⛔️ پشت پرده داغ شدن «انسولین-نیست» چیست⁉️
🔺دقیقا همزمان با اعلام خبر پایان یافتن تحریم تسلیحانی جمهوری اسلامی ایران، ذیل توافق برجام(به عنوان تنها دستاورد قابل اعتنای برجام(که البته در صورت مقاومت تیم مذاکره کننده در مقطع مذاکرات و با همراهی چین و روسیه اساسا قابل اجتناب بود)، تیم رسانهای جریانهای خاص و شناخته شده داخلی، با هماهنگی و همافزایی کامل با رسانههای محور ریاض-بندن-تل آویو،، هشتگ «انسولین-نیست» را در فضای مجازی برجسته کردند.
🔺نکتهای که از منظر امنیتی باید لحاظ کرد این که، ایجاد چنین کارزارهای سنگین، دامنهدار و هماهنگی امکانپذیر نیست، مگر این که حلقههای خائن و نفوذی، تکههای پازل را از قبل در جای خود قرار داده باشند و با ایجاد زمینه، پاس گل را روی دروازه ارسال نموده باشند.
🔺 اینگونه است که وقتی مسوولین امر مدعی می شوند که یک و نیم برابر نیاز داخلی انسولین وارد شده، به ناگهان، درست مقارن با پایان قانونی تحریم تسلیحاتی(که خود علاوه بر تامین نیازهای جدی تسلیحاتی کشور، می تواند بازار فروش تسلیحات را با هدف ارزآوری به روی کشور باز کند)، ماجرای کمبود انسولین و هشتگ «انسولین نیست» به سرخط اصلی رسانههای ضدانقلاب و رسانههای اصلاحاتی همکارشان در ایران تبدیل می شود.
🔺 به عبارت دیگر، طراحان و «بازیسازان» فاسد، که ظاهرا از نتایج دوگانهسازیهای قبلی بین دو نیاز، آن هم هر دو اساسی ولیکن در دو حوزه مختلف، بهرههای سیاسی و اقتصادی و...فراوان بردهاند، باز به همان حربه کهنه و شیرین همیشگی متوسل شدهاند و البته در این زمینه از همکاری و حمایت حلقههای فاسد نفوذی که بر گلوگاههای اقتصادی کشور چنبره زدهاند و نظام توزیعی کشور را هدایت می کنند، برخوردارند.
🔺این چنین می شود که جمهوری اسلامی نباید حتی فرصت کند از تنها دستاوردی که برجام تاکنون برایش به همراه داشته، ابراز رضایت و خوشحالی کند، چرا که خائنین و نفوذیها چنان جو مسمومی از دوقطبی بین انسولین-اسلحه به راه انداختهاند که هر گونه خبر خوش در حوزه دفاع و امنیت، در تقابل با درد و رنج بیماران دیابتی تصویر شده است.
🔺«محفل امنیتی» نفوذی که زمانی در قالب جبهه مشارکت، سناریوی ایدئولوژیزدایی از نظام و عبور از اسلامیت می نوشت، متاسفانه امروز هم در پوستههای جدید به همان خناسیهای سابق ادامه می دهد و از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به اقتدار کشور چشمپوشی نمی کند.
تلاش برای ترور بایدن
رویترز : پلیس کارولینای شمالی مرد جوانی را دستگیر کرد که با ماشینی پر از سلاح، قصد ترور جو #بایدن را داشت.
این جوان 19 ساله به نام الکساندر هیلل تریسمان در حال برنامهریزی برای یک کشتار جمعی در تعطیلات پیش رو و همچنین ترور بایدن در نزدیکی منزلش را داشته است.
رویاپردازی مشترک نتانیاهو و ترامپ درباره ایران
🔻بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی:
🔹وقتی که من در کنگره آمریکا صحبت کردم، نگفتم با هر توافقی مخالفم. گفتم با آن توافق مخالفم.
🔹ایران بعد از آن توافق به جای کاهش ستیزهجوییهایش آن را افزایش داد.فکر میکنم اگر توافق جدیدی پیشنهاد شود مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
🔹 فکر میکنم این توافق تنها زمانی رخ میدهد که ایران با مخالفتهای شدیدی در برابر ستیزهجوییهایش روبرو شود.
🔻دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا:
🔹میدانید چه اتفاقی افتاده؟ آنها (ایرانیها) هم از مبارزه خسته شدهاند، آنها هم از اتفاقاتی که دارد میافتد خسته شدهاند.
🔹مردم بزرگی هستند و خواستار به پایان رسیدن این وضعیت هستند. اگر ما در این انتخابات برنده شویم یکی از اولین تماسهایی که دریافت میکنیم از جانب ایران خواهد بود [که میگویند] بیا توافق کنیم.
🔹آنها نمیخواهند من برنده شوم. روسیه هم نمیخواهد من برنده شوم. نکته متمایز درباره این دو کشور این است که نمیخواهند من در انتخابات برنده شوم. اشکالی ندارد. من فکر میکنم ما برنده خواهیم شد.
