پروسه انتقام راهبردی:
این روزها
ما همه کلا خط اصلی را فراموش کردیم و یادمان رفت امشب شب هفتم تدفین سردارمونه و یادمون رفته میخواستیم چه کار کنیم
جنگه آقا جنگ،
در جنگ ممکنه یک گردان بره و در اثر اشتباه فرمانده اش یک گروهان یا دسته برگرده
اما ما بی توجه به مسائل کلان
درگیر قیل و قالهای ژورنالیستی "فالوور جمع کن" شدیم.
بعد از آن سطح نزاع را به درگیری های جناحی و حزبی تقلیل داده به این هم اکتفا نکرده وارد بازی سلیبریتی ها شدیم
برخی هم با توجه به سخنان امروز رییس جمهور به نبش قبر گذشته پرداختند و فضای رسانه ای و جهت دهی افکار عمومی به گونه ای رقم خورد که در این میان خط اصلی گم شد و داغ اصلی فراموش شد.
یادمان رفت که داغدیده حاج قاسم هستیم و قرار بود انتقام بگیریم.
نمیدانم چه زمانی لازم است تا به رشدی برسیم که با منطق و نگاه رهبری ببینیم و بیندیشیم؛ زمانی که شنیدم آقای مان قرار است این هفته نماز جمعه را اقامه کند
فهمیدم که دوباره از مسیر دور شدیم اقا میخواهد دوباره نیروهایش را به خط کند
و در شرایط پسا برجامی و بعد از ترور حاج قاسم، این فضای متشنج که به دعواهای بچه گانه می مانند را پایان دهد و به همگان بفهماند الان امور مهم تری پیش رو داریم و زمان پرداختن به این مسائل پیش پا افتاده نیست بلکه همه یک دل و یک صدا باید گام دوم انقلاب و گام دوم انتقام را محکم و سریع برداریم.
#پروسه_انتقام_راهبردی
#نماز_جمعه
#سردار_سلیمانی
@tahlilrahbordi_mantaghe
حضرت آیت الله خامنه ای:
... با اشاره به اتهام ناروای برخی مخالفان این حرکت و ادعای اینکه استفاده از ظرفیتهای درونی به معنای قطع رابطه با دنیا است، افزودند: ما هیچگاه قائل به قطع رابطه با دنیا و حصار کشیدن به دور خود نیستیم بلکه میگوییم ارتباطات سیاسی و مبادلات اقتصادی داشته باشید، اما هویت و شخصیت اصلی خود را از یاد نبرید و هنگامی که می خواهید سخن بگویید و یا قرار داد امضا کنید، همچون نماینده ایران اسلامی و نماینده اسلام سخن بگویید و پشت میز قرارداد بنشینید و هوشمندانه اقدام کنید.
1395/03/03
@tahlilrahbordi_mantaghe
با سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز کانال
یک نکته مد نظر دوستان عزیز باشد
در اینجا بنای بر ارسال پشت سر هم مطالب از کانال های مختلف و فالوور جمع کردن ندارم.
و سعی خواهم کرد هفته ای یک مطلب در راستای تبیین گفتمان مقاومت
و تحلیل شرایط جدید منطقه بارگذاری کنم.
تشکر از همراهی شما عزیزان🌹🌹
هدایت شده از بینش راهبردی
#هواپیمای_اوکراینی
برگی از خطای انسانی زمانه حضرت رسول ص
انتخاب مدینه یا یثرب برای حضرت رسول کاملا انتخابی راهبردی بود.
از این جهت که راه ارتباطی و مواصلاتی مکه با شام را قطع میکرد
و این برای قریشی که تمام اقتصادش مبتنی بر تجارت با شمال و جنوب یعنی شام و یمن بود، ضربه سهمگینی به حساب می آمد.
حضرت، برای دستیابی به این هدف گروه های ویژه ای شکل دادند تا به کاروانهای قریش حمله کنند و امنیت این راه مواصلاتی را از قریش بگیرند.
نام این عملیاتها در اسلام «سریه» است.
در این سریه ها حضرت رسول خودشان مشارکت نمی کردند و فرماندهی را به افراد مختلفی می سپردند.
در یکی از این سریه ها، گروه ویژه حضرت رسول ص، به گمان اینکه در آخر ماه جمادی الثانی هستند، با یکی از کاروانها درگیر شدند و افرادی را کشتند، غافل از اینکه آنروز، روز اول ماه رجب یعنی ماه حرام بوده و کشت و کشتار در ماه حرام، گناه کبیره به حساب می آید و خلاف رویه و عرف بین القبایلی بود.
