنده وضع موجود، خودش یکی از مسببان وضع موجود باشد.
2️⃣ _ دومین اصل این است که لاریجانی باید بتوانند جبهه اصلاحات را به حرکت وادارد. آیا جریانی که بخاطر نمایش کنفرانس برلین، نمایش تحصن مجلس ششم و.... در دوره ریاست لاریجانی بر صدا و سیما، از او کینه دیرینه دارند حاضر می شوند برای لاریجانی از جان و دل هزینه کنند؟ آیا فردی مانند عارف بخاطر کدورت های مجلس قبل حاضر است توانش را خرج لاریجانی کند؟
3️⃣ _ مدل دولت رحم اجارهای برای اصلاح طلبان خوش یمن نبود آیا آنها دوباره حاضر به ریسک و هزینه برای چنین مدلی هستند؟
4️⃣ _ همانطور که گفتم رای های رادیکال و خاموش اصلاحات تمایلی برای آمدن به پای صندوق های رای ندارند. آیا لاریجانی وجهه کاریزمایی برای ترغیب این قشر به پای صندوق های رای دارد؟ یا اصلا می تواند گفتمانی رادیکال را برای بسیج آرای خاکستری و سیاه رهبری بکند؟
🔰 علی لاریجانی را با سیاست و سیاست مداری می شناسند. باید دید که چه هزینه-فایده ای باعث شده است که او وارد گود انتخابات شود؟ آیا محاسباتش دقیق از آب در می آید؟
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
هدایت شده از صفیر
♨️الیس الصبح بقریب♨️
✍ احمد بنافی
🔵🔵رئووین ریولین رئیس رژیم صهیونیستی با اشاره به درگیریهای داخلی در اراضی اشغالی گفت جنگ در خیابانهای اسرائیل آغاز شده است، بیشتر افراد غافلگیر شدهاند و آنچه را که میبینند باور نمیکنند. به همه التماس میکنم تمام تلاش خود را کنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است جلوگیری کنند. در این خصوص بخوانید:
1⃣شک نباید کرد که فوران موشکی مقاومت همه را غافلگیر کرده و راهبرد جدیدی را نمایان ساخته است. بخش مهم ماجرا این است که مقاومت با توسعه کمی و کیفی توان موشکی خود اولاً با شلیکهای پرحجم و متمرکز بر نقاط حیاتی سامانه های پدافندی این رژیم را ناکارآمد کرده و ثانیاً افزایش برد موشکهای مقاومت باعث شده است که تقریباً تمامی سرزمینهای اشغالی را زیر آتش خود قرار دهد.
2⃣ از همه مهمتر اینکه اکنون مقاومت دست به معادله جدیدی زده و در حال ایجاد موازنه وحشت است. تولید ناامنی که پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی میباشد، دقیقاً همان بخشی است که مقاومت به شدت برروی آن متمرکز شده است. بر مبنای همین ابتکار مقاومت در حال حاضر وحشت تمامی سرزمینهای اشغالی را فرا گرفته و صهیونیستها را بیش از هر زمان به هراس انداخته است.
3⃣اکنون ابتکار عمل در اختیار مقاومت است. رونمایی از سلاحهای جدید از جمله موشکهای برد بلند و نقطهزن، موشکهای ضد تانک و پهپاد، موازنه قدرت را به هم زده، تا جائیکه مقاومت هر لحظه اراده نماید هر نقطهای را میتواند آماج حملات خود قرار دهد.
4⃣تا این لحظه تنها پاسخ صهیونیستها بیش از این نبوده که به جان مردم بیگناه بیافتد و این دقیقاً همان حماقتی است که بزودی گریبان آنان را توسط جهان اسلام و جامعه بینالمللی خواهند گرفت و رها نخواهند کرد. اکنون جز چند حاکم جائر آنهم صرفاً در حد بیان هیچ کس حاضر نشده است که کنار رژیم بایستند.
