🔰مطالعه نوشته بالا اگرچه ده دقیقه زمان می برد، اما اطلاعات خوبی برای پاسخ به برخی شبهه های انتخاباتی به شما می دهد تا ضمن مقابله با جریان تحریف و نفاق، به حصول مطلوب نظام در انتخابات( مشارکت حداکثری) کمک نمایید.
@tahlilrahbordi
تحلیل راهبردی
✍یکی از بهترین محققین کشور در زمینه اعدام های دهه ۶۰ جناب دکتر کوشکی هستند.
📚 کتاب "تبار ترور" حاصل تحقیقات ایشان است که در آن به صورت علمی و بدور از غرض ورزی،این موضوع چالشی را تبیین نموده اند.
🙏از ایشان خواستم تا جمع بندی تحقیقاتشان را در یک فایل صوتی ضبط کنند.
🔺صوت بالا بسیار ارزشمند بوده و برای افرادی که خواهان حق و حقیقت هستند، حتما مفید خواهد بود.
@tahlilrahbordi
هدایت شده از صفیر
آشکار شدن واقعیتها و یک دستورالعمل همیشگی‼️
✍ احمد بنافی
🔵🔴رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت فلسطین فرمودند تجربه شیخ جراح در ایستادگی در برابر زور گویی رژیم و شهرکنشینان مزدور باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور و فلسطین باشد. در این خصوص بخوانید:
1⃣پیروزی در جنگ ۱۲ روزه، دوران جدیدی از شکلگیری قدرت را نشان داد. اکنون موازنه قدرت و همزمان وحشت به شکل فوقالعادهای به نفع مقاومت تغییر کرده است. رژیم صهیونیستی دیگر نمیتواند بدون ملاحظات مقاومت فلسطینی تصمیمی را بگیرد؛ به عبارتی مواضع مقاومت فلسطینی حتی در بخش تصمیمات خرد رژیم نیز باید لحاظ گردد. نباید فراموش کرد که این جنگ ۱۲ روزه بر سر حرکت غاصبانه رژیم صهیونیستی برای ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی در شیخ جراح و درخواست کمک فلسطینیها از مقاومت غزه آغاز گردید.
2⃣الگوی پیروزی در موضوع شیخ جراح میبایست دستورالعمل همیشگی مقاومت باشد. بعبارتی این الگو نشان داد، برخورداری از مولفههای درونی از جمله یکپارچگی و وحدت، خودکفایی و خوداتکایی، روحیه جهاد و مقاومت، توسعه توان تهاجمی و سازمان رزم ضمان پیروزی است.
3⃣آشکار شدن ضعف اساسی سامانه های پدافندی این رژیم در مواجهه با شلیک بیش از ۴ هزار موشک و راکت توسط مقاومت، بخش دیگری از واقعیت موجود را به نمایش درآورد. نکته مهم ماجرا اینکه ضعف سامانههای پدافندی رژیم اعم از گنبد آهنین، فلاخن داوود، پاتریوت، پیکان و آرو در مواجهه با فوران موشکی مقاومت نشان داد که توان واقعی آنان، ذیل توان ادعاییشان قرار دارد.
4⃣توسعه برد عملیاتی مقاومت این حقیقت را نمایان کرد که چرخه کنترل و تأمین نیازهای اقتصادی و شهری رژیم صهیونیستی به شدت آسیبپذیر بوده و در رویارویی بلندمدت فضای زیست اشغالگران را با بحران جدی مواجه خواهد ساخت. در این خصوص توان نقطهزنی موشکهای مقاومت بر علیه بخشهای اقتصادی آنان، ۴۰ درصد از ظرفیتهای آنان را با چالش غیر قابل بازگشت در کوتاه مدت مواجه ساخت.
5⃣ بخش نامرئی اما بسیار مهم این جنگ که رژیمصهیونیستی دوست دارد آن را مخفی نموده و بر روی آن سرپوش بگذارد، به چالش روانی موجود آنان بر میگردد. این چالش روانی که در پس تغییر در موازنه وحشت توسط مقاومت ایجاد شده اکنون در سه سطح تصمیمگیران، نظامیان و شهروندان غاصب خودش را نشان میدهد. چالشی که در افکار عمومی و حوزه پزشکی در کنار مجروحان جنگی به آسیبدیدگان روانی شهرت یافته است.
🔚 واقعیتهای غیرقابل انکار این جنگ ۱۲ روزه و همچنین تجربه شیخ جراح همگی نشان میدهد، مقاومت در پرتو وحدت و اقتدار پاسخ داده و در حال تبدیل شدن به یک دستورالعمل همیشگی و نتیجهبخش برای آزادی قدس شریف است. اینجاست که در کنار شکرگزاری از خداوند بزرگ، نباید نقش بیبدیل شهدای مقاومت و در رأس آنها نقش سید الشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی (شهید القدس) و میراث پا بر جا مانده از ایشان را در این پیروزی بزرگ فراموش کرده و شکرگزارشان نبود.
