✳️ارزانی ۲۰ درصدی کالاهای اساسی به دلیل وفور عرضه
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران:
🔹قیمت کالاهای اساسی به ویژه روغن و برنج طی ماههای اخیر به دلیل وفور عرضه تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.
🔹قیمت عمده یک حلب روغن ۵ کیلویی از ۴۰۰ هزار تومان به ۲۹۵ هزار تومان کاهش یافته و قیمت عمده فروشی روغن مایع ۹۰۰ گرمی از ۶۸ هزار تومان به حدود ۵۵ تا ۵۶ هزار تومان کاهش یافته است.
🔹قیمت هر کیلوگرم برنج اعلا در حال حاضر بین ۹۰ تا ۱۱۵ هزار تومان است، این در حالی است که تا دو ماه پیش قیمت هر کیلوگرم برنج اعلا بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان بود.
✳️تجارت ایران و چین از مرز ۲۰ میلیارد دلار گذشت
سخنگوی گمرک:
🔹مبادلات تجاری ایران و چین طی ۸ ماهه امسال به بیش از ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است که ۱۰.۴ میلیارد دلار آن صادرات ایران است
🔹مبادلات تجاری هشت ماهه سال جاری ایران با چین به لحاظ وزنی ۱/۰۶ درصد و از لحاظ ارزشی ۱/۲ درصد افزایش داشت.
✍️قبل از سال 97 تجارت ایران و چین تا رقم 51 میلیارد دلار رشد کرد ولی با شدت گرفتن تحریم ها کاهش پیدا کرد.
#تحریم
#چین
#ایران
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
🔸تحلیل مسائل سیاسی منطقه با محوریت: 👈بررسی نتایج قرارداد 20ساله چین با عراق 👈بررسی قرارداد 20 ساله
حمله مهاجمين مسلح به مجتمع مسکونی مهندسین و کارگران چینی در کابل پایتخت افغانستان
#نا_امن_سازی
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
✳️تجارت ایران و چین از مرز ۲۰ میلیارد دلار گذشت سخنگوی گمرک: 🔹مبادلات تجاری ایران و چین طی ۸ ماهه ا
میدل ایست نیوز: آمارهای رسمی چین نشان می دهد که مجموع تجارت پکن با کشورهای عربی در یک سال گذشته به حدود 332.2 میلیارد دلار رسیده است.
حجم مبادلات تجاری چین با عربستان در سال 2021 حدود 87.3 میلیارد دلار بوده و امارات با حجم مبادلات تجاری 72.4 میلیارد دلار در رتبه دوم و عراق با 37.3 میلیارد دلار در رتبه سوم قرار گرفته است.
در میان کشورهای خاورمیانه، ترکیه با 34.2 میلیارد دلار در جایگاه چهارم و سلطان نشین عمان با حجم مبادلات تجاری با چین 32.1 میلیارد دلار در رتبه پنجم قرار گرفته است.
چین اولین شریک تجاری عربستان سعودی و پس از آن ایالات متحده قرار دارد، در حالی که عربستان سعودی بزرگترین شریک چین در غرب آسیا و شمال آفریقاست.
طی دو دهه گذشته، عربستان سعودی توانسته است با پیشی گرفتن از روسیه، همسایه شمالی و شریک استراتژیک پکن، به صادرکننده شماره یک نفت به چین تبدیل شود.
عربستان سعودی به طور متوسط 1.8 میلیون بشکه در روز به چین صادر می کند.
ادامه دارد...
#تجارت
#عربستان
#چین
#روسیه
#آمریکا
از کنار حمله به محل حضور دیپلماتها و تجار چینی در کابل به سادگی نگذرید، این یک پروژه است که بخشی از آن چند ماه پیش با کودتای سیاه سیاسی سفارت امریکا، ارتش پاکستان و احزاب این کشور علیه دولت عمران خان شکل گرفت. ادامه این پروژه ناآرامیها و خرابکاریها در ایران بود و سرانجام ادامه آن باید در آسیای مرکزی شکل بگیرد. امریکا و انگلیس با تحریم روسیه و بستن همه راهها بر روی چینیها، مسیر ارتباطی آنها به سمت غرب را بستند. قرار بود راه آهن چابهار به زاهدان را هم منهدم کنند، قرار بود به بندر شهید بهشتی در چابهار هم حمله کنند، قرار بود در دهها نقطه دیگر هم به هر جایی که قرار است در آینده برخلاف منافع غربیها عمل کند، حمله کنند اما این خواست خدا بود که موفق نشدند و خودشان منهدم شدند.
