✅#اطلاع_نگاشت
💢 موضوع: جهاد پیامبر اعظم(ص)
🔻حضرت آیتالله خامنهای خط اصلی زندگی پیامبر اعظم(ص)را جهاد برای تشکیل جامعه اسلامی میدانند. ایشان در بیانات تحلیلی در تاریخ ۶۵/۸/۱۰ به تشریح این موضوع پرداختند که بخشی از آن در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#جهاد
#پیامبر_اعظم
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❌مروری بر جنایات آمریکا در جهان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#استکبار_ستیزی
#سیزده_آبان
#سراب_آمریکا
✊ * راهپیمایی مجازی(۱۳آبان)*
🇮🇷همه شرکت خواهیم کرد...
لطفا به آدرس زیر مراجعه و با کلیک بر شعار مرگ بر آمریکا در راهپیمایی ۱۳ آبان شرکت نمایید.
b2n.ir/13abn
📲اطلاع رسانی در همه کانال ها و گروه ها
✅ اصلیترین هزینه #سازش؟
👈 در گذشته هزینه های سازش ما از دست رفتن #استقلال و بخشهای وسیعی از سرزمین های این کشور از قبیل آذربایجان، تاجیکستان نخجوان، گرجستان، هرات و ... بوده است.
هزینه سازش در امروز میشود فلسطین، مصر یا لیبی، و در یک کلام اوضاع نابسامان جهان اسلام هزینه و پیامد سازش با شیطان بزرگ است.
امروز هزینه سازش برای ایران از دست رفتن استقلال، عزت، قدرت، پیشرفت و در یک کلام جغرافیای ایران خواهد بود.
https://rubika.ir/g_habib49
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#سازش
#استقلال
#عزت
4_5877524721506977656.mp3
1.54M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
❇️ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
💢موضوع: افول آمریکا
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی/ کارشناس مسائل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#افول_آمریکا
#تبعیض_نژادی
24.doc
28.2K
🌀#یادداشت/
🔰نسخه word
✅موضوع: ایران الگوی مقاومت در برابر زیاده خواهی های آمریکا
✍️ سعید نادری اصل، پژوهشگر مطالعات امنیت
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#مقاومت
#استکبار_ستیزی
❌❌❌❌❌
*یک ترجمه جعلی*
در روزهای اخیر فیلمی صداگذاری شده از امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه پخش شده است که ترجمه و دوبله کاملا جعلی است و احتمالا به دنبال اهداف خاصی است
متن کامل سخنرانی مکرون در فیلم مزبور در سایت کاخ الیزه منتشر شده است که از طریق لینک زیر قابل دستیابی است.
https://www.elysee.fr/emmanuel-macron/2020/10/21/ceremonie-dhommage-national-a-samuel-paty-a-la-sorbonne
⏪⏪✅ پیشنهاد میکنم دوستان منابع خبری خود را با دفت و وسواس انتخاب کنند و چرخه های کاذب خبری برای اخباری که مرجع نامشخص دارند و چه بسا از مراکز دشمنان مثل آلبانی و تیرانا صادر میشود نسازند
یاعلی ع
عیدتان مبارک
بازگشت نقدینگی تنها راه نجات بورس
بازار بورس ایران که طی سالهای 1392 تا 1397 رکورد کم سابقهای را تجربه کرده بود و شاخص بورس تنها طی این سالها توانسته بود از 70 هزار واحد به 80 هزار واحد برسد، در سال 1398 و پنج ماه اول سال 1399 با رشدی غیر طبیعی رکوردهای جدیدی از خود به نمایش گذاشت و حتی شاخص کل در قله دو میلیون و یکصد هزار واحد نیز قرار گرفت. اما از شهریور ماه تا کنون نیز رکوردی دیگر را به نمایش گذاشته است و آن ریزش تا سطح یک میلیون و دویست و شصت هزار واحدی است!