5⃣ نکته دیگر اینکه پاسخگویی بیسابقه مقاومت در کنار مظلومیت مردم غزه باعث واکنش فلسطینیان در بخش کرانه باختری شده،به طوریکه عرصه شهرهای این رژیم را تبدیل به جنگ داخلی نموده و اکنون انتفاضه دیگری در حال خلق شدن است.
🔚مقاومت اکنون دقیقاً بر حوزههایی متمرکز شده که رژیم در همان جا آسیبپذیر و از آن هراس دارد. آن هم درگیری متنوع، پرشدت با دامنه گسترده و نامحدود که تولیدکننده وحشت و ناامنی در سرزمینهای اشغالی است. حال این رژیم در پرتو وحشیگری و ماجراجوییهای گستاخانه در بد مخمصهای گرفتار شده، نه توافق آبرهام توانسته برای آنان تولید اعتبار نماید و نه عضویت در سنتکام توانسته برای آنان تولید امنیت نماید و آنها را از انسداد راهبردی نجات دهد. اینها همه گواهی برای داشتن باور به وعدههای صادق داده شده مبنی بر آزادی قدس شریف و تحقق آیه الیس الصبح بقریب است.
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
♨️ لاریجانی روحانی نیست‼️‼️
📝 یعقوب ربیعی
💢 هرچند صحبتهای لاریجانی نشان داد که هشتگهای #روحانیجانی و #دولت_سوم_روحانی بی ربط نیست، اما چند تفاوت موجود بین روحانی و لاریجانی نشان می دهد که او مانند ۹۲ روحانی راه آسانی برای رسیدن به پاستور ندارد:
1️⃣ - روحانی در ۹۲ ناشناخته و یا به عبارتی هندوانه در بسته بود؛ اما لاریجانی ۱۲ سال در راس یک قوه قرار داشته است.
2️⃣ - روحانی به علت ناشناخته بودنش در سال ۹۲، آرای منفی کمی داشت ولی امروز لاریجانی دارای بالاترین رای های منفی است.
3️⃣ - روحانی در ۹۲ منتقد وضع موجود بود ولی لاریجانی جزو مسببین وضع موجود محسوب می شود.
4️⃣ - رقبای روحانی به شدت پراکنده بودند و تیغ در صورت همدیگر کشیدند، اما شواهد نشان میدهد رقبای لاریجانی با یک همگرایی پا به میدان گذاشتهاند.
5️⃣ - روحانی در گفتمان محصور نبود، گاه اپوزیسیون می شد و گاه انقلابی. اما بعید است لاریجانی پایش را از گفتمان انقلاب بیرون بگذارد و بخواهد ژست اپوزیسیونی به خود بگیرد.
6️⃣ - روحانی اگر گاهی صحبت اپوزیسیونی هم می کرد بخشی از جامعه می پذیرفتند ولی کمتر کسی اپوزیسیون شدن لاریجانی را باور خواهد کرد.
7️⃣ - روحانی در ۹۲ عضو جامعه روحانیت مبارز اصولگرایان و رفیق محفلی اصلاحطلبان بود. اما کنش چند سال گذشته لاریجانی با وجود چند رفیق و یار محدود در دو طیف، بدنه اجتماعی مستقلی در اصولگرایان و اصلاح طلبان ندارد. اصلاح طلبان لاریجانی را با صدا و سیمای دهه ۷۰ می شناسند اصولگرایان با مجلس تدبیر و امید.
✅ لاریجانی هر چند دیروز سعی کرد ادای رفیق شفیقش را در بیاورد ولی مردم قضاتی هستند که این سیاه بازی ها را صرفاً شوی انتخاباتی می دانند.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
👈 در سالهای ۹۸،۹۷و۹۹ حدود ۶۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی یا ارز جهانگیری توزیع شده.
یعنی بیش از ۴۷۵ هزار میلیارد تومان رانت و معادل ۱۰ سال یارانه نقدی کل جامعه.
