هدایت شده از V A Kh
📣 سلسله نشستهای مؤسسه #فتوح_اندیشه؛ گروه منطق فقهی - حقوقی #مواجهه_با_مخالفین برگزار میکند:
🔘 «نحوه مواجهه با مخالفان، از منظر امام و رهبری»
👤 ارائهدهنده: حجتالاسلام والمسلمین #علی_درخشانی
👤 دبیر علمی: حجتالاسلام والمسلمین دکتر #محمد_قاسمی
♦️ (وبیناری - حضوری)
🗓 دوشنبه، 7 مهر؛
⏰ ساعت 19؛
🏢 پردیسان، بلوار شهروند، خیابان البرز، کوچه یک، ساختمان «پردیس حکمت»
📖 راهنمای دسترسی به کلاس مذکور: با اسکن QR code درجشده در بنر یا بهواسطه لینک ذیل، بهعنوان میهمان وارد شوید 🔻🔻
🌐 درگاه ورود به کلاس مجازی:
👉 https://bit.ly/2VUJ9Sk
📍 کانال مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه
🆔 @Fotooh
هدایت شده از اخبار سوریه
وزیر امور خارجه آمریکا تهدید کرده که اگر حملات به سفارت این کشور در منطقه سبز بغداد ادامه پیدا کند - پادگانی غیرقانونی که به آن سفارتخانه میگویند - واشنگتن چارهای نخواهد داشت جز اینکه سفارت خود را تعطیل کند! به نظر میرسد این بهترین خبر در شرایط کنونی برای مردم عراق است. به شما قول می دهم اگر آمریکا واقعا سفارتش در بغداد را تعطیل کند نه تنها آرامش به این کشور باز خواهد گشت بلکه همه فتنهها، درگیریها و اختلافاتی که در عراق وجود دارد به پایان خواهد رسید. از سوی دیگر، عناصر بازمانده داعش نیز خطوط ارتباطی خودشان را از دست خواهند داد.
این را باید از خلال خاطرات جان بولتون دید که گفته بود آنها به این دلیل موفق به سرنگونی نیکلاس مادورو در ونزوئلا نشدند که ترامپ در تصمیمی خودسرانه سفارتخانه آمریکا در کاراکاس را تعطیل کرد. این اعترافی عینی و آشکار به نقش سفارتخانه و دیپلماتهای آمریکا – که عموماً از سازمان جاسوسی این کشور انتخاب میشوند — است که همواره تلاش میکنند کنترل کشورها را با نفوذ در دولتها با انجام کودتاها و یا تغییرات مدنظر با دخالت در انتخابات به دست بگیرند.
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
آنهایی که در جریان نیستند بهتر است در جریان باشند که دلیل اصلی سفر وزیر امور خارجه عراق به تهران به منظور اطلاع از موضوع ایران نسبت به مسائل موجود در عراق بود و اینکه آیا ایران همچنان معتقد است که باید آمریکاییها را از این کشور اخراج کرد! آیا ایران همچنان دنبال انتقام از امریکا در کارت عراق است؟ وزیر امور خارجه عراق مأموریت داشت تلاش کند در تهران مسئولان ایرانی را راضی کند که به گروههای مقاومت عراقی فشار وارد کنند تا هرجایی که نظامیان آمریکایی حضور دارند را گلولهباران کنند الا سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد.
با این حال آنچه فواد حسین از تهران به بغداد مخابره کرد، در دیدارهایش با مقامات مسئول شنیدن یک جمله واحد بود و آن هم اینکه: در تهران کسی قصد ندارد بابت ترور فرماندهان شهید خود توسط تروریستهای آمریکایی کوتاه بیاید و بهتر است در بغداد نیز مقامات کمی غیرت داشته باشند و نسبت به اقدامات تروریستی آمریکا علیه مهمان این کشور و همچنین یکی از فرزندان رشید عراق موضعگیری صحیحی اتخاذ کنند. فواد حسین خبر را مخابره کرد و آمریکا هم تعطیل. این شروع ماجرایی تازه است...