نکات تحلیلی: 1ـ اگرچه بورس ایران نه بر پایه شاخصهای تولید که بر اساس تورم موجود در کشور رشد کرده است و دلیل رشد بیشتر آن نسبت به تورم نیز عقبماندگی این بازار نسبت به تورم در سالهای گذشته بوده است، ولی دلیل ریزش بازار موضوعی متفاوت است؛ وگرنه با توجه به تورم بسیار بالایی که امروز در جامعه مشاهده میشود، بازار سرمایه در آیندهای نه چندان دور رشد بسیار بیشتری را تجربه خواهد کرد. 2ـ بورس در حال حاضر از وارد نشدن نقدینگی به این بازار رنج میبرد. وارد نشدن نقدینگی محصول بیاعتمادی مردم به این بازار است. دو عامل اصلی برای به وجود آمدن این بیاعتمادی را میتوان عملکرد ضعیف دولت در دخالتهای نابجا و رفتار طمعکارانه حقوقیهای بزرگ دانست. دولت با تشویق مردم به حضور در بازار سرمایه و عدم آگاهسازی آنها نسبت به ماهیت بازار سرمایه، نگاه کاسبکارانه برای رفع کسری بودجه و سیاستگذاری غلط در این بازار و بازارهای موازی، نقش مهمی در این ریزش ایفا کرد. همچنین 19 حقوقی بزرگ تاکنون 50 هزار میلیارد تومان در اوج قیمتها، سهام به مردم فروختهاند و این پول را در اختیار دارند و در کف قیمتها تاکنون کمتر از 9 هزار میلیارد تومان سهام خریدهاند و بخش قابل توجهی از نقدینگی خارج شده خود را به بازار بر نگرداندهاند. این در حالی است که، ورود پرقدرت فقط 10 هزار میلیارد تومانی، میتواند جهت بازار را تغییر دهد!
نکته پایانی: اگرچه عوامل بسیار زیاد اقتصادی و غیراقتصادی میتواند عرضه و تقاضای موجود در بازار را تغییر دهد؛ اما بازار سرمایه در شرایط فعلی و برای رشد منطقی خود نیازمند ورود نقدینگی باثبات است. (نویسنده: علی کارگر)
ضمن خدمت فرهنگیان .pdf
6.05M
✅ #پردهنگار
🌀موضوع: مذاکره یا رابطه با آمریکا؛ عامل پیشرفت یا فلاکت کشورها
💢نویسنده: دکتر ابوذر یاسری
اینجا هر چیزی بگویی باور میکنند!
متأسفانه با ظهور فضای مجازی، فرهنگ کشور بیش از گذشته مورد تاخت و تاز دشمنان قرار گرفت و تا مسئولان و دلسوزان به خود آمدند، سنگرهای متعدد فرهنگی به دست دشمن فتح شد و ما همچنان مشغولیم برای بازپسگیری آن... مثلاً برخی رفتارها و اقبالها را از مردم میبینیم که فقط میتوانیم به آن نسبت کنجکاوی برای برخی اتفاقات جامعه دهیم وگرنه نه سودی برای مردم دارد، نه علمی میآورد و نه فرهنگسازی ایجاد میکند.
گزاره خبری: مهاجرت یک خواننده و یک بازیگر به خارج از کشور و خبرها و واکنشهای بسیار در فضای مجازی به اتفاقات پیرامون این مهاجرتها و درگیریهای لفظی میان برخی هنرمندان از اخبار هفته گذشته است که تأسفبار و تأثرآور بود.
گزاره تحلیلی: اتفاقات شرمآور هفته گذشته که هنوز هم ادامه دارد، نشان از عدم سیر فکری، فرهنگی، علمی و اخلاقی میان برخی هنرمندان کشورمان دارد که هیچ فرد یا گروه یا مسئولی نمیتواند آن را علاج کند، جز خود هنرمندان. رعایت احترام فیمابین، الگوبودن و محترم بودن و دخالت نکردن در اموری که آنها را حقیر میکند از توقعات مردم از هنرمندان است.