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
🏬 گفتند مسکن مهر ۵۰ هزار میلیارد تومان پایه پولی ایجاد کرده و تعطیلش کردند.
👈 ولی دولت فعلی ۳۶۵ هزار میلیارد پول چاپ کرد یعنی ۷ برابر مسکن مهر و حدود ۵ برابر تمام دولتها، ولی کسی صاحب خانه نشد.
مردم هم چوب را خورده اند و هم پیاز را.
✅ #دولت_سوم_روحانی یعنی خسارت مطلق.
#تغییر_به_نفع_مردم
https://twitter.com/MotlaqRabiei/status/1396395498928578566?s=19
🆔 @tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #کلیپ_اختصاصی
♨️ جریان شناسی و تحلیل سناریوهای انتخاباتی جریان های اصولگرا و اصلاحطلب در انتخابات ۱۴۰۰
📽️ با کارشناسی یعقوب ربیعی کارشناس کانال تحلیل راهبردی
🆔 @tahlilrahbordi
هدایت شده از صفیر
♨️انتخابات درسآموز سوریه♨️
✍ احمد بنافی
🔴🔵«حموده صباغ» رئیس مجلس سوریه در کنفرانس خبری در دمشق با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه گفت: بشار اسد رئیس جمهور این کشور با کسب ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۸۹۰ رای یعنی معادل ۹۵.۱% به عنوان رئیس جمهور جدید برای یک دوره هفت ساله انتخاب شده است. در این خصوص بخوانید:
1⃣ نباید شک کرد که امروز بشار اسد محبوب است و این محبوبیت در سطحیاست که مثلث شوم عبری عربی غربی با تمام توان رسانهای و تبلیغاتی خود علیه ایشان به میدان آمد اما نتوانست برروی افکار عمومی این کشور علیه ایشان تأثیر بگذارد.
2⃣در این انتخابات ۷۸ درصد مردم مشارکت کردند که بشار اسد ۹۵ درصد آرا را به دست آورده است. این مشارکت بالا و رای قاطع به ایشان عملا باعث تثبیت قدرت و حاکمیت سیاسی در سوریه میگردد و شکافهای اجتماعی سیاسی گذشته را برطرف مینماید.
3⃣ بر کسی پوشیده نیست که رای ۹۵ درصدی مردم سوریه به شکل قابل توجهی معنادار است. این رای نه تنها رای به بشار اسد بلکه قبل از آن رای به مقاومت تلقی میگردد. به عبارتی بشار اسد امروز تبدیل به نماد مقاومت در سوریه شده و این پیروزی مقبولیت این مشی و روش را نشان میدهد.
4⃣ رای ۹۵ درصدی به بشار اسد نتیجه اعتماد، اتکا و وفاداری به مردم، آنهم در شرایطی که این مثلث شوم اجماع کرده بودند که سوریه را از طریق تقسیم، به میدان منافع خود تبدیل نمایند. مردانگی، شجاعت و وفاداری وصف ناپذیر ایشان در کنار تکیه بر ظرفیت مقاومت ملی و منطقهای شرایط را به نفع سوریه تغییر داد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب بشار اسد را تبدیل به قهرمان جهان عرب نمود.
5⃣ نکته در خور تأمل این است که انتخابات کنونی در سوریه به شکل واقعی عرصه رقابت سیاسی مشروع میان بازیگران داخلی چند سال اخیر این کشور بود؛ به شکلی که بشار اسد با محمود احمد مرعی از چهرههای معارض داخلی و عبدا... سلوم عبدا...عضو حزب اتحاد سوسیالیست به رقابت پرداخت و پیروز شد. این نشان میدهد دموکراسی به شکل حقیقی در این کشور اجرا شده است.
🔚نتیجه انتخابات در سوریه درس آموز خواهد بود؛ به ویژه برای کسانی که در منطقه عادت دارند اعتماد به غرب را بر اعتماد به مردم خود ترجیح دهند. امروز این افراد به صحنه انتخابات سوریه خوب بنگرند و بدانند که رای مردم سوریه ابتدا، رای به مقاومت بود و امروز این مردم سوریه هستند که دانسته تصمیم گرفتهاند به مقاومت و ایستادگی رای داده و بر استمرار این مهم به عنوان تنها راه عبور از سختیها تأکید نمایند؛ و همچنین خوب است بدانند این مزد و پاداش کسی است که در مقابل دشمن، جانب مردم خود را گرفته و بر آنان تکیه میکند.
🆔 @safir_61
🆔 @tahlilrahbordi
🔰 همتی در ۸ خرداد ۱۴۰۰:👇
این که می گویند اگر FATF را بپذیریم نمی توانیم تحریم را دور بزنیم را قبول ندارم. اگر مردم به من رای دهند من به طور جد پیگیر FATF خواهم بود.