👌 اولویت اصلی امروز، برچیدن این ساختار فسادزاست. فریب شوی رسانه ای #جریان_تحریف را نخوریم.
https://twitter.com/MotlaqRabiei/status/1394030912350814208?s=19
🆔 @tahlilrahbordi
🔰مطالعه نوشته بالا اگرچه ده دقیقه زمان می برد، اما اطلاعات خوبی برای پاسخ به برخی شبهه های انتخاباتی به شما می دهد تا ضمن مقابله با جریان تحریف و نفاق، به حصول مطلوب نظام در انتخابات( مشارکت حداکثری) کمک نمایید.
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
✍یکی از بهترین محققین کشور در زمینه اعدام های دهه ۶۰ جناب دکتر کوشکی هستند.
📚 کتاب "تبار ترور" حاصل تحقیقات ایشان است که در آن به صورت علمی و بدور از غرض ورزی،این موضوع چالشی را تبیین نموده اند.
🙏از ایشان خواستم تا جمع بندی تحقیقاتشان را در یک فایل صوتی ضبط کنند.
🔺صوت بالا بسیار ارزشمند بوده و برای افرادی که خواهان حق و حقیقت هستند، حتما مفید خواهد بود.
@tahlilrahbordi
هدایت شده از صفیر
آشکار شدن واقعیتها و یک دستورالعمل همیشگی‼️
✍ احمد بنافی
🔵🔴رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت فلسطین فرمودند تجربه شیخ جراح در ایستادگی در برابر زور گویی رژیم و شهرکنشینان مزدور باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور و فلسطین باشد. در این خصوص بخوانید:
1⃣پیروزی در جنگ ۱۲ روزه، دوران جدیدی از شکلگیری قدرت را نشان داد. اکنون موازنه قدرت و همزمان وحشت به شکل فوقالعادهای به نفع مقاومت تغییر کرده است. رژیم صهیونیستی دیگر نمیتواند بدون ملاحظات مقاومت فلسطینی تصمیمی را بگیرد؛ به عبارتی مواضع مقاومت فلسطینی حتی در بخش تصمیمات خرد رژیم نیز باید لحاظ گردد. نباید فراموش کرد که این جنگ ۱۲ روزه بر سر حرکت غاصبانه رژیم صهیونیستی برای ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی در شیخ جراح و درخواست کمک فلسطینیها از مقاومت غزه آغاز گردید.
2⃣الگوی پیروزی در موضوع شیخ جراح میبایست دستورالعمل همیشگی مقاومت باشد. بعبارتی این الگو نشان داد، برخورداری از مولفههای درونی از جمله یکپارچگی و وحدت، خودکفایی و خوداتکایی، روحیه جهاد و مقاومت، توسعه توان تهاجمی و سازمان رزم ضمان پیروزی است.
3⃣آشکار شدن ضعف اساسی سامانه های پدافندی این رژیم در مواجهه با شلیک بیش از ۴ هزار موشک و راکت توسط مقاومت، بخش دیگری از واقعیت موجود را به نمایش درآورد. نکته مهم ماجرا اینکه ضعف سامانههای پدافندی رژیم اعم از گنبد آهنین، فلاخن داوود، پاتریوت، پیکان و آرو در مواجهه با فوران موشکی مقاومت نشان داد که توان واقعی آنان، ذیل توان ادعاییشان قرار دارد.
4⃣توسعه برد عملیاتی مقاومت این حقیقت را نمایان کرد که چرخه کنترل و تأمین نیازهای اقتصادی و شهری رژیم صهیونیستی به شدت آسیبپذیر بوده و در رویارویی بلندمدت فضای زیست اشغالگران را با بحران جدی مواجه خواهد ساخت. در این خصوص توان نقطهزنی موشکهای مقاومت بر علیه بخشهای اقتصادی آنان، ۴۰ درصد از ظرفیتهای آنان را با چالش غیر قابل بازگشت در کوتاه مدت مواجه ساخت.