تحلیل سیاسی
مطلبی را به بهانه حساسیتها و واکنشها به حادثه آبادان و حوادث دیگر اینچنینی تقدیم میکنم:
در عرصه افکار عمومی، هیچ اتفاقی و پدیدهای معنای مستقلی ندارد. در اسفند ماه ۹۸ فقط برای ۳۰ نفر فوتی کرونایی شدیدا" تحت فشار افکار عمومی بودیم که چرا حاکمیت عرضه کنترل اپیدمی و درمان بیماران را ندارد؟. اما امروز برای ۳۰۰ نفر فوتی کرونایی، هیچ واکنش منفی علیه حاکمیت در افکار عمومی وجود ندارد. به دو دلیل: اول اینکه مردم از طریق رسانههای عمومی به این فهم رسیدند که مشکل از خودشان است چرا که رعایت نمیکنند، سفر شمال میروند، ماسک نمیزنند و... . دومی هم اینکه در ذهن مردم آمار فوتی کشور ما در کنار آمار فوتی آمریکا و اروپا و دیگر کشورها معنا میشود.
پس باید بدانیم که افکار عمومی جایی است که عدد ۳۰ ممکن است بزرگتر از عدد ۳۰۰ باشد و همه چیز بستگی به نسبت های محیطی و محاطی دارد. همانطور که در انتخابات ۹۶ دیدیم که مردم به تاراج ۸۰۰۰ میلیاردی از صندوق ذخیره فرهنگیان کمتر حساس بودند تا ۳۰۰۰ میلیاردی خاوری. حتی خود معلمان هم ۸۰۰۰ را کمتر از ۳۰۰۰ میدیدند.
این یک نکته بسیار بسیار کلیدی در مدیریت افکار عمومی است. آنچه که باعث ناکامی جریان ارزشی در شکلدهی افکار عمومی میشود این است که قواعد این میدان را بخوبی نمیشناسند. اکثر تولیدات محتوایی ماها مبتنی بر منطق دهدهی است. یعنی فکر میکنیم که ۲ ضربدر ۲ همیشه ۴ میشود. در حالی که در افکار عمومی شاید و شاید در هر سال یکبار ۲×۲ بشود ۴.
برای آشنایی بیشتر شما عزیزان به این بحث، ذهن جمع حاضر را به مقوله توپولوژی ارجاع میدهم: در بحث توپولوژی ریاضی، ۶×۵ فقط در یک فضا عدد ۳۰ میشود که آنهم فضای دهدهی است اما در فضای Z8 پاسخ عدد بسیار متفاوت دیگری خواهد شد که اصلا" برای ذهنیت دهدهی قابل باور نیست. نتیجه ضرب دو عدد، متناسب با تغیرات فضا، کاملا" متغیر است و هرگز ثابت نیست.
در بحث توپولوژی، شما ممکن است خودرویی تولید کنید که چرخهای آن بجای دایره، مربع باشد و بدون هیچ مشکلی و با نهایت آرامش(بدون دستانداز) راه برود. چگونه؟ جاده را تغییر میدهیم چرا که جاده خطی، مربوط به چرخ دایرهای است اما برای چرخ مربعی، جاده ما کلا" چاله چوله است و چالههایش دقیقا" به اندازه دو ضلع و گوشه مربع است یعنی به اندازه نصف مربع که به صورت قطری برش داده شود.
کسانی که در افکار عمومی فعالند باید به این مقولهها آشنا باشند و اینکه گفته میشود یک اندیشهورز باید یازده ویژگی فکری داشته باشد معطوف به همین ورزیدگی است.
عملیات روانی برای ترساندن افکار عمومی
خبر رسیدن ارتش شام هم به کوفه رساندن به نقل از خبرگزاری که اصل وچود خارجی ندارد....
وچقدر ایران شبیه کوفه شده و انشالله مسلم قرار نیست که صلح حسنی کند...
خبری درحال پخش است که واقعیت خارجی ندارد، جز ترس و گرانی و...
👇👇👇👇👇
فوری / پدافند هوایی سپاه پاسداران در سراسر ایران به حالت آماده باش درآمده است
برخی منابع خبری از ورود ادوات سنگین وتوپخانه ای و زرهی ارتش آمریکا و نیز هلی کوپتر ها و جت های USAF و بریتانیا BAF از مرز کویت به داخل عراق خبر می دهد همچنین ۴۰ دستگاه کامیون حامل جنگ افزار و ادوات نظامی ارتش آمریکا نیز از طریق مرز الولید در استان حسکە سوریە به اقلیم کردستان وارد شده اند. در عین حال پایگاه هوایی «عین الاسد» برای فرود بمب افکن استراتژیک Boeing B-52 آماده شده و این در حالیست که شنیده ها از دستور آمریکا و انگلستان به شهروندان خود مبنی برخروج هرچه زودتر از خاک عراق حکایت دارد....