@syriankhabar
مشرق نیوز: امیرعبداللهیان گفت: زمانی که مسئولیت موضوع یمن در وزارت امور خارجه را بر عهده داشتم آقای عادل الجبیر سفیر عربستان در آمریکا بود و شروع جنگ علیه مردم مظلوم یمن را از واشنگتن اعلام کرد. این امری عجیب و غیرمتعارفی بود که سفیر کشور به جای مقام نظامی شروع جنگ را اعلام کرد. وی افزود: بعد از چند روز الجبیر به عنوان وزیر امور خارجه عربستان انتخاب شد و کمتر از دو هفته بعد از جنگ یمن برای شرکت در نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی به جده رفتم. در حاشیه اجلاس با آقای جبیر درباره مسائل منطقه و یمن صحبت کردم. او فردی بسیار عصبی بود و تصور میکرد که عربستان سعودی از چنان قدرتی برخوردار است که یمن حتی چند روز هم نمیتواند در مقابل فشارهای عربستان است دوام بیاورد. آن هم با حمایت آمریکا، انگلیس و اسرائیل که می تواند ظرف چند روز کار را تمام کند. من به ایشان گفتم که راه حل یمن جنگ نیست و شما خواهید دید که در جنگ یمن بازنده خواهید شد. وی با ناراحتی و عصبانیت گفت خواهید دید که ما حوثیها را در شمال یمن در کمتر از سه هفته نابود خواهیم کرد و دو بار تکرار کرد نابود خواهیم کرد، نابود خواهیم کرد. من لبخندی زدم و به او گفتم آقای وزیر منتظر آینده میمانیم ولی شما اشتباه میکنید. دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل ادامه داد: چند ماهی گذشت، هنوز به سالگرد تجاوز ائتلاف سعودی به یمن نرسیده بودیم. یک روز در اتاق کارم در وزارت خارجه نشسته بودم تماسی با من از طرف محمد بن سلمان ولیعهد عربستان گرفته بود. درخواستشان این بود که میخواهیم مقامی را به تهران به صورت سری بفرستیم و از شما درخواستی درباره یمن داریم. من پس از اینکه این درخواست را با مقامات کشور ازجمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در میان گذاشتم، سردار سلیمانی به من گفتند نماینده آنان را بپذیرید و حرفشان را بشنوید. قبل از ظهر روز بعد ما در یکی از ساختمانهای خارج از سیستم وزارت خارجه این ملاقات را انجام دادیم. فرستاده سعودی به ما گفت که قادر به ادامه این وضعیت نیستیم و از شما میخواهیم کمک کنید آتش بس برقرار شود. بحثهای طولانی شکل گرفت و در نهایت این پیام را به آقای سید عبدالملک الحوثی منتقل شد. توافق شد یک سرلشکر و ژنرال عالیرتبه سعودی با یکی از اعضای شورای مرکزی انصارالله در نقطه مرزی مشترک دیدار کنند. هدفشان برقراری آتش بس بود. سعودیها تصور نمیکردند جنگی که قرار است در سه هفته مارش پیروزی در آن نواخته شود حالا با گذشت نزدیک به ۹ ماه از جمهوری اسلامی ایران درخواست میکند که وساطت کنید آتش بس برقرار شود. امیرعبداللهیان اظهار کرد: علیرغم اینکه در آن مقطع صحنه جنگ به نفع مقاومت یمن بود و طرف سعودی هم از این شرایط به شدت رنج میبرد اما وقتی فرستاده بن سلمان تهران را ترک میکرد گفت از شما خواهش دارم که به حوثیهای یمن بگویید هر توافقی کردیم سری بماند و در جایی منتشر نشود. مذاکرات در نقطه مرزی برگزار شد، قرار شد ابتدا به صورت آزمایشی هفت روز آتش بس برقرار شود. اما پس از برقراری آتش بس عربستان به یکباره متوجه شد که قادر به ادامه این وضعیت نیست و آمریکاییها، انگلیسیها و رژیم صهیونیستی که عربستان را هدایت میکردند این کشور را تشویق کردند که ما از شما حمایت میکنیم و این آتش بس نباید برقرار شود. در نهایت به خاطر وعدهها آتش بس از سوی رژیم سعودی نقض شد.