5⃣ بخش نامرئی اما بسیار مهم این جنگ که رژیمصهیونیستی دوست دارد آن را مخفی نموده و بر روی آن سرپوش بگذارد، به چالش روانی موجود آنان بر میگردد. این چالش روانی که در پس تغییر در موازنه وحشت توسط مقاومت ایجاد شده اکنون در سه سطح تصمیمگیران، نظامیان و شهروندان غاصب خودش را نشان میدهد. چالشی که در افکار عمومی و حوزه پزشکی در کنار مجروحان جنگی به آسیبدیدگان روانی شهرت یافته است.
🔚 واقعیتهای غیرقابل انکار این جنگ ۱۲ روزه و همچنین تجربه شیخ جراح همگی نشان میدهد، مقاومت در پرتو وحدت و اقتدار پاسخ داده و در حال تبدیل شدن به یک دستورالعمل همیشگی و نتیجهبخش برای آزادی قدس شریف است. اینجاست که در کنار شکرگزاری از خداوند بزرگ، نباید نقش بیبدیل شهدای مقاومت و در رأس آنها نقش سید الشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی (شهید القدس) و میراث پا بر جا مانده از ایشان را در این پیروزی بزرگ فراموش کرده و شکرگزارشان نبود.
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
🏬 گفتند مسکن مهر ۵۰ هزار میلیارد تومان پایه پولی ایجاد کرده و تعطیلش کردند.
👈 ولی دولت فعلی ۳۶۵ هزار میلیارد پول چاپ کرد یعنی ۷ برابر مسکن مهر و حدود ۵ برابر تمام دولتها، ولی کسی صاحب خانه نشد.
مردم هم چوب را خورده اند و هم پیاز را.
✅ #دولت_سوم_روحانی یعنی خسارت مطلق.
#تغییر_به_نفع_مردم
https://twitter.com/MotlaqRabiei/status/1396395498928578566?s=19
🆔 @tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #کلیپ_اختصاصی
♨️ جریان شناسی و تحلیل سناریوهای انتخاباتی جریان های اصولگرا و اصلاحطلب در انتخابات ۱۴۰۰
📽️ با کارشناسی یعقوب ربیعی کارشناس کانال تحلیل راهبردی
🆔 @tahlilrahbordi
هدایت شده از صفیر
♨️انتخابات درسآموز سوریه♨️
✍ احمد بنافی
🔴🔵«حموده صباغ» رئیس مجلس سوریه در کنفرانس خبری در دمشق با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه گفت: بشار اسد رئیس جمهور این کشور با کسب ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۸۹۰ رای یعنی معادل ۹۵.۱% به عنوان رئیس جمهور جدید برای یک دوره هفت ساله انتخاب شده است. در این خصوص بخوانید:
1⃣ نباید شک کرد که امروز بشار اسد محبوب است و این محبوبیت در سطحیاست که مثلث شوم عبری عربی غربی با تمام توان رسانهای و تبلیغاتی خود علیه ایشان به میدان آمد اما نتوانست برروی افکار عمومی این کشور علیه ایشان تأثیر بگذارد.
2⃣در این انتخابات ۷۸ درصد مردم مشارکت کردند که بشار اسد ۹۵ درصد آرا را به دست آورده است. این مشارکت بالا و رای قاطع به ایشان عملا باعث تثبیت قدرت و حاکمیت سیاسی در سوریه میگردد و شکافهای اجتماعی سیاسی گذشته را برطرف مینماید.
3⃣ بر کسی پوشیده نیست که رای ۹۵ درصدی مردم سوریه به شکل قابل توجهی معنادار است. این رای نه تنها رای به بشار اسد بلکه قبل از آن رای به مقاومت تلقی میگردد. به عبارتی بشار اسد امروز تبدیل به نماد مقاومت در سوریه شده و این پیروزی مقبولیت این مشی و روش را نشان میدهد.
4⃣ رای ۹۵ درصدی به بشار اسد نتیجه اعتماد، اتکا و وفاداری به مردم، آنهم در شرایطی که این مثلث شوم اجماع کرده بودند که سوریه را از طریق تقسیم، به میدان منافع خود تبدیل نمایند. مردانگی، شجاعت و وفاداری وصف ناپذیر ایشان در کنار تکیه بر ظرفیت مقاومت ملی و منطقهای شرایط را به نفع سوریه تغییر داد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب بشار اسد را تبدیل به قهرمان جهان عرب نمود.