امریکا به هیچ عنوان نمیخواهد اجازه دهد که هیچ کشوری با افغانستان رابطه داشته باشد، حضور 20 ساله در این کشور به سیا این فرصت کافی را داد تا چنان جای پای خود را در این کشور مستحکم کند که به این سادگی طالبان و غیر طالبان موفق به پاکسازی نشوند. طالبان دو گزینه دارد، یا با امریکا همکاری کند، یا با کشورهای منطقه و همسایگانش.
اخبار سوریه
✳️سخنگوی گمرک گفت:
رشد ۱۵۱ درصدی مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
🔹 سخنگوی گمرک گفت: مبادلات تجاری ۸ماهه سال جاری ایران و تاجیکستان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی ۱۵۱ درصد و از لحاظ ارزشی ۱۹۰ درصد افزایش داشت.
#رشد_اقتصادی
#آسیای_میانه
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
میدل ایست نیوز: آمارهای رسمی چین نشان می دهد که مجموع تجارت پکن با کشورهای عربی در یک سال گذشته به ح
طی 20 سال تجارت چین با اروپا 9 برابر شده است
براساس آمارهای وبسایت trademap میزان صادرات چین به اتحادیه اروپا طی 20 سال اخیر از حدود 45 میلیارد دلار در سال 2001 به 464 میلیارد دلار در سال 2020 رسیده که حکایت از رشد 10 برابری در این مدت است. طی این زمان میزان صادرات اتحادیه اروپا به چین از 36 میلیارد دلار در سال 2001 با رشد 7/7 برابری به 278 میلیارد دلار در سال 2020 رسیده اما طی 20 سال درحالی رقم تجارت آمریکا و اتحادیه اروپا با رشد 2.1برابری از 395 میلیارد دلار در سال 2000 به 852 میلیارد دلار در سال 2019 و 647میلیارد دلار در سال 2020 رسیده که در این مدت رقم تجارت اتحادیه اروپا و چین با رشد 9 برابری از 81میلیارد دلار در سال 2001 به 705 میلیارد در سال 2019 و به 742 میلیارد دلار در سال 2020 رسیده است.
اما نکته جالبتوجه اینکه اگر نگاهی به روند تاریخی تجارت اتحادیه اروپا با کشورهای چین و آمریکا داشته باشیم، شاهد تغییر بسیار اساسی در سهمها بین آمریکا و چین خواهیم شد. این تغییر سهم مبادلات تجاری اتحادیه با این دو کشور است، بهطوریکه در سال 2000 از کل مبادلات تجارت اتحادیه اروپا درحالی حدود 25 درصد آن با آمریکا و 5 درصد آن با چین بوده که این میزان تا سال 2010 به ترتیب 15 و 13 درصد و تا سال 2020 به 15 و 16 درصد رسیده و به عبارتی از سال 2000 تا 2020 درحالی سهم آمریکا در تجارت اتحادیه اروپا از 25 درصد به 15 درصد کاهش یافته که در این مدت سهم چینیها از تجارت اتحادیه اروپا از 5 درصد به 16 درصد رسیده است.
🔻سعودیها همزمان با سفر رئیس جمهور چین در حوزه تبلیغاتی و رسانهای هزینه هنگفتی کردند در حوزه تبلیغاتی و اقناع افکار عمومی در سطح جهان اینگونه وانمود کنند که چین در سفر به ریاض توانسته موازنه قدرت را تغییر داده و با امضای قراردادهای مختلف و همچنین دیدار با رهبران برخی از کشورهای عربی در این سفر عملاً به سلطه آمریکا در آسیای غربی پایان دهند. اگر نگاهی به گستره عجیب و غریب این نوشتهها در طول چند روز گذشته داشته باشید متوجه غیر عادی بودن این میزان تحلیل، یادداشت و گزارش و ... خواهید شد که برای کسی که در حوزه رسانهای کار میکند و در این زمینه تخصص دارد غیرقابل قبول است.
🔻در واقع سفر رئیسجمهور چین به ریاض همانگونه که در بالا گفته شد هرچند سفری مهم بود اما آن دستاورد لازم و ویژه را نداشت و این را خود سعودیها هم بهتر از همه میدانند. طرف چینی هم که رئیسجمهورش وقت خود را در ریاض تلف کرده بود سعی کرد با همراه شدن با این تبلیغات رسانهای عملاً در بازی طراحی شده توسط محمد بن سلمان قرار بگیرد تا حداقل در بخش رسانهای دستاوردی داشته باشد. مسئله مهم و اساسی این بود که طرف آمریکایی به عنوان ناظر اصلی در عربستان بهتر از همه میدانستند که توافقات به عمل آمده با چین نمیتواند خطری برای واشنگتن داشته باشد، بنابراین سکوت معناداری کردند.