🔰همتی در ۲۳ بهمن ۹۸:👇
بودن و نبودن fatf تاثیر زیادی در اقتصاد ما ندارد و اگر همه تمرکز خود را بر روی fatf بگذاریم شاید خیلی چیزها را از دست بدهیم.
♨️ اظهارات کاندیداهای دولتی نشان می دهد مانند سلفشان آقای روحانی بر دوقطبی سازی جامعه در حوزه بین الملل برنامه دارند حتی اگر حرف امروزشان با دیروزشان ۱۸۰ درجه تفاوت داشته باشد.
🆔 @tahlilrahbordi
🔶به نظر، رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴ خرداد هر سال، آن بخشی از اندیشه امام ره را تبیین نموده اند که آن بخش گره گشای مشکلات و معضلات آن سال بوده است.
🔺به این معنی که رهبری با رصد هجمه ها علیه نظام در هر سال، به تحلیل آن بخشی از تفکر امام ره پرداخته اند که می تواند پاتکی علیه آن هجمه ها باشد.
🖇امسال: جمهوری اسلامی، مردم سالاری دینی و مشارکت حداکثری در اندیشه امام ره
@tahlilrahbordi
⁉️ چرا همتی سئوال اولش را پاسخ نداد؟
💠 سئوال اول همتی درباره ابربدهکاران بانکی بود که از جواب دادن طفره رفت زیرا مجموع بدهی ۶۰ شخص حقوقی و حقیقی در نیمه اول سال ۹۷ حدود ۱۴ هزار و ۶۳۴ میلیارد تومان بوده که در دوره همتی بهجای اینکه وصول شود، با رشد ۴۱ درصدی به ۲۰ هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان رسیده است.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
♨️ استراتژی اتاق فکرهای#آشنا؛
🔰 از تخریب و تهمت سوپر انقلابی تا تلاش برای وحدت مسببان وضع موجود
🔰 شاید دیده باشید که در این مدت یک سری پیام ها تلاش کرده قاضیزاده هاشمی را به لاریجانی بچسباند و محسن رضایی را به اصلاح طلبان. اما هدف چیست؟
🔰 به نظرم اتاق فکرهای #آشنا به این نتیجه رسیده اند که شاید در دور اول نتوانند به پیروزی برسند لذا یک عملیات پیچیده را طراحی کرده اند که هدف اصلی آن رفتن انتخابات به دور دوم است. برای این راهبرد دو تاکتیک در حال پیاده سازی است:👇
1️⃣ - اول انقلابیون را به جان هم بیاندازند تا با تفرق آرا کاندیدایی به رای ۵۰ درصدی نرسد و به دور دوم بروند.
2️⃣ - اما آن طرفتر بدنبال تقویت کاندیداهایشان در مناظره سوم و ائتلاف دقیقه نودی هستند و نیم امیدی و گوشه چشمی هم به مذاکرات وین دارند.
🔰 وقتی پیام برخی انقلابیون را می بینم که چگونه محتواهای این اتاق فکرها را قربة الی الله و با هدف بصیرت افزایی و انقلابیگری توزیع می کنند ناخودآگاه آدم به یاد .....
☝️ خودتان جای خالی را پر کنید.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔶حلقه مفقوده اقتصاد کشور؛ تولید یاFATF
✍علی محمدی
🔸بازخوانی فضای مناظرات و رویکردهای برخی نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص علت المعلول مشکلات اقتصادی کشور، این مهم را آشکار ساخت که متاسفانه جریانی همچنان اصرار دارد تا رفع تحریم ها را به عنوان اصلی ترین حلقه مفقوده اقتصاد کشور معرفی کند. تا آنجا که برخی از کاندیدها، با تحریف در زمینه برخی کنوانسیون ها، دو ظلم آشکار را بر ملت روا داشتند:
یکی اینکه منتقدین برجام را مخالفین توسعه اقتصادی کشور معرفی کردند و دیگری آنکه در موضوع FATF، با نادیده گرفتن همکاری های ایران با کارگروه اقدام مالی، جریان انقلاب را عامل عدم خروج کشور از لیست سیاه این کارگروه معرفی نمودند.
1⃣واقعیتی که همه اقتصاددانان بر آن تاکید دارند این است که حلقه مفقوده اقتصاد، تولید است و نه کنوانسیون های بین المللی. در واقع تورمی که در اقتصاد شاهد هستیم ریشه در بخش عرضه( تولید) دارد.
2⃣ _ جریانی با تحریف واقعیت ها ادعا می کند که حضور در لیست سیاه کارگروه مانع از تجارت با کشورهای دوست مثل عراق شده است. در صورتی که آمار های بانک مرکزی نشان می دهد ایران در سال شمسی گذشته قریب به ۹ میلیارد دلار تجارت با کشور عراق داشته است.