5⃣ نکته در خور تأمل این است که انتخابات کنونی در سوریه به شکل واقعی عرصه رقابت سیاسی مشروع میان بازیگران داخلی چند سال اخیر این کشور بود؛ به شکلی که بشار اسد با محمود احمد مرعی از چهرههای معارض داخلی و عبدا... سلوم عبدا...عضو حزب اتحاد سوسیالیست به رقابت پرداخت و پیروز شد. این نشان میدهد دموکراسی به شکل حقیقی در این کشور اجرا شده است.
🔚نتیجه انتخابات در سوریه درس آموز خواهد بود؛ به ویژه برای کسانی که در منطقه عادت دارند اعتماد به غرب را بر اعتماد به مردم خود ترجیح دهند. امروز این افراد به صحنه انتخابات سوریه خوب بنگرند و بدانند که رای مردم سوریه ابتدا، رای به مقاومت بود و امروز این مردم سوریه هستند که دانسته تصمیم گرفتهاند به مقاومت و ایستادگی رای داده و بر استمرار این مهم به عنوان تنها راه عبور از سختیها تأکید نمایند؛ و همچنین خوب است بدانند این مزد و پاداش کسی است که در مقابل دشمن، جانب مردم خود را گرفته و بر آنان تکیه میکند.
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
🔰 همتی در ۸ خرداد ۱۴۰۰:👇
این که می گویند اگر FATF را بپذیریم نمی توانیم تحریم را دور بزنیم را قبول ندارم. اگر مردم به من رای دهند من به طور جد پیگیر FATF خواهم بود.
🔰همتی در ۲۳ بهمن ۹۸:👇
بودن و نبودن fatf تاثیر زیادی در اقتصاد ما ندارد و اگر همه تمرکز خود را بر روی fatf بگذاریم شاید خیلی چیزها را از دست بدهیم.
♨️ اظهارات کاندیداهای دولتی نشان می دهد مانند سلفشان آقای روحانی بر دوقطبی سازی جامعه در حوزه بین الملل برنامه دارند حتی اگر حرف امروزشان با دیروزشان ۱۸۰ درجه تفاوت داشته باشد.
🆔 @tahlilrahbordi
🔶به نظر، رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴ خرداد هر سال، آن بخشی از اندیشه امام ره را تبیین نموده اند که آن بخش گره گشای مشکلات و معضلات آن سال بوده است.
🔺به این معنی که رهبری با رصد هجمه ها علیه نظام در هر سال، به تحلیل آن بخشی از تفکر امام ره پرداخته اند که می تواند پاتکی علیه آن هجمه ها باشد.
🖇امسال: جمهوری اسلامی، مردم سالاری دینی و مشارکت حداکثری در اندیشه امام ره
@tahlilrahbordi
⁉️ چرا همتی سئوال اولش را پاسخ نداد؟
💠 سئوال اول همتی درباره ابربدهکاران بانکی بود که از جواب دادن طفره رفت زیرا مجموع بدهی ۶۰ شخص حقوقی و حقیقی در نیمه اول سال ۹۷ حدود ۱۴ هزار و ۶۳۴ میلیارد تومان بوده که در دوره همتی بهجای اینکه وصول شود، با رشد ۴۱ درصدی به ۲۰ هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان رسیده است.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
♨️ استراتژی اتاق فکرهای#آشنا؛
🔰 از تخریب و تهمت سوپر انقلابی تا تلاش برای وحدت مسببان وضع موجود
🔰 شاید دیده باشید که در این مدت یک سری پیام ها تلاش کرده قاضیزاده هاشمی را به لاریجانی بچسباند و محسن رضایی را به اصلاح طلبان. اما هدف چیست؟
🔰 به نظرم اتاق فکرهای #آشنا به این نتیجه رسیده اند که شاید در دور اول نتوانند به پیروزی برسند لذا یک عملیات پیچیده را طراحی کرده اند که هدف اصلی آن رفتن انتخابات به دور دوم است. برای این راهبرد دو تاکتیک در حال پیاده سازی است:👇
1️⃣ - اول انقلابیون را به جان هم بیاندازند تا با تفرق آرا کاندیدایی به رای ۵۰ درصدی نرسد و به دور دوم بروند.