🔻پیش از سفر آقای شی به ریاض بن سلمان در چند دیدار کاری که برای تدارک مقدمات این سفر برگزار شده بود به چینیها قول داد اگر نتواند ۵۰ درصد از پول نفت فروخته شده به چین را به یوان دریافت کند دستکم بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از این مبلغ را حتماً دریافت میکند و به این ترتیب به قدرتمندتر شدن پول ملی چین کمک خواهد کرد. این مهمترین و اصلیترین هدف سفر رئیس جمهور چین به عربستان و حضور سه روزهاش در ریاض بود که عملاً با هشدار طرف آمریکایی به بن سلمان ناکام ماند.
🔻در دهه ۷۰ قرن گذشته عربستان با تعهد دریافت پول نفت با دلار آمریکا در کنار برخی کشورهای عضو اوپک به دلار در بازارهای جهانی کمک کرد و حالا رئیس جمهور چین امیدوار بود از همین مسیر بتواند وارد شده و یوآن را در حوزه اقتصاد جهانی تثبیت کند. این موضوع خط قرمز آمریکا به شمار رفته و بنسلمان جرأت نداشت برخلاف میل و خواسته آمریکا رفتار کند. در سایر حوزهها هر توافقی صورت میگرفت برای آمریکا به جز در حوزه دفاعی و نظامی مهم نبود و به همین دلیل شاهد آن بودیم که آمریکاییها واکنش آنچنانی به این سفر نشان ندادند. پرداخت نشدن پول نفت به یوان توسط عربستان تمام امید چینیها برای آینده روابط را عملاً بر باد داد چرا که امروز چین ۵۰ درصد از نفت صادراتی سعودی را به تنهایی خریداری می کند.
🔻اما یک موضوع که باز هم در حوزه رسانهای کسی با اشاره نکرد درخواست طرف چینی برای سرمایه گذاری مشترک در حوزه نفت و صنایع پایین دستی بود. شرکت دولتی نفت چین تقاضا داشت با همکاری آرامکو سرمایه گذاری چند ده میلیاردی مشترک در این زمینه داشته باشد. آنها پیشنهاد داشتند جایی در سواحل شمالی دریای سرخ یا ساحل خلیج فارس سرمایه گذاری مشترک صورت بگیرد اما در این مورد هم سعودیها دست آنها را در پوست گردو گذاشتند و با پیشنهاد دادن استان اشغالی جیزان که یک منطقه جنگی به شمار میرود و زیر برد توپخانه، پهپاد و موشکهای ارتش یمن قرار دارد عملاً این موضوع را هم مالیدند و رفتند.
🔻موضوع سرمایهگذاری مشترک در حوزه نفت و پتروشیمی برای چینیها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بود، آنها میخواستند با استفاده از نفت فراوان سعودیها فرآوردههای مورد نیاز در ورای مرزها را تامین کنند. این فرآوردهها قرار نبود به چین ارسال شود بلکه باید در کشورهای آسیای غربی و آفریقا که چینیها در حال سرمایهگذاری گسترده در آن هستند ارسال میشد و بخشی از انرژی مورد نیاز یک کمربند یک راه را تامین میکرد. به نظر میرسد این پیشنهاد با توجه به سرمایه گذاری کامل خود سعودیها در حوزه نفت و صنایع پتروشیمی چندان مورد رضایت آنها نبوده است.
🔻در حوزه خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی هم با توجه به خرید هنگفت نفت از عربستان چینیها دنبال آن بودند که بخشی از این پرداخت را به صورت تجهیزات نظامی راهی عربستان کنند و از بازار بزرگ خرید سلاح توسط سعودیها چیزی عایدشان شود. هدف گذاری اولیه ۱۰ میلیارد دلاری برای فروش تجهیزات راداری، پدافندی، توپخانهای و پهپادی و... بخشی از این انتظار بود که طرف چینی روی آن حساب ویژهای باز کرده بود اما سعودیها در این زمینه هم صرفاً به خرید چند سامانه پدافندی، سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری در حوزه ساخت موشکهای دوربرد و در نهایت خرید و پشتیبانی از پهپادهای چینی موجود اکتفا کردند.
🔻استقبال رنگارنگ، پر هزینه و پر زرق و برق از رئیس جمهور چین و پوشش بیسابقه رسانهای آن برای پر اهمیت نشان دادن آن که طبق معمول چشم برخی در ایران را هم پر کرد و باعث ارائه تحلیلهای کهکشانی و عجیب از برخی از اصحاب ادعا و تحلیلهای آبکی و شتاب زده شد، هیچ سنخیتی با اهداف این سفر نداشت امضای توافقات گوناگون با اعداد گفته شده در مقابل خریدی که چینیها از نفت عربستان میکنند اصلاً قابل توجه نیست. به قیمت امروز چین بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از عربستان نفت وارد میکند در حالی که حجم توافقات امضا شده میان دو طرف بسیار پایینتر از این عدد بوده و برای کوتاه مدت هم نیست.