حمله قریب الوقوع آمریکا به متحدین ایران در عراق میتواند سرآغاز درگیری مستقیم آمریکا با ایران باشد. ترامپ که خوی اجداد متوحش خود را یدک میکشد معتقد است فرصت تاریخی که کرونا، تحریم، سقوط نفت، مشغول بودن افکار عمومی جهان به بیماری و... اکنون برای ضربه زدن به ایران برایش فراهم ساخته ممکن است هرگز تکرار نشود...
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
امام ره.
*خبرگزاری سپاه پاسداران
🔥 دشمن گرم و نرم
⚫️ بزرگترین دشمن درونی انسان که حتی از جهل و نادانی هم بدتره!
🇮🇷 @tahllilesiasi
واکنش ذوالنوری به سخنان رهبر انقلاب درباره هتک حرمت رئیس جمهور
به گزارش مشرق، مجتبی ذوالنور، نماینده مجلس در واکنش به اظهارات رهبری مبنی بر هتک حرمت رئیس جمهور طی توییتی نوشت:
تبعیت از رهبر انقلاب را از اوجب واجبات میدانم.
در چارچوب تکالیف قانونی خود و تدابیر معظمله لحظهای از احقاق حقوق مردم غفلت نخواهم کرد.
طی هفته گذشته ذوالنور در اظهاراتی تند علیه رئیسجمهور، خواستار استیضاح و برکناری وی شده بود.
🇮🇷 @tahllilesiasi
تذکر رهبر انقلاب به مدافعان استیضاح
به گزارش مشرق، فعال رسانهای در واکنش به سخنان امروز رهبری درباره استیضاح رییس جمهور طی توییتی نوشت: برخی از مدافعان استیضاح تحلیل شان از مسوولین کشور یک تصویر کارتونی دیو و دلبری است. همه مشکلات مربوط به یک دیو است و راه نجات در آمدن یک دلبر این نگاه غلط باعث رفتارهای توهین آمیز و افراطی می شود
تذکر رهبری درباره حرمت شرعی هتک حرمت رئیس جمهور، شایدبرای این دوستان مفید باشد
راهکار جایگزین قالیباف برای استیضاح چیست؟
به گزارش مشرق، سیدامیر سیاح، کارشناس مسائل اقتصادی درباره گفتگوی قالیباف با وزرا در توییتر نوشت: آقای قالیباف بجای درگیرکردن خودش و مجلس به استیضاح، راه موثرتری پیشگرفته:
وزرا را یکی یکی فرا میخواند و به آنها ماموریت میدهد احکام قانونی منجر به حل مشکلات اقتصادی را اجراکنند و گزارش بیاورند.
کارهایی که سالهاست زمین مانده و آقای روحانی بطور عجیبی از اجرای آنها طفره رفته است
🇮🇷 @tahllilesiasi
استیضاح روحانی؛ فتنه یا مطالبه؟
به گزارش مشرق، معصومه نصیری، کارشناس رسانه طی یادداشتی که در کانال تلگرامی دیتاک منتشر شد به بررسی استیضاح روحانی پرداخت و نوشت : فردای استیضاح روحانی چه خواهد شد؟
۱: جهانگیری امور کشور را تا انتخابات به دست میگیرد.
۲: روحانی میگوید همینها که برکنارم کردند اجازه ندادند در ۷ سال کاری کنم.
۳: رسانههای خارجی و اصلاحطلبان خواهند گفت در ایران کودتا شد.
۴: انتخابات برگزار و شخصی شبیه روحانی رئیسجمهوری خواهد شد.
این توئیت با ۱۲۴۱ لایک و ۲۲۷ ریتوئیت، پرمخاطبترین محتوای توییتر درباره موضوع استیضاح رئیسجمهوری بوده است. استیضاحی که تردیدهای جدی درباره اثرگذاری آن وجود دارد و بسیاری از تحلیلگران نیز آن را در راستای تحقق پروژه «دولت بیسر» و بازتکرار تجربههای کشورهای عراق و لبنان در ایران قلمداد میکنند که بیشتر منجر به ایجاد دوقطبی در شرایط حساس فعلی و تطهیر ناکارآمدیها خواهد شد تا دریافت پاسخ برای چرایی آنها. دوراهی که میتواند ضرورت داشتن بصیرت سیاسی را گوشزد و یادآوری کند.
موضوع استیضاح رئیسجمهور براساس رصد دیتاک در سه بستر توییتر، اینستاگرام و تلگرام در فضاهایی متفاوت پیگیری شده است.
توییتریها با استقبال از توییتی که ذکر شد و همچنین بهکارگیری هشتگهای روحانی، فتنه استیضاح، استیضاح روحانی، استیضاح، بیشتر نسبت به اثرگذاری این اقدام در شرایط فعلی رویکرد انتقادی داشتهاند. البته در کنار این هشتگها، هشتگ پروژه احمدی نژادنمایی، مجلس انقلابی و از تدبیر بگو نیز در فضای توییتر مورد توجه کاربران بوده است.
