eitaa logo
تحلیل و بررسی خبر
127 دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
11.1هزار ویدیو
1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 آمریکا و بومرنگ تحریم‌‌‌ها 📝 ثمانه اکوان 🔰 وزارت خزانه‌داری آمریکا معمولاً خبری در زمینه تحریم کردن عده‌ای از بازیگران بین‌المللی و کشورهای مختلف منتشر می‌کند. با این‌ حال، هیچ‌گاه این سؤال از وزارت خزانه‌داری پرسیده نشده‌ است که آیا تحریم‌ها علیه چین باعث تغییر رویه این کشور در مسائل مرتبط با تجارت جهانی شده ‌است؟ یا آیا روسیه بعد از اشغال کریمه به دلیل تحریم‌ها از مواضع خود عقب‌نشینی کرده‌ است؟ مهم‌تر از همه، آیا حجم بالای تحریم ها علیه ایران توانسته است جلوی فعالیت‌های هسته‌ای ایران را بگیرد؟ 🔰مثلاتحریم‌های آمریکا علیه کوبا هم‌اکنون در حدود ۶۰ سال است که ادامه دارد و در طول این ۶۰ سال هیچ سندی مبنی‌بر تغییر رفتار کوبا یا حتی تغییر سیاست‌های این کشور دیده نشده ‌است. 🔰 از سویی تحریم ها بیشتر ازینکه بتوانند تولید نظم کنند موجب ناآرامی و تنش شده اند مثلا تحریم‌های ایالات‌متحده علیه انگلستان در سال ۱۸۰۷ درنهایت منجر به جنگ سال ۱۸۱۲ شد. یا برخی از نظریه پردازان و مورخین ممنوعیت‌های اقتصادی آمریکا برای ژاپن در سال ۱۹۴۱ را دلیل اصلی مشارکت و سیاست تهاجمی ژاپن در جنگ جهانی دوم می‌دانند. 🔰 همه اینها نشان می‌دهد، دیپلماسی بیشتر از آنکه تنها تحت فشار گذاشتن و امتیاز گرفتن از بازیگر مقابل باشد، گاهی اوقات فرآیندی مبتنی بر امتیاز دادن و امتیاز گرفتن است. در عین‌حال تاریخ نشان داده‌ است که به‌جای تحریم، این تجارت است که ارتباطات بین دو کشور را گسترش داده و به مانعی برای جنگ تبدیل شده‌ است. اگر هدف صلح است به جای تحریم، این درگیر شدن کشورها در تجارت‌های دوجانبه و چندجانبه است که می‌تواند تمایل آنها برای استفاده از نیروی نظامی را کاهش داده و آنها را به سمت صلح رهنمون کند. بدیهی است درصورت تشدید سیاست تحریم این آمریکاست که با استفاده بیش از حد از ابزار تحریم، راه را برای انزوا خود را باز کرده است و ضررش به سمت خودش تمایل پیدا خواهد کرد چیزی شبیه بومرنگ ولی از جنس سیاسی. (منبع: هفته نامه صبح صادق)
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گفت‌وگوی یک بانوی مسلمان روسی با رئیسی در مسجد جامع مسکو: سلام ما را به رهبر برسانید
📝در یکی دو روز گذشته خبر اخراج محمد فاضلی از دانشگاه شهید بهشتی سر و صدای زیادی به پا کرده و بسیاری آن را خاموش کردن صدای منتقدان عنوان کرده‌اند. اما ماجرای اخراج محمد فاضلی واقعا چیست؟! 📝محمد فاضلی استادیار اخراجی دانشگاه مازندران با شروع دولت روحانی به دانشگاه بهشتی منتقل شد اما تمام این مدت را در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری مامور بود و با وجود موظف بودن به حضور در کلاس‌های دانشگاه تقریبا هر سال و هنگام تمدید قرار داد از جهت عدم حضور در دانشگاه مورد انتقاد اعضای هیئت جذب قرار می‌گرفت. 📝در ماه‌های پایانی دولت قبل فاضلی درخواست تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی کرد ولی به دلیل عدم حضور منظم در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه با تمدید قرارداد و تبدیل وضعیت او مخالفت شد. 📝در واقع دلیل اخراج آقای فاضلی مسائل اداری و کمکاری در تدریس بوده است و نه مواضع سیاسی.
یعقوب ربیعی: 📛 وقتی آمریکایی ها به محمدرضا ذوب آهن ندادند 📝 یعقوب ربیعی 🔰 ایران در دوره پهلوی بیشترین بودجه نظامی را داشت. حتی خریدهای شاه به حدی بود که برخی شرکت های اسلحه سازی مانند گرومن را از ورشکستگی نجات داد. اما آیا آمریکایی ها به ما همه ی صنایع را می دادند؟ ⛔️ پاسخ خیر است. مثلا رژیم پهلوی از سال 1316 به فکر یک کارخانه ذوب آهن افتاد اما تاسیس آن حدود 30 سال طول کشید. در این ۳۰ سال بیش از ۱۰۰ بار هیات‌های مختلف بلژیکی، آلمانی، انگلیسی، سوئدی و آمریکایی به ایران آمدند ولی ذوب آهن ایران راه نیفتاد. طبق محاسبات ، هزینه ای که در این مدت صرف هیئت های مختلف شد برابر با ساخت هزینه یک کارخانه 30 هزار تنی ذوب آهن بود. به قول روزنامه اطلاعات ذوب آهن یک منبع مالی تمام‌نشدنی برای مهندسین خارجی شده بود. ⁉️علت چه بود؟ چه کسی کارشکنی میکرد؟ 👈 علینقی عالیخانی وزیر اقتصاد پهلوی می گوید: ما یکبار با آلمان ها تا مرز توافق هم پیش رفتیم و مهندسین آلمانی به ایران هم آمدند ولی مقامات ایرانی پس از تماس با هتل متوجه شدند که آلمانها دیشب وسایل خود را جمع کرده و از ایران خارج شده اند که در نهایت قرارداد امضا نشد. دلیل این بدقولی این بود که رئیس‌جمهور آمریکا پس از باخبر شدن از مذاکرات برای تاسیس ذوب آهن به رئیس‌جمهور آلمان گفته بود اگر کارشناسان شما این قرارداد را امضا کنند ما آهن های تولیدی ‌مان را که در شیکاگو درست می‌کنیم نمی‌توانیم بفروشیم. دستور دهید اینها برگردند. ✅ عالیخانی می گوید دلیل اینکه صنایع ذوب آهن ایران، هند و ... توسط شوروی راه اندازی شد این بود که آمریکایی ها تا جایی به ما تکنولوژی و صنایع می دادند که وابستگی ایران به آمریکا حفظ شود و منافع اقتصادی آمریکا به خطر نیفتد.
یعقوب ربیعی: 🔰 فریب آمریکایی‌ها را نخورید! 📝 احمد بنافی 🔰 مذاکرات به هسته سخت خود رسیده و طرفین بر سر خواسته‌ها و مواضع خود پافشاری می‌کنند. به نظر می‌رسد بخش سخت و مهم مذاکرات بیشتر مربوط به موضوع تحریم‌‌ها و مدت‌زمان لازم برای راستی آزمایی باشد؛ چسبندگی بیش‌ازحد آمریکایی‌ها به تحریم، مانع از پیشرفت ملموس مذاکرات شده است. آمریکایی‌ها کماکان به تحریم به‌عنوان یک سلاح راهبردی علیه ایران می‌نگرند. این وابستگی برای آنان اگر در توافق احیای برجام از دست رود، بسیار دردناک و غیرقابل‌جبران خواهد بود. همین امر باعث شده که آمریکایی‌ها به فکر حفظ بخشی از تحریم‌ها برای در دست داشتن ابزار اعمال فشار مجدد بر ایران در فردای توافق باشند. از طرفی جمهوری اسلامی، آمریکایی‌ها را در یک پروسه زمانی در تنگنای راهبردی قرار داده است که هزینه ادامه وضع موجود را برای طرف‌های مدعی بالا می‌برد. 🔰 نکته حائز اهمیت این است که آمریکایی‌ها می‌خواهند در همین مقطع با اتکای به تاکتیک ایجاد محدودیت و سقف زمانی برای مذاکرات، توان چانه‌زنی و قدرت امتیازگیری را از ایران بگیرند. اعلام ضرب‌الاجل در مذاکرات چیزی جز عملیات روانی و ابزار فشار برای جلوگیری از امتیازدهی بیشتر به ایران نیست. پذیرش سقف زمانی برای جمهوری اسلامی دقیقاً بازی در طرحی است که آمریکایی‌ها برای ایران تدارک دیده‌اند. این شگرد آمریکایی‌ها حین مذاکرات، برای فرار از تنگنای موجود است. آمریکایی‌ها در این مقطع به‌شدت به احیای برجام نیاز دارند و سعی می‌کنند با پیشنهاد‌های اغواکننده ازجمله توافق موقت و در کنار آن عملیات رسانه‌ای، توافق نهایی را برای خود کم‌هزینه کنند. ✅ تیم مذاکره‌کننده کشورمان نباید فریب آمریکا را خورده و اسیر بازی‌های طرف مقابل شود و خود را در موضع ضعف قرار دهد. آگاه‌سازی افکار عمومی در کنار جلوگیری از تأثیرپذیری اقتصاد کشور از روند مذاکرات و عملیات روانی طرف مقابل و همچنین عدم پذیرش محدودیت زمانی مذاکرات، تنها راه خنثی نمودن نقشه آمریکایی در مقطع فعلی است‌.
امام حسين عليه السلام: مَن طَلَبَ رِضا اللّهِ بِسَخَطِ الناسِ كَفاهُ اللّهُ اُمُورَ الناسِ، و مَن طَلَبَ رِضا الناسِ بِسَخَطِ اللّهِ، وَكَلَهُ اللّهُ إلى النّاسِ هركه خشنودى خدا را با ناخشنودى مردم بطلبد، خداوند او را از امور مردم بى نياز كند و هركه خشنودى مردم را با ناخشنود كردن خدا بجويد، خداوند او را به مردم وا گذارد میزان الحکمه جلد4 صفحه488
عطاالله مهاجرانی: مخالفت و هياهوى مجموعه اپوزسيون برانداز با سفر رئیسی به روسیه، به خاطر بر باد رفتن آرزوهاست ‌‌‌ مهاجرانی در توئیتر نوشت: درباره سفر آقاى رئیسى به روسیه و سفر عبداللهیان به چین، اپوزسیون فریاد برآورده‌اند: که استقلال و وطن به سرعت باد، مى رفت که اپوزسیون رسید! اپوزسیون محترمى که آمریکا و اسرائیل را به حمله به ایران تشویق مى‌کرد، معنى استقلال و وطن را مى‌فهمد!؟ ‌‌ ثانيا، اپوزسيون گمان مى كرد جمهوری اسلامی ايران نمى تواند در برابر تحريم و فشار سياسى آمريكا دوام بياورد. حالا وقت فروپاشى است و بايد شوراى انقلاب تعيين كرد. ‌‌ آقاى محترمى كه با دو نفر خيال‌زده ديگر ١٢ سال پيش بيانيه دادند و رهبرى جنبش سبز را به واشنگتن - لندن منتقل كردند، حالا مى گويد بايد شوراى رهبرى موقت تشكيل شود. ‌‌ مخالفت و هياهوى مجموعه اپوزسيون برانداز، به خاطر بر باد رفتن آرزوهاست. نه تنها معاهدات طولانى مدت با روسيه و چين - بالطبع با رعايت مصالح كشور و ملت- ضرورى و مهم است. مى بايست با هند نيز چنين معاهده اى سامان يابد. اين هياهوها، از سر نوميدى و زوال اپوزسيون نوميد و بى آينده ست.
⭕️یک منبع نزدیک به هیئت ایرانی: تهران فقط توافقنامه دائم را می‌پذیرد 🔸یک منبع نزدیک به هیئت ایرانی در وین به الجزیره: 🔹ما فقط به توافق هسته ای دائمی فکر می کنیم، نه موقت.پیشنهاد توافق موقت هرگز در دستور کار ما نبوده است. 🔹تهران فقط توافقی دائمی و استوار بر اساس پایه های محکم را می پذیرد.
🖼 پوستر | اتحاد شرق؛ اتحادی بدون غرب! | |
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🎬 جایی که دست مردان بسته است این زنان هستند که از دین دفاع می کنند... 👤استاد پناهیان
774.pdf
567.6K
📝 | دفاعی ناقص از مظلومی تنها 🍃🌹🍃 ✍ حسن رشوند | |
پیام سفر رئیسی از کرملین به کرمان چیست؟ مهمترین پیام این سفر رئيسي از مسكو به مناطق سيل‌زده كرمان، انتقال دهنده حس "پايان بي‌دولتي" است آقاي رئيسي بعد از بازگشت از مسكو مستقيم به جيرفت كرمان رفت تا به مناطق سيل زده سر بزند. نقد دولت‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي سخت نيست، اما منصفانه هم نيست نقاط مثبت را نديد. حداقل تاثير اين اقدامات رئيسي القاي حس "پايان بي‌دولتي" به مردم است. يادمان باشد مسائل كشور پيچيده، چندبُعدي و مشكلات انباشته شده است، هيچ راه‌حل يك خطي وجود ندارد، هيچ دكمه‌اي وجود ندارد كه با فشردن آن مشكلات حل شود اما شرط لازم وجود يك دولت است. حداقل‌هايي براي اميدواري وجود دارد.