🔻به نظر میرسد رئیسجمهور چین هم که انتظاراتش از این سفر برآورد نشد و حتی در بازی طراحی شده توسط سعودیها قرار گرفت و اقداماتی کرد که باعث دلخوری و رنجش دوستان پکن شد، برای آنکه سرپوشی بر این سفر شکستخورده بگذارد، با بازی رسانهای طراحی شده توسط بن سلمان همراه شد تا در حوزه رسانهای به طرف آمریکا این پیام را ابلاغ کند که موفق شده از میزان وابستگی عربستان به آمریکا کاسته و اسباب نفوذی چین در این کشور را فراهم کند.
🔻حالا یک بار دیگر آنچه در طول روزهای گذشته در رسانههای داخلی و خارجی در مورد سفر رئیس جمهور چین به عربستان منتشر شده را با این مطالب و مواردی که در اینجا گفته شد و تنها بخشی از ناکامیهای رئیس جمهور چین در سفر به ریاض بود را مقایسه کنید! وقاحت این جماعت داخلی برای نوشتن اراجیف تا جایی پیش رفت که مثلاً در مورد سفر معاون نخست وزیر چین به تهران هر کاری کردند تا آن را کم اهمیت جلوه داده و حتی موقعیت و جایگاه او را هم زیر سوال بردند ولی تا جایی که بنده پرسیدم نامبرده مهمترین معاون نخست وزیر چین به شمار میرود و به امید خدا در روزهای آینده در مورد سفرش به تهران هم نکاتی را قلمی خواهم کرد.
@syriankhabar
هدایت شده از مطالعات راهبردی آمریکا
🔴 مانع تراشی آمریکا بر سر راه عملیاتی شدن کریدور شمال–جنوب
🔻#کریدور_شمال_جنوب را میتوان از راهبردیترین طرحهای تاریخ جمهوری اسلامی ایران دانست که در صورت عملیاتی شدن و استفاده کامل از ظرفیت این کریدور، منافع اقتصادی بسیاری برای کشورمان به دنبال خواهد داشت و جایگاه ژئوپلیتیک ایران را نیز بیش از گذشته ارتقاء خواهد داد.
🔻لذا دشمنان و حتی رقبای کشورمان تلاش زیادی را برای جلوگیری از عملیاتی شدن کامل این کریدور انجام دادهاند و طبیعتاً این قضیه ادامهدار نیز خواهد بود.
🔻دکتر #عباس_تاجیک از کارشناسان وزارت امور خارجه در یک یادداشت اختصاصی به بررسی مانع تراشی آمریکا در این مسیر پرداخته است.
✅ برای مطالعه این مطلب به لینک زیر مراجعه کنید:
http://ascenter.ir/?p=8157
--------------
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔹 دوره تاریخ معاصر با رویکرد جریان شناسی در ۱۰ جلسه
🔅اجرا شده توسط اساتید انقلابی موسسه امام خمینی(ره)
https://miqat.ir/edu_courses/class_plist/id/42
فایل های این دوره به مرور در کانال بازگذاری میشود
#معرفی_صوت #دوره
📌کانال ویژه دورههای تاریخ معاصر👇
🆔 @historysvoic
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقال قدرت از غرب به شرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزارت اطلاعات یک شبکه جاسوسی موساد را منهدم کرد
🔹اعضای این شبکه جاسوسی قصد داشتند با ایجاد شرکتهای پوششی و بازاریابی امنیتی در صنایع دفاعی ایران خرابکاری کنند.
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
📚 معرفی کتاب
نام کتاب: انقلاب اسلامی و ریشههای آن
نویسنده: آیتالله مصباح یزدی
انتشارات: مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
✅این كتاب با هدف ارایه مباحث بنیادین انقلاب اسلامی و ریشههای آن برای استفاده در مراكز آموزشی و پژوهشی در دو بخش، و در قالب ١۴ درس تدوین شده است.
🔸 بخش نخست: تحلیل نظری انقلاب اسلامی
🔻 تعریف انقلاب و مقایسه آن با دیگر حركتهای اجتماعی نظیر: كودتا، شورش و اصلاح و ...
🔻 تبیین و بررسی تئوریهای مطرح درباره انقلاب
🔻 بررسی عوامل پیدایش انقلاب از منظر دینی
🔻 بررسی ماهیت و ویژگیهای انقلاب اسلامی
🔻 نقش رهبری، مردم، و آموزههای دینی (به عنوان اركان انقلاب اسلامی) در ایجاد وحدت در جامعه و پیروزی انقلاب اسلامی
🔻 دستآوردهای انقلاب اسلامی
🔻 مفهوم استمرار انقلاب، آسیبشناسی انقلاب اسلامی، و بررسی راهكارهای حفظ و تداوم آن.