موضوع استیضاح در توییتر با ۳٫۲ هزار توییت، ۲٫۱ هزار ریتوییت و ۱۳٫۹ هزار لایک مورد توجه قرار گرفته است.
کاربران اینستاگرام اما با ۲۴۷ پست و با نگاهی کمی متفاوت، بیشتر از استیضاح رئیسجمهور استقبال کردهاند. موضوع استیضاح روحانی در کل فضای اینستاگرام با دریافت ۸۵ هزار لایک و بیش از ۶٫۲ هزار کامنت موردتوجه کاربران این شبکه اجتماعی قرار گرفته است.
کاربران اینستاگرام پست صفحه ایران اینترنشنال که مربوط به مصاحبه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره امضای طرح استیضاح رئیسجمهور بوده را با ۴۶۶٫۵۲۶ هزار بازدید، ۴۲٫۲۶ لایک و ۳٫۴۱۲ کامنت مورد توجه قرار دادهاند.
هشتگهای پرکاربرد اینستاگرام روحانی، استیضاح، مجلس، استیضاح روحانی و دولت بوده است.
فضای تلگرامیها در میانه جریانات توییتر و اینستاگرام رفتار کرده و استیضاح را با ۱٫۶ هزار پست پیگیری کردهاند. کل بازدیدها از محتواهای مرتبط با استیضاح روحانی در فضای تلگرام نیز ۳٫۶ میلیون بار بوده است که غلبه محتواهای مورد توجه مخاطبان با عکس و ویدئوهای مرتبط با این موضوع و ۹۰۸ محتوای تصویری بوده است.
پرکاربردترین هشتگهای تلگرام استیضاح روحانی، دولت بیکفایت، مطالبه استیضاح روحانی، عدم کفایت سیاسی و فتنه استیضاح و پربازدیدترین پست هم مربوط به خبر فوری درباره سخنان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره متوقف نشدن استیضاح روحانی با ۱۶۳٫۳ هزار بازدید بوده است.
موضوع استیضاح در شرایط فعلی کشور مخالفان و موافقان جدی دارد اما نتایج منتج از این اقدام از هر مخالفت یا موافقت افراطی مهمتر است.
🇮🇷 @tahllilesiasi
گزارش زاکانی از جلسه ۵ ساعته با طراحان استیضاح روحانی
نماینده قم در مجلس در یادداشتی با عنوان «چرا با استیضاح همراه نبودم؟»، گزارشی از جلسه ۵ ساعته ۲۹مهرماه با برخی از فعالان طرح استیضاح رئیسجمهور ارائه داد.
به گزارش مشرق؛ علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در یادداشتی با عنوان «چرا با استیضاح همراه نبودم؟»، گزارشی از جلسه ۵ ساعته ۲۹مهرماه با برخی از فعالان طرح استیضاح رئیسجمهور ارائه داد. متن این گزارش به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
گزارشی از جلسه ۵ ساعته ۲۹ مهر ۱۳۹۹ با برخی از فعالان طرح استیضاح رئیسجمهور
استیضاح رئیسجمهور در هفتههای گذشته از پرچالشترین بحثهای سیاسی و جلسات خصوصی و عمومی فعالان سیاسی کشور بود. هر چند این بحث سرانجام به پایان رسید و رهبر معظم انقلاب صراحتاً و علنی به موضوع مواجهه نادرست و غیر اخلاقی با رییس جمهور محترم ورود کردند، اما بهجهت بررسی و تحلیل منطق حاکم بر آنچه که در هفتههای گذشته، گذشت و از آن جهت که احتمال میرود در سالهای آتی نیز باز هم این ماجرا تکرار شود و نیازمند تحلیل و آسیبشناسی است، بر خود واجب دیدم تا استدلالهایی را که در جلسه پنج ساعته ۲۹ مهر ۱۳۹۹ با مطالبه گران فعال طرح استیضاح داشتم به صورت مکتوب منتشر نمایم تا علاوهبر درج در تاریخ، بتواند محلی برای فکر و مداقه قرار گیرد.
بنده در این جلسه، طرح استیضاح رئیسجمهور را در مقطع کنونی (هر چند با نیت خیرخواهانه و برای حل مشکلات کشور و مردم تهیه شده بود) غیر شرعی، غیر منطقی، غیر عقلایی، غیر علمی، تکروانه و ضد سازوکارهای جمعی مجلس، غیر حرفهای، خلاف مصالح حکمرانی، خلاف تجربه، سطحی، منفعلانه، غیر مردمی، تفرقهآفرین، خلاف سبک مدیریتی و منطق امامین انقلاب اسلامی، ضدامنیتی و بحرانآفرین و غیرانقلابی یا ضدانقلابی دانستم که در ادامه استدلالهای خود را به صورت تیتروار تقدیم مینمایم.