خانم بازیگری مهاجرت میکند، در چند گفتوگو خود را به نمایش گذاشته و سخنانی میگوید که درست و غلطش مشخص نیست. او از فشارهایی میگوید که او را وادار به خروج از کشور کرد. متأسفانه رفتار برخی مسئولان در سالهای اخیر طوری بوده که هر کسی هر ادعایی میکند، مردم باور میکنند و آن را دور از واقعیت نمیدانند. اعتدال در رفتار و عمل کردن به مرّ قانون و بکارگیری اخلاق اسلامی لازمه برخورد مسئولان در قوه قهریه است. افراط مسئولان کمتر از تهمتهای خارجنشینان به نظام و مردم و فاسد خواندن آنان اثر ندارد. غفلت مسئولان فرهنگی و گاهی افراط آنها باعث شده وقتی سخن از فشار روحی بر یک بازیگر به دلیل یک غفلت یا یک رفتار کودکانه به میان میآید، همه مردم آن را باور میکنند و حس میکنند در جهنمی به نام ایران زندگی میکنند که با هر اشتباه حکم زندانی برای آنها بریده میشود، به شدت محدودند و هیچ فرد با استعدادی نمیتواند در آن زندگی کند! (نویسنده: سیدحسین خاتمی)
دموکراسی به سبک آمریکایی
آنچه به نام انتخابات در آمریکا برگزار شد، درواقع یکی دیگر از نشانگان افول آمریکا را در برابر چشم جهانیان قرار داد؛ چراکه این انتخابات، ترجمان واقعی دموکراسی آمریکایی را بهعنوان سرمایه معنوی هژمونی آمریکا به نمایش گذاشت؛ امری که از چشم تحلیلگران و ناظران انتخابات آمریکا مخفی نماند و در تحلیلهای خود چگونگی ارتباط افول آمریکا با این انتخابات را بیان داشتند، ازجمله: 1- کشوری که ادعای مدیریت جهان را دارد، از برگزاری یک انتخابات آبرومندانه در کشور خود عاجز است و وجود تنشها و اعلام وضع فوقالعاده در برخی از ایالتها و ناتوانی سیستم آمریکا در این بههمریختگی نشان داد آمریکا کشوری نیست که بتواند با اجماع در داخل، ازاینپس با خیال آسوده در نقاط مختلف دنیا حضوری مانند گذشته داشته باشد. 2- رقابتها و بهاصطلاح بهتر مبارزات انتخاباتی آمریکا بیشتر از گذشته واقعیات آمریکا را نشان داد؛ واقعیاتی که در پشتصحنه بوق تبلیغاتی بزک میشد؛ چه در قالب افشاگریهایی که از دل مناظرات بیرون آمد و ضعفهایی که توسط نامزدها بیان شد و هم در نوع رقابتهای انتخاباتی و رفتاری که ترامپ و بایدن در مناظرات داشتند و از هر روشی برای چنگ زدن به قدرت استفاده کردند. 3- واقعیت دیگری که گرچه فرا انتخاباتی است اما شعلههای آن در این انتخابات بیش از هر زمان دیگری برافروخته شد، جدالی است داخلی؛ جدال نژادپرستی؛ این جدال ناشی از برهم خوردن ترکیب جمعیتی در آمریکا میان سفیدپوستان آمریکایی و رنگینپوستان مهاجر از کشورهای مختلف است و ترس نژادپرستان از تحت کنترل قرار گرفتن آمریکا توسط این رنگینپوستان است. به همین دلیل بسیاری از کارشناسان معتقدند که اگر حتی ناآرامیهای پس از این انتخابات برای مدت کوتاهی آرام شود، این جدال تازه شروع شده و یکی از شکافهای فعال اجتماعی در آینده این کشور خواهد بود!
نکته راهبردی: در حقیقت این انتخابات برای مردم و سیستم آمریکا نهتنها کسب آبرو نکرده بلکه ناکارآمدی سیستم بهاصطلاح دموکراسی آمریکایی را زیر سؤال برد، سیستمی که به اعتراف ترامپ، رئیسجمهور جنگطلب آن، مذهب و اخلاق در آن قربانی مطامع دنیایی سرمایهداران شده است. این همان دموکراسی آرمانی است که آمریکا سعی داشت بهعنوان آخرین بدیل حکومتی برای کشورهای دنیا تجویز کند؛ یا از طریق ارائه پیشنهادهای وسوسه کننده و یا حتی انقلابهای رنگین و مخملین و یا حتی جنگ! (نویسنده: مصطفی برزکار)