🔸 بخش دوم: نقاط عطف تاریخ ایران، از مشروطه تا پیروزی انقلاب
🔻 منشأ، ماهیت، جریانشناسی، وعلل انحراف نهضت مشروطه از اهداف اصیل خود، و نقش این انحراف در بهتعویق افتادن شكلگیری انقلاب اسلامی
🔻 زمینههای ایجاد دولتهای لائیك در جهان اسلام
🔻 برخی حوادث عمده در دوران پهلوی اول
🔻 بررسی برخی از اقدامات، حوادث و جریانات دوران پهلوی دوم
🔻 جریانشناسی گروههای منحرف فكری پیش و پس از انقلاب اسلامی
🔴👈ادامه مطلب
🆔 @hamzevasl
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
📮 #توییت
⭕️ سید مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹چاره آلودگی هوا مقابله با عوامل آن است: تهران ظرفيت دفع دود حاصل از احتراق صد ميليون ليتر سوخت را در روز ندارد. دولت به جاى تعطيل كردن، سهميه سوخت را اصلاح کند تا هم منافع شهروندان در نظر گرفته شود هم مشکل آلودگی هوا کاهش پیدا کند.
✍خوب ظاهرا اقای میرسلیم چاره را در کاهش سهمیه سوخت و گرانی می بیند.
قبلا برخی معتقد بودند دلیل وجود ترافیک این است که ماشین ارزان است و در دسترس همه هست لذا اگر ماشین بالای صد میلیون بشود مشکل ترافیک حل می شود!!!
ماشین گران شد بنزین گران شد ولی نه مشکل ترافیک حل شد نه مصرف بنزین کاهش پیدا کرد ولی در همچنان بر همان پاشنه می چرخد
معلوم نیست یک ایده باید چند صدبار شکست بخورد تا بیخیال آن بشوند!!!
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
📮 #توییت ⭕️ سید مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس: 🔹چاره آلودگی هوا مقابله با عوامل آن است:
چند سال است طرح اسقاط ماشین های فرسوده تقریبا به فراموشی سپرده شده است و از جانب حاکمیت اقدامی در این زمینه صورت نمی گیرد از طرفی قیمت ماشین به قدری گران شده است که خودروهای بسیار فرسوده نیز دوباره به چرخه ی حمل و نقل برگشتند بعد آقایان می گویند مشکل سهمیه گازوییل و بنزین است که به مردم می دهیم!!!
مگر مردم سوخت را می خورند؟ کامیونی که ۵۰ سال از عمر آن گذشته است ولی همچنان کار می کند درحالیکه در برخی کشورها عمر مفید کامیون های جدید ۳_۵ سال است.
خودروی سواری که بیش از ۲۰ سال است دارد کار می کند معلوم است مصرف سوخت بالا و آلایندگی بیشتری دارد هرچند ماشین های صفر کیلومتر تولیدی هم پرمصرف هستند.
آقای میرسلیم اگر دغدغه هوای پاک دارد طرح وارادات خودروهای خدماتی را تسریع کنند تعرفه واردات را کاهش داده و تمام تاکسی های قدیمی و کامیون های قدیمی را با ماشین های جدید جایگزین کنند تا هم مشکل مصرف بنزین و آلودگی هوا حل شود هم اینکه هزینه های زائد خانواده ها کاهش پیدا کند.
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
چند سال است طرح اسقاط ماشین های فرسوده تقریبا به فراموشی سپرده شده است و از جانب حاکمیت اقدامی در ای
به امید روزی که مسئولین به گرانی به عنوان شاه کلید حل مسائل نگاه نکنند
مصرف گاز زیاد است چاره=گرانی
مصرف برق زیاد است چاره=گرانی
مصرف آب...
مشکل ترافیک
مشکل کشاورزی
مشکل الودگی هوا و ...
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
چند سال است طرح اسقاط ماشین های فرسوده تقریبا به فراموشی سپرده شده است و از جانب حاکمیت اقدامی در ای
کامیون های دهه ۴۰و ۵۰ هنوز در صنعت حمل و نقل مشغول به کار هستند و قیمتی چند صد میلیونی دارند
بخشی از این کامیون ها هم بدون تغییر در آن با قطعات چینی به نام تولید داخل در حال تولید است و با قیمت چند میلیاردی به فروش می رسد.
این ها مشکلات اساسی است که باید حل شود.
✳️رشد اقتصادی تابستان به ۳.۶ درصد رسید
سخنگوی دولت:
🔹واردات بسیاری از کالاهای مربوط به حوزه کشاورزی کاهش چشمگیری داشته است. روغن آفتابگردان ۴۰ درصد، گندم ۲۸ درصد و کنجاله ۶۰ درصد کاهش واردات داشتند که نشان از افزایش تولید در کشور است.