- طرح استیضاح رئیسجمهور
غیر شرعی بود؛ رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دور قبلی مجلس که استیضاح مطرح شد، اعلام کرده بودند که با آن مخالفند؛ این بار نیز فهم مخالفت معظم له و چرایی این مخالفت سخت نبود. عقیده ولایی ما که سیاستمان را عین دیانت تعریف میکنیم، حکم میکند هرگونه حرکت بر خلاف خواست ولی فقیه بهویژه آنجا که نظرشان به صراحت بیان شده است، حجیت شرعی ندارد.
غیرمنطقی بود؛ طرح استیضاح در واقع هیچگونه نتیجه خاصی به همراه نداشت؛ همانطور که بسیاری از دلسوزان نیز گفته و نوشتهاند، حتی در صورت رأی منفی شخص آقای روحانی و عزل ایشان از مقام ریاستجمهوری، تداوم دولت تا آمادهسازی و برگزاری انتخابات مجدد بر عهده معاون اول (ضمن تزلزل در همین وضع نیم بند موجود) قرار میگرفت که یک حساب سرانگشتی نشان میداد که طی این مسیر تقریباً با روال معمول برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ یکسان بود و یا نهایتاً چند ماه تفاوت داشت لذا منطق حکم میکرد به خاطر این مدت اندک کشور را وارد چالشی بزرگ ننماییم.
احساسی و غیر عقلایی بود؛ وقتی طرحی نتیجهای حداقلی نزدیک به هیچ و آثار و تبعاتی بس مهم به همراه دارد اساساً دیگر پافشاری و تأکید بر آن، کنشی احساسی و غیر عاقلانه است که حواشی و جنجالهایی که در فضای کنونی کشور بر پا میکند، آسیبی فراتر از هدف خیرخواهانه پشت آن به همراه خواهد داشت.
غیر علمی بود؛ وقتی طرحی را به میدان میآوریم که محاسبات دقیق و منطقی ناظر به نتیجه آن انجام نشده است و آیندهای پرابهام دارد، در واقع جوابی بسیط و ساده به ماجرایی پیچیده و چند وجهی داده ایم که این کاملاْ غیرعلمی است.
تک روانه و ضدسازوکارهای جمعی مجلس بود؛ بیان طرح استیضاح به شکلی که رقم خورد، هر چند با نیت خیرخواهانه و حل مشکلات مردم بود اما حرکتی خارج از فرآیندهای کارجمعی و بر خلاف سازوکارهای تعبیه شده در فراکسیون انقلاب اسلامی (اکثریت مجلس) بود. تکروی، ناهماهنگی و سماجت برخلاف کارجمعی نهتنها در این مورد بلکه در هر موردی خلاف روح کارجمعی و وحدت رویه است که طبیعتاً با شکست روبهرو خواهد شد.
غیرحرفهای بود؛ هنر جبهه انقلاب در فضای کنونی کشور باید آن باشد که دولت را با مطالبهگری و نظارت در ریل خدمتگذاری گذاشته و آن را به شکل جدی برای خدمت به مردم حمایت کند اما طرح استیضاح کاملاً بر خلاف این مسیر بود و بیشتر موجب غبارآلود شدن فضا میشد و فرصت فرار از پاسخگویی را برای مسببین وضع موجود فراهم میکرد تا فریادهای «نمیگذارند» شان بلند شده و قدرت تشخیص سره از ناسره را در جامعه ذبح نماید.
خلاف مصالح حکمرانی بود؛ در فضای کنونی کشور که درگیر جنگ اقتصادی تمام عیاری هستیم، مجلس باید بتواند با حمایت از دولت و و نظارت جدی بر آن دولت را در انجام وظایف خود یاری رساند و با پر کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، تنها بر پیروزی در جنگ اقتصادی با دشمن ذاتی اسلام و مردم ایران آمریکا متمرکز شود که در این خصوص
رهبر معظم انقلاب بارها و بارها توصیههای مؤکدی فرمودهاند.
حتی به یاد دارم که در ابتدای مجلس هفتم وقتی همراه با جمعی از نمایندگان مجلس در مشهد برای تعیین اولویتهای مجلس هفتم، خدمت حضرت آقا رسیدیم، ایشان با تأکید فرمودند که مجلس باید در سالهای آخر دولت، به ویژه چهار ساله دوم که چهار چرخ دولت ها معمولاْ پنچر میشود به کمک دولت ها شتافته تا آنها را در خدمت به مردم یاری رساند و توان تنزل یافته دولت را جبران کند. بر این اساس اتفاقاً برعکس طرح استیضاح، مجلس باید با نقشآفرینیای برادرانه در کنار دولت جهت ارتقاء سطح خدمتگزاری به مردم عزیزمان قرار گیرد. رویه ای را که به لطف خدا مجلس یازدهم در پیش گرفته است.
خلاف تجربه بود: علی القاعده انسان ها باید از راه طی شده درس و عبرت گیرند. در خصوص این طرح ما کولهباری از تجربیات داریم که عدم توجه به آن از سوی فعالان با تجربه این طرح مایه شگفتی بود.
