دوستان زیادی این روزها می گویند نسبت به مسائل اقتصادی کمی گیج شدیم و نمی توانیم درست و غلط را تشخیص دهیم
چاره کار مشخص است باید بیشتر مطالعه کنیم و به سراغ کتاب های این حوزه برویم.
هرچقدر بیشتر در مجازی وقت بگذرانیم کمتر به نتیجه می رسیم.
✳️جهاد تبیین در محضر استاد
۱۹ دی ماه ۹۶ بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم راهبرد بسیار مهمی را برای پیشرفت و توسعه و حل مشکلات کشور در قالب این عبارات بیان فرمودند: 🔹این جور نیست که ما هیچ اشکالی نداریم، فقط دشمن خارجی است که دارد [مشکل ایجاد میکند]؛ نه، مگس روی زخم مینشیند؛ زخم را خوب کنید، زخم را نگذارید به وجود بیاید. ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، نه این شبکهها میتوانند اثر بگذارند، نه آمریکا میتواند هیچ غلطی بکند.
این راهبرد در مقابل برخی از کسانی که عمده مشکلات کشور را ناشی از سیاستهای خصمانه نظام سلطه بیان کرده و ترک فعل ها و کم کاری های خود را پشت این سیاست ها پنهان میکردند بیان شد.
🔸حکیم انقلاب در آغازین روز سال جدید در حرم رضوی از لزوم تغییر حال و تغییر وضع موجود سخن گفتند و بیان داشتند که در گذشته هم راجع به تحول جامعه و نظام صحبت کردند و این امر باید یک مسئله مستمر و دائمی باشد تا در افکار عمومی جامعه نهادینه شود.
رهبر معظم انقلاب در عباراتی مراد از تحول و دگرگونی را تغییر بخش ها و نقاط معیوب نظام اسلامی و جامعه ایرانی بیان داشته و در نقطه مقابل ، اراده دشمنان نظام از تغییر را از بین بردن نقاط قوت و حذف آنها و نهایتاً تسلیم نظام و ملت در برابر خواسته های آنها بیان کردند.
حکیم انقلاب ضمن برشمردن نقاط قوت نظام و انقلاب، فلسفه این کار را اینگونه بیان داشتند که بعضا خواسته یا ناخواسته و از روی غفلت به این نقاط ضربه وارد نکنیم و در ادامه مثل طبیبی حاذق دردها و ریشههای مشکلات و چالشهای پیش روی نظام و مردم را بیان داشتند و فرمودند راس همه این مشکلات، مسئله اقتصاد است.
🔸بیانات رهبر معظم انقلاب بعد از سخنان اول فروردین امسال در دیدار هایی که به مناسبت هفته کارگر با کارگران عزیز و هفته معلم با معلمان عزیز داشتند ادامه همین رویه بود، یعنی بیان نقاط قوت و دستاوردها و برشمردن عیوب و ضعف ها و مطالبه از متولیان امر برای برطرف کردن آنها
به نظر میرسد در امر جهاد تبیین موثر ترین روش در مواجهه با مسائل و مباحث همین شیوه ای باشد که رهبر حکیم انقلاب در پیش گرفتند.
حسن این نوع مواجهه با مسائل و مباحث با رویکرد جهاد تبیین را می توان اینگونه برشمرد.
🔻۱ .بیان نقاط قوت و دستاوردها با هدف امید آفرینی در مقابله با سیاست های خصمانه دشمنان مبنی بر سیاهنمایی و بی ارزش نشان دادن دستاوردها و القای یاس و ناامیدی .
نکته : موضوعاتی که امروز به عنوان نقاط قوت و دستاوردها محسوب میشوند روزی به عنوان نقطه ضعف و چالش بودند و با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی تبدیل به نقاط قوت و فرصت شدند که در این زمینه نمونه های زیادی را می توان در بخشهایی چون صنایع دفاعی، زیرساخت ها ،صنعت نفت و .... نام برد.