3⃣_ واقعیت دیگر آن است که کارکرد اصلی کارگروه fatf در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریم هاست. استدلال اصلی منتقدین نیز این می باشد که چرا باید توصیه هایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راه های دور زدن تحریم ها افشا شود و هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد. چرا که خود کارگروه در بیانیه مختلف ادعا کرده، که اجرای همه توصیه ها از ایران نیز نمی تواند تضمین دهنده خروج ایران از لیست سیاه باشد.
4⃣-طبق گزارش بانک مرکزی ، نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۹ نیز ۲.۲ درصد بوده است. تجارت خارجی کشور برخلاف حامیان FATF با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد نه تنها صفر نشد، بلکه رقم ۷۳ میلیارد دلار را ثبت کرد. در سال های قبل از برجام نیز با وجود قرار داشتن در لیست سیاه کارگروه اقدام مالی، تجارت خارجی با کشورهای دنیا، رقمی بسیار مناسب تر از سال های بعد از امضای برجام است.
5⃣همین موضوع نشان می دهد که رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملا سیاسی است و نه فنی و تحت تاثیر تحولات توافق هسته ای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد. چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است.
🔚اگرچه حل وفصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی، مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد، اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نبابد این موضوع در اولویت قرار گیرد. اولویت اصلی، تنوع بخشی به زمین های بازی در عرصه سیاست خارجه و اقتصاد است. به این معنا که باید از طریق ایجاد تفاهم نامه های راهبردی با کشور های همسایه و شرق، به تنوع بخشی در تجارت خارجی پرداخت. نه اینکه همه تخم مرغ ها را در سبد غرب قرار داد.
برای مثال سند راهبردی ایران و چین نیاز کشورمان به FATF را کمتر می کند.در این سند، تاسیس یک بانک ایرانی و چینی پیش بینی شده است که تجارت دو کشور ذیل این تفاهم نامه را از طریق ارزهای دو کشور، مدیریت می نماید.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 اصلاح طلبان؛ موتور ِ روشن و چراغ ِ خاموش
📝 یعقوب ربیعی
🔰 هرچند نهاد اجماع ساز گفت از کاندیدایی حمایت نمیکنیم ولی انصراف مهرعلیزاده و موج حمایتها از همتی نشان داد که اصلاح طلبان با وجود ادعاهایشان در حال گرم کردن خود برای ۲۸ خرداد هستند. البته قبلاً گفتم که نگاهشان به دو مرحله ای کردن انتخابات است.
🔰 عبارتی که آنها این روزها برای دعوت بدنه جریان اصلاحات به کار می برند عبارت #آرای_شرمگین یا #آرای_خجالتی است. آنها با نگاه به انتخابات ۱۹۹۲ و ۲۰۱۵ پارلمان انگلیس و پیروزی ترامپ برعلیه هیلاری کلینتون در ۲۰۱۶ می گویند می شود آرای خاموش را که با انتخابات قهر کردهاند به پای صندوق های رای آورد.
🔰 اینکه نهاد اجماع ساز میگوید ما کاندیدا نداریم ولی احزاب، رسانه ها و شخصیت های جریان اصلاحات به دنبال معرفی و تقویت کاندیدای نهایی خود هستند همان سیاست موتور روشن و چراغ خاموش جریان این جریان است.
🔰 مثال اصلاحات مثال کسی که در حال ریختن ماست در دریا برای درست کردن دوغ بود. گفتند نمی شود گفت اگر بشود مطمئن باشید دوغ زیادی است. از دل دولت ناکارآمد فعلی اگر بتوان یک رئیس جمهور بیرون آورد کار شاقی است. شاید مثل ۹۲ امیدشان به پاس گل های غضنفرهای اصولگراست.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
♨️ چند نکته درباره استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰
📝 یعقوب ربیعی
🔰 بنظرم درباره تحلیل رفتار اصلاح طلبان در انتخابات ریاستجمهوری چند نکته لازم است:
1️⃣ _ اصلاح طلبان بسیار متکثرند و دارای منافع متفاوت. لذا باید در نظر بگیریم که وقتی می گوییم اصلاح طلبان با چه کسی و چه گروهی و چه منافعی هستیم؟
2️⃣ _ بعید می دانم همتی انصراف دهد چرا که اولاً اصلاح طلبان پس از سال ۸۸ حاضر به قهر دوباره نیستند. ثانیاً حزب همتی یعنی کارگزاران بسیار عملگرا و پراگماتیستی هستند و در سال ۹۸ و در اوج قهر اصلاحات پای صندوق ها انتخابات آمدند.
3️⃣ _ اصلاح طلبان قائل به مشارکت، بیشتر به دور دوم می اندیشند تا پیروزی در گام اول.