با اتفاق این خطای انسانی، مشرکین شروع به پروپاگانداسازی و شانتاژ علیه پیامبر و حکومت نوپای ایشان کردند. که ایشان و حکومتش به قوانین و عرف و رویه های بین القبائلی که خود هم تاکید بر احترام به آنها می کنند، پای بند نیستند.
پیامبر یارانش را فراخواند و از آنها جویای مساله شد که آنها متفق القول گفتند، ما خطای محاسباتی کرده ایم و گمان میکردیم که هنوز روز آخر ماه جمادی الثانی است اما بعد از کشتن آن افراد متوجه رویت هلال شدیم
این مساله منجر به این شد که عده ای از منافقین داخل جامعه نبوی همصدا و هم نوای با مشرکین، انتقادات خود را از حضرت رسول تشدید کنند و مدام از حضرت سوال می کردند که مگر قتال در ماه های حرام گناه کبیره نبود و چرا با این کار باعث شدید که دشمن تحریک شود و....
وقتی این فضا ایجاد شد، آیه نازل شد که:
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ ۖ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ ۖ وَصَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ ۗ وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
ترجمه: از تو، در باره جنگ کردن در ماه حرام، سؤال میکنند؛ بگو: «جنگ در آن، (گناهی) بزرگ است؛ ولی جلوگیری از راه خدا (و گرایش مردم به آیین حق) و کفر ورزیدن نسبت به او و هتک احترام مسجد الحرام، و اخراج ساکنان آن، نزد خداوند مهمتر از آن است؛ و ایجاد فتنه، (و محیط نامساعد، که مردم را به کفر، تشویق و از ایمان بازمیدارد) حتّی از قتل بالاتر است. و مشرکان، پیوسته با شما میجنگند، تا اگر بتوانند شما را از آیینتان برگردانند؛ ولی کسی که از آیینش برگردد، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد میرود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.
دوستان عزیز به والله خطای انسانی سرزده از پدافند سپاه عزیز ما گناه بزرگی است، اما فتنه های دشمن در جلوگیری از مسیر الهی و ترور سردار دلها و ابومهدی و داعش پرروری و صهیونیست پروری و سعودی پروری و دیکتاتورپروری و ممانعت از اجرای احکام و فرامین الهی و در یک کلام فتنه انگیزی آنها بزرگترین گناه نزد خداوند است.
لطفا حواسمان به دشمن در این جنگ ترکیبی و هیبریدی باشد.
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
چرا آمریکاییها باید از #عراق اخراج شوند؟
جنگ های معروف به جنگ های خلیج:
- چون آنها در جنگ کویت بیش از ۱۰۰ هزار عراقی را قتل عام، ۷۵ هزار نفر را مجروح و ۸۰ هزار نفر را اسیر کردند.
تحریم ها:
- چون بر اثر محاصره و تحریم اقتصادی در سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳ میلادی بیش از یک میلیون کودک عراقی فوت شدند.
کشتن هزاران عراقی توسط آمریکا:
- چون در حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۴۰ هزار عراقی کشته و بیش از یک میلیون نفر در جنگ و زندانها از جمله زندان ابوغریب مجروح و شکنجه شدند.
نابودی زیرساخت های عراق:
- زیرا بیش از ۱۰ هزار تاسیسات حیاتی در عراق را نابود کردند و عراق مجبور شد ۵۲ میلیارد خسارت برای جنگ خلیج فارس بپردازد.
✅ @iswnews
https://iswnews.com/26667
@tahlilrahbordi_mantaghe
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
چرا آمریکاییها باید از #عراق اخراج شوند؟ جنگ های معروف به جنگ های خلیج: - چون آنها در جنگ کویت بی
#پروسه_انتقام_راهبردی
#موانع خروج آمریکا از عراق
سیاستمداران اهل سنت و اقلیم کردستان عراق
سیاستمدارن اهل سنت عراق بقای خود در قدرت را منوط به حمایت آمریکا می دانند و حتی به کنایه و حالت سرزنش به دیگران می گویند ما آمریکا را داریم که از ما پشتیبانی کند، شما چه کسی را دارید تا از شما پشتیبانی کند؟!
اقلیم کردستان عراق که شامل 3استان می شود و به تنهایی 750هزار کارمند دولتی دارد یعنی 100هزار نفر بیشتر از دیگر استان های عراق و توانسته است 13 درصد بودجه عراق را به خود اختصاص دهد؛ و تمامی این امتیازات را مدیون حمایت آمریکا می دانند.