🔹رشد اقتصادی هم که سال گذشته در تابستان یک درصد، تابستان امسال در میانگین کلیه حوزهها به ۳.۶ درصد رسید. البته رشد در حوزههای صنعتی بیشتر است و این نشان از شروع رشد اقتصادی کشور است.
🔹عرضه ارز در ۸ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۶۴ درصد افزایش یافت؛ این نشان از افزایش درآمدهای ارزی و تزریق آن به بازار است.
#رشد_اقتصادی
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
چند سال است طرح اسقاط ماشین های فرسوده تقریبا به فراموشی سپرده شده است و از جانب حاکمیت اقدامی در ای
✳️تولید و مصرف بنزین کشور سربهسر است!!!!
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی:
🔹درحال حاضر حدود ۱۰۰ تا ۱۰۴ میلیون لیتر در روز بنزین تولید می کنیم و همین میزان هم مصرف بنزین داریم، یعنی تولید و مصرف سربهسر است
🔹هماکنون ناترازی در بخش بنزین نداریم اما باید مصرف افسارگسیخته بنزین مدیریت شود، درحالی که خودروها در جهان به طور متوسط به ازای پیمایش هر صد کیلومتر، ۴ لیتر بنزین میسوزانند، خودروهای ما به طور متوسط ۱۰ لیتر مصرف بنزین دارند، که این رویه باید اصلاح شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 با یک معاینه فنی 50 سال ماشین را استفاده میکنند!/ 80 درصد آلودگیها بابت همین وسایل نقلیه فرسوده و کامیونهاست
👤 هادیانفر، رئیس پلیس راهور:
🔹وضعیت اسقاط خودرو در کشور در چندسال گذشته اصلا مناسب نیست.
🔹سن فرسودگی باطل شده است و هیچ دستگاهی تکلیف ندارد. امروز متوسط سرنشین وسیله در شهرها و کلان شهرها یک و نیم نفر است، در واقع 70 درصد خودروها تک سرنشین هستند.
🔹از دولت میخواهیم دهنه قیف اسقاط را باز کند تا این روند اصلاح شود.
🔹 80 درصد آلودگیها بابت همین وسایل نقلیه فرسوده و کامیونهاست./ آخرین خبر
✳️ایران پایینترین نرخ باروری را در میان کشورهای جهان اسلام به خود اختصاص داده است
🔺دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور:
🔹با روند فعلی باید گفت جمعیت کشور حتی به ۱۰۰ میلیون نفر نخواهد رسید
🔹شاخص نرخ باروری هم نشان میدهد در سال ۶۵ نرخ ما ۶.۵ فرزند بوده و این نرخ تا پایان سال گذشته به ۱.۶ رسیده که یک عدد تکان دهنده است.
🔹هم اکنون نرخ باروری استانهای گیلان، مازندران، مرکزی، البرز و تهران ۱.۲ درصد است و ایران در میان کشورهای جهان اسلام پایین ترین نرخ باروری را به خود اختصاص داده است.
🔹۳۳ درصد جمعیت کشور تا ۳۰ سال آینده سالمند است.
✍ در اینصورت باید مدارس را به خانه سالمندان تغییر کاربری بدهیم.
✳️تلاش دشمنان برای تبرئه خود از اغتشاشات
وزیر اطلاعات:
🔹دشمنان در حال حاضر سعی میکنند با عنوان کردن مطالبی در خصوص احیای برجام و تبرئه خود از اغتشاشات ارتباط دوبارهای با ایران ایجاد کنند.
🔹این تلاش نشان از اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و وحدت مردم برای پشتیبانی از این نظام الهی دارد.
🔹جریانهای ضد انقلاب از مرزهای ایران اسلامی عقب نشینی کردهاند و این مهم نشات گرفته از اقتدار نیروهای مسلح است؛ تا خلع سلاح کامل ضد انقلاب و بیرون راندن آنها از منطقه اقدامات بازدارنده علیه دشمنان ادامه خواهد داشت.
هدایت شده از بینش راهبردی
حکایت یک حرکت مردمی حساب شده
برخی ها هنر راهبری دارند، صاحب بصیرت اند، تحلیل دارند و با نگرشی کلان نگر نقطه زنی می کنند، آقای دکتر طاهری عزیز برادر بزرگوارم که فارغ التحصیل گروه علوم سیاسی موسسه امام هستند و بنده هم توفیق دوستی و خدمت گزاری ایشان را داشته و دارم، از این دسته اند
مدیری راهبر و نقطه زن که حواسش هست به جای "تصدی گری محض" و "گزارش دهی کمّی" مبتنی بر ابلاغیه های سازمانی، خود را درگیر راهبری و هدایت کلی جامعه هدف در استان چهار محال و بختیاری کند
چقدر از این مدیران و راهبران نیاز داریم.