۲.بیان عیوب و ضعفها و علنی کردن آنها(قبل از آن که بد خواهان با نیات سوء و تخریب به آن بپردازند) و ارائه راهکار برای حل آنها و اینکه این عیوب و مشکلات قابل برطرف شدن هستند و مسائل لاینحلی نیستند در مقابل سیاست نظام سلطه که از کاه ، کوه می سازد و تلاش دارد که به جامعه القا کند که این عیوب و مشکلات لاینحل هستند و نهایتاً از دل آنها القای ناکارآمدی نظام را به افکار عمومی جامعه تزریق کند.
۳. توجه دادن مسئولین و متولیان امر به این عیوب و ضعف ها و برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت، و بلندمدت برای برطرف کردن آنها
۴. توجه دادن افکار عمومی ، رسانه ها و فعالین و مطالبه گران بخشهای مختلف به این عیوب و پیگیری آنها از مسئولین امر برای برطرف کردن آنها تا حصول نتیجه.
همه این موارد سبب میشود که مخاطب یا شنونده ارتباط موثری را با گوینده یا تبیین گر برقرار ساخته و در ذهن او تبیین گر شخصیتی است که واقف است به معایب و مشکلاتی که عموم جامعه با آن دست به گریبان هستند و از جنس همین مردم هست.این رویکرد سبب میشود ،در امر جهاد تبیین نه دچار تفریط و سیاه نمایی از وضع موجود شویم و نه افراط و مبالغه که هیچ گره و مشکلی نیست و اینکه این مشکلات با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی قابل حل هستند.
🖌 حمید جعفری
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
رویترز: عمان ۱۰۰۰ دستگاه خودروی تاکتیکی ارس ۲ و پهپاد های رزمی از ایران سفارش داده است. پ.ن: صنعت پ
سوال:
نمیشه از همینا پرایدشو بزنن؟
شرکت مپنا کارهای خوبی برای تولید خودروهای برقی انجام داده است ان شاء الله بزودی به تولید انبوه برسند.
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
سوال: نمیشه از همینا پرایدشو بزنن؟ شرکت مپنا کارهای خوبی برای تولید خودروهای برقی انجام داده است ان
دوستانی که ماشبن لازم دارند فعلا می توانند در طرح فروش خودروهای سایپا شرکت کنند.
ثبت نام از امروز شروع شده
تحلیل مسائل اقتصادی ۲۱اردیبهشت ۱۴۰۲.mp3
12.83M
بررسی چالش های اقتصادی کشور
✅مشکل دقیقا کجاست؟
✅تاثیر تحریم ها چقدر است؟
✅سوء مدیریت یا اشکال ساختاری؟
✅دلار زدایی ممکن است؟
✅واردات خودرو داشته باشیم؟
حجت الاسلام علی درخشانی
موسسه امام خمینی(ره)،قم
چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
#نفت
#تحریم
#دلارزدایی
#خودور
#شفافیت
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
🔸کلیچداراوغلو: روابط خارجه ترکیه به طور کامل تغییر خواهد کرد
کلیچداراوغلو نامزد انتخابات ریاست جمهوری ترکیه:
صلاحالدین دمیرتاش و عثمان کاوالا باید آزاد شوند
روابط خارجه ترکیه را ۱۸۰ درجه تغییر خواهیم داد
تمام قوانین دموکراسی را همانند ایالات متحده آمریکا انجام خواهیم داد
ما در مسیر تمدن غرب قدم خواهیم برداشت
صلاحالدین دمیرتاش رهبر حزب خلق دموکرات (HDP) بنا به گفته رسانههای ترکیه به جرم اقدام علیه امنیت ملی و عثمان کاوالا به جرم همکاری در کودتای نافرجام در زندان به سر میبرند.
پ.ن: رای آوردن رقیب اردوغان به نفع محور مقاومت نیست.
🟠 راه اندازی خط تولید موتور ME16 تبدیل تحریم به نماد خودباوری است
کیومرث مبلغ ناصری ضمن بیان این مطلب افزود: راه اندازی و افتتاح این خط حاصل تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی، عزم راسخ، اراده و تفکر مهندسی به منظور بهره مندی از ظرفیت های بالقوه است.
او افزود: در پی حمایت گروه خودروسازی سایپا با تغییر و ترکیب خطوط تولید موجود تحریمی، موتوری به مراتب با کیفیت تر و مدرن تر به نام ME16 ظرف مدت هشت ماه در مدار تولید قرار گرفت.