2️⃣ - اما آن طرفتر بدنبال تقویت کاندیداهایشان در مناظره سوم و ائتلاف دقیقه نودی هستند و نیم امیدی و گوشه چشمی هم به مذاکرات وین دارند.
🔰 وقتی پیام برخی انقلابیون را می بینم که چگونه محتواهای این اتاق فکرها را قربة الی الله و با هدف بصیرت افزایی و انقلابیگری توزیع می کنند ناخودآگاه آدم به یاد .....
☝️ خودتان جای خالی را پر کنید.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔶حلقه مفقوده اقتصاد کشور؛ تولید یاFATF
✍علی محمدی
🔸بازخوانی فضای مناظرات و رویکردهای برخی نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص علت المعلول مشکلات اقتصادی کشور، این مهم را آشکار ساخت که متاسفانه جریانی همچنان اصرار دارد تا رفع تحریم ها را به عنوان اصلی ترین حلقه مفقوده اقتصاد کشور معرفی کند. تا آنجا که برخی از کاندیدها، با تحریف در زمینه برخی کنوانسیون ها، دو ظلم آشکار را بر ملت روا داشتند:
یکی اینکه منتقدین برجام را مخالفین توسعه اقتصادی کشور معرفی کردند و دیگری آنکه در موضوع FATF، با نادیده گرفتن همکاری های ایران با کارگروه اقدام مالی، جریان انقلاب را عامل عدم خروج کشور از لیست سیاه این کارگروه معرفی نمودند.
1⃣واقعیتی که همه اقتصاددانان بر آن تاکید دارند این است که حلقه مفقوده اقتصاد، تولید است و نه کنوانسیون های بین المللی. در واقع تورمی که در اقتصاد شاهد هستیم ریشه در بخش عرضه( تولید) دارد.
2⃣ _ جریانی با تحریف واقعیت ها ادعا می کند که حضور در لیست سیاه کارگروه مانع از تجارت با کشورهای دوست مثل عراق شده است. در صورتی که آمار های بانک مرکزی نشان می دهد ایران در سال شمسی گذشته قریب به ۹ میلیارد دلار تجارت با کشور عراق داشته است.
3⃣_ واقعیت دیگر آن است که کارکرد اصلی کارگروه fatf در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریم هاست. استدلال اصلی منتقدین نیز این می باشد که چرا باید توصیه هایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راه های دور زدن تحریم ها افشا شود و هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد. چرا که خود کارگروه در بیانیه مختلف ادعا کرده، که اجرای همه توصیه ها از ایران نیز نمی تواند تضمین دهنده خروج ایران از لیست سیاه باشد.
4⃣-طبق گزارش بانک مرکزی ، نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۹ نیز ۲.۲ درصد بوده است. تجارت خارجی کشور برخلاف حامیان FATF با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد نه تنها صفر نشد، بلکه رقم ۷۳ میلیارد دلار را ثبت کرد. در سال های قبل از برجام نیز با وجود قرار داشتن در لیست سیاه کارگروه اقدام مالی، تجارت خارجی با کشورهای دنیا، رقمی بسیار مناسب تر از سال های بعد از امضای برجام است.
5⃣همین موضوع نشان می دهد که رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملا سیاسی است و نه فنی و تحت تاثیر تحولات توافق هسته ای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد. چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است.
🔚اگرچه حل وفصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی، مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد، اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نبابد این موضوع در اولویت قرار گیرد. اولویت اصلی، تنوع بخشی به زمین های بازی در عرصه سیاست خارجه و اقتصاد است. به این معنا که باید از طریق ایجاد تفاهم نامه های راهبردی با کشور های همسایه و شرق، به تنوع بخشی در تجارت خارجی پرداخت. نه اینکه همه تخم مرغ ها را در سبد غرب قرار داد.