چقدر محتاجیم که امثال ایشان هدایت گری کنند و مانع زدایی کنند تا حرکت های مردمی شکل گیرد و همه خودشان را سهیم بدانند
دیروز صبح از قم عازم کرمان شدم تا بنده هم بتوانم ذره ای ایشان را همراهی کنم
جمعیتی قریب به ششصد نفر را از بین اقشار مختلف مردمی انتخاب کرده بودند، تا آنها را به کرمان بیاورند و در کنار ابعاد انگیزشی زیارت مزار حاج قاسم، با مکتب حاج قاسم هم آشنا کنند، آنوقت این عزیزان با حس شور و شعوری که در این اردوی جامع برایشان ایجاد می شود، چند روز بعد بدون دخالت و تصدی گری خاصِ نهادهای دولتی، مراسم بزرگداشت حاج قاسم را در سطح استان برگزار کنند
درود بر این حرکت هوشمندانه
به این می گویند کار حساب شده
ای کاش همهی استانهای ما اینگونه بودند
بله می شود بهانه آورد و گفت
بودجه نیست
نیرو نداریم
جا و مکان نیست
و و و
اما می شود اراده کرد و گفت من مرد میدانم به مانند حاج قاسم
بله می شود و می توان کار کرد
چرا نشود
چرا نتوانیم
اینها وسوسه های شیطان و خناسان است
وقت، وقت جهاد است
وقت مبارزه است
وقت کلان نگری و راهبری و نقطه زنی است.
تا خداوند هم "لنهدینهم سبلنا" کند
ایشان می توانستند بعد از فارغ التحصیلی در قم بمانند و برای خودشان کار کنند
رزومه سازی کنند
هیات علمی شوند و تدریس و تالیف داشته باشند و ارتقای رتبه بگیرند و در کنج عافیت بنشینند و دیگران دست بوسشان بیایند
اما نکردند
میتوانستند مبتنی بر وظایف سازمانی عمل کنند و بگویند کدام ابلاغیه سازمانی به من گفته است چنین کاری کنم
مگر ردیف بودجه ای هست؟
مگر بازخواستی می کنند؟
اما
اما مردان الهی و مجاهد، افلاکی و آسمانی اند نه زمینی و اسیر سازمانها
اینرا در مسیر جاده کرمان به بیرجند و با چشمانی بارانی برای ایشان نوشتم و تقدیم برادر مجاهدی کردم تا شاید اندکی قدردانی کنم و خداقوتی باشد و ذره ای از خستگی هایی که در چهره اش نمایان بود فرو بنشیند
برادرم دیروز وقتی چشمان قرمز بی خوابت را دیدم به حالت غبطه خوردم
وقتی از سختی های مدیریت این حرکت جهادی و موانع پیش رویت گفتی، شرمنده ات شدم
اما بدان خالصانه دعایت میکنم که ثابت قدم باشی و فداکاری هایت را ارج می نهم.
تقدیم به دکتر طاهری عزیز و همهی همکاران گرامی اش که قدمی بزرگ در تعظیم شعائر و بزرگداشت حاج قاسم و روایت مکتب حاج قاسم برداشتند
امید که این بردار ناچیزتان توانسته باشد اندکی در این مسیر کمکتان کرده باشد.
التماس دعا🌹🙏❤️
🆔 @Binesh_Rahbordi
✳️ملت ایران و عجایب کمکهای دولتی
علی المومن نویسنده عراقی از یارانههای دولتی در ایران شگفت زده شد و نوشت:
م.م جوان عراقی ۴۰ سالهای است که ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد. او در شهر مشهد زندگی می کند.
به خاطر آنکه مادرش ایرانی است تابعیت ایران را بدست آورده است.
او به خانه من در نجف آمد و صحبتهای طولانی از اوضاع زندگی و خدمات در ایران شد و گاهی با اوضاع خدمات در سوئد و امارات مقایسه میکرد چون در سابق سه سال در استکهلم و دو سال در دبی زندگی کرده بود.
م.م میگوید که دولت ایران به هر شهروند ایرانی چه فقیر و چه پولدار ماهیانه مبلغی معادل ۳۰۰ هزار تومان کمک میکند و چون خانواده او پنج نفره است ماهیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت میکند که معادل ۴۰ دلار آمریکاست.