4️⃣ _ برای رفتن به دور دوم علاوه بر تکثر در رقیب باید آرای خاموش و خاکستری را پای صندوق بیاورند لذا هر چه به لحظه انتخابات نزدیک شویم اصلاح طلبان رادیکال تر می شوند.
5️⃣ _ اگر نقش بی بی سی در انتخابات ۸۸ و منتشر کردن فایل صوتی منتظری در ۹۶ و فایل صوتی ظریف در ۱۴۰۰ را مرور کنیم باید به فکر بمب های خبری و پروپاگانداهای دقیقه آخری بود. باید سورپرایز احتمالی بوقچی های ملکه را جدی گرفت.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ برای رای دادن و ندادن کمی تامل کنیم. ما مدیون حاج قاسم سلیمانی ها و احمد کاظمی ها هستیم.
،🆔 @tahlilrahbordi
✅ تلاش برای اصلاح خطاهای محاسباتی؛
👈 *کامبک اصلاحات در دقیقه ۹۰*
📝 یعقوب ربیعی
🔰 آمار مشارکت فراتر از انتظار جریان اصلاحات بوده و این از توئیت امثال محمود صادقی که اذعان به شکست تحریم انتخابات کرده است برمی آید. اولین خطای محاسباتی اصلاح طلبان همین فهم اشتباه از میزان آرا بود و خیال می کردند می توانند بر کاهش مشارکت برای زیرسئوال بردن دولت بعد سوار شوند.
👈 پ.ن: اصلاح طلبان از ساعت ۲۱ با هشتگ #قرار۲۱ به دنبال جبران این اشتباهند.
🔰 خطای محاسباتی دوم این بود که با کنار کشیدن اصلاح طلبان از انتخابات، بخشی از بدنه اجتماعی آنها با هشتگ هایی مانند #رای_بی_رای و یا #تحریم_انتخابات به سمت جریان برانداز رفت که بازیابی آن به راحتی نیست.
⁉️ آیا کامبک دقیقه نودی اصلاحات این خطاها را خواهد پوشاند؟ بعید میدانم ولی باید منتظر ماند.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 چند نکته از مشارکت مردمی در انتخابات ۱۴۰۰
📝 یعقوب ربیعی
✅ مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ چند پیام و نکته تحلیلی داشت:
♨️ *الف: پیام ها*
1️⃣ _ مردم با وجود گلایه ها پای صندوق رای آمدند پس اولین پیروز انتخابات مردم هستند.
2️⃣ _ یکی از علت حضور مردم پای صندوق رای داشتن امید به تغییر در آینده است. این یعنی امید نمرده است.
3️⃣ _ داشتن امید به تغییر یعنی اینکه جریان تحریف به عنوان متولی امیدزدایی در کشور شکست خورده است. پس اولین بازنده انتخابات جریان تحریف است.
4️⃣ _ بخش اعظمی از مردم با وجود گلایه از دولتمردان و به سفارش رهبر معظم انقلاب پای صندوق رای آمدند و این حاصل پیوند امت با ولایت است.
5️⃣ _ بوقچی های استکبار جهانی از سعودی اینترنشنال، بنگاه خبرپراکنی ملکه و ... تمام تلاش خود را برای نیامدن کردند، لذا بازنده دوم انتخابات رسانه های اجاره ای آل سعود و ملکه هستند.
6️⃣ _ انتخابات نشان داد که فهم مردم از بسیاری از خواص که ادعای نخبگی دارند بیشتر است.
ب: *آثار و پیامدهای مشارکت*
1️⃣ _ مشارکت مردم نه بزرگی به برخی تحریم کنندگان داخلی انتخابات بود که می خواستند از نمد عدم مشارکت برای خود کلاه بسازند.
2️⃣ _ از امروز جریان های داخلی متوجه خواهند شد که که بازی سیاسیِ خود را باید در چارچوب قانون اساسی و از صندوق رای پیگیری کنند نه در شاخ و شانه کشیدن ها و قلدری ها.
3️⃣ _ این آغاز یک راه است آغاز چهار سال تلاش برای تغییر وضعیت موجود.
4️⃣ _ رئیس جمهور آینده نیازمند یک توان برای اصلاح وضعیت موجود بود و مردم برای اصلاح وضعیت موجود به رئیس جمهور منتخب این توان را دادند.
5️⃣ _ مشارکت بالا دست رئیس جمهور آینده را در مذاکره و روابط در عرصه های بین المللی نیز تقویت خواهد نمود.
6️⃣ _ بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب شکست جریان تحریف مقدمه شکست جریان تحریم است.
7️⃣ _ هرچند پیروز انتخابات مشخص نشده است ولی از امروز جریان انقلابی اولین حامی دولت جدید برای تغییر وضعیت موجود است
8️⃣ _ جریان انقلابی در این تغییر خانه نشین نخواهد بود بلکه به عنوان یک کنشگر فعال هم مطالبه گر است هم یاری دهنده.