این افراد که توانسته اند با حمایت آمریکا به قدرت و ثروت برسند و ثروت فراوانی برای خود و خاندانشان در حساب های خارجی پس انداز کرده اند هرگونه تقابل با آمریکا را به معنای حذف خود و از دست دادن تمام امتیازاتی که به ناحق کسب کرده اند، می دانند. لذا طبیعی است این افراد که منافع آنها با آمریکا گره خورده است مخالف خروج آمریکا از عراق باشند و تمام سعی خود را خواهند کرد تا مانع تحقق این امر بشوند.
انچه تظاهرات روز جمعه عراق باید رقم بزند این است که این افراد را به گوشه رینگ برده و آنها را مجبور کنند تا به خواست عموم مردم تن داده و در راستای خواست عمومی حرکت کنند.
#انتقام_راهبردی
#خروجـ_آمریکا_از_منطقه
#تظاهراتـ_میلیونی_عراق
#جمعه_تاریخی_عراق
#از _1920_تا _2020
#عشرین_عشرین
@tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از بینش راهبردی
از انقلاب عشرین تا انقلاب عشرین
سال 1916 و درست در اثنای جنگ جهانی اول قرادادی بین سایکس انگلیسی و پیکوی فرانسوی امضا شد که به قراداد «سایکس-پیکو» معروف است.
این قرارداد هدفش تقسیم امپراطوری عثمانی به عنوان پیشران تمدن اسلامی در منطقه خاورمیانه و حوزه اصلی جهان اسلام و ایجاد کشورهایی تحت الحمایه انگلستان و فرانسه بود.
انگلیسی ها کشور عراق را که تجزیه یافته از امپراطوری عثمانی بود، تحمت الحمایه خود قرار دادند و این چیزی نبود که مردم و علمای انقلابی آن عصر بتوانند بپذیرند.
لذا در سال 1920 علیه بریتانیا قیام کردند که به انقلاب عشرین معروف شد.
آن قیام اشکالاتی داشت که در این مختصر نمی گنجد و در نهایت با شکست مواجه شد.
حال امروز بعد از صد سال یعنی در سال 2020 تظاهراتی میلیونی در عراق علیه اشغالگری آمریکا شکل گرفت، که به نظرم باید آنرا قیام عشرین جدید نام نهاد.
قیامی که اینبار با هدایت و حمایت ولی فقیه مشروع یعنی رهبری عزیز و جمهوری اسلامی ایران و حضور میلیونی مردم عراق شکل گرفت و سیلی دیگری در جهت انتقام سخت بود.
در این باره بیشتر خواهم نوشت.
عنایت داشته باشید که در جنگ هیبریدی و ترکیبی آمریکا علیه جریان مقاومت و پیشران آن یعنی ایران عزیز ما باید، ترکیبی و حساب شده پیش رفت!
#انتقام_سخت
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
🚨 #فرهنگ_شهادت یعنی فرهنگ تلاش کردن با سرمایهگذاری از خود برای اهداف بلندمدّت مشترک بین همهی مردم؛ که البتّه در مورد ما آن اهداف، مخصوص ملّت ایران هم نیست، برای دنیای اسلام بلکه برای جهان #بشریت است. این فرهنگ در جامعهای اگر جا افتاد، درست نقطهی مقابل فرهنگ #فردگرایی غربی امروز [است] که همهچیز را برای خود و با محاسبهی شخصی میسنجند؛ برای همهچیز یک قیمت اسکناسی و پولی قائلند و آن، به دست آوردن آن پول است؛ این درست نقطهی مقابل آن فرهنگ است؛ یعنی «وَ یؤثِرونَ عَلی اَنفُسِهِم»؛ اینها کسانی هستند که ایثار میکنند؛ فرهنگ ایثار، فرهنگ گذشت، فرهنگ مایه گذاشتن از خود برای سرنوشت جامعه و برای سرنوشت مردم. این فرهنگ اگر عمومی شد، این کشور و هر جامعهای که این فرهنگ را داشته باشد، هرگز متوقّف نخواهد شد؛ به عقب بر نخواهد گشت و پیش خواهد رفت.
🔹امام خامنهای - ۹۳/۱۱/۲۷
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️ترکیه، اسیر «خلأ هویتی» و «تذبذب استراتژیکی»
1- ترکیه سالها تلاش کرد تا خود را اروپایی معرفی کند و هویت خود را یک کشور اروپایی قرار داد، اما آنها هر چقدر تلاش کردند، با سد محکم کشورهای اصلی اتحادیه اروپا مواجه شدند و اجازه ورود ترکیه به اتحادیه اروپا را ندادند.