فکر میکردم این مبلغ بسیار ناچیز است و اصلا چیزی نیست. اما م.م مرا شگفت زده کرد که این مبلغ برای پرداخت همه خدمات دولت کافی است. رقمهایی که باورش سخت است بدین قرار میباشد:
۱- قبض برق بدون قطعی یک ثانیه و بدون محدودیت یا جیره بندی میانگین ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان که مساوی است با ۳ دلار و ۲۰ سنت
۲- قبض آب بدون قطعی یا جیره بندی با میانگین ماهیانه ۸۰ هزار تومان که این مبلغ مساوی ۲ دلار و ۱۰ سنت است
۳- قبض گاز یعنی لوله کشی گاز در منزل که مثل لوله کشی آب است (ایرانیها اصلا چیزی به نام کپسول گاز نمیشناسند) با میانگین ماهیانه ۱۱۰ هزار تومان مساوی ۳ دلار
۴- قبض تلفن شامل آبونمان استفاده داخلی با مصرف معمولی با میانگین ماهیانه ۳۰ هزار تومان که معادل ۸۰ سنت است
۴- هزینه اینترنت وای فای ۹۰ هزار تومان در ماه معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۵- هزینه موبایل برای ۳ خط متعلق به او و همسر و پسر بزرگش با میانگین ماهیانه ۹۰ هزار تومان معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۷- هزینه اینترنت برای سه خط موبایل متعلق به او و همسر و پسرش ماهیانه ۶۰ هزار تومان معادل یک دلار و ۸۰ سنت
۸- هزینه بنزین خودرو شخصی برای چهار بار بنزین زدن با قیمت آزاد ۴۲۰ هزار تومان به میانگین ماهیانه که مساوی ۱۱ دلار است. قیمت آزاد هشت سنت برای هر لیتر. دولت ایران برای هر خودروی شخصی ماهیانه ۶۰ لیتر بنزین سوبسید دار میدهد با مبلغ ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر معادل ۴ سنت که ارزانترین بنزین در جهان است یعنی دولت به هر خودرو ۶۰ لیتر ماهیانه بنزین میدهد معادل ۵ دلار. اما خرید بنزین با قیمت آزاد یعنی ۸ سنت در هر لیتر نامحدود و بدون جیرهبندی است
۹- هزینه بیمه بهداشتی برای پنج نفر ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان معادل ۸ دلار که انواع عمل جراحی و مداوا و دارو و رادیولوژی و سونوگرافی را پوشش میدهد
و بدین ترتیب مجموع آنچه م.م ماهیانه برای پرداخت هزینه برق و گاز و ارتباطات و اینترنت و بیمه و معالجه و بنزین میپردازد حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است معادل ۳۴ دلار آمریکا که ۲۰۰ هزار تومان کمتر از مبلغ کمک ماهیانه دولت است. یعنی مبلغ یارانه که دولت به همه شهروندان میدهد همه هزینههای خدمات دولتی را پوشش مدهد و قسمتی هم زیاد میآید یعنی دولت ایران عملا همه این خدمات را مجانی به ملتش عرضه میکند و چنین حالتی در کل کشورهای دنیا بینظیر است از جمله کشورهای پیشرفته غربی و کشورهای ثروتمند عربی. به این خدمات باید کمک دولت به بخش های آموزش تامین اجتماعی و تفریح را افزود.
آنطور که م.م میگوید بعضی از ایرانیها قدر نعمتی که در آن هستند را نمیدانند و اگر فقط یک روز در کشور دیگری زندگی کنند ارزش کشورشان را خواهند فهمید. در مقابل رسانههای عربی و غربی تصویر موهوم سیاهی از اوضاع ایران نشان میدهند گویی از کشوری در مریخ سخن میگویند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
کانال #گرا
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
✳️ملت ایران و عجایب کمکهای دولتی علی المومن نویسنده عراقی از یارانههای دولتی در ایران شگفت زده شد
چند هفته قبل در گزارشی دیدم نوشته بود درآمد ماهانه ی فروش نفت کشور به ازای هر ایرانی حدود ۳۰۰هزار تومن هست یعنی برابر با یارانه توزیعی!!!
اگر کسی فرصت کرد این گزارش را راستی آزمایی کند نتیجه را برای بنده ارسال کند ممنون میشوم.
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
چند هفته قبل در گزارشی دیدم نوشته بود درآمد ماهانه ی فروش نفت کشور به ازای هر ایرانی حدود ۳۰۰هزار ت
ایران ۳۴ میلیارد دلار نفت در ۷ ماه فروخت
اداره اطلاعات انرژی آمریکا:
درآمد نفتی ۳۴ میلیارد دلاری ایران در ۷ ماهه سال جاری میلادی تنها ۵ میلیارد دلار از کل درآمد نفتی ایران در سال ۲۰۲۱ کمتر است که این مسئله از تحلیل رفتن اثر تحریمها حکایت دارد.
بر این اساس متوسط درآمد ماهانه ایران از فروش نفت در سال گذشته میلادی ۳.۲۵ میلیارد دلار بوده است اما ایران در ۷ ماهه امسال به طور متوسط ماهانه ۴.۸۵ میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است که نشان دهنده رشد ۴۹ درصدی است.
با این حساب درآمد نفتی کشور به ازای هر ایرانی در ماه حدود ۱.۵ میلیون تومان می شود🤔