🙏 چند نکته را شما کمک کنید.
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰یوم الله۲۸ خرداد و چند نکته مهم..
✍علی محمدی
🔶ضمن تبریک حماسه بزرگ ۲۸ خرداد ، چند نکته را یادآور می شوم:
1⃣_مشارکت مردم نشان داد که بزرگترین بازنده های این یوم الله، جریان تحریف، جریان تحریم( ضد انقلاب) و جریان انحراف بودند که انتخابات را تحریم کردند.
2⃣_مشارکت امروز، برابری می کند با مشارک ۸۵ درصدی سال ۸۸. چرا که به غیر از کرونا، حجم زیادی از القای رسانه ای بر ایجاد ناامیدی تعلق گرفته بود و مردم را توصیه به عدم مشارکت می کردند. ضمن اینکه شرایط معیشتی به گونه ای بود که بسیاری از مردم از وضع موجود ناراحت بودند.
3⃣_رهبری فرمودند ملت ایران از این انتخابات خیر خواهد دید.معتقدم پیروزی امروز باعث فتحی بزرگتر در آینده نزدیک خواهد شد. و چه فتحی بزرگتر از پیروزی ملت ایران و تشکیل دولت انقلابی برای گره گشایی از مشکلات. انشاالله.
4⃣_در تحلیل رای باطله دقت کنیم. این افراد همانهایی هستند که مردد بودن و شاید نمی خواستند رای دهند و به نوعی از وضع موجود گله داشتند، ولی حرف دلسوزانه ی رهبری را گوش دادند و پای صندوق ها حاضر شدند. ضد انقلاب برای تضعیف نظام و مردم ،توصیه به عدم مشارکت داشت، نه رای سفید. جریان اصلاحات نیز علنا توصیه به رای دادن به کاندید خود داشتند. پس آرای باطله، مطلقا در سبد جریان اصلاحات و جریان ضد انقلاب نیست.
5⃣_انتخابات دیروز یک نه بزرگ به جریانی بود که از سال۹۲ تاکنون با غفلت از سرمایه ها و توانمندی های داخل، معتقد بود که ریشه همه ی مشکلات تحریم است. رسیدن به این بلوغ فکری را باید مدیون هدایت های رهبری دانست.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
✅ *چند نکته پیرامون مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰*
📝 *عزیز غضنفری*
🔰 درباره میزان مشارکت در انتخابات و مباحث پیش آمده چند نکته نیاز است در نظر گرفته شود :
1️⃣ _ هر چند مشارکت بالای ۵۰درصد اتفاقی بود که می توانست کام ما را بیشتر از این شیرین کند، اما در هر حال ظاهرا شرایط به شکل دیگری رقم خورده است و ما دوستداران انقلاب نیز کسانی نیستیم که فاز تقابل با بخش های متولی انتخابات را در پیش بگیریم.
2️⃣ _ فقط یک راه می ماند. راه مهم نیز آن است که دولت آقای رئیسی با عملکرد مثبت خود امیدها و اعتماد های کم رنگ شده و یا از دست رفته را برگرداند و مسئله مشارکت را نه با تبلیغات و شعار که با عمل و کارآمدی خود و به شکل بنيادين حل نماید.
3️⃣ _ آنچه می تواند تولید سرمایه اجتماعی کند عملکرد موفق دولت است و الا کافیست در نظر آوریم دولت آقای روحانی با مشارکت حدود۷۰درصد کشور و اقتصاد و معیشت مردم را در چه شرایط دشواری قرار داده است و به سرمایه اجتماعی کشور و ناامیدی مردم ضربه مهلکی زده است.
4️⃣ _ خود آقای رئیسی در قوه قضائیه که نهادی انتصابی بود با اصلاح و تصحیح برخی رویکردها چگونه امیدها را در دل های مردم زنده کرد. بنابراین صرف مشارکت بالا دردی را دوا نمی کند.
5️⃣_ بنابراین موضوع اساسی برای ایجاد امید و قراردادن انقلاب و نظام بر ریل اساسی خود اصلاح امور و کوشش برای حل مسائل معیشتی مردم است. دولت در فرصت پیش رو می تواند با برنامه ریزی و اجرای برخی کارها و اقدامات برای انتخابات ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامي و ریاستجمهوری مردم را تشویق به مشارکت حداکثری نماید و در کنار حل مسئله کارآمدی مشروعيت مردمی نظام را نیز محقق کند.
👈 بنابراین با یک نگاه فرآيندي و رو به جلو درک سختی و تلخکامی وضعیت کنونی آسان می نمایاند، چرا که انقلاب و نظام در حال حرکت به سوی افق و آینده پرامید خود است.
👌 این راه ادامه دارد.......
Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔹هفت تیر از سردشت تا تهران
🗓هفتم تیر ماه یادآور دو واقعه ی تلخ و دردناک است:
1⃣ _ روایت اولی را خیلی هایمان شنیده ایم . خلاصه اش این می شود که یک عامل نفوذی که تا بالاترین سطوح هم بالا آمده است یک بمبگذاری می کند و حاصلش می شود هفتاد و دو تن شهید
2⃣ _ اما به نظر می رسد که روایت دوم هولناکتر است ؛ روایت ریه های پر از شیمیایی سردشت که هنوز سرفه های سوزناک دارد . شهر سردشت را می توان اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نامید. شهری با حدود ۹۰۰۰ مصدوم و ۱۳۰ شهید فقط در زمان حمله، که روز به روز بر آن افزوده می شود .مجامع کذایی مدافع حقوق بشر در قبال سردشت چه واکنشی نشان دادند ؟ دقیقا هیچ .
🔺اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در واکنش به جنایات جنگی آشکار صدام حسین، مصوبهای را در محکومیت به کارگیری سلاح شیمیایی توسط او به شورای امنیت بردند که با وتوی آمریکا بیاثر شد. همان آمریکایی که قبله ی آمال برخی جوجه روشنفکرهای امروزیست
🔻روایت گذشته ها از دو حیث سودمند است که اولا دیو ِ آمریکا را به جای دلبر به نسل نوین ِ ما نفروشند و ثانیا عده ای _ بواسطه ی ناآگاهی ما به تاریخ _ جای شهید و جلاد را عوض نکنند و با عوامفریبی بر مصدر قدرت بنشینند.
📝ربیعی
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰 میگه با اون شناسنامه ای که رأی دادید خودتونو باد بزنید.
😉 نه داداش ما با اون شناسنامه ای داریم خودمونو باد می زنیم که شما به شیخ تدبیر و امید!!! رأی دادید.
#دولت_بی_تدبیر
https://twitter.com/MotlaqRabiei/status/1412115715776253957?s=19
🔰یادداشت مخاطب:
🔴 ایران وطالبان وسناریوهای محتمل!
✍ دکتر نصرت الله حیدری
▫️ در ایران الان دو نگاه به تحولات افغانستان وجود دارد ولازم است که این دو نگاه در راستای تامین امنیت ملی کشور به همدیگر نزدیک تر شوند:
الف- یک نگاه طالبان را دشمن می داند ،مشی ومرام فکری او را سلفی گری می داند ومعتقد است که مبانی اعتقادی آنان با شیعیه در تضاد است.
ب-نگاه دیگر معتقد است که طالبان امروز، با طالبان گذشته بسیار فرق دارد،ضد آمریکایی هستند، واتفاقا در راستای تامین امنیت ملی و وامنیت جامعه شیعی در افغانستان باید با آن گفتگو و رابطه بر قرار کرد.
🔹 سناربو های محتمل برای تحولات افغانستان وآینده روابط ایران وطالبان:
1⃣ سناریوی اول؛طالبان در افغانستان شکست بخورد ودولت مرکزی بر سراسر افغانستان سیطره یابد.
2⃣ سناریوی دوم؛طالبان بر کل افغانستان مسلط شود ودولت اشرف غنی ساقط گردد.
3⃣ سناریوی سوم؛نظام سیاسی فعلی یعنی دولت افغانستان وطالبان برای اداره ی کشور به یک توافق جامع برسند به عبارتی طالبان به روند سیاسی قدرت ملحق گردد.
4⃣ سناریوی چهارم؛تداوم وضع موجود وتداوم تا امنی وکشتار در افغانستان است.
🔸 در ارزیابی سناریوهای محتمل که براساس مطالعات آینده پژوهی، بهترین سناریو برای ایران ؛سناریوهای اول و سوم است.اما تحلیل میدانی افغانستان نشان می دهد که سناریوی اول کمترین شانس تحقق را دارد.لذا ایران بهتر است که با طالبان رابطه برقرار کند واز گفتگوهای افغان-افغان یعنی دولت مرکزی وطالبان حمایت نماید.
اما بدترین سناریو ها برای ایران سناریوهای دوم و چهارم است یعنی سیطره طالبان با مشی سلفی گری در افغانستان و تداوم نا امنی وکشتار در افغانستان است وانتقال ناامنی به ایران ومرزهای شرقی است. حداقل پیامد این ناامنی آوارگی ملیون ها افغانی خاصه شیعیان به سمت ایران است ،واین برای ایران که خود دچار مشکل اقتصادی است یعنی تشدید فشار و نامنی اقتصادی وعوارض بسیار دیگر.