برای مثال سند راهبردی ایران و چین نیاز کشورمان به FATF را کمتر می کند.در این سند، تاسیس یک بانک ایرانی و چینی پیش بینی شده است که تجارت دو کشور ذیل این تفاهم نامه را از طریق ارزهای دو کشور، مدیریت می نماید.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 اصلاح طلبان؛ موتور ِ روشن و چراغ ِ خاموش
📝 یعقوب ربیعی
🔰 هرچند نهاد اجماع ساز گفت از کاندیدایی حمایت نمیکنیم ولی انصراف مهرعلیزاده و موج حمایتها از همتی نشان داد که اصلاح طلبان با وجود ادعاهایشان در حال گرم کردن خود برای ۲۸ خرداد هستند. البته قبلاً گفتم که نگاهشان به دو مرحله ای کردن انتخابات است.
🔰 عبارتی که آنها این روزها برای دعوت بدنه جریان اصلاحات به کار می برند عبارت #آرای_شرمگین یا #آرای_خجالتی است. آنها با نگاه به انتخابات ۱۹۹۲ و ۲۰۱۵ پارلمان انگلیس و پیروزی ترامپ برعلیه هیلاری کلینتون در ۲۰۱۶ می گویند می شود آرای خاموش را که با انتخابات قهر کردهاند به پای صندوق های رای آورد.
🔰 اینکه نهاد اجماع ساز میگوید ما کاندیدا نداریم ولی احزاب، رسانه ها و شخصیت های جریان اصلاحات به دنبال معرفی و تقویت کاندیدای نهایی خود هستند همان سیاست موتور روشن و چراغ خاموش جریان این جریان است.
🔰 مثال اصلاحات مثال کسی که در حال ریختن ماست در دریا برای درست کردن دوغ بود. گفتند نمی شود گفت اگر بشود مطمئن باشید دوغ زیادی است. از دل دولت ناکارآمد فعلی اگر بتوان یک رئیس جمهور بیرون آورد کار شاقی است. شاید مثل ۹۲ امیدشان به پاس گل های غضنفرهای اصولگراست.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
♨️ چند نکته درباره استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰
📝 یعقوب ربیعی
🔰 بنظرم درباره تحلیل رفتار اصلاح طلبان در انتخابات ریاستجمهوری چند نکته لازم است:
1️⃣ _ اصلاح طلبان بسیار متکثرند و دارای منافع متفاوت. لذا باید در نظر بگیریم که وقتی می گوییم اصلاح طلبان با چه کسی و چه گروهی و چه منافعی هستیم؟
2️⃣ _ بعید می دانم همتی انصراف دهد چرا که اولاً اصلاح طلبان پس از سال ۸۸ حاضر به قهر دوباره نیستند. ثانیاً حزب همتی یعنی کارگزاران بسیار عملگرا و پراگماتیستی هستند و در سال ۹۸ و در اوج قهر اصلاحات پای صندوق ها انتخابات آمدند.
3️⃣ _ اصلاح طلبان قائل به مشارکت، بیشتر به دور دوم می اندیشند تا پیروزی در گام اول.
4️⃣ _ برای رفتن به دور دوم علاوه بر تکثر در رقیب باید آرای خاموش و خاکستری را پای صندوق بیاورند لذا هر چه به لحظه انتخابات نزدیک شویم اصلاح طلبان رادیکال تر می شوند.
5️⃣ _ اگر نقش بی بی سی در انتخابات ۸۸ و منتشر کردن فایل صوتی منتظری در ۹۶ و فایل صوتی ظریف در ۱۴۰۰ را مرور کنیم باید به فکر بمب های خبری و پروپاگانداهای دقیقه آخری بود. باید سورپرایز احتمالی بوقچی های ملکه را جدی گرفت.
Eitaa.com/tahlilrahbordi