#محاسبات_غلط
#خطای_راهبردی
📚 نکاتی مهم در خصوص جنگ قره باغ
🔸️قره باغ از مناطق شمالی ایران بود که پس از جنگ اول ایران و روسیه تزاری و کشته شدن جوادخان قاجار آخرین حاکم ایرانی آن، در طی عهدنامه گلستان، از خاک ایران جدا شد. پس از فروپاشی حکومت تزاری در روسیه، آذربایجان و ارمنستان تا حدودی مستقل شدند اما با قدرت گیری اتحاد جماهیر شوروی مجددا تحت حاکمیت این نظام سیاسی قرار گرفتند.
🔸️ هنگامه فترت و احتضار اتحاد جماهیر شوروی ، در سال ۱۹۸۸ ارمنیان خواستار استقلال شدند که توسط ارتش جمهوری آذربایجان طی ۳ سال به شدت سرکوب و قتل عام گردیدند.
🔸️در واکنش به قتل عام مورد اشاره ، نظامیان ارمنستان برای دفاع از ارمنیان وارد عمل شده و در طی یک جنگ ۳ ساله (۱۹۹۱ - ۱۹۹۴) مناطق قره باغ (که عمدتا ارمنی نشین اند) را به تصرف در آوردند و جمهوری"آرتساخ" (وابسته به ارمنستان) از دل آن جنگ متولد شد.
🔸️اکنون کینه های قدیمی و معضلات داخلی الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان باهم ترکیب شده و او را برآن داشته تا با بهره گیری از تفکرات نو عثمانی گری اردوغان و کمکهای وی قره باغ را بازپس گیرد.
در این خصوص ذکر چند نکته ضروری ست:
1️⃣ جمهوری آذربایجان متحد غرب و رژیم صهیونیستی بوده و حتی خاکش را در اختیار نیروهای اسرائیلی قرار داده و ادعاهای ارضی نسبت به خاک آذربایجان ایران دارد و مناطق قره باغ به نوعی حائل بین جمهوری آذربایجان و ایران است که اگر به تصرف نیروهای علی اف و تروریست های اعزامی اردوغان درآید ، خطر جدی در بُعد امنیت ملی و تمامیت ارضی برای ایران ایجاد خواهد شد.
🔸️از این جهت که گام بعدی اردوغان و علی اف اتصال زمینی نخجوان به جمهوری آذربایجان خواهد بود و دست ترکیه را برای رسیدن به قفقاز و دریای خزر و استفاده از منابع آن بازخواهد کرد.
2️⃣ ارمنستان متحد روسیه ، ایران و سایر کشورهای مخالف ایالات متحده بوده و اخیرا نیز در رزمایش قفقاز ۲۰۲۰ با کشورهای شرقی به تمرین نظامی در سطح منطقه ای پرداخت. درواقع میتوان گفت نزاع بین آذربایجان و ارمنستان از سطح ۲ دولت فراتر رفته و رنگ بوی زورآزمایی قدرت های منطقه ای به خود گرفته.
3️⃣ حدود ۴۰۰۰ تروریست تکفیری طی روزهای گذشته از شمال سوریه به مناطق درگیر اعزام شده اند. حضور این افراد که کینه تاریخی از جمهوری اسلامی به علت نبرد با تروریسم در سوریه دارند، در مجاورت مرزهای ایران تهدیدی آشکار بوده و به نظر می رسد دستگاه دیپلماسی باید موضعی قاطع در خصوص آن اتخاذ نماید و نهادهای نظامی ایران نیز نباید در این جنگ موضع بی طرفانه داشته باشند چرا که مسئولان رسمی ترکیه و آذربایجان علنا بر جدا سازی استان های آذری زبان از ایران تاکید می ورزند.
📌 در نهایت باید گفت اعتقادات و رویکردهای سران جمهوری لائیک آذربایجان ، هیچ نسبتی با آذری زبان ها در آن کشور و ایران ندارد و حتی اکثریت شهروندان شیعه جمهوری باکو نیز توسط دولت الهام علی اف به علت اعتقادات مذهبی شان به شدت سرکوب شده و منکوب می گردند و این گمان که دفاع از آذربایجان در این نبرد حمایت از مسلمان و دارالسلام در برابر غیر مسلمان و دارالکفر است ، گمانی باطل و انگاره ای ناقص خواهد بود./تقوی نیا
https://t.me/institutekherademoaser
@tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از معاونت فرهنگى موسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رای الکترال چیست؟
🔸 توضیح سیستم الکترال به زبان ساده!
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻موشن گرافیک: صلحی برای جنگ
▫️در خلال جنگ جهانی اول، خاورمیانه چگونه خاورمیانه شد؟
#نظم_سایکس_پیکویی
@tahlilrahbordi_mantaghe
♦️چگونه به بازدارندگی راهبردی در سطح جهانی دست یابیم؟
برای دستیابی به هدف بازدارندگی راهبردی در سطح جهانی و قوی شدن، موارد ذیل را باید اجرایی کرد:
1-ساخت موشکها و پهپادهای قاره پیما
2-ایجاد نیروی دریایی راهبردی و ساخت شناورهای سطحی و زیرسطحی قدرتمندی که توانایی نزدیک شدن به آبهای سرزمینی دشمنان جهانی و زدن خاک آنها را داشته باشد.
3-تاسیس پایگاه های دائم و رسمی در تمام نقاط حساس و راهبردی و بر اساس اولویت بندی تهدیدات دشمن در آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین و سایر نقاط
4-شبکه سازی نیروهای مردمی در سطح جهانی با هدایت سپاه قدس و در قالب «رزمندگان بدون مرز»
5-شبکه جهانی رسانه ای با ماهواره ها و پلت فرمهای سخت افزاری بومی
6-حضور فعال و تهاجمی سیاسی و دیپلماتیک برای پشتیبانی و حفظ دولت های ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی و جلوگیری از کودتاها و انقلاب های مخملین توسط سرویس های امنیتی آمریکایی و صهونیستی در آن کشورها
#قوی_شویم
ارسالی از کانال بینش راهبردی
با ساخت موشک قاره پیما اولین گام ارتقاء سطح بازدارندگی راهبردی از سطح منطقه ای به سطح جهانی را برداشتیم!
قطعا این گام یک شبه نبوده و سالها زحمت پشت سر آن بوده است.
#شهید_تهرانی_مقدم
#موشک_قاره_پیما
هدایت شده از اخبار سوریه
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید این ویدئو را دیده باشید. آبراهام گاسپاریان مفسر شبکه آرمنیوز ارمنستان که استاد دانشگاه ایروان هم هست نکاتی جالب و عمیق را در مورد جنگ اخیر میگوید. به نظر میرسد رفتار غیرقابل قبول و زننده سفیر ایران در جمهوری باکو در قبال این بحران که مصداق کاسه داغتر از آش بود برای ارمنیها قابل باور نیست.
توصیه میکنم این تحلیل را که نمیدانم کدام طرف زحمت ترجمهاش را کشیده با دقت گوش کنید تا متوجه شوید که ارمنیها هم میدانند دولتشان چه اشتباهاتی داشته و میدانند که اصول سیاسی و دیپلماتیک و آینده روابط چگونه خواهد بود...
@syriankhabar
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحاق ناو شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه
🔹ناو اقیانوس پیمای اطلاعاتی و پشتیبانی شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه الحاقشد.
🔹ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی شناوری سنگین، چند منظوره و دوربرد است که قابلیت حمل و عملیاتی کردن انواع هواپیما، پهپاد و سامانه های موشکی، پدافندی و راداری را دارد.