◽️ شرایط افغانستان در این روزها شرایط دشواری است.در ایران برای مواجهه با این بحران باید تصمیمات حیاتی گرفت و در نهادهای تصمیم ساز برای تامین امنیت ملی اجماع ایجاد کرد.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
🔰خط لوله جاسک_گوره؛ پروژه ای اقتصادی یا امنیتی
✍علی محمدی
🔶خط لوله انتقال نفت خام گوره تا جاسک به طول هزار کیلومتر با صرف هزینه یک و نیم میلیارد یورو، اواخر تیر ماه افتتاح شد تا برای اولین بار محموله های نفت ایران از دریای عمان صادر شود. هزینه ی پروژه، تحریم نفت و وضعیت اقتصادی کشور باعث شده تا عده ای بدون نگاه راهبردی، لزوم این طرح استراتژیک را انکار نمایند. اما از چند منظر وجوب این طرح برای کشور، یک الزام بدون تردید است :
1⃣ در حال حاضر نفت ایران صرفا از پایانه خارک ارسال می شود. این موضوع می تواند در شرایط تهدید، تولید بحران نماید. لذا برای متنوعسازی پایانههای صادراتی و افزایش تابآوری صادرات نفت در شرایط بحران، نیاز به پایانه ای جدید غیر قابل انکار بود.
2⃣شرایط خاص خلیج فارس و حضور بیگانگان در این خلیج باعث شده تا تنگه هرمز به عنوان یکی از مهمترین آبراه های جهانی، همیشه در معرض بحران های امنیتی باشد. به همین خاطر کشورهای حوزه خلیج فارس پیگیر بی نیازی خود از این تنگه هستند. ایران نیز از این امر مستثنی نبوده و با این پروژه ی راهبردی در پی تضمین منافع خود در موقعیت بحران است تا در شرایط بسته شدن تنگه هرمز، ریسک صادرات نفت را کاهش دهد.
3⃣طرح توسعه سواحل مکران و توسعه پالایشگاه ها در این منطقه، نیازمند تامین پایدار انرژی خام است، که از طریق این خط لوله به انجام خواهد رسید.ضمن اینکه موجبات جذب سرمایه
گذاری در این سواحل را نیز فراهم می نماید تا سواحل مکران به عنوان قطب جدید نفت، گاز و پتروشیمی معرفی شود.
4⃣بالای نود درصد طراحی،ساخت و پیاده سازی این خط لوله در داخل انجام گرفته است که قطعا می تواند دانش فنی و مهندسی انتقال نفت را در کشور توسعه دهد و تجربه ای گرانبها را برای دانشمندان کشورمان تولید نماید. ضمنا اشتغال و ثروتی که در پیاده سازی این پروژه برای مردم بومی کشور حاصل شد را نباید نادیده گرفت.
5⃣ هرچند در شرایط فعلی تحریمی فروش نفت به سختی اتفاق می افتد. اما نمی توان با نگاه به این شرایط، نیاز به صرف چنین هزینه هایی را غیر معقول بدانیم. طرح های اقتصادی نفتی را باید با این نگاه طراحی کرد که ایران در آینده نزدیک سهم خود را از بازار نفت پس خواهد گرفت.
🔚 خط لوله جاسک گوره، طرحی اقتصادی_امنیتی است که با توجه به مختصات آن در یک دوره طولانی هم تولید ثروت می کند و هم تولید امنیت. هرچند پایانه خارک نیاز فعلی کشور را در صادرات نفت تامین می نماید، ولکن نگاه راهبردی به آینده کشور در زمینه تولید ثروت و امنیت پایدار، لزوم ایجاد پروژه مذکور را، واجب می سازد.
@tahlilrahbordi
📝یادداشت بایدن در دیدار الکاظمی:«آمریکا آمادگی پاسخگویی به حملات به پایگاهها و مواضعش در عراق را دارد».«ایران باید مساله توقف حملات به پایگاههای امریکایی را حائز اهمیت بداند».
🔰این پیام رییس جمهور امریکا، مشابه پیام ترامپ بعد از ترور سردار شهید سلیمانی به ایران است. باطن هر دو پیام، ترس و هراس از انتقام جبهه مقاومت می باشد.
@tahlilrahbordi
🔰 دکتر غریبآبادی، عضو تیم مذاکرهکننده:
👈🏻 هفت اقدام ضدتوافق آمریکا در مذاکرات اخیر
🔻 آمریکاییها در مذاکرات اخیر حاضر نشدند از موضع عنادآمیز خود کوتاه بیایند. مصادیق مختلفی در اینباره قابل بررسی است:
۱.کل تفاهم را به پذیرش بندی درخصوص انجام گفتگوهای آتی درمورد مسائل منطقهای گره زدند.
۲. حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در تناقض آشکار است.
۳.حاضر به برداشتن تحریمهای ترامپ علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند.
۴.حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هستهای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکتهایی که با ایران وارد تجارت میشوند، درنظر بگیرند.
۵.حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هستهای نشدند.
۶.درباره فعالیتها و تعهدات هستهای زیادهخواهیهایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است.
۷.نپذیرفتند که ابتدا آنها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستیآزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد.
@tahlilrahbordi