او تاکید کرد: تولید و افتتاح این خط با عمق ساخت داخل بیش از نود درصد، وابستگی به واردات را نیز کاهش داده است؛ همچنین این اقدام ارزشمند ضمن بی اثر کردن تحریم ها، سرمایه گذاری راکد را نیز به مولد ثروت تبدیل کرده است و نشان دهنده استعداد و ظرفیت بالای علمی و فنی متخصصان و مهندسان مگاموتور است.
مبلغ ناصری گفت: حاصل این رویکرد ورود به نسل جدید موتورها و تولید اولین موتور 16 سوپاپ به عنوان یکی از نیازهای گروه خودروسازی سایپا است.
او افزود: در نیمه دوم سال 1402 بخشی از محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا با موتور 16 سوپاپ مگاموتور وارد بازار می شود.
#خودرو_سازی
#تحریم
36.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 تحلیل علل تورم در اقتصاد ایران
📣 دکتر مهدی خطیبی؛ عضو هیئت علمی گروه اقتصاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
✍️ جا دارد این صحبت ها را چندبار گوش دهیم
جواب خیلی از سوالات اقتصادی مربوط به تورم در این چند دقیقه داده می شود.
#اقتصادی
#علل_تورم
#مهار_تورم
#پیشنهاد_ویژه
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
💠 تحلیل علل تورم در اقتصاد ایران 📣 دکتر مهدی خطیبی؛ عضو هیئت علمی گروه اقتصاد موسسه آموزشی و پژوهش
استاد خطیبی از اساتید بسیار خوب و توانمند بودند که خداوند توفیق داد ۲سال از محضر ایشان بهره مند شویم.
خب من در ذیل این مسئلهمحوری که عرض کردیم، اتّفاقاً بحث هوش مصنوعی را نوشتهام که امروز یکی از دوستان دربارهی آن صحبت کردند؛ من پیشنهاد میکنم یکی از مسائلی که مورد تکیه و توجّه و تعمیق واقع میشود، مسئلهی هوش مصنوعی باشد که در ادارهی آیندهی دنیا نقش خواهد داشت؛ حالا یا در معاونت علمی رئیسجمهور یا در دانشگاه باید کاری کنیم که ما در دنیا حدّاقل در [بین] ده کشور اوّل در مورد هوش مصنوعی قرار بگیریم که امروز نیستیم؛ امروز کشورهایی که درجهی اوّل در مسئلهی هوش مصنوعی هستند، حالا غیر از آمریکا و چین و مانند اینها که در ردههای بالا هستند، بعضی از کشورهای آسیایی هم هستند، بعضی کشورهای اروپایی هم هستند [امّا] ما نیستیم؛ البتّه کشورهای آسیایی ظاهراً بیشتر هم هستند؛ در آن ده رتبهی اوّل، تعداد کشورهای آسیایی بیشتر است. باید کاری کنیم که حدّاقل به ده کشور اوّل دنیا در این مسئله برسیم.
بیانات در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور
1400/08/26
✍️هوش مصنوعی می تواند کمک کار خوبی برای تسهیل و رصد امور اقتصادی کشور باشد و مدیران با استفاده از این پتانسیل بتوانند تصمیم های دقیق و مبتنی بر اطلاعات شفاف بگیرند.
#هوش_مصنوعی
#شفافیت
#اقتصادی
#مسئله_محوری
#نخبگان
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
✳️ اندیشکده آمریکایی: سیاست مهار تهران فروپاشیده/ خلیج فارس در کنترل ایران است
🔹اندیشکده «هوور» که یک نهاد تحقیقاتی واقع در دانشگاه «استنفورد» در ایالت کالیفرنیا است در تحلیلی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان «دشمن رامنشدنی» آمریکا یاد کرده و نوشته سیاست مهار ایران رو به فروپاشی است.
🔺این اندیشکده همچنین با ادعای سلطه ۷ دههای آمریکا بر خلیج فارس نوشته است: «ایران کنترل #خلیج_فارس را به دست گرفته است....