این اصرار افراطی از سوی غربگرایان ترکیه و عدم توفیق شان، منجر به اقبال مردم به نئو عثمانی هایی چون اردوغان شد و او جهت دهی هویتی ترکیه را نگاه به شرق و آسیایی شدن، تغییر داد.
2- اما اردوغان با دو مانع بزرگ مواجه بود، یکی مخالفت و ممانعت غرب گرایان اروپا محور که هنوز سودای اروپا را در سر داشتند و دوم پس زدن اهداف هویتی ترکیه از سوی دولت ها و مخصوصا ملت های منطقه
لذا اردوغان مجبور بود به هر دو طرف باج دهد تا بتواند خودش را تثبیت کرده و بلکه بتواند به یک جهت دهی هویتی مشخصی دست یابد. نتیجه این باج دادن ها هم مشخص بود!، ارائه تصویری مذبذب از رهبری که می خواهد مقتدر جلوه کند!
3- اردوغان با خود فکر می کرد که می تواند مثل ایران، عمق استراتژیک درست کند و حوزه نفوذ ترکیه را در اوراسیا و فراتر از آن در شمال آفریقا مشخصا مصر و حتی شرق آسیا یعنی ایغورهای چینی، بگستراند. اما نمی دانست که جهت دهی هویتی و ایجاد «عمق استراتژیک»ی نیازمند به «صبر استراتژیک»ی و اجرایی کردن «گام به گام» است. او نمی دانست که ایرانی های با حوصله چندین سال روی طرح و نقشه دقیق یک "قالی" کار می کنند و بعد هم با حوصله آن قالی را بافت به بافت پیش می برند و بافت های ریز به ریز آن قالی را از رنگ های مختلفی بر اساس یک طرح واحد کنار هم نشانده و هویت می بخشند و بعد هم در عین استفاده و نشستن روی آن قالی، به خوبی از آن مراقبت می کنند. لذا تذبذب ترکها در جهت دهی هویتی درون ترکیه و فراتر از مرزها، ترکیه را در یک خلأ هویتی قرار داد.
4- برآمد این جهت دهی هویتی ناکارآمد و ناقص و کم حوصله، لاجرم منجر به «تذبذب استراتژیک»ی بود. او تا توانست از معارضان سوری در همراهی با جبهه «غربی_ عبری و عربی»!، حمایت کرد. اما تا توانست از سیاست های این جبهه نسبت به فلسطین انتقاد کرد و مخالفت خود را آشکار کرد. او همزمان هواپیمای روسی را می زد و چندی بعد قراردادهای استراتژیک با روسیه می بست!
5- این مساله ادامه داشت تا کودتای بزرگ علیه اردوغان؛ اما ایران و مشخصا سردار سلیمانی اردوغان را از یک کودتای بزرگ نجات داد، او را با خود متحد کرد و برای آزادسازی حلب نهایت استفاده را از او بردند. بعد هم نشست های سه جانبه ای با حضور روسیه برای تداوم همکاری ها طراحی شد. اما همان اپیدمی خلا هویتی و فقدان رهبری واحد و متنفذ در ترکیه و البته نفوذ لابی های قدرتند غربی و نفوذ گسترده بانکها و شرکت های غربی، ترکیه و اردوغان را مجدد در یک «تذبذب استراتژیکی» قرار داد و نتیجه آن قطعا به ضرر شخص اردوغان خواهد بود. (خدا روزی را نیاورد که اقتصاد یک کشور مقاوم نباشد و وابستگی شدید به شرکتها و لابی های غربی پیدا کند)
او با حضور مستقیم نظامی در سوریه و عدم پایبندی به توافقات سه جانبه و همراهی کردن با سیاست های غربی و آمریکا، خود را وارد یک مهلکه تاریخی کرده که نه راه پس دارد و نه راه پیش!
زمان مشخص خواهد کرد که این «حماقت استراتژیک»ی چه بر سر او خواهد آورد. همان بلایی که غربی ها بر سر تمامی متحدان خود آوردند. از شاه ایران و صدام و مبارک بگیر تا بن علی و قذافی و مرسی و ابوبکر البغدادی!
و البته همه اینها در قرارگاه مرکزی «نبرد استراتژیک ایران با آمریکا»، از سوی استراتژیست های قهار نظام، تحت درایت رهبری عزیز، در حال رصد است و به زودی مشخص خواهد شد که صبر استراتژیکی که دربرگیرنده «زرنگی ایرانی آمیخته با کیاست اسلامی» است، چگونه پیروز این تحولات خواهد بود و چگونه غربی ها تخته را از زیر پای اردوغان می کشند و او دست از پا درازتر...
محمد علی رنجبر
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8