آیا دوستان از یاد برده بودند مواضع و تذکراتی که حضرت امام رحمه الله علیه در ماجرای بنی صدر داشته و یا حمایت هایی که از میرحسین موسوی داشتند چه بود و یا رهبر معظم انقلاب در قضایایی همچون استیضاح آقای حاجی وزیر آموزش و پرورش وقت در مجلس هفتم، یا طرح عدم کفایت رئیس جمهور در مجلس دهم چه فرمودند؟ چرا از گذشته عبرت نمیگیریم و نایب امام زمان عج را وادار میکنیم تا دائماً در میدان از خود هزینه کنند؟
سطحی بود: طرح استیضاح رئیسجمهور در شرایط کنونی و آن هم چند ماه مانده به انتخابات ۱۴۰۰ واقعاً برآمده از بی دقتی و عدم فهم عواقب و ضررهای میان مدت و بلند مدت ماجراست.
همانگونه که ذکر شد، خوب است در این خصوص به تجربیات گذشته نگاهی بیندازیم و از نتایج حاصل شده در جلسه «یکشنبه سیاه» و طرح سوال از آقای احمدینژاد که منجر به درگیری در مجلس شد یا تحصن در روند تصویب برجام یا شیوه اعتراض به مصوبه مجلس نهم پیرامون دانشگاه آزاد، عبرت بگیریم.
زود هنگام و منفعلانه بود؛ هدف از استیضاح چیست؟ اگر هدف فعال ساختن دولت برای حل مشکلات کشور است که این راه صد درصد غلط و اتفاقاً در مسیری معکوس بود. در دلیل نخست توضیح داده شد که اداره دولت پس از شخص فعلی رئیس جمهور سه ماه بر عهده معاون اول قرار میگرفت، آیا این جابهجایی تأثیری اساسی بر رویههای کشور میگذاشت؟ یا بالعکس انگیزههای باقی مانده در دولت را نیز مثله میکرد و بیش از پیش موجب انفعال میگردید؟ اگر مجلس به دنبال به حرکت انداختن دولت است نه به این شکل منفعلانه بلکه بایستی به شکلی فعال و با دستی پر از ایده و طرح و راه حل مسائل سراغ دولت برود تا بتواند دولت را با کمکها، مشاورهها، مطالبهها و نظارتها به حرکت درآورد و اگر دولت در مسیر جدید قرار نگرفت آنوقت نمایندگان مجلس با حجتی کامل دست به اصلاح زنند.
غیرمردمی بود؛ توضیحاتی که ذکر شد به وضوح اثبات میکند که طرح استیضاح هرگز به هدف خود که حل مشکلات مردم بود نمیرسید و بلکه کارهای بزرگ طراحی شده برای همکاری و تعامل مجلس یازدهم با دولت و سایر مجموعهها را نیز تحت شعاع قرار میداد و به بیراهه و انحراف میکشاند و آخر سر باز این مردم بودند که بعد از تحمل چند ماه درگیری و تنش میان مسئولان با مشکلات دستوپنجه نرم میکردند و حتی در حد دریافت مسکن نیز بطور مقطعی آرامش نمی یافتند.
تفرقهآفرین بود؛ همه دلسوزان کشور تأکید دارند که حل مشکلات کنونی و پیروزی در جنگ تمام عیار اقتصادی جز با وحدت هم ارکان و نهادها و شخصیتهای نظام ممکن نیست.
اکثریت نمایندگان مجلس یازدهم نیز تأکید دارند که این مجلس که اکنون پس از شکل بخشی به خود در ماههای گذشته، در آغاز راه نقشآفرینی و انجام اقدامات اصلاحی برای حل مشکلات کشور قرار دارد بنایش بر آن است که همین سیاست همافزایی را دنبال کند اما طرح استیضاح عملاً باعث میشد بین مجلس و سایر قوا نقار و شکاف افتاده و خود مجلس نیز متقبل تفرقه در خود و درگیر حواشی شده و به تبع زمینگیر و در نقش برادر بزرگی آن تشکیک شود.
خلاف سبک مدیریتی امامَین انقلاب بود؛ اگر مجلس یازدهم دایهدار مجلس انقلابی است و در افکار عمومی به این عنوان خطاب میشود، باید خود را در چارچوب مدل مدیریتی امامین انقلاب تعریف نموده و تلاش کند تا مجلسی در طراز آن شکل دهد که اگر این اتفاق نیفتد ضربهای سنگین به امید مردم وارد خواهد شد. در این راستا، مدل مدیریتی امامَین انقلاب حکایت از یک جامعیت اصولمند در تعامل با ظرفیتها و مسئولان کشور دارد لذا مجلس یازدهم نیز باید تلاش کند این سیاست را در تعاملات خود با همه ظرفیتهای کشور حفظ نموده تا بتواند با ایجاد همافزایی مشکلات کشور را حل کند.
خلاف منطق رهبری نظام بود؛ مقام معظم رهبری بارها تأکید کردهاند که اگر دولت دچار مشکل است باید تلاش کنیم دولت اصلاح و نقاط ضعفش پوشش داده شود. نباید دولت را جدای از نظام دید.
دولت بخشی از کلیت نظام جمهوری اسلامی است و هر آنچه که ضعف و قوت دارد، ضعف و قوت همه ماست. با این نگاه، مجلس ولو با نیت خیرخواهانه نباید اصل را بر ستیز با دولت هر چند دارای جهت گیری سیاسی متفاوت و ناتوان داشته باشد.
ضدامنیتی و بحرانآفرین بود؛ این طرح در صورت جریان پیدا کردن میتوانست به آشوبی خودساخته در کشور بدل شود که زمینهساز آشوبگری مطلوب آمریکا میشد. بدیهی است که رسیدن به مرحله استیضاح باب حرفها و تندرویهایی را در کشور میگشود که هر کدام میتوانست همچون زخمی باشد که دشمنان این نظام بر آن بنشینند و امنیت جامعه را هدف قرار داده و بلوا به پا کنند مورد استفاده قرار گیرد.
غیرانقلابی یا ضدانقلابی بود؛ سیاستهای خصمانه شیطان بزرگ و سگهای ولگرد آن در منطقه نشان میدهد که کمر به بیدولتسازی کشورهای خط مقاومت غرب آسیا بستهاند و ما که این را میبینیم و درک میکنیم، باید با هوشیاری مانع هر گونه بستری برای نقشههای شوم آنها شویم که این طرح ناخواسته منجر به پیاده سازی اهداف دشمن در منطقه می شد.
آنچه گذشت خلاصهای از توضیحات ذکر شده از سوی بنده در جلسه فوقالذکر بود که برای درج در تاریخ ذکر شد و حاضران در جلسه میتوانند نسبت به صحت آن گواهی دهند. خلاصه آنکه خدا را شاکرم که مداخله رهبری فرزانه انقلاب مانع ادامه یافتن این طرح شد و صد افسوس میخورم که ای کاش نیازی به ورود ایشان به صحنه نمیشد و عناصر دلسوز طراح جریان استیضاح که از برادران عزیز و فداکار بنده و با نیت خیر بودند با دقت بیشتری به میدان کنشگری میآمدند. صد البته همه بیان و استدلالهای فوق به معنی عدم توجه و نادیده گرفتن ضعفهای دولت و جناب آقای روحانی نیست که پرداختن به آن مجال دیگری را میطلبد ضمن اینکه اینجانب و سایر دلسوزان کشور و انقلاب مکرر در گذشته به آن پرداختهایم. همچنان که این موضعگیری به مثابه تقدیم چک سفید امضاء به آقای روحانی و دولت ایشان نخواهد بود و همه منوط به همکاری برای رفع مشکلات مردم و کشور میباشد.
🇮🇷 @tahllilesiasi
مجلس یازدهم برای نظارت بر دولت روحانی چه کرده است؟ + جدول
مجلس یازدهم با این رویکرد که ضعف مدیریت و ناکارآمدی عامل اصلی بروز مشکلات در کشور است، نظارت را اولویت خود تعیین کرد اما این مجلس برای نظارت بر دولت چه کرده است؟
به گزارش مشرق، اولویت اصلی مجلس یازدهم از همان ابتدا از سوی رئیس مجلس، «نظارت» اعلام شد چرا که وی معتقد است ضعف مدیریت و کارآمدی بیشترین مشکل را در کشور ایجاد کرده و مشکلات کشور تحریمهای آمریکا نیست بنابراین باید این ضعفها از بین برود تا تولید قدرت در کشور ایجاد شود.
https://www.mashreghnews.ir/news/1134550
🇮🇷 @tahllilesiasi
♦️اشتری: به نزدیکی خاوری رسیدیم اما کانادا همراهی نکرد
🔹رئیس پلیس کشور: دو بار تا محل سکونت خاوری رفتیم و حتی به پلیس آنجا گفتیم که محل وی کجاست اما پلیس آنجا وی را بازداشت نکرد.
🔹در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه، پلیس اینترپل نیز تعجب کرد که ما از کجا میدانیم این متهم در کجا زندگی میکند.
🔹برای دریافت گذرنامه نیاز به مراجعه به دفاتر پلیس نیست؛ اگر احراز هویت از قبل صورت گرفته باشد، درخواست گذرنامه به صورت الکترونیک داده میشود و گذرنامه درِ منزل تحویل داده خواهد شد.
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترامپ میخواست دور اول انتخاب بشه؛ گفتن یه جنگطلب قدرتمند داره میاد! حتما آمریکا به ایران حمله میکنه؛ مذاکره نکردیم، جنگ هم نشد...
الانم یه جوری دارن میگن فشار حداکثری؛ انگار تا الان ماساژ سوئدی میدادن به ایران
صحبتهای کارشناس BBC رو ببینید تا متوجه بشید چرا رهبری میگن راه حل مشکلات ما درون مرزهاست
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح و اعتراف ولی نصر مشاور ارشد پیشین وزرات خارجه آمریکا «ولی نصر» در مورد هلال شیعی
اتحادی که کار را برای پروژهی فشار حداکثری ترامپ سخت کرده
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد شدید دلاوری از خبر 70 کارتن خوابی که با ارز دولتی صادرات کردن و ارز رو برنگردوندن!
شوخی بیمزهایه! روی پیشونی ما چی نوشته...؟
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری دکتر بانکیپور نماینده مجلس از خیانت لیبرالها برای بالا بردن سن ازدواج و افزایش فساد در جامعه
الان مشکل ما ازدواج کودکانه یا دومیلیون و صدهزار دختر مجرد بالای سی سال...؟
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ اولین نشانهی آخرالزمان
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مدیر اطلاعات ملی آمریکا:
📍ایرانی ها اقدامات ویژه ای برای اثرگذاری در انتخابات 2020 انجام داده اند...!
🔻ایران به دنبال ترساندن رای دهندگان و تخریب رئیس جمهور ترامپ است...!
🇮🇷 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناسان فاکس نیوز بررسی میکنند:
📍دخالت ایران در انتخابات آمریکا...!
🇮🇷 @tahllilesiasi
✍برای برخی
سوال پیش آمده که چرا
رهبر معظم انقلاب ، از رئیس جمهور قانونی ملت حمایت می کند ؟
1⃣چه بخواهیم
چه نخواهیم و چه بپذیریم و چه نپذیریم ، ۲۳میلیون نفر از ملت ایران به حسن روحانی رای داده اند ، پس او رئیس جمهور قانونی ایران است .
2⃣ اشتباه برداشت نکنیم
حمایت حضرت آقا از رئیس جمهور های منتخب مردم ، حمایت از عملکرد غلط آنها نیست ، حمایت از رای ملت و جایگاه ریاست جمهوری نظام است .
3⃣ روحانی در حال حاضر
رئیس جمهور قانونی ، اما به شدت بی تدبیر ی است که توانست با جنگ روانی و فریب ، نظر ۲۳میلیون ملت ایران را جلب کند ، آیا توقع دارید ولایت در تقابل با جمهوریت نظام قرار بگیرد و از رئیس جمهور قانونی ملت حمایت نکند ؟
4⃣فرض بفرمایید رهبر معظم انقلاب
از رئیس جمهور منتخب مردم حمایت نکند ، آیا او نمی تواند در پایان ریاست جمهوری اش به مردم بگوید که : ای مردم ایران همه می دانید که جمع بزرگی از جامعه ، نیروهای انقلابی ، حزب الهی ، طلاب ، پاسداران ، بسیجیان ، هیئتی ها و.... هستند که گوششان به دهان رهبری است ، چون رهبری از من حمایت نکرد ، این قشر از جامعه و به خصوص سازمان ها ، ارگان ها و نهادهای زیر نظر رهبری هم از من حمایت نکردند و من به همین دلیل شکست خوردم ، چه پاسخی وجود دارد ؟
5⃣ پس توجه بفرمایید که رهبر معظم انقلاب
تا زمانی که فردی مسئولیت ریاست جمهوری نظام را برعهده دارد ، برای حفظ ثبات جامعه ، احترام به رای ملت و.... از رئیس جمهور قانونی ملت حمایت می کند .
6⃣شایسته نیست که خود ما رئیس جمهور
بی تدبیر لیبرال و مورد حمایت اصلاح طلبان و رسانه های دشمن انتخاب کنیم و بعد از رهبری بخواهیم که از منتخب قانونی ما حمایت نکند .
7⃣ضمنا حضرت آقا
در سخنرانی اخیر شان در جمع ستاد کرونا
فرمودند که : «به رئیس جمهوری قانونی ملت ، اهانت و هتک حرمت نکنید ، که اینگونه رفتار ها روش امریکایی است . فرمودند : انتقاد کنید اشکالی ندارد اما انتقاد با اهانت و هتک حرمت متفاوت است » . به نظر شما آیا معنی این کلام حضرت آقا ، حمایت از عملکرد غلط روحانی در مدیریت کشور است ؟
و در پایان باید عرض کنم که حضرت آقا راه انتقاد و مطالبه گری را تاکید داشتند
یعنی از اصل انتقاد و مطالبه گری صیانت کردند
پس مراقب باشیم که از آن طرف پشت بام نیفتیم
@tahllilesiasi
واقعيت اين روزهاى آمريكا در ۳ دقيقه: خشونت پليس، هرج و مرج و جنگ شهري در آستانه انتخابات آمريكا
با نزديك شدن به روز انتخابات آمريكا، فضاى ميان مردم اين كشور بيش از پيش دو قطبي شده و درگيري ميان طرفداران ترامپ و معترضين روز به روز افزايش مي يابد 🔷 بسياري از كارشناسان پيش بيني مي كنند درگيري هاي داخلي شديدي با اعلام نتايج اين انتخابات رخ دهد
پليس آمريكا نيز با خشونت تمام دست به سركوب و بازداشت معترضين مى زند//
@